Alle innlegg Sukkerforum

Den perfekte klem

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 4 mars 2009 22:54

Har du noen gang vært i en omfavnelse med en mann , kjent styrken hans, lukten, hårene mot håndflaten, musklene under silkemyk hud, luktet tilhørighet som brer seg til fingertupene og magen, og ikke i et sekund ønsket deg noe annet i livet enn å være akkurat hos han? Har du noen gang latt en mann ta på deg, sett han inn i øynene og sett at du ikke kan bli elsket noe høyere? Jeg elsket en mann så høyt en gang....men det er lenge siden nå, og jeg var faktisk nødt til å gå. Mest av alt savner jeg hans tilstedeværelse, ingen annen mann har noen gang fått meg til å oppleve et så intens glede ved bare å være til. Det dreier seg ikke om utseende, penger, interesser eller yrke. Det dreier seg om hvordan to åpne sjeler møter hverandre.

Håper jeg en dag åpner meg opp igjen, og at jeg vil møte en mann som tør det samme. Per i dag ser det ikke ut til at jeg ikke klarer det, men jeg jobber med saken.....

(mann 56 år fra Hordaland) to. 5 mars 2009 00:38 Privat melding

Jeg har ikke akkurat hatt den følelsen angående en mann, men har opplevd følelsen av den perfekte klem med noen få kvinner, kanskje 2, 3, i løpet av min kjønnsaktive karriere. Det er rart, men noen ganger, selv om damen er aldri så søt, så føles klemmen hard og kantete, og jeg sitter igjen med en øm, sår flekk på kinnet samt en mørbanket overkropp.
Den perfekte klemmen er myk, varm, ettergivende (du skulle tro det var tempura, men det er faktisk et annet menneske) og etterlater en varm, sitrende følelse av velvære =)

Skjult ID to. 5 mars 2009 16:15

Ja, faktisk akkurat sånn er en perfekt klem! Sånn var det for meg også...

Skjult ID med pseudonym up-and-go to. 5 mars 2009 16:28

Jeg tror ikke jeg forstår dybden i dette temaet.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 5 mars 2009 18:44

ååååååå ...jeg får lyst på kos ... anyone?? ;oP

Skjult ID to. 5 mars 2009 20:25

up-and-go
Har du opplevd den perfekte klem, eller virkelig elsket noen? Vært knyttet til noen?

Skjult ID med pseudonym up-and-go to. 5 mars 2009 21:21

@?
Yeah.

Skjult ID med pseudonym Morpheon fr. 6 mars 2009 01:27

GRUPPEKLEM =)

Skjult ID med pseudonym langbein fr. 6 mars 2009 14:17

@ TS

Jeg tror nok at det her dreier seg om å ville ha det man ikke kan få. Og å idealisere det man ikke kan få.
Nei, ta tak i en mann som er tilgjengelig her og nå. Kommer også an på deg selv om du får noe tilbake fra ham. Du må selv gi noe for å få noe tilbake, har du tenkt på det? Noen jenter jeg har møtt gjør ikke det.

(mann 46 år fra Oslo) on. 11 mars 2009 01:50 Privat melding

Bare for å ha sagt det for å unngå evt. misforståelser så dreier det seg for min del om en JENTE, men ellers så var ALT du skriver 100 % likt ! Alt føltes så utrolig riktig, og "ment too be", men så måtte hun av personlige årsaker flytte hjem til familien i en by langt unna Oslo. Vi slo jo egentlig aldri opp, men ble enige om at det ikke fungerer å sitte på hver sin kant av landet å savne hverandre. Det er nå over 4 år siden, men jeg kan fremdeles huske følelsen av å våkne om morgenen og se henne, føle henne, og kjenne lukten av henne. Jeg har aldri elsket noen så høyt i hele mitt liv !

Vi har god kontakt fremdeles og glade i hverandre, men som venner ! Har møtt et par jenter de siste årene (uten at det har blitt noe mer ut av det) og jeg var redd jeg ville sammenligne de med henne, men det var heldigvis ikke noe problem....

(PS ! Håper bare jeg treffer noen snart, for så langt har responsen her inne vært heller ganske laber.....)

Skjult ID fr. 13 mars 2009 18:52

@ dudester
Ja, man må ha opplevd å elske noen for å forstå dette med følelsen av tilhørighet! Jeg tror ikke dette skjer mange ganger i et menneskes liv, men jeg får håpe vi får anledning til å oppleve dette igjen :-)

Skjult ID med pseudonym bbs lø. 14 mars 2009 09:59

Har mange mange maaange ganger fått vite at jeg gir nettopp sånne klemmer, men mangler nok effekten av "perfekt" og følelser i det på samme måte..

Trøstende, varme, store, hengivne klemmer er jo bare best! :)

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 14 mars 2009 10:06 Privat melding

mmmmm det hadde vært godt med slike klemmer :o) .....håper å oppleve det snart !!!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 14 mars 2009 10:23

Det er en fantastisk følelse å føle at man passer inn i et par armer.... *Sukk*
Det er bare så synd det er en følelse som kommer så skjeldent .....

(kvinne 38 år fra Møre og Romsdal) lø. 14 mars 2009 16:13 Privat melding

Ååå.... jeg vil ha en slik klem snart :)

Skjult ID med pseudonym gr8size lø. 14 mars 2009 16:23

Jeg mener en bra klem, ligger det mere følelser i en et lite kyss! En klem er bare digg!

Skjult ID med pseudonym ung mann lø. 14 mars 2009 18:33

Jeg har engang opplevd å rusle hjem fra byen, ende opp i full slåsskamp med noen gutter som var svært ubehagelige mot en jente, hun gråt, skrek og holdt armene i kors mens hun skalv. Jeg visste ikke helt hva jeg gjorde og husker at jeg lukket og knep øynene igjen endel når jeg slo og sparket på dem....når vi stod der etterpå hadde jeg en ødelagt skjorte, blod på haken og halsen og klokken min lå knust mellom bena på meg, vi gikk vekk..jeg fulgte henne hjem oppover Løkka til oppgangen hennes.., hun tok hendene på skuldrene mine og gjorde et forsøk på å dytte meg ned, så satt jeg ned på trappen utenfor forann henne og så klemte hun hodet mitt inntil magen hennes så hardt hun kunne. Hun var så vakker når hun gråt at jeg ikke finner ord og det var noe barnlig med måten hun holdt rundt meg på. Det er den fineste opplevelsen jeg har hatt med en jente. Jeg vet hva hun heter og at hun studerer i London til Juni. Men jeg vil ikke vite hva jeg skal si om jeg ser henne igjen, så jeg lar det være med det. En liten tynn brunette med store brune øyne fra Sandefjord, hun hadde håret i sånn hårbøyle sak som går bak/forann ørene og det peneste ansiktet jeg noen gang har sett. Jeg husker jeg var mer nervøs når jeg fulgte henne hjem enn når jeg var i full håndgemeng med drittsekkene timen før.

Skjult ID med pseudonym lars lø. 14 mars 2009 22:17

En klem er ikke bare deilig, det er livsviktig.
En klem kan lindre smerte og dårlig humør.
Gjøre den lykkelige, lykkeligere og den mest trygge, mer trygg!
En klem føles godt, overvinner frykt, løsner spenninger og gir mosjon.
Vi skal strekke oss om vi er små og bøye oss om vi er høye.
En klem skader ikke miljøet det sparer energi og krever ikke noe utstyr.
En klem gjør en glad dag, gladere og en umulig dag mulig.

Skjult ID med pseudonym R lø. 14 mars 2009 22:23

Åh... Ja, har fått sånne klemmer og vil ha flere. Helst nå...:-)