Alle innlegg Sukkerforum

til gutta på sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jente 41år on. 4 mars 2009 20:30

Ja, jentene har sikkert noen kommentarer.
Jeg har en ganske god profil ute syns jeg, men opplever for det meste å få henvendelser som bare er for sex.
Det er greit nok det, fint å kunne være der litt også.
Men her er spørsmålet som jeg håper noen gutter kunne svare på, og spesiellt de som kjenner seg igjen:
Hvorfor er det så mange som går ut med seriøse henvendelser, og bruker masse tid på oss og virkelig får oss på gli....for så å ikke ringe etter er date eller to. Og nå snakker jeg om gode dater, hvor man diskuterer og planlegger litt fremover. Hva er poenget?
Jeg setter mye mer pris på en som er ute etter sex, og sier det. Eller en som sier etter daten at dette var ikke det jeg ønsket.
I stedet for å bare bli helt taus å ikke svare på henvendelser.

Jeg skal tilstå at jeg har kun en opplevelse med dette selv, og brydde meg ikke så mye,
men vi jenter prater sammen, og dette opplever endel jenter både her og på andre sider ganske mye.

Jeg må tilstå at jeg nå er ganske skeptisk til konseptet, for på meg virker det som at man tror man skal finne en som er enda bedre hele tiden. Og da blir man jo aldri ferdig. Man kan jo ikke bli fornøyd da, eller gi noen flere sjanser.
Jeg er ganske ny på nett-dating forresten.

Skjult ID med pseudonym jepp on. 4 mars 2009 20:59

Tar du/jenter ofte kontakt etter en bra date? ..

Selv er jeg gutt, har vært på noen bra førstedater (inkl sex), men interessen er ikke 100% sånn i utgangspunktet. Det kunne kanskje blitt noe mer hvis jenta hadde tatt kontakt og vi hadde blitt kjent, for jeg liker jenter som tar initiativ. Siden hverken jeg eller henne tar kontakt igjen så blir det ikke noe mer..

Jeg pleier som regel å slå meg til ro med at jeg sikkert ikke er så god i senga :-)

Skjult ID med pseudonym James Bond on. 4 mars 2009 21:10

Jeg personlig liker at jentene er litt mer aktiv. Vet ikke om det er noe fra gammelt av at det er guttene som skal ta kontakt osv, men det er ikke meg. Jeg liker best at jentene viser initiativet til noe mer. (Noe jeg ikke har opplevd enda.)
Om jeg har vert på en date og fått god kontakt osv, så vil jeg nok ta kontakt om hun ikke gjør det. Det er for dumt å la en mulighet gå fra seg. Er ikke sikkert en finner en like bra dame neste gang.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 4 mars 2009 21:15

Jeg har opplevd å ikke høre noe mer etter en date eller to.. og det er greit .. da var det ikke bra nok for den personen jeg møtte.. det er jo ikke verre enn det ...Det er jo bare å se seg om etter neste kandidat.

Jeg sender en melding etter en bra date ... bare for å si at jeg hadde det bra og at jeg har et ønske om å treffes mer.
@jepp .. tror nok det er mange jenter som venter på den meldingen etter en date i stede for å skrive noe selv.
Men har du ikke lyst til å sende meld etter en date , er denne dama nok ikke for deg .. er du betatt kan jeg si at jeg tror du vil gi lyd fra deg ;o)

Skjult ID med pseudonym venus on. 4 mars 2009 21:15

Enig med trådstarter i dette med at det nærmest går sport i å finne noe som er ENDA bedre. Noen har jo også selv innrømmet dette,- her på forumet for en tid tilbake. Må si at jeg synes dette er trist:) Og litt skremmende faktisk. Det virker som vi lever i et samfunn der vi hele tiden jakter på det perfekte og det optimale.
Er selv veldig selektiv, men er ikke ute etter noe glansbilde,- ønsker å møte en som jeg kan føle både fysisk og mental tiltrekning til:) Det er jo ikke enkelt, og det er vel slik med de fleste. Jeg er imidlertid opptatt av å gi tilbakemelding etter en date. Opplever at de fleste setter pris på min ærlige og konkrete tilbakemelding:) Noen blir muligens veldig skuffet siden de ikke gidder å takke for tilbakemeldingen. Det å ikke gi et svar eller en tilbakemelding forteller meg at det var like greit at det ikke ble noe med denne personen, han er ikke noe for meg allikevel. Jeg vil ha kvalitet:)
Mitt råd til deg som er relativt ny på denne type dating er at du er deg selv, og gjør det DU føler er riktig for deg til en hver tid:) Lykke til:)

Skjult ID med pseudonym yeehaw on. 4 mars 2009 21:26

Tror det blir mye kikking her. Jeg er en av dem. Du vet til slutt ikke hva du skal gå for.

Innrømmer gjerne at jeg får flørter fra flotte damer og ikke gidder engasjere meg. Hvorfor? Et forhold krever jo engasjement. Men voksne folk har gjerne en ballast med seg fra tidligere liv (i en eller annen fasong) og det kan være krevende.

Akkurat da er det kanskje lettere å fortsette å skumme bilder og lete (og fantasere?) om noen som er enda mer attraktive? (ja, jeg vet det lydre irrasjonelt, men vi mennesker er jo litt irrasjonelle, ikke sant?).

Hugs & kisses, Yeehaw

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 4 mars 2009 21:31

hehehe .. good for you, Yeehaw.;oP

....og så har vi de som så gjerne vil , men får det ikke til ... som meg ... hehehe ;o)

Skjult ID med pseudonym yeehaw on. 4 mars 2009 21:47

@Smily: Vet ikke om det er så good for me, akkurat.

Hva er det du ikke får til?

Skjult ID med pseudonym jente 41år on. 4 mars 2009 22:18

Beklager at jeg ikke var klar nok på tilbakemelding. Men ja, gutta har fått tilbakemeld at vi er intr. Og vi har t.o.m sendt flere mld uten svar.
Jeg er helt enig at begge burde følge opp en god date, sex eller ikke.

men det er følelsen av at det går litt sport i dette som plager meg.
Og også den følelsen av at kanskje han hele tiden ser etter noe bedre.

Skjult ID med pseudonym gutt45 on. 4 mars 2009 22:27

@jente41 (motsetning)

Det kan være at sikter litt for høyt og kommer i kategorien p*lbar, men ikke kjæresteemne. Dvs du er fin, men ikke SÅ fin.

Kanskje

Skjult ID med pseudonym up-and-go on. 4 mars 2009 22:27

Vi ser alltid etter noe bedre. Konstant. Hele tiden. Det er fordelen med å være singel.

:-)

Skjult ID med pseudonym bolla to. 5 mars 2009 00:36

cc

Skjult ID med pseudonym gutt43 to. 5 mars 2009 20:59

Jeg syns at det virker som det går sport i dette så jeg er enig med jente 41år. Jeg er en mann og syns at det virker noe useriøst dette, er også en del henvendelser som ikke er "helt gode".
Noen av oss her inne er seriøse, men tror at det blir ødelagt av det useriøse her inne.
Noen av oss er her inne for å prøve å finne det som man savner i livet.
Er blitt slik at vist noen tar kontakt eller man selv tar kontakt med noen så blir det tanker om man skal stole på personene eller ikke.
Vist jeg har vært på date med en dame så ville jeg gitt tilbakemelding uansett hvordan man likte personen eller ikke, det burde være normal god folkeskikk.
God helg!

Skjult ID med pseudonym clin to. 5 mars 2009 21:21

Hvis det er en sport, så skal jeg pakke hjertet mitt så godt som jeg kan og kaste meg ut i det, Hvem som er vinner her da?

Skjult ID med pseudonym hehehe lø. 7 mars 2009 08:34

Helt enig i tråden, men det gjelder jo begge kjønn. de evige jaktmarker.
Hadde kontakt med ei, god tone,hun sendte noen bilder og så var hun borte, jeg sendet en mail til henne, fikk svar hun var sliten og lei, men var ikke borte. ikke fra meg. har ikke hørt noe etter det. Men hun er på sukker vær kveld. Det er kansje en måte å si det på det også:)). Mange måter å gjøre det på hehehe. Men det har kansje blitt litt enkelt og mye å velge i.

Men jeg må få si, det er mange flotte damer her inne, som har takket pent, nei. Men de tar seg tid til å svare:))

Stor klem til dere

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 lø. 7 mars 2009 16:46

@Yeehaw
Jeg er sterkt i tvil om du klarer å finne noen her inne, eller andre steder for den sakens skyld, som stiller med blanke ark... ;-)
Det avhenger vel også litt av aldersgruppen du søker, men finnes det noen som er helt uten historikk?

@Tråden
Å si at man generelt sett er på jakt etter noe bedre er bare tull!
Om den du dater ikke passer så betyr ikke det at du er på jakt etter noe bedre, da er du på jakt etter noen som passer/trigger/pirrer... og det er noe helt annet.... Og har du krav på deg til å si ifra om dette, you bet!!
Noen vil kalle dette semantikk, men for meg er dette snakk om en helt bevisst holdning/menneskesyn.
Om du er på jakt etter noen bedre så er du overfladisk! Om du er på jakt etter noen som passer bedre for deg, så er du reflektert og har innsyn i dine egne preferanserammer... At du har klare preferanserammer kan bety at du er kravstor, men skal man ikke egentlig være det om man er på jakt etter en fremtidig livsledsager?

Jeg har lest en del tråder her inne som omhandler at enkelte sikter på noen som ligger utenfor rekkevidde.
Kan jeg på bakgrunn av et profilbilde/tekst si at noen er for gode/dårlige for meg? Nei!
Jeg kan uttale meg om hvorvidt jeg tror at denne personen matcher med meg...igjen, det er noe annet...
Det ville aldri falle meg inn å svare på en henvendelse med denne typen svar: "Dream on! / I'm out of your league!"

Om man "bare" er ute etter et nummer så tar man vel til takke med det da, da kan jo ikke "kravene" være så strenge... eller?
Det å holde det annet kjønn for "narr" for å få seg en beta har aldri vært min stil, spade er spade.... ;-)

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 lø. 7 mars 2009 18:40

@Hei!
Skal ikke være for sikker på det.... ;-)

Skjult ID med pseudonym Menning lø. 7 mars 2009 18:55

Sjansene for å bli gresshoppe her på Sukker (og nettet) er overhengende. Det er fort gjort å ende i den tralten at gresset alltid er grønnere et annet sted. Ikke bra, og det tar jeg selvkritikk på. Nærmest en nettskade, kanskje, som man bør være spesielt obs på og temme først som sist. For det er ingen metode som bærer frukt, tror jeg. Det ender fort og lett med nedfallsfrukt og to tomme hender. For det er ingen tvil om at hvordan man dater, hvordan man møter den andre på riktig, hvordan man følger opp og legger inn både oppmerksomhet og god vilje, hvordan man svarer og gir lyd fra seg når man mailer, i det hele tatt hvordan man oppfører seg mennesker, også bestemmer resultatet. Shit in, shit out, helt enkelt og greit. Dette gjelder sikker også menn, men det gjelder også kvinnene. Det virker på meg som det er godt om kvinner som slurver med øyeblikket og tilstedeværelsen. Det har faktisk hendt at jeg har møtt kvinner på halv stang. Det kan selvfølgelig bety at jeg ikke holder mål, men det kan også hende at også kvinner kan gå i svime fra date til date uten å våkne, uten å være på hugget, uten å leve der og da. Nettet betyr tydeligvis mye slurv og dårlig folkeskikk. Det er greit kanskje, så lenge vi alle vet at vi svømmer i grumsete vann. Men hvem vinner på det egentlig? Til syvende og sist tror jeg at vi alle taper og at vi lurer oss selv. Nettet ser ut som et serveringsfat og gratis lunsj, men sannheten er nok her som ellers at kødder du med skaperverket og livet, så ender du opp med filler og søppel. Eller igjen: shit in, shit out.

Det er ingen tvil om at det røres opp mange følelser og forventninger i sukkerskålen. Overflaten ser ryddig og grei ut, men nede i dypet svømmer de store fiskene. Det er lett å finne opp og lyve, opp og ned i mente på nettet, men den eneste medisinen som gir skikkelig vare og lager noe som er liv laga, er faktisk å være ærlig og oppriktig, å behandle mennesker med respekt. Eller omtrent som man selv ønsker å bli behandlet. Da nytter det ikke å sitte hjemme og flire, å tro at man har lurt en hel verden, når man egentlig sitter der naken med buksene nede på knærne. Det er lett å si da at vi ødelegger livet og livene våre i flokk og følge, og lager bare fliser av det som vi trenger som hel ved. Dette kan ingen bestemme på nettet. Dette må hver og en bare gjøre. Dette er mitt ansvar... Og ditt. Punktum finale.

Skjult ID med pseudonym clin lø. 7 mars 2009 19:22

Enig med menning. Man kan ikke kreve noe fra andre, så lenge man selv gjør det det som han/hun mener som er riktig for ham/henne, så har han eller hun gjort sitt best. Hva mer kan man gjøre da?

Skjult ID med pseudonym Sugarcane lø. 7 mars 2009 19:41

Er vel ikke bare menn som driver på slik! Han innså nok at dere ikke passet sammen, kanskje du ikke virket interessert nok. Ikke godt å si.. Noen playere skygger vel banen når de treffer ei dame som virker seriøst skikkelig, ordentlig og samtidig interessert..
Men det skal du vite at hvis han hadde falt pladask for deg, så hadde han nok vist mer interesse enn han nå gjør.. Er bare å innse at det ikke blir noe mer av...

Ps.. Du sier dere jenter snakker om alt. Skremmende for den som uvitende ikke vet han kanskje er i søkelyset og blir diskutert av deg m venninner.. Menn fra Mars, kvinner fra Venus.