Alle innlegg Sukkerforum

Samarbeid?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Libido ma. 2 mars 2009 18:55

Mulig dette kan høres en smule paranoisk ut, men jeg har observert at når jeg avogtil får en besøkende, kommer det ofte et par andre besøkende til på rappen som er fra samme sted, og/eller tilogmed har samme gruppebilde. (Man får f.eks. ikke 4 20 åringer fra Finnmark på besøk, iløpet av 2 min, helt tilfeldig) Det kan avogtil føles litt rart hvis jeg sender en melding, eller mottar en, og alle vennene som er på sukker skal inn og sjekke profilen min, noe som kan oppfattes som at meldingene går på rundgang. Samme hvis jeg har pratet med en person en stund, og vennene sjekker profilen min like ofte som dem selv.

Jeg lurer derfor på hvordan dere bruker sukker? Er det slik at noen profiler og meldinger må godkjennes av en kompis/venninne og det er en del deling av erfaringer om enkelte brukere? Jeg kan til en viss grad skjønne det hvis venner ikke vil ende opp med å prate med og date samme person. Vil et avslag hos en enkelt person bety avslag hos alle de andre i "gjengen"?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 2 mars 2009 19:06

Det at det kommer mange innom i samme stund kan være at bilde ditt dukker opp på siden her og at det da er mange som ser på profilen samtidig .. det kan være litt tilfeldig hvor de kommer fra.

Men jeg må innrømme at jeg har vært innom profilen til flere av de venninna mi har snakket med her inne ... ikke for å godkjenne , men for at jeg er nysgjerrig og hun spørr " er ikke han kjekk a? " hehhehe :oD

Skjult ID med pseudonym yeehaw ma. 2 mars 2009 20:39

Stopp forfølgelsen av oss paranoide.

Skjult ID med pseudonym noia 2 ma. 2 mars 2009 22:12

Har forståelse for Libido, og jeg vet at venninder av meg som er her inne, titter på de samme mennene og rådfører og diskuterer i vei. Så det så, gutter! Mulig at menn gjør det samme?

Skjult ID med pseudonym BT ti. 3 mars 2009 12:58

Jeg (gutt) har en venninne av meg, som også er her inne, som har sjekket ut jenter som jeg var/er interessert i. Er vel mye det samme som når du går ut på byen, og må få "godkjenning" av hele venninnegjengen før du får lov til å danse med henne...

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 ti. 3 mars 2009 16:13

Samarbeid må jo være greit, du må jo sannsynligvis forholde deg til "røkla" også om du kommer så langt... ;-)