Alle innlegg Sukkerforum

Særbo eller fellesbo?

Vis siste innlegg
(mann 50 år fra Østfold) fr. 22 mars 00:00 Privat melding

Hei folkens.
Har fundert litt, eller egentlig mye, den siste tiden. Her inne leses det mye om ønsker og forhåpninger om hvordan man drømmer livet skal være. Hvor snille og omtenksomme man er og ikke minst drømmepartneren, utseende og kvalifikasjoner. Så lurer jeg på, er det noen her som bare ønsker seg en ekstra god venn. En helt spesiell en? Uten så mye krav.
Ta meg selv. Jeg har det livet jeg ønsker meg på alle plan, UNNTATT på et punkt. En å dele hyggetiden med. Etter å ha bodd alene de aller fleste åra av voksenlivet så har jeg egentlig funnet ut at det er helt ok. Kan gjøre som jeg vil og når det passer meg.
Ble litt langt men er straks ferdig.
Er det fler her inne som meg som ønsker en å bare ha det hyggelig med? Altså en som en deler en tur på kino, middag ute eller hjemme, frihelgen, tur på stranda, båttur, hyttetur, skitur, den turen i marka som de aller fleste snakker om eller rett og slett en ferie. Ikke oppvaskt, støvsuging, klesvask, gressklipping og hverdagshandling og alt det der. Finnes det noen der ute? Eller bør jeg bare melde meg ut av sukker å holde meg unna?
Håper noen kommer med noen tanker.

Forsatt riktig god natt.
Mvh Gleng

Skjult ID med pseudonym ZeZe fr. 22 mars 00:05

At du ønsker deg hygge, sex og uten forpliktelser?
Ja jøss. Mange av dem her inne. Iallefall menn med det ønsket.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 22 mars 00:06

Synes ikke det du ramser opp er "bare", jeg.... Holder i massevis, husarbeid kan jeg gjøre når weekendkjæresten har reist hjem fra meg, eller han kan gjøre det når jeg har reist hjem fra han. Men, er man først weekendkjærester, trår man vel gjerne til litt når man er på besøk? Fordi man vil.

Skjult ID med pseudonym sør fr. 22 mars 00:08

Har vel inntrykk av at de fleste vil ha det på det viset.. Men hva vet jeg🤷‍♀️

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 22 mars 00:08

Veldig mange som bare ønsker det her inne.

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 22 mars 00:09

Mitt inntrykk også, sør.

(mann 50 år fra Østfold) fr. 22 mars 00:18 Privat melding

Takk for den zeze. Sex og uten forpliktelser så jeg ikke helt komme. Det var litt utenfor min tanke akuratt nå. Men skal ta det med meg....... kjenner at jeg ble hengt på en knagg som jeg absolutt ikke ønsket..

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 22 mars 00:24

Hva er enkli galt med gressklipping?🤔

(mann 50 år fra Østfold) fr. 22 mars 00:26 Privat melding

Nei, for all del. Klipper gjerne for andre om det trengs jeg. Vis du lurte.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 22 mars 00:27

Bare lurte, siden det ble ramset opp som en motsats til "bare hyggelig med"...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 22 mars 02:02

Ikke godt å si. For veldig mange så virker det som at de vil at en skal flytte sammen på et eller annet tidspunkt og at alt annet enn det blir ansett som useriøst, osv.

En skulle jo tro at det å være kjærester uten å bo sammen er perfekt? Ihvertfall når det kommer til en alder hvor det uansett ikke er aktuell med barn seg i mellom.

Skjult ID med pseudonym Livlaga fr. 22 mars 11:13

Tror nok at å være særbo, kan fungere helt fint for mange, kanskje også best. Men tror også at det er fint om man bor såpass nære hverandre, at man lett kan treffes, ukedager som helger. Hva fremtiden bringer... er jo heller ingen som vet, så det kan jo være at man flytter sammen med tid og stunder.. Bør kanskje ikke være totalt uinteressert i det..

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 22 mars 11:59

Jeg er up for særbo. Eventuelt ikke. Fleksibel. Men forplikte seg, det må han. Ellers kan det fort bli ekkelt med sykdommer og sånt.

Å finne noen å bare "ha det hyggelig med" trenger jeg ikke. Har venner til sånt.

Skjult ID med pseudonym prefect fr. 22 mars 14:10

Venner har eg plenty av. Er ikkje derfor man er her inne.

Skjult ID med pseudonym Ny her fr. 22 mars 14:14

Jeg er i første omgang ute etter særbo, i hvertfall inntil barna blir større. Men hun bør bo passe nærme. Vet om flere med små barn som tenker likt. Har inntrykk av at de med større barn nok er mer innstilt på å finne noen å flytte sammen med. Det er i hvertfall det inntrykket jeg sitter igjen med etter noen måneder på datingsider. Men en ting er hva man skriver her, noe annet et kanskje hva man egentlig ønsker seg. Kom faktisk tidligere i dag på at kanskje det gjorde den siste daten min usikker.... vi hadde i utganspunktet lik innstilling, men under daten mumlet hun noe om at hun ønsket familie...... jeg er skeptisk til å påtvinge barna mine stesøsken og jeg kjenner til noen som måtte flytte frahverandre igjen siden barna ikke gikk sammen. Nå er det nok lett for meg å si at jeg vil bo alene som har alt det materielle på plass. Men jeg skjønner at folk som sliter med å få endene til å møtes og kanskje sliter med å få hverdagen til å gå opp med alle gjøremål, at de ønsker noen å dele byrder med.

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 22 mars 14:22

Jeg er ikke så interessert i sånn banke på døra, ta en kaffe, og en prat.
👻👻👻
😜
Det mest ideelle for meg, måtte vært, å ha en partner, som det gikk an å dele soverom med!
😆😆😆

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 22 mars 14:35

Jeg har ingen klare krav. Men det slo meg tidligere i dag at det finnes to ganske forskjellige typer egenskaper blant mennesker: å ta av seg klærne og å ta seg av klærne.

Drømmen er noen som behersker begge rollene.

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 22 mars 14:37

Kjøpe klær for deg, 1234?

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 22 mars 14:50

Ja takk!

Skjult ID med pseudonym Somewhat fr. 22 mars 20:23

Det kan jo være, Gleng, at ditt 2. avsnitt beskriver det de fleste tenker på som en kjæreste, og at alle oss andre ikke har et vokabular for å forstå dette! Selv forstår jeg ikke en dritt av hva du er på jakt etter!
Ps. Særbo/fellesbo er en juridisk konstruksjon - ikke noe annet!

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 22 mars 20:28

Skal ha en samboer jeg. Ikke i morra, men på litt sikt.

Skjult ID med pseudonym Solfugl fr. 22 mars 21:30

@1234 14:35 👏🏻

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 22 mars 21:46

Søker hun som gir meg et desperat ønske om å være innenfor en meter av.
De få, gjør meg totalt komplett.

Skjult ID med pseudonym vekten ti. 9 april 06:56

har det akkurat på samme måten, og selvsagt må det være opp til hver enkelt. Vennskap er dessuten fundamentet i et forhold. selve limet. har man ikke vennskap i bånn, hvordan skal det da gå ?

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 9 april 10:46

Å bo hver for seg med mye tid sammen ville vært helt fint for meg. Men hvis med «hygge forhold» menes noe halvveis, noe lunkent, - så aldri i verden. For meg tyder det bare på en fobi for følelser og unnvikende adferd. Jeg vil noe helt og fullt. Bortsett fra å bo sammen. Jeg er 50 nå, og kjenner mindre behov for å dele hele min hverdag med noen. Men ellers, all in. 💚