Alle innlegg Sukkerforum

E-post fra brukere her

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kjekkmann ma. 2 mars 2009 10:12

Nå jeg åpnet e-posten min idag (altså min private e-post og ikke mail-boksen her på sukker) var det to e-poster fra sukker-brukere (begge engelsk-språklige).

Er det mulig å sende e-post direkte til min e-postadresse utenom sukker-systemet? Åssen funker det egentlig? Hvordan har de fått tak i min e-postadresse?

Skjult ID med pseudonym yes ma. 2 mars 2009 10:16

Hei, du
Det samme har skjedd meg, men fikk svar fra sukker at det ikke er mulig, at de får den e-adrs fra dem. hhmm
To mailer fra noen som hadde sett meg på sukker, jeg vet at min private ikke er gitt ut til noen som har sendet den videre.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 2 mars 2009 10:18

Det skal vel ikke være mulig. Hvis du ikke har oppgitt den e-post adressen selv, og de meldingene referer til sukker slik at du er sikker på at det er her de har fått e-posten din, så er det nærtliggende å tro at de må ha klart å få disse opplysningene fra sukker på en eller annen måte - gjennom hacking kanskje? du bør rapportere dette inn til sukker-gutta synes jeg.

Skjult ID med pseudonym elling ma. 2 mars 2009 10:25

Jeg har også fått dette. Var en annen tråd om dette for en dag eller 2 siden også, så det er nok en del som har fått denne mailen. Så teoerien om at dette ikke er mulig, er nok kun en ønskedrøm fra sukker, for det er jo tydeligvis mulig :)

Men når det er sagt, så er det vel ikke dette farligere enn annen spammail som dukker opp. Med andre ord...slett mailen :)

Skjult ID med pseudonym yeehaw ma. 2 mars 2009 10:26

Jeg har fått en mail fra en vakker kvinne i Baltikum (bilde var vedlagt). Hun oppga nicket sitt på sukker, men da jeg søkte fant jeg det ikke. Dette var altså en mail jeg fikk i en mail til en yahoo-adresse og ikke mailboksen min her inne.

Jeg finner hendelsen særdeles interessant. Fra et sikkerhetsmessig synspunkt.

Skjult ID med pseudonym kjekkmann ma. 2 mars 2009 10:34

Jeg kan bekrefte at jeg IKKE har oppgitt min e-postadresse til noen av disse damene. Jeg har heller ikke oppgitt den til noen av deres "venninner". Nå jeg tenker meg om har jeg ALDRI gitt min e-postadresse til noen her på sukker. Kun mobilnummeret til noen norske damer som jeg senere har møtt og det begynner å bli mer en 6 mnd sist.

E-postene fra disse to damene var forholdsvis like så det er tydelig at dette er et organisert opplegg.

Ja, dette er litt FOR interessant fra et sikkerhetsmessig synsvinkel.

Skjult ID med pseudonym mart1s ma. 2 mars 2009 10:39

Har fått en riktig så innbydende mail fra Anna Simonova på min private mailadresse. Og det er verken yahoo eller hotmail, som daglig oversvømmes med spam.
Så her er det helt klart en lekkasje i Sukkerskålen !
Jeg har rapportert det, så får vi se hva som skjer....

Skjult ID med pseudonym .... ma. 2 mars 2009 10:54

Har fått samme e-post fra Anna ettellerannet. Aldri gitt vekk e-posten min til noen her inne. Synes slett ikke det er noe hyggelig, og hvis Sukker ikke får ordnet opp i dette vil det ikke ta lange tiden før jeg krever profilen min slettet fra databasen deres.

(mann 49 år fra Østfold) ma. 2 mars 2009 11:18 Privat melding

Dette har ingenting med ledelsen i sukker.no å gjøre med mindre det jobber en utro tjener der.

Anna og gjengen, dvs russisk mafia som er ute etter bankkontonummeret til norske menn, har kjøpt opp e-postlister fra firmaer som driver med innsamling av disse med et utall metoder. For omfattende materie til å utdype her.

Nå vet de at sukker.no er ganske stort i Norge, og sender derfor mail som henviser til sukker.no og det er tydelig at mange av mottagerne er medlemmer her.

IKKE SVAR på mailene, for da bekreftes det at mailadressen er operativ, og du får aldri fred. I verste fall kan de i så fall snoke opp navnet ditt om de har tid og evnt kontakte deg fysisk.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 2 mars 2009 11:37

Mange Sukkerbrukere har fått disse spam-mailene, men det har nå også kommet fram at de samme spam meldingene er mottatt på adresser som aldri har vært registrert på Sukker. Noen av disse mottakeradressene har vært registrert på andre datingtjenester.
Det som trolig har skjedd er at spamlister, der mottakeradressene finnes, har blitt sjekket mot ”opprett- ny bruker” motoren til sukker. Hvis den finner samsvar med nye og tidligere e-postadresser så sier motoren ifra. Og spammerne kan med sikkerhet vite at e-postadressen er knyttet til og finnes på Sukker.

Hvis spammere klarer å knytte adressene på spam-listene sine mot spesielle tjenester så kan de rette sin ”reklame” og dermed oppnå større virkning. Her ble sukker nevnt i første setning for å oppnå troverdighet.

Vi har nå kodebeskyttet muligheten for å sjekke spamlister mot ”opprett ny bruker” registrene på sukker slik at denne typen sjekking ikke lenger er mulig.

Spammere fisker opp e-postadresser hele tiden fra nettet, og de fleste mottar noe spam. Mange har filtre som fjerner spam’en, men disse e-postene slapp igjennom siden de ble sendt fra nye adresser. Det er da viktig å rapportere mailene inn som spam slik at at spam filterne luker dem ut på normalt vis. De dette gjelder, og som føler seg plaget av dette, kan også bytte e-post på Sukker for å få en ”ren” email.

Vi ønkser ikke at måter å komme seg inn på nettsider blir et tema her på forumet. Dette ka gi inspirasjon og informasjon til hackere. Vi nevnte nå denne måten å skjekke e-postadresser på sukker fordi vi nå har beskyttet den ytterligere, men vil ikke dele mer informasjon av sikkerhetsmessig karakter på et åpent forum. Håper dere respekterer dette.

Skjult ID med pseudonym Avslappa ma. 2 mars 2009 20:19

Dette skjedde jaggu meg og.

Men hvis sukker nå har fikset dette så kan de se bort i fra mailen jeg sendte dem...

(mann 50 år fra Oslo) ma. 2 mars 2009 20:24 Privat melding

Fikk også mail fra en engelsk- språkelig på min private e - mail og på min så sto det at vedkommende hadde sett meg på sukker.no

Skjult ID med pseudonym n/a ma. 2 mars 2009 20:47

fikk også en slik mail i dag.
avsender blokerte jeg fra mailserveren med en gang.

Skjult ID med pseudonym jepp ma. 2 mars 2009 20:58

jeg fikk også. og nå skal jeg sende penger slik at hun kan kjøpe flybillett, så er hun MIN, bare MIN!! :-)

Skjult ID med pseudonym mailman ma. 2 mars 2009 22:14

Jeg har også mottatt mail fra Anne ettelerannet med bilde og greier og dårlig engelsk.
Godt å vite at jeg ikke er den eneste som har fått det og kommer ikke til å sende noe til dem.
Fint at slike ting taes opp på forumet her slik at man kan sjekke når noe uventet oppstår.

(mann 56 år fra Hordaland) ti. 3 mars 2009 01:16 Privat melding

AArgh, det betyr hun ikke er virkelig. Jeg som endelig hadde begynt å fatte håp =(
(jo, fått en, jeg også)

Skjult ID med pseudonym bruswillis ti. 3 mars 2009 11:34

Den elendige engelsken i disse spam-mailene kommer av at russisk blir matet rett inn i et oversettingsprogram som oversetter ord for ord uten å ta hensyn til grammatikk og setningsoppbygging.

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 3 mars 2009 12:00

@jepp: Jeg og! Men jeg ba henne ta med seg venninnen sin. Jeg har en kamerat som trenger dame også :-)))

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 ti. 3 mars 2009 16:19

ok, sukker dere kan se bort fra den mailen jeg sendte support også..... ;-)

(mann 34 år fra Akershus) ti. 3 mars 2009 19:51 Privat melding

Fikk faktisk 2 mail i dag på adresser som ikke har vært i nærheten av sukker.no noen gang. Det er 2 adresser som alltid blir fulle av spam så det går på rundgang som alt annet spam.