Alle innlegg Sukkerforum

Valgets kvaler

Vis siste innlegg
(kvinne 52 år fra Akershus) on. 24 april 21:19 Privat melding

I ettermiddag hadde jeg noen vanskelige valg.

1. Step/styrke kl 19:00 på treningssenteret der jeg meldte meg inn for over en måned siden og har vært to ganger allerede.
2. Hvitvin på terrassen med magasinet Tara som kom første gang i posten i dag etter at jeg ble lurt til å kjøpe på Insta her om dagen.
3. Hvitvin og forumlesning på terrassen. Sikker og trygg slager.
4. Generalforsamling i Grendelaget kl. 19:00. Som regel underholdende. Med en anelse misnøye ulmende under skjørte- og buksekanter.
5. Omvisning i Botanisk hage med Magnolia som trekkplaster. Over 400 ‘is going’. Hmm..og jeg som er introvert.

Lurer heller på kuslipp på Bygdø Kongsgård 5. mai, gitt. Kuer er ålreite dyr. Så lenge det er søte, uskyldige eksemplarer av norsk rødt fe og ikke sånne gærne, livsfarlige Hereford-stuter som har misforstått og vil grille deg til middag.

Hva ville du valgt? Og hva valgte jeg, tro..

Skjult ID med pseudonym rumpabar on. 24 april 21:32

Tenker 2 jeg. Er ikke Tara for 40+ og da følte du deg litt ung igjen😎

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 24 april 21:33

Hei igjen, Bacalao! Vel overstått påske, var den fin? JEG var i Mandal!😁😁😁

Du valgte 3, jeg hadde valgt 5

(kvinne 52 år fra Akershus) on. 24 april 21:40 Privat melding

Du har selvsagt helt rett, Hush. Var det såå innlysende, altså!

Plasten på Tara er ikke tatt av engang - havner vel i ei bunke som de alltid gjør. Sist gang var det Norsk Ukeblad. Da jeg sa det til en kollega formelig lyste det ‘Bestemor’ av blikket hennes:)

Kuer kan være livsfarlige, de. Jeg har alltid sett på dem som koselig, dovne, drøvtyggende. Men det er de virkelig IKKE. Ei venninne var sekunder fra å bli løpt ned av en sint Hereford-flokk. Hun fant en busk å stupe inn i. Dette var i Asker. Ikke på landet, liksom.

(kvinne 52 år fra Akershus) on. 24 april 21:44 Privat melding

Takk, rumpa, sweetie. Jeg blir bare yngre, jeg. Det sa faktisk en kollega til meg i går. Etter at jeg fylte 52. Så da så.😇

(mann 48 år fra Oslo) on. 24 april 21:46 Privat melding

Trodde jeg var god på multitasking og prøvde å kombinere 1, 2, og 3. Dessverre tålte hverken tredemølla eller jeg Riesling under intervallspurting, mens hverken mobilen eller dama på romaskinen bak tålte det uforutsette, påfølgende sammenstøtet.
Den gode nyheten er at jeg er porta fra Actic på livstid og kan vie all min tid til forum og potetgullspising i sofaen. Damer liker sånt.

(kvinne 52 år fra Akershus) on. 24 april 21:57 Privat melding

Hei Sukkerert! Du hadde nok strålende dager i Mandal, jeg følger jo med på Mandalsgruppa på face - altfor mange skjønne bilder som legges ut. På grensa til ugreit for oss borteboere.

Jeg var veeeeldig nære å velge 5, altså. Vil gjerne se de praktfulle Magnoliaene! Men tror heller jeg går en annen dag snart - uten 400 andre😬

(kvinne 52 år fra Akershus) on. 24 april 22:04 Privat melding

Herrfekt, jeg skal gladelig, gledelig og enkelt kombinere deg inn på 2 og 3. Nr 1 må vi nok jobbe litt med sammen, altså - høres det ut som. Men zumba er kanskje greia om tredemølle blir for vanskelig?

(mann 48 år fra Oslo) on. 24 april 22:09 Privat melding

Prøvde zumba også, men da ble Rieslingen brått musserende og jeg ble sparka ut av sosietetforeningen "Volvat Vin Ve og Vel" også. Er jo grenser for hva et tandert vestkanthjerte kan tåle.

(kvinne 52 år fra Akershus) on. 24 april 22:15 Privat melding

Hm. HerrFekt. Nei, altså, da er nok løsningen frimureriet for din del. Altså hvis Volvats sosietetsforening skal være så pompøs og vrien. Jeg har hørt at frimurere ‘skal virke til menneskets beste’ eller noe sånn deromkring. Det høres bra ut. Dog er jeg ikke helt overbevist.

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 24 april 22:51

Botanisk hage!
Avgjort!
😁

(kvinne 52 år fra Akershus) on. 24 april 23:04 Privat melding

Det er like før jeg foreslår forumtreff i Botanisk hage, altså. Jeg kan finne på det, skjønner du, Big. Og da har du å komme, ‘luv!

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 25 april 00:18

Jeg vil på date...
💓
Ikke på treff!
Men, botanisk hage er jo fint uansett!
😊

Skjult ID med pseudonym maryandthe to. 25 april 07:26

Skal på date..... kanskje Hagen er stedet? Flott der nå😍