Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan finne en partner?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ibi ma. 1 april 10:46

Nå har jeg akkurat rundet de 60. Og jeg sender noen varme tanker tilbake til rubrikkannonsene i lokalavisa der det på klisjeaktigvis søktes etter en partner. Mange fant hverandre på denne måten også,forløperen for nettdating.Jeg har gjort meg tanker som ,du verden som jeg har endret meg når det gjelder hva jeg søker. Jeg tror at tilgjengeligheten og utvalget er for stort til at man klarer å se den enkeltes kvaliteter. Det er for enkelt å bla videre til å ikke ende opp med noen som helst. Det nytter ikke å overstyre dette heller ellers ender man opp med feil person.
Han bør matche meg i alder også.

Og når man har vært på noen dater som ikke fører fram så skal det litt til å ta kontakt for å utvikle et eventuelt nytt bekjentskap. Savner litt festene på samfunnshuset etc (bodde på landet)der en kunne komme i kontakt med en kjekkas...Å finne en partner irl. er ikke enkelt det heller søker jo et seriøst forhold.det er på en måte de samme kriteriene som gjelder der.
Krav og forventninger har endret seg i takt med utviklingen i samfunnet.
Jeg kjenner meg frisk og klar for å finne en rolig kar men,muligens toget har gått.og at jeg bør innfinne meg med en alenetilværelse. ...Hva tenker dere menn om et langsiktig forhold til en kvinne på 60..
for gammel til nettdating?

Skjult ID med pseudonym Huldra10 ma. 1 april 12:23

Føler det på samme måte som deg. Jeg blir snart 58 og søker seriøse menn på min egen alder og noen år opp. Men det virker håpløst, menn på min alder søker kvinner fra 30. Det er synd at det er slik,men det er nok et faktum mange ganger.Men ikke gi opp,en dag skjer det kanskje.....

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 1 april 13:02

Jeg har en kollega som nærmer seg pensjonsalderen; hun er en meget flott og oppegående dame. Men hun sliter med å finne en "skikkelig" mann. Det er mye tullball, andre damer inn i bilde osv.

Ble rett og slett litt mismodig da jeg hørte henne fortelle, for det skal visst aldri ta slutt med denne vinglinga, uansett alder og livsepoke! Haff...

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 1 april 17:20

Jeg er ikke helt med på den der med at "det var enklere/bedre før"...
Tror ikke det.
Tror det er heller bare det at det er du som er blitt eldre, Ibi. Man kan ikke sammenligne hvordan man hadde det i yngre dager med hensyn til å finne en partner med hvordan man opplever det som eldre.
Man må sammenligne hvordan du opplever det nå med hvordan du tenker at det ville vært for f.eks. bestemora di, si for førti-femti år siden, - i en alder av seksti - å finne en ny mann.
Jeg tror ikke det ville vært enklere for bestemora di.

For det andre så var det vel også ganske utenkelig for mange (ikke alle) på seksti å søke etter ny partner. Jeg tror mange bare forble single, søkte aldri.
Tror aksept fra barn og barnebarn for at "bestemor" har fått seg kjærest er høyere nå, man er ung lengre nå.
Så på den måten er det kanskje enklere.

Skjult ID med pseudonym Ibi ma. 1 april 18:02

Jeg tror det var enklere for de yngre å finne en partner om man går tilbake i tid. Det var et begrenset utvalg og forventningene var kanskje ikke nødvendigvis så store. Det er litt trist å se at mange unge idag blir sittende oppover i 20 og 30 årene uten en eneste kjæresteerfaring,sjekkeappene funker ofte ikke heller.
Tilbake i tid så hadde sikkert ikke en kvinne på 60 år så mange sjekke arenaer .
Som Lone skriver så var en aksept fra familien sikkert viktigere før enn hva den er idag.
Jeg sammenligner ikke meg selv med sjekketiden fra ungdomsårene når jeg nå deler tanker om å lete etter en partner i moden alder,men jeg tror at noe har hendt på veien om man er ung eller eldre angående nettdating,lett tilgang gir større muligheter for å velge bort, velge for en tid etc, fordi det er alltid tilgjengelighet og enkelt å bli av med folk som ikke passer inn.....I min søkegruppe så er utvalget naturligvis begrenset.Flere har yngre partner som alderspreferanse .Det at jeg selv har endret på kravene innebærer bla.at jeg har ingen tid å kaste bort,derfor så er jeg mer kristisk inn i et eventuelt nytt valg.

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 1 april 18:16

Det var sikkert mange før som var i 20-30-årene uten en kjæresteerfaring også, men de hadde kanskje ikke noe sted å skrive om det.
De unge finner hverandre hele tiden. De fleste sv dem, ikke alle da.
Akkurat slik som det var før.

Skjult ID med pseudonym Ibi ma. 1 april 20:15

Takk for alle konstruktive innspill.Interessant å lese hva dere skriver!
Flott å kunne dele innerste tanker om personlige tema som også opptar andre enn meg.
Takk @Hush for pushet om å fortsette og ikke opp:) Det gjør noe på innsiden å lese akkurat det!! Det gir mening det du skriver;; å finne sitt eget løp...Livet er heldigvis uoversiktelig og mangfoldig, det meste starter med noen skritt i retningen man føler seg nysgjerrig på og komfortabel med...Etterhvert vil det uansett komme en endring da på flere plan.
Kanskje det beste er nå at jeg ikke er engstelig for å leve alene,om så resten av livet.,men helst ikke... akkurat det kunne jeg ikke skrevet for 10 år siden,det å være alene...

Skjult ID med pseudonym Løve62 to. 4 april 09:49

Det er ikke alle menn i denne alderen som vil ha kvinner i 30-årene.
Jeg er 56, men føler kvinner på min alder bare sitter på gjerdet, eller mest bak gjerdet faktisk, og venter på den gyldne ridder skal komme å redde dem fra singelhaugen.
På tide å gjøre noe nå damer, send meg en mail, kanskje blir det gevinst. Begynner å bli daglig rutine å sende avslagsmail til damer under mitt alderssegment (50-65år).

🦁

Skjult ID med pseudonym Lady to. 4 april 11:03

Hvorfor vi ikke gidder å skrive til menn på vår egen alder? Vi er faktisk møkklei av å lese profiler til menn i midten av 50 årene som søker damer på 30 år. Hadde de ikke draget på damer når de var i midten av 30 årene er de neppe mer attraktive nå. Selvinnsikt vokser ikke på trær på nett. Så ikke skyld på oss Hilsen gammel, slank og veltrent bitch 😇 😉

Skjult ID med pseudonym Zorro to. 4 april 11:23

Ja, det er ikke særlig effektivt å søke etter damer som er mye yngre tipper jeg. Det er for øvrig plenty med kvinner som også gjør det, men de har som kjent litt enklere spill der. Uansett selvinnsikt eller ikke så må folk få lov å søke etter hva søren de vil. Om det gir resultater eller ikke er en helt annen sak. Greia er at vi har ikke noe med å kritisere folk for preferansene sine. Det er faktisk -fordømmende- og intolerant.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 4 april 11:49

Det ER faktisk ikke realistisk at menn i den alderen hooker opp med så mye yngre kvinner. Selv om buksene fortsatt passer rundt livet, så har resten begynt å sagge, på de aller, aller fleste. Menn i 40-50-60 årene ER mer satte og trauste enn kvinner som er 10-20 år yngre, de er ikke så unge til sinns som de skal ha det til. Jeg har møtt noen menn etterhvert, som snakker ned kvinner som er like gamle som de selv, beskriver de som kjedelige og lite villige til å finne på ting, men så er personen jeg har foran meg akkurat sånn selv!🙄 De mennene som ER yngre til sinns, for real liksom, er uten unntak, de som ikke har biologiske barn. De fleste har heller ikke vært stefedre, og har derfor aldri stått med stress og forpliktelser opp til ørene. De har levd og lever livets glade dager og fyker rundt som herlige duracellkaniner. Jeg kjenner noen sånne: verdens mest morsomme å ha det gøy sammen med, og de er som fluepapir for kvinner som er yngre enn de selv. De har et glimt og en gnist som ser ut til å dødd ut hos de aller, aller fleste som har levd med familie og forpliktelser.

De aller, aller færreste vil derfor ikke lykkes i jakten på en yngre partner. For kvinner som søker en litt eldre partner, som feks meg selv, så skal det mye til, å klare å luke ut de utrolig få som "practise what they preach".

Vi har selvfølgelig de eldre, som håper å lokke til seg ei ung og usikker dame, som de kan herje enda mer med selvbildet og selvtilliten til. Det er sikkert realistisk for noen, men da snakker vi heller ikke om seriøsitet lenger.

Folk kan si at de er seriøse, men når de ikke er realistiske, så er de jo like langt.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 4 april 11:59

Og, forbeholder meg retten til å mene noe om hva jeg vil🙂 De som tar det som kritikk, fordømmende og intoleranse, er vel kanskje de som bør ta seg en kikk i speilet da🤡

Skjult ID med pseudonym Zorro to. 4 april 12:53

Tror du overkompliserer dette. Jeg sammenligner det med at folk er homofile eller har andre preferanser, hva nå det måtte være. Det har vi rett og slett ikke noe med.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 4 april 13:10

Legning er noe helt annet enn alderspreferanser da. Gamle homofile får ikke unge homofile alltid de heller.

Skjult ID med pseudonym Zorro to. 4 april 13:25

Du tenker kanskje mer på konsekvensene av å ha alderspreferanser? Der kan vi være enige om at sjansene for suksess er små og sannsynligheten for å ende opp alene er stor. Det får nå uansett være opp til dem, tenker jeg. Ikke min sak. Så kan jeg heller humre litt for meg om det. Akkurat som jeg gliser av mye annet rart også. Men å kritisere dem eller bli indignert for at de kun tenner på smårips? Nope. Ække mitt bord.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 4 april 13:58

Næh, du trenger ikke legge ord om munnen på meg. Konsekvensen er vel bare en haug med sure, gamle gubber?

Alt er opp til hver enkelt, også hva man (jeg) velger å uttrykke mht hva jeg mener noe om. "Idignert" er vel et typisk gammelmannsord, vel?🤔

Og, "tenner på smårips"? Da nærmer vi oss kanskje sakens kjerne her, den seksuelle biten? For, det er attributtene som frister, sant? Huden, fasongen alt det dere ikke har lenger selv en gang, og som begynner å tape seg hos kvinner på deres egen alder? Og det ER de fine småripsen som fyrer dere opp, er det ikke? Ikke den vanlige, kjedelige småripsen? Hva var det en skrev her for etpar uker siden, om det å gå inn på profilene til langt yngre damer/jenter? "Det er lov å vindusshoppe"? For en avskyelig holdning...., til mennesker...., unge jenter som ikke engang får opp varsel om at gamle griser er innom.og "vindusshopper".

🤢

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 4 april 14:09

Man får vel ikke blitt bitter for noe sånt? Hva skulle den bitterheten tatt utgangspunkt i? Hvis en mann søker unge kvinner ned til alderen på mine døtre, så er jo det en mann som er helt uaktuell for meg, så jeg skjønner ikke dette med bitter?

Skal vi se......, er ikke du fordømmende nå, Hysj?

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 4 april 14:12

Så artig, at eldre, bitre menn ønsker at yngre kvinner skal se den skjønnheten som kommer innefra , mens de selv velger motsatt....🤔

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 4 april 14:19

Ja, jeg stusset litt over at du valgte å kritisere noe/noen som du mente var fordømmende, da du i samme slengen var det selv.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 5 april 00:09

Alderpreferanse er noe drit. Burde ikke vært her egentlig. Du taper, samme hva du fyller ut, ihvertfall som mann.

1) 18-99 fordi du ikke har valgt noe. = Du aner ikke hva du leter etter og er en vinglepetter og hvem er vel interessert i noe sånt?

2) Bredt alderspenn for å ikke skremme bort potensielle partnere. = Gammel gris som bare er ute etter yngst mulig trofekjæreste!

3) Søker i nærheten av egen alder. = Snever idiot som ikke vet hva han går glipp av utenfor det satte alderspennet.

Så ja.. Alderpreferanse er noe dritt rett og slett. Personlig tilhører jeg #3.

Skjult ID med pseudonym Solfugl fr. 5 april 01:27

Æsj. Sure gamle gubber er kvalme lnnen på meg. Konsekvensen er vel bare en haug med grisete drittsekker sureubber? Grisene er bare er utr smårips liksomr fakta hva man (jeg) velger å uttrykke mht hva jeg mener noe om. "Idignert" er vel et typisk gammelmansæsj, vel?🤔 Og, "tenner på smårips"? Da nærmer vi oser attributten eller hva? Huden, fasongen alt det d har lenger selv dritt og andre grisete ting. Gubbealle eller er allerede en gang, og som begynner å tapere drar deg sjæld. sos kvinner egen alder? Og det ER de fine kvalmt smårips. Æsj. Hansen som fyrer dere opp, er det ikke? Ikke den va, kjedelige småripsen? Fikk et brev her for langt yngre damer/jenter? Drit & dra. Grisete. Skikkelig ekkel for en avskyelig holdning...., til mennesker...., unge jenter som ikke engang får opp varsel om gamle griser.

🤢 (😂)

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 5 april 06:51

Jeg pleier å ta på mørke solbriller når jeg skal sikle etter smågodt, eller hva de kalles når de er menn utenfor mitt aldersspenn. For et fryktelig ord, egentlig... litt sånn «skutt blir den som våger seg utenfor mitt aldersspenn»

Skjult ID med pseudonym Zorro fr. 5 april 09:59

Er stadig vekk litt modnere damer som hilser på her, og ingen er ufyselige på noen som helst måte. Jøsseball, det var godt å være litt positiv på morgenkvisten 😇. Nå: Kaffe! I kveld: Konjakk-kurs 🤓

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 5 april 13:26

Men er det noen du kan tenke deg å date blant dem da, Zorro?

Skjult ID med pseudonym Zorro fr. 5 april 13:47

Ja