Alle innlegg Sukkerforum

Flaskehals

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tyren sø. 24 mars 17:38

Hvor ligger den største flaskehalsen i det å ønske å bli bedre kjent. Kommer du ofte forbi det ytre (tiltrekning fysisk), eller er det oftest der det stopper?

Skjult ID med pseudonym Hush sø. 24 mars 17:45

Hode, skulder, mage, lår
og rompa går.

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 24 mars 17:53

Hadde vært såre enkelt om man bare kunne ignorere manglende fysisk tiltrekning. Har møtt mange fine/snille/skikkelig menn som jeg ikke ville ha tatt i med en pølseklype. Sånn er det (dessverre).

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 24 mars 18:05

Jeg synes det er vanskelig å bli fysisk tiltrukket av en mann uansett hvordan han ser ut dersom jeg synes vedkommende er teit.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 24 mars 18:09

Jeg har en sånn profil som mannfolk enten elsker eller ikke kan fordra. Fikk melding fra en litt gøyal fyr på Tinder nå, og der står stemningen i taket. Det morsomste med han er at han er utrolig enkel å chatte med. Og DET er ofte flaskehalsen, synes jeg. Klarer man ikke holde en dialog i gang, så blir det fort vrient.

Skjult ID med pseudonym ZeZe sø. 24 mars 18:14

Snakket med en kamerat om dette i går faktisk. Jeg er nok mye rausere i virkeligheten enn det jeg er på nett dessverre. For i virkeligheten, kan jeg bli tiltrekket av en mann ved å bli godt kjent med han, av personlighet, samtaler, humor, alt annet enn utseende. Av menn som jeg kanskje på nett hadde valgt bort. Forsøker å være litt bevisst på å være raus og gå utenfor denne boksen på nettet også, men ofte så gjør nok utseende mer der dessverre 🙈🤔

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 24 mars 18:43

Har tenkt det samme som deg der @Zeze. Jeg kan se en person som ikke er estetisk vakker, men som jeg likevel finner veldig tiltrekkende pga væremåte. Nettet er avstumpende sånn sett.

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 24 mars 19:11

Jeg er ikke særlig opptatt av utseende. Har møtt nok pene menn som har vist seg å være enten drit kjedelige, teite, føkka i hue sitt el.a. til at jeg legger så mye i det. Og veldig mange som ikke ligner bildet.
Møtte en herfra, lenge siden, minnet meg litt om Wayne Rooney av utseende og kroppsbygning, bare litt tjukkere, ikke så høy. Ble så betatt av ham. Fordi... Dette høres teit ut, men: da vi satt der, og pratet vanlig, hyggelig tone, så tenkte jeg plutselig at "jeg tror faktisk denne mannen her er istand til å elske..." Aldri tenkt sånn før, om vedkommende som jeg satt overfor ikke var istand til det eller ikke, men akkurat da kom plutselig den tanken, sånn helt ut av det blå, og overrumplet meg. Det bare kom, tror jeg, av hvordan han snakket om familie,jobbe, eks, var ganske åpen på en sånn nøktern, uklein måte, virket til å være raus, tilgivende, tåle litt, være ganske sånn fælelsesmessig robust, tillitsfull osv. Og så var han kvikk i hue, artig men ikke slitsom.
Det ble kluss med ham, mye min feil.
Tror ikke akkurat en litt chubby eldre utgave av Wayne Rooney går for å være kjekkas.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 24 mars 21:27

Det er veldig sjeldent at utseendet er en flaskehals. Som regel er det alt det andre som er det. :P

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 24 mars 22:39

Lone; 👍😉

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 24 mars 23:35

Engasjement, er en stor flaskehals.
🍻

Skjult ID med pseudonym Emilie on. 27 mars 21:14

Merker at jeg er skikkelig dårlig på når det blir tatt kontakt med spm om hvordan jeg har det og ellers andre korte spm. Jeg klarer da ikke å engasjere meg...

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 27 mars 21:17

Ikke jeg heller, før..... Nå svarer jeg kort, med bittelitt info om hva jeg driver med, eller hva jeg har gjort, som har gjort dagen bra så langt. Et sted må man begynne.

Svarer selvfølgelig bare de som er innenfor hva jeg søker.

Skjult ID med pseudonym rumpabar on. 27 mars 21:22

Damene er flaskehalsen.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 27 mars 21:39

... 😂Du as.

(mann 46 år fra Oslo) on. 27 mars 21:50 Privat melding

Flaskehals er bra det.
-

(mann 38 år fra Vestfold) on. 27 mars 22:06 Privat melding

Tenk å bli tatt i med «pølseklype» da 👀🤪 er det en sånn greie som kjærringene har for tida tro? 🤔hmmm😆

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 27 mars 22:08

Bruker pizzakutteren mye mer

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 27 mars 22:27

Flaskehals er bra på flasker...
Eller for å regulere, begrense flyt.
Flaskehalser på alt annet en flasker, som ikke har noen hensikt, naturlig eller funksjonelt formål, kan mildt sagt provosere.
🤨

Skjult ID med pseudonym Blabla on. 27 mars 22:33

Som regel stopper det opp på grunn av "personlighet", eller hvordan de presenterer seg/fremstår for meg som personer. Men jeg har litt "snever" smak når det gjelder utseende også. Det går ikke på "penhet". Veldig mange som går for å være det, eller "kjekke", som jeg ikke føler meg det minste tiltrukket av utseendet til.

Skjult ID med pseudonym Hush on. 27 mars 22:44

Du er nok inne på noe Blabla, selv om du ikke definerte/beskrev din sneverhet på utseende. For da er det jo utvalgskriterier på utseende også, snever som sådan, selv om personlighet troner over dét. Blir vel smalt utvalg etterhvert 🤔
Vil tro at for de fleste er det pakka "sexyness" som gjelder. Da en subjektiv oppfatning av hode, skulder, kne og tå.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 27 mars 22:47

Det tenker at når man møter en fremmed fra nettet for første gang, med hensikt å se om det kan bli noe mer, så stilles mye urimeligere krav til utseende enn hva man gjør om man treffer en person i en naturlig setting over tid. Den fremmede personen man treffer på nett må i det minste ha et utseende som skal likes, så får man se om resten passer og. I "det virkelige liv", så vurderer ikke jeg det sånn hvert fall.

Skjult ID med pseudonym Blabla on. 27 mars 23:23

Ja, Hush, jeg tror nesten ikke jeg hadde klart å beskrive/identifisere med ord hva jeg tiltrekkes av når det gjelder utseende (ikke at det spiller noen rolle for andre uansett. Det er uansett snakk om min subjektive smak). Noen enkelttrekk, jo, til en viss grad, men ikke hva den "helheten" som tiltrekker meg er. Men jeg vet det jo når jeg ser det. Kroppsspråk/måte å bevege seg er også en viktig faktor for meg. Jeg tenkte ellers også på akkurat det ordet du bruker, "sexyness". Men hva det består i for meg; vanskelig å forklare med ord.

Fordi det dreier seg om subjektiv smak, blir det for meg noe fremmed ved å snakke om "urimelige" krav til utseende. Det er for meg ikke snakk om å "rangere"/sammenligne om noen ser "bedre" ut enn andre og så "falle for" den som "ser best ut", som når (jeg hører andre snakke om "7'ere" og "10'ere" osv. Jeg tror ikke jeg klarer å se folk med den typen blikk. Det er mer å finne noe "unikt" som treffer akkurat meg. En slags parallell: et naturalistisk "riktig" eller "pent" maleri vekker ikke nødvendigvis noen interesse hos/følelser i meg, mens jeg kan bli veldig fascinert/berørt av et bilde med et forvrengt, "feil" persepktiv.

Skjult ID med pseudonym 1234 on. 27 mars 23:43

For min del stopper det oftest opp i det å faktisk få til et personlig møte. Utseende betyr noe, ja, men jeg vet aldri helt hvordan folk ser ut før jeg treffer de.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 27 mars 23:59

Jeg endrer ikke preferanser uansett hvor jeg møter menn. God natt... garantert 😇 😉

Skjult ID med pseudonym Solfugl to. 28 mars 00:38

Førsteinntrykk avgjør mye på steder som dette.
Men førsteinntrykk kan dreie seg om mye…
Utseende betyr absolutt noe, men det er ikke det jeg forelsker meg i.

Det merkelige her på sidene er at det er lov å ha helt tom flate - samtidig som det er forbudt å bruke annen type bilde enn passfoto. 😏 🙄

Det må nødvendigvis være veldig "ytre tenkende" mennesker som har laget det systemet: «Ansikt = nødvendigvis en persons utstråling, ånd, persona.»

(mann 46 år fra Oslo) to. 28 mars 01:11 Privat melding

Utseendet betyr vel alt…

…hva gjelder den første skanse?

At man (til en viss grad) må tiltrekkes av det ytre. Eller som et absolutt minimum for de allerede fluespisende blant oss - i alle fall ikke frastøtes.

(Som @ Solfugl er inne på, «steder som dette», og videre der TS’ spørsmål (antatt) er dating for formålet pardannelse.)

For vi er hardkodet til å vurdere det ytre. Passerer det ikke åpningen, være seg et nåløye eller en firefelts tunnel, vel, så er det grosshavari.

Det er etter mitt skjønn for mye inspirational quotes-aktig (selv)bedrag ute og flyter.

Som @ my har vært inne på ved noen anledninger (, tillater meg litt omskriving), /enhver/ kan forelske seg i en person man kun skriver med når alle andre forhold er ukjente.

Det er tilmed antakelig lettere enn dersom du først så et bilde, først hørte en stemme eller først betraktet en skikkelse - for fantasien fyller inn det ukjente med hva vi foretrekker.

Begjærer, egentlig.

Men kjenner man gjerne på skuffelse når du omsider får se et bilde (eller møter vedkommende fysisk)? Eller for den saks skyld når du finner at bildene var fra utpreget heldige vinkler og kanskje av en årgang som ikke tålte lagringstiden?

Dette handler for meg, som @ Blabla er inne på, ikke om samfunnets «normative» skjønnhet, men om den subjektive oppfatning. Den er vel godt nok langt mer influert av nettopp det enn vi gjerne biller oss inn, men det er åpenbart store forskjeller på hva vi oppfatter som vent.

Men.

Må du ikke finne, med pussede brilleglass og i ordentlig dagslys, at vedkommende er tiltrekkende?

Er ikke det de facto første skanse?

Er det ikke slik at det ikke finnes noen annen vei inn, foruten over den skansen?

Skjult ID med pseudonym maryandthe to. 28 mars 05:59

Min flaskehals er at jeg ofte spør om han er helt sikker på at han vil treffe et halvgammelt kråkrereir som meg😂. Da kommer det ofte all verdens bortforklaringer og unnskyldninger. Helt greit det. Da har han iallefall blitt advart😂🤣😜.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 28 mars 07:18

@Lady Jeg kan fint gjøre det fordi jeg da ser personen i større grad, og vedkomne kan fort vokse på meg over tid, ...i motsetning til den skarve timen man vurderer en nettdate for første gang. Man rekker kun se det utvendige og si "hei". Om man aldri endrer oppfatning etter et førsteinntrykk, så er man jammen meg klarsynt (eller noe).

Det er derfor jeg ikke er så glad i nettdating. Liker å bli kjent.

Skjult ID med pseudonym _my_ to. 28 mars 07:31

Jeg har funnet på en ny flaskehals:
Sier at innboksen er full, og rekker ikke å svare, men at du kan «slå» innboksen ved å ta speed date med meg i ettermiddag.
Tenker den flaskehalsen kverker det meste av kjepphøye superelskere.

Skjult ID med pseudonym 1234 to. 28 mars 07:34

Jeg har opplevd, Patent, å både inderlig begjære og bli veldig glad i en person som jeg, da vi møttes første gang, ikke fant tiltrekkende. Klart hjelper det at det (eller "alt") "virker" fra første pust, men det er ikke nødvendig for å etterforske muligheten litt mer. For min del.

Skjult ID med pseudonym sør to. 28 mars 09:04

Kommer en gjennom der en spør hva en skal gjøre videre med dialogen.... Da er jeg gjennom flaskehalsen og ting utvikler seg mer naturlig

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 28 mars 12:04

Gigaflaskehals: menn som spør om jeg har Snap, eller tidlig vil over på Messenger ELLER spør om jeg har flere bilder selv om albumet er fullt. Da går de fra både kjekk og hyggelig til det motsatte ganske kjapt, for jeg har sjelden opplevd at de ikke blir snurt når de ikke får det som de vil der.

Annen flaskehals: menn som skriver at de trener, men så viser det seg etterhvert at de rusler seg en tur kanskje en gang i uken, pluss at de selvfølgelig passer på å hinte om at det er mye bra trening i sex.

Skjult ID med pseudonym Emilie to. 28 mars 12:49

@Sukkerert: er så glad når spm om Snap ol kommer tidlig - greit å se at de er uaktuelle på et tidlig tidspunkt.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 28 mars 12:59

Knis - ikke helt uenig der, nei🙊

Skjult ID med pseudonym Løve62 to. 28 mars 13:00

Selvfølgelig er det mye bra trening i sex Erta-mi. Lurer på om de tar det som saltrening, eller er det ridning?

For egen del, har jeg stramma inn første flaskehals, relasjonsprofilen. Det hjalp ganske bra å redusere matchtallene, nå er det de som gidder å lese profilprosaen som sender meldinger. Så slipper jeg sende avslagsmail i hytt og pine.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 28 mars 13:10

Menn som er i god form fra før, ser nok ikke på det på samme måten, 🦁. De skiller elegant mellom nytelseprosessen og kaloritellingen. Det er slubbertene som ikke klarer å holde sexpraten til en indre dialog, som bare måååå finne en måte å snike inn ordet sex på.

Dette handler ikke om hva som ER bra trening heller, men at menn ikke klarer å holde kjeft.

Skjult ID med pseudonym Ripley to. 28 mars 13:24

Finns det håp?

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 28 mars 13:33

For?

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 28 mars 15:08

Jeg lurer på, om jeg befinner meg i en flaskehals...
Eller er jeg fan, flasket opp?
🤔

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 28 mars 15:12

På øl?🤔

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 28 mars 15:18

Flasket opp, som øl!
😎

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 28 mars 15:18

*Ikke på!
😜

Skjult ID med pseudonym Ny her to. 28 mars 16:49

Flaskehalsen er at jeg ikke får noen reaksjon her, hverken på meldinger heller når jeg merker et hjerte eller tommelen opp...... får heller satse på at det skjer som på film....

Skjult ID med pseudonym Emilie to. 28 mars 18:34

Jeg bør kanskje snart satse på IRL. Flørta faktisk på et arrangement denne uka - tommel opp for det😉

Skjult ID med pseudonym Ny her to. 28 mars 18:37

Det burde være flere singel arrangementer. Har mer tro på det enn dette....

Skjult ID med pseudonym Lone to. 28 mars 19:13

Bli med i singelforening på Facebook, bli med på singeltreff i regi av Turistforeningen, Hvitserk, meld deg på «duinviteres»m.m.
Masse singelarrangementer, da.
Som mann er det ofte enten lettere å komme med, eller flere damer enn menn på slike arrangementer...

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 28 mars 19:16

Skrev til en forrige uke, men han var visst så opptatt på flere forskjellige singelsider på FB, så han ville heller komme sterkere tilbake til meg ved en senere anledning😀

Skjult ID med pseudonym Løve62 to. 28 mars 19:28

Koselig avslag det da Erta-mi
som en slags innbytterbenk
...eller, flaskehals med muligheter 😂

🦁

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 28 mars 19:30

Nobody puts Erta in a corner😉

Skjult ID med pseudonym Lone to. 28 mars 19:36

Haha! «Takk for din henvendelse. Du er dessverre ikke aktuell i denne omgang, men vi kommer gjerne tilbake til deg ved en senere anledning»- typ...

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 28 mars 19:37

Var ca sånn det kjentes ja🤣🤣🤣

Skjult ID med pseudonym Lone to. 28 mars 19:43

Jaja, han får skrive til deg når han har vært gjennom bunken av damer på Facebook, da:)

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 28 mars 19:44

Sjarmerende fyr da. Spurte du hvor mange som var før deg @Erta?

Alltid greit å vite tallet på kølappen🤔

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 28 mars 19:47

Nei, fader, det glemte jeg, rumpa... Hælvete, der røyk den muligheten😪

Skjult ID med pseudonym _my_ to. 28 mars 19:51

Men asså, den derre mellombelse nedprioriteringen er jo ikke noe nytt. Sånt skjedde også i ungdommen. Forskjellen er at vi visste det ikke. Du fikk liksom ikke en lapp i hånden med «Ikke nå, men kanskje senere». Det var i det hele tatt mye vi ikke trengte å spørre om eller svare på, men ting ordnet seg jo likevel.
Når dating blir så gjennomregulert at vi skal ha grønt match-tre, falle for et bilde, ha dialog som går rett i hjertet og i tillegg leve opp til de merkelige forventningene den andre har fått basert på dette, er det til slutt bare flaks om noen blir et par.
Eller uflaks, som tiden iblant får vise.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 28 mars 19:55

Definitivt ikke noe nytt, syntes bare det var en artig variant🙊

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 28 mars 19:58

Lurer på om jeg skal begynne på skolen igjen å sende lapper.

Bør kanskje velge voksenopplæringen så jeg ikke blir putta inn😅

Skjult ID med pseudonym Emilie to. 28 mars 20:17

Spent på når jeg trekker kølapp nr 1 hos en, der han også står som nr 1 hos meg 😉😉 Det bør helst fungere, ikke bare her, men også utenfor nettet - og det er vel da det virkelig begynner å snøre seg til 😎
Ajajaj - hører selv at jeg må skjerpe meg for at ikke korken ikke lar seg åpne i det hele 🤣

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 28 mars 20:27

Føler vel at jeg har forumrekord i nedturer, men jeg nekter å gi opp!👊 🙂🌹🐜

Skjult ID med pseudonym Coma to. 28 mars 20:27

I meldeboka til Trine, 16 år: "Var borte fra skolen i går grunnet det som sto på lappen".
Lærer: "Hvilken lapp?"
Trine: "En 18 år gammel flyttsame jeg kjenner".

Hihi 😜

Skjult ID med pseudonym Coma to. 28 mars 20:30

@Sukkerert
Du har en stor utfordrer her gitt... 🙄

Skjult ID med pseudonym Ny her to. 28 mars 20:59

Er medlem av flere singelgrupper på Face, men det skjer ikke så mye der, mulig jeg er med i feil gruppe, var med på et par singelfester med en gruppe, men den opererte med villedende markedsføring, var ikke 30/70 fordeling som det ble reklamert med, nærmere 45/55 og det var få under 60 der.... men jeg får lete videre....

Skjult ID med pseudonym Zorro to. 28 mars 21:33

Bare å kjøpe seg telt og fiskestang og komme seg ut i verden. Mye bedre der 😊

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 28 mars 21:36

Ser det er mye vegring mot Snap her. Jeg derimot, ...elsker det! Kan fort bli litt uinspirert av å skrive og opplever Snap som et litt mer visuelt og gøyalt format enn å henge her. Hiver ut de som ikke "går videre" uansett.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 28 mars 22:09

Telt og fiskestang it is!👌

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 28 mars 22:47

Flaskehals: menn som skriver til meg og kaller meg sexy.

"Hva gjør en sexy dame som deg i kveld da"?

"Prøver å komme på noe mer usexy enn fremmede menn som kaller meg sexy".

😁

Skjult ID med pseudonym Løve62 to. 28 mars 22:50

Erta da
Klart du er sexy!!!

🦁

Skjult ID med pseudonym Blabla to. 28 mars 23:09

Eksempel på "flaskehals":
En som skrev:
"Hei…...., jeg søker [blablabla -nei ikke mitt navn da, men spesifisering av hva han ser etter i en kjæreste]", og avsluttet med: "Du da?"

Det hadde vært en helt kurant melding dét, altså, hadde det bare ikke vært for at: han er langt utenfor (over) aldersspennet jeg søker og som går ty -delig frem av profilen min, ja - uten at han engang kommenterer at han er klar over at han bryter med hva jeg søker på i hvert fall dette punktet.

Skjult ID med pseudonym Blabla to. 28 mars 23:09

*tydelig

Skjult ID med pseudonym Hush to. 28 mars 23:31

Patent: Du har et poeng. Og Blabla.
Det finnes en "mal" på skjønnhet/vakkerhet/utseende/whatever. Det betyr at det er noe hos menn og kvinner som gjør dem tiltrekkende bare gitt utseende. Så er det selvfølgelig slik at ikke alle har den samme preferansen. Det er alltid noen på begge sider av fordelingen.
Første skanse? Det er vel det hvis du aktivt søker noen. Men det er vel tilfeller der jeg/du/andre har møtt en person, som i utgangspunktet ikke tiltrakk seg oppmerksomhet fra de nevnte. Men som under "møtet", konversasjon, måten å bevege seg på (nevnt av Blabla), etc etc, gjør at vedkommende "vokser" seg tiltrekkende. Vil jeg tro. I.e. sexyness, på en annen skala enn gitt forskning basert på vurdering av feks skulderbredde vs hoftebredde hos menn og andre trekk. Hos kvinner hofte, midje, brystmål etc.
Mao, man vet hva man vil ha, i utgangspunktet, men kan endre dette gitt faktorer man ikke ser, men opplever etterhvert.

En digresjon? Jeg vet ikke... men jeg møtte en kvinne en gang som hadde alt det visuelle og intellektuelle og interesser osv en gang. Vi møttes et par dager etterpå for å spise sammen. Vi hadde kun drukket litt vin da vi møttes på byen.
Da vi begynte å spise viste det seg at når hun tygde maten kom det en knekkelyd i kjevebenet (finnes en 'diagnose' på det, har jeg funnet ut etterpå). For å gjøre det kort. Møttes noen ganger, men jeg fikset det ikke. Overfladisk av meg? Mulig.
Flaskehals.

Skjult ID med pseudonym Blabla to. 28 mars 23:32

Andre eksempler på "flaskehalser".
Profiltekster:
"Jeg er en gutt på 54 år om søker en jente på 20-53".
"Jeg har bevart gutten i meg" (alltid sagt av menn + 40)
"Jeg er ungdommelig (også alltid sagt av menn + 40)
"Glad i god mat med noe godt [evt. rødt] i glasset".
"Dele en flaske vin"
"Jeg tar ikke meg selv så høytidelig, men kan være seriøs når jeg må"
"Armkrok"-ordet og "leken"-ordet --> "flaskehals" uavhengig av frasen/setningen/klisjéen som omgir det
"Søker en blid og positiv jente som tar godt vare på seg selv", "...kan kle seg feminint" o.l.

-Altså flosklene som er så utbredte at man skulle tro folk hadde gått sammen om å skrive det samme i profilene sine. (Jada, sikkert samme fenomen i kvinneprofiler).

Skjult ID med pseudonym Hush to. 28 mars 23:37

Yepp, Blabla. Samme opplegg hos kvinner.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 28 mars 23:38

Fleskehals(dobbelthake)=Flaskehals

Skjult ID med pseudonym Blabla to. 28 mars 23:41

@1234 og @Hush:
Jeg har også opplevd at noen jeg ikke la spesielt merke til eller kjente noen som helst tiltrekning mot fra begynnelsen, har "blitt" veldig tiltrekkende eller "vakrere og vakrere" når jeg har opplevd/sett dem over tid (gjelder for øvrig også samme kjønn).

Skjult ID med pseudonym Lone to. 28 mars 23:46

Det tror jeg vi alle har, Blabla. Ganske naturlig det, tror jeg, at i begynnelsen så vil ytre være mer avgjørende, det er tross alt det som vi ser først.
For å se om en person har en vakker personlighet, så kreves det jo at man kjenner vedkommende. Man rekker sjelden å bli veldig godt kjent i løpet av en kveld.

Skjult ID med pseudonym Solfugl to. 28 mars 23:50

@Hush
Faen hehe, jeg har en mild knekkelyd i kjevebenet når jeg tygger. Så vi kan ikke f0rrekckler oss i hverandre. Æsj. Vi før trøste oss med at vi begge er heterofile.

Skjult ID med pseudonym Blabla to. 28 mars 23:52

I noen tilfeller er det også de som har "vokst seg" vakre over tid som jeg har endt opp med å finne mest tiltrekkende/vakre. Dette høres kanskje litt rart ut, men jeg opplever at noen har en skjønnhet som har mer "dybde" og "varighet" (sikter med sistnevnte ikke til "holder seg unge lenger" e.l., men mer til en slags "seighet"), mens del av de som umiddelbart er "pene" eller "bråkjekke", er det på en mer "overfladisk" måte og heller utvikler seg (i mine øyne) til å få et litt "kjedelig" utseende i det lange løp.

Skjult ID med pseudonym Hush to. 28 mars 23:53

Da må du spise før du møter damer Solfugl. Og spise i skjul etterpå.

Skjult ID med pseudonym Hush to. 28 mars 23:56

"Kjedelig utseende" i det lange løp (sett i forhold til det du beskriver), Blabla, kan vel henge sammen med at "dybden" ikke er der? Muligens.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 28 mars 23:57

@Blabla

Litt artig at så og si akkurat de samme frasene er å finne i veldig mange av profilene blant damene.
Trodde egentlig at du først beskrev dameprofiler. :P

@Sukkerert

Aldri skjønt sånne som hiver rundt seg med komplimenter helt uhemmet.
Personlig er jeg nok litt vel langt den andre veien igjen. Jeg gir aldri noen et kompliment, samme hvor godt jeg kjenner de og samme hva slags relasjon vi har.

Snap og Messenger er bare tullete greier. Klarer ikke dama å kommunisere gjennom Sukker så kan det være det samme.

Skjult ID med pseudonym Blabla to. 28 mars 23:59

@Lone
Men jeg vet ikke om det (for min del) er fordi jeg ser mer av personligheten og liksom "nedjusterer" betydningen av utseendet. Selvfølgelig vanskelig å skille dette i praksis når man står overfor et menneske og opplever vedkommende som fysisk og psykisk "enhet" men jeg tror det også kan være at jeg rett og slett tiltrekkes mer av selve utseendet når jeg blir mer "vant" til det, eller noe sånt, fordi jeg også begynner å se det på andre måter en jeg gjorde innledningsvis 🤔

Skjult ID med pseudonym Blabla fr. 29 mars 00:04

Ja, Hush, det kan jo henge sammen med det, men nå tenkte jeg egentlig på "dybden" i selve utseendet, selv om jeg innser at det høres litt rart ut.

Hvis dybden "i personen" ikke er der, blir det definitivt slik (for min del), men jeg tror vel fordelingen av "dybde" eller mangel på dette _i personligheten: er ganske jevn uavhengig av utseende.

Skjult ID med pseudonym Hush fr. 29 mars 00:09

Ok, Blabla. Da misforstod jeg litt, eller leste litt for kjapt.
Dybde i utseende. Har ikke tenkt på det slik tidligere, men umiddelbart slår det meg at det fremkommer/kan fremkomme noen detaljer i utseende etterhvert, som oppfattes positivt og "vakkert" på over tid.
Seighet? For det er ikke så glatte og vakre = kjedelig, over tid. Mulig.
Over tid x 2.

Skjult ID med pseudonym Hush fr. 29 mars 00:10

Nå skrev jeg noe rart, men du skjønner, Blabla.

Skjult ID med pseudonym Blabla fr. 29 mars 00:11

Powpow
Ja, jeg regner med at det er det samme fenomenet i dameprofilene, men trodde kanskje det var en del kjønnsstereotype forskjeller på hvilke floskler som går igjen hos henholdsvis kvinner og menn, selv om noen sikkert er felles. Jeg mistenker at det er mange vinflasker og -glass og armkroker i dameprofiler. Sikkert mange "jenter" på 45 og sånn også. Men kanskje mindre av "tar ikke meg selv så høytidelig", f.eks., eller?

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 29 mars 00:14

Dette er ikke særlig unikt, tror jeg. Slik er det for alle, tror jeg.
Si jeg har en kollega, feit, stygg og tannløs. Påvirker det hverdagen min i veldig stor grad om han er feit, stygg, tannløs? Nei. Altså det påvirker ikke meg, med mindre han er så stygg at jeg føler ubehag ved å sitte ved lunsjbordet å spise mat med ham. Noe så å si ingen er, så sjelden aktuell problemstilling,
Så etter hevrt blir det til at jeg overser utseendet hans, da andre inntrykk er mer påtrengende, f.eks. om han er lat, hjelpsom (vil ofte påvirke min arbeidssituasjon, om han tilfører meg merarbeid eller ikke), om han bidrar til god stemning på jobb (har humor, gir ros, skryter av seg selv eller av andre), om han oppmuntrer meg, "ser" meg osv. Alle disse egenskapene vil sannsynligvis påvirke min hverdag i større eller mindre grad, utseendet til folk vil sjelden gjøre det.
Så helt naturlig at personlighet etterhvert vil skygge for utseendet.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 29 mars 00:17

@Blabla

Nei. Den med selvhøytydelighet er faktisk en av de en leser oftest. Både her inne og på andre lignende plasser.
Eneste jeg ikke har lest er at de ser etter en fyr som kler seg feminint, av opplagte grunner. :P

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 29 mars 00:20

Ja, man må venne seg til utseendet til folk, men man må jaggu venne seg til personligheten til folk også.
Jeg f.eks liker så å si aldri folk jeg treffer de første gangene. Holder på å spy av nye kolleger, irriterer meg over noe ved alle, gapskratter av dårlige humor, snakker høyt, sitter og hvisker som ei mus, skryter, er så unnskyldende osv. Alle irriterer meg.
Det tar tid for meg å like folk. Når det har gått noen måneder så liker jeg stort sett de fleste. Må få vent meg til folk.
Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg driver med nettdating, tenker jeg nå?? 😂

Skjult ID med pseudonym Blabla fr. 29 mars 00:23

@Powpow
OK, javel. Ja, det er visst noe veldig ille/skammelig om noen skulle mistenke en for å ta seg selv på alvor. Og uforenlig med å ha selvironi eller noen form for humor. Så da er det vel best å få frem hvor selvuhøytidelig man er, så man ikke blir mistenkt for å være drittkjedelig.

Skjult ID med pseudonym Blabla fr. 29 mars 00:39

@Hush
Ja, dette med "dybde" i utseendet som jeg har klart å "lansere". Vanskelig å redegjøre for, synes jeg, men tror det kan være f.eks. slik du skriver, at detaljer i utseendet oppleves vakkert over tid. Det er vel også gjerne sånn at det man synes er (subjektivt) vakkert, er noe som minner en om trekk ved egne foreldre/familiemedlemmer/folk man er "vant til" og som man har positive assosiasjoner til. Ellers er det nærmeste jeg p.t. kommer en slags illustrasjon av hva jeg mener, at jeg husker hvordan jeg som barn kunne se veldig forskjellige mønstre eller "figurer" i et og samme gardin avhengig av hvordan jeg så på det/sinnstemning, eller et lignende eksempel; hvordan man kan se noen bilder på forskjellige måter, selv om selve mønsteret/bildet er uforandret, mens andre bilder liksom legger opp til at det kun kan sees/oppleves på én måte Men noen er mer slik enn andre at man kan se ulike "ting" eller "lag" i det og da blir det mer spennende eller "mangefasettert" og fremstår kanskje dermed med mer "dybde".

Skjult ID med pseudonym Hush fr. 29 mars 00:43

Skjønner, Blabla. Enkelt forklart, litt mer å "gå på/tolke" enn det klassisk vakre som allerede er etablert.

Skjult ID med pseudonym Blabla fr. 29 mars 00:45

👍!, @Hush

Skjult ID med pseudonym Ny her fr. 29 mars 15:34

Problemet med nettdating er akkurat at man ikke går tid til å la ting utvikle seg.... liker man ikke, eller er usikker på daten første gang blir det ikke noe mer... møtes man gjennom f.eks fritidsinteresser får ting mulighet til å utvikle seg, det gjør det ikke gjennom. Nettdating.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 29 mars 17:13

Enig @Ny her. Hovedårsaken til at jeg ikke er så ivrig ligger akkurat der.

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 30 mars 15:39

Ikke min erfaring, Ny her.
I de tilfellene der det har vært noe som helst av ett eller annet der, så har vi fortsatt å ha kontakt og møttes igjen.
Jeg forventer ikke noe full klaff med noen på første møte her, så godt kjenner jeg meg selv, så realistisk er jeg, at jeg vet at sannsynligheten for det er omtrent like stor som å vinne i lotto, to ganger på rad.