Alle innlegg Sukkerforum

Ønsker nye velkommen til forum

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 17 mars 20:31

Inspirert av skrivingen til andre i dag starter jeg denne tråden for å se om vi kan lokke noen nye til å skrive på forum.

Hadde vært hyggelig det og i så fall ta godt i mot de🤗

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 17 mars 20:32

Mange på sukker som leser her som ikke skriver. Velkommen skal dere være😊

(mann 46 år fra Oslo) sø. 17 mars 21:57 Privat melding

Bra inn'sjatif @ rumpabar, forum er stort sett superbra og ganske så festlig til tider, nye folk gjør det bare enda bedre.

Og spess'jellt folk som bidrar i 5-sekunder-tråden, den begynner nå å anta rent pate(n)tiske former.

Skjult ID med pseudonym Nanna ma. 18 mars 22:04

Velkommen til de som måtte sitte på sidelinjen og se på 😊 Anbefaler og hoppe ned ifra gjerdet og delta på forum. En fin gjeng her, ihvertfall som regel 😋

Skjult ID med pseudonym Han dølle ma. 18 mars 22:12

Bare ett tips til nye; ikke men noe om noe

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 18 mars 22:13

Og ligg unna OleB!🤣

(mann 46 år fra Oslo) ma. 18 mars 22:22 Privat melding

Skjønner at det er ironisk ment @ han dølle, men det gir jo et signal likevel, og er ikke det ikke litt kontraproduktivt i en tråd hvis eneste formål er å ønske nye skribenter velkommen på det vi ønsker at skal være en mest mulig åpen og inkluderende arena?

Just sayi'

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 18 mars 22:29

Klart det må nye inn😊

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 18 mars 22:31

Ja, kom igjen nye! 🤗
Jeg kjenner folk ca like godt som Hush, så bare signerer den. ....Bortsett fra det med Rumpa da. Men han er er sånn passe normal, det går jeg god for.

Skjult ID med pseudonym Han dølle ma. 18 mars 22:33

Ikke helt ironisk kjære patent. Opplever ofte å bedrive forum-monolog. Antar det er fordi jeg har vært dum nok til å mene no ved et par anledninger.

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 18 mars 22:38

@Beistet

Hva mener du med «Bortsett fra det med Rumpa da»?

Ellers takk tror jeg😊

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 18 mars 22:39

Dette er jo et diskusjonsforum, så greit å mene noe. Men man må jo forvente at det kan bli diskutert?

Eller, du sier monolog? Altså du prater med deg selv?

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 18 mars 22:40

@Rumpa Hush sier han ikke kjenner deg. Jeg kan vel ikke helt si det samme, også tenker jeg at det ikke er nødvendig å gjøre deg sjukt høy på pæra heller. Derfor litt forsiktig i ordvalg. Må passe på at du beholder bakkekontakt.

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 18 mars 22:42

Takk for omtanken😘

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 18 mars 22:42

😇Håper den koselige tonen lokker folk inn!

Skjult ID med pseudonym Han dølle ma. 18 mars 22:45

@FrkBeist Ja, det er igrunn ganske ofte det er noe samtaling på gang, jeg legger inn ett innlegg, også fortsetter praten. Uten meg. Tenkt at det er fordi jeg har tråkka på noen trær eller vært uhøflig tidligere en gang. Det her virker jo som sutring, hvilket det igrunn ikke er, man er jo fri til å prate med de man vil.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 18 mars 22:46

Det er garantert ikke fordi noen er sure. ...Men det du nevner der tror jeg hender alle. Det har skjedd meg og.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 18 mars 22:48

Blir ignorert rett som det er, og oftere og oftere. Helt vanlig, døllis

Skjult ID med pseudonym Han dølle ma. 18 mars 22:50

Ah, da er det vel bare sånn det er :) Forumfenomen. Skal sies at jeg liker forumet, det har bydd på så mangt

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 18 mars 22:50

Jeg har ikke ment å ignorere deg, Dølly. ....Hvis jeg har gjort det.

Skjult ID med pseudonym Han dølle ma. 18 mars 22:51

Nei for all del :)

(mann 46 år fra Oslo) ma. 18 mars 22:59 Privat melding

Det å bli ignorert og det å ikke få oppfølging på ett og flere innlegg er nok to forskjellige ting @ han dølle.

Jeg skriver en hel del innlegg, og mange av disse får aldri noen oppfølging, men det er helt ok, føler ikke at jeg blir ignorert av den grunn, men heller at jeg ikke klarte å engasjere, at tema var litt på hell eller at jeg, ikke helt sjelden, sitter og raller for meg selv og har siste innlegg i de ti sist trådene. Da er det helt andre ting som interesserer earlybirdsa på morgenkvisten : )

Men når du er inn på det, jeg har tatt tak i ting du har skrevet, men opplever at du hekter deg av ganske kjapt, vet ikke om det er en riktig oppfatning, men det er nå den jeg sitter med.

Skjult ID med pseudonym Han dølle ma. 18 mars 23:04

Fort gjort å spore av litt. Sånn, nok døllings-gnag :)

Skjult ID med pseudonym Han dølle ma. 18 mars 23:09

Merker forventningene er skyhøye på dagens middag!

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 18 mars 23:20

Ferdigmat-kongen. 🙃

(mann 46 år fra Oslo) ma. 18 mars 23:22 Privat melding

Sånn ja, der var tråden reparert iht forumstandard : )

(mann 46 år fra Oslo) ma. 18 mars 23:26 Privat melding

Ferdigmat!

Skjult ID med pseudonym Han dølle ma. 18 mars 23:30

Litt ferdigmat må man ha, det der så bra ut :) Blir atter en sen middag, som fiffen. En tanke om det du skreiv Pat, du skriver tidvis så godt at det blir som å hoppe etter Wirkola

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 18 mars 23:35

Dette er andre gang jeg tenker på Mækk når Hush skriver noe.

Nye!

(mann 46 år fra Oslo) ma. 18 mars 23:35 Privat melding

Mekker ti liter i slengen, fryser ned i porsjoner, blir faktisk bedre i "runde to", men da har man i alle fall ferdigmat til en rimelig penge og tid spart.

Språket er bare staffasje, slik så mye annet. For egen del ser jeg i alle fall etter det meningsbærende i innleggene, ikke innpakningen. Jeg kan ha helt fenomenale samtaler med tiåringer, og da er det hverken fremmedord eller setningsoppbygging som imponerer. Gode mennesker med gode undringer, det er alt jeg bryr meg om.

(mann 46 år fra Oslo) ma. 18 mars 23:42 Privat melding

Det er sugo @ Hush, etter oppskrift fra gamle Rita (requiescant in pace) på Castello Romano i Ligurien, the shit!

(mann 46 år fra Oslo) ma. 18 mars 23:51 Privat melding

Den retten krever så mye hakking og steking og en putretid på tre timer for å drepe bitterheten i de billige tomatene, så ti liter er der som et unntak fornuftig : )

Ja, det er utrolig hvor mye som kommer frem når enkelte gryter får kjølt seg ned og stått et døgn, eller hva det enn er som gjør at smaksopplevelsene eksploderer.

(mann 38 år fra Oslo) on. 20 mars 10:26 Privat melding

Velkommen til forumet, og litt etterpå prat om en svææær gryte. Bør vi være bekymret? 😁

Skjult ID med pseudonym Blabla on. 20 mars 10:32

Tenkte ikke på det før nå, men ja, når du sier det, hakking og steking kan være en metafor, evt en forsnakkelse! 😯