Alle innlegg Sukkerforum

Blokkering

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Trille ma. 4 mars 19:25

Kan noen forklare meg dette med å blokkere. Jeg opplever å ha en dialog, så er jeg plutselig blokkert uten noe forklaring. Er det ikke vanlig folkeskikk å trekke seg ut med en eller annen forklaring? Eks: Jeg tror jeg stopper her. Jeg har funnet en jeg vil bli bedre kjent med så jeg ønsker å av slutte eller noe lignende.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 4 mars 19:28

Rule no 1: ikke forvent at totalt fremmede har samme sett med leveregler som deg selv.

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 4 mars 19:46

Det hadde vært fint med folkeskikk på nett også, men det toget er nok godt.

Her inne vil du møte alle mulige reaksjoner. Taushet, smil og kjeft.

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 4 mars 19:53 Privat melding

Uansett så vil jeg påstå at det ganske snodig av voksne mennesker med en sånn oppførsel.. en ting er å bli blokkert fordi man rydder unna profiler som ikke er av interesse .... men utifra hva TS sier... midt i en dialog?? 😂👀 ...Du får trøste deg med at du slipper å ha noe med denne dama og gjøre ...

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 4 mars 19:55

Mange føler vel ikke noen forpliktelser ovenfor fremmede og synes det er enklest å ikke gi noen forklaring. Det er neppe så mye å forklare, annet enn at man ikke er interessert?

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 4 mars 19:59

Du er så kynisk @Beistet

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 4 mars 20:02

@Rumpa Ja... Iskald.

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 4 mars 20:04 Privat melding

Kjipt å høre @bolla.......og ikke noe bedre det nei...
Men igjen,vi havner jo på ordet folkeskikk og høflighet....

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 4 mars 20:12 Privat melding

Bryr seg ikke,,, gidder ikke.... driter i det.... samma faen liksom Hm ?? nei.. sånne typer mentalitet forholder jeg meg ikke til... bort og vekk me de....husjj 😅😎

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 4 mars 20:16

Enig med @hans

Er egentlig glad folk viser sitt sanne jeg så fort som mulig. Vil jo ikke ha et slikt nek uten folkeskikk uansett.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 4 mars 20:23

Crybabies

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 4 mars 20:28

Sjarmtroll

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 4 mars 20:30 Privat melding

Cartoon baby

(mann 46 år fra Oslo) ma. 4 mars 20:51 Privat melding

Hva skal man si @ TS?

Får vel si med far min - nesten alle er idioter.

Og i forlengelsen - nesten alle er også feige. Men noen er modige idioter, noen er feige smartinger, og noen få er hverken feige eller idioter.

Så man kan vel tillate seg å forvente lite og inenting i langt de fleste tilfeller, ingen stor nytte i å la verden, slik den nå engang er, skuffe deg vil jeg mene?

Kanskje har det mer for seg kun la seg positivt overrasket når du treffer unntakene. Ikke vet jeg.

(mann 46 år fra Oslo) ma. 4 mars 20:56 Privat melding

Hmm. Det hender at jeg leser hva jeg skriver og lurer på om jeg har hatt et slag, sånn uten å merke det.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 4 mars 21:00

Ække bare, bare å Luke det vekk heller...

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 4 mars 21:02

Har begynt å ta skuffelsene på forhånd. Da sliper jeg å skifte humør.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 4 mars 21:03

Det var til Patent, Kb.... Ugresslag har jeg aldri hørt om🤔

Skjult ID med pseudonym Lone ti. 5 mars 00:14

Lille Trille skrev med ei dame, lille Trille ble blokkert .
Ingen mann i dette land, lille Trille trøste kan.

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 5 mars 00:16 Privat melding

Ta’ræ sammen @lone 😂🤓

Skjult ID med pseudonym Lone ti. 5 mars 00:18

Ta'ræ sammen kan du gjørra sjæl!

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 5 mars 00:19

Jeg kan identifisere meg med han Lille Trille.
Han trenger vel ikke trøst eller?
🤔

Skjult ID med pseudonym Lone ti. 5 mars 00:28

Kanskje, kanskje ikke.

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 5 mars 00:47

Han Lille Trille, er så vant til å falle...
Sikkert hans lott!
Han får klare seg sjæl!
https://youtu.be/90VyOA4fmWo

(mann 47 år fra Oslo) ti. 5 mars 01:13 Privat melding

Blokkering har blitt tatt opp 100 ganger og det gjør ikke noe for det er faktisk et interessant tema. Det er bra at blokkeringsfunksjonen finnes. Den viktigste grunnen er å kunne skyve vekk falske profiler eller innpåslitne duttedatter som presser seg på.
- - - - - - - - - - - -

Men det er også andre nesten like viktige grunner. Noen er mindre ærlige enn andre i verbal dialog, og blokkeringsknappen kan sikkert være en kjekk sak. Det er «så enkelt» å blokkere - synes noen. Noen er mindre medfølende enn andre, og noen er av natur mere rett på sak enn andre osv osv.

Nylig pratet jeg med to flotte damer. Veldig forskjellige personligheter, men det som (for meg) gjorde dem aller mest forskjellige var at hun ene (etter en hyggelig og helt fullendt samtale) blokkerte. Jeg ønsker som sagt at man skal kunne blokkere selv om jeg ikke gjør det selv. Uavhengig av hva jeg følelsesmessig liker så ønsker jeg å bli blokkert av dem som naturlig gjør det. Hvorfor? Fordi det sier mye om en person.

Jeg husker meg selv fra 25-30 år tilbake, og vet at den gangen ville jeg lett blitt mere såret av å bli blokkert (hvis jeg hadde vært på sukker da). Jeg kan også bli såret idag, men det skal mere til. Kanskje fordi jeg vurderer andre med et mere kritisk blikk enn tidligere. Om dét er positivt eller ikke er en annen sak.

Det kommer tydelig frem av svarene her i tråden at enkelte vil forstå det jeg snakker om, og andre (tilsynelatende) ikke (eller kanskje de ikke kan forstå det). Dette lille spørsmålet om en bitteliten sak kalt "blokkering" sier mye mere om en person enn de aller fleste bladene på treet.

Peace & love 👈🏻

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 5 mars 01:46 Privat melding

Noen vil og andre ikke ...😉 har vært i gamet en stund til og fra og det er ikke vanskelig å se at nettdating er «live and Let Die» .... profiler du tok kontakt med var mer imøtekommende og de svarte... uansett om det var Yey or nay...........nå er det blitt «plukk og mix « for en hundrings..😂🙄

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 5 mars 02:24

Det å bli blokkert betyr bare at du ikke er aktuell som kjæreste for den andre. Det er ikke mer komplisert eller "slemmere" enn det. Du blir rett og slett ryddet bort i jungelen av profiler.

Å ha mange uaktuelle kandidater synlig på chat og i andre lister gjør ting bare uoversiktlig, selv om jeg har hatt hyggelig dialog med noen av dem. Jeg ser på meg selv som veldig snill, men jeg ser ingen grunn til å la være å sortere bort menn som ikke er aktuelle, ved å skåne dem for blokkering.

Jeg skulle ønske jeg ble rydder bort av alle som mener at jeg er uaktuell. Det hadde gjort søket etter kjæreste bittelittegranne lettere.

Ikke ta dette med blokkering så personlig, folkens. Vi må tåle såpass!

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 5 mars 02:28

Hva mener du at blokkering sier om en person, Tonika? -At vedkommende er en målrettet person, eller finner du det leit? 😉 🙃 😎

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 5 mars 02:35 Privat melding

Blokkering sier ikke noe om en person sånn generelt sett @vårsol......... jeg blokkerer også stadig vekk profiler som ikke er intressant eller av interesse..... vel hva har vel jeg og si som verken lenger har bilder eller noe i min profil 🙄 vel.... igjen.... mitt valg det...... starten på denne tråden var jo en blokkering midt i en dialog..... sett i fra TS ståsted. ...mener det er avvik i fra manglende høflighet og folkeskikk!

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 5 mars 03:04

Jeg innrømmer at jeg ikke har lest hele tråden, hans80. Og ja, å blokkere midt i en samtale kan virke rart. Samtidig er ikke verden sort-/ hvit, og jeg har opplevd merkelig oppførsel fra menn midt i en samtale, eller plutselig stillhet, som igjen har ført til blokke-lyst hos meg. 🙃

(mann 47 år fra Oslo) ti. 5 mars 03:31 Privat melding

@Vårsol
Jeg vet at endel ikke tar poenget. Jeg skrev om kollektiv kjærlighet for noen år siden, og det førte til mange reaksjoner. Noen "ser underfundig spørrende ut". Andre "nikker bekreftende". Enkelte blir tilsynelatende provoserte. Jeg opplevde faktisk å bli kalt pedofil en gang fordi jeg snakket om å elske barn ((eller hvem som helst andre)) som man ikke kjenner. Vi er i forskjellige univers, Vårsol. Så jeg stopper her...

(mann 47 år fra Oslo) ti. 5 mars 03:46 Privat melding

Én ting til: Dette er ikke noe forsøk på svartmaling. Jeg ser ikke noe galt i at folk blokkerer. Det er helt individuelt forskjellige grunner. Men enten forstår du hva jeg prøvde å si 01:13:08 eller så forstår du det ikke.

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 5 mars 06:39

Blokkerer en hel bataljon i slengen, av samme grunner som Vårsol.... men midt i en dialog, njaa, da skal fyren være temmelig nasty og frekk. Har opplevd det sjøl, og klart det svir litt....men tenker at "javel, ikke noen mann for meg". Har opplevd å bli blokkert flere gng av samme mann! Noen bedre?🤣

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ti. 5 mars 06:55

Er blokkering midt i en samtale, eller en plutselig melding med seksuell hinting midt i en samtale, verst mtp folkeskikk, høflighet, type mentalitet, å være et nek osv, tro?🤔
Det er vel flest kvinner som blokkerer, og flest menn som sender den første meldingen av seksuell karakter...

Skjult ID med pseudonym _my_ ti. 5 mars 06:58

Han tok kaka, som etter flere høflige avvisninger kjeftet på meg fordi jeg ikke blokkerte ham.

Jeg blokkerer sånne jeg har vært sammen med men aldri mer!, sånne som har driti på draget ifbm avtaler og dem som testosteronoverskuddet har gjort til et skikkelig balltre.

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 5 mars 06:58

Erta: 👍 Også min erfaring

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 5 mars 07:03

Jeg skjønner tanken om kollektiv kjærlighet, Tonika. Jeg lever selv etter målet om å spre kjærlighet i hverdagen, blant kollegaer, venner, folk på bussen osv.

Dette med blokkering handler ikke om at jeg ikke vil være kjærlig med mine medmennesker, at jeg hever meg over andre eller ønsker å straffe noen. Det handler bare om at jeg leter etter han ene. Enten forstår du det, eller så forstår du det ikke.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 5 mars 07:38

Jeg har skrevet litt med to personer de siste dagene. Ingen av de evner å holde en dialog i gang, de bare kommenterer det jeg sier med "så bra da" osv. Ingenting å ta tak i for videre kommunikasjon. Tenker at man jo kan gi beskjed om dette, så vil vedkomne muligens skjerpe seg, men samtidig.... Vil jeg ha en som er sånn? Tror ikke det. Vi har neppe så mye til felles og dette lover jo ikke bra for videre kommunikasjon. Nå pleier ikke jeg blokkere da, pleier bare slutte å svare. Det er jo ikke noe mer å snakke om, de legger heller ikke opp til det. Og hva skal jeg si? Skylder jeg de noe mer forklaring? Jeg har jo mistet interessen allerede. Kan jo lire av meg en avvisende høflighetsfrase, men gjør det ting noe bedre? Jeg synes ikke det.

Skjult ID med pseudonym sør ti. 5 mars 08:53

Etter en kjempe bra dialog ble jeg blokkert i noe som var en artig spøk fra han sin side. Men som han da tålte lite jeg spøkte tilbake med. Like greit tenker jeg da, mannfolk er ikke mye mannfolk lengre og tåler veldig lite... Men jo før jo heller med sarte sjeler som ikke tåler litt humor...

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 5 mars 09:18

Min erfaring er at de jeg har bra "skrivekjemi" med, de funger også best å treffe. Har man ikke kreativitet nok til å holde i gang en samtale skriftlig (altså man får GODT med betenkningstid), så tenker jeg at det sier litt. Er han ikke motivert nok, så sier også det litt.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 5 mars 09:20

Akkurat det med kropp og slikt, handler jo mye om preferanser. For noen er det nesten ALT. Han tenkte sikkert at du ble uaktuell, men hvordan skulle han si det til deg...? Ikke så rart at han forsvant, tenker jeg da. 😂

Skjult ID med pseudonym Han dølle ti. 5 mars 09:31

Jeg blokkerer de som ikke svarer eller bare svarer med enstavelsesord. Hadde sukker lagt til en slette-knapp til innboksen hadde jeg nok brukt den istedenfor blokke-knappen

Skjult ID med pseudonym Han dølle ti. 5 mars 09:37

Ikke noe slette-knapp her på mobilen som jeg har lagt merke til :)

Skjult ID med pseudonym sør ti. 5 mars 09:49

Du kan slette samtaler ved å sveipe inn fra høyre

Skjult ID med pseudonym Han dølle ti. 5 mars 10:10

Ja, se her ja! Mine blokkeringsdager er over :)

Skjult ID med pseudonym Eluse ti. 5 mars 11:44

Jeg blokkerer alle som er langt utenom hva jeg søker. Fordi profilene dukker opp hele tiden.Men aldri midt i en samtale, eller etter å ha fått en melding jeg ikke har svart på.

Skjult ID med pseudonym ZeZe ti. 5 mars 13:43

Jeg er mesterblokker 🙋‍♀️
Fordi jeg orker ikke menn som ikke aksepterer et høflig nei...
Som gang på gang sender meldinger og fisker etter nye meldinger fra meg.
Jeg orker ikke å bruke energi på det.
Så jeg blokker da 🤷‍♀️

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ti. 5 mars 13:59

Enkelte har heller ikke såpass antenner at de skjønner at de kjeder den de skriver med.
Jeg gidder ikke sånn "sorry, men vi passer ikke sammen" til de. Når ikke de er engasjerende, forsvinner jeg bare.

Enkelte legger nok også vel mye i en såkalt dialog her inne. En blir superfascinert av den andre, mens den andre egentlig er helt lunken.

Skjult ID med pseudonym 1234 ti. 5 mars 14:26

Sukkerert: I hvilke tilfeller gidder du sånn "sorry, men vi passer ikke sammen"?

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ti. 5 mars 16:21

1,234, i de tilfellene der samtalen har vært kjekk og med god flyt, det har vært litt tull og tøys, men allikevel ikke noe spennende.
Jeg har blitt blokkert midt i slike samtaler selv, og har bare tenkt "ok, ja vel og værsågod neste". Jeg har aldri, ever, brukt energi på.det at noen har valgt den løsningen.

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 5 mars 16:43

Blokkerte en før Idag som søkte en "diskré venn".... Gudbedre 😝

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 5 mars 17:11

Med noen så flyter samtalen lett, med andre ikke. Jeg tror ikke det har noe med hvem som er og ikke er kjedelig, men mer om man har noe til felles og gir hverandre den "riktige feedbacken" som en interessant samtale krever. Kanskje man bare synes forskjellige ting er interessant feks.

Skjult ID med pseudonym Frk.Eik lø. 9 mars 23:20

Jeg blokkerer også om noen fortsetter å sende meldiger,gang på gang selv om jeg ikke svarer.. Kjenner at dette orker jeg ikke bli «plaga»med! Man springer jo ikke etter folk å roper for å få ett hei🤪

Skjult ID med pseudonym Lynvingen ma. 11 mars 01:51

Jeg er kanskje noe gammeldags, men synes jo at mange mangler litt gjensidig respekt, det er vel ikke så utrolig vanskelig og heller skrive at man ikke er så interessert? Om man så sier nei, så synes jeg det er helt greit å blokkere etterpå 😉

Nå er jeg litt newbie her, men on en profil plutselig er deaktivert, betyr det at brukeren har blokkert deg? Eller står det spesifikt at du er blokkert?

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 11 mars 14:24

Jeg bare ramler av lasset med enkelte, for selv om jeg ikke mener å være dust, uhøflig etc, så klarer jeg ikke holde oppe motivasjonen for å svare. Kjeder meg nok litt. 😬 Og er vel bare sånn passe motivert for dette... Har tenkt noen ganger at jeg skal svare, men jeg har liksom en grense hvor hvor mye pjatt jeg klarer klemme ut.