Alle innlegg Sukkerforum

Hipp hurra!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym marini sø. 1 mars 2009 02:16

Jeg har vært medlem her i halvannet år snart, og vært litt på og av dette stedet. Jeg har vært litt oppgitt over en del profiler skrevet av menn. Ofte har det vært lite tekst, ord og vendinger som "jeg savner en jente i armkroken", "jeg liker å ferdes i skog og mark", "jeg har både nedoverski og bortoverski", "jeg går gjerne ut, men en middag hjemme med stearinlys er heller ikke å forakte", "jeg er oppegående", "jeg er ingen motløve, men kler meg når det er påkrevet"...bla bla... Men den gledelige nyheten er at jeg har sjekket litt profiler i det siste, og mange menn har blitt mye mer kreative!

Jeg vet ikke hvor mange fisker jeg har sett i menns album (hvor interessert er jeg i det liksom?), og mange bilder av fjell og vidder, med mannen nederst i høyre hjørne med slalombriller (jeg kan google på alpene hvis jeg har behov for å beskue fjell). Likeledes har jeg også sett uttallige bilder av menn på jakt med kamuflasjeutstyr og primus, og bilder av biler, båter og motorsykler...GJESP!!!

Men den gode nyheten er: Mennene her har blitt flinkere til å skrive profiler, og til å vise ordentlige bilder av seg selv. Hva skjera? Har vi kvinner blitt bønnhørt?

Svar på innlegget

Skjult ID med pseudonym mann sø. 1 mars 2009 02:27

Hva som skjer?
...det hele har kanskje blitt mer allminneliggjort, og det er ikke lenger så farlig å blottlegge sin peron på nett lenger, kanskje(?)

Men, jeg tror, imidlertid, at det foregår en ganske så stor "kikke-på-sidemannen-aktivitet" her... i alle fall ut ifra hva jenter skriver på sine profiler. Det er like mange standard-fraser å se der i gården, ja, faktisk SÅ store likheter at det rett og slett ikke KAN være noen andre årsaker enn at folk har kikket på hverandres profiler. Mange utsagn det går mote i her, og moten, som man vet, varierer over tid. Det er sikkert derfor 30% (kanskje) av profilene er tomme profiler, fordi det er profiler folk oppretter for å drive "etterretningsvirksomhet".

Skjult ID med pseudonym marini sø. 1 mars 2009 02:31

Mener du oppriktig at menn faktisk kikker på andre menns profiler? Det ville overrasket meg stort, men det ville faktisk ha gledet meg :-)

Skjult ID med pseudonym elling sø. 1 mars 2009 02:37

Flott at gutta har blitt bedre til å skrive profiler, men jeg kan desverre ikke si at jeg har lagt merke til at damene har blitt noe bedre :)
Faktisk så er det veldig kjedelig å lese profiltekst her inne, da 95 % av de er mer eller mindre identiske. De forteller meg dermed egentlig ingenting.

Så nå har jeg blitt så overfladisk at jeg først ser på bildet. Faller bildet i smak (må ikke være fotomodell, det kan godt være at ett par fantastiske øyne som gjør at man reagerer), så leser jeg profilen, og hvis det da viser seg at interessene ikke er så alt for langt fra mine, så gir jeg gult hjerte og følger opp med en melding ett par dager etterpå.

Skjult ID med pseudonym mann sø. 1 mars 2009 02:40

@ marini
Nei, jeg kan bare uttale meg om_jentenes_profiler.....og svært mange der må ha drevet etterretningsvirksomhet...enten det, eller så er 70% av alle jenter helt like, personlighetsmessig.

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 1 mars 2009 04:16

jeg kan bare konstantere at de aller fleste jentene har utrolig triste profiler. det eneste som skiller profilene er bildene av personen bak. Jeg har sett på noen gutte-profiler, og de er langt mer kreative.

Skjult ID med pseudonym venus sø. 1 mars 2009 09:29

Helt enig med trådstarter. Jeg er også lutlei fisker og fjell, gamle biler eller flotte cab`er med teksten "dama mi fortiden".
Jeg er forøvrig friluftsinteressert og liker fjell, men det er uinteressant å sitte å se på bilde etter bilde av topper og vidder,- for om mulig å prøve å dannne seg et bilde av akkurat den mannen.
Andre ganger kan det være menn med match 96 og 97, men det står ikke et ord....................
Heldigvis for min egen del så skrev jeg profilteksten min før jeg i det hele tatt hadde lest ei eneste linje på noe nettdatingssted. Det er veldig lett å bli farget av det andre skriver, og dermed legge seg på samme linje.
Har fått tilbakemeldinger fra flere menn om at profilteksten min er annerledes,velskrevet og spennende:) Og det er jo veldig hyggelig, spesielt fordi jeg ikke har bilde. Da trenger man en god profiltekst for å vekke interesse:)
Så til dere menn,- tenk selv, og skriv en god tekst om deg selv, uavhengig av hva andre skriver. Skal du ha bilder i albumet ditt så kutt for all del ut masse fjellbilder, vann, biler og bilder med buksesmekken oppe. Det vekker i allefall ikke min interesse. Men det er vel ikke damer som meg du søker heller, når du legger ut bilder med smekken oppe.

Skjult ID med pseudonym truseløs sø. 1 mars 2009 13:51

@Marini

Disse herre profilene har ikke jeg sett noe til.......

Skjult ID med pseudonym venus sø. 1 mars 2009 14:17

Har kanskje noe med aldersgruppen å gjøre:) hva vet jeg?
Jeg er mest interessert i de mellom 40 og 50,- så det er profiler i denne aldersgruppen jeg prater om.

Skjult ID med pseudonym mann sø. 1 mars 2009 14:23

Det er ikke bare ulik_aldersgruppe_som kan være årsaken til at folk oppfatter ting annerledes enn andre her inne. Det kan også skyldes de man matcher med, og de man ikke matcher med, det er forskjellig. Jeg vil tro at den totale medlemsmassen vil bli differensiert ut ifra noen klare personlighetstrekk, og ikke bare aldersgruppe. Derfor vil noen kanskje kun få tilgang til folk som er "sånn", og andre til folk som er "sånn". Og vi vet jo at folk uttrykker seg forskjellig, og at det er visse likhetstrekk innenfor feks yrkesklasser osv... Og at folk uttrykker seg forskjellig, vil videre få følger for hvordan de utformer profilene sine.

Skjult ID med pseudonym DAME sø. 1 mars 2009 14:34

Om profilteksten er litt "intetsigende"... hva gjør vel det? Liker man bildet av personen, og avstander og slikt "klaffer", så er det vel bare å ta kontakt! Og dermed finne mere ut om denne personen. Hvis man i tillegg skal lete etter tekster som skal være så veldig spesielle og anderledes, ja, da må man lete lenge... og forbli her på sukker i årevis!

Skjult ID med pseudonym marini sø. 1 mars 2009 14:35

Det har jeg ikke tenkt på, jo høyere match, jo bedre profil, som regel faktisk, men ikke alltid.

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 to. 5 mars 2009 10:27

Jeg kan egentlig ikke si at jeg opplever så fryktelig store likhetstrekk mellom
jentenes profiler, mulig at det er spesielt for mine matcher... ;-)

Det jeg derimot har registrert er at endel har bilder, både som profil og albumbilder, som tilsynelatende er "utdaterte".
Det kan ofte se ut som om de er opptil et år gamle og noen ganger enda eldre. (noen har faktisk datostempel på seg)

Det er greit at man ønsker å profilere seg med det beste bildet, men for meg blir det "merkelig" å se bilder i albumet som er nyere men "dårligere" (og da tenker jeg kvalitetsmessig). Etter at jeg ble oppmerksom på dette så gikk jeg inn på mine egne bilder og "daterte" disse. Jeg har også registrert (negative) tråder her på forumet som omhandler forskjellen mellom bilder på profilen og utseende irl etter date etc. Jeg vil derfor anbefale de fleste å ta en revisjon på profil/albumbildene sine, og datere disse der det er "nødvendig".

Ha en forøvrig flott dag!

Ps. At det er endel "etteretningsprofiler" her inne tviler jeg overhodet ikke på....

Skjult ID med pseudonym Chloé lø. 7 mars 2009 14:16

Løper og daterer bildene med én gang.
Hvor "gamle" bilder er akseptabelt da? Noe særlig forandring på utseende i løpet av et år bortsette fra lengde på hår/pannelugg eller farge på leppestift kan det da umulig være?

Det er vel et faktum at bildet avgjør om man velger å kikke på en profil eller ikke, så da er det naturlig at man gjør det man kan for å ta seg best mulig ut?!
Om det blir ukomfortabelt å gå på date og vise frem det "virkelige" seg får jo være opp til den enkelte, men da ka ndu jo ikke regne med det store nappet heller... For egen del tror jeg det ville blitt en rimelig pinlig opplevelse.

Mht de med etterretningsprofiler: Get a life!!!

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 lø. 7 mars 2009 15:31

@Chloé

Alderen på bildene er i og for seg ikke så viktig, bare de reflekterer de "faktiske forhold"... ;-)
Har sett profilbilder som er opptil 2,5 år eldre enn de som finnes i albumet, og der var ikke likheten så stor lenger....

Ha en flott lørdag!

Skjult ID med pseudonym johann lø. 7 mars 2009 16:53

Menns profiler er sikkert variable. Kjønnene kan ha litt forskjellige interesser. Vive la difference! Dette kan da hos damer arte seg slik at de har endel ting på sine profiler som vi kanskje ikke er fullt så opptatt av som hundevalper, tantebarn, fjollete drinker og mange ser ut til å reflektere temmelig kjedelige og konforme personer generelt uten interesser for annet enn jobb og ferie i Thailand
-Tror tildels at det veier opp for fisker, fjell,bar overkropp og tildels primitiv framferd ellers

Skjult ID med pseudonym Chloé lø. 7 mars 2009 19:51

@Scorpio65
Ser poenget ditt! Vurderer å legge ut et profilbilde med en usminket versjon av moi, sånn bare for å sjekke responsen=)

Ha en topp lørdagskveld!

@johann
Tror absolutt du er inne på noe, men er det bare menn som har fjellbilder da?

Skjult ID med pseudonym marini sø. 8 mars 2009 11:33

Profiltekster er en egen sjanger, slik brev, novelle, artikkel, og kåseri er det. Det kan sikkert bli sånn at noen prøver å tilpasse seg sjangeren, og at det forventes at de skal beherske den. Jeg tror det er derfor så mange profiltekster blir så like, ikke fordi de ser på andres profiler. Når det står at du skal beskrive deg selv, vil de fleste mennesker tenke på minimum 5 personlighetstrekk (f.eks: nysgjerrig, åpen, varm, intellektuell, sta og inkluderende). Det å ramse opp personlighetstrekk er ikke så lett, uten at det blir kjedelig, og mange vil gå i fellen, og gjøre nettopp dette:

Det er ikke lett å beskrive seg selv. Jeg er en nysgjerrig og åpen gutt på 43 (he he, kunne ikke dy meg å skrive det, da jeg lurer på hvorfor ikke flere kaller seg menn), som liker å reise og oppleve nye ting. Jeg er åpen og lar meg ikke vippe av pinnen i diskusjoner. Jeg er varm og liker å kose meg på sofaen med deg i armkroken en fredagskveld, med noe godt i glasset og stearinlys. Venner vil nok si at jeg er intellektuell, men det er opp til deg å avgjøre. Jeg kan være sta, men jeg er ikke langsint. Jeg liker å spise en bedre middag med venner, og er alltid interessert i å bli kjent med nye mennesker.
---------
Typisk profilsjanger, alle setningene begynner med jeg, og alle setningene er egentlig intetsigende, men den som har skrevet teksten kjenner seg selv igjen, og vet veldig godt at det som står der faktisk er sant. Mange mennesker liker også mye av det samme, og hvem liker vel ikke å kose seg med kjæresten sin?

Det går f.eks an å beskrive seg selv gjennom handlinger, altså fortelle hva som skjer når man blir sta, istedenfor å skrive: jeg er sta. Noen skriver dikt eller sang, noen skriver punktvis, noen tar tak i kontrastene i seg selv, og utdyper dem, og noen få gjør noe helt annet.

Faktisk hadde det vært en god idé om flere hadde gjort litt mere research, og sett litt på andres profiler. Mitt tips er absolutt, les og lær :-) Man behøver ikke gå på profiltekster fra mennesker med samme kjønn, spør deg selv hvorfor du liker en profiltekst, og hvorfor du ikke gjør det. Bli bevisst på formuleringer, jobb med din egen tekst...

Skjult ID sø. 8 mars 2009 17:18

Hva betyr det forresten å være åpen? Mange skriver det, men betyr det at man gir av seg selv (det motsatte av innesluttet), eller betyr det at man er åpen for inntrykk, at man lytter til andre, er åpen politisk, alt som er nytt? Og hvem er egentlig ikke åpen? Jeg kjenner ikke så mange, og de få jeg kjenner er i en annen generasjon, ofte menn.