Alle innlegg Sukkerforum

Liker å reise

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Finnmark) on. 20 mars 01:01 Privat melding

Heisann

Som så mange andre inne her, så liker man å reise, hvem gjør ikke det?
Men det er jo mer spennende å reise hvis man er to?

Har man f. eks en god match 80-90tallet ett sted, er det da en god ide å dra på tur sammen eller må man være litt vill og gærn for å gjøre dette? Hvis man rent "hypotetisk" har en masse bonuspoeng og synes at sharing is caring, er det da en god ide å invitere en dame på tur?

Skjult ID med pseudonym Lone on. 20 mars 05:59

Hoho! Du har skikkelig trua på den match-algoritmen, du, skjønner jeg..:)

Skjult ID med pseudonym Ny her on. 20 mars 06:53

Jeg ville ikke reist med noen uten å ha blitt kjent med dem først, har også erfart at det er lurt å treffes på et offentlig sted første gang..,.

Skjult ID med pseudonym Blabla on. 20 mars 07:15

Signerer Ny her.

(mann 42 år fra Finnmark) on. 20 mars 07:28 Privat melding

Glemte litt ironisk å skrive det, men det er jo åpentbart at man treffes først.. Sukker er jo ikke Gift ved første blikk på TV Norge heller. Hvor seriøst man tar relasjonstesten får bli opp til den enkelte, men resultatene blir jo derretter også... Så man lurer bare seg selv eller hva?

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 20 mars 07:32

Hva haster så innmari enkli? Min erfaring er at menn blir litt furtne når jeg spør hvordan de ser for seg at overnatting skal skje, både de som foreslår å reise sammen, og de som ikke har noe imot å date damer som bor langt unna. I nittiåtte prosent ser jeg at de har en forventning om deling av rom. Sharing is caring, spanderer du enkeltrom på dama også? Det ville jo vært caring.

Skjult ID med pseudonym sør on. 20 mars 08:44

Hadde ikke reist på tur etter et lite treff eller tre. Må kjenne over en periode for å dra på ferie

Skjult ID med pseudonym Han dølle on. 20 mars 09:04

Lone, det er det mange som har. Viser ikke profilen til folk med lav match osv. Sier sitt, tenker jeg da

Skjult ID med pseudonym sør on. 20 mars 09:35

Hvor er innstillinger på det, fått høre jeg har det og jeg har ikke satt det på! Mulig det kommer automatisk, så ikke alt er som det ser ut til

Skjult ID med pseudonym Han dølle on. 20 mars 09:40

Det ligger under "synlighet" :)

Skjult ID med pseudonym Han dølle on. 20 mars 09:43

Syns sukker kan dempe troen litt på sine egne algoritmer. Det er for mye usikkerhet rundt om folk svarer for seg selv eller hypotetisk partner. Allikevel gjør de det sånn at man automatisk går glipp av endel brukere

Skjult ID med pseudonym Blabla on. 20 mars 10:12

Synes Sukker kunne droppet hele "relasjonstesten".

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 20 mars 10:20

Holder med røyk/ikke røyk

(mann 42 år fra Finnmark) on. 20 mars 11:01 Privat melding

Mye spennende du kommer med her da Sukkerert! Overnatting må man uansett ha, så dette vil jo selvsagt bli ett tema. Som det i beste diplomatiske ånd blir enig om på forhånd! Det mest praktiske og økonomiske er jo dobbeltrom uten at man går bananas av den grunn! Hvilke damer har noe i mot å se enn kjekk mann i bare boxern? Hvilke menn har noe i mot å se en dame i bare undertøyet? Man lever i 2019 og ikke på 1800 tallet. De fleste hotellrommene jeg har ligget på i utlandet har jo svære kingsize dobbeltsenger, enkelte har jo svære puter man nærmest drukner i! Jobber man f. eks med helse, så har man sett det meste uansett, jobber man med noe helt annet så kan man være mer reservert! Vil man ha enkeltrom så klarer man også å betale for det.. Hehe Likestilling i praksis?

(mann 42 år fra Finnmark) on. 20 mars 11:11 Privat melding

Hva er hensikten med sukker uten relasjonstest? Hva er hensikten med å jobbe hvis man kan nave? Hvorfor er man på sukker hvis man ikke har troen på det? Kan man ikke da like gjerne bruke tinder eller få seg en ONS på byen?

Skjult ID med pseudonym Han dølle on. 20 mars 11:11

Det å dra på ferie sammen kan være en prøvelse selv for godt etablerte par. Tviler på at særlig mange ser positivt på å bli bedt på reise innledningsvis. Men ingen "regel" uten unntak, det er vel noe eksotisk over det å ta en date i Paris liksom. Men kanskje da business-class og maks en natt

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 20 mars 11:37

Det der var ikke fullt så spennende. Skjønner ikke hva hverken "kjekk mann " og at man har sett det meste uansett om man jobber innen helse (virkelig, har man det?) har med saken å gjøre? Og, likestilling?🤔

Skjult ID med pseudonym Blabla on. 20 mars 12:51

Eh, @klemmesyk isbjørn:

Jeg tror ikke hensikten med Sukker faller bort hvis man dropper relasjonstesten og dette har ikke ned min tro på "Sukker" å gjøre, men min (manglende) tro på relasjonstesten.

Tror heller ikke hensikten med å jobbe faller bort hvis man kan "nave". For dumt til å kommenteres egentlig, men for å svare seriøst på det: Å jobbe og få brukt/utviklet egne evner og interesser er noe av det som gjør livet meningsfullt, for min og mange andres del. Jeg tror ikke på at det er et mål for de fleste å "slippe" å bruke seg selv til noe som også kan være til nytte for andre/"samfunnet". Det skal sies at jeg er heldig stilt som tjener til livets opphold ved å gjøre noe som virkelig interesserer meg og jeg har forståelse for at hvis man opplever jobben som et kjipt, nødvendig onde kun for å overleve, stiller saken seg annerledes. Men jeg tror ikke de som er i den situasjonen har noe mindre behov for å finne seg noe som for dem ville vært meningsfullt å bedrive dagene med. Og det er ikke å ha kontakt med NAV. Mange som har det, gjør seg tvert imot den erfaringer som gjør at de helst vil slippe å ha mer med NAV å gjøre. Mange velger også å fortsette å jobbe litt etter at de ble pensjonister fordi det å jobbe er en viktig del av det de liker å holde på med i livet.

Hva er det med folk som tror penger og å "slippe" å gjøre en dritt er det eneste som motiverer andre mennesker? Har du det slik selv? 🤔

Skjult ID med pseudonym Coma on. 20 mars 14:31

Enig med @Sukkerert
Erfaringsmessig er det alltid en baktanke med slike ferieforslag.

Skulle møte en i Oslo på date en gang; det meste var spikret inntil jeg sa at jeg ville ha eget hotellrom (som jeg tenkte å betale selv). Da ble han grinete gitt. Takk for seg!

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 20 mars 14:37

Det er ikke noe å diskutere engang..... Hvis en mann bestemmer seg for at han ønsker å være intim, har kvinnen, ca hver eneste gang, null sjanse hvis hun nekter/setter seg til motverge. Hjelper ikke om senga er stor som en fotballbane. Hvis ferien/turen av andre grunner går til hælvete/ting blir kleint, finnes det vel ikke noe verre enn å være tvunget til å sove ved siden av en halvfremmed som man ikke engang liker.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 20 mars 14:47

Jeg har heller ikke hørt noe mer fra han gamle beileren etter at jeg sa i fra at jeg ikke var interessert i å komme hjem til han her, lørdag for fjorten dager siden. Det ligger da i kortene at han må "gjøre ting på skikkelig måte" om han fortsatt er interessert. Noe han åpenbart ikke er.

Noen mannfolk er rimelig tjukke i hodet til tider.... 😆

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 20 mars 14:49

Til TS. Hva med å forsøke treffe noen å "vanlig vis" og heller være litt spandabel med hun du evt måtte "ende opp med"? Tenker at å reise på tur med noen, dels på deres regning IKKE er noe man er interessert i med mindre man er en gold digger.

Skjult ID med pseudonym Lind on. 20 mars 15:47

"Snikende ullteppe" kalles denne fremgangsmåten.

Skjult ID med pseudonym rumpabar on. 20 mars 16:01

Synes mannen er raus jeg. Tilbyr å vise seg frem i boxern til og med.

Ble litt forundret over at boxern skulle være med egentlig🤭

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 20 mars 16:03

Enig, slår et nytt slag for vår venn stringtrussa!

Skjult ID med pseudonym Supermann on. 20 mars 17:02

Å reise på tur sammen er fint det. Og i begynnelsen. Da er det jo ekstra spennende.
Men man bør jo ha vært intim noen ganger ihvertfall før en bestiller to ukers ferie til Karibien. Med den rette kan jo det bli unnagjort i løpet av et par kvarter!

En helg i Praha går fint nær uansett.
Som regel dog en fordel sånn i begynnelsen å snakke litt om forventninger og den slags.
Men det er jo ikke alltid det er særlig nødvendig.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 20 mars 17:18

Ekstra spennende i starten? Fordi?

Skjult ID med pseudonym Supermann on. 20 mars 17:29

Ok. Ekstra spennende for slike dimlinger som meg da @Erta.
Som ikke er i begynnelsen på et nytt forhold hver fjortende dag.

Skjult ID med pseudonym Supermann on. 20 mars 17:32

Den var ikke rettet mot deg Snukkerert.

Skjult ID med pseudonym Han dølle on. 20 mars 17:53

Klart det er litt spenning i starten, før illusjoner brister som en hjemmesnekra demning

Skjult ID med pseudonym Zorro on. 20 mars 20:34

Ok. Er du med? Sol, strand, you, me.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 20 mars 20:36

Jeg?

(kvinne 66 år fra Hedmark) sø. 31 mars 09:18 Privat melding

Jeg savner noen å reise med.Som ikke tenker sexpartner med en gang. Rett og slett en snill og ærlig mann med reiseglede😀
😀👍

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 31 mars 12:39

Jeg skulle tatt en sånn romantisk og lang sex weekend!
🌋
😎
Nei, nå ble jeg sulten Også...
🤨

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 31 mars 12:43

Romantikk og full rulle, big - går'e ann det 'a?😎

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 31 mars 12:47

Selvfølgelig.
Det skal ikke stå i veien for reisegleden engang!
Jeg er pakka og klar til å rulle ut!