Alle innlegg Sukkerforum

Vanskelig å bli "interresert" i et bildet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Meme sø. 24 mars 11:19

Synes det er vanskelig å like noen ut ifra et bildet, et bildet av et pent fjes sier meg ingenting. Lettere å like noen du har møtt face to face :) Noen andre med samme mening?

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 24 mars 12:36

Et sted må det jo begynne. Du liker vel ikke alle du møter face to face heller? Et godt utseende, av et eller annet slag, er liksom inngangsbilletten.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 24 mars 13:05

Selvsagt er det lettere å gjøre seg opp en mening når man faktisk ser vedkomne. Men om det er et must, så må du legge nettdating dødt.

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 24 mars 13:06

Det er vel litt vanskelig å _like_ en person eller _mislike_en person utfra et bilde, ja.
Går vel bare an å si om man liker eller misliker _utseendet_ til vedkommende utfra et bilde.
Synes du utseendet er Ok/attraktivt?
Hvis ‘ja’ så skriver du til vedkommende og utfra samtalen vil du få et inntrykk av om vedkommende er en likandes person eller ei. Så får dere møtes, da, og se om det inntrykket dere hadde fått av hverandre pr meldingsutveksling og bilde stemmer sånn ca med virkeligheten.
Det er liksom det nettdating går ut på da, ikke at man utfra et bilde skal kunne lese om man liker eller misliker personligheten til en person.

Skjult ID med pseudonym Solfugl sø. 24 mars 16:56

Absolutt! Det er umulig å like eller ikke like en person på grunnlag av bare et pent fjes/passfoto. Jeg kan like bildet, men personen vet jeg tilnærmet ingenting om.

Så den visuelle inngangsdøren for brukere på dette stedet er dessverre pålagt å være like overfladisk som innholdet i Hotell Cæsar. 😆

Men vi kan selvfølgelig legge personlig innhold på innsiden.