Alle innlegg Sukkerforum

menn som hater damer

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Oslo) ti. 3 mars 2009 22:13 Privat melding

Da er det snart til for denne på film. Såg den fekk bra kritikk.. Er igrunn veldig skeptisk, men må kanskje gi den en mulighet. Bøkene er jo utrolig bra. Lisbet Salander skal være veldig bra har jeg lest.. Begge dei neste går rett på DVD uansett da.. Noen som skal se filmen?

Skjult ID med pseudonym mikro ti. 3 mars 2009 22:35

Skal helt klart se filmen! Tviler på om den klarer å matche boka, men må nesten få med meg filmen synes jeg..

Skjult ID med pseudonym Pixie ti. 3 mars 2009 22:42

Ja! Gleder meg som en unge:-) Jeg har også hørt mye bra om hun som spiller Lisbet, men er litt spent på om hun er rå nok!

Skjult ID med pseudonym ung75 ti. 3 mars 2009 22:45

ja, spent på Lisbet ja.. Det er jo ei som alle elsker.. Lurer på om vi hadde det om vi traff ho "in real life".. Trur ikke ei dame hadde vært noe lett å forholde seg til..

Skjult ID med pseudonym Pixie ti. 3 mars 2009 22:47

Lett å forholde seg til? Nei. Vel verdt strevet? Ja helt klart!

Skjult ID med pseudonym ung75 ti. 3 mars 2009 22:49

hehe..om enn ikke hadde fått juling da :) Hadde ikke tørd å gjordt noe galdt i det forholdet.. Da vet enn jo aldri hva som kunne skjedd når enn sover..

Skjult ID med pseudonym johnass ti. 3 mars 2009 22:51

Skal helt klart å se den!!
Men jeg tviler på at den kommer til å innfri forventningene man har etter å ha lest boken..
sånn er det stort sett alltid uansett..

hva med Engler og Demoner - noen som skal se den?

Skjult ID med pseudonym ung75 ti. 3 mars 2009 22:53

var veldig skuffet over den siste.. Da Vinci Koden..men denne boke er hakket bedre, men veldig skreptisk i og med det er Tom Hanky Panck som skal spille hovedrolle her også..men blir vel til at jeg ser den..

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 3 mars 2009 22:57

Regner med å se den. Siden boken var pretty damn fantastic vil jeg vente med å gå til jeg vet om andre som også har lest boken blir skuffet over filmen. Gjør de det lar jeg være å se den.

Forøvrig har jeg nettopp sett Vals med Bashir to ganger. Anbefales.

Skjult ID med pseudonym Kråkemor ti. 3 mars 2009 23:13

Dere skal vite at enhver bok dere leser, hvert maleri dere beundrer, hver sang dere fanges inn i er en ren projeksjon av hva som er dere selv, på godt og vondt ( jeg spør: hvorfor fanges vi eksempelvis av action, mord og fordervelse?)
Selv var jeg sååå spent den dagen "Jeg er Dina" skulle vises på kino. Alle snakket om lille pinglete Maria som skulle spille hovedrollen...¨"det burde vært Mauseth-dama fra finnmark, mørk, stor, blek og med kraftige lår". Ja, kanskje det? Men jeg, som forøvrig hadde lest akkurat den boka (av trilogien) 3. ganger syntes hun tolket den glimrende, fordi...jeg var bevisst min projeksjon. Jeg nøt hele filmen..ahhh, så bra!!
Og..den dama som refereres til her ville nok INGEN våget å date IRL, men!! Har funnet ut en viktig ting i livet, så langt: Det å befinne seg innafor normalitetskurven på divere tester er ikke nødvendigvis naturlig :-) Tok dere den? Statistikk er et resultat av middelmådighet ( litt sånn "Bææææh" Les: sauer) Det var kanskje ikke pent sagt, mulig det, men heller ikke ment som kritikk, mere en observasjon. Våg nå for faen å satse på ei/en som har litt eksentrisitet!

Skjult ID med pseudonym StiegLarss on. 4 mars 2009 01:50

Har vært og sett på filmen idag, og den kan absoulutt anbefales.
Veldig spennende selv om jeg har lest bøkene.

Noomi spiller Lisbet veldig bra synes jeg. Like tøff i trynet som jeg har forestilt meg.
Absolutt verdt en tur på kino!