Alle innlegg Sukkerforum

Svar på henvendelse

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrende sø. 1 mars 2009 22:48

Jeg er ganske ny på dette, eller nesten helt ny faktisk. Jeg bare sitller meg undrende til når jeg går gjennom noen sider her, og får lyst til å skrive en liten linje til en person jeg synes ser hyggelig ut. Min erfaring så langt er at veldig få engang gidder å svare med en liten melding tilbake. Hva er grunnen til dette? Jeg synes jeg fortjener det. Man gjør vel ikke sånn i dagliglivet hvis en person henvender seg til en?

Som sagt, jeg er undrende og lurer på hvorfor det er slik? Bør kanskje si at jeg er gutt og skriver til jenter. Ps, jeg svarer alltid når noen henvender seg itl meg...

Skjult ID sø. 1 mars 2009 22:51

Trolig får de damene du sender til mye mail.. Dette er et utdebattert tema. Det finnes egen liste for svargaranti.

(mann 34 år fra Akershus) sø. 1 mars 2009 22:56 Privat melding

Dessuten så blir ikke din hendvendelse så dirrekte siden den er på nettet, som når noen står rett foran deg og spør, så må man svare. Her inne kan man være utrolig mye mer selektiv i hvem man gidder og svare. Sjansen er derfor stor for at muligens akkurat du ikke får svar. Siden man da bare ser ett bilde på en side og ikke har en person rett i ansiktet som forventer svar.

Skjult ID med pseudonym elling sø. 1 mars 2009 23:30

@skjult id
TS skriver at han er ny på dette og han aner selvsagt ikke hva som har skjedd her før.
Klart han da fortjener ett skikkelig svar istedet for kommentarer som "utdebattert tema".
Det er faktisk ikke noe forbud mot å være litt grei her på sukker.....

Og så til mitt svar til undrende :
Desverre så er det nok slik at sukker ikke er slik som i det virkelige liv. Du må nok bare leve med manglende svar (og dermed mangel på vanlig høflighet) intill videre.

Men det du kan gjøre for å øke sjansen for å få ett svar er :
- Fyll ut profilen skikkelig. Gjør den litt unik. Du må nemmelig skrive noe som damene legger merke til. Da hjelper det ikke med
en tekst som er lik 90 % av de andre profilene her
- Enten vi liker det eller ei, så er nok profilbildet det viktigste her for de fleste. Sett inn ett bilde som viser deg fra din beste side.
Gjerne med ett godt smil. Men husk at bildet skal ligne på deg selv. Ellers så gjør du det bare verre for deg selv hvis dere
engang skulle møtes :)
- Når du kontakter damene, husk å lage en melding som viser at du faktisk har lest profilen hennes. Og gjerne med litt humor
hvis du får til det. Men fatt deg i korthet. Ingen grunn til å skrive lange avhandlinger på den første meldingen :)

Skjult ID med pseudonym stjerne62 ma. 2 mars 2009 10:42

@undrene..
Hei og velkommen til Sukker forumet!

@skult id..
Husk at du også har vært ny her en gang....
TS har all rett til å bli hørt.

@undrende
TS er Tråd Starter...altså deg..Siden det var du som startet denne tråden.
Ellers er jeg enig med ..elling..over her.

Skjult ID med pseudonym Undrende ma. 2 mars 2009 22:15

Takk for to fine svar.

Skjult ID med pseudonym alterego ma. 2 mars 2009 22:23

.... jeg tror mye henger sammen med om hvilket kjønn de er av?
Mann eller kvinne? ????????? :-)

Dette er 1.000.000,- spørsmålet ...!!

Skjult ID med pseudonym venus ma. 2 mars 2009 22:29

Det er lov å være ny, ja:) Hva hadde Sukker vært da, uten nye medlemmer? Ingen spørsmål er dumme!!! Og alle fortjener et seriøst svar:)
M.h.t å få svar på mailene du sender så opplever også jeg som kvinne at jeg av og til ikke får svar. Jeg synes det er dårlig folkeskikk, selv om noen mener noe annet. Det koster så lite å sende en liten hyggelig mail om at man ikke er interessert.
Selv svarer jeg på alle mailene jeg får:)
Lykke til på Sukker, vær deg selv, og gjør det på DIN måte:))

Skjult ID med pseudonym meg ma. 2 mars 2009 22:54

@alterego
Har egentlig aldri skjønt problemet med at man sender ut like mailer. Spiller det egentlig noen rolle? Skulle jeg slutte å starte meldinger med "hei" og også droppe å skrive noe om meg selv eller fordi jeg har brukt de setningene før? Og enklere blir det jo ikke hvis man må sende 50 meldinger for å få 5 svar tilbake.
Er faktisk ikke så lett i lengden å være kreativ og finne på noe nytt hele tiden :)

Det viktigste er jo at man skriver noe som gjør at motparten fatter interesse. Da spiller det faktisk ingen rolle hva man skriver eller om man har brukt det før........

(mann 33 år fra Oslo) ma. 2 mars 2009 23:09 Privat melding

Dette er et klassisk tegn på at du må vise mer hud i profilen, mitt forslag er at du er naken på samtlige bilder og i profilbildet har du nærbilde av din godeste melkemann slik at det aldri hersker den minste tvil om hvem og hva hun nettopp fikk melding av.

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) on. 4 mars 2009 22:55 Privat melding

Har tenkt på det samme selv, da jeg har sendt post til ca. 25 personer og 5 har svart. Litt undrende over at man ikke kan si "takk men nei takk" i hvert fall, men om man ikke får svar etter en stund er det vel fordi mottaker ikke ser på deg som interessant. Jeg er relativt ny her selv, men om jeg ikke får noen svar etter en mnd er det vel all grunn til å sette et sort hjerte og komme seg videre i livet.

Skjult ID med pseudonym anonomy on. 4 mars 2009 23:01

For min del får jeg så enormt med meldinger at det er helt umulig å svare alle. Da måtte jeg brukt mye tid, som jeg ikke har, på å svare. Det er et dilemma, for jeg føler jo at alle bør få et ordentlig svar. Spesielt når jeg får meldinger som noen klart har brukt litt tid på å skrive. Det er dog også de som jeg forsøker å få svart iallefall! Så det trenger ikke være annen forklaring enn at folk har det travelt, og ikke har tid.