Alle innlegg Sukkerforum

Aldersønsker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tyventyven to. 28 mars 22:52

Jeg er temmelig ny her og har bitt meg merke i noe. Veldig mange voksne damer (40+) ønsker seg menn som er 5-10-15 år yngre. Det er jo det helt motsatte av alderssammensettingen blant par ute i det "virkelige" livet. Hvorfor er det slik? Signaliserer disse damene at de egentlig er ute etter en elsker, finner de ikke bra nok menn i sin egen aldersgruppe, eller hva?

Skjult ID med pseudonym sør to. 28 mars 23:09

Er det ikke sånn i det virkelige liv? Jo det tror jeg absolutt, hvertfall i mitt liv og omkrets er det absolutt innafor. Har vel ikke noe med elskere eller egen aldersgr tror jeg. Men alder er et tall og kjemi er kjemi. Jeg tror mulig damer 40+ som nå er ferdig med små barn vil føle seg litt fri igjen.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 28 mars 23:11

Er 49, og vil helst føle meg litt fri sammen med en jevngammel eller litt eldre mann.

Skjult ID med pseudonym Lone to. 28 mars 23:13

Tror du at damer på 40+ vil føle seg _mer_ fri med en kar som 5-10 år yngre enn med en jevngammel eller eldre mann, sør? Eller hva mente du?

Skjult ID med pseudonym sør to. 28 mars 23:19

Det er nok opp til hva en søker, jeg skrev utfra mine erfaringer.

(mann 46 år fra Oslo) to. 28 mars 23:20 Privat melding

Hvorfor er det slik?

Det er ikke slik.

Det er ikke riktig at "veldig mange ... ønsker [oversetter med søker] ... 5-10-15 år yngre".

Med forbehold om at OPs liste likevel gir et slikt bilde, dette har vært oppe tidligere, og det som har vært meddelt av "data" tilsier at det ikke er noen signifikans hva gjelder at kvinner i førtiårene og oppover søker seg yngre heller enn jevngamle og eldre menn.

Dog legger man kanskje ekstra merke til de tilfellene som lener seg i den retningen, men jeg tror det kan være lurt å sjekke de faktiske tallene før den type påstander presenteres.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 28 mars 23:22

Men hvorfor tror du kvinner 40+ vil føle seg litt fri, sør, og dette tilfellet, sammen med yngre menn? Jeg skjønner ikke hva du mener?

Skjult ID med pseudonym Tyventyven to. 28 mars 23:26

Sør: Jeg sier ikke at de ikke er innafor. Det er helt greit å finne seg en partner som er yngre enn seg selv selv om man er dame. Jeg bare påpeker at i de aller fleste par så er mannen den eldste. Det er heller sjelden at mannen er 10 år yngre. Det er en nøytral observasjon. Likevel ser jeg at veldig mange damer faktisk søker etter menn som er vesentlig yngre.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 28 mars 23:27

Men, det kunne jo vært interessant å vite hva en annen kvinne på 48 tenker at en mann på 38 kan gi henne, som en på 58 ikke kan...

Skjult ID med pseudonym Tyventyven to. 28 mars 23:31

Patent; der er mulig du har rett. Jeg har som sagt ikke vært her særlig lenge, men jeg har browset en del profiler og observert det jeg påstår. Det er imidlertid et lite utvalg av det totale antallet så det kan hende inntrykket endrer seg. Ang de faktiske tallene så er nok ikke de tilgjengelige for meg.

Skjult ID med pseudonym sør to. 28 mars 23:34

Helt klart at i de fleste tilfeller er det sånn at mannen er eldst. Men også i 2019 så er det blitt mer vanlig, har diskutert dette med både damer og menn. Jeg ser ikke noe galt i å finne en som er 5-10 år yngre uansett kjønn. Det er jo opp til hver enkelt.

Skjult ID med pseudonym Lone to. 28 mars 23:36

Noen få damer på 40+ gjør sikkert det, ja. Kanskje de har sett seg lei av å falle utenfor alderkriteriene til jevngamle menn, som gjerne søker 5 til laaangt under egen alder, så dette er en slags måte å si "jeg vil ikke ha deg heller" på til dem? Eller kanskje de ikke føler seg som 40+, men mer som 32-ish, og ønsker en partner som er mer på deres egne mentale alder, slik som menn gjerne oppgir som grunn for å søke mye yngre? Eller de bare har etter hvert opparbeidet seg en solid mengde penger, på egen hånd, og har lyst til å ha en kjekk, pen mann å briefe seg litt med, i tillegg til Tesla'n, hytta, seilbåten mm.? (Yngre er som regel penere enn eldre)

Skjult ID med pseudonym sør to. 28 mars 23:47

Lone Mental alder er nok en grunn. At damer også er mye mer trygg på egen økonomi. Men det finnes jo absolutt kjekke menn i 50 årene også, så det tenker hvertfall ikke jeg. Menn 55+ begynner også å bli litt vel satt generelt, så om en liker å ha litt fart rundt seg er det også en ting å gå litt ned i alder

Skjult ID med pseudonym Lone to. 28 mars 23:49

Hva "tenker i hvertfall ikke du", sør?

Skjult ID med pseudonym sør to. 28 mars 23:54

Jeg tenker at det finnes mange kjekke menn i 50 årene, så det tenker jeg ikke er så mye grunn.

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 29 mars 00:25

Okei? Du tenker at det finnes mange kjekke menn i 50 årene, så du 'tenker ikke så mye i grunn' ?
Ja, hvorfor tenke så mye egentlig når det finnes kjekke menn i 50 årene?
Kjekke menn i 50 årene liker kanskje ikke damer som tenker så mye(?), så kanskje smart.

Skjult ID med pseudonym sør fr. 29 mars 00:31

Og der begynte saklige kommentarer på forum igjen, I’m out, jøsses. Det er jo ikke lov å ha egne meninger her og respekteres for det. Skulle tro det var barneskole her

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 29 mars 00:34

Fint med meninger. Fint med setninger som gir mening:)

Skjult ID med pseudonym Hush fr. 29 mars 00:39

I anstendighetens navn, Lone. Tror du misset ett ord fra sør 23:54.

Skjult ID med pseudonym Eiriana fr. 29 mars 00:46

Jeg klarer ikke å se at det nå i 2019 skal være noe forskjell om det er kvinnen som er 10 år eldre enn om det er mannen som er 10 år eldre. Og skjønner ikke hvorfor det temaet tas opp gang på gang på flere arenaer.

Jeg søker en mann først og fremst. Om han er 10 år yngre el 10 år eldre el jevn gammel bryr meg Nada. Bare jeg like både det indre og det ytre. Og kjemien er der:)

@Sukkeret
Du sprø "Men, det kunne jo vært interessant å vite hva en annen kvinne på 48 tenker at en mann på 38 kan gi henne, som en på 58 ikke kan...".

Helt ærlig så hadde jeg som 38 årig kvinne fint kunnet vært sammen med en på 48 år gammel mann. Men som en 48 åring kvinne hadde jeg syntes en 58 år gammel mann vært for gammel. ... SÅ...Hva kan en 38 år gammel mann gi henne som ikke en 58 år gammel mann kan gi. Et utseende og sinn som matcher. Min far er 75 år og holder seg godt. Ser faktisk yngre ut en mange av de 58-60 åringene jeg så her inne når jeg la inn et søk ....

OG
En har nå kommet lang iht. kjærlighet mellom like kjønn. Der et av appellene er kjærlighet er kjærlighet uavhenging hvilket kjønn en forelsker seg i.

Dette burde også gjelde iht aldersforskjell mellom kvinne og mann også. Uavhengig hvem som er eldst.

@Tyventyven. Nei, de signaliserer ikke at de kun er ute etter en elsker, Signaliserer du det hvis du søker etter en 10 år yngre kvinne? Og nei, det er ikke motsatt av hva det er i det virkelige liv

Skjult ID med pseudonym Baloo fr. 29 mars 01:08

Hvorfor diskutere noe det faktisk finnes regler på? Mannens alder del på 2 pluss 7 år👍😉

Skjult ID med pseudonym Eiriana fr. 29 mars 01:31

... gjelder også kvinnens alder delt på 2 pluss 7 år :) Men tror jeg faktisk ikke hadde villet gått så langt ned el opp. Skal litt til at både sinn og utseende blir match der gitt...

Ser ikke helt at en kvinne på 32 matcher så godt med en mann på 50 år el. omvendt

Skjult ID med pseudonym Eiriana fr. 29 mars 01:33

Og haha begynte å regne... iht han som nevnte damer på 48 år, hva skal de liksom helst ha menn på 82 år da hahaha 😂 😅 😅

Skjult ID med pseudonym Tyventyven fr. 29 mars 01:35

Eiriana : Det virker som om du tror jeg mener at damene gjør noe galt når jeg observerer at forbausende mange ser etter relativt sett langt yngre menn. Det er feil. Alt er i orden. Det jeg stusset på var at jeg ikke ser den aldersforskjellen reflekteres blant par i det virkelige liv. Og der kan du faktisk ikke si meg i mot. I de aller fleste forhold så er mannen eldre enn dama. Evt så er de ganske jevngamle. Og da lurer jeg litt på hvorfor det er slik her og ikke i rl.

Jeg må også ta forbehold om at jeg tar helt feil slik noen over her påpekte. Og det er mulig siden jeg bare har sett en brøkdel av profilene her inne.

Skjult ID med pseudonym Eiriana fr. 29 mars 02:59

@Tyventyve
Ja, jeg regnet med at du syntes det var galt, tolket det utifra at du tenkte/lurte på om det signaliserte søken etter kun elsker og da ikke fast forhold. Men bra jeg tok feil da.

Men nå vet ikke jeg hvor gammel du er el hvor i landet du bor. Men blandt par jeg kjenner til og hører om er det blandet. Like vanlig begge veier i da nyetablerte forhold. Og med det mener jeg folk som finner seg ny partner i 40 årene som har vært i langvarig forhold fra før av.

Så hvis de du sikter til har vært i et forhold i ca 20 år, så ja da er jeg enig i at det er mere vanlig med at menn er eldre. Men ikke de som har etablert seg på nytt igjen. Da går det vel begge veier men prosentvis er det ikke 50 - 50, men muligens 30 - 70 (i at 30% kvinner eldst altså)

Haha håper du skjønte poenget mitt.

Skjult ID med pseudonym Eiriana fr. 29 mars 03:02

Så ergo med ifølge meg ca 30% kvinner eldst så er det ikke noe uvanelig el annet her enn i RIL

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 29 mars 07:32

Slik er det:
Damer førti-pluss er så dritsexy og trygge at mennene på førtifem-pluss skjelver i buksene, og søker etter damer trettifem-minus, som de regner med er lettere å mani-pule-re, mens menn trettifem-minus er fortsatt så ufordervet og trygge på egen kropp at de blir tent av damer førti-pluss; både dere psyke og deres erfaring.

Neeeext!

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 29 mars 07:51

Et utseende og sinn som matcher, faktisk. Det var jo en grei generalisering i alle retninger... Hva slags sinn og utseende matcher en kvinne på 48, tro? Og hva slags sinn har 38 åringer, som 58 åringer ikke kan ha?🤔

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 29 mars 11:35

@ my
👏 👏

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 29 mars 11:43

Jeg har faktisk kun hatt forhold til menn som er yngre enn meg. Litt merkelig kanskje, men sånn har det blitt. Jeg har ikke noe bevisst forhold til å søke opp eller ned, men av en eller annen grunn så ender jeg med noen yngre.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 29 mars 11:44

....som oftest.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 29 mars 11:59

Neida, Frk, ikke merkelig i det hele tatt.
For meg blir det "merkelig", i mangel på annet ord (og siden du brukte det), når folk i 40/50/60 årene, som har hatt jevnaldrende partnere gjennom hele livet , plutselig begynner å søke seg 10-20 år ned, når de har passert formtoppen og er på god vei inn i, eller står med begge bena oppi, både overgangsalder og "middelalder". Jeg kan ikke skjønne annet enn at de TROR de er mer attraktive enn de er. Jeg tror det er mye av grunnen til at vi rører rundt her i årevis. Majoriteten av menn søker altfor langt ned, og ignorerer jevnaldrende kvinner. Enkelte kvinner søker ned, og oppdager fort at de yngre mennene slett ikke er ute etter årelange relasjomer med halvvoksne stesønner, -døtre og barnebarn, familieselskaper og venneflokker hvor de fleste er "tilårskomne". Fåtallet lykkes, og vi andre vimser rundt mens vi nekter å gi oss!

For de som uansett ikke er ute etter noe langvarig, ordner det seg alltids, for noen uker eller måneder.

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 29 mars 12:13

Vært vesentlig yngre, FrkBeist?

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 29 mars 14:56

De jeg faktisk var sammen med i en del år.. nei, jeg vil ikke si det var noe vesentlig. Men har hatt noen "affærer" med yngre og.. da var det mer vesentlig.
Fått høre at jeg ser litt ung ut, så kan hende det er derfor? Jeg gjør hvert fall ikke noe bevisst rundt dette.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 29 mars 14:58

@Ert De fleste vurderer seg selv som mer attraktive enn det de er. Har lest noen studier på det.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 29 mars 15:01

Skjønner ikke poenget med det🤔

Skjult ID med pseudonym Ny her fr. 29 mars 15:23

Jeg går mye besøk på profilen av damer på 55+ men de jevnaldrende i 40-årene uteblir.... hvor er de? Vil treffe noen på min egen alder, hverken mye eldre eller yngre.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido fr. 29 mars 17:59

Jeg har draget på alle aldersgrupper 👍
Hvem jeg møter på min vei, i livets faser is a little hard to predict
Det er ikke viktig for meg å ha draget, nettopp fordi jeg har det 👊

Jeg hadde en ting for kremt .. modne kvinner da jeg var yngre. Jepp 😁! Jeg var en sånn en. Aldersforskjellen kunne være spennende, er vel ordet.

Nå er det med modne kvinner utvannet, og alder spiller ikke nødvendigvis så stor rolle. Opp eller ned. Hva slags agenda jeg får med person x og y får bli som det blir. Det som betyr noe er .. sjarmen, utstrålingen, kjemien og de tinga der .. og tilfeldigheter rundt hvem jeg møter først.

Det er kjerringer på 20 år, og det er potensiale unntak i alle aldersgrupper.

Fordommer er en blokkade. Gleder er forskjellige og har ingen fasit.

Nå virker jeg veldig opptatt av damer, og det er jeg ikke. Jeg er mer opptatt med å ha det bra med meg selv, og damer er en bonus.

Tenning og begjær kan bli med fantasien eller realiteten. Det der kan være et parallelt univers.

Hvem man liker før og etter utløsning for eksempel kan også være forskjellig.

Hvorfor gidder folk egentlig å ta alt bokstavelig bare på grunn av noen tall på en datingside (jeg tror det er det iallefall). Svartsjuka er snikende og kan bli svært farlig, så hvorfor gidde. Det er jo det dette er. Behovet for kontroll.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 29 mars 18:25

Hvor gammel er du, Libido?
Gjetter 33.

Skjult ID med pseudonym Zorro fr. 29 mars 18:53

De fleste føler seg yngre enn hva de er og like mange mener de er bedre enn de fleste til å kjøre bil. Vi har blitt en gjeng selvforherligende diletanter. Bortsett meg. Jeg er blant de klokere.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 29 mars 18:59

Kjenner meg ikke igjen, dette må vi nesten diskutere utenfor teltet mens kaffen koker

Skjult ID med pseudonym Somewhat fr. 29 mars 19:19

Jeg tror egentlig du har skjønt det, høy libido.
Handler ikke om alder beist, its a way of life! Eller ihvertfall, en innstilling...

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 29 mars 19:24

God aften, Somewhat.

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 29 mars 19:25

Høy Libido og Zorro
Spot on.

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 29 mars 19:31

Når jeg bir stor skal jeg gifte meg med Somewhat, eller sånn som ham, og så skal jeg sitte ‘si’na når han taster alt villere ut over kvelden. Innimellom fyller jeg på GT’n hans, så han ikke tørster i hjel, mens han forteller andre mannlige profiler at de er homo eller at de er naive fjols som ikke har opplevd krigers herjinger.
Å, som jeg gleder meg! Og etterpå, når han nesten slokner, skal jeg gjøre unevnelige ting med ham (unevnelig på Sukker vaffal).

Skjult ID med pseudonym Somewhat fr. 29 mars 19:35

👍

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 29 mars 19:38

💋

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 29 mars 20:00

@Somewhat Jeg har ikke sagt at jeg tror "det handler om alder". Jeg tror det er tilfeldigheter her.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 29 mars 20:01

Skjønner ikke helt hvor dette med svartsjuka kommer inn?

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 29 mars 20:19

Høy Libido har åpenbart hatt høy match med Noe som mente at han skulle velge henne, og som ble drit forbanna da han ikke var interessert, og som anklaget ham for å stå i med alle dem med lavere match.
Innlysende.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 29 mars 20:25

Hm, enig i at jeg skjønte lite av svartsjuka. Bra du oppklarer My. 😂

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 29 mars 20:25

Enig i at jeg... jaja. Whatever.

Skjult ID med pseudonym Anagram fr. 29 mars 20:41

Er nå noe her på sukker da..... langt mer enn 50% av de som har besøkt profilen min det siste året er damer på 5-10 år eldre enn meg. de er med andre ord i slutten av førtiårene.... Dette skjer ikke på andre nettsider

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 29 mars 20:44

Ny slogan:
«Sugar, for the new cougar»
*fnis*

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 29 mars 20:49

Hvor høyt opp søker du da, Ana?

Og, langt mer enn 50%, det siste året? Skal si du fører regnskap da!😀 Jeg har NULL kontroll på hvilken aldersgruppe eller snittalder som besøker meg. Tipper flesteparten er innenfor det jeg søker.

Skjult ID med pseudonym Zorro fr. 29 mars 21:04

Jeg regnet på dette. Fant gjennomsnittsalderen på 100 siste besøkende og fant ut at de var var 3 eldre enn meg

Skjult ID med pseudonym Anagram fr. 29 mars 21:05

Er ikke så veldig travelt med besøk på profilen så var kjapt å se over de par og 30 som hadde vært innom :-) Og er 38 og satte derifra og 10 år ned

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 29 mars 21:08

Ok, så du søker 10 ned, og damene gjør det samme

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 29 mars 21:11

«Sugar ohoy, gimme a toyboy!»

Skjult ID med pseudonym Anagram fr. 29 mars 21:13

Jeg kan nå faktisk ikke huske at jeg noensinne har besøkt profilen til noen damer som var i nærheten av 10 år yngre enn meg da... :-D og siden noen hadde regnet på snittet så ble jeg jo forviten, og det var litt mer positivt når snittet faktisk ikke var mer enn 1 år eldre enn meg 😂. Poenget fra starten av var at det ser ut til å være en sukker ting da.

Skjult ID med pseudonym Hush fr. 29 mars 21:55

I think you really need a toy, _my_. Not a boy.
Men selvsagt, du er vel konfirmert, mulig over 18, og da er det fritt frem.
Go girl!

Skjult ID med pseudonym Ripley fr. 29 mars 22:13

En mann på 43 her; søker 35-45...
Snittalder av 175 besøk på profilen min er 42,78 😆

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 29 mars 22:22

Hush! Skakke ha no toy eller boy..
Har bare tatt jobben som slogan-forfatter for Sukkers internasjonale avdeling.

Skjult ID med pseudonym Hush fr. 29 mars 22:42

Oh! Den internasjonale avdelingen, _my_.
Der har ikke jeg vært i Sukkersammenheng.
Toy skal og bør du ha. Og har sannsynligvis.

Skjult ID med pseudonym Zorro fr. 29 mars 22:49

Siden jeg ikke har et liv i kveld søkte jeg uten filter etter kvinner i alder 48-52 og noterte alderspennet de søker i. Det er fra 34 til 62. Med et gjennomsnitt på 43,32 til 55,56. Det gir et totalt gjennomsnitt på 49,44. Nå noterte jeg ikke alder på alle damene, men dette gir en pekepinn på at kvinner i denne alderen stort sett søker etter menn i samme alder. Kanskje noen kan forske litt mer og se om det er andre forskjeller, som f.eks etter hvor folk bor, ønsket forhold, høyde, kroppsfasong, alder osv osv.. og ha med 1000 i søket, så blir statistisk validitet ut av det. Om noen virkelig kjeder seg vel og merke :-)

Skjult ID med pseudonym Høy Libido lø. 30 mars 12:25

Bare en påminnelse. Her på forum skal det være en trivelig ordlyd damer. Personangrep skal ikke forekomme. Sammenslåing og derav etterfølgende hakking må slutte sporendeks. Tolk dette som en advarsel

#Himtoo 👮

@somewhat : neste gang er det min tur til å dekke ryggen din. `We few, we happy few, we band of brothers`

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 30 mars 12:57

😂 Du får sagt det...

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 30 mars 13:06

Så du skal ha opptil flere meningsutvekslinger med fremmede online om temaer uten fasit og forventer at det ikke ender i personangrep, misforståelser og hersketeknikker? Tareisammen! 😁

Skjult ID med pseudonym Høy Libido lø. 30 mars 13:59

Storebror ser deg @Zorro 👀
Du har nå en prikk for å si imot regimet. Frekkhet blir slått mykt ned på i starten, men vil etterhvert .. merkes.

#Himtoo 👮

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 30 mars 15:56

Opptil tre-fire år alderforskjell, den ene eller andre veien, er det jeg kaller 'jevnaldrende'...

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 30 mars 15:59

Jeg også, Lone

Skjult ID med pseudonym Hush lø. 30 mars 17:53

Er det så nøye å henge seg opp i aldersforskjell den ene eller andre veien?
Kan ikke folk gjøre som de vil, du/dere/alle inkludert?

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 30 mars 18:35

Tenker vel også at folk ikke burde legge seg opp i hva andre driver med. Heller konsentrere seg om hva som er ok for egen del.

Forutsetter at det ikke er ufint da. Som Søviknes og Skei Grande.

Skjult ID med pseudonym Hush lø. 30 mars 18:38

Ja, rumpabar, det er en forutsetning.
Derfor skrev jeg:"du/dere/alle inkludert".

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 30 mars 18:53

Å få seg en mye eldre partner er som å kjøpe seg en hund. Du vet jo som omtrent når det blir dags med avliving.

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 30 mars 19:13

Hvem argumenterer dere mot egentlig?
Jeg har ikke sett at noen her har skrevet at folk ikke skal få ha seg med eller bli sammen med hvem de vil her...

Skjult ID med pseudonym Hush lø. 30 mars 19:17

Om "dere" inkluderer meg, Lone, så argumenterer jeg ikke mot noen.
La ut et par generelle setninger til ts sin heading, og det vedkommende skriver i begynnelsen av tråden.

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 30 mars 20:17

Kunne ikke se at de skrevet noe i heading'en heller, jeg, da, om at folk ikke bør få søke det de vil.
Nei, må få meg briller, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 30 mars 20:28

Lone, er det slik at vi kan få hvem vi vil her? Hadde jeg bare visst det før... Da hadde det vært kjekt om damene skrev uten anonymt pseudonym en stund. Coma, du kan begynne 😘

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 30 mars 20:34

En sånn hund får du gratis @Coma

Lykke til☺️

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 30 mars 20:37

@Zorro
Jeg vet hvem du er og følger med på dine bevegelser 😉

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 30 mars 20:40

Det ante meg at Zorro siktet seg inn på sjølveste rampejenta 😄

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 30 mars 20:43

Skummel dame.. 😨