Alle innlegg Sukkerforum

besøk/prat/ingen date... :(

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym noia 2 to. 5 mars 2009 18:57

Har vært her ganske kort tid, hatt over 1200 besøk og post. Fått 30 hjerter og gitt noen.. Har mailet frem og tilbake med noen få. Det er ingen jeg har lyst å treffe.. er det meg det er noe galt med eller? Synes det er merklig bli kjent først, treffes etterpå.. Mister jo noen ganger interessen før man ser personen live(kanskje mye mer sjarmernde irl?) Og så henger jeg meg opp i en som det ikke ser ut til å komme noen vei med. Synes dette er vansklig? Kommentarer, hjelp å få her?

(mann 37 år fra Oslo) to. 5 mars 2009 19:08 Privat melding

En del av gamet, man må være ganske så åpen og villig til å ta en utfordring skal man få noe ut av dating...

Anbefaler og ta steget opp til å treffe noen, heller se da om det er noe kjemi. Hvis ikke er det bare en kveld til spille, finnes nok av de!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 5 mars 2009 19:10

Ting tar tid .. det er ikke fort gjort å finne noen .... Du må nok ha litt tålmodighet.
Det som er flott med sukker er at man har muligheten til å være sosial og møte mange uten å være på date med fester og div..
Da får man møte mange IRL. :o)

Lykke til videre !

Skjult ID med pseudonym SmartNinja to. 5 mars 2009 19:18

@noia 2

Vil anbefale deg å ikke bruke for lang tid på meldinger før du møter folk.
Da ender det bare med at du lager deg masse forhåpninger om vedkommende, og så blir du skuffet når dere endelig møtes og ting ikke var akkurat slik du hadde tenkt deg på forhånd.

Om du henger deg så ille opp i en person du ikke kan få at det går ut over evnen til å treffe andre så kan jeg dessverre ikke hjelpe deg. Det kan bare du selv gjøre, ved å innse at du IKKE får denne personen og så gå videre i livet ditt.

Skjult ID med pseudonym OK to. 5 mars 2009 20:12

Sikkert mange playere her, men jeg kan ikke tenke meg at de gidder å bruke tid på å skrive mange meldinger. Det må vel i så måte være en litt dårlig player da .. Men følelsen av å bli holdt varm kan nok være helt riktig. Jeg gjør det desverre selv. Vil jo ikke gi helt slipp på noe som har potensiale samtidig som man har kontakt med noen som umiddelbart ser ut til å være enda bedre. Da blir det gjerne slik med meg at jeg holder den første på gress inntil jeg har truffet den siste. Dersom den siste likevel ikke var så bra eller hun ikke syntes jeg var bra, kan det være at man tar opp kontakten med hun første. Og ja, jeg vet, men bedre er jeg ikke...

Skjult ID med pseudonym up-and-go to. 5 mars 2009 21:23

Det er viktig å ta seg tid til å bli kjent med nettstedet og hvordan det fungerer.

Det er viktig å ikke henge seg for mye opp i de ytre tingene. Man finner ikke ut hvordan en person er før man enten har snakket sammen i telefon eller helst møtt ham/henne. Like viktig som det er å ikke bruke all verden av tid før man faktisk snakker sammen.

Skjult ID med pseudonym undrende to. 5 mars 2009 22:13

Jeg sitter med samme erfaring..... følelsen av å bli holdt varm med meldinger, etterhvert bare besøk. Avtalte møte som ble avlyst, men holdt stadig kontakt. Har i ettertid tenkt at han nok aldri hadde tanker om å møte meg.. dessverre.

Skjult ID med pseudonym undrende to. 5 mars 2009 23:44

Det kan ligge noe i det ... eller at flørten på nettet er tilstrekkelig i seg selv, enten fordi han ikke ønsker et fast forhold eller fordi han ER i et fast forhold. Hadde vært spennende å finne ut av om dette dreier seg om samme person:-)

Skjult ID med pseudonym seriøs fr. 6 mars 2009 00:04

Tror nok at det er flere av den typen her inne dessverre som egentlig bare søker spenning og oppmerksomhet. Mailet en fyr en periode og det var alltid han som tok initiativ til kontakt, og når det ble noe prat om å treffes eller å snakke på tlf. var han alltid enig i det men så ble det stille. Dette skjedde flere ganger og han fikk et sort hjerte av meg til slutt når jeg forsto at han var nok ikke den personen han utga seg for å være. Han sendte ut fake bilder av seg selv og bilde i profilen er nok heller ikke av han.

I følge en venninne av meg er han her inne fremdeles. Det er synd at slike " profiler " ødelegger for andre seriøse menn her inne.

Skjult ID med pseudonym yeehaw fr. 6 mars 2009 01:07

Vi blir gamle her vi sitter ...