Alle innlegg Sukkerforum

Når noen svarer på post, men ikke sjekker ut profilen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Omega ma. 2 mars 2009 17:21

Jeg har ved flere anledninger fått positiv tilbakemeldinger på post som jeg har sendt til andre, men selv om jeg får positiv tilbakemelding så ser jeg at de ikke har vært inne å sjekket profilen min?
Altså, er det så farlig å sjekke ut en profil når man i tillegg har svart på posten? Hvis noen har brukt tid på å lage en bra profil, så er det jo nesten litt trist hvis man skal bli dømt etter ett bilde og ikke inholdet.. :p

Er det noen tanker rundt det her, gi meg en liten forklaring a! ;)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 2 mars 2009 17:33

Jeg leser alltid profilen til de som sender melding... Men om du opplever dette som et problem, kan du jo bare legge bilder i albumet i stedet for på forsiden. Da må de jo inn på profilen før de ser på bildet...

Skjult ID med pseudonym underdog ti. 3 mars 2009 00:52

Spennende, det har skjedd meg også. Det vel sikkert fordi de er så shallow så det holder. Da er det vel like greit å ikke bry seg om dem. Men det beste er de som sier. Fin profil, også hører du ikke mer fra dem.
Alt er et evig mysterium, man kan ikke skjønne seg på mennesker. Det er vel det som er hele spenningen i det. Men husk at de som ikke er innom engang ikke er noe for deg, funnet ut at det er en bra regel.
Tror masse må tas med en klype salt (eller sukker:P)
Hender jo faktisk også at folk svarer og merker en som unintressert, da får man vel opp meldinga, men profilen dems synes ikke på siden din.
It`s the wonderful world of internet dating:)

Skjult ID med pseudonym søtnos ti. 3 mars 2009 10:27

Å nei du underdog, det handler ikke om alltid å være shallow!!! Litt provoserende faktisk..

Se det i sammenheng med trådene vedr. "de som ikke svarer på meldinger". Jeg svarer stort sett alltid på meldinger, men når vekommende kanskje er 15+ år eldre (eller bare utenfor det jeg søker i forhold til alder), så er ikke det en jeg ønsker å fortsette/opprette kontakt med.
Da velger jeg å svare kort og høflig, og la det bli med det. Hvorfor skal jeg da sjekke ut personens profilt???? Som du selv sier; "husk at de som ikke er innom engang ikke er noe for deg"

Vi kommer nok aldri til å enes om "å svare eller ikke svare" på det som dukker opp i innboksen. Men, shallow har ikke nødvendigvis noe å gjøre med de valgene som tas.

Ha en glad tirsdag - håper du får hyggelig respons på post.. snart:)

Skjult ID med pseudonym ikke_lett ti. 3 mars 2009 10:33

Jeg har også opplevd dette.

Min konklusjon:
Damer (finnes sikkert også menn) som opptrer slik har ikke match med meg, selv om matchtallet er høyt.

(mann 52 år fra Østfold) ti. 3 mars 2009 12:01 Privat melding

Har ikke opplevd det enda, men det kommer nok, hehe hvis jeg har noe her inne på sukker å gjøre da, mange flotte mennesker, finne profiler, men er de reelle?
Og det er nok mange som har hengt seg for mye opp i match tallene, systemet for match tall, kommer fra psykologi inne bedrifter og foretnings liv. Psykologisk gjør det til at du blir her lenger OY noen har 96 - 97 – 98- 99 match med meg, spennende, så blir du hengene i jakt markene
Prøv og treff en med laver match, for moro skyld, så skal du se at det blir perfekt, klart du må jo like utseende da på han eller henne.
GOD TUR

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 3 mars 2009 12:21

Opplever dette stadig vekk, og kan ikke se det som et problem. Svarer de uten å se på profilen din så følger du bare opp den første mailen med en til – gitt at det ikke er åpenbart at svaret er ment som et avslag selvsagt. De er jo høflige nok til å svare selv om du ikke vekket øyeblikkelig interesse, og det er jo et godt tegn uansett. I det minste i mine øyne. Og etter 2-3 gode mail har du forhåpentligvis vekket nok interesse til at de titter på profilen din. Det er også noe jeg stadig opplever stadig vekk. Så er jo neste spørsmål om de liker det de ser der…