Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Skyldfri lø. 7 mars 2009 20:43

I gamle dager var det lett å gå på byen. Røykteppet lå tjukt i lokalet, og kamuflerte alle andre lukter. Men nå er røyken borte, og det er dessverre ikke bare god parfyme som avsløres. Det åpner for pinlige situasjoner: Her om dagen danset jeg med en dame på et overfylt utested, da jeg plutselig kjente etterdønninger fra en indisk middag rive i nesa. Det eneste jeg visste, var at det ikke var meg. Men om det var dama eller hvem som helst av de rundt oss var et helt åpent spørsmål. Så første tanke er jo selvsagt "hjelp, nå tror hun sikkert det er meg". Andre er "kanskje det er henne, hvordan unngår jeg å gjøre det pinlig for henne" (man er da gentleman). Så hva gjøre?

Jeg gjorde tydeligvis noe dumt. Vi var nær baren, hvir det sto tett med folk. Tenktde oddsen var stor for at det kom derfra, og førte damen bestemt bort. Da slapp hun meg som om hun hadde brent seg, sa på meg med et spydig blikk og et "hah", snudde på helen og forsvant.

Hvordan skulle jeg taklet det, bare latet som ikke noe?

Skjult ID med pseudonym sirkusdir. lø. 7 mars 2009 20:50

Du skulle selvsagt ropt -Hva pokker kjerring, står du og driter på dansegulvet??!!

Skjult ID med pseudonym SmartNinja lø. 7 mars 2009 21:40

"Sniff sniff, her er det noen som har spist indisk i dag"

Da har du i hvert fall formidlet til dama at det ikke var deg.
Om hun fant det pinlig kunne hun f.eks svare "ja, det skal være sikkert og visst" - og late som om det ikke var henne heller.

Rema har skjønt det; det enkle er ofte det beste.

Skjult ID med pseudonym Morpheon lø. 7 mars 2009 23:42

Støtter ikke helt forutgående innlegg. Kjenner du prompelukten, så lat som ingenting. Det er aldri lett å gjette sin partners kulturelt påvirkede prompeavsløringsbakgrunn. "Den som fisen først oppdager, er dens rette barnebidrager" (eller noe lignende) Uansett vil du som en påminner og bekjentgjører bli negativt forbundet med problemstillingen. Men skulle det utvikle seg en "vekkelse" av høylydt "påvisning" i rommet, så for alldel ikke bli den siste som bemerker det. Det kan også virke mistenkelig ; )

(mann 44 år fra Akershus) lø. 7 mars 2009 23:50 Privat melding

bedre å slippe en fis enn å sprenge en tarm ;):) hahahahahahaha

Skjult ID med pseudonym huldra sø. 8 mars 2009 00:03

Min far sa alltid, enten han rapte eller prompa;

"Unnskyld men det var tett i den andre enden"