Alle innlegg Sukkerforum

melde i lang tid .....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 2 mars 2009 21:25

Sitter med en erfaring jeg gjerne vil dele med sukkerfolket .
Det å sende meldinger i lang tid før man møtes er stort sett en dårlig ide ..
Man blir "betatt" av en personlighet som ikke er "sann" .. man vet veldig lite om en person før man treffes.Uansett hva de sier vet man aldri hva som er sant eller at denne personen missforsår hva du har ment osv..osv...
Har nå brent meg noen ganger på dette ... Man kan ikke unngå å lage et bilde av personen man snakker med .. har prøvd.
Men dette bilde er et glansbilde av det man ønsker seg og stemmer aldri med virkeligheten.

Så litt meld frem og tilbake , så bestemme seg om dette er en du vil møte eller ikke og så avtal noe.....
Bare et tips.. hehehe

Er det andre som har noen erfaringer fra dette med nett-dating kom gjerne med det ... vet det er mange som vil sette pris på det .

Skjult ID med pseudonym mille ma. 2 mars 2009 21:30

Åh ja, dette kjenner jeg veldig på! Har truffet en fyr her, og vi klikker sinnsykt bra, på humor og hvordan vi ser på ting og det meste egentlig. Men så tenker jeg at istedenfor å skrive med hverandre i ørti år, og kanskje like hverandre på premisser som ikke funker i virkeligheten, så er det bedre å hoppe i det og treffe hverandre fort. Jeg har date i helgen ;)

Skjult ID med pseudonym OK ma. 2 mars 2009 21:37

å ja, sjelden mer en 2-3 meldnger før kjapp date avtales.

Skjult ID med pseudonym YepsiPepsi ma. 2 mars 2009 21:44

Helt enig. Jo lengre man melder, jo flere egenskaper tilegger man personen. Så blir man skuffet når man møter vedkommende og ser at han/hun ikke står til forventningene som en selv har skapt. Meld ikke lenger enn en ukes tid før dere møtes, er mitt råd :-)

Alt man snakker om i de første meldingene, kan man likså godt ta over en kaffe :-)

Skjult ID med pseudonym venus ma. 2 mars 2009 22:01

Veldig enig med dere alle. Avtal en date så fort som mulig, da slipper man å danne seg et bilde som ikke stemmer med virkeligheten. Mitt råd er også at første date bør skje over en kaffekopp e.l. Middag kan vente til man vet mer om vedkommende. Jeg ville synes det hadde vært direkte kjedelig å spise middag med en person som jeg ikke fant interessant. En middag tar nødvendigvis lengre tid enn en kaffe:) Tror også det er en fordel å styre unna alkohol i første møte, da unngår man at grensene blir svekket, og at man drikker både seg selv og daten pen:)
Det jeg som kvinne opplever av og til er at flere menn ønsker å vente før en evt date. De vil maile frem og tilbake i ukesvis. Jeg synes det er bortkastet tid. Hvis det da viser seg å ikke være noen match har du brukt masse tid og tanker, samt skapt forventninger som ikke er til noen nytte.

Så mitt råd er å avtale et møte så fort som mulig, også ta det hele derfra:)

Skjult ID med pseudonym yeehaw ma. 2 mars 2009 22:39

En avklaring er gull verdt. Tror man det er interesse er det jo bare å spørre eller si det: "Jeg vil gjerne snakke med deg ... vil du?"

Gjorde dette for et par dager siden og hadde en hyggelig telefonsamtale med ei som aldri skal bli dama mi. Det var en gjensidig opplevelse. Å maile i det uendelige er waste of time.

Dersom telefonsamtalen hadde konkludert med at dette fortsatt var interessant, hadde det vært grunnlag for en kaffedate.

Best med tidlig avklaring enn å tyne forventingene, alternativt at man mister interessen.

Skjult ID med pseudonym Lionking ma. 2 mars 2009 22:45

Telefonsamtaler før man møtes kan være et minefelt. Dårlig "telefonkjemi" trenger slett ikke bety det samme IRL... så her tror jeg mange brenner seg. Selv foretrekker jeg å møtes over en kopp kaffe etter å ha mailet noen ganger frem og tilbake.

Skjult ID med pseudonym Pixie ma. 2 mars 2009 22:48

Hvor mange av dere bor i Oslo og omegn?

Jeg bor i gokk, så alle avtaler må planlegges. Og det kan fort ta tid. Jeg er ikke en av dem som bare kan hive meg på et fly for å ta en middagsdate i en annen by.

Men det er nok sant for de som har mange valgmuligheter der de bor!

Skjult ID med pseudonym huldra ma. 2 mars 2009 22:50

Er faktisk ikke helt enig med dere andre her. Om man bare mailer ett par uker, så kanskje man oppretter en form for glansbilde av dem man snakker med. Er man virkelig oppriktig og ærlig med hverandre og mailer i noen mnder så blir man virkelig kjent med personen. Personligheten til de jeg har møtt som jeg har mailet over lenger tid med har alltid stemt over ens med det bildet jeg har dannet meg.

Og om det ikke er full klaff på kjæreste fronten når man møtes, så har man ihvertfall fått en god venn.....
.....det er ihvertfall slik det funker for meg.....
Og om en fyr ikke gidder å bruke tid på å maile med meg en stund og bli kjent før vi treffes., så har han ikke noe med meg å gjøre likevel.

Skjult ID med pseudonym jup ma. 2 mars 2009 22:51

Jeg synes det er greit å prate litt med personen først, for å se om det kan være litt kjemi, at man har en lett tone når man prater. De jeg har møtt og som det har klaffet med har jeg pratet endel med først, gjerne masse tull og tøys (humor er viktig for meg).
Andre jeg ikke har pratet så mye med har jeg funnet litt vanskeligere å snakke med når vi treffes, og det har ofte ikke blitt like avslappet...

Det er ihvertfall min erfaring...

Skjult ID med pseudonym mille ma. 2 mars 2009 22:56

Telefonsamtale er viktig, synes jeg! Jeg hadde aldri møtt noen uten å ha snakket i tlf først ihvertfall. Greit, noen liker ikke å snakke i tlf, men jeg er ganske god på det, og klarer (håper jeg), å få litt peiling etter en/fler samtaler tror jeg.

Skjult ID med pseudonym ikke_lett ma. 2 mars 2009 22:59

Eneste grunn til å mailes lenge må være hvis man søker en brev venn.....

Skjult ID med pseudonym Pesetos ma. 2 mars 2009 23:04

Jeg vil advare litt mot å helt svartemale at det kan ta litt tid, 2-3 kjappe meldinger virker faktisk sært tidlig for min del. Har gode erfaringer med å maile en tid frem og tilbake først for å finne ut om man har en felles interessebase, snakke på msn o.l. Ofte dør det da ut før en møtes, men spørs om det hadde gått noe bedre på en date, det blir bare spekulasjoner.

Ingen unnskyldninger for å ikke møtes så raskt som mulig egentlig, det er jo liksom vitsen at man potensiellt skal være sammen med personen, men har i alle fall ikke erfart at daten ikke levde opp til forventningene, selv etter en måned og massevis av mail og msn før man møtes.

Skjult ID med pseudonym mai ma. 2 mars 2009 23:08

Oppfatter de mannfolk som ikke vil maile litt frem og tilbake før man treffes, som menn som bare er ute etter ett _veldig_ kjapt forhold....

Skjult ID ma. 2 mars 2009 23:19

Om du møter en person på byen, blir dere da enige om å stille dere i hvert deres hjørne å sende sms til hverandre? Merkelig opplegg dette å late som man blir kjent før man møtes. Få det unnagjort sier jeg. Er lei av å bli dumpet eller dumpe andre etter kaffedates. Fra nå av avtaler jeg heller å møte folk på pub, gjerne sammen med andre så man har noe å gjøre om kjemien ikke er der.

Skjult ID med pseudonym jup ma. 2 mars 2009 23:30

Jeg må si meg litt enig i at mannfolk som ikke er interessert i å prate litt før man møtes har litt andre intensjoner enn meg....

Dør samtalen ut allerede på nett eller tlf, ja hvorfor skal det da gå bedre i RL? Og gidder han ikke vente litt med å møtes er han vel ikke mer en passe interessert i det tenker jeg...

Skjult ID ma. 2 mars 2009 23:41

Greia er at du DU VET IKKE om du er attrahert av personen før du har møtt han eller henne, uansett hvor koselig og gøy det er å snakke på telefonen. Det er fysisk umulig og har bokstavelig talt med kjemi å gjøre. Dvs bl.a hormoner og feromoner som utveksles luftveien om man står nogenlunde inntil hverandre. Altså kaster man bort tiden med langvarig breveksling. Au, den må gjøre vondt for sarte, uvitende sjeler.

Skjult ID med pseudonym huldra ma. 2 mars 2009 23:54

@Sjult ID 23:41

Kaster bort tiden.....så du søker ihvetfall ikke noen å være med resten av livet.....

Og det går faktisk ann å bli tiltrukket av noen etter å ha kjent dem lenge, det må ikke inntreffe umiddelbart etter man har møttes.

Au, det må svi for trangsynte, ubeviste sjeler. Ta deg en tur til øyelegen, kanskje han kan hjelpe deg med ditt syn på livet...

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 2 mars 2009 23:58

Melde minst mulig, for så å ta en øl, vin eller hvasomhelst med påfølgende dessert senest 2. møte.
Du verden som "pustebesvær" veier opp for mye bagateller i sammenhengen.
sant ikke skjult id.

Eller er hingsty på hæla ikveld, der dyret nyter stall-tilværelsen og titter uskyldig ut stalldøren.

Skjult ID med pseudonym jup ti. 3 mars 2009 00:01

Joda, greit å bare hoppe i det å se, men for små pyser som meg som føler jeg har møtt min kvote dårlige emner, synes ihvertfall jeg det er greit å prate litt først ;) Sier ikke man må prate i månedsvis først. Men føler jeg at personen er morsom og lett å prate med er det lettere å møte han....når man har kommet over de kjedelige standardspørsmålene.

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ti. 3 mars 2009 00:01

Bruker kun Sukker som ett verktøy til å møte jenter IRL.

Synes det er meningsløst og altfor tidkrevende og sende en haug med meldinger frem og tilbake.

Skjult ID med pseudonym huldra ti. 3 mars 2009 00:04

@MrHermetikk

Da er det kanskje for tidkrevende og meningsløst å kommunisere med en kjæreste når du har fått det også?

Skjult ID med pseudonym jup ti. 3 mars 2009 00:09

@HrMetikk

Dvs at du ser et fint bilde, og ber noen på deit?

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ti. 3 mars 2009 00:20

@huldra

Det betyr at jeg er svært sosial og synes det er meningsløst å kommunisere via ett tastatur, det gir meg svært lite og har erfart at at det lille man får i tillegg kan være ganske misvisende.

@jup

Bildet har selvsagt en del å si, men skal man få noen ganske direkte ut på date må man basere seg på noe som står skrevet i profilen.

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 3 mars 2009 00:24

Hermetikk., og her inne cruiser du rundt allikevel. mistenkelig.
Var det sånn at ditt 2"4" av plast ble slukt av en minib....
eller hvorfor er du her da. så sosial som du presenterer deg.
Eller må hingsty skamme seg her nå.

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ti. 3 mars 2009 00:29

Vil tro at det ikke bare er asosiale folk som har oppdaget verdensveven, har i tillegg mer enn fått oppfylt min sosiale kvote her jeg sitter godbrisen og trøtt;)

Skjult ID med pseudonym jup ti. 3 mars 2009 00:30

Jaja, folk er forsjellig. For min del er jeg litt skeptisk og pysete da :P Men har også erfart å finne ut ganske fort at den andre befinner seg på en helt annen planet enn meg ved å prate litt ;) Ikke så dreven på datinga og holder meg heller hjemme enn å dra på en kjip date (nei, man VET ikke 100%,, men klikker det ikke litt når vi prater sammen engang ser ikke jeg noe poeng i å møtes).

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 3 mars 2009 00:33

Sant det hermetikk.
Hingsty håper alle nyter natten på sitt vis,
går med hodet fyldt av mer og mindre artige innslag,
små-uskyldige tanker på sin stall og nyter natten.

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ti. 3 mars 2009 00:34

jup

Det er egentlig bare å gjøre det man føler seg mest komfortabel med, det finnes ingen fasit.

Jeg synes rett og slett det er dørgende kjedelig å utveksle meldinger med folk, og mister fort interessen for det om det ikke fort avtales en date.
Så da er det bare å kline til å være raskt ute med å foreslå å treffes egentlig, og overraskende nok går det som oftest bra også:)

Men som sagt, det viktigste er at man gjør det man selv er mest komfortabel med, det er da man er i stand til å vise sin beste side.

Skjult ID med pseudonym jup ti. 3 mars 2009 00:42

Ja, men så er det flere, inkludert meg, som fort kan få et inntrykk av at fyren kun er ute etter noe mindre seriøst om han ikke gidder prate litt før han vil møtes. Avskriver du en person som vil snakke litt først? Om du virkelig har en god følelse for den personen bør du jo ikke det ;)

Ja min beste date er faktisk hjemme hos meg, med hjemmelagd pizza og en film! ;) Da føler jeg meg mest komfortabel, toppen hadde vært i godbuksa såklart! hehe :D Men ikke sikkert alle setter pris på den på første date da... :P

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 3 mars 2009 18:30

Er enig med mr HrMetikk ... Dette er jo bare et hjelpemiddel!! Jeg har snakket med en mann i over to mnd (nesten hver dag)og uansett hvor godt jeg følte at jeg kjente han .. så ble det helt krasj når vi traff hverandre . Ikke kjemi i det hele tatt ....
Det med å snakke på tlf før et møte er helt uaktuelt for meg .... Jeg klarer ikke snakke på tlf med noen jeg ikke har møtt .. vet ikke hva jeg skal si , blir veldig nervøs og alt det der .. Men det er helt greit å snakke etter man har møtt noen man liker .:o)

Skjult ID med pseudonym ;) ti. 3 mars 2009 19:39

Det er vel like mange fasitsvar på dette som det finnes mennesker... ;)
Personlig er jeg av de som forkaster de som ikke har tid til å skrive med meg. Som ei skrev lengre oppe her, hun føler det blir mest for å komme i buksa om en har det så travelt. Og for all del, det er jo opp til hver enkelt hva en ønsker å få ut av en "date"...
Men for den som ikke søker et slikt treff, den har gjerne tid til å skrive, prate på tlf, og se om den berømmelige kjemien er til stede. Og det ER lov å være litt bevisst til tross for at alt stemmer første gangen en skriver/prater. Man trenger ikke ta helt av fordetom ;)
For min del har det aldri gått galt i så måte, vi har begge hatt flere dater, veldig hyggelige sådan, og vi har blitt godt kjent over tid. Man fører respekt og godhet inn i kontakten også.
Er man genuint intr. i et menneske, så bruker en også tid på å gjøre vedkommende komfortabel.
Greia er vel at en har det så travelt fordi en ikke vil bruke altfor mye tid på noen I TILFELLE det er helt feil. Den tid, den sorg, sier jeg. Igjen, det er lov å være bevissst på hva en driver med. Hvem en skriver med, hva en selv vil osv.
Ulver og ulvinner på nett er en uting :)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 3 mars 2009 19:44

Selvsagt skal man ta seg tid til å skrive meldinger ..men ikke i en evighet.... da setter du deg selv opp til å bli skuffet.
Og som det er sagt før ; man kan ha en helt magisk kjemi på nett og ikke kjemi i det hele tatt IRL... Dette er også noe jeg har opplevd :o)))
Ellers så har jeg utrolig "bad luck" .. ;oP

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ti. 3 mars 2009 21:26

Skjønner jo den forsåvidt, det kan virke som om man er litt overkant ivrig på å få noen til sengs.

For min del går det mye på at jeg ikke klarer og danne meg noe godt inntrykk av en person uten å møte de ansikt til ansikt.
Å jeg går ikke inn for å få de til sengs fortest mulig, vil gjerne bruke tiden til å bli kjent først, noe som fører til at mange jenter rett og slett ikke tror jeg er interessert i dem.
Så jeg foretrekker rett og slett at mesteparten av "bli kjent" opplegget mange tar på mail foregår med direkte menneskelig kontakt.
Og du har nok ikke hatt så mye "bad luck" Smiley, synes dessverre ofte at en god tone på meldinger slett ikke betyr at den kjemien er der når man møter personen.

Skjult ID med pseudonym Joques ti. 3 mars 2009 21:55

Hvorfor tyder det på at man vil fort til sengs? Det er jeg helt uenig i. For min del går det på at jeg ikke klarer å danne meg et bilde av noen ut fra bare tasting/mailing. Jeg har brent meg på det flere ganger, at jeg går og bygger opp et bilde av den andre over tid, som ikke stemmer. Og det har ikke noe å gjøre med at man ikke er ærlig med hvem man er, det går bare på at det er altfor lett å misforstå skriftlig kommunikasjon.

Man må møtes og oppleve smil, blikk, mimikk, kjemi, kroppsspråk, stemme og alle de små tingene som skjer når to mennesker møter hverandre, før man har mulighet til å vite om man kan bli interessert i et annet menneske. Kald tasting kan aldri erstatte dette.

Nei, dere kan ta med dere fordommene deres og ... gjøre et eller annet med dem :o)

Skjult ID med pseudonym OK ti. 3 mars 2009 22:11

Skjønner hellerr ikke at det er mulig å fortolke ønske om en rask date som et ønske om å ville raskt til sengs. Jeg har en mistanke om at de ulike oppfatningen trolig skyldes at man legger ulike ting i en date.

Jeg tilhører raskdate-skolen. 2-3 meldinger og så en date i form av kaffe, tur eller noe annet som kan være raskt. Gjerne i lunchen. Når jeg avtaler date er det fordi jeg mener at vi har et potensiale som jeg vil utforske videre. Det er så mange profiler som gir et annet bilde (til meg) enn hva jeg opplever når vi treffes, og jeg gidder rett og slett ikke å bruke mye tid på noe som viser seg å være helt utelukket.

Men det er ikke aktuelt å ligge med noen i forbindelse eller rett etter første date. Jeg er jo tross alt ute etter livsledsager og kjappe ligg ødelegger litt for sånt.

Og til de som mener at rask date ikke tyder på at vedkommende er interessert nok: Javel, og hva er interessert nok? Når jeg møter opp på date har jeg sett et potensiale som kan utvikle seg. Jeg stiller med åpent sinn og håper vi finner tonen. En person som får full tenning på en profil på nett virker på meg som litt "rar". Den tenningen bør slik jeg ser det komme etter at man har blitt kjent.

Jeg er ute etter å finne den ultimate parter som jeg skal dele resten av livet med. Da kan jeg ikke ligge med vedkommende på første date.

Skjult ID med pseudonym jup ti. 3 mars 2009 22:13

Jeg synes ihvertfall jeg kan finne ut om vi har litt kjemi ved å prate litt med folk først.....Har vi alltid masse å prate om, selv om det ikke er noe spesielt, tøyse og tulle og le... ja da føler jeg meg ihvertfall litt mer komfortabel med å møte noen....

Skjult ID med pseudonym ;) on. 4 mars 2009 01:16

Som jup sier ovenfor her, OK, så er det litt greit å finne ut om man har en kjemi i det hele tatt. Og om man går inn i ting med åpne øyne, og tar vedkommende for det h*n er, så ser jeg ikke helt hvordan man greier å drite så maksimalt på draget....
Om man treffer noen, om det er etter 3 mld eller 3 samtaler, så bør man vel være såpass oppegående i huet at man tar vedkommende for den h*n er, ikke den du ønsker det skal være.

Første date for meg ligger heller ikke i å hoppe til køys. Første date for meg er å bruke tid til å føle på den kjemien som allerede har oppstått, og bli enda bedre kjent med vedkommende. Se ham som den han er, se mimikken og kroppsspråket og øynene og alt det som har blitt nevnt ovenfor her.
Ingen får meg til å ønske å se dette etter 3 mld, garantert. Etter 3 samtaler så er nok en viss nysgjerrighet blitt vekket... Etter 3 uker med stadig stigende interesse og nysgjerrighet, så kan jeg sikkert knapt vente med å komme meg på date, men det tilsier også at det har vært mye og god kontakt mellom oss.

Jeg bruker ikke engang lunsjen min på noe som har så dårlige forutsetninger som "3 mld..." Da er jeg heller selektiv på nett.

Det er min måte å gjøre ting på, så får du gjøre ting på din måte :)

Og jeg ønsker deg lykke til i søket etter en livspartner :)