Alle innlegg Sukkerforum

Incels: "Rapport fra mørkets promperom"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Coma ma. 25 mars 14:50

"De får seg ikke dame, og de forakter seg selv. Men mest av alt forakter incels en verden som ikke vil ha dem".

Vi kom innpå dette temaet i annen tråd i går kveld, helt kort. "Husker dere han som...". Også lo vi litt. Men det er/kan kanskje bli et større samfunnsproblem enn vi aner?

Kan være ærlig å si at jeg av og til kjenner på følelsen selv; hun som alltid blir valgt bort, som ikke fikser det, som har havnet utenfor A4-boksen. Og som har blitt såret såpass mange ganger at det kan være lett å ty til uttrykk som "alle menn er svin!"
Det er klart det stikker i hjertet til tider når man er tilskuer til tilsynelatende lykkelige familiekonstellasjoner både hos naboer, på jobben, på tur i marka, på nettet osv.

Kan bare tenke meg hvor vanskelig dette må være for de som faller ytterligere utenfor i en...tja...skal man kalle det sosial konsensus. Og i alt av "målbar vellykkethet".

Tankevekkende og interessant fra Thomas Seltzer m.fl.:

https://www.nrk.no/kultur/xl/rapport-fra-morkets-promperom-1.14480292

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 25 mars 15:05

Handler det mye om selvinnsikt dette? Og litt tiltaksløshet når det kommer til å gjøre seg selv attraktiv?

Siterer fra artikkelen: "For evolusjonsforskere er det interessant å se hvordan vår nedarvede natur virker i et komplekst samspill med kulturen rundt oss. At noe er genetisk, pleier evolusjonspsykologer å si, betyr ikke at det nødvendigvis blir sånn, eller at det er umulig å forandre. I den brutale versjonen du finner på incel-forumene, er genene lodd du trekker i livets lotteri. Hvis du taper der, er det ikke stort å gjøre med det."

Jeg kjenner ikke på at jeg "blir valgt bort", men jeg har fått med meg at mange føler mye på dette uten at jeg kommer til en klar konklusjon om hvorfor jeg ikke gjør det.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 25 mars 15:18

Hvis man aldri har opplevd å være attraktiv, er det nok ikke så lett å vite hva som skal til. Hvis man aldri har kjent på den boosten det gir å få bekreftelse, er det sikkert vanskelig å vite hva man skal strekke seg etter.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 25 mars 15:21

Artikkelen kommer inn på dette; de prøver og prøver. De er fortsatt barnet som går fra dør til dør, ringer på "vil du være med ut å leke?" Men ingen vil.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 25 mars 15:24

Sikkert mange flotte menn blandt de. Husker jeg så bilde av en kjekk bonde på vg.no sin side for noen uker siden, hvor nettopp dette var tema.

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 25 mars 15:28

Det interessante her er jo egentlig hvorfor de føler at verden «skylder» dem noe? Hvorfor føler (primært hvite) menn det og blir bitre på verden, og ikke damer det? Hvor fra og når blir denne tanken plantet hos menn? For hvis damer, - ja for det finnes mange damer som sikkert heller aldri har opplevd å være attraktive for menn, hadde også hatt den forestillingen om at de «fortjente» vil jeg jo tro at de også ville utagert mot verden i større grad, men det gjør de sjelden.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 25 mars 15:30

@Sukkererter
Det kan nok være. Men denne selvforsterkende forakten de luller seg inn i kan være vanskelig å forholde seg til.

Jeg hadde en sånn i innboksen en gang. Det var muligens samme mann som var på forum. Jeg måtte bare blokkere til slutt...

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 25 mars 15:32

Når jegerne failer, må de finne noe annet å skylde på. Det er maskulint å jakte/legge ned, og istedetfor å bli sett på som veike pussies, rasler de med sablene på annet vis. Veit ikke jeg.... Mørke menn er mer primitive, og tar det gjerne ut med voldtekt og generelt kvinnehat.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 25 mars 15:32

Det var til Lone....

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 25 mars 15:34

Ja, som de sier her, Coma: det er omtrent like umulig som å overbevise en anorektiker at hun ikke er feit.
De har ofte kjørt seg veldig inn i et spor, omgås bare folk med samme virkelighetsoppfatning, vanskelig for lekfolk å få endret på deres bilde av dem selv og verden.

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 25 mars 15:39

Kanskje noe der, ja...
Men jeg tror de barna som blir oppdratt til at avvisning er en del av livet og at det er noe de må på ett eller annet vis lære å deale med uten å gå i kjelleren, de vil kanskje klare seg bedre....?
Bare noe jeg kom til å tenke på nå.

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 25 mars 15:52

Hvis du ser mange av dem som får seg på byen, så er det dem som peøver seg på 2-4 - 8- 23 før de kanskje lykkes med nr 24. 23 avvisninger, før score, men pytt, pytt! Også har du dem som prøver seg på ei, får nei og går i kjelleren.
De playerne som man gjerne kaller dem takler avvisning bedre, tenker jeg. Etter hvert får de trening både i å bli avvist ( og dermed prosessen med å reise seg igjen), får testet ut strategier bedre i og med at de gjør hyppigere forsøk, og de får, når det så er score, mer erfaring med damer generelt( snakke, sex, omgås). Altså selvforsterkende effekt for dem også.
Men få av dem var gode da de startet, som regel øvd seg gode.
Og akkurat det tror jeg mange av disse som sutrer over at noen av disse som klager over at damer ikke vil ha dem, men vil bare ha «bad guys» ikke tar nok innover seg. De tror noen liksom bare er gitt noe, drag på damer, og de fikk det ikke. Men det utrolig få som jeg kjenner som har hatt det slik, de fleste har måttet gå den «harde» veien; - mange, mange avvisninger pr. suksess.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 25 mars 16:00

Haha, vi må jo bare elske det, når bad guys blir dratt frem, igjen og igjen😂

Skjult ID med pseudonym Zorro ma. 25 mars 16:03

Det er alltid en grunn eller flere til at folk blir som de blir. Dette er kanskje menn som har hatt sunn oppvekst med moderne foreldre og likestilt samfunn som har innprentet dem med at når du smiler til verden så gjør den det samme tilbake. Verden har sagt at jenter vil ha snille gutter. Så de ble snille gutter. Det er attraktivt å ha gode karakterer. Så de leste mye. Å ikke være frempå. De ble høflige. Ga plass. Likestilling er alfa og omega. Osv.. Så ble de likevel oversett. Gutta med selvtillit og mindre empati stakk av med damene. Er ikke dette disses utgangspunkt? At de føler seg lurt og forrådt og at verden er et kynisk sted uten plass i solen hos flotte jenter for snille gutter når det gjelder? Jeg kan forstå dem og føle med dem om det er slik, men ikke når de begynner å skal hevne seg fysisk.. Kanskje foreldre burde fortelle dem sannheten fra begynnelsen av så slipper de å få seg en midt i trynet senere. Bare lurer...

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 25 mars 16:11

Ja, hvem har sagt at de som får seg _ikke_ er snille, Zorro? Ikke jeg.
De er også som regel høflige, har god karakter, gir plass osv.
Det gir ingen som helst mening for meg, det der med at noen ikke får seg fordi de «for snille» i forhold til de som gjør det. Ser ingen sammenheng der. Helt andre faktorer som spiller inn, mener jeg.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 25 mars 16:12

De snille evigsingle hører vi ikke noe fra, bare fra "jeg hater verden og verden hater meg" mennene. Stort sett..

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 25 mars 16:14

Har du mindre empati da, Zorro?.Ikke mitt inntrykk av deg...😇

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 25 mars 16:18

Tipper de som er snille også er uflidde, daffe, mindre smarte...
Neida..., men karaktertrekket "snill" sier egentlig lite.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ma. 25 mars 17:35

Jeg er singel. Da andre mennesker skal mene noe om min singelhet. Så er en polarisering på gang. Meg og de andre. Etterhvert som tiden går blir skillet større. Plutselig er fremmedgjøringen et faktum, i alle fall følelsen av den. I mitt eget hode blir dette virkeligheten. Etterhvert vil dette mest sannsynligvis trigge noe i meg. Ytterpunktene Aggresjon / eller / Passivitet - og mest sannsynlig en depresjon med følger jeg ikke vet betydningen av.

Det handler i bunn om følelser. Hva er denne følelsen jeg skal føle for noe. Den som noen er godt trente på, og andre ikke vet hva er.

Så, da på toppen av det hele, så skal folk mene noe om min singelhet, og tegne et sykdomsbilde av den og likestille den med å være mislykket. Hva gjør det med maskuliniteten min, med egoet mitt. Går det an å holde på slik over tid uten følger, og er jeg en lyktestolpe du kan pisse på?

Blikkene jeg møter på gaten vurderer meg. "Se på han - jævla taper" forteller blikkene meg. Det er slik jeg velger å tolke de, og du kan ikke påvirke meg annerledes. Du er bakgrunnstøy. Så sant jeg ikke velger å lytte til deg fordi du er utvalgt.

Flørtende tegn med kvinner blir erstattet med forsvarsmekanismer, som angrep eller passivitet. Det er tydelig at dama vil ha kontakt, men hva skal jeg gjøre. Jeg er jo død innvendig. Jeg ble enten drept av ytre påvirkning, eller jeg drepte meg selv med min egen hjerne, og kunne noen lagt merke til det? I mellomtiden fortsetter den følte fornedringen, og "alle" snakker om det. Meg. Raringen.

Gode opplevelser må oppleves, og brent barn skyr ilden.

Snill. En gang følte jeg meg som den snilleste av de alle, men ettersom jeg ikke følte å få aksept på det. Jeg vant ikke frem så jeg skapte en ny personlighet. Svakheten min ble en styrke og jeg lærte etterhvert å spille spillet etter mine egne regler. Ingen skal kødde med meg mer.

Hvis unge menn ikke blir inkludert i stammen, vil de brenne ned landsbyen bare for å føle varmen. Der har vi alle sett og vis et ansvar. Det skal en landsby til for å oppdra et barn.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ma. 25 mars 17:35

-
Snill er som jeg ser det "å følge samfunnets normer" hvor generelt det enn kan virke.

Det er noe positivt i alt dersom man kommer igjennom det, og ofte blir det noe en ikke skulle vært foruten fordi disse opplevelsene gjorde deg til deg. I noen tilfeller skulle man vært foruten, i andre en ny måte å se verden på.

Bak alt som er svart / hvitt og meninger og hatter som folk vil tre ned over skallen din.

Vi er sammensatte vesener. Takk og pris, som oftest.

Skjult ID med pseudonym Zorro ma. 25 mars 17:54

Sukkerert. Neida. Har plenty av det. Og jeg er vel ikke i noen av leirene. Sitter jo her og skriver i perioder.. :-) Jeg tror en del kvinner - og nå blir det rabalder - ønsker en dominant fyr. Ikke at de vil domineres, men resultatet av å være dominant er ofte at man kommer seg frem her i samfunnet og blir en god forsørger for kvinner og barn. Dette har alltid vært dugandes fi***magnet. En del av det smartere kjønn er ikke nyanserte nok til å se at ikke all selvtillit er av det gode. De ser ikke skogen for bare trær eller noe sånt. Derfor havner en del i sjuke forhold. Liten avsporing. Jeg tror det er nevnte avarter av det primitive kjønn disse incelfolkene ser seg leie på at drar damer. Og så tror de at det er normen. Rimelig enkel tolkning sånn på sparket, og kanskje det forklarer noen prosent av tilfellene. Bare en tanke.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 25 mars 17:58 Privat melding

Lurte på å lage en tråd om dette etter at jeg leste artikkelen for noen dager siden, så takk for initiativet Coma 🙂

Jeg hadde ikke hørt om "incel" utrykket før, men har fått med meg at det er mange menn som er ufrivillig barnløse, og tallene er høyere enn før.

Synes det var litt vondt å lese om dem, om problemet. Ikke vanskelig å kjenne seg igjen i elementer av det heller. Mistenker også at gruppen innbefatter flere enn gamere i et mørkt rom uten sosial kontakt osv.

Føler jeg ikke helt klarer å formulere gode tanker her, men synes det er et trist og alvorlig problem. Mulig det har mer med samfunnsutviklingen å gjøre, enn på individ-nivå.

Uansett synes jeg det blir feil å nærmest latterliggjøre dem/det.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 25 mars 19:44

Vel ikke så veldig rart. Snille som vi sikkert snakker om i dette tilfellet er så snille at de blir selvdestruktive.
Også er det nok typen snille som er eller blir kjedelige. At de ikke finnes spennende for det motsatte kjønn.

Jeg er nok en incel, ihvertfall i de periodene jeg faktisk prøvde å finne meg dame.
Men jeg henger ikke på incel forum (med annet Sukker-forumet teller) eller bebreider hverken verden eller damer.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 25 mars 19:52

@Pow
Du er vel ikke en incel om du ikke føler forakt/hat mot kvinner og andre menn?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 25 mars 20:14

@Coma

Åh nei.. Så en må hate kvinner og andre menn altså? Jaja.. Er vel bare en helt vanlig taper da. Ikke god nok til å være incel en gang liksom. :P

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 25 mars 20:17

Hvis du er en taper, kan du ha krav på erstatning fra Staten. Da kommer damene løpende vøtt! Verdt et forsøk?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 25 mars 21:01

@Sukkerert

Snakker vi mye penger eller? Får aldri nok penger.
Damene derimot klarer jeg meg fint uten, men pengene er av interesse. :P

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 25 mars 21:03

Hvis du skriver du er THE biggest looser, evah!!, snakker vi nok titalls millioner

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 25 mars 21:04

Sign me up! Kan like så gjerne tjene penger på det. :P

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 25 mars 21:09

Pass på så du ikke ender opp i et amerikansk slankeprogram i stedet @Pow! 😅 Jf. The Biggest Loser

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 25 mars 21:12

Hyssssssj, Coma 😇😇😇😇

Skjult ID med pseudonym bobb ma. 25 mars 21:40

Det er sikkert mange som hadde blitt lykkeligere og mer frigjort av å simpelthen akseptere og innse at "sånn er det bare med den saken", for så å finne andre måter å leve livet sitt på enn å stadig søke og savne. Det gjelder forsåvidt både kvinner og menn. Det ser ut som, både nå og fremover, at det blir færre og færre stoler i stol-leken.

Verden er uendelig stor og interessant, en trenger ikke stenge seg ute fra den bare fordi en suger balle i sjekking. Det finnes andre ting i universet enn stasjonsvogn og stakittgjerde. Heldigvis.

Jeg er ikke helt der ennå at kjærlighet er et avsluttet kapittel, men vi nærmere jo oss litt etter litt. Synd for damene som går glipp av hel ved, et bankende hjerte og en alle tiders armkrok. Your loss, sister. 😘

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 25 mars 21:46

Ikke sant. Jeg har akseptert at "sånn er det bare med den saken" for lenge siden.
Nyter livet jeg har og savner ikke noen og søker egentlig ikke noen heller.
Trives som singel og noe annet vil egentlig bare forstyrre det livet jeg har.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 25 mars 21:56

Dette "ditt tap"-utsagnet virker mot sin hensikt @bobb. Det fungerer ikke på noen.

Skjult ID med pseudonym bobb ma. 25 mars 21:59

Det kommer an på hensikten det @coma.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 25 mars 22:00

@Coma

Helt riktig. Er stygt å si det, men det er jo egentlig ikke noen andres tap. De finner jo bare noen andre.
I bunn og grunn er det den som sier det sitt tap.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 25 mars 22:00

I de fleste tilfeller er det ment å være et "siste stikk".

Skjult ID med pseudonym bobb ma. 25 mars 22:05

Den reaksjonen der er en miljøskade du har plukket opp her inne @coma. Det var ingenting bittert med innlegget mitt der. Jeg har vel da som mann også lov å verdsette og gjøre meg selv kostbar? Om jeg tenker "your loss" og mener det, så er det vel min subjektive mening da.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 25 mars 22:17

Du har selvsagt lov til å sende ut det budskapet du vil, men som i en hver kommunikasjon så kan du ikke styre hvordan mottaker oppfatter budskapet ditt.

Om jeg hadde mottatt en slik "your loss"-melding fra deg, hadde jeg ikke tenkt "Wow! Kanskje har jeg gjort en feil her!" Nei, det hadde vært mer "Å nei...ikke DEN floskelen..."

Skjult ID med pseudonym bobb ma. 25 mars 22:24

Det var en veldig spesifikk kontekst du har konstruert den kommertaren inn i. Den er ment å gå innover og ikke utover. Ellers er jeg hjertens enig, bitterhet og galle fører ingen vei.

Skjult ID med pseudonym Zorro ma. 25 mars 22:27

Ingen klubb for forsmådde damer noen steder? Spør for en venn.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 25 mars 22:28

Ottar @Zorro

Skjult ID med pseudonym Zorro ma. 25 mars 22:30

Skjult ID med pseudonym 1234 ma. 25 mars 23:03

Aldri hørt om før. Interessant og ganske gjenkjennbart både i meg selv, andre, men mest på samfunnsnivå. Dessverre.

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 26 mars 00:13

Er nok lett å falle inn i den fella der for mange. Det er mye lettere å beskylde resten av verden for noe enn å innse at man er mindre attraktiv enn man trodde. Men jeg håper virkelig at så mange som mulig av disse gutta kommer seg videre her i livet og kjenner på følelsen av å ha en spesiell person i livet sitt.

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 26 mars 00:28

Leit at dem føler seg forsømt...
Eh, men sånn er det nå!
Det finnes nok mer konstruktive måter å utagere på, enn, det å slutte seg til en gruppe, hvor hovedfokus er å generalisere seg selv, som et utkast...
🤔
Det er fan ikke mye som skal til for å skape distanse...
Det som det er snakk om her, er vel en gruppe som distanserer seg selv?
Unnskyld meg, jeg henger ikke med...
🙃

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 26 mars 12:21

Den kommentaren "ditt tap" kommer ofte fra en bitter mann. Man kan ikke miste noe man ikke har hatt.... og ja.. evig eies kun det tapte. Happy hunting 🙂

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 26 mars 12:25

Jeg legger ikke altfor mye i "your loss".

Skjult ID med pseudonym Zorro ti. 26 mars 13:00

Noen legger veldig mye i hva som helst. Slitsomt

Skjult ID med pseudonym Lone ti. 26 mars 13:05

Og noen lirer av seg mye tomprat...
Hvorfor i det hele tatt si det hvis det ikke har noen mening, lurer jeg?
Jeg liker å bli spart for sånn unødvendig prat. Bortkastet tid og energi for meg, for deg, for alle.

Skjult ID med pseudonym bobb ti. 26 mars 13:12

I den settingen dere konstruerer kan det tolkes som en bitter kommentar, det er jeg enig i. Det var jaggu overraskende så opphengt menigheten ble i akkurat den siste strofen.

Hjelper det om jeg sier jeg ikke er bitter og at dere har tatt tak i noe ut av kontekst?

Om jeg blir avvist på et overfladisk førsteinntrykk som feks her inne gjør det veldig lite inntrykk og jeg mener jeg har mandat til å humre «your loss» for meg selv uten at det er i nærheten av å være hverken bitter, desperat eller destruktiv i noen som helst form. Snarere tvert imot.

Eller mener dere jeg er pliktig å gå i kjelleren og mane selvforrakt de gangene jeg blir avvist? Har jeg også, som mann, tillatelse å føle og tro jeg er bra kjærestemateriale og et bra menneske selv om jeg noen ganger blir avvist?

Å gå på defensiven og å prøve å krangle om hvem som egentlig avviser hvem, sånn som dere tydeligvis har opplevd, hadde aldri falt meg inn.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ti. 26 mars 13:44

Jeg føler mer at det er my loss, jeg da, at jeg ikke har klart å knekke koden for hva som skal til for å fange oppmerksomheten til en som har det jeg ønsker meg. De fleste her inne mener vel at de er et bra kjæresteemne, men når så mange failer i formidlingen av dette, synes jeg det er vanskelig å se det som andres tap, uansett om det er skrevet med humor eller i bitterhet. Jeg tar helt og fullt "ansvar" for at jeg er singel, for at jeg hverken har funnet eller blitt funnet.

Skjult ID med pseudonym bobb ti. 26 mars 14:17

Med all mulig respekt @sukkerert, jeg tror nok du sikkert blir avvist i ny og ne du også. Men jeg synes ærlig talt ikke det er rettferdig å sammenligne. Her tror jeg oss kara har en del me på rullebladet enn dere.

Den gjengse mann blir skutt ned som en syk hest på vei ut å hente avisen. 😛 Det er halve «morroa» det. De fleste menn er vel vant med det siden skoleballet på ungdomsskolen.

Det er jevnt over menn som stikker frem nakken og kvinner som avviser. Om en som mann aldri blir avvist er det fordi han ikke prøver, samme hvor alfa og studmuffin vi snakker.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ti. 26 mars 14:42

Ja, det er litt det jeg mener, at uansett om jeg blir avvist, ignorert, rett og slett ikke oppdaget, dialogen ebber ut, datingen går i grus osv osv osv, så har jeg aldri, never ever, tenkt "your loss".

Jeg stikker frem nakken ofte, sender meldinger, synker tilogmed så lavt at jeg markerer profiler med tommel opp innimellom, for å se om det skjer noe. Å spille kostbar ligger ikke for meg, jeg er ikke sååå spesiell, at jeg har råd til denslags.

Dette med at menn blir oftere avvist har vel vært tema noen ganger tidligere. Da må vi også se på hvor mye oftere menn søker etter damer over hele landet, og fra så lav alder at damene nesten kunne vært døtrene deres, skriver til "for pene" damer, hva de skriver etc. Mange menn er særs lite selektive, det fiskes med finmasket nett, og allikevel blir de snurt, når det ikke gir resultater. Hvis en mann i Finnmark skriver til meg, og jeg ser at han søker 18-66 år, er feit som en hvalross og røyker med begge hendene, hører ikke jeg hjemme i hans statistikk over avvisninger, men jeg mistenker sterkt at jeg havner der uansett. I tillegg havner jeg i mange av disse tilfellene i kategorien "kostbar", som i "tror jeg er bedre enn alle andre", den samme kategorien som jeg havner i hvis jeg ikke er interessert i å sexchatte.

Dét oppleves som alt annet enn "morro"...

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 26 mars 15:02

@Zorro Ja, det er kjekt å se litt på kontekst og.

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 26 mars 15:04

Opplever noe av det samme, Erta, tenker at jeg ikke har knekt koden. Tar noe kontakt, får lite respons og opplever at dialogen dør ut, selv med dem jeg har en (tidvis veldig) god tone med. Iallefall virker det sånn.... men trolig ikke....😊. Like klok....

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 26 mars 15:29

Jeg vet ikke jeg. Selv om jeg både har hatt kjæreste en gang i tiden og har blitt avvist flere ganger, så har jeg aldri sett på meg selv som bra kjærestemateriale.
Såpass selvinnsikt har jeg at jeg vet at jeg ikke akkurat er bra kjærestemateriale. Er nok en særdeles frustrerende person å være sammen med. Heldigvis er det ikke så mange som har interesse av meg, så da er antallet damer jeg må skuffe relativt lavt.

Skjult ID med pseudonym Lone ti. 26 mars 15:50

Hush, jeg orker faktisk ikke å forklare så du skjønner hva jeg skriver, så bare ignorer meg.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 26 mars 16:39

Utrolig hvor forskjellig man kan lese et innlegg (altså Bob sitt). Og ja, nå leste jeg faktisk alt. Fikk verken tanker om tomprat, en bitter mann eller siste stikk. På grunn av alt det andre som også stod. Feks:

"Det er sikkert mange som hadde blitt lykkeligere og mer frigjort av å simpelthen akseptere og innse at "sånn er det bare med den saken", for så å finne andre måter å leve livet sitt på enn å stadig søke og savne."

Og:

"Verden er uendelig stor og interessant, en trenger ikke stenge seg ute fra den bare fordi en suger balle i sjekking. Det finnes andre ting i universet enn stasjonsvogn og stakittgjerde. Heldigvis."

Tomprat? Nei. Bitter? Nei. Siste stikk? Nei.

Men klart, frasen i seg selv kan brukes i flere settinger.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ti. 26 mars 17:50

Det er mange vakre kvinner og menn som ikke får seg dametype.

Det er mange kremt .. andre som får seg nesten for mye av det gode, OG SKRYTER AV DET.

Følg drømmen din, slik gjør du det: Senk kravene. Gi avkall på dine behov. Opptre pliktig og mist deg selv. Bli en dårligere utgave. tro ikke at du er noe, og tre en pose over hodet til partneren din da dere puler, eller venn deg til sex med deg selv (som om du ikke allerede var det).

Så kan dere skryte av at dere lykkes dere også. Lev så et liv i fornektelse. Dere har alt, unntatt ekte kjærlighet, men betyr det egentlig noe uansett. Det går seg til. Det går vel uansett over, gjør det ikke?

Det er bedre enn å bo alene. Da kommer fordommene. Det sosiale presset. Før du vet ordet av det så har folk definert deg, for deg.

Aha. Du bor alene. Du er: Misslykket. Liten pikk. Det er noe galt med deg. Seriemorder. Hår på ryggen. Dårlig selvbilde. Jomfru, pukkelrygg og så videre.

Man blir glad i mennesker av mindre.

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 26 mars 18:48

HL; dagens eller ukas 😉😂🤣!!!

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ti. 26 mars 18:54

😩 - Føkkface

🌹

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 26 mars 18:56

Æ må flir!

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ti. 26 mars 19:09

Æ visst du va norlænning. Æ å e ein ta dom. Ka farsken!

Kor e kuken sa du. Hær vort`n .. Hæstkuken!

Æ flir ta mæ sjæl no bættre .. 😆

Du ska ta faan itte på sætet da du sykkel, el? Nææi, æ sykkle no bæsst uten .. 🤣

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 26 mars 19:10

Dom? HL Dom? 🤣😜

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 26 mars 19:13

Det heter vel domm. Om man er det.

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 26 mars 19:14

Beist! Hahaha👍🤣

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ti. 26 mars 19:15

Det er litt av poenget da, brøhuer. Skrive rett fram (nei, det var en båt) frem (det er ikke en båt kjent for meg).

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 26 mars 19:18

Meatloaf, HL, ikke brødhuer 😜

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ti. 26 mars 19:26

https://www.youtube.com/watch?v=9X_ViIPA-Gc

Dans for meg jenter. Dans. Riv av dere genser`n jenter. Syng foran speilet jenter. Drøm og dans og syng og le og grin

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 26 mars 19:30

Brødhode.👌

Skjult ID med pseudonym Coma ti. 26 mars 19:30

@HL

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 26 mars 19:31

Synge, danse, grine - rive gensere? Que? Minner meg på et dikt jeg leste en gang for lengelenge siden, som var akkurat sånn jeg hadde det, i forelskelsens farlige rus; Bergljot Nordal: søv ikkje, et ikkje, er berre.... osv vet ikke tittel😉

Skjult ID med pseudonym bobb ti. 26 mars 19:34

Hehe @coma

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 26 mars 19:36

Bra låt da, til puddelrock å være.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ti. 26 mars 19:38

Her snakker vi (jeg) lidenskap, og du snakker Berglijot Nordal? Klinger det bra hos deg?

Beltepikk coma, tja. Får si som Pippi: Det har jeg aldri prøvd, etc.

Hva jeg lærte av disse postene: 1: ta meg bakfra 2: Kall meg Bergljot 3: Kall meg nedverdigende navn .. jaja, hva vet jeg.

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 26 mars 19:40

Har'ru lest 'a Bergljot a? Da snakker vi lidenskap, asså😜

Skjult ID med pseudonym Uenig lø. 20 april 18:42

Jeg tror ikke det er mulig for en kvinne å forstå hvordan en incel føler det, det er heller ikke naturlig å føle sympati med "hvite menn" da de generelt blir fremstilt som roten til alt ondt i media/skolebøker og lignende.

Det finnes ikke kvinnelige incels, selv en sterkt handikappet kvinne i rullestol har flere mulige partnere til elskov/forhold enn en helt gjennomsnittlig mann.

Du kan på INGEN måte sammenligne livet til en mann og en kvinne, stol på meg..du har ikke lyst til å være en mann...livet er eneste lang avvisning uansett hva ditt mål skulle være.
Selv de absolutt kjekkeste kameratene mine blir avvist og avvist og avvist...og avvist og avvist enda engang.
Det er så mange menn der ute og de er så utrolig fantastisk desperate og villige til å gjøre alt.
Jeg har en kamerat som er helt normal utseendemessig, men han er lav.
Han er normalt høflig og ganske munter av natur.

Igår var vi på Cafe Sør der de som fremdeles er "kule" etter de blitt 30 går selv om de begynner å se litt slitne ut og diverse mobbeofre fra distriktene som er nyinnflyttet og endelig kan senke skuldrene, blandet med litt lokale gangsters og kunststudinner og kenyanske reaggemen.

Anyways, det som ofte skjer når det er en kvinnelig bartender skjedde også igår.
Han får raskt tilsnakk om å "innordne" seg når han vil kjøpe oss en øl og hun viser tydelig at hun ikke liker han.

Det møter han ofte...skal han inn i klesbutikk unngår han nettopp den butikken om det jobber en jente der, han skal kjøpe klær...ikke kjøpe kjeft.
Kvinner greier ikke å holde tilbake sin egen irritasjon over menn de ikke liker...hypergamiskirritasjon er ikke mulig for dem å legge bort.

Når du vegrer deg for å bruke "service"tilbud der det er ansatt kvinner fordi du fra ung alder har opplevd at kvinner behandler som en dritt siden du er en kortvokst mann, så kan du selvsagt over tid føle på tingene som disse incelsene gjør.

Selv i situasjoner der han absolutt ikke ønsker å flørte med dem eller finner dem et fnugg attraktive, skjeller jenter han ut.

Ja selvfølgelig finnes det jenter som ikke får like mange meldinger og ikke svar på alle meldingene, men de kan bli sammen med noen om de har lyst.

For mange menn er ikke det en realitet, de kan ikke bli sammen med noen og de vil aldri få svar.
Det er ikke behov for dem, og det er ingenting de kan gjøre.
I land hvor dette er mer ekstremt er det mye mye mye vold, menn blir frustrerte ..sinte ensomme og radikale.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 20 april 18:59

@Uenig

Jaha? Mener du virkelig dette: "Ja selvfølgelig finnes det jenter som ikke får like mange meldinger og ikke svar på alle meldingene, men de kan bli sammen med noen om de har lyst."

Hvis man har lyst??? 🤪

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 20 april 19:04

På'n igjen....

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 20 april 19:05

Siden du har lyst, så kan du jo bare skaffe deg "en mann" Erta. Easy peasy.

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 20 april 19:09

Ja, om damer dropper alle krav kan alle damer finne noen. Som Uenig skriver så finnes det mange menn ingen damer vil ta i med tang. En som f.eks er 155 cm. 25% av menn får aldri barn. Fordi de mest ressurssterke mennene får flere kull. Damer kan ikke uten videre få det. Og menn går ikke etter ressurser. Det er annen historie. Altså går ikke regnestykket opp. Noen ender opp utenfor.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 20 april 19:15

Ja, jeg er som kvinnelige bartendere og butikkansatte, kjeftete, avvisende og full av tilsnakk. Men mann skal jeg ha, og får det visst også, iflg Uenig. Det er ikke vanskelig engang....

JEG gjetter på at denne kortvokste kompisen har et.eller annet, noe han bruker for å kompensere for høyden sin, som han ikke er så fornøyd med. Noe innen humor kanskje, som kompisene er så vant til, at de ikke tenker på det. DEN humoren, eller hans måte å ta kontakt med fremmede på, er ikke garantert å falle i god jord hos alle.

Skjult ID med pseudonym Uenig lø. 20 april 19:22

Zorro - 99,9% av alle menn som noen har gang eksistert har ikke fått avkom/barn.

Av de som lever er nok tallene høyere enn 25%

Som jeg skrev over, så er det ikke mulig for kvinner å sette seg inn i hvordan menn har det og opplever hverdagen.
Men tror det eller ei, det finnes faktisk en amerikansk sosiolog som har laget en YTkanal for dette temaet.

https://www.youtube.com/watch?v=vp8tToFv-bA

Det som er spesielt Karen Straughan er at hun var blant harde kjernen av amerikanske feminister men bestemte seg for å se ting fra menns side og nærmere bestemt de uønskede mennene sin side.

"pån igjen" er svaret en får av mennesker og kvinner flest dersom en nevner menns utfordringer.

Her er to opplysninger :
Kvinner får 77% av velferdsgodene som staten utbetaler hvert år og de fleste klinikker i Norge fokuserer på kvinnehelse, det finnes etter Colosseum mann kom ifjor..3 klinikker i hele...hele Norge som spesifikt behandler sykdommer som rammer menn.

Dette er ting som incels fester seg ved, som singel mann er du ikke ønsket noe sted..hverken staten eller det sosiale samfunnet ønsker at du eksisterer..

Hadde det vært over dobbelt så mange kvinner som tok sitt eget liv som menn, ville det blitt opprettet bøttevis med klinikker og instanser som skulle bearbeide dette...alle vet det.
Men siden det er dobbelt så mange menn som kverker seg selv, så ..ja det gjør vel ingenting?
Menn er jo bare dritt uansett.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 20 april 19:24

Neida, på'n igjen betyr at dette er vanlig tema fra deg: dumme, dumme, dumme damer, stakkars, stakkars, stakkars menn.

Skjult ID med pseudonym Uenig lø. 20 april 19:24

Sukkeret - Som kvinne er det som sagt umulig for deg å forstå, du kan ikke og du vil ikke.

Jeg har en overvektig venninne og har ingen problemer med å forstå hvor brutalt ubehagelig hun blir behandlet av begge kjønn en kveld på byen, det gjør meg vondt og jeg blir opprørt over det.

Men som kvinne..det er ikke mulig for deg å føle sympati med en lav mann, du er progrmamert til å mislike han og du har allerede bevist poeng ved å konstruere egenskaper til denne mannen som IKKE er på jobb men som kjøper et produkt ..og får kjeft.

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 20 april 19:25

Tja @Uenig. Må nok si meg uenig. Var en liten tur på byn igår. På en av byens mest populære pub. hvor klientellet er fra 18-60. Kan ikke si at jeg så noen menn som bryskt ble avvist av kvinner,
men så flere kvinner i nedre del av attraktivitetskalaen bli avvist av menn.

Mange kvinner er så heldige at de ikke har problemer med å være sammen med ganske så mye eldre menn.For noen er det til og med førstevalget.
Noe jeg vil tro henger sammen med økonomisk trygget og at det i de fleste tilfeller er de som bestemmer hvor lenge forholdet skal vare.

hvis såkalte incels hadde vært like romslige, tviler jeg på de hadde vært Icels

Skjult ID med pseudonym Uenig lø. 20 april 19:26

Nei dumme damer? Slik jeg ser det er damer ekstremt overlegne menn og lever veldig mye hyggeligere liv.
Du kan velge bort, noen menn kan det men de fleste menn kan ikke det.
Tilbud og etterspørsel.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 20 april 19:34

For et bullshit du kommer med der🤡 Programmert til å mislike kortvokste menn?😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Uenig lø. 20 april 19:34

Legg merke til at kvinnene i denne tråden bryr seg lite om Karen Straughan eller andre forskere som har meninger om temaet.
De vil si "syt" eller reagere med følelser, det ikke mulig for dem å rive i stykker mine argument med motargumenter.
"dumme menn og pån igjen" blir det eneste de makter å skrive.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 20 april 19:35

Hva vet du om hva kvinnene i denne tråden bryr seg om?

Skjult ID med pseudonym Uenig lø. 20 april 19:36

Sukkerert skal si du briljerer med dine argumenter..en riktig intellektuell storhet.
Du forstår ikke at det er du selv som skaper incels og det er nok aldri mulig for deg å forstå heller.
Men heldigvis er det slik at det å være singel er et større nederlag for deg enn for meg, da menn ikke ser noen større gevinst med forhold og tiden går og du blir eldre.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 20 april 19:37

Se her ja, da er du i gang 😂

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 20 april 19:51

begynn å send meldinger til 15-25 år eldre kvinner @Uenig.
Så skal du se det blir fart på sakene.
Det er nesten de eneste som er nær garantert svar fra meg.
Ja såsant de er sprettne og snasne.

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 20 april 19:56

Altså de som er 15-25 år yngre 🤣

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 20 april 20:29

Ja. jeg liker å gjøre det vanskelig for meg selv. Glad i utfordringer.

Skjult ID med pseudonym June lø. 20 april 20:32

Her var det mørkt🙈

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 20 april 20:47

Mørket forsvant etter at jeg sendte litt tro, håp og lys!

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 20 april 21:05

Jeg ser det ikke som et samfunnsproblem at det er menn som ikke finner seg dame. Det må de menn sjøl prøve å finne løsninger på tenker nå jeg. Hva er det mange kvinner vil ha? Finn ut det og prøv å tilpasse seg det. What else? Er det noen annen vei?

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 20 april 21:36

Hvorfor i all verden skal menn tilpasse seg mer enn kvinner?
Ingen trenger å tilbasse seg. Men har du ikke jobb, lever på chips og cola, er 35 år, 150 kg og bor i kjelleren hos foreldrene, ja så må en jo akseptere at mulighetene er begrenset.

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 20 april 21:55

Fordi det er deres problem? Altså at de langvarig «ikke får seg dame». Men de kan selvfølgelig fritt velge å la være å tilpasse seg. Da er også sjansene store for at ingenting endrer seg for dem. Det er da litt trist.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 20 april 22:17

Du kunne jo bare holdt deg til tema, så hadde du sluppet å bli ufin.

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 20 april 22:25

Holde seg til tema? Har jeg aldri gjort. Skriver det som kommer der og da jeg.
Så får det bli det det blir.

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 20 april 22:28

Men i et større bilde kan det være et samfunnsproblem. Ikke det at Ola ikke har det store draget. Men om Ola ikke har særlig utdanning, har lav inntekt og sliter med helsen, og hvis det har sammenheng med dårlig råd i oppveksten, og for dårlig ivaretakelse av gutter i skolen, så for mange dropper ut. Det er et samfunnsproblem. Jeg tror absolutt slike ytre faktorer kan skyve grupper av menn ut i marginaliserte og slitsomme livssituasjoner. Barnefattigdom er også noe av det mest helseskadelige man kan oppleve viser noen undersøkelser.

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 20 april 22:30

@Uenig 18.42
>"[...] selv en sterkt handikappet kvinne i rullestol har flere mulige partnere til elskov/forhold enn en helt gjennomsnittlig mann. [...]. Selv de absolutt kjekkeste kameratene mine blir avvist og avvist og avvist...og avvist og avvist enda engang.
Det er så mange menn der ute og de er så utrolig fantastisk desperate og villige til å gjøre alt.
Jeg har en kamerat som er helt normal utseendemessig, men han er lav.
Han er normalt høflig og ganske munter av natur".

Snakk om forakt for kvinner, funksjonshemmede. I skjønn forening med...hva skal man kalle det? En slags selvmedlidende selvrettferdighet?

For resonnementet ditt er vel at kvinner/personer i rullestol er mindreverdige deg på en eller annen måte, men har allikevel mulighet til å få sex/forhold, mens de kjekkeste, mest fantastiske osv. mennene blir avvist, noe du finner uforståelig og urettferdig?

Er det slik du snakker til folk når du ikke er anonym på et nettforum også? Hvis ja: Har du tenkt på at det kan være dette som avskrekker alle fra å involvere seg med deg?

Jeg antar at det bunner i selvforakt, men prøv å gjør noe med den da, i stedet for å projisere den på andre.

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 20 april 22:42

Helt vanlig å si langt dummere ting i private settinger @BLA.
Blabla, labblabla.BLA blablablabla. Bla??
Forskjellen er at de ikke blir hengende. Forsvinner rett i eteren.
Kanskje noen rynker litt på øyenbrynene i to sekund.
Rett etter er det glemt.
Ihvertfall hvis musikken er høy og alkoholinntaket likeså.
Ofte da de dumme men ærlige tingene kommer.

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 20 april 22:48

Tror ikke de forsvinner, @Supermann. Evig eies kun et dårlig rykte.
Hva er greia med å "gjøre narr" av "navnet" mitt?

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 20 april 22:58

For ting du gjør ja. @Bla. I mye mindre grad for ting du sier. Med mindre det er helt på tur.
Var det ikke du som var i Blabla tråden for en stund siden?
Var kun ment som en morsom greie.

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 20 april 23:11

@Supermann
Ikke enig. Å si teite ting gir jo også et inntrykk av en person. Å si slike ting som @Uenig sier her, å fremstille seg selv som et stakkarslig og bittert offer som attpåtil rakker ned på noen han tilsynetalende ser som enda lenger ned på rangstigen enn ham selv, er definitivt ikke noe sjekketriks. Bare et tips.

Jeg vet ikke jeg, @Supermann, var det det? Og var det morsomt i så fall?

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 20 april 23:20

Eh. @Bla. Har hørt så mye rart. Både fra kvinner og menn, en sen nattestime.
Det blir stort sett glemt.
Ting som blir sagt! Ikke skrevet. Det står jo til spott og spe i evig tid.

Var visst ikke deg nei. Det var @blåklokke. Tok et kjapt søk.
Bare vas. Kun for ekstremt spesielt interesserte

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 20 april 23:26

@Supermann
Ok, ja, vi er jo forskjellige. Hadde jeg hørt noen snakke slik, ville jeg definitivt utelukket ham som potensiell kjæreste. Nå har jeg ikke så dårlig hukommelse heller, men jeg ville uansett husket at "nei, ikke han!" (av en eller annen grunn jeg ikke trengte å analysere nærmere).

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 20 april 23:27

Mulig kvinner i større grad enn menn tar til seg slike ting?
Kanskje til og med jeg gjør det, ubevisst. Når jeg tenker meg om?
Faktiskt mulig.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 20 april 23:28

Hvis du husket feil, kan du kanskje be om unnskyldning, SM?

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 20 april 23:30

Det er vel ikke nødvendigvis at man (iallfall jeg) husker selve ordene. Men det er nok å "huske" (eller fortsatt være preget av) følelsen (av f.kes. forakt/avsky) som det vekket i meg at x sa/oppførte seg slik eller slik.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 20 april 23:31

Og hvorfor skal du ALLTID gjøre ting til en kvinne vs mann greie? Om kvinner "tar til seg slike ting" i større grad enn menn, do what? Hva var poenget ditt?

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 20 april 23:34

so what

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 20 april 23:36

Det forbitrede sinnet mot kvinner «som avviser», er en mørk bakside ja. Personlig er jeg redd akkurat det. Jeg har vært en kvinne som ble slått ned på et utested fordi jeg avviste. En venn av meg fikk lagt den andre mannen i bakken. Den samme vennen gav meg nærmest skylda etterpå. Jeg hadde ikke avvist forsiktig og skånsomt nok..

I det perspektivet er jeg glad menns makt forvitrer på mange områder som subjekt sier. De er ikke lenger samfunnets herskere som før. Kvinner er ikke lenger økonomisk avhengig av menn som tidligere. Det betyr de kan velge mann mye mer fritt. De menn som opplever seg fravalgt, vil neppe bli valgt noe mer ved å ikke justere på en ting. Det er nå min 5 cent.

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 20 april 23:37

Jojo. Alt teller nok. Og når jeg tenker meg om...
Har snudd på hælen jeg. Ene og alene på grunn av noen få feil ord.

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 20 april 23:42

Lave menn har klart å kapre kanskje tre av Norges fineste damer:
Jenny Skavlan, Anne Rimmen, Gunnhild Stordalen.
Hvorfor skulle ikke du da, med din lave høyde, klare å få deg ei helt alminnelig dame, Uenig?

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 20 april 23:43

Ja, nei, si det.... Kan det være karma, tro?

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 20 april 23:45

Helt enig, wille. Utjevning av maktforhold gjør at ingen trenger å finne seg i å bli dårlig behandlet. À propos det du skriver her, kom jeg også til å tenke på at kanskje er det i stor grad nettopp de mennene som ville misbrukt den maktposisjonen om de (fortsatt) hadde den, som er dårlige på empati og til å være i en relasjon til et amnnet menneske, som i blir fravalgt?

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 20 april 23:56

Hvis @Bla trenger en unnskyldning, får hun selvfølgelig herved det.
Hadde vel egentlig ikke noe poeng @Erta. Etter noen sekunders fundering kom jeg frem til at jeg er likedan selv. Tro det eller ei.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 21 april 00:06

Trenger? Det var jo du som dummet deg ut, så da er det vel du som trenger å si unnskyld?

(mann 46 år fra Oslo) sø. 21 april 00:07 Privat melding

Et par småting @ uenig:

>>
Det finnes ikke kvinnelige incels
>>

Begrepet ble skapt av en kvinne og «bevegelsen» (les: nettsiden) var vel opprinnelig et forum for begge kjønn. At forståelsen av «incel» i dag lener seg mot menn har vel å gjøre med at problemet er mer uttalt for hankjønnet, men å påstå at det ikke finnes kvinnelige incels betyr for meg at du anvender en helt egen definisjon.

Det at du forutsetter at selv en sterkt handikappet kvinne i rullestol har bedre forutsetninger en gjennomsnittlig mann, og la oss for tankens skyld si at det faktisk er riktig, så er ikke det et argument for at det ikke finnes kvinnelige incels.

<<
Ja selvfølgelig finnes det jenter som ikke får like mange meldinger og ikke svar på alle meldingene, men de kan bli sammen med noen om de har lyst.
>>

Er dette tilfellet for denne overvektige venninnen din, som blir brutalt ubehagelig behandlet av begge kjønn?. Hvordan står det til med henne?

<<
99,9% av alle menn som noen har gang eksistert har ikke fått avkom/barn.
>>

Hvordan skal det i det hele tatt være mulig? Av samtlige menn som er født, så har altså 1 av 1000 fått barn, 999 har ikke. Gitt at antall barnefødsler for en kvinne nok ikke på gjennomsnittet noen sinne har oversteget 10, så skulle det tilsi at denne ene mannen av 100 har store barnekull med hundre(vis av)) kvinner mens alle andre står og henger ved gjerdet, forsmådde, hjelpeløse og tiltaksløse til en grad som skulle tilsi at vi fortsatt ventet på at noen fant opp hjulet.

<<
… som singel mann er du ikke ønsket noe sted
>>

La oss ta den hele veien til det det faktisk handler om, nemlig ufrivillig sølibat.

Mange menn starter jo voksenlivet med (i det minste perioder av) singletilværelse. Det gjør vel også kvinner, men ok, la oss si i mindre grad for å ikke komplisere. Dette ikke helt uvanlige utgangspunktet synes likevel å få hjulene til å gå rundt. Verdens befolkning øker og kvinner har nok dårlige odds hva gjelder å få barn dersom enhver single mann betraktes som «paria». Jeg kan se argumentet dersom vi legger implikasjonene av dine 99,9 % til grunn, men … nei.

Jeg har stor sympati med problemstillingen, og ingen skal komme og si at den ikke er reell.

Men det er så mye å ta tak i, du legger frem så meget og på såpass (i mine øyne) sviktende grunnlag at det ikke lenger tjener til saks opplysning, men snarere, og dessverre, tjener den kanskje til folks irritasjon.

Og da blir det forsterkende heller enn forklarende.

Tror jeg da.

Skjult ID med pseudonym Supermann sø. 21 april 00:09

Vel. Wille. Akkurat likt med kvinner. Forskjellen er at norske kvinner nok litt oftere kan dra med seg en full mann hjem for en kveld. Her.
Tilsvarende norske menn må kanskje ta seg en liten flytur for å få det samme.

Skjult ID med pseudonym Supermann sø. 21 april 00:13

Såså Erta 😘

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 21 april 00:21

...og for et privilegium det er å kunne dra med seg en full mann hjem for en kveld...

...eller at det alltid er et eller annen hankjønn på to bein som vil ligge med en, når man er så heldig å være kvinne. For vi skal vel være glade for det, uavhengig av om vi har lyst til å ligge med akkurat ham eller ikke?

...husk at det alltid er noen (menn/kvinner) som vil ligge med barn og dyr også. For noen heldiggriser!

(*ironi)

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 21 april 00:23

*alltids

Skjult ID med pseudonym Somewhat sø. 21 april 00:23

...nå begynner jo dette forumet å ligne på noe igjen!

Skjult ID med pseudonym Supermann sø. 21 april 00:26

Vel @Pat Ikke at jeg skal forsvare @Uenig, men nyere forskning viser f.eks. at for tre fire tusen år siden, var det faktiskt en familie som stod bak omtrent all reproduksjon i Europa. Altså at 80% eller så av Europas opprinnelige befolkning har noen få stamfedre av samme familie fra den tiden (Eller noe sånnt. Husker ikke helt tallene)
Hvordan i all verden de klarte det er det jo ingen som skjønner.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 21 april 00:26

99% av menn. Han mente kanskje i Kina, @Patent 🤔 Etter at jentefostre var blitt valgt bort i en generasjon eller to fordi det var mer stas og nytte med sønner enn døtre...

Skjult ID med pseudonym Somewhat sø. 21 april 00:27

....det supermann sier, er faktisk sant...

(mann 46 år fra Oslo) sø. 21 april 00:30 Privat melding

Men @ Blabla,

er det ikke et privilegium? Det å være på beslutningstagersiden av et bord er kun en ulempe dersom du må velge mellom pest eller kolera. Det å kunne velge mellom ja eller nei, skal eller skal ikke, tar eller lar gå, det er sjelden en byrde.

Vi kan alle velge å spise søppel, men (i vårt samfunn heldigvis) et fåtall kan ikke velge vekk å spise søppel.

Skjult ID med pseudonym Supermann sø. 21 april 00:31

Uffda Bla. Ikke bli sint nå da.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 21 april 00:33 Privat melding

Uansett hvor og når vi plasserer nålen, så er det matematisk utenkelig at 999 av 1000 menn ikke har fått avkom. Vi ville dødd ut i beste fall. Alternativet hadde vært en "kongefamilie" som ikke lingnet, nettopp, grisen.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 21 april 00:33

Skjønner ikke hvorfor du, gang på gang, bruker det der med at damer kan dra med seg fulle menn hjem, SM? Menn drar da med seg fulle damer hjem også.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 21 april 00:37 Privat melding

Øy, @ Supermann, du veit godt at du ikke får vippet @ Blabla av pinnen hverken slik eller på annet vis. Hun er jo alltid tro mot argument og notorisk utro mot affekt.

Sammen med @ Sassy er hun de sterkeste debattantene jeg har observert på forum, og Joy to the World at hun er her nå, og i tillegg får @ Hush noe å bryne seg på også.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 21 april 00:38

Joda, @Patent, det kan man jo si, rent matematisk. Men i praksis må jeg si at jeg alltid (hvis jeg ser bort fra en voldtekt) har opplevd det som et gjensidig valg av hverandre og med en og en ad gangen, og ikke akkuarat at jeg står der med en kø av menn som vil og hvor det bare er opp til meg å si ja eller nei.

Når det er snakk om sex/forhold altså. Her på nettdating er det kanskje mer slik jeg skisserte ovenefor, i den forstand at jeg/vi oftere blir kontaktet enn er den som kontakter.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 21 april 00:39

Jeg er ikke sint, supermann, bare harselerende.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 21 april 00:41

@Patent
Ja, jeg bare harselerte - der også.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 21 april 00:43

Takk og takk, @Patent 🌸

Skjult ID med pseudonym Supermann sø. 21 april 00:44

Jeg vet ikke helt hva @Uenig mente. Det er ikke sannsynlig at 999 av 1000 menn regnet som homo sapiens ikke har fått avkom.
Det er ikke usannsynlig at 999 av 1000 menn regnet som homo sapiens ikke har etterkommere idag.
Hva nå i all verden det skal bety. Eller ha å si.
Albert Einstein fikk vel heller ikke noen etterkommere? (Akkurat det vet jeg ikke)

(mann 46 år fra Oslo) sø. 21 april 00:44 Privat melding

Uansett, skål motherfuckers,
-
sagt med @ Somewhat, nå begynner det å ligne noe!
-

Skjult ID med pseudonym Somewhat sø. 21 april 00:45

...»Høvdinge-slekt», tror jeg det var...og det har jo vært massive folkevandringer inn i Europa siden den tid...

(mann 46 år fra Oslo) sø. 21 april 00:46 Privat melding

<<
Det er ikke sannsynlig at 999 av 1000 menn regnet som homo sapiens ikke har fått avkom.

Det er ikke usannsynlig at 999 av 1000 menn regnet som homo sapiens ikke har etterkommere idag.
>>

Say what?

(mann 48 år fra Oslo) sø. 21 april 00:50 Privat melding

Hvem er det som har sagt at man faller utenfor fordi man faller utenfor A4-boksen? Det kan være hundreogsnørrogførti grunner til at man blir valgt bort. Det dummeste man kan gjøre, er å anta at man automatisk velges bort pga de og de egenskapene. Ting er som regel svært sjelden så enkelt.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 21 april 00:52

...for øvrig føles det ikke nødvendigvis så bra når noen vil ha sex med en, når man ikke vil det samme. Jeg føler i hvert fall det; at det er ikke nødvendigvis så enkelt som at det bare er et "kompliment" at noen har lyst på en, liksom,, selv om man (jeg) ikke har lyst selv. I situasjoner hvor det blir slik, er man jo gjerne litt "i utakt" føleslesmessig og at "spørsmålet" i det hele tatt kommer opp kan være litt et symptom på at han ikke er helt "tuned in".

Skjult ID med pseudonym Supermann sø. 21 april 00:53

Knuser alle jeg hvis jeg vil @Pat Det vet du jo.
Så får heller andre innbille seg annet.
Slik er det ihvertfall i mitt hode.

Eller vent. Trenger ikke knuse noen jeg. Gi litt andre tanker kanskje.
Så skal jeg heller "Ditto"

Skjult ID med pseudonym Somewhat sø. 21 april 01:02

Det der er reinspikka biologi, blabla, aka evolusjonsteori, same shit! «Tuned in» er neppe noe forplantningsevnen har behov for. Men kanskje med tiden...

Skjult ID med pseudonym Supermann sø. 21 april 01:03

Skål. Har Heineken idag. De gikk fordundre meg tom for fatøl.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 21 april 01:07

Vel, uansett endrer det ingenting for meg @Somewhat, at noen på grunn av "ren biologi" og forplantningsbehov står til min disposisjon, hvis jeg ikke føler en trang til det det samme, verken på et biologisk eller psykologisk plan.

Skjult ID med pseudonym Somewhat sø. 21 april 01:10

...jeg har ofte lurt på om «metroseksualitet» er et evolusjonstrekk...

Skjult ID med pseudonym Somewhat sø. 21 april 01:14

Selvfølgelig ikke, blabla! Vær glad du bor i en del av verden der du med loven kan hevde dette. I realiteten er du da en minoritet (nesten, i hvertfall).

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 21 april 01:16

Eh, ja, det er jeg glad for, Somewhat. Trodde du noe annet?

Skjult ID med pseudonym Supermann sø. 21 april 01:16

Jeg sier ikke annet @Pat, enn at de aller fleste av oss, og da spesielt menn, bare må akseptere at vi etterlater oss ikke noe annet enn det livet vi har.

Så nyt det.

Skjult ID med pseudonym Somewhat sø. 21 april 01:38

Ok, blabla.
Men uansett, jeg synes det er forkastelig at man trenger et begrep på menn som dreper for at de ikke får seg fitte! Jeg tenker dette er nok en nedtur på skalaen for arten menneske, men jeg kan på mange måter forstå hvorfor, og det er vel det mine manglende evner forsøkte sette ord på. Ikke rettferdiggjøre, men forklare hvor usivilisert vi menn er, og kanskje hvorfor. Langt der nede finnes det en «dyrisk» årsakssammenheng, og før man tar det innover seg, må man vente på evolusjonen (metroseksuelle?)

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 21 april 01:47

Hvordan mener du dette bør løses da, Somewhat?

Skjult ID med pseudonym Somewhat sø. 21 april 01:49

Verdens mest innflytelsesrike religion har et kvinnesyn som ber kvinnen skule seg så hun ikke seksuelt tenner mannen. Det er hvor vi står!

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 21 april 01:51

Og så? Hva er din løsning?

Skjult ID med pseudonym Somewhat sø. 21 april 01:52

Jeg vet ikke, blabla! Evolusjon vil fikse det til slutt, men vi har neppe så lang tid på oss! Hvordan gjorde dere det i Europa?

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 21 april 01:52

Tenker jeg går og legger meg mens du jobber med saken.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 21 april 01:55

Nei, neppe. Det blir nok etter både din og min levetid ja, at evolusjonen "fikser" det.
"Dere" i Europa?

Skjult ID med pseudonym Somewhat sø. 21 april 01:56

Og dette haster, skal vi fikse prosjektet «mennesker», må det feminine snart ta litt plass!

(mann 48 år fra Oslo) sø. 21 april 01:56 Privat melding

Blabla: Hvorfor må/bør vi løse dette? Det er faktisk ingen menneskerett å få hverken sex eller kjæreste. Godta realitetene fremfor å sutre, er i hvert fall mitt mantra.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 21 april 01:57

Akkurat. Og i praksis innebærer det?

Nei, natta, altså.

Skjult ID med pseudonym Somewhat sø. 21 april 01:58

Jup, de fleste vil sove på det som er vanskelig! Overlate det til mennene feks!

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 21 april 02:02

@HerrFekt
Jeg har ikke sagt at vi bør det. Jeg bare tenker at Somewhat selv får jobbe med å finne en løsning på de problemene han tar opp. Jeg har ikke tenkt å gjøre det, og har i det hele tatt litt problemer med å følge tankegangen hans.

God natt.

Skjult ID med pseudonym Somewhat sø. 21 april 02:08

Bare kødder med deg, blabla, moro å se hvor langt man kan dra femistrikken! Sikker på du ikke er en mann? ...lesbisk?

Skjult ID med pseudonym Somewhat sø. 21 april 02:32

No pun intended, but...

Skjult ID med pseudonym Somewhat sø. 21 april 02:56

Det eneste som ga mening der, supermann, var Europas suksess, og det har Europa hatt! Europa var blant annet livmora til USA. Og sånn utenom er det få andre steder i denne verdenen som er verdt ett liv! Men historien er laaaaang, og Europas suksess gjennom historien, er er en dråpe piss i havet, selv i menneskets historie.

Skjult ID med pseudonym Somewhat sø. 21 april 03:08

Det er vel få, om noen, som tenker de neste generasjoner vil ha ett annnet 2. språk enn engelsk!

Skjult ID med pseudonym Somewhat sø. 21 april 03:27

...jeg mente kinesisk, eller han-kinesisk, som de selv refererer til det (han, som feks en hannkatt), go figure...ihvertfall, verdens neste supermakt...blir helt sikkert koselig!

Skjult ID med pseudonym Somewhat sø. 21 april 04:10

Humanity is satan, by definition - we all know it! Lets make the best of it!

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 21 april 08:21

Sorry. Tror jeg er litt incel når det kommer til skriving🙃

Skjult ID med pseudonym _my_ sø. 21 april 10:00

«Innlegg slettet av bruker» er kort nok.

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 21 april 10:13

Blir «innlegg slettet på grunn av gretten dame» for langt?

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 21 april 12:02

Dagens rapport fra mørkets promperom: Jeg går ut en tur, og får litt frisk luft!
😤

Skjult ID med pseudonym Supermann sø. 21 april 12:18

Godt valg @Big. Ikke glem å smil og si god påske til alle snasne du går forbi.
Vipps så er inceltiden forbi 😌

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 21 april 12:55

Ingenting å snu seg etter...
Da blir det øl og hagearbeid.
En kort luftetur var mer enn nok.
😎

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 21 april 13:08

Forresten, det hadde nok gjort seg med ei dame, på promperommet!
Det hadde fått en helt ny karakter.
????
🌺

Skjult ID med pseudonym bobb sø. 21 april 13:09

Mindre promping og mer å rapportere?

Skjult ID med pseudonym Høy Libido sø. 21 april 13:15

Jenny Skavlan, Anne Rimmen, Gunnhild Stordalen. Rart det med smak @Lone. Ingen av de tre er mine typer damer. Hadde vi møttes hadde kanskje tonen vært en annen, så hvem vet ..

Anne og Gunnhild er kanskje 2 av de (i den aldersgruppen) som kanskje best representerer landet utad og fremstår såkalt profesjonelle innen yrket sitt og er gode formidlere.

Norge har egentlig ganske mange flotte jenter (og gutter) etter den standarden.

De fineste damene i Norge er etter min mening ikke såkalte kjendiser. Kjendislivet er mer for folk som liker å eksponere seg, enten fordi de har et budskap eller fordi de har et større ego, og det med fineste damer er heller ingen varig tilstand da konkurransen som regel kommer bakfra, rent overfladisk.

- -

Skjult ID med pseudonym Uenig sø. 21 april 16:01

@Blabla - Hvordan er det forakt å si at en kvinne som har vært uheldig med kortene hun har fått utdelt, fremdeles vil ha det lettere enn den gjennomsnittlige mannen?
Er ikke det en bra ting?

Som mann er du fra dagen du er født, overflødig....det er ingen som trenger deg..som vil ha deg, som vil gi deg en klem..som har lyst til at du skal finnes.

Den eneste oppgaven du har er å dø så fort som mulig, du er absolutt verdiløs og verden hater deg hvert eneste sekund du puster.

Også kan du legge på det at det er din oppgave å ta kontakt med det motsatte kjønn, som ikke bare hater deg for deg instinktivt men som også er kulturelt oppdratt til å mislike egenskapene du har i form av å være det maskuline kjønn.

Og folk lurer på hvorfor det oppstår incels.

Det er en grunn til utestedene i Oslo før hadde "ladies night" ..det siste de ønsker er at det kommer enda en mann til inn døren.

Makt?Menn?
Hvor kom den ideen fra?
Nevn en familie eller et forhold der mannen bestemmer noe som helst?
Som kvinner bestemmer du alt..prøv å vær en mann og søk jobb i det offentlige i Norge og se hvor langt du kommer.
Ja du får kanskje en slitejobb her eller der men lengre kommer du ikke.

Om en kvinne beskylder meg for noe eller gjør noe mot..da er jeg ferdig, livet mitt over..mitt ordet har ingen verdi mot et kvinne sitt.

Når jeg går hjem fra byen unngår jeg å gå bak kvinner, jeg venter til de har gått eller jeg går andre veier..når som helst kan si at jeg har gjort noe og på sekundet er livet mitt over og det er automatisk varetekt..

Ingen snakker om unge gutter som får 4 uker på isolat fordi en jente har sagt at de har gjort noe som det aldri hadde gjort.
Ingen fakkeltog der.

Jeg har aldri hatt en mannlig lærer, jeg har aldri hatt en mannlig sjef.

Jeg tror det verste en kan gjøre mot noen er å føde et guttebarn, ikke bare har du skapt enda et problem for verden men du har også født noe som det eneste det kan gjøre for verden er å dø så fort som mulig, enda en gutt og enda en i køen.

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 21 april 16:56

Her var det svartmalt!
Uenig, uenig!
Hvor er verdiene, eller, for den saks skyld, sanheten i det du ytrer?
🤔
Hadde jeg vært deg...
Vel, jeg hadde booket meg en time...

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 21 april 17:00

@uenig Du forutsetter at den stygge dama har null krav. Jeg tror nok også menn med null krav kan klare å skaffe seg "noe".

Skjult ID med pseudonym Supermann sø. 21 april 17:20

Noen har helt klart stått opp på feil fot i dag. Så ille er det langt ifra @Uenig.

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 21 april 17:40

Hvis du @uenig opplever at menn er uønsket, så er du neppe alene om den følelsen. Så sterke og vanskelige oppfatninger lever ikke i et vakuum tenker jeg. Mulig du bare tuller, men jeg tror deg og ble trist av å lese det du skrev. Jeg vet at som yngre var jeg ikke særlig imøtekommende mot tilfeldige menn, fordi det så fort kunne misforstås som interesse fra min side. Det mønsteret tipper jeg flere enn meg har. Det betyr ikke at menn er uønsket. Men det er en måte mange kvinner prøver å beskytter seg selv på. Det er nå min erfaring.

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 21 april 18:02

Jeg skjønner det er et kollektivt fenomen blant menn over hele verden. Den følelsen av å ikke være ønsket. Så trist. Det kan fort høres ut som bitter sutring og klaging over en verden som endrer seg. Hvor kvinners posisjon endrer seg. Den forandringen lar seg ikke stoppe. Heldigvis.

Jeg har en venn som gikk i en terapigruppe for menn. Det var mye sorg der mener jeg han sa. Menn som følte at det maskuline ofte tråkkes på, ikke har så mye verdi, at det er noe feil med det, noe stygt og ekkelt. Det er mange år siden han fortalte det så jeg husker ikke helt eksakt. Men tydelig at det er noe enkelte menn føler på.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 21 april 23:29

@Somewhat

Sitat deg kl. 01.14: "Vær glad du bor i en del av verden der du med loven kan hevde dette" (altså at jeg som kvinne med loven i hånd kan avvise en mann seksuelt).

Deretter, når jeg - needless to say - bekrefter at jeg er glad for dette, kommer du med følgende (sitat deg kl. 01.38):

"Ok, blabla.
Men uansett, jeg synes det er forkastelig at man trenger et begrep på menn som dreper for at de ikke får seg fitte! Jeg tenker dette er nok en nedtur på skalaen for arten menneske, men jeg kan på mange måter forstå hvorfor, og det er vel det mine manglende evner forsøkte sette ord på. Ikke rettferdiggjøre, men forklare hvor usivilisert vi menn er, og kanskje hvorfor. Langt der nede finnes det en «dyrisk» årsakssammenheng, og før man tar det innover seg, må man vente på evolusjonen (metroseksuelle?)"

Hva mener du her? At det er forkastelig at man _trenger et begrep for menn som dreper_ eller at det er forkastelig _at menn som blir avvist dreper_?

Men joda, jeg er enig med deg i at det er en forskjell mellom å "forstå" eller "forklare" på den ene side, og å "rettferdiggjøre" på den annen.

Men la oss se på hva du skriver videre:

Sitat deg kl 01.49:
"Verdens mest innflytelsesrike religion har et kvinnesyn som ber kvinnen skule seg så hun ikke seksuelt tenner mannen. Det er hvor vi står!"

Her mener du etter alt å dømme å snakke om de kvinnene som ikke har like mye å være glad for som meg. Det skinner gjennom at du her snakker om muslimske kvinner. Og hva var forklaringen din på det, sa du? Jo, _religion og kvinnesyn_. Altså religion og kvinnesyn blant muslimske menn - får jeg anta.

Men hey, sa du ikke tidligere at en dyrisk årsakssammenheng og evolusjon er forklaringen på at menn "som ikke får seg fitte" dreper?
Riktignok har du ikke eksplisitt nevnt muslimske menn som dreper, men hvis menns adferd (her: å drepe) må kan forklares med dyrisk årsakssammenheng og evolusjon, må vel også _muslimske menns_ adferd forklares med det? Allikevel skifter du da forklaringsmodell til "religion og kvinnesyn".

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 21 april 23:31

(forts. @ Somewhat):

Og hva er egentlig _ditt_ kvinnesyn?
Synes du eller synes du ikke det er bra at kvinner i bl.a. Norge (i vår tid) har rett til å avvise menn (seksuelt), egentlig?

La oss ta en nærmere titt på hvordan du taklet at jeg avviste _å diskutere_ med deg.

Kl. 01.58, som svar på at jeg avsluttet diskusjonen med deg med å si "natta", skriver du:
"Jup, de fleste vil sove på det som er vanskelig! Overlate det til mennene feks!"

En negativ insinuasjon om "kvinner" generelt, altså i et forsøk på å fornærme meg som kvinne.

Og når det ikke "virket", når du ikke fikk ikke fikk noen "respons" på det, gjorde du (kl. 02.08) et nytt, dårlig kamuflert forsøk på å fornærme enda mer:"Bare kødder med deg, blabla, moro å se hvor langt man kan dra femistrikken! Sikker på du ikke er en mann? ...lesbisk?"

Ikke at _jeg_ tenker det er noe negativt (og dermed noe å være fornærmet over) å være verken lesbisk/homofil eller mann. Men du vet like godt som jeg at hensikten din med dette var å insinuere at jeg kanskje ikke er en "ordenlig" kvinne.

Er det slik du pleier å reagere når du blir avvist seksuelt også?

Og ville det vært en slags trøst i det for deg om det var fordi jeg var lesbisk eller mann at jeg avviste deg?

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 21 april 23:40

@Uenig kl. 16.01
I ditt innlegg kl. 18.42 i går, synes jeg det er ganske tydelig, slik du uttrykker deg, at du rangerer dine "kjekke kamerater" og deg selv som på en eller annen måte "over" "en sterkt handicappet kvinne i rullestol" og synes det er "urettferdig" at slike kvinner allikevel (i følge deg) får sex/forhold som du sier at du og dine kamerater får Det oppfatter jeg som temmelig nedlatende/foraktfullt, selv om jeg også ser at det antagelig bunner i en selvforakt, som jeg også skrev tidligere.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 21 april 23:57

Uenig er vel av en slik "intellektuell storhet", at han ikke kan få svart deg fort nok, Blabla.

Skjult ID med pseudonym Blabla ma. 22 april 00:01

@Uenig
Du har tydeligvis har store komplekser og jeg skjønner at det må være helt forferdelig å føle seg slik som det kommer frem at du gjør.

Men jeg tror du ville blitt møtt med mer sympati om du snakket om hva du føler når det gjelder deg selv fremfor liksom å dra med deg "kvinner" ned dragsuget og sammenligne deg selv med "ufordelaktige trekk" hos kvinner. Du trenger ikke rakke ned på andre (s utseende).

Nå husker jeg ikke i farten om det var du eller en annen selverklært "incel" jeg leste, som også ga kvinner skylden for din egen misære eller krevde at kvinner liksom skal stille opp og gi deg en sjanse, men det tenker jeg også vil vekke mer antipati enn forståelse og omsorg for din smerte.

Bare tenk litt på det.

Synes også, som noen andre nevnte her, at det høres ut som du hadde trengt å "snakke med noen" - altså en psykolog/terapeut. Dette med at du ser deg selv som overflødig fra den dagen du ble født, at ingen vil du skal finnes o.l....Det er helt sikkert grunner til at du har begynt å tenke og føler det sånn, men du må jo snakke ordentlig og inngående med noen om dette og få hjelp. Jeg synes det høres veldig skummelt ut rett og slett at du er på et så mørkt sted..

Skjult ID med pseudonym Blabla ma. 22 april 00:09

Rettelse av/tilføyelse til mitt kl. 23.40 til @Uenig
"...og synes det er "urettferdig" *og uforståelig* at slike kvinner allikevel (i følge deg) får sex/forhold som du sier at du og dine kamerater *ikke* får".

Skjult ID med pseudonym Blabla ma. 22 april 00:15

Vanskelig eller umulig å si om det er grunn til å ta ham (@Uenig) seriøst eller ikke, tenker jeg, @Hush. Strengt tatt vet vi jo aldri hva slags personer det er som står bak innlegg her og hvilken sinnstemning osv. de er i. Hvis han bare kødder, so be it, tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Blabla ma. 22 april 00:33

@Hush
Ja, enig i at hvis han faktisk er seriøs hjelper det neppe med logiske forklaringer. Jeg veksler vel kanskje selv litt mellom hva jeg tror om det, siden jeg skrev en mix av dette og "henvisning til psykolog". Sistnevnte da Forum selvfølgelig ikke kan ta "ansvar" for noen som eventuelt sliter alvorlig med psyken og spiller det ut her.Jeg har i hvert fall ikke lyst til å sitte med det "i fanget".

Skjult ID med pseudonym subjekt ma. 22 april 07:43

Det finnes en annen gruppe menneskers som også kan gå under kategorien «incels». Middelaldrende menn og kvinner med bra jobb, ryddig økonom og alt på stell. Disse har store problemer med å få seg en kjæreste noe vi kan lese ut av de årelange medlemskapene på nettsider som sukker.no

Skjult ID med pseudonym Blåklokke ma. 22 april 10:19

Men disse middelaldrende, kjæresteløse menneskene har heldigvis ikke dette destruktive hatet og forakten i seg, subjekt.

Skjult ID med pseudonym Tyventyven ma. 22 april 11:12

Subjekt : Interessant og du har et poeng. Jeg er i kategorien 'middelaldrende mann'. Har vært her i ca tre uker nå og blir tidvis litt motløs. Neida, jeg skal ikke klage. Har allerede vært på en date som var hyggelig. Likevel ser jeg at de fleste kvinner på min alder søker tildels langt yngre menn. Det kan sikkert være mange grunner til det. Min erfaring er at kvinner i 40-åra kan ha stor seksuell apetitt. Er de da i tillegg nysingle så vil de kanskje slå ut håret litt. Det er egentlig akkurat slik vi menn har holdt på i alle år. Problemet er at når forholdet til den unge mannen ryker (for det gjør det når aldersforskjellen er stor) så sitter de der. Bittelitt eldre og mindre attraktiv, men med like høye krav fortsatt. Når da utvalget går ned proporsjonalt med økende alder så havner man muligens i kategorien 'middelaldrende incel'. Som sagt så mener jeg at det er slik vi menn har holdt på i alle år. Imidlertid mener jeg at det er først i den senere tid at kvinnene har begynt med det samme. Det kan generere store problemer siden mange ikke lenger er tilgjengelige når vi menn omsider forstår at det er best å satse på en jevnaldrende.

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 22 april 11:30

Kan ikke kalle det incels hvis grunnen til at en ikke får seg kjæreste er at det med jevne mellomrom spretter opp i fanget noe ungt, vakkert og snasent.
En av den grunn tenker det er noe slikt en skal ende opp med.

Det kalles å være en smule uvettig kravstor.

At dette er noe middelaldrende kvinner har begynnt med i det siste er jo bare tull.

Var ihvertfall og slik når jeg var noen og tjue.
Og det nærmer seg en generasjon siden.

Skjult ID med pseudonym Tyventyven ma. 22 april 12:16

Supermann: Om du forstår det slik så har jeg vært utydelig. Jeg mener at når man etterhvert blir godt voksen, men fortsatt har de samme sjekkepreferansene så vil mulighetene innskrenkes dramatisk og for mange forsvinne. Da kan man fort bli gående singel.

Ang det andre du skriver vedr kvinners preferanser så er mine erfaringer helt det motsatte av dine.

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 22 april 12:39

Var ikke bare svar til deg @Tyven. Mer en generell betraktning.
Men jeg skjønner ikke helt hvor du har det fra at kvinner i stor grad her søker langt ned i alder?
De fleste på mine lister har både opp og ned. Omtrent likt.
Selv om enkelte og er ærlige og har langt mer ned enn opp.
Jeg leser det ikke slik at det betyr at lav alder er et krav eller nødvendigvis sterkt ønske.
Mer at stor aldersforskjell nedover ikke nødvendigvis i seg selv er ekskluderende.

Slik er det ikke for de fleste middelaldrende nå. Og slik var det så definitivt ikke for 25 år siden heller. Tviler på det noensinne har vært.
Hverken for kvinner eller menn.

Skjult ID med pseudonym subjekt ma. 22 april 12:51

Det er jo absolutt sant, Blåklokke. Stor forskjell på det indre plan.

Skjult ID med pseudonym subjekt ma. 22 april 13:00

@ Tyventyven

3 uker på sukker, og allerede motløs? Det høres så rart ut at jeg vet ikke hva jeg skal si😐

Jeg synes ikke det virker som damer søker langt nedover i alder. Og jeg har vært på sukker i, ja det blir vel 20 år nå snart🤗 husk at menn sakker veldig akterut når det kommer til sexlyst etter 40 år. Etter 45 er det vel ingen menn som greier å tilfredsstile en kvinne seksuelt lenger.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 22 april 13:06

Greier du ikke det, subjekt?😮 Mine beste sexopplevelser har vært med menn fra ca 45🤩

Skjult ID med pseudonym subjekt ma. 22 april 13:09

Eller joda, nå skal ikke jeg snakke ned mitt eget kjønn igjen. Klart vi klarer å tilfredsstile kvinner seksuelt også etter at vi har fyllt 45 år. Klart vi greier det! Det er jo kjempelett 😛😋

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 22 april 13:13

Sukk, nå fikk jeg lyst til å ringe en venn...😋

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 22 april 13:24

At det var hvaffornoe @subjekt?
Tvert imot her ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 22 april 13:26

Altså ditt innleggkl. 13.09 er korrekt. @sub.
Det kl. 13.00 skjønner jeg jo nå var ren satire.

Skjult ID med pseudonym subjekt ma. 22 april 13:28

Det fine med at potensen svekkes er at man blir mer utholdende. Det er jo positivt. Da jeg var yngre greide jeg ikke holde ut en hel kveld men det går fint nå. I allefall sist jeg hadde sex, for 3 år siden.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 22 april 13:32

Haha, dere menn liker å mimre🙂 Hvis jeg spør en mann hva han trener, liker han som regel best å fortelle om hva han gjorde for 20 år siden!😏

Skjult ID med pseudonym Bigluv ma. 22 april 13:32

Jeg burde vært ute en tur...
😎

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 22 april 13:34

Litt greitt at den har gått fra "Elefant i must" nivå,
Til det mer håndterlige kun mer vanlig "alfahann sjimpanse" nivå.

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 22 april 13:34

Menn og alder.... Den sprekeste mannen jeg har vært til sengs med var 47 år den gang... Hans alder i dag... det skal vi ikke gå inn på, ikke min heller men at jeg er en gammel heks er vel ikke å dra det for langt. 😇 😉 😂

Skjult ID med pseudonym Bigluv ma. 22 april 13:37

Fan, jeg mimrer selv...
Om å gå tur...
Jeg tror, jeg lider av depresjon.
🤕

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 22 april 13:41

Akkurat på det har jeg alltid her vært dønn ærlig @Erta.
Trener ikke en meter og løfter ikke et kilo uten full betaling. Evt for matauk.
Det er sånn cirka da de pleier blokkere meg.
Ærlighet varer langtifra alltid lengst.

Hvis jeg gidder begynne sende meldinger igjen, skal jeg lyve akkurat på det feltet.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 22 april 13:48

Hvis du ordlegger deg som en trassig elleveåring, fortjener du å bli blokkerer.

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 22 april 14:00

Jeg er vel ikke noen blokkerer!
Jeg er den blokkerte! 😜

Skjult ID med pseudonym maryandthe ma. 22 april 14:02

Lady:😂 Big: 😘 Super: 🤔

Skjult ID med pseudonym maryandthe ma. 22 april 14:03

Subjekt:😂🤣😂

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 22 april 14:08

Ja jeg vet @marieåde.
De jeg ikke evner å skremme bort med baderomselfie,
jager jeg enkelt skrikende over hauene her.

Skjult ID med pseudonym Tyventyven ma. 22 april 16:16

Supermann: Det at kvinner søker langt ned er min egen erfaring. Den er imidlertid ikke så veldig lang her så jeg må ta høyde for at jeg ikke har kommet over et representativt utvalg. Jeg bør også poengtere at jeg ikke mener at de bare søker nedover, men at fokuset ofte ligger langt under egen alder. For eksempel kan en dame være 44 og søke menn fra 30-46. I motsetning til deg så tolker jeg det som at det er et sterkt ønske om å finne noen som er langt yngre enn en selv. Jeg synes jeg ser det forbausende ofte uten at jeg å noen måte kan gå god for at det er det vanlige.

Skjult ID med pseudonym Tyventyven ma. 22 april 16:26

Subjekt: Hehe, jeg ser den. Jeg skrev også bare 'tidvis litt motløs'. Det er vel slik det kan bli. Jeg har vært singel noen måneder og tenker at nå skal ting ordne seg! Og hva skjer? Jo, mange damer svarer ikke på meldinger, de deaktiverer profilen midt i samtaler og de som kikker innom meg er eldre nesten alle sammen! ;) Og så kommer du og sier at du har vært her i nesten 20 år? Dvs at du har logget på sukker i 20 år for å få deg dame eller mann? Da er du i tilfelle en skikkelig stayer! Tommel opp!

Det andre du skriver om sexlyst hos menn over 45 har andre dømt nord og ned. Med rette. Jeg har aldri hatt så mye og så bra sex som jeg hadde etter 45. ;)

Skjult ID med pseudonym Bigluv ma. 22 april 16:30

Da er det jo håp for framtida!
😊
Jeg vasker vinduer i mellomtida!
😎

Skjult ID med pseudonym Bigluv ma. 22 april 16:30

💦

Skjult ID med pseudonym subjekt ma. 22 april 16:43

@ Tyventyven Hvis du aldri har hatt så mye og så bra sex som etter 45 høres det ikke ut som du mangler dame akkurat🙃

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 22 april 17:30

Han har vel nylig foretatt ett brekk på kondomeriet?

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ma. 22 april 17:47

Frk.Beist er incel ..

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 22 april 18:10

Prøver du å lokke henne frem nå @Høy?
Få henne til å vise seg i all sin skjønnhet? 🤔
Jeg er og sikker på at Beistet er incel. Bare skryt det at hun har mistet tellingen.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 22 april 19:32

Skjønner egentlig ikke problemet her jeg. Er ikke dette bare nok en ting som blir forsterket og som folk hører om på grunn av internett?
Slik har det jo vært siden tidenes morgen, bare det at ikke alle fikk høre om det.

Det er ingen menneskerett å ha kjæreste eller sex. Mye bedre å akseptere situasjonen en er i og gjøre det beste ut av det.
Mange som ikke evner å få seg kjæreste og det helt uten at de nødvendigvis er en incel.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ma. 22 april 19:48

Det var det jeg tenkte meg @Supermann. Tusen takk forresten, du er som lim (ikke guttelim da dummen).

Det var jo det som det ble snakket litt om på symøtet sist rundt juletider. jeg overhørte samtalen, men ville liksom ikke tro det, så da er det altså sant!!! Åhh. Jeg er så lei damer .. vi hadde det så koselig, strikket julekuler .. fra Carlos og han andre jeg alltid glemmer navnet på .. husker jeg fikk fine kuler med meg hjem, men at de kulene jeg strikket da dere snakket om Beist. De kulene ble veldig stramme .. tror ikke jeg har de ennå ..

Jeg føler meg så sårbar om dagen at det nok er best for meg å holde meg unna tøsete damer som da alt kommer til alt kun vil såre meg .. er ikke sterk nok til det nå.

Jeg blir litt lei meg. Jeg får heller prøve å vie tiden til noen som vil MEG godt, og ikke alle andre godt (foruten om meg).

Takk Supermann. Jeg skal forsøke å være sterk!

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 22 april 20:03

Så så @Høy. Det går nok bra til slutt skal du se. Og frøkna som står ditt hjerte nærmest er er helt sikkert incel hun og. Egentlig.
Du må jo ikke høre på meg vet du.
Farer bare med løgn og fanteri jeg.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ma. 22 april 20:10

Det kan ikke gå bra for alle. Noen må det gå dårlig for. Jeg er en sånn en. For min del blir det nok en mer blek noir slutt.

Alene jeg vandrer
Alene jeg går
Så falt jeg, og ble ikke funnet
Her ligger jeg til arkeologene finner meg
.. eller ikke

Det var en gang en mann
Hvem?
Aner ikke ..
Det var historien om meg ..
Hvem?
Aner ikke ..

Sukk ..

Løgner. Alle lyver, men noen snakker sant ..

Kjærlighetens makt, grep ham ..
.. ikke
.. mer ..
😭

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 22 april 20:47

Så utafor da?

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 22 april 21:12

Ser ut som det, på vegne av 98% av verdens befolkning, bare er å si velkommen i klubben.
Slikt skjer alle.
ikke annet å gjøre enn å skrike litt for så å reise seg opp, børste av seg litt og se å finne seg en annen hest.

Skjult ID med pseudonym Bigluv ma. 22 april 21:46

Gsus!
Og den hellige ånd!
Jeg lurer på, om jeg holder på å bli outcels...
Det hadde vært noe...
😁
Jeg er ihvertfall solgt!

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 22 april 22:26

Må ikke bli en stusselig sutrekopp sånn som så mange andre her @Libido ☝️

Skjult ID med pseudonym Bigluv ma. 22 april 22:27

Ere meg du prater om Beistet!
😘

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 22 april 22:42

Haha! Føler du deg truffet, da?

Skjult ID med pseudonym Solfugl ma. 22 april 22:52

Ja det gjør jeg. Åh - det var ikke meg du pratet om 🤭

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 22 april 23:09

Sutrekopp Jeg? Det kan du bare glemme Beistet. Og alle andre som ikke vil.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ti. 23 april 16:17

Beist: `Må ikke bli en stusselig sutrekopp sånn som så mange andre her @Libido`

Libido: Beist - rull inn puppen!

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 23 april 16:20

Skjult ID med pseudonym Somewhat fr. 26 april 21:24

Blabla 21. 23:29, en liten skolestil det der, så da fortjener du svar. Generelt må du påregne at jo mer klokka blir, jo mindre mening gir jeg, men det er mitt problem - ikke ditt. Men uansett...svar i samme rekkefølge som dine spm.

En mann som dreper, er en drapsmann - pr definisjon, så det var neppe det jeg mente! Som forøvrig er hva jeg skriver i 1. Setn.

Nesten - jeg legger til grunn det jeg oppfatter å være majoritetsoppfatningen blant praktiserende muslimer.

Nei, jeg skifter ikke forklaringsmodell - dette kan fint forklares med at forskjellige deler av verdenen (samfunn), har ulik, la oss kalle det, «modenhet». Religion er samfunnsvitenskap, altså menneskeskapt, her tror jeg du roter litt...

Når det gjelder mitt kvinnesyn, eller min evne til å takle avvisning, tror jeg du legger litt vel mye i dine tolkninger, men dette er en helt uinteressant diskusjon - du skal få lov å mene akkurat hva du vil om meg!:)

Skjult ID med pseudonym Blabla fr. 26 april 23:57

@Somewhat
Jeg finner ingen logikk eller sammenheng i det du skriver. Ikke her og sjelden noe annet jeg har sett fra deg heller. Men det samme kan det være.

Skjult ID med pseudonym Somewhat lø. 27 april 00:07

Fint det, synd å si det, men det var vel som forventet!
Gir du varsling neste gang du tar deg bryet med å skrive 3-4 A4 siders svar til til noe du ikke skjønner?

Skjult ID med pseudonym Somewhat lø. 27 april 00:10

...eller ligger det hos meg å forstå din kapasitet?

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 27 april 00:24

Nei, jeg gjør ikke det, Somewhat. Jeg kommer bare til å fortsette å ignorere deg, som tidligere.

Skjult ID med pseudonym Somewhat lø. 27 april 00:32

Det er vel akkurat det du ikke gjør, blabla? Tro du meg, du er ikke en spesielt spennende deltager her inne, men når du vier såpass mye tekst meg, så tenker jeg det bare er høflig å svare deg, men for all del...

(mann 46 år fra Oslo) lø. 27 april 00:50 Privat melding

(Humre)

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 27 april 01:00

Se mitt siste svar til deg i "de andre" tråden, Somewhat. Bye bye.

Skjult ID med pseudonym Somewhat lø. 27 april 01:02

...neeh, tror ikke jeg gidder det...

Skjult ID med pseudonym Blåklokke lø. 27 april 01:04

Det blir litt for åpenbart at du bare er ute etter å provosere, Somewhat.

Skjult ID med pseudonym Somewhat lø. 27 april 01:10

Ok

(mann 38 år fra Oslo) lø. 27 april 07:44 Privat melding

... og skryte av å ha drept folk (eller sett det) i krig for x antall år siden. French synes jo også det var en superkul greie, og jeg har fint lite respekt for det. Men det er meg da. Finnes kanskje damer som digger slikt, hva vet jeg.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 27 april 07:52

Hvem har skrytt av det?🤔