Alle innlegg Sukkerforum

Skal man svare på alle mail?

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 4 mars 2009 19:21

Hei!
Hvis man får en mail og har god match men synes ikke personen faller i egen smak skal man da si det eller la være å svare?

Skjult ID med pseudonym venus on. 4 mars 2009 19:30

Det finnes ingen facitsvar, du må gjøre det DU føler er riktig for deg. Personlig svarer jeg alle fordi jeg mener det handler om respekt for noen som faktisk er på Sukker av samme grunn som meg selv:) Hva ønsker du selv da,- hvis du har sendt en mail til noen? Er det ikke greit med et svar? Handler om folkeskikk spør du meg:)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 4 mars 2009 19:33

De fleste ønsker et svar virker det som .. Jeg klarer meg fint uten ,,, foretrekker det faktisk.
Blir ikke noe smartere uansett på hvorfor de ikke vil ha kontakt .. heheheh ;oP

Skjult ID med pseudonym SmartNinja on. 4 mars 2009 19:42

Jeg synes du skal differensiere litt jeg.

Hvis meldingen består av en linje og er ganske intetsigende så er det sikkert greit å arkivere den i sylinderarkivet.

Men dersom vedkommende har skrevet en lang melding og gjort seg flid med innholdet så er det jo bare høflig å i det minste gi en kommentar tilbake.

Skjult ID med pseudonym noia 2 on. 4 mars 2009 20:10

Det koster vel så lite å være hyggelig og gi et høflig avslag?? Svarer alle jeg, det er jo til og med lagt inn standard svar her på sukker, lim inn... ;)

Skjult ID med pseudonym sensuella on. 4 mars 2009 20:26

Nei og det trenger man ikke. Selv om man gir et avslag er det faktisk noen som ikke gir seg og sender mail. Har pga den erfaringen kommet frem til at det er like greit at jeg setter et sort hjerte etter et avslag eller før de får sendt en melding. Man kan jo ta en titt på de profilene som har vært innom. Det er ikke ofte jeg sender noen menn en melding, og stort sett får jeg alltid et svar. Det er mange hyggelige menn her inne.
Tror det kun er en gang jeg ikke fikk svar, men han var vel ikke interessert i å ha kontakt helt greit det. Ellers tok det lang tid for en annen å svare på melding pga at jeg har såret stoltheten hans for noen år tilbake. Jeg kan virkelig ikke forstå hvorfor de menn som har blitt dumpa eller fått avslag stadig er innom.

Skjult ID med pseudonym meg on. 4 mars 2009 20:29

Ikke noe å lure på. Vi er da siviliserte her? Klart du skal svare. Hvis du ikke orker å bruke så mye tid åp dette, så kan du jo bruke standardsvarene. Da tar det jo ikke mer enn ett par sekunder pr svar. :)
Men kan anbefale du setter ett svart hjerte på personen etterpå, slik at du ikke får eventuelle sure meldinger tilbake fordi du ikke vil prate med de. Er desverre noen av disse her også :)

Hvis du er mann (stod ikke noe om det i innlegget ditt), så vet du allerede nå at Smily er ett av de få unntakene her, så henne trenger du ikke å svare :)

Skjult ID med pseudonym barelillen on. 4 mars 2009 22:57

enig med Smily:-)