Alle innlegg Sukkerforum

Stusselig følelse...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tyren fr. 19 april 12:07

Hadde egentlig trodd det skulle bli besøk i påsken, men daten min har vinglet frem og tilbake helt til det siste, og det ble ikke noe. Det er for lang avstand mellom oss.

Og sønnen min vil heller være hos sin mamma , heller enn å være med meg på den jævla hytta jeg har bygd til oss, i håp om at vi skal ha familiekvalitetstid. Normalt liker han seg der, mistenker det er playstation som frister mer.

Så da sitter jeg her da som en ensom fjomp og småsutrer å føler tilværelsen småsvart. Som jeg dessverre ofte kan gjøre i høytider og ferier.

Dra på hytta har jeg gjort mye alene, kjenner det kveler meg litt...... Dumt da jeg egentlig burde fått lade batteriene denne påsken, etter mye arbeid.

Faen som jeg strever etter å finne min plass... Er det flere som har en stusselig inngang til påsken ? 😝

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 19 april 12:12

Yup!
Lite liv her...
Jeg har heldigvis nok å gjøre...
💪
😎

Skjult ID med pseudonym subjekt fr. 19 april 12:12

Selg den forbaska hytta. Hus og hytter blir fort en klamp om foten. Selv selger jeg huset og flytter inn i hytta. Trenger jo ikke 30 mål tomt og et svært hus når man er singel og ungene begynner å bli store.

Skjult ID med pseudonym Hush fr. 19 april 12:12

Ikke jeg.
Men lykke til.
Godt ment.
Påsken skal være en fin tid.

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 19 april 12:15

«Bygd den for oss...»
Har sønnen din noen gang sagt at han ønsker seg hytte?
Finn på noe som sønnen din ønsker, så blir han kanskje med:)

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 19 april 12:20

Stille og rolig. Litt besøk. Glad jeg ikke har hytte.
Fint vær om ikke annet.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 19 april 12:23

Angående hytta og sønnen. Jeg har en sønn som ikke vil være hos sin far noe særlig fordi han verken har venner der, PC, playstation og andre ting han liker å drive med.... og at han ikke finner på noe særlig med han annet enn "familietid" (som interesserer en tenåring midt i ræva). Han opplever det som å "være på besøk" og savne det han har hjemme.. som er hos meg. Jeg tenker at du må gjøre det stas for han å være hos deg, uansett om du liker det han driver med eller ikke. Kjøp en Playstation da ....om det er det som kreves.

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 19 april 12:24

Jeg skulle hatt hytte.
Jeg ble tilbudt nøkkel til et småbruk, i går...
Kanskje, om det blir date på meg.
Kan jeg utforske ødemarka!
😜

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 19 april 12:26

Kan han ikke bare ta med seg Playstation om den er viktig?
🤔

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 19 april 12:27

Men gutter... @Tyren og @Big. Dere kan vel leve litt selv om dere er single? Hva med å invitere over venner på besøk, reise til familien, jobbe frivillig, få seg en ny hobby osv.

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 19 april 12:28

Æsj!
Var med venner i går.
I dag vil jeg være alene!

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 19 april 12:30

Jeg kan ikke drive med hobby på helligdager...
Av en eller annen grunn, er banen stengt på helligdager.
🤔

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 19 april 12:30

Du får ta deg en tur i ødemarka @Big. 😆

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 19 april 12:32

Jeg skal jobbe frivillig hjemme!
Det blir mer enn nok!
💪

Skjult ID med pseudonym Tyren fr. 19 april 12:44

Jeg orker ikke dille og dalle med barn som skal sitte foran playstation hele tiden. Hadde han bodd fast hos meg hadde det vært enkelt. Da hadde vi slått av playstation å dratt på hytta.

Hadde det vært opp til han så hadde han sittet foran playstation nesten hele tiden. Og jeg vet bedre enn han at det ikke er sunt. Men når man har to vidt forskjellige hjem, så er det vanskelig å overstyre, jeg ønsker det heller ikke. Men det gjør vondt å merke at ungene ikke prissetter den tiden. Jævlig vondt faktisk.

Jeg er laget sånn at jeg ikke ønsker å stå å vifte med masse goder for å tilfredstille. De gangene jeg får de med ser jeg jo at de trives, men i kamp om med de andre godene, så taper jeg.

Her jeg sitter nå så vrenger det seg inni meg, lurer på hva jeg skal gjøre. Påskematen og godisen er kjøpt, men det frister så lite å pakke alene.

Fasilitetene står klare, men det er ingen som velger meg fremfor det andre de har å velge. Hvorfor vet ikke jeg altså, jeg er nok ute av tiden jeg.

Skjult ID med pseudonym subjekt fr. 19 april 12:47

Enig med FrkBeist. Gi tenåringen mulighet til å leve sitt liv også når han er sammen med deg. Blir hytta fir kjedelig for gutten så dropp den og gjør noe annet istedet. Det nytter ikke å tvinge en tenåring til kos og «familietid».

Skjult ID med pseudonym subjekt fr. 19 april 12:51

Men tyren, det du legger frem for oss nå er utelukkende DINE behov. Det må du tenke litt gjennom. Kanskje er du en stor, selvmedlidende og selvopptatt egoist uten at du er klar over det sjæl!

Skjult ID med pseudonym Tyren fr. 19 april 12:58

Ja, jeg har behov for å føle at jeg strekker til, subjekt. Gutten liker seg egentlig på hytta, men jeg ser at jeg taper mer mot det som er den nye tiden. Sitte inne å spille.

Samtidig er jeg generelt strengere, men som jeg nevnte tidligere, jeg vil ikke gå for mye på akkord på hva jeg synes er viktig å gi dem av verdier.

Skjult ID med pseudonym subjekt fr. 19 april 13:10

Ja, men tenåring er tenåring. Du må spille på lag med ham ellers går det ikke. Det er nå min erfaring.

Skjult ID med pseudonym subjekt fr. 19 april 13:13

Dine verder = mas. Spesielt hvis de kommer som instrukser og kommandoer. Da vil tenåringen forlate deg. På en eller annen måte vil han det. Du må komme ham i møte. Du har ikke noe valg.

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 19 april 13:15

Visst er det foreldres ansvar å se til at barna ikke bruker for mye tid bak en skjerm.
Selv om det av og til blir grining og slamring med dørene.

Skjult ID med pseudonym Blåklokke fr. 19 april 13:18

Jeg støtter flere andre i tråden her, Tyren. Du bør rett og slett tilpasse deg litt mer. Du kan ikke forvente at samværet skal foregå (stort sett) på dine premisser, sånn funker ikke verden. Rett og slett!

Selv om man kan mene at noe er "riktig" og "best for barnet" må man faktisk innse at man ikke alltid selv sitter med fasiten (innen rimelige grenser, selvfølgelig). Kan også faktisk hende at sønnen din opplever det sårt at du ikke velger samvær litt mer på hans premisser. Hva er viktigst for deg; å ri prinsipper eller ha en hyggelig tid sammen med sønnen?

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 19 april 13:30

Jeg er glad, at jeg har en x,
Som tar med seg kidsa på Harry Potter Marathon!
😅

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 19 april 13:37

Jeg beundrer virkelig, hva en kan få seg selv til å gjøre.
😁

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 19 april 13:46

Å gi guttungen noe han interesserer seg for er ikke det samme som å "bruke for mye tid bak en skjerm". Det må gå an å se litt nyansert på dette. Jeg tenker at spillinteresse hos gutter er fryktelig vanlig i 2019, og at det nok er en periode, mer enn enn at han nå har parkert seg bak skjermen resten av livet. Og det er når tenårene er over du da eventuelt står igjen med en fin far og sønn-relasjon VS ikke noe relasjon.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 19 april 13:52

Nyansert= Dere kan fint gå på skitur, spille analoge spill og finne på mye hyggelig med en Playstation i hus.

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 19 april 14:02

Jeg har selv en stusselig påske med bekymring for en aldrende mor som er innlagt på sykehuset. Så her rakes det løv og grines om hverandre. Og tanken på hvordan min egen alderdom etter hvert vil bli føles skremmende når jeg ser hvor hjelpesløs mamma er. Men hun har tross alt meg. Jeg har ingen når den dagen kommer. Får bare håpe man tar kvelden forholdsvis tidlig.

Skjult ID med pseudonym Tyren fr. 19 april 14:07

Jeg ser ikke hvorfor det blir så ensidig motargumenter her. Selvfølgelig skal gutten få spille playstation. Og det gjør han mye, helt greit det. Men det er synd at jeg er alene å pushe på med andre interesser. Det er også slik, at skal jeg klare å holde det i hevd, så må jeg ha med groendede barn til å være med på litt vedlikehold. Det er også noe jeg tenker er sunt. Men nå må jeg sette meg ned å evaluere, i samråd med dem, om den skal selges. Jeg hverken orker eller har lyst til å holde på der helt alene. Så får jeg jo se. Det er ikke mine premisser som alt skal skje på selvfølgelig. Men jeg som voksen setter selvfølgelig rammene.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 19 april 14:21

Hva slags planer hadde du for hytteturen da, som passer sønnen din? Hva var det han takket nei til, når du endelig hadde planlagt kvalitetstid for bare dere gutta?

Det er veldig dumt å nedsnakke Playstation altså. Mye av det sosiale, utenom skoletiden, foregår der. Vi valgte da venner fremfor foreldre så ofte vi kunne, vi også, på den alderen . Man skal være en ri-me-lig kul forelder, for å klare å karre til seg skikkellg en til en tid med en ungdom.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 19 april 14:26

Jeg tror at de som er deltidsforelder (med kun ferier og helger med barna) ofte mister litt kontakt med hva som rører seg i barnets liv med tanke på skole, venner osv. Det er jo kjekt å ha barnet når det er lite og man bestemmer alt, men etter hvert som det vokser til, så er det kompromisser hele veien. Det er en del av det å vokse til og bli mer selvstendig, og da blir det for dumt å trumfe igjennom masse prinsipper ala "det er ikke meg", "jeg gidder ikke sånn", "jeg er strengere" osv. Står du allerede litt på sidelinjen, så nytter ikke det. Du blir valgt bort.

Du kan velge mellom å ha rett eller være lykkelig.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 19 april 14:30

Løsrivelse kommer, og det er ikke opp til foreldre å bestemme hvor, når, hvordan etc.

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 19 april 14:31

Sønnen min har fått seg Switch!
Det hjelper at søsknene, kan være med, å spille.
PlayStation er jo bare et sluk!

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 19 april 14:50

Bare det å engasjere seg i ungdommenenes interesser, bærer frukter. Det å gidde å sette seg ned mens h*n spiller, spørre om ting, spørre om de trenger hjelp til noe, lytte når de vil fortelle noe, hjelpe til med oversettelser. Det engasjementet gjør igjen at ihvertfall min ungdom blir sittende igjen etter middagen ganske ofte, og da prater vi om både biler, skyting, gangsters og alt han måtte ha på hjertet. Greit nok at det ikke er mine favorittemaer, men jeg må jo ofre meg. Disse tingene igjen, gjør at jeg får ja når jeg spør om vi skal se en film sammen, om jeg kan få lov til å knuse han i en runde UNO, om vi skal ta en styrkeøkt eller bare gå oss en times tur. Det vi sender ut, får vi tilbake🙂

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 19 april 15:08

Naboen ville kutte i treet...
Det vil jeg også!
😁

Skjult ID med pseudonym Blabla fr. 19 april 15:24

Godt dere vil det samme da, Bigluv! 😁

Skjult ID med pseudonym Blabla fr. 19 april 15:33

@Tyren
Kanskje du skal ta det som et godt tegn at sønnen din sier hva han mest lyst til, til og med føler seg fri til å si det når han har mer lyst til å være hos den ene enn hos den andre forelderen? Det tyder vel på at dere foreldre har gjort noe bra.

Ellers: gjør noe du har lyst til! Ikke dra på hytta hvis det kveler deg litt, nei!

Skjult ID med pseudonym Uenig lø. 20 april 18:07

hytte

Skjult ID med pseudonym maryandthe lø. 20 april 18:50

Coma; 💕💕💕😘 - selvom du er dame

Skjult ID med pseudonym skytten ti. 23 april 01:55

skulle ønske jeg hadde hytte det er noe jeg savner etter at faren min solgte familiehytta for mange år tilbake, pakke til kaldt vær ta med ski og pakke med påske godteriet men det er vel bare noe man kan drømme om å få seg en egen hytte i framtiden

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ti. 23 april 16:38

Bra jobba @Tyren. Mtp hytte.

Folk som skriver her, skriver for seg selv. De skriver ikke for deg. De fleste lever nok også innenfor ring 3 og lever i en helt annen verden med andre impulser.

Skjønner også den siden at ungen blir abstinent av stillheten på hytta. Noe av ytre påvirkning må skje hele tida.

Nå er påsken over. Men neste gang er det kanskje ikke nødvendig å dra på hytta hele påsken, men kanskje heller små delmål, kanskje i et par dager, kanskje en dagstur, eller i det minste en overnatting.

Nå vet ikke jeg hvor du har hytte, og tilgjengelighet og det der. Er det f.eks langt å reise.

Går det an å gjøre noen tiltak som gjør oppholdet mer attraktivt. Der ligger kanskje fasiten.

Den hyttegleden kan komme med tida, og gleden av å være der kan blusse opp igjen hos deg også med en evt partner du reiser med.

Et siste ord. Du bygde hytta, du gjorde ikke det uten at du selv hadde lyst. Det må du være stolt av.

Ta tiden til hjelp, og fortsett med hyttelivet så godt som det er sunt for deg selv, så finner du selv svaret med tida.

Da kanskje også ungen orker mer og gidder mer.

Du trenger ikke å miste deg selv. Iallefall ikke på grunn av en datamaskin.

Løsning: Finn deg ei dame du trives med, som kan holde deg med selskap, og som er lik deg selv på det området mtp hyttelivet.

Ta tida til hjelp, og gjør i det minste edruelige beslutninger dersom du må ta drastiske valg.

Gi det f.eks 5 år og se hva som skjer.

(mann 44 år fra Nordland) on. 24 april 21:07 Privat melding

Du/dere er LANGT fra alene om å føle seg alene, føle seg som en fjomp etc,,,,,,Jeg gjentar LANGT fra alene hvis det gir noen trøst!!! Jeg tok et KRAFTTAK her i livet og solgte rubbel og bit i sør (har to prinsesser der etter ekteskap) og dro nordover (hjem til der jeg trives) etter nesten 20 år. Det tok meg bare 6 år å rydde "huet" og komme til den erkjennelsen at hvis ikke jeg har det bra så har ikke ungene det heller! Det sagt så bare dro jeg, jeg måtte gjøre ALT alene,,,,,NULL hjelp eller støtte fra min egen familie som jeg opplever at har sett på meg som "spedalsk",,,,,,,,,jeg satt altså alene om ALT,,,,,,Ikke en eneste JÆVEL å snakke med,,,,,,,,det har vært så knallhardt at jeg ved flere anledninger har tenkt tanken på å bare "avslutte",,,,,,,,,,,,,,jeg sto på og trossa ALT fælt og nå først etter et halvt år begynner skuldrene å "sige" på plass der de hører hjemme. Alt dette har resultert i at jentene mine sier selv at det er MYE bedre å være hos meg når jeg bor i nord,,,,,de får slappe av og de har en pappa som bare er i godt humør,,,,,,,vi har alle fått det bedre!!! Hva dating angår så er jeg vel der at jeg snart sier stopp,,,,,,det er vanskelig og det er etterhvert bortkasta tid,,,,,,,,,Jeg holder heller fokus på egen mental helse og ungene mine og jobb,,,,,,,enten møter jeg ei jente som SKJØNNER og liker meg for den jeg er eller jeg forblir singel!!! Stå på alle dere der ute og håper alt ordner seg,,,,,,,, Vi har et hjerte som slår og et liv som skal leves,,,,,,,,greit å UTELUKKENDE holde fokus på det å ha det bra ikke sant? Hilsen en som har tatt grep 😎😊😉

Skjult ID med pseudonym Hush on. 24 april 21:21

Skjønner av det jeg leser, VS1975, at du har hatt en utfordring i livet.
Fint at du tar grep.
Lykke til videre.
Du vet aldri hva som kan dukke opp.
:)

Skjult ID med pseudonym Coma on. 24 april 21:31

Tror "hyttegleden" vil komme etter hvert som barna blir eldre, dvs. voksne.

Ser i min egen familie hvor det er 3 tenåringsgutter; foreldrene sliter med å få de med seg, de vil heller være sammen med kompiser. Så der er det max 2 overnattinger på hytta etter det jeg har forstått.

Skjult ID med pseudonym rumpabar on. 24 april 21:43

For første gang nektet min 18 åring å bli med på hytta nå i påsken. Da ville jo ikke 15 åringen heller. Selv om jeg gjerne ville ha de med tenker jeg at jeg er heldig som har fått de med så lenge som jeg har gjort. Forhåpentlig blir de med igjen senere igjen. Får satse på venner og evt. en date/kjæreste litt fremover. Ikke det verste det heller🤔

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 24 april 22:03

Min blir fortsatt med på hytta uten å diskutere (15 år). Han er faktisk den som foreslår at vi skal dra dit og. MEN, det er internett der og etter den obligatoriske lufteturen (skogstur, skitur, gåtur eller annen aktivitet), så får han gjøre akkurat det han vil.

Skjønner jo at det neppe varer evig da, men so far.... osv.

Skjult ID med pseudonym subjekt to. 25 april 05:02

Vi har ikke hytte og slipper hele problematikken. MenYngstejenta på 15 har derimot takket ja til roadtripp sørover med meg i sommer også. Hun styrer spillelista, så stopper vi og spiser hamburger, tar et par badestopp og overnatter på hotell. Gleder meg og håper hun ikke ombestemmer seg. Fint å sitte i bilen og bare prate om alt mulig og være på tur. Vet at hun liker det.

Skjult ID med pseudonym subjekt to. 25 april 05:03

Og hun har Internett i bilen. Fri tilgang🙃

Skjult ID med pseudonym maryandthe to. 25 april 07:21

Sørover som i Europa/ utland eller sør - østland, subjekt? Vært på mange roadtrips med familien i oppveksten, uten nett, lange strekk, ofte campingplass stopp, en far som røykte i bilen og ofte inkludert bilsyke - stort sett flotte minner og opplevelser😌

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 25 april 07:57

Noen ganger handler det nok ikke om selve tilbudet/aktiviteten, ne, men både hvordan der blir presentert, og den generelle væremåten til den forelderen. Sender en tanke til foreldre som må gruse egne planer, fordi de ikke vil sende fra seg et barn som ikke vil til den andre.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido to. 25 april 13:05

`Vi har ikke hytte og slipper hele problematikken` @subjekt. Problem? Det er fælt som du svartmaler denne greia her.

Så er det sunt å gjøre noe man ikke vil også, mister jo ikke poden av den grunn, så er det litt med hva man signaliserer selv også. Det er en tid for alt. Kunsten å kjede seg, kunsten å tåle motgang, og ikke bli krenket for alt mulig, klarer til slutt ikke å klippe hekk eller måke snø engang. Vet om folk i 30 åra som ikke klarer det engang. Som ikke har armstyrke og vilje til noe som helst. Damer har de likevel ikke noe problem å få, men de finner noen som vil dille med dem, og det er mange som vil ha seg en utifra alder å dømme voksen unge.

Tyren har med sitt fravær meldt seg ut av hele diskusjonen fordi han forstod at det ikke var noe her å hente.

Tyren og jeg gir begge faen i hele samfunnet selv om vi spiller og jatter med da vi må.

Du er sikkert. Keep on carry on, en fin type Tyren! Nå får jeg snekre litt videre 💪

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 25 april 13:15

Har du barn @Libido?

Skjult ID med pseudonym Høy Libido to. 25 april 16:25

@Beist

Skjult ID med pseudonym Solfugl to. 25 april 16:29

Rosa rompe? 🐽 Nei det ble 2 hull. Sorry.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido to. 25 april 16:33

Rosa velur rompe .. deilig .. kremt .. jaja, back to work

Skjult ID med pseudonym Solfugl to. 25 april 16:34

(🐽)
.IIIII.

Øynene på hodeskalle.

Skjult ID med pseudonym Tyren to. 25 april 16:53

VS 1975 og Høy Libido, takk, dere er ekte menn.

Hvorfor blir diskusjonen så vrengt og ensporet ? Og er enkelte av der virkelig så håpløse at dere lar barna deres styre hele showet, på deres premisser, slik at de ikke under noen omstendighet skal kjede seg. Ja, det tenker jeg nok at dere vil få igjen av bøtter og spann når dere sitter der gamle, da kommer de sikkert løpende til.

Selvfølgelig kommer det ting i veien for et barns lyst, og det rett som det er.

Og selvfølgelig er det sunt å lære seg til at verden ikke former seg til ettersom hva man selv synes er mest komfortabelt der og da.

Stakkars ungene til de foreldrene som ikke utfordrer dem, sier nå jeg bare, STAKKARS barn.

Og når det gjelder spilling, det er helt greit, og det gjør mange voksne også, men det er ikke greit å la det styre hverdagen, det er usunt, fordi verden består av så langt mye mer enn det å sitte å spille playstation, og det er det faen meg mitt ansvar som voksen og ta å introdusere ungene for, samma hvor surpompete de skulle bli.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 25 april 16:56

Jeg har solid ræææv @Libido. Helt riktig. 🙈

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 25 april 17:00

@Tyren Ekte menn er kun de som er enige med deg? Haha. Så teit.

Man kan både utfordre barn, nekte dem det de vil ha osv. Men når man som forelder med minimalt samvær skal holde på sånn når ungen begynner bli stor.... Du burde vel heller gjort det du kunne for å få barnet med deg, så du faktisk får anledning til å sette ditt preg på han.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido to. 25 april 17:18

@Tyren 👍

@Beist: Jeg tilbyr veiledning på enkelte punkter. Vi blir enige om en pris 🙂 - du kan også helt sikkert veilede meg på noen punkter .. garantert.

Møtes?

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 25 april 17:23

Mitt inntrykk er da at du overhodet ikke utfordret ungen din, Tyren. Du tilbragte jo påsken ufrivillig alene, og furtet om det på forum.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 25 april 17:35

Og du klarte jo ikke å introdusere han for noe annet enn Playstation. Skjønner egentlig ikke innlegget ditt. Du også må lære deg at verden ikke former seg til ettersom hva du synes er mest komfortabelt der og da.

Du leser jo ikke engang hva flere av oss skriver. Vi skriver jo det motsatte av det du kritiserer oss for.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 25 april 17:36

@Libido Hva slags veiledning snakker vi om her? Kunne trengt en PT.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido to. 25 april 18:23

@Beist

Slik som jeg ser det, så trenger du MYE veiledning, sånn jevnt over hele linja. det kommer tydelig frem på forum.

Du trenger ingen PT du trenger en grunn til å komme i form. En motivasjon, så går det av seg selv.

Det er derfor du trenger en stødig kar, som er mer intelligent enn deg selv som du kan se opp til og beundre.

Du er også mer intelligent enn meg på visse punkter, så det vil utjevne seg selv.

Dag 1: Jeg skal stå å rope etter deg på en hjemmekomponert hinderløype. Det hadde jeg likt. Se deg lide, og du ser frem til belønningen. Forhåpentligvis. Den må bare være fristende nok.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 25 april 19:46

Haha. Blir litt irritert og litt smigret her. Tipper det var poenget. Det funker!

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 25 april 19:47

Du får lage hinderbane. Jeg skal stille!

Skjult ID med pseudonym maryandthe to. 25 april 20:28

Svær, feit rumpe? My ass😜 Gi meg heller en tight, fit mannerumpe, joohoo😋

Skjult ID med pseudonym Tyren to. 25 april 21:04

@sukkerert, klarer ikke henge med på din argumentasjon. Og orker ikke prøve å nyansere mitt syn lenger , det går veldig klart fram her. Det var ikke for eller imot playstation for min del. Og på hytta er det div aktiviteter fra å kjøre atv til å løse kryssord. Men poenget var at jeg er ikke interessert i å leke lokke leken. Og når det er sagt, er dette 50/50 samvær.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 25 april 21:08

Det går an å si at "vi skal på hytta i påsken" (ferdig snakket) om du har han så mye og dere drar i "din uke". Jeg skjønner liksom ikke helt problemstillingen da...egentlig. Dere gir han jo faktisk et valg.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 25 april 21:13

Jeg hadde ALDRI gitt fra meg en påskeferie sammen med barnet mitt. Med ditt valg signaliserte du at du egentlig ikke brydde deg. Practice what you preach, sett ned foten da vel!

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 25 april 21:17

Ting er aldri svart/hvitt. Jeg valgte å bli hjemme første del av påsken ettersom barna ikke ønsket å dra på fjellet. Så dro jeg heller opp når barna var levert til mor. Dette var første gang mine sa nei og ville være hjemme med venner. Det er alltid litt gi og ta og noen ganger må store barn få være med å bestemme. Andre ganger bestemmer mor eller far.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 25 april 21:23

Enig i det Rumpa. Men man kan ikke klage over barnets valg etterpå da, synes jeg. Om man lar de velge. Man er tross alt den voksne.

Fikk først inntrykk av at Tyren her, ikke så sønnen sin så mye. Og da blir det jo litt annerledes.

Skjult ID med pseudonym Blåklokke to. 25 april 21:28

På hvilken måte blir det annerledes, FrkBeist?

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 25 april 21:36

Klart man ikke skal klage på valget etterpå @beistet

Skjult ID med pseudonym Tyren to. 25 april 23:29

Her er det noen som snakker rundt seg selv bare for ikke å bli enig i noenting.... Beistet... Kledelig navn dog.

Jeg klaget vel på at jeg synes det var kjedelig at han valgte noe annet enn hva jeg trodde han ville, mellom de alternativene. Og dette så jeg opp i mot den spillingen som har tatt litt for mye tak i han, og er noe som jeg prøver å regulere. Jeg hadde ikke han denne påsken, men vi er fleksible å bytter litt ettersom det passer. Også er det noe med at det blir vanskeligere å sette grenser rammer, når man har ulike hjem.

Skjult ID med pseudonym Tyren to. 25 april 23:31

Men jeg dro nå på hytten allikevel jeg, i stedenfor å sitte på sukker å jabbe påsken igjennom 😆

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 25 april 23:36

@blåklokke Om barnet i hovedsak bor hos en forelder, så blir det ofte "hjemme". Og hvis man da må avtale hvert samvær eller kun har helger, og barnet har alle greiene sine og alle venner hos den ene feks, så tenker jeg at man legger opp til en vanskelig greie om man ikke skal kunne etterkomme noen ønsker og preferanser fra barnets side de gangene man har det. Dvs barn er en ting. Tenåringer en annen. Da må man faktisk kunne kompromisse litt.

@Tyren Du legger jo til mer og mer informasjon. Jeg har svart det jeg mener etter den informasjonen som har foreligget.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 25 april 23:37

Bra du dro likevel @Tyr!

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 25 april 23:46

Jeg husker, at det pleide å sitte voksne folk i stua...
🤔
Her er det blitt anarki!
Det sitter en kar og okkuperer sofan!
Jeg lurer på om han er en sånn *********, der han sitter med håndkontrollen i neven, og headset på hodet!
🤔
Jeg tror jeg må investere i sånt televisjonsapperat å putte på cella hans!
😎
Kan like så greit sette opp en polstra dør med matluke!
Like greit, først som sist...