Alle innlegg Sukkerforum

Hvor lang tid bruker dere på å svare?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ny her on. 6 mars 23:31

Jeg har skrevet meldinger med ei en stund nå, men det varierer veldig på hvor lang tid det tar før hun svarer, det kan ta noen timer, men som oftest tar det flere dager. Jeg syntes egentlig vi hadde en veldig god dialog, men begynner å tvile litt, siden hun bruker såpass lagt tid på å svare... Kan jeg tolke det dit, at hun egentlig ikke er så veldig interessert? Har egentlig sluttet å se på andre profiler, da jeg likte henne veldig godt, men hvis hun bare er "lunkent" interessert, er det kanskje likegreit å prøve å komme i kontakt med andre som er mer interessert?

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 6 mars 23:33

Jeg tipper lunken. Du kan jo evt spørre.

(mann 46 år fra Oslo) on. 6 mars 23:41 Privat melding

Du virker ha et åpent sinn @ Ny her, det er vel blant de viktigste egenskaper. For er det ikke kun et åpent sinn som ser at alle muligheter finnes?

Og dersom man samtidig ikke er så grenseløst åpen at alle muligheter fremstår som like sannsynlige, så vet du vel egentlig allerede nå hva du skal tenke og gjøre.

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 6 mars 23:45

Mye lunk, er det ikke mulig å sette fyr på det?
🤔
Dynamitt?

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 6 mars 23:46

💣

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 6 mars 23:46

💥

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 6 mars 23:46

💦

(mann 46 år fra Oslo) on. 6 mars 23:47 Privat melding

Herr Bigluv,

hvorfor skal alt løses med dynamitt?

(mann 46 år fra Oslo) to. 7 mars 00:13 Privat melding

Intet svar er gjerne også et svar.

Her følger ut utvalg alternative løsemidler:

Alkohol
Eter
Dialogfremmende røkelse
Kongevann
Blind vold
Andre menneskers terminale ulykke
Bensin
Benzen
Følelsessirkel
Saltsyre
1-Diazidocarbamoyl-5-azidotetrazole

Skjult ID med pseudonym sør to. 7 mars 00:33

Det kan være naturlig forklaring. Men er en litt intr svarer en jo, om ikke du bare er satt på en test. Noen damer er jo der for å se hvor lenge du vil jakte

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 7 mars 01:27

Jeg vet ikke Herr Pat!
🤔
Det virker som den enkleste løsningen...
😏

(mann 46 år fra Oslo) to. 7 mars 01:32 Privat melding

Agree, that is good thinkin' right there!

(mann 39 år fra Vestfold) to. 7 mars 02:28 Privat melding

@TS ..... høres veldig ut som du blir gressa.... kjipt men sant...👀👀🤦🏻‍♂️

Skjult ID med pseudonym Ny her to. 7 mars 06:12

En test kan jo være en forklaring, er litt redd for å tråkke feil her.....

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 7 mars 06:34

Men hvem vil ha en partner som driver og tester på den måten?

Skjult ID med pseudonym maryandthe to. 7 mars 06:37

Vis deg som en åpen, ærlig og uredd fyr: parla con ella. Spør henne, så får du svar. Lykke til🌺

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 7 mars 07:39

Knivsegg, det der. Hvis en person ikke selv vil fortelle hvorfor h*n er treg med å svare, er det ikke sikkert det er så populært å konfrontere heller. Noen vil nok oppleve det som mas. Ingen vil ha mas fra en fremmed, og ingen vil ha noen som ikke liker å bli konfrontert🤔

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 7 mars 08:01

For meg er det ingen knivsegg. Er bare ikke så desperat at jeg må klamre meg fast i en fremmed person som ikke er så interessert. Da får vedkomne bare tenke det er mas. Jeg synes det blir vanskelig å få noe entusiasme rundt en person som skriver en melding annen hver dag. Det tror jeg den som skriver vet og.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 7 mars 08:32

Klamrer heller ikke, derfor spør jeg ikke. Jeg speiler den andre, og så fader hele greia ut igrunn😄 Folk som er interessert viser interesse. Gammelt Sukkerord.

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 7 mars 08:41

Det er nok sant Erta!
Det er bare ikke så mange, som viser interesse...
🤣🤣🤣
👻👻👻

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 7 mars 08:51

Veldig få, faktisk🙊

Skjult ID med pseudonym Emilie to. 7 mars 08:58

Tror Sukkerfolka er redd for å vise interesse...
Får mange flere tilbakemeldinger på «sveipeapp», men der har jo begge sveipa rett vei og vist at en i utgangspunktet liker den andre.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 7 mars 09:34

@Ert Det er jeg enig i. Jeg kan også speile vedkomne en par dager, men skjer det ikke noe mer, så sier jeg bare fra at jeg avslutter pga manglende progresjon.

Skjult ID med pseudonym maryandthe to. 7 mars 09:37

Enten blokkerer jeg en håndfull i slengen, gjerne midt i en setning, eller så er det fullt frontalangrep med masse mas om alt mulig, spørsmål fra morra til kveld inntil jeg har sugd ut siste siste dråpe og alt tegn til liv er lagt øde. Ja, det har skjedd at jeg har fått en blokkering eller fem midt i fleisen. Tror det eller ei. Vanskelig dette? Nei da. Piece of cake 😜

Skjult ID med pseudonym maryandthe to. 7 mars 09:38

Og uten humor går det iallefall ikke😎

Skjult ID med pseudonym 1234 to. 7 mars 09:59

Alt mellom 1 minutt og tre uker. Ta vekk de ekstreme tilfellene, så er jeg sikkert på et snitt rundt noen timer.
Men det er viktig, for noen, at ting blir litt "eget", litt personlig. Og da kan det lønne seg å bruke nuet til å svare i - og hvis det ikke føles rett, vente til et litt bedre inspirert nu.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 7 mars 16:04

Hva legger du i "tilbakemeldinger" da, Emilie? En melding, eller bare et sveip? En million sveip har nada å si, om man ikke gjør noe med det. Looks bruker jeg bare når jeg er på grensen til å kjede meg, og skvetter like mye hver gang jeg oppdager at noen har sveipet høyre på.meg😄

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 7 mars 16:31

Jeg svarer fort ...om jeg svarer. Når jeg får en "flørt" eller melding fra en som åpenbart ikke har lest i profilen at jeg verken er interessert i de som bor i andre enden av landet, eller en som er på alder med pappa, så svarer jeg som regel ikke.
Tenker det er helt greit.

Skjult ID med pseudonym Emilie to. 7 mars 16:35

@ Sukkerert- sveip er for meg ikke tilbakemelding. Jeg har fått mange hyggelige meldinger og spm om date fra flotte menn! Blir en for usikker mtp å faktisk melde noen på Sukker - uten å vite om den andre syns en er attraktiv nok eller ikke?

Skjult ID med pseudonym Lone to. 7 mars 16:39

Det kommer an på hva slags humør jeg er på. Er jeg på dårlig humør kan jeg finne på å utsette å svare. Orker ikke å prøve og late som jeg er «der oppe», venter heller til en dag jeg har mer overskudd.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 7 mars 17:36

Dårlig humør? Hm. Jeg kan ikke huske sist jeg var det. Men de hender jeg ikke er i humør til å svare, men da leser jeg som regel ikke meldingen heller.

Skjult ID med pseudonym Coma to. 7 mars 18:11

Hvor lang tid? Et nanosekund om det er en genuin interesse der.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 7 mars 23:20

Viktig å være hard to get, så jeg pleide å la det gå noen dager mellom svarene. :P

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 7 mars 23:24

Jeg svarer først. Så får hun tilpasse spørsmålet.

(mann 46 år fra Oslo) to. 7 mars 23:33 Privat melding

Godt poeng @ Powpowgutt,

det å spille noe som helst spill i sammenhenger der man ønsker/søker noe langvarig, det er litt som å bli født med terminal kreft.

Skjult ID med pseudonym Blabla fr. 8 mars 01:20

Det går ofte flere timer før jeg svarer, selv om jeg er interessert. Noen ganger over ett døgn, men sjelden flere dager. Det er (i tillegg til at jeg har både en jobb og annet å gjøre enn å sitte på nettdating hele tiden) fordi jeg liker å ha litt ro på meg til å tenke og føle mens jeg skriver - særlig hvis jeg virkelig er interessert for da er det faktisk er en viss "dybde" i det jeg deler med ham. Og hvis det er en viss "dybde" i det han skriver til meg, kan jeg trenge - iallfall foretrekke - litt tid til å fordøye det før jeg svarer.

Men det kan også drøye før jeg svarer fordi/når jeg ikke føler at dialogen flyter naturlig og det føles trådt å fortsette. I de tilfellene avslutter jeg antagelig også kontakten ganske snart, og da gir jeg som regel ekplisitt beskjed om at jeg ikke føler for å fortsette "praten" (Unntak: hvis han oppfører seg fullstendig dust eller dritt at jeg mister helt respekten for ham).

Men der er jeg nok i mindretall. Jeg tror du i veldig mange tilfeller kan regne med at hvis du ikke få svar veldig raskt, iallfall hvis den andre har lest meldingen din, så får du _aldri_ svar. Det er mange som overlater til andre å "tolke" dem i stedet for å føle et anvar for selv å si (med ord) det de tenker og føler.

Jeg synes at i stedet for å prøve å tolke hva det "betyr" når det ikke kommer noe svar fra den andre (iallfall ikke er kommet noe ennå), er det bedre å ta utgangspunkt i hvor lenge man selv føler man er villig til/komfortabel med å "vente" på noen; hvor ens egne grenser går. Føler man at det egentlig drøyer for lenge når den andre ikke svarer innen f.eks. 20 minutter, eller at det virker veldig underlig eller ubehagelig innenfor den konteksten som dialogen har pågått, så er det vel uansett ikke så interessant (godt) å bli kjæreste med en person som (kanskje) svarer først etter en halv dag eller dagen etter? Da spiller det igrunn liten rolle om den andre "egentlig er så interessert" eller ikke, synes jeg da.

Skjult ID med pseudonym Hr.Blå ti. 12 mars 18:24

Jeg tror personen ikke har utelukket deg helt, men du er muligens nr. 10 i køen.. 😒

(mann 29 år fra Finnmark) ti. 12 mars 19:37 Privat melding

Kommer helt an på nårtid jeg ser meldingen. Alt fra 1min - 1 døgn 🤔

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ti. 19 mars 13:46

Nå for tiden er det ganske tørke i innboksen, kunne løpt naken der, uten at noen hadde fått det med seg🤔

Skjult ID med pseudonym Ny her ti. 19 mars 22:58

På sukker er det helt dødt for meg også, men det har begynt å skje litt på sveipe-apper.… :-) Egentlig litt synd at det er så dødt her, er noen profiler jeg liker godt her, og liker egentlig opplegget til Sukker også, men det hjelper så lite når man ikke får noe svar verken ved en lang og utdypende mail eller et kort hei.... trodde kanskje det var bildene.... men har fått mange positive tilbakemeldinger på sveipe-appene akkurat på bildene og til og med date, og nå ser det ut til at det går mot en date med ei ny ei i neste uke :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 19 mars 23:52

@Ny her

Ikke så veldig rart. Sveipe-appene går jo kun på utseendet. Her inne har vi heldigvis mulighet til å bedømme ut i fra flere kriterier enn det.
Og i de fleste tilfeller er det noe helt annet enn utseendet det stopper på.

Skjult ID med pseudonym Ny her on. 20 mars 06:51

Jo, det er jo derfor jeg også foretrekker Sukker, men når man har en match utpå 90 tallet og teksten i profilen matcher og man fortsatt ikke får noen tilbakemelding..... har skjedd flere ganger da forsvinner jo lysten til å skrive til flere her.... på sveipe-appene kommer meldinger tilbake.....

Skjult ID med pseudonym Han dølle on. 20 mars 09:11

Jeg syns det har blitt mye rart på den røde sveipeappen. Blitt spurt om å bli sugar daddy, fått spørsmål om "hvor mye hadde du gitt for en natt" å i det hele tatt. Tror det er lurt å ikke henge seg opp i "match" i tall og ord, og ihvertfall ikke legge det som grunnlag for hva man velger å prate om. "Vi har bra match, og jeg er enig i det og det i din profiltekst"= loser-alert

Skjult ID med pseudonym Lady on. 20 mars 11:19

Svare.... det får da være grenser på hva man skal svare på..... Next!

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 20 mars 14:51

@Pow Man har jo allerede fått "thumps up" ved å få match på feks Tinder. Derfor fungerer det. Her må man se seg rundt og velge litt mer...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 20 mars 17:12

@FrkBeist

Hæh? Hva snakker du om? Lurer da ikke på hvorfor det fungerer. Jeg skjønner jo hvorfor det fungerer.
Sveipe-apper er ikke noe som fungerer for meg derimot. Til det er jeg rett og slett for støgg, enkelt sagt.
Hjelper heller ikke at 90% av damene der er fullstendig uaktuelle av forskjellige grunner. De to største grunnene er at vi er alt for forskjellige og at hun er alt for pen til at det er realistisk for meg å prøve meg. Så da blir det venstre sveip.