Alle innlegg Sukkerforum

Usikker etter date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ny her sø. 17 mars 20:59

I min etter hvert lange "karriere", fordelt over flere omganger, som nettdater har jeg aldri opplevd, etter at daten har sagt at hun er usikker, at vi har møttes igjen. Det pleier, etter min erfaring, å bety oversatt fra "nettdatersk" til norsk: jeg er ikke interessert. Har noen av dere opplevd det motsatte?

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 17 mars 21:05

Det er vel rimelig synonymt med «ikke interessert» ja, men aldri en regel uten unntak.

Skjult ID med pseudonym sør sø. 17 mars 21:07

Usikker er vel bare et feigt ord for nei. Hvorfor ikke bare være direkte og ærlig. Mye bedre for begge parter. Ikke lett å skjønne seg på alt i denne nettverdenen

Skjult ID med pseudonym Ny her sø. 17 mars 21:15

Normalt hadde jeg følt meg trygg på erfaringen min, at det er et nei, men akkurat denne gang sier magefølelsen noe annet at hun faktisk er usikker, det gjør meg usikker.... Men det skader uansett ikke å ta det som et nei, så får det heller være en positiv overraskelse hvis hun faktisk er usikker og det skulle bli noen ny date.....

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 17 mars 21:16

Usikkerhet, har negative implikasjoner.
Det er ikke noe å dvele ved.
Det er vel bedre, å gi uttrykk for det som er negativt, om mulig.
😎

Skjult ID med pseudonym sør sø. 17 mars 21:16

Da har du jo svaret selv, beskytt deg selv med at det er nei og så blir du mulig positivt overrasket

Skjult ID med pseudonym Ny her sø. 17 mars 21:17

Så lar jeg det bare være opp til henne å ta kontakt igjen......

Skjult ID med pseudonym Ny her sø. 17 mars 21:19

…. og lete videre etter en ny date og nye muligheter.....

Skjult ID med pseudonym sør sø. 17 mars 21:20

Eller bare roe ned og ikke løpe etter ny date om du har funnet noe du liker. Dater du videre sender du vel ikke gode signaler

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 17 mars 21:22

Eller la det gå et par dager å så sende en melding å høre hvordan det står til.
Skader ikke:)

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 17 mars 21:24

Jeg vet ikke på hvilke kjensgjerninger du bygger dette på (og slik skal det være), men stoler på magefølelsen din.

...og tror, hvis du er oppriktig interessert og tror at dere to hadde hatt mulighet til framtid sammen sett gjennom hennes øyne, at jeg ville ventet en uke eller to ... og forsøkt meg med et "hei, takk for sist". Hvis inspirasjonen fremdeles er der.

Skjult ID med pseudonym Blåklokke sø. 17 mars 21:32

Vente en uke eller to... I mitt hode blir det litt lenge. Et par dager, som rumpabar foreslår, synes jeg høres bedre ut.

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 17 mars 21:49

Jeg synes en dag eller to virker som man har klamret seg fast til lyktestolper og dørkarmer og kanskje lagt seg inn på en passende institusjon for å klare å holde ut noen titalls timer med venting før man ENDELIG kan ta kontakt igjen. Jeg hadde nok oppfattet det litt sånn.

Jo mer tid, jo bedre, mener jeg. Men det er bare min oppfatning.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 17 mars 21:53

Hvis hun er usikker, og du synes det er dumt, må du jo prøve å snu henne.
Waiting games, eller games generelt, er bare så 2018.

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 17 mars 21:57

Der ser du hvor forskjellig folk tenker angående tid (strategi). Ved kontakt igjen etter to uker hadde jeg tenkt at vedkommende hadde sjekket ut noe annet i mellomtiden og ikke lyktes med det for å prøve seg på meg igjen. Sjansen for at en har gått videre etter to uker er litt stor. Hadde definitivt ikke ventet så lenge hvis jeg var interessert.

Skjult ID med pseudonym Han dølle sø. 17 mars 22:08

Etter en vellykket date kan jeg finne på å sende melding samme kvelden, tilogmed.

Det med å nevne usikkerhet låter som noe avsluttende, ihvertfall sånn jeg ser det, men samtidig mer positivt enn "venne-praten"

Skjult ID med pseudonym Salma sø. 17 mars 22:21

Jeg syns å bli konfrontert ansikt til ansikt ila eller rett etter første møte er ubehagelig om jeg er usikker. Jeg for min del tenderer til å ikke ville dra på ny date da. Det virker litt anmassende.
Er man litt mer laid back tror jeg det er bedre sjanser på en date nr 2.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 17 mars 22:28

En uke etter: "Hei, du savner meg vel litt, vel? 😉".

Skjult ID med pseudonym Ny her sø. 17 mars 22:28

Har ikke helt den store trua på snu folk.... er man ikke interessert, så er man det ikke... selv så har jeg som regel trukket en konklusjon under daten, og i hvert fall til dagen etter..... noen ganger kan det være greit å "sove på det"

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 17 mars 22:29

Jeg tenker også at usikker = nei. Men om DU vil, så ikke la det stoppe deg. Hun har jo faktisk ikke sagt nei. Men vent en uke med å ta kontakt og ha litt humor på det. Jeg kunne nok fint ha smeltet litt da.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 17 mars 22:29 Privat melding

Jeg kan akkurat nada om nettdating, så jeg har ingen oppfatning om det @ TS spør om. Men skulle jeg gjette, og det gjør jeg da aldeles, så vil jeg tro at det, som ellers påpekt, er det samme som et "soft" no way in hell.

Dog har jeg opplevet noe tilsvarende irl, og det ble godt nok åtte år og to barn ut av den usikkerheten, så hvem veit?

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 17 mars 22:35

Om man FAKTISK er usikker, så kan en standhaftig og sjarmerende personlighet faktisk tippe lasset andre veien. Alle damer blir rimelig sjarmert av en selvsikker fyr som vet hva han vil og går etter det (det er for få av dem). ...Og det gjelder nok uansett om de faktisk kan tenke seg fyren eller ikke, til en viss grad.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 17 mars 22:45 Privat melding

Det tror jeg på @ FrkBeist,

min fjerdesiste ekskone fortale en historie der en beiler hadde vært rimelig tydelig på (ad en utelukkende positiv vei), men hun hadde vært like tydelig avvisende. Han gav seg imidlertid ikke, og befant seg på et tidspunkt i New York og fikk tatt et bilde av seg selv mens han satt i en kjent trapp. Den trappa hadde vært sentral i en eller annen tv-serie, jeg kan ikke huske hvilken, men det jeg husker var at det i serien var en tilsvarende situasjon.

Og det var det som skulle til.

Det varte riktig nok ikke lenge, men inpass, det fikk han.

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 18 mars 00:07

Har hun sagt at hun er i tvil, prøv en gang til. Det verste som kan skje er at du får døra i fleisen, men da har du i hvert fall fått en avklaring.

Skjult ID med pseudonym Bigluv ma. 18 mars 01:25

Jeg skal finne meg en sånn trapp!
Innpass-trapp!
🤔

Skjult ID med pseudonym _my_ ma. 18 mars 16:47

Usikker etter date
- fordi han har vært så ivrig interessert at jeg blir overveldet der og da = kan bli ny date, fordi jeg er så nysgjerrig
- fordi han ikke var så ivrig interessert = kan bli ny date, fordi jeg er så nysgjerrig
- fordi jeg har andre dater foran meg = kan bli ny date, når de ikke var noe å samle på
I det hele tatt, den som gir seg med en gang her, har tapt med en gang.
Pdas har du fjols som ikke tør å si klart fra ansikt til ansikt at de ikke vil se deg igjen.
Uansett må du bare spørre igjen senere.

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 18 mars 17:19

Usikker etter date?
Tja. Jeg var ikke bare usikker, Jeg var nei!. Hun nektet joå høre på det øret, så vi ble gift og hadde 10 år De fleste fine.
Omvendt har det vært likedann. Altså kvinner som ikke har villet mer, for så å snu etter litt rolig, balansert og sofistikert (kan enkelte fremmedord jeg og dere!) kurtisering.

Må dog si at jeg svært sjelden driver med sånn nettdatingstyr.
Ihvertfall ikke slik dere rundbrennere holder på.
Skulle av og til ønsket jeg kunne, men får det bare ikke til.

Skjult ID med pseudonym 1234 ma. 18 mars 18:28

Jeg må ha skrudd ned rullegardinene i går. Fikk utrolig nok ikke med meg at du var på date, Ny her. Trodde det bare var meldingsutveksling på Sukker.

Nei, da hadde jeg absolutt ikke ventet en uke eller to! En dag bør være plenty.
Man bør smi litt hvis hjerne er varm(t).

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 18 mars 18:38

Er som folk sier. At vedkommende ikke er interessert, bare for feig til å si det til deg.

@FrkBeist

Please.. No offense, men sånn er det bare på film. Og jeg vil tro at du bare syns det er bra det er for få om dem, for hadde det ikke vært jævlig slitsomt med mannfolk som hele tiden skulle forandre meningen din, osv.?

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 18 mars 18:57

@Powpow Nei? Har opplevd det to ganger i løpet av livet, og han ene var HELT uaktuell, men han andre ga jeg en sjanse. ...Og vi hadde det veldig hyggelig et års tid.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 18 mars 19:52

@FrkBeist

Vel, ingen regel uten unntak. Å prøve og overtale vinglete folk har i grunn veldig lite for seg. Vedkommende er da i utgangspunktet ikke interessert nok.
Jeg kommer ihvertfall aldri til å bruke energi på ei som ikke er interessert. Er hun ikke interessert, så er hun ikke interessert. Da respekterer jeg det og lar det ligge.

Skjult ID med pseudonym Blabla ma. 18 mars 21:20

Det har skjedd en gang eller to at jeg vært "usikker", noe som i praksis har betydd at jeg ikke kjente noen virkelig interesse, men tenkt at dette nok egentlig en bra fyr som og at jeg skulle gi følelsene mine en sjanse til å utvikle seg. Og har møtt ham igjen. Men ingen føleslesmessig utvikling har skjedd, i hvert fall ikke før jeg (kanskje litt for raskt, kanskje etter 2-3 møter) har følt at jeg bør trekke meg fordi jeg ikke ønsker å kaste bort noens tid (når han er interessert). Om det kunne ha utviklet seg hvis jeg ga det enda lenger tid, vet jeg derfor ikke. Men det er vel en overveiende risiko for at svaret er nei.

Skjult ID med pseudonym Ny her ma. 18 mars 21:41

Å overtale vinglete/usikre folk ser jeg heller ingen hensikt i, man bare flytter problemet og lager det større. Det var jo slik jeg endte opp. Lot meg overtale selv om jeg var usikker, så ble det plutselig barn ut av det og tvang meg til å holdet ut noen år, men sitter nå som singel med barn 50%. Ønsker ikke å havne i samme situasjon selv igjen, eller sette noen andre i samme situasjon igjen. Det mest fornuftige er nok å la de usikre være i fred og heller gå videre. Skulle de ombestemme seg får de ta kontakt.

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 18 mars 22:02

Å overtale er ikke noe poeng, men er hun/han faktisk usikker så kan man få en mulighet til til å presentere seg selv.

Skader i hvertfall ikke.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 18 mars 22:25

Usikker er usikker. Sikker er sikker. Om man ikke skal tolke ting hit og dit.

Skjult ID med pseudonym Blabla ma. 18 mars 22:28

Jo, forsøk på å overtale kan "skade". Hvis det var det du mente da, @Rumpabar. Men en som er tydelig om sin interesse og like selvsikker til tross for usikkerhet hos meg, på en respektfull og upåtrengende måte, kan eventuelt "funke".

Skjult ID med pseudonym Zorro ti. 19 mars 06:50

Ja, men etter andre ( for å være på den sikre siden) var hun helt bestemt usikker 😂. Jeg også, så det var helt greit.