Alle innlegg Sukkerforum

Aldersønsker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tyventyven to. 28 mars 22:52

Jeg er temmelig ny her og har bitt meg merke i noe. Veldig mange voksne damer (40+) ønsker seg menn som er 5-10-15 år yngre. Det er jo det helt motsatte av alderssammensettingen blant par ute i det "virkelige" livet. Hvorfor er det slik? Signaliserer disse damene at de egentlig er ute etter en elsker, finner de ikke bra nok menn i sin egen aldersgruppe, eller hva?

Skjult ID med pseudonym sør to. 28 mars 23:09

Er det ikke sånn i det virkelige liv? Jo det tror jeg absolutt, hvertfall i mitt liv og omkrets er det absolutt innafor. Har vel ikke noe med elskere eller egen aldersgr tror jeg. Men alder er et tall og kjemi er kjemi. Jeg tror mulig damer 40+ som nå er ferdig med små barn vil føle seg litt fri igjen.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 28 mars 23:11

Er 49, og vil helst føle meg litt fri sammen med en jevngammel eller litt eldre mann.

Skjult ID med pseudonym Lone to. 28 mars 23:13

Tror du at damer på 40+ vil føle seg _mer_ fri med en kar som 5-10 år yngre enn med en jevngammel eller eldre mann, sør? Eller hva mente du?

Skjult ID med pseudonym sør to. 28 mars 23:19

Det er nok opp til hva en søker, jeg skrev utfra mine erfaringer.

(mann 46 år fra Oslo) to. 28 mars 23:20 Privat melding

Hvorfor er det slik?

Det er ikke slik.

Det er ikke riktig at "veldig mange ... ønsker [oversetter med søker] ... 5-10-15 år yngre".

Med forbehold om at OPs liste likevel gir et slikt bilde, dette har vært oppe tidligere, og det som har vært meddelt av "data" tilsier at det ikke er noen signifikans hva gjelder at kvinner i førtiårene og oppover søker seg yngre heller enn jevngamle og eldre menn.

Dog legger man kanskje ekstra merke til de tilfellene som lener seg i den retningen, men jeg tror det kan være lurt å sjekke de faktiske tallene før den type påstander presenteres.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 28 mars 23:22

Men hvorfor tror du kvinner 40+ vil føle seg litt fri, sør, og dette tilfellet, sammen med yngre menn? Jeg skjønner ikke hva du mener?

Skjult ID med pseudonym Tyventyven to. 28 mars 23:26

Sør: Jeg sier ikke at de ikke er innafor. Det er helt greit å finne seg en partner som er yngre enn seg selv selv om man er dame. Jeg bare påpeker at i de aller fleste par så er mannen den eldste. Det er heller sjelden at mannen er 10 år yngre. Det er en nøytral observasjon. Likevel ser jeg at veldig mange damer faktisk søker etter menn som er vesentlig yngre.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 28 mars 23:27

Men, det kunne jo vært interessant å vite hva en annen kvinne på 48 tenker at en mann på 38 kan gi henne, som en på 58 ikke kan...

Skjult ID med pseudonym Tyventyven to. 28 mars 23:31

Patent; der er mulig du har rett. Jeg har som sagt ikke vært her særlig lenge, men jeg har browset en del profiler og observert det jeg påstår. Det er imidlertid et lite utvalg av det totale antallet så det kan hende inntrykket endrer seg. Ang de faktiske tallene så er nok ikke de tilgjengelige for meg.

Skjult ID med pseudonym sør to. 28 mars 23:34

Helt klart at i de fleste tilfeller er det sånn at mannen er eldst. Men også i 2019 så er det blitt mer vanlig, har diskutert dette med både damer og menn. Jeg ser ikke noe galt i å finne en som er 5-10 år yngre uansett kjønn. Det er jo opp til hver enkelt.

Skjult ID med pseudonym Lone to. 28 mars 23:36

Noen få damer på 40+ gjør sikkert det, ja. Kanskje de har sett seg lei av å falle utenfor alderkriteriene til jevngamle menn, som gjerne søker 5 til laaangt under egen alder, så dette er en slags måte å si "jeg vil ikke ha deg heller" på til dem? Eller kanskje de ikke føler seg som 40+, men mer som 32-ish, og ønsker en partner som er mer på deres egne mentale alder, slik som menn gjerne oppgir som grunn for å søke mye yngre? Eller de bare har etter hvert opparbeidet seg en solid mengde penger, på egen hånd, og har lyst til å ha en kjekk, pen mann å briefe seg litt med, i tillegg til Tesla'n, hytta, seilbåten mm.? (Yngre er som regel penere enn eldre)

Skjult ID med pseudonym sør to. 28 mars 23:47

Lone Mental alder er nok en grunn. At damer også er mye mer trygg på egen økonomi. Men det finnes jo absolutt kjekke menn i 50 årene også, så det tenker hvertfall ikke jeg. Menn 55+ begynner også å bli litt vel satt generelt, så om en liker å ha litt fart rundt seg er det også en ting å gå litt ned i alder

Skjult ID med pseudonym Lone to. 28 mars 23:49

Hva "tenker i hvertfall ikke du", sør?

Skjult ID med pseudonym sør to. 28 mars 23:54

Jeg tenker at det finnes mange kjekke menn i 50 årene, så det tenker jeg ikke er så mye grunn.

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 29 mars 00:25

Okei? Du tenker at det finnes mange kjekke menn i 50 årene, så du 'tenker ikke så mye i grunn' ?
Ja, hvorfor tenke så mye egentlig når det finnes kjekke menn i 50 årene?
Kjekke menn i 50 årene liker kanskje ikke damer som tenker så mye(?), så kanskje smart.

Skjult ID med pseudonym sør fr. 29 mars 00:31

Og der begynte saklige kommentarer på forum igjen, I’m out, jøsses. Det er jo ikke lov å ha egne meninger her og respekteres for det. Skulle tro det var barneskole her

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 29 mars 00:34

Fint med meninger. Fint med setninger som gir mening:)

Skjult ID med pseudonym Eiriana fr. 29 mars 00:46

Jeg klarer ikke å se at det nå i 2019 skal være noe forskjell om det er kvinnen som er 10 år eldre enn om det er mannen som er 10 år eldre. Og skjønner ikke hvorfor det temaet tas opp gang på gang på flere arenaer.

Jeg søker en mann først og fremst. Om han er 10 år yngre el 10 år eldre el jevn gammel bryr meg Nada. Bare jeg like både det indre og det ytre. Og kjemien er der:)

@Sukkeret
Du sprø "Men, det kunne jo vært interessant å vite hva en annen kvinne på 48 tenker at en mann på 38 kan gi henne, som en på 58 ikke kan...".

Helt ærlig så hadde jeg som 38 årig kvinne fint kunnet vært sammen med en på 48 år gammel mann. Men som en 48 åring kvinne hadde jeg syntes en 58 år gammel mann vært for gammel. ... SÅ...Hva kan en 38 år gammel mann gi henne som ikke en 58 år gammel mann kan gi. Et utseende og sinn som matcher. Min far er 75 år og holder seg godt. Ser faktisk yngre ut en mange av de 58-60 åringene jeg så her inne når jeg la inn et søk ....

OG
En har nå kommet lang iht. kjærlighet mellom like kjønn. Der et av appellene er kjærlighet er kjærlighet uavhenging hvilket kjønn en forelsker seg i.

Dette burde også gjelde iht aldersforskjell mellom kvinne og mann også. Uavhengig hvem som er eldst.

@Tyventyven. Nei, de signaliserer ikke at de kun er ute etter en elsker, Signaliserer du det hvis du søker etter en 10 år yngre kvinne? Og nei, det er ikke motsatt av hva det er i det virkelige liv

Skjult ID med pseudonym Baloo fr. 29 mars 01:08

Hvorfor diskutere noe det faktisk finnes regler på? Mannens alder del på 2 pluss 7 år👍😉

Skjult ID med pseudonym Eiriana fr. 29 mars 01:31

... gjelder også kvinnens alder delt på 2 pluss 7 år :) Men tror jeg faktisk ikke hadde villet gått så langt ned el opp. Skal litt til at både sinn og utseende blir match der gitt...

Ser ikke helt at en kvinne på 32 matcher så godt med en mann på 50 år el. omvendt

Skjult ID med pseudonym Eiriana fr. 29 mars 01:33

Og haha begynte å regne... iht han som nevnte damer på 48 år, hva skal de liksom helst ha menn på 82 år da hahaha 😂 😅 😅

Skjult ID med pseudonym Tyventyven fr. 29 mars 01:35

Eiriana : Det virker som om du tror jeg mener at damene gjør noe galt når jeg observerer at forbausende mange ser etter relativt sett langt yngre menn. Det er feil. Alt er i orden. Det jeg stusset på var at jeg ikke ser den aldersforskjellen reflekteres blant par i det virkelige liv. Og der kan du faktisk ikke si meg i mot. I de aller fleste forhold så er mannen eldre enn dama. Evt så er de ganske jevngamle. Og da lurer jeg litt på hvorfor det er slik her og ikke i rl.

Jeg må også ta forbehold om at jeg tar helt feil slik noen over her påpekte. Og det er mulig siden jeg bare har sett en brøkdel av profilene her inne.

Skjult ID med pseudonym Eiriana fr. 29 mars 02:59

@Tyventyve
Ja, jeg regnet med at du syntes det var galt, tolket det utifra at du tenkte/lurte på om det signaliserte søken etter kun elsker og da ikke fast forhold. Men bra jeg tok feil da.

Men nå vet ikke jeg hvor gammel du er el hvor i landet du bor. Men blandt par jeg kjenner til og hører om er det blandet. Like vanlig begge veier i da nyetablerte forhold. Og med det mener jeg folk som finner seg ny partner i 40 årene som har vært i langvarig forhold fra før av.

Så hvis de du sikter til har vært i et forhold i ca 20 år, så ja da er jeg enig i at det er mere vanlig med at menn er eldre. Men ikke de som har etablert seg på nytt igjen. Da går det vel begge veier men prosentvis er det ikke 50 - 50, men muligens 30 - 70 (i at 30% kvinner eldst altså)

Haha håper du skjønte poenget mitt.

Skjult ID med pseudonym Eiriana fr. 29 mars 03:02

Så ergo med ifølge meg ca 30% kvinner eldst så er det ikke noe uvanelig el annet her enn i RIL

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 29 mars 07:32

Slik er det:
Damer førti-pluss er så dritsexy og trygge at mennene på førtifem-pluss skjelver i buksene, og søker etter damer trettifem-minus, som de regner med er lettere å mani-pule-re, mens menn trettifem-minus er fortsatt så ufordervet og trygge på egen kropp at de blir tent av damer førti-pluss; både dere psyke og deres erfaring.

Neeeext!

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 29 mars 07:51

Et utseende og sinn som matcher, faktisk. Det var jo en grei generalisering i alle retninger... Hva slags sinn og utseende matcher en kvinne på 48, tro? Og hva slags sinn har 38 åringer, som 58 åringer ikke kan ha?🤔

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 29 mars 11:35

@ my
👏 👏

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 29 mars 11:43

Jeg har faktisk kun hatt forhold til menn som er yngre enn meg. Litt merkelig kanskje, men sånn har det blitt. Jeg har ikke noe bevisst forhold til å søke opp eller ned, men av en eller annen grunn så ender jeg med noen yngre.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 29 mars 11:44

....som oftest.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 29 mars 11:59

Neida, Frk, ikke merkelig i det hele tatt.
For meg blir det "merkelig", i mangel på annet ord (og siden du brukte det), når folk i 40/50/60 årene, som har hatt jevnaldrende partnere gjennom hele livet , plutselig begynner å søke seg 10-20 år ned, når de har passert formtoppen og er på god vei inn i, eller står med begge bena oppi, både overgangsalder og "middelalder". Jeg kan ikke skjønne annet enn at de TROR de er mer attraktive enn de er. Jeg tror det er mye av grunnen til at vi rører rundt her i årevis. Majoriteten av menn søker altfor langt ned, og ignorerer jevnaldrende kvinner. Enkelte kvinner søker ned, og oppdager fort at de yngre mennene slett ikke er ute etter årelange relasjomer med halvvoksne stesønner, -døtre og barnebarn, familieselskaper og venneflokker hvor de fleste er "tilårskomne". Fåtallet lykkes, og vi andre vimser rundt mens vi nekter å gi oss!

For de som uansett ikke er ute etter noe langvarig, ordner det seg alltids, for noen uker eller måneder.

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 29 mars 12:13

Vært vesentlig yngre, FrkBeist?

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 29 mars 14:56

De jeg faktisk var sammen med i en del år.. nei, jeg vil ikke si det var noe vesentlig. Men har hatt noen "affærer" med yngre og.. da var det mer vesentlig.
Fått høre at jeg ser litt ung ut, så kan hende det er derfor? Jeg gjør hvert fall ikke noe bevisst rundt dette.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 29 mars 14:58

@Ert De fleste vurderer seg selv som mer attraktive enn det de er. Har lest noen studier på det.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 29 mars 15:01

Skjønner ikke poenget med det🤔

Skjult ID med pseudonym Ny her fr. 29 mars 15:23

Jeg går mye besøk på profilen av damer på 55+ men de jevnaldrende i 40-årene uteblir.... hvor er de? Vil treffe noen på min egen alder, hverken mye eldre eller yngre.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido fr. 29 mars 17:59

Jeg har draget på alle aldersgrupper 👍
Hvem jeg møter på min vei, i livets faser is a little hard to predict
Det er ikke viktig for meg å ha draget, nettopp fordi jeg har det 👊

Jeg hadde en ting for kremt .. modne kvinner da jeg var yngre. Jepp 😁! Jeg var en sånn en. Aldersforskjellen kunne være spennende, er vel ordet.

Nå er det med modne kvinner utvannet, og alder spiller ikke nødvendigvis så stor rolle. Opp eller ned. Hva slags agenda jeg får med person x og y får bli som det blir. Det som betyr noe er .. sjarmen, utstrålingen, kjemien og de tinga der .. og tilfeldigheter rundt hvem jeg møter først.

Det er kjerringer på 20 år, og det er potensiale unntak i alle aldersgrupper.

Fordommer er en blokkade. Gleder er forskjellige og har ingen fasit.

Nå virker jeg veldig opptatt av damer, og det er jeg ikke. Jeg er mer opptatt med å ha det bra med meg selv, og damer er en bonus.

Tenning og begjær kan bli med fantasien eller realiteten. Det der kan være et parallelt univers.

Hvem man liker før og etter utløsning for eksempel kan også være forskjellig.

Hvorfor gidder folk egentlig å ta alt bokstavelig bare på grunn av noen tall på en datingside (jeg tror det er det iallefall). Svartsjuka er snikende og kan bli svært farlig, så hvorfor gidde. Det er jo det dette er. Behovet for kontroll.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 29 mars 18:25

Hvor gammel er du, Libido?
Gjetter 33.

Skjult ID med pseudonym Zorro fr. 29 mars 18:53

De fleste føler seg yngre enn hva de er og like mange mener de er bedre enn de fleste til å kjøre bil. Vi har blitt en gjeng selvforherligende diletanter. Bortsett meg. Jeg er blant de klokere.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 29 mars 18:59

Kjenner meg ikke igjen, dette må vi nesten diskutere utenfor teltet mens kaffen koker

Skjult ID med pseudonym Somewhat fr. 29 mars 19:19

Jeg tror egentlig du har skjønt det, høy libido.
Handler ikke om alder beist, its a way of life! Eller ihvertfall, en innstilling...

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 29 mars 19:24

God aften, Somewhat.

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 29 mars 19:25

Høy Libido og Zorro
Spot on.

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 29 mars 19:31

Når jeg bir stor skal jeg gifte meg med Somewhat, eller sånn som ham, og så skal jeg sitte ‘si’na når han taster alt villere ut over kvelden. Innimellom fyller jeg på GT’n hans, så han ikke tørster i hjel, mens han forteller andre mannlige profiler at de er homo eller at de er naive fjols som ikke har opplevd krigers herjinger.
Å, som jeg gleder meg! Og etterpå, når han nesten slokner, skal jeg gjøre unevnelige ting med ham (unevnelig på Sukker vaffal).

Skjult ID med pseudonym Somewhat fr. 29 mars 19:35

👍

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 29 mars 19:38

💋

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 29 mars 20:00

@Somewhat Jeg har ikke sagt at jeg tror "det handler om alder". Jeg tror det er tilfeldigheter her.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 29 mars 20:01

Skjønner ikke helt hvor dette med svartsjuka kommer inn?

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 29 mars 20:19

Høy Libido har åpenbart hatt høy match med Noe som mente at han skulle velge henne, og som ble drit forbanna da han ikke var interessert, og som anklaget ham for å stå i med alle dem med lavere match.
Innlysende.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 29 mars 20:25

Hm, enig i at jeg skjønte lite av svartsjuka. Bra du oppklarer My. 😂

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 29 mars 20:25

Enig i at jeg... jaja. Whatever.

Skjult ID med pseudonym Anagram fr. 29 mars 20:41

Er nå noe her på sukker da..... langt mer enn 50% av de som har besøkt profilen min det siste året er damer på 5-10 år eldre enn meg. de er med andre ord i slutten av førtiårene.... Dette skjer ikke på andre nettsider

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 29 mars 20:44

Ny slogan:
«Sugar, for the new cougar»
*fnis*

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 29 mars 20:49

Hvor høyt opp søker du da, Ana?

Og, langt mer enn 50%, det siste året? Skal si du fører regnskap da!😀 Jeg har NULL kontroll på hvilken aldersgruppe eller snittalder som besøker meg. Tipper flesteparten er innenfor det jeg søker.

Skjult ID med pseudonym Zorro fr. 29 mars 21:04

Jeg regnet på dette. Fant gjennomsnittsalderen på 100 siste besøkende og fant ut at de var var 3 eldre enn meg

Skjult ID med pseudonym Anagram fr. 29 mars 21:05

Er ikke så veldig travelt med besøk på profilen så var kjapt å se over de par og 30 som hadde vært innom :-) Og er 38 og satte derifra og 10 år ned

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 29 mars 21:08

Ok, så du søker 10 ned, og damene gjør det samme

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 29 mars 21:11

«Sugar ohoy, gimme a toyboy!»

Skjult ID med pseudonym Anagram fr. 29 mars 21:13

Jeg kan nå faktisk ikke huske at jeg noensinne har besøkt profilen til noen damer som var i nærheten av 10 år yngre enn meg da... :-D og siden noen hadde regnet på snittet så ble jeg jo forviten, og det var litt mer positivt når snittet faktisk ikke var mer enn 1 år eldre enn meg 😂. Poenget fra starten av var at det ser ut til å være en sukker ting da.

Skjult ID med pseudonym Ripley fr. 29 mars 22:13

En mann på 43 her; søker 35-45...
Snittalder av 175 besøk på profilen min er 42,78 😆

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 29 mars 22:22

Hush! Skakke ha no toy eller boy..
Har bare tatt jobben som slogan-forfatter for Sukkers internasjonale avdeling.

Skjult ID med pseudonym Zorro fr. 29 mars 22:49

Siden jeg ikke har et liv i kveld søkte jeg uten filter etter kvinner i alder 48-52 og noterte alderspennet de søker i. Det er fra 34 til 62. Med et gjennomsnitt på 43,32 til 55,56. Det gir et totalt gjennomsnitt på 49,44. Nå noterte jeg ikke alder på alle damene, men dette gir en pekepinn på at kvinner i denne alderen stort sett søker etter menn i samme alder. Kanskje noen kan forske litt mer og se om det er andre forskjeller, som f.eks etter hvor folk bor, ønsket forhold, høyde, kroppsfasong, alder osv osv.. og ha med 1000 i søket, så blir statistisk validitet ut av det. Om noen virkelig kjeder seg vel og merke :-)

Skjult ID med pseudonym Høy Libido lø. 30 mars 12:25

Bare en påminnelse. Her på forum skal det være en trivelig ordlyd damer. Personangrep skal ikke forekomme. Sammenslåing og derav etterfølgende hakking må slutte sporendeks. Tolk dette som en advarsel

#Himtoo 👮

@somewhat : neste gang er det min tur til å dekke ryggen din. `We few, we happy few, we band of brothers`

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 30 mars 12:57

😂 Du får sagt det...

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 30 mars 13:06

Så du skal ha opptil flere meningsutvekslinger med fremmede online om temaer uten fasit og forventer at det ikke ender i personangrep, misforståelser og hersketeknikker? Tareisammen! 😁

Skjult ID med pseudonym Høy Libido lø. 30 mars 13:59

Storebror ser deg @Zorro 👀
Du har nå en prikk for å si imot regimet. Frekkhet blir slått mykt ned på i starten, men vil etterhvert .. merkes.

#Himtoo 👮

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 30 mars 15:56

Opptil tre-fire år alderforskjell, den ene eller andre veien, er det jeg kaller 'jevnaldrende'...

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 30 mars 15:59

Jeg også, Lone

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 30 mars 18:35

Tenker vel også at folk ikke burde legge seg opp i hva andre driver med. Heller konsentrere seg om hva som er ok for egen del.

Forutsetter at det ikke er ufint da. Som Søviknes og Skei Grande.

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 30 mars 18:53

Å få seg en mye eldre partner er som å kjøpe seg en hund. Du vet jo som omtrent når det blir dags med avliving.

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 30 mars 19:13

Hvem argumenterer dere mot egentlig?
Jeg har ikke sett at noen her har skrevet at folk ikke skal få ha seg med eller bli sammen med hvem de vil her...

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 30 mars 20:17

Kunne ikke se at de skrevet noe i heading'en heller, jeg, da, om at folk ikke bør få søke det de vil.
Nei, må få meg briller, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 30 mars 20:28

Lone, er det slik at vi kan få hvem vi vil her? Hadde jeg bare visst det før... Da hadde det vært kjekt om damene skrev uten anonymt pseudonym en stund. Coma, du kan begynne 😘

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 30 mars 20:34

En sånn hund får du gratis @Coma

Lykke til☺️

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 30 mars 20:37

@Zorro
Jeg vet hvem du er og følger med på dine bevegelser 😉

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 30 mars 20:40

Det ante meg at Zorro siktet seg inn på sjølveste rampejenta 😄

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 30 mars 20:43

Skummel dame.. 😨

Skjult ID med pseudonym Mann40 lø. 18 mai 07:33

Er jo bare kjempebra det, for jeg foretrekker damer som er tilsvarende eldre :-)

Skjult ID med pseudonym Man Anonim lø. 18 mai 08:20

Vanskelig å si... Heller yngre enn eldre, kanskje jeg må endre på det.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 18 mai 10:12

Jeg ser egentlig på menn som er fem år yngre, som noen i min egen aldersgruppe. SÅ mye yngre holder de seg ikke.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 10:32

Pluss fem, minus fem. Finnes gubber som er 10-15 år yngre (Og eldre seff) og freshe menn som er 10-15 år eldre (Og yngre selvfølgelig. De fleste kjenner vel sin gyldne middelvei, bare at den fremstår som en seksfelts motorvei ganske ofte. Jeg fikk mld fra en på 75, søttifem!!, som søker ned til 42. Han mente at han fint kan ha et forhold til yngre kvinner enn meg. ET sted går grensa for hvor gammel man selv kan være, når man søker langt yngre. Det er kanskje en av (høyt tall) på 75 som holder seg bra fysisk, visuelt. Og kanskje en av (enda høyere tall) damer på 42 som synes en visuelt bra søttifemåring er tiltrekkende.

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm lø. 18 mai 10:45

Hva er «regelen» her igjen?
Egen alder/2+7?

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 10:53

Helt, helt, HELT uaktuelt!🤣🤣🤣 Men at mange bruker den, til Dovre faller, er det ingen tvil om.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 18 mai 10:53

Det er en del som mener den er innafor 😅

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm lø. 18 mai 10:57

Regler er til å for å følges mine damer😉

Skjult ID med pseudonym Han dølle lø. 18 mai 10:58

Jeg tenker ti år opp og ti år ned er en grei tommelfingerregel. Gitt at man er mellom 30 og 60.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 18 mai 11:02

Det mener de også , Ole Brum. 😅 Man er nesten forpliktet til å stille.
Jeg brukte langt tid på å skjønne hva som skjedde, første gang jeg fikk en slik på innboksen min på Facebook. Det var ikke noe i meg, som reagerte med at dette var en kandidat på sjekkern. Jeg tenkte mer bestefar/farsfigur. Selv ikke når det kom frem at barna hans var betraktelig eldre enn meg, tok han hintet da jeg sluttet å svare. 😂😅

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 11:05

Har null interesse av ti år yngre menn. Og den regelen, hva i all verden skal jeg med en så mye yngre mann? Jeg tror, helt seriøst, at veldig, veldig mange kaster seg ut i dette sirkuset, og tror/mener at de er like attraktive på markedet, som da de møtte sin x, for maaaaange år siden.
Ta testen, gå ut på byen, og se hvilken alder man tiltrekker seg da (Og da mener jeg ikke de typiske ONS menneskene). DER har man svaret på hvilken alder man bør søke.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 18 mai 11:06

Da skulle jeg kunne vært med 25 åringer. 😂🙈 Skjer ikke.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 18 mai 11:08

Ideelt sett. Han er 40-45.

Skjult ID med pseudonym Han dølle lø. 18 mai 11:09

Regnefeil Frøken? Er du 38?

Skjult ID med pseudonym Man Anonim lø. 18 mai 11:13

Før tenkte jeg 18-29...
Nå tenker jeg 25-35.
Helst unngå Instagram/Snapchat/FB avhengige

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 18 mai 11:15

@Dølly Hm, nei. Det er om jeg skal gå etter hva som skjer på byen. Veldig mange av de yngre mannfolka syns en litt eldre dame er helt ok. Hvert fall for en stund. 🙈

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 18 mai 11:17

Hm. Tror jeg skal begynne å gå mer på byen. Jeg skal jo endre atferd og livsstil her.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 18 mai 11:17

Samme her. Er inge stordrikker lenger da, men burde komme meg mer ut.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 11:18

Hvorfor 18, ManA?

Skjult ID med pseudonym Han dølle lø. 18 mai 11:18

Åja, trodde du implementerte Brum's regnestykke :)

Skjult ID med pseudonym Han dølle lø. 18 mai 11:20

Jeg har fra sekstenårsalderen tenkt at all goes, så lenge hu er sprek. Det være seg 16 eller 46

Skjult ID med pseudonym Han dølle lø. 18 mai 11:20

Når det gjelder sex, ikke forhold

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 18 mai 11:21

Det er liksom bare ser å komme seg ut of se folk, Frk Beist. Danse! Koble av. Er sunt innimellom.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 18 mai 11:30

@Dølly Jeg kunne nok gått for en som er mye yngre eller eldre om jeg traff han feks gjennom felles kjente, via jobb eller i en setting hvor jeg falt pladask. På nettet fungerer det ikke helt sånn.

Skjult ID med pseudonym Han dølle lø. 18 mai 11:32

Nei, det har du helt rett i. Det må være noe magisk

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 18 mai 11:34

... her inne er jo alt et regnestykke.

Skjult ID med pseudonym Han dølle lø. 18 mai 11:37

Jeg tar meg stadig i å tenke at det ikke er et representativt utvalg av norske folk innpå her. Har ihvertfall et sterkt ønske om at det ikke er det.

Skjult ID med pseudonym Blåklokke lø. 18 mai 11:40

Hvorfor ønsker du det, Han dølle?

Skjult ID med pseudonym Han dølle lø. 18 mai 11:41

Det kalkuleres og beregnes over en lav sko. Som om kjærlighet er en app

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 18 mai 11:43

Jeg tror det er representativt her. Alle single jeg kjenner har vært her (tror jeg).
Det som er litt synd med nettdating, er at man ikke rekker bli kjent over tid. Annet enn her inne eventuelt. Og det er vel også min hovedmotivasjon for å henge i forumet. Man får sett litt flere sider av folkene her. 😊

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 18 mai 11:44

Det er nok det det er.😁 Men du kan aldri komme bort i fra at det å velge noen via nett, blir en slags matemaikk. Der man velger ut fra målbare kriterier på hva man ønsker eller ikke ønsker. Alternativet er umulig. Jeg har fått mye pepper fordi jeg ikke er interessert i menn med små barn. Blitt kalt skikkelig egoist og en som ikke liker barn osv. Men, jeg kan jo ikke seriøst tenke at slik og slik vil jeg livet skal være fremover, og så gå å møte en som innehar alle kriterier som ikke passer inn i det livet? Si på første date; 'du har en del egenskaper og verdier jeg misliker, men seriøst tenker jeg at jeg bør gi deg en sjanse for å ikke være kresen.' Tenker en slik start gir sus i sengetøyet.😁

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 11:45

Vedk må passe inn i det livet jeg har. Det gjør ikke en mye yngre mann. Ikke i vennegjengen, veldig lite sannsynlig i familiesettinger. Mange ser nok for seg isolert kjærestetid, bare de to. Det er der "diskusjonen" stanser når de mye yngre tar kontakt også. Når jeg forteller at alle mine venninner er like gamle som meg, og har jevngamle eller eldre ektefeller. Jeg er den eneste single. At mitt eldste barn nærmer seg 30. At jeg har to barnebarn. At den jeg søker må være komfortabel med disse tingene og ha et ønske om å være en del av det livet jeg har. Jeg skal ikke isoleres og bare være en jentekjæreste i et forhold som ikke tåler dagens lys.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 18 mai 11:47

Det med små barn er jeg enig i Kiara. Det er ikke optimalt når man har store barn selv. Men jeg traff en i fjor med en 6 og en 7 åring. Jeg ga f.. de var der annen hver uke og jeg digget fyren.

Så, når alt kommer til alt... Jeg har innsett at så lenge de ikke er der på fulltid, så kan det gå helt greit. Men JEG skal ikke ha fler.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim lø. 18 mai 11:47

@Sukkerert
Fordi jeg visste ikke bedre da, de generasjonene er altfor opphengt i sosiale media...

Skjult ID med pseudonym Han dølle lø. 18 mai 11:50

Vet ikke om det bare er meg, men det er lett å henge seg opp i folks skriverier, og så fremstå som negativ. Det vil være litt uheldig vurderingsgrunnlag. Kiara, klart man kan ha kriterier. Det å gå i dialog for å si meningen sin om motpartens kriterier virket for meg helt fjernt

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 18 mai 11:50

Møter jeg en jeg liker i virkeligheten, tenker jeg at jeg vil kunne inngå kompromisser på det meste.😁🍾🥂 Også barn.

Skjult ID med pseudonym Blåklokke lø. 18 mai 11:51

Det er ikke mitt inntrykk at alle er sånn, men noen finnes det jo. Sånn er det da i det virkelige liv også, så kanskje utvalget er ganske representativt likevel? Mulig du og jeg har veldig ulike erfaringer her inne, men jeg opplever det altså ikke som at flertallet er kalkulerende og beregnende.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 18 mai 11:51

Det er jeg helt enig i er fjernt, Dølle 😁😅

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 11:51

Er DET den eneste grunnen til at du har beveget deg vekk fra den aldersgruppen?🤔

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 11:52

ManA

Skjult ID med pseudonym Man Anonim lø. 18 mai 12:00

@Sukkerert
Ja, de fleste jeg møter virker ikke intelligente for min del. Så aldersgrensen har ikke hatt mye å si for min del. Mange som ser kanskje 30 ut men, oppfører seg som barn. Spesielt når det er snakk om relasjon til andre. Dømmende/nedsettende/krenkende oppførsel ser jeg på som umåtelig barnslig. Ofte jeg må snakke med noen som er kanskje 55+ for å kunne respektere de. Ellers ser jeg på dem som barn med voksen kropp...

Det har bremset meg kraftig fra gå ut på dates. Selv om jeg har vært med noen.

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 18 mai 12:03

@Ole Brumm 10.45

Den regelen ser ut som et desperat håp for mange menn her inne, men er lite realiserbart i det virkelige liv :)

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 12:03

🙈🙈

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm lø. 18 mai 12:12

Hate the game - not the player @Lady😂

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 12:18

Kanskje 55+ for å kunne respektere de..... Så flertallet på dette forumet er under ditt nivå, ManA? Jeg ser da ikke på deg som mer intelligent enn andre på din alder. Kan det være at du har litt høye tanker om deg selv? Er det ringen? Etternavnet?

Skjult ID med pseudonym Man Anonim lø. 18 mai 12:22

@Sukkerert
Erfaring, ikke noe annet enn det. Oppsøker ikke intelligente samtaler her, hovedsakelig underholdning for min del. At jeg kan gi litt underholdning fra meg også er vel bare naturlig ;)

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 12:27

Neida, det er nok flere som har gitt opp å føre intelligente samtaler med deg her også. Har du gitt litt undrrholdning? Hvor da?

Skjult ID med pseudonym Blåklokke lø. 18 mai 12:30

Sukkerert, fordi noen tenker og uttaler seg annerledes enn en selv, trenger ikke det nødvendigvis bety at det de sier eller mener er feil. På samme måte er ikke alt du mener og sier riktig for alle andre, selv om det er det for deg.

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm lø. 18 mai 12:33

Egentlig så driter jeg i alderen, så lenge hun er vakker og veltrent - kan fiiiint være helt opp til et par år eldre da...

Skjult ID med pseudonym Han dølle lø. 18 mai 12:34

Diplomatisk og velartikulert Blåklokke :)

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 12:36

Feil? Nå er jeg ikke helt med her....

Skjult ID med pseudonym Man Anonim lø. 18 mai 12:41

@Ole Brumm
Tenker du max kjæreste da?

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 18 mai 12:41

En høy, veltrent mann med et godt hjerte og at begge hodene fungerer burde ikke være for mye forlangt 😉

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 12:55

Ja, men må se de andre også

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm lø. 18 mai 12:58

Stryker som faen 😂

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 12:59

Ser gjerne bilde av det også😁

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 13:03

Ok

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm lø. 18 mai 13:05

Tusen takk 😘

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 13:08

😘

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm lø. 18 mai 13:23

@ManA: hva mener du med «max kjæreste»?

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 18 mai 13:33

Blåser i alderen bare hun er ganske pen, klarer å stramme på seg timeglass figur og (av og til) kler seg i relativt korte skjørt og bruker sko med litt hæl. Pluss for trang bluse.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim lø. 18 mai 14:03

@Ole Brumm
Flørt->date->kjæreste->forlovede->kone

Hvor stopper det, er det en max grense. Eller fullt ut?

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 18 mai 14:30

Jeg er ikke noe opptatt av at han må se sånn eller sånn ut. Er mest opptatt av livsstil. Jeg kan ikke ha en som gir meg masse usunn input. 😂

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 18 mai 14:35

Pølse går bra eller🙈

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 18 mai 14:38

Ønsker forøvrig at hun har en alder i nærheten av egen. Inntil 6-7 år ned og 2-3 år opp. Hun bør finne meg nå snart.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 18 mai 14:43

Pølser er nei-mat

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 18 mai 14:44

🤭

Skjult ID med pseudonym maryandthe lø. 18 mai 15:30

Maks 5 -6 år opp eller ned - helst ned😜.

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 18 mai 15:40

Det var som faen

Skjult ID med pseudonym maryandthe lø. 18 mai 15:54

Som mannfolka vettu - dere er jo kroniske -ned, ned, ned, intet annet duger....

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 18 mai 16:54

@subjekt

Noen damer har timeglassfigur og en mann bør klare å snøre en lakk/lærkorsett. Noe fornuftig må han jo kunne brukes til 🙂

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm lø. 18 mai 17:06

Aha @ManA...kjæreste😃

Skjult ID med pseudonym Blåklokke lø. 18 mai 17:34

Apropos dette med at menn "alltid" søker ned i alder. Av de 20 beste matchene på min liste (alder 50+, fra 100 til 98 i matchtall) ser jeg følgende:
- Fire søker maks alder samme som seg selv.
- 12 søker maks alder høyere enn seg selv (opptil syv år, de fleste to-tre år).
- Fire søker maks alder lavere enn seg selv.

Det er altså et stort flertall som søker kvinner med maks alder høyere enn seg selv. Hvis vi slår sammen resultatene for de som søker opp til samme alder med de som søker eldre, så blir det en prosentvis høy andel. Nå er jo ikke dette en stor nok undersøkelse til at den knuser myten om at menn alltid søker ned i alder, men den forteller i hvert fall at det slett ikke alltid er sånn. Det er jo positivt!

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 17:54

Av mine 20 søkte 3 av de max samme som seg selv, 13 av de søkte 1-5 år eldre, alle 20 søkte 10-30 år yngre. En av de 20 yngre var -10, ellers var resten 13-30, med hovedtyngden på 16-17.

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 18 mai 18:54

Vi menn er noen 🐽

Ser ganske ofte at damer på min alder søker 10-15 år ned og kun opp til egen alder også. Står gjerne at de er ungdommelige🤭

Tenker at folk skal få søke det de ønsker så får jeg prøve meg på en av de som synes min alder er ok. En dame på 45+ som søker fra 30-45 er garantert ikke noe for meg uansett🙄

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 19:34

Sånn tenker jeg også, rumpa. Jo lenger ned en mann søker, jo lenger bort fra meg beveger han seg. Hvis han er sååå ungdommelig, at 30 er aktuelt, er han for ungdommelig for meg.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 19:35

Blir forresten kaffe nr to allerede imorgen🙂 Mann 53👍

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 18 mai 19:55

Sjekket ut de 30 som er øverst på lista mi, menn 44-46.
Gjennomsnittlig alder for hva de søker er 32,2 - 47,1.
Noen «ekstreme» her, søker fra 22-55, 24- 49 f.eks., så fant medianen også som her var 34 - 47.
Tror dette stemmer ganske bra for typisk mann (og dame? Vet ikke da ser ikke dem) her på Sukker: noen (1,2, 3 + år opp) og ganske mange flere år (6,7, 10, ++) ned.

Skjult ID med pseudonym _my_ lø. 18 mai 20:31

Har alle regnestykkene nedenfor tatt hensyn til variabelen «Alle juger»? -også om alder? Finnes sikkert en formel for sannsynlighetsberegning av dette. Svaret er -uten å behøve å regne, haha: aldersulikhet i søk nedover er enda høyere enn det dere er kommet frem til. Muahahaha!

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 18 mai 20:39

Jeg har møtt på EN som jeg vet løy på alder.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 18 mai 20:39

... noen sinne.

Skjult ID med pseudonym Blåklokke lø. 18 mai 20:46

Poenget mitt var ikke å finne verken median eller gjennomsnitt, eller gjøre noen som helst slags utregninger, my og Lone. Mitt poeng var å vise at det faktisk er mange menn som også søker damer over sin egen alder. Hva de søker nedover var ikke relevant her. Dermed blir også både median og gjennomsnitt uinteressant. Påstanden var at "alle" menn søker nedover i alder. (Ja, selvfølgelig søker de også ned i alder, noe annet ville vel være litt unaturlig.)

Min lille undersøkelse viser at de ikke bare søker nedover, men at mange også søker oppover i alder. Av mine 20 var det altså 16 som søkte enten opptil egen alder, eller eldre enn seg selv (12 søkte eldre enn seg selv). Det var poenget.

Skjult ID med pseudonym jente32 lø. 18 mai 20:49

Tror de fleste ønsker noen som er litt yngre, har et godt utseende og matcher på det mentale plan. Menn har aktivt søkt dette i generasjoner. Nå gjør kvinner det også aktivt, hva er problemet?

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 18 mai 20:51

Det skjønte vi, da.
DU ønsket å vise at de ikke søkte bare nedover.
JEG ønsket å illustrere med eksempel at: ‘ja, menn søker _både_ oppover og nedover, og da fortrinnsvis nedover.

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 18 mai 20:54

Skjønner du ikke det, Jente32?
Ligningen går ikke opp, da, vet du.
Hvis du, jeg , alle, kvinner som menn, skal ha seks- ti år yngre kjæreste, få vil ha eldre, så vil det jo bli få par ut av det da, vet du.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 20:56

Det blir det visst uansett😏

Skjult ID med pseudonym Blåklokke lø. 18 mai 20:59

Men at menn søker både oppover og nedover var jo ikke noen overraskende nyhet, Lone. Og det var heller ikke det som var utgangspunktet, altså påstanden. Påstanden var at "alle" menn søker nedover, og da implisitt ikke oppover.

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 18 mai 21:09

Jeg har ikke fått med meg noen påstå at menn _kun_søker nedover. Gått meg hus forbi det gitt.
Menn søker fortrinnsvis nedover, har jeg hørt mange ganger, og vil jeg si er mer riktig, og litt oppover i alder. .
(De to-tre årene mange slenger oppå egen alder mistenker jeg i mange tilfeller er for ikke å bli grabukk-stemplet. Mann 44 søker dame 24 - 47.)

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 18 mai 21:23

Dette med lavere alder henger sammen med utseendet. «Alle» vil ha en penest og kjekkest mulig partner. Vel. Da må vi ned i alder. Dette er jo ikke akkurat rakettforskning. At kvinner nå søker som menn betyr bare at også kvinnene preges av et utseendefokusert samfunn og dessuten at kvinner har utviklet en liknende fysisk grådighet til det motsatte kjønn som det menn til alle tider har hatt. Dette henger igjen sammen med konsummentalitet. Vi skal konsumere hverandre ikke elske hverandre. Og av konsum følger apetittelighetsprinsippet. Vi fortærer bare det vi finner smakfullt og delikat. Altså ung hud, ungt kjøtt, ungt sinn. Osv. Konsum og forbrukermentaliteten gjør oss alle til rovdyr.

Skjult ID med pseudonym jente32 lø. 18 mai 21:31

Hvordan reagerer dere menn på kvinne f. eks på 44 som søker mann 24-47?
Er det ok eller litt provoserende? ;)

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 18 mai 21:47

Ikke mer enn at hun er uaktuell

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 18 mai 21:49

Reagerer ikke i det hele tatt @jente32

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 21:50

Det er så enkelt som det, rumpa 🙂

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 18 mai 21:56

Jo. For meg er det det. En dame på 44 som søker ned til 24 har noen verdier som gjør hun uaktuell for meg, men bryr meg ikke mer om det.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 21:59

Helt enig. Leter videre i bunken.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 18 mai 22:05

Jeg har faktisk akkurat senket alderen fra tre ned og seks år opp, til ti år ned og opp til egen alder.😅 Det har ikke gjort underverker må jeg si.

Skjult ID med pseudonym jente32 lø. 18 mai 22:06

Kan det være at kvinner tenker at en mann på 44 som søker damer på 24-47 er uaktuell på grunn av verdier han har? Og at de så leter videre i bunken......Ikke rart det er vanskelig å finne noen på nettdatingsider....;)

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 18 mai 22:14

En manns verdier sier mye om hans karakter... Det er ingen grunn til å bruke tiden på menn som rir ned i solnedgangen på en halt hest....

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 18 mai 22:14

Selvfølgelig @jente32.
Erta har jo allerede sagt at hun tenker slik

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 22:14

Jeg tenker at de aller færreste menn på 44 har noe med en 24 årig ung dame å gjøre, og at de aller færreste unge damer på 24 bør være sammen med en mann på 44

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 22:18

Ser ikke akkurat at det gjør letingen mer vanskelig, jente32? Fin måte å luke unna uaktuelle, for DET er det jo alltid.

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 18 mai 22:27

Jeg kunne i og for seg og for så vidt godt tenke meg en liten eskapade med en helt ung dame. Kanskje sånn ca 24 år. Må jo være deilig det? I alle fall for meg. Og hun kan jo en aldersfetisj eller noe. At hun har en slags hemmelige greie for hyperaktive nordlendinger på (nesten) femti år med livslangt medlemskap på sukker.no Så blir det deilig for henne også🙃

Skjult ID med pseudonym jente32 lø. 18 mai 22:29

Tenker at det viktigste er selvinnsikt og å være bevisst om hva man kan tilby en partner, ikke bare hva man vil ha.

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 18 mai 22:34

@jenta32

Skal bruke dine egne tall. Så hvis en mann på 44 mener han har masse å gi til en jente på 24 er alt helt topp?

Skjult ID med pseudonym jente32 lø. 18 mai 22:38

Jeg har ikke noe problem om en mann på 44 finner en jente på 24 der de finner hverandre som den perfekte match. Like lite som jeg har noe imot en dame på 44 som finner en mann på 24, der begge mener den andre er det de ønsker seg.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 22:42

Jo større aldersforskjell, jo større sjanse for at økonomi er en tung faktor

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 18 mai 22:42

Da er jo alt fint da. Skjønner ikke hvor du da vil med eksemplene dine lenger ned.

Folk får som sagt søke det de vil, men de damene som søker så langt ned i alder er helt uaktuelle for meg. Rygger tett ut igjen fra profilen.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 18 mai 22:45

Det var en fyr som likte profilen min, som skrev han var en typisk steinbukk for deretter å ramse opp kvalitetene sine. Jeg blokkerte han.

Er det sært?

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 18 mai 22:46

Neida

Skjult ID med pseudonym jente32 lø. 18 mai 22:46

Mitt poeng er at menn OG kvinner har den samme friheten til å søke ned i alder. Det har blitt mer vanlig for kvinner, det har (nesten) alltid vært vanlig for menn.

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 18 mai 22:48

Selvfølgelig har de det

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 18 mai 22:48

Orker ikke sånne som tror på sånt vås.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 18 mai 22:49

Det er ekstremt, signifikant, avgjørende og grunnleggende forskjell på å ha noe i mot mennesker, og det å velge bort uaktuelle kandidater. Jeg har ikke i mot et eneste menneske i hele verden, på grunn av den kjærligheten de har funnet. Være seg alder, etnisk tilhørighet, seksuell legning osv osv, så lenge begge parter i forholde er voksne, samtykkekompetente og frivillig involvert i forholdet. Men mange av disse er helt uaktuelle for meg. For eksempel menn på min egen alder som helst vil ha damer som er 15+ år yngre, og konsekvent flørter og sikler på dem. Selv om han vet de gjerne er ute av mulighetenes horisont, og at han må ta til takke med ei på min alder. Det at han ikke greier å skille mellom generasjoner på sexfronten er nok for meg. Når det gjelder de JEG vil involvere meg med.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 18 mai 22:50

Tja, hvor mange menn er offentlig vitseobjekt på grunn av ei tretten år gammel yngre dame? Eller der det er 25 års forskjell som og så skjer blant de offentlige? Hvor mange vitser om Tellefsen og Hellstrøm florerer?

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 18 mai 22:52

Kan jo heller dra frem Petter og Vendela. De får jo gjennomgå.

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 18 mai 22:58

Nå mener jeg at alt kan tulles med så det går fint å tulle med Vendela og Petter, Prinsessen og Shamanen, Tellefsen eller hvem det måtte være.

Ja. Byr på meg selv også hvis noen blir fristet.

Skjult ID med pseudonym jente32 lø. 18 mai 22:59

Et godt eksempel på et par som funker "den andre veien" er Frankrikes president Macron som er 42 og hans kone Brigitte som er 66.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 23:05

Gode eksempler ville vært den vanlige kvinnen og mannen i gata, synes jeg.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 18 mai 23:10

Poenget mitt var egentlig at Vendela og Petter tulles med og vitses med i hytt og pine, men disse andre med 20-30 års mellomrom får fred. Ergo, ikke likestilling på fronten aldersforskjell.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 23:19

Skjønte det, Kiara, tenkte mer på fransk politiker og fruen

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 18 mai 23:19

Jeg kjenner mange privat, hvor det et stor aldersforskjell og det funker. Kan ikke se det har noe med hva mine preferanser skal være.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 18 mai 23:21

@sukkerert, 👍. Kommentarene krysser litt her😄

(mann 26 år fra Oslo) sø. 19 mai 00:22 Privat melding

Mann 26 her. Ingen damer har tatt kontakt med meg 🤔🤔

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 19 mai 00:26

Ingen menn heller? Hmmm

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 19 mai 06:48

Dating er for tøffinger, uansett alder. Her blir du veiet, og fort funnet for lett. Vurdering her, blokkering der - en indre og vekk me'n..... Life's hard😳. For min del handler alder mest om mental tilstand. Jeg er "etablert", men ikke så "satt" i hode og hjertet (håper og tror jeg iallefall). Men/ så dating har jeg gitt opp, dessverre... Men synes fremdeles en god del av dere her inne er morsomme, underholdende og noen ganger ganske provoserende. Godinger. God søndag 🤗.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 19 mai 08:17

Godt sagt, Maryandthe! God søndag til deg også! 😊

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 19 mai 08:37

Dating er for hardhauser, ja. Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal forholde meg til selve «spillet». Etter som årene vandrer av sted savnes det hudkontakt, sex, kyssing og kos. Men dette må liksom pakkes inn og skjules. Det er bare det store «forholdet» som gjelder. Kjærligheten. Den siste reisen med den siste livspartnere. Føles jo fasan mer som en begravelse disse greiene! Vi skal liksom funne den siste store kjærligheten og reise inn i solnedgang med hverandre. Vi skal kanskje ri på en elg også?!? Og så skal vi sette oss på en stein i fjæra og sovne inn i hverandres armer. Får helt frysninger av denne jakten på kjærligheten😬 Angrer på at jeg ikke gikk for sex fra første stund. Vedder på at det hadde vært mye mer fremtidsrettet og deilig.

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 19 mai 08:42

😂...også kan jeg godt like litt androgyne (inkluderte det lettere nevrotisk? Ok bring it on!) menn med noe mellom øra😘

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 19 mai 08:58

Nevrotiker = Følelser utenpå huden. Bare man finner et egnet sted, så å si et punkt på kroppen å rette den emosjonelle intensiteten, kan det bli riktig så godt for alle😛

(mann 41 år fra Buskerud) ti. 21 mai 00:38 Privat melding

Er nok ingen fasit på hvor gammel vedkommende må være, men innrømmer gjerne at jeg har en tendens til å like kvinner som er noen år eldre en meg selv. Hvorfor har jeg heller ikke noe 100% svar på, bortsett ifra at det sannsynligvis ligger noe i at det er utrolig mange vakre damer i 45+. Det syntes i alle fall jeg :-)