Alle innlegg Sukkerforum

Jeg er håpløs!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jente 39 sø. 8 mars 2009 17:47

Nå har jeg tittet side opp og side ned ,mange dager, på alle mulige kandidater mine på sukker, og fant veldig få som fanger min interesse. Har sendt hjerter og mail til dem som jeg har /kanskje har lyst ti å bli bedre kjent , men fikk nesten ingen response. Det betyr vel at jeg sikter for høyt? Men jeg har ikke lyst på andre ellers, vil heller leve alene ennå leve med noen som ikke er attraktiv nok for meg. Har også tittet mye ute IRL, fant heller ikke mange som kan vekke min lyst, jeg er håpløs....

Skjult ID med pseudonym huldra sø. 8 mars 2009 17:53

Hjerter og mail til samme person.... Eller hjerter til noen og mail til noen....`??
Selv svarer jeg ikke på hjerter om ikke det kommer en mail også.....nå er jeg kvinne,
men jeg tror det er slik for mange menn også.....
Også er det slik at jeg har følelsen av at menn rundt 40 ofte sikler på litt yngre kvinner, så kanskje kvinner rundt 40, må ta til takke med menn som er litt eldre...????
Iom at vi har dette matchtreet her så er man nok mer kresen her på sukker enn på andre nettsteder, men når du først finner noen det klaffer med så er det nok full klaff....Du må bare være tålmodig...

Skjult ID med pseudonym jente 39 sø. 8 mars 2009 18:44

Jeg har sendt hjerter til flere , så mailer til dem som sendt hjerter tilbake, men ikke særlig response etter det...Jeg er snart 40 , og sender mail til dem som er i min aldre eller mindre enn 10 år eldre enn meg...

(mann 56 år fra Hordaland) sø. 8 mars 2009 18:49 Privat melding

Har ikke fått mail fra deg ennå, så vanskelig å si hvordan jeg kommer til å svare =P

Skjult ID med pseudonym jente 39 sø. 8 mars 2009 19:13

Morp. jeg er litt for opptatt av det ytre.. Hvis jeg forblir singel, så fortjener jeg det.. Hilse en håpløs..

Skjult ID med pseudonym Morpheon sø. 8 mars 2009 19:14

NP, Håper du finner det du leter etter =)

Skjult ID med pseudonym noia 2 sø. 8 mars 2009 19:21

@trådstarter
Føler det på samme måte som deg.. Vi er i ferd med å bli overmoden frukt, og mindre attraktive for menn i vår egen alder.. Eller? Ellers er det noen menn som er litt vel unge som tar kontakt.. Hyggelig det altså.. Men... Også er jeg ganske kresen på høyde, liker ikke at menn er kortere enn meg...

Skjult ID med pseudonym hingsten sø. 8 mars 2009 19:22

Nola. amputer ved knærne om det er umilig å finne de høyere da vet du..
litt ironiske hingsty måtte bare..

Skjult ID med pseudonym mailman sø. 8 mars 2009 20:46

Jeg er en 35 år gammel mann og svarer på alle meldinger, men vil nok primært søke etter en jente som er 30-35. Skulle det dukke opp noen litt eldre enn meg som virker veldig OK ville jeg nok ikke steile av den grunn. Personlig er jeg litt skeptisk til å innlede noe med noen som er mer enn 5 år yngre enn meg, aller mest fordi livserfaring er en kvalitet jeg har begynt å sette høyere.

Skjult ID med pseudonym kvinne35 sø. 8 mars 2009 22:55

Jente 39, kanskje din sjarm ikke kommer fram på bildene, og de som du setter hjerter på dømmer deg like hardt som du dømmer dem. Uansett trenger du bare en kjæreste (tror jeg), og det kan være mye bortkastet tid på å bli budt opp til dans av den ene halvinteressante etter den andre.

Skjult ID med pseudonym M37 ma. 9 mars 2009 21:33

Tror ikke det er noen skam i å sikte for høyt, det er vel den eneste måten å nå nye høyder på. Leste akkruat artikkelen om forelskelse på denne siden. Der står det at man blir mer kresen med årene. Det er kjemisk betinget, og ikke din skyld:-). Selv inser jeg at grunnen til at jeg ikke får mange mailer eller hjerter, er at jeg nok lever et stille og kjedelig liv som datanerd. Jeg hverken seiler, dykker, hopper i fallskjerm, står på snowboard/telemark, har hytte på fjellet, er tindebestiger, reiser verden rundt, rider, osv osv osv. alt dette i kombinasjon med at man har fulltidsjobb og skal sitte stille foran peisen med en god bok. Du er nok ikke alene om å være kresen nei :-)

Skjult ID med pseudonym jente 39 ma. 9 mars 2009 21:39

Jeg har også vært på sukker fest, men det er kun få tall gutter som vekker min oppmerksomhet, og de er ofte veldig populær blant jenter. Jeg synes ikke synd på meg selv, jeg klarer bare ikke å få de guttene som jeg liker falle for meg, ikke ennå, kanskje aldri. Derfor jeg må gjøre meg klar til å tåle konsekvesen av en slik kresenhet: Å være singel videre, uansett hvor mye jeg ønsker å forelske meg...

Skjult ID med pseudonym stjerne ma. 9 mars 2009 21:46

@M37
Enig med deg...jeg trives best med boken i fanget selv...er ikke mange gutter her som synes det er ok.
Er selv en vanlig A-4 jente/kvinne og trives med det...

Skjult ID ti. 10 mars 2009 12:38

Er ikke noe særlig å være forelsket heller, når den man er forelsket i er fjern og ikke ofte lar seg høre ifra. Vet ikke om det er kommunikasjonssvikt eller noe annet, uvitenhet. Frustrerende er det iallefall. Skulle ønske det var mulig å skru av følelser, men noen sjanser i livet må en vel ta:-) Men dårlig gjort å leke med andres følelser. Spilleregler bør en vel ha, også på en plass som dette.

Skjult ID med pseudonym jente 39 ti. 10 mars 2009 12:48

Da jeg åpnet dette trådet, hadde jeg håpet at jeg kan høste noen fornuftige råder, slik at jeg ikke måtte leve alene resten av livet. Føler at det er flere som føler det samme som meg, hva skal vi gjøre, lete videre, uten å forandre kurs og kriterier? Vil jeg gi opp en dag og finne en som er tilgjengelig og bli fornøyd da?

Skjult ID med pseudonym g25BGO ti. 10 mars 2009 12:48

Godt sagt, person med teksten over.
Men du kan jo bare spørre han eller henne hvor landet ligger og si rett ut hva du ønsker, og event avslutte det hvis det ikke er noe tilsvarende tilbake, eller kanskje smøre deg med litt tolmodighet om vedkommende bare er litt småforelsket ;)

Det kan jo også hende at personen har en fortid å komme over, eller at personen er fast bestemt på at det ikke skal bli noe seriøst selv om personen liker deg på samme måte tilbake.

....Eller kanskje han rett og slett ikke ser bekreftelsen din, så han ikke tør å kontakte deg på den måten du ønsker, i tilfelle du ikke har de følelsene du sier her at du har
(skudd i blinde, men føler at du er en jente, sorry om jeg bommer, har lignenede situasjon, og vegrer meg for å følge mitt eget råd)

=)

Skjult ID med pseudonym g25BGO ti. 10 mars 2009 12:53

@ jente39

Høres ut som at du må lære deg og si til deg selv: "nå skal jeg gi denne personen en sjangse"
Tenke litt ut av boksen og i det minste bestemme deg for at om du ikke faller for vedkommende, så skal du gi personen en sjangse, høre hva han har og si, kommunisere. En person blir finere og finere for hver dag om en liker vedkommende.

Gjorde det selv en gang. Hun gikk fra å være en 6'er til å bli en 10'er. Hehe.. Men nå er hun en 4'er da, men vi er venner og hun har samboer ;-P

Skjult ID ti. 10 mars 2009 13:06

Fornuften sier at jeg skal kutte ut, men får det ikke til. Er nok en litt useriøs person jeg har kommet borti, har iallefall formidlet hva jeg vil. Folk er forskjellige og jeg har nok for svak vilje. Men jeg skjønner ikke hvorfor noen ikke kan gi klar beskjed om hvor landet ligger. Er det feighet? Bruker litt for mye energi på dette, men nå skal jeg greie det, tror jeg. Hehe :-) Jeg er voksen kvinne

Skjult ID med pseudonym M37 ti. 10 mars 2009 13:08

@Jente 39
Vet ikke om jeg kan gi deg mye til råd, men hva du beskriver ligner veldig på hvordan mange har det / hadde det gjennom ungdomsåra. Ting forandrer seg kanskje ikke så mye her i livet:-) Visse ting har jeg lært underveis her i livet. Om du har en bestemt målsetning, så går veien til målet sjelden i en rett linje. Du må justere kursen underveis. Dersom en tilnærming ikke fungerer, så er det å prøve noe annet. Tenk ikke på hvor mange ganger du gjør det "feil", tenk heller på at du eliminerer løsninger som ikke fører til målet. En dag finner du den riktige formelen. Jeg tror ikke du dermed skal sette lavere krav. Kankskje du skal endre litt på hva du skriver i dine henvendelser og i profilen i første omgang. Endre bilder kan også være en ide, men å flytte målet (senke kravene) tror jeg allikevel ikke er løsningen. Tenk også på at dersom du vil noe ille nok, så er det som å bære vann med bare hendene. Prøver du å gripe fast i det, så renner det bare mellom fingrene på deg.

Som sagt jeg vet ikke om det er mye til råd, så du får ta det som du vil :-)

(mann 52 år fra Østfold) ti. 10 mars 2009 13:11 Privat melding

hehehe stikk innom siden min, så får jeg se:))

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 10 mars 2009 13:15

Huff, ja, vi blir gamle her vi sitter ...

Har mer drag å damene UTENFOR Sukker enn på :-)))

Skjult ID med pseudonym gabriel43 ti. 10 mars 2009 13:26

hehe ja, du:))
Psykologisk sett er sukker et lite eksperiment, her inne forteller man mer til en Kvinne/mann på 3 uker, enn man gjør i det vanlige livet, altså uten for sukker, på over 6 til 12 mnd:)), Tenk litt over det.

Og det er kansje lettere å sette høyere krav til andre, enn seg selv :))

Skjult ID med pseudonym Rosenknopp ti. 10 mars 2009 13:36

Tror det er viktig å treffe folk. Ikke bare sitte å være kritisk. Har meldt meg på noen av arrangementene for å få litt fart på sakene og regner med at man da kan kjenne flere sider av enn de som lar seg beskrive på nettet.

Skjult ID med pseudonym 4bidden ti. 10 mars 2009 13:37

Jeg leste en interessant artikkel om akkurat dette for en stund siden.

Han mente at mange damer gikk single og frustrerte fordi menn og kvinner har forskjellige standarder når det kommer til forhold og sex.

Litt forenklet sagt så har en mann har to helt forskjellige standarder for hvem man kan tenke seg å ha sex med og hvem de vil bli sammen med, mens kvinner har samme standard for begge. Er han ikke attraktiv nok til være sammen med, så vil de heller ikke ha sex med han. Mens en superattraktiv mann kan godt ha sex med en dame langt under sitt eget "nivå" hvis det er tenning der.

Resultatet av dette er at mange damer ikke helt klarer å skjønne hvorfor ikke de aller kjekkeste gutta ikke vil bli sammen med dem når de har sjans på dem når det kommer til sex. Det man ofte hører litt bittert fra disse kvinnene er at menn bare er interessert i sex og stikker så fort det er snakk om noe mer. "Alle menn er drittsekker som bare er ute etter en ting".

Det å justere ned kravene til sitt eget "nivå" kan ofte sitte langt inne. For langt inne for mange.

Skjult ID med pseudonym mann ti. 10 mars 2009 13:46

@ 4bidden

Innertier!

Som eksempel har det blitt meg fortalt at ei venninne av ei venninne av meg har trengt ca 2 år for å komme over en fyr hun hadde et såkalt "overfladisk forhold" til. Grunnen til at det tok ca 2 år var ikke pga kjærlighetssorg som sådan, men derimot det at var en svært bitter pille å svelge for henne at hun måtte erkjenne at hun måtte velge en fyr på et lavere "nivå" enn ham for å kunne få noe varig. Et visstnok ikke uvanlig fenomen.

(mann 52 år fra Østfold) ti. 10 mars 2009 13:46 Privat melding

Meget godt sakt, Rosenknopp, vakkert pseudonym, hehe
4bidder, er så enig, og spesielt i din slutt kommentar:))

Men dette steder er kansje for noen et tidsfordriv og leke plass, jeg vet ikke hehehehe

Men det er mye spennende lesning, både her og på mange profiler:))

Skjult ID ti. 10 mars 2009 13:57

Det stemmer nok det du sier der, derfor bør vi kvinner ,eller noen av oss,de mest følsomme, avvente slik kontakt med menn, til en blir mer kjent og finner ut hvor interessert mannen er til videre kontakt.Dette for å unngå kjellerturen etterpå.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 10 mars 2009 14:04 Privat melding

Vi gutta kan jo prøve å sette oss inn i motsatt scenario...

Hvis en helt gjennomsnittlig gutt kunne datet supermodeller, men opplevde at ingen av dem ville bli sammen med han. Tror kanksje det hadde sittet ganske langt inne for han å bli sammen med en helt vanlig dame på sitt eget nivå?

Skjult ID med pseudonym gabriel43 ti. 10 mars 2009 14:08

Den er jeg helt enig i, men da må jeg snakke for meg selv, og ønsker jo ingen å komme i kjeller`n. For min egen del, vet jeg når jeg har truffet den rette:))

Skjult ID ti. 10 mars 2009 14:12

Da er du en av de stødige karene som det også finnes mange av, heldigvis:-))

Skjult ID med pseudonym gabriel43 ti. 10 mars 2009 14:18

Ja du, det er godt å høre, det finnes mange her inne av både kvinner og menn som er stødige :)), er det ikke godt å tenke på hehe:))
Da er det bare å begynne å lete, for de som ikke har noen i kikkerten ;))

Og til jente 39, for å holde meg til innlegget, Du er da ikke håpløs:))

Skjult ID med pseudonym 4bidden ti. 10 mars 2009 14:29

Jeg vet at dette her kan virke litt "kynisk" på mange, men tror faktisk menn og kvinner er programmert litt forskjellig fra naturens side og at det kan være nyttig å ha det i bakhodet. Det kan kanskje spare noen for noen erfaringer de godt kunne vært foruten :-)

Jeg har sett mye av det samme mønsteret selv blant endel av mine "evigsingle" venninner opp igjennom årene. De har sex med den ene kjekkasen etter den andre, men det blir aldri noe mer enn det. Så fort det blir snakk om noe mer, så skygger gutta banen. Noe som også er litt påfallende er at hvis de samme jentene har begynnt å trene og tatt av seg 10kg så har de fått seg type ganske med en gang. De traff plutselig det de siktet på...

Det er en overfladisk verden der ute tydeligvis, så like greit å akseptere det først som sist :-)

Skjult ID med pseudonym jente 39 ti. 10 mars 2009 14:37

Takk Gabriel, skulle ønske at jeg hadde funnet flere som jeg har lyst til å bli kjent.. Hittil har jeg merket alle mulige kandidater, uten å få særlig response.. Jeg regner med at det er sikkert mange gutter opplever det samme, de gir ikke opp , det burde ikke jeg heller... Til slutt sitter vi alle sammen her og støtter hverandre og uten å klare å falle for hver andre-:)

Skjult ID med pseudonym 43 ti. 10 mars 2009 14:42

Så bra du skriver dette jente 39. Jeg har også prøvd flere datingsider hvor jeg ikke rakk å svare på alt som kom inn, men som du sier var det ingen som frister til nærmere bekjentsskap. På sukker er det mange kjekke menn, og jeg har også prøvd å få kontakt men får ikke svar. For min del går det på selvtilliten, og jeg prøver å erkjenne for meg selv at jeg faktisk har blitt gamlere, men det er vanskelig å godta. Det er det er egentlig ganske lett å forstå menn som foretrekker yngre damer, jeg ser jo helst på de menn som er yngre jeg også. Det er ikke lett å senke kravene sine, følelser er ikke noe man bare skrur på. Godt å høre det er flere som tenker det samme. Men her er det jo hvor heldig du er på bildene som teller, men det er vel litt av gamet. Det er bedre å legge ut bilder som ligner sannheten så slipper man sjokket på en date.
jente 43:-)

Skjult ID med pseudonym gabriel43 ti. 10 mars 2009 14:46

Takk takk,:)) jente 39.
Det er jo en helt ærlig sak du tar opp, vi mennesker er forskjellig, og er det ingen her du har lyst på så, er det sånn. Jeg har en god vennine som var her en tur, hennes ønske var 38 til 50, men hun fant ingen hun kunne tenke seg å date, eller bli kjent med:))
Sånn er det nå bare :)))

Liker din slutt kommentar jente 39 :))))))))))

Skjult ID med pseudonym gabriel43 ti. 10 mars 2009 14:46

Takk takk,:)) jente 39.
Det er jo en helt ærlig sak du tar opp, vi mennesker er forskjellig, og er det ingen her du har lyst på så, er det sånn. Jeg har en god vennine som var her en tur, hennes ønske var 38 til 50, men hun fant ingen hun kunne tenke seg å date, eller bli kjent med:))
Sånn er det nå bare :)))

Liker din slutt kommentar jente 39 :))))))))))

Skjult ID med pseudonym 4bidden ti. 10 mars 2009 14:49

@jente39

Et forslag er å senke kravene litt for hvem du møter, og heller sile mer IRL. Jeg har blitt overrasket begge veier når jeg har møtt folk IRL. Noen kan ha en ganske kjedelig profil med halvbra bilder, men så er de bare sååå sjarmerene og flotte når man møtes...og omvendt. Her inne går det jo veldig mye på hvor heldig man er med bildene og hvor flink man er til å skrive. Ikke sikkert at de samme kvalitetene er de viktigste når man møtes.

Skjult ID med pseudonym gabriel43 ti. 10 mars 2009 14:56

4bidden

Det er så flott skrevet, jeg er helt enig:))

hhmm snakker du om min profil?hehehehehehehehhehehehehehehh

Skjult ID med pseudonym 4bidden ti. 10 mars 2009 15:01

@gabriel

Takk for den, men liker ikke at de jeg dater har kraftigere skjeggvekst enn meg selv. Sær? ...ja, jeg vet det...hehehe

Skjult ID med pseudonym gabriel43 ti. 10 mars 2009 15:07

4bidden.
hehehehehehehhehehehehehehehehheheheheheheheh
For å se på det positive, hheh håper jeg det er kvinner som ikke liker meg for mitt skjeggvekst, ikke mye men, hehehehhehehe
Ler, godt.

(mann 52 år fra Oslo) ti. 10 mars 2009 15:39 Privat melding

@TS
Hei, her er mine tanker om spørsmålet ditt.

Den største utfordringen her inne er å få presentert seg selv godt nok....
Bilder og tekster hjelper til en viss grad, men de kan ALDRI yte en person rettferdighet irl.

Bilder:
Jeg synes det virker som om det er en stor del av kvinnene, og det er jo bare de jeg ser ;-),
som har "modellbilder" dvs. profesjonelle bilder tatt i "studioer" eller i nøye komponerte settinger.
Bildene er jo flotte, for all del, men er de ekte?
Så har man jo de bildene som ikke er teknisk sett gode, feil lys, feil eksponering etc. etc.
Disse er jo da ikke flotte, men de er vel heller ikke ekte?
Det eneste som kan gi en reell oppfatning av en persons utseende er et møte irl.

Tekst:
Noen har ordet i sin makt, andre har det ikke.
Noen overdriver sine personlige egenskaper og tilpasser ønskene sine til en fremtidig ønskesituasjon.
Andre underdriver og synes det er vanskelig "å blåse i sitt eget horn", og blir derfor så generelle i beskrivelsene
sine at de overhodet ikke skiller seg ut i mengden. En personlighet kan ikke fullgodt formidles i tekst, i hvertfall ikke med de begrensningene som ligger i profilfeltene. Husk at forfattere bruker store deler av hele bøker på å skape en personlighet for hovedpersonene.
Det eneste som kan gi en reell oppfatning av en persons personlighet er et eller ofte flere møter irl.

De fleste her inne gir uttrykk for at kjemi er alfa og omega for om man kan bli kjærester eller ikke,
er det noen her inne som med hånden på hjertet kan si at de føler en kjemi til en profil?
Den kan pirre, vekke undring ja til og med avsky, men kan man føle en kjemi av den?
Det eneste som kan gi meg en reell oppfatning av kjemien mellom meg og en annen person er et eller flere møter irl.

Da gjenstår de vanlige stegene i nettdatingens verden.
Skumme/sile profiler. Vi har alle våre preferanser for hvordan vi "tror" at vår partner skal/bør se ut....
Kontakte interessante profiler. Dette finnes det haugevis av tråder om her på forumet. Hva man skal gjøre, Do's and Dont's.
Vente på respons. Noen takler dette veldig dårlig, noen syns at ikke-svar er svar godt nok, andre blir deprimerte om de ikke får svar.
Gjenta prosessen inntil du treffer eller går lei...

(innl. forts. under)

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 ti. 10 mars 2009 15:39

Noen, i de fleste tilfeller kvinner, får så mange henvendelser at de opplever et fysisk problem med å svare på alle...
Noen har 20000 besøk på profilen i løpet av 6 mnd, sannsynligvis også kvinner... ;-)
Noen har tatt en beslutning om at de ikke svarer profiler uten bilder...
Det finnes en hel del begrensende faktorer for nettdating/nettsjekking.

Så hva gjør man da?
Noen trekker seg helt ut av nettet, og tar en periode irl, inntil de blir lei det og trekker inn på nettet igjen.

Noen endrer kravene sine slik at de til slutt blir kompatible med en eller annen.

Noen ser nettets begrensninger i bilde og tekst og gir "klønete" profiler en sjanse til å imponere irl...

Du sier at du har merket av alle som interesserer deg men ikke fått noen respons... Betyr det at du har "gulhjerta" dem?
I følge en annen tråd her inne så oppfattes ikke det nødvendigvis som noe annet enn en "huskelapp" hos mottageren...

Gi de henvendelse du får en sjanse, kanskje det skjuler seg mer bak det bildet eller teksten enn det du ser...

Lykke til, du er neppe mere håpløs enn oss andre her inne.... ;-)

Skjult ID med pseudonym pia ti. 10 mars 2009 18:37

Jeg er så enig så enig...samme oppfattning og opplevelser har jeg når det gjelder dette. Og rundt meg er det i samme som går igjen...både her og alle de andre søker siden jeg har vært innom og sett.
Har også et inntrykk at de gutta som får masse oppmerksomhet blir også dertil kresene..og selvsagt skyter langt under sin alder.
Men det kan jo være at det dukker plutselig opp en for deg også. Jeg har ikke noe tro på å finne noen her inne...men er bare litt for nysgjerring til å gi meg med en gang...må vel holde ut en måned.

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 10 mars 2009 19:50

Veldig enig med 4bidden.
Dette skulle et par venninner av meg lest; de føler seg smigret over at en kjekk ung mann vil ha en one-nighter, og blir skuffet når det viser seg at det er alt han vil, og vil ikke ha menn som er på linje med dem selv. Og de har vært 15 år i gamet.

Tror mange av de/oss single har for høye krav i forhold til hvor attraktiv man selv er. Leste i en annen tråd at "alle vil ha en spesiell - også de vanlige - det er altfor mange vanlige mennesker". Men hvis man tror man ser det "spesielle" ved en person gjennom en profil, er man ikke litt sneversynt da? Da kan man like gjerne si spesiell=attraktiv på de overfladiske kriteriene.
Og (for de som leste den andre tråden:) Tikken Manus ville aldri falt for Max hvis hun hadde sett ham på nettet elelr kun møtt ham én gang....

Jente39, har du noen gang IRL falt for en fyr som ikke var så kjekk, men hadde mye karisma, humor, sjarme el.l.? Det er slikt som kan være vanskelig å få øye på e profil, så kanskje man er tjent med å "se" litt ekstra godt etter, og som 4bidden sier - ikke sile på profilnivå, men i større grad etter at man har møtt dem. Selv har jeg positiv erfaring med å møte folk over tid.

Skjult ID med pseudonym jente 39 ti. 10 mars 2009 21:21

Hei, Vibe,
Jeg har faktisk ikke falt for en fyr som jeg ikke synes var så kjekk IRL,men hadde mye karisma... Jeg klarer ikke å falle for noen uten den tiltrekkende ytre.. Jeg har avvist nok mange gutter som er snill, hyggelig og grei ,kun på grunn av at de ikke har bilder som er tiltrekkende nok. Jeg har også dater ca 30-40 , ( har hatt sex med 10% av dem) i de siste årene, uten å ha funnet noen. Jeg får fortsatt mail fra gutter,og jeg vurdere også en dag når jeg er desperate nok, blir sammen med en som er tilgjengelig fordi jeg ikke ønsker å være singel for esten av livet mitt. Er det rettferdig for ham da? Kanskje blir jeg valgt av en gutt på den samme grunnen, at han ikke gidder å jakte mer på de penere jentene...-)

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 10 mars 2009 22:16

Du er jo veldig realistisk da jente39. Jeg antar at du da har smak som er ganske gjengs - at de du synes er kjekke, stort sett oppfattes som kjekke også av andre?
Har litt liknende erfaring som deg, bare at det ikke nødvendigvis går på det ytre. Jeg får vel si at jeg trodde generelt det var mer (etetr min smak) interessante mennesker i verden enn det er. Har nok litt høye forventninger til kombinasjonen kløkt, vidd, (min) humor, energi, tiltak og ålreit utseende. Men ser jo at mine preferanser har endret og utviklet seg over tid. Hadde ikke i dag falt for typen jeg kom sammen med da jeg var 21, selv om han var/er kjekk.

Men det er et veldig godt spørsmål om man skal settle for less - om ikke den andre parten fortjener en som synes han er fantatisk. Men for å være ærlig tror jeg det er mange som erkjenner at partneren deres ikke er "den beste", men bare det at den andre også faller for en selv gir et pre og gjør ham mer unik. Jeg har venninner som etter dating med diverse fasadetyper har funnet seg mer jordnære, mindre glossy menn. Og som uttrykker at de ikke bare er glad for å ha truffet menn de trives med, men faktisk menn som elsker dem tross deres feil og mangler. De føler ydmykhet og takknemlighet for å bli elsket av den andre på tross av sin feil, og det skaper en positv vekselvirkning. Og det finnes nok menn som vil ha deg fremfor den peneste jenten, fordi du har andre ting å by på.

Har du forresten hatt noen virkelige langvarige forhold? Har du noen gang opplevd den spesielle "connection" man kan få med enkelte andre - enten fordi man er på samme bølgelengde, eller fordi man er gjennom noen spesielle opplevelser sammen (uten at det er seksuelt betinget)? Har du tenkt gjennom hva du vil ha i et forhold? Tenker du primært på forelskelsesfasen eller på lidenskapelig sex, eller tenker du på en lagspiller som vil dele de samme opplevelsene du vil ha, som vil sitte ved siden av deg i sengen om du blir syk, som du kan bli gammel med? Som du også da kan ha lidenskapelig sex med - basert på et fellesskap og tillit mer enn fysisk begjær. Er slike tanker om et forhold kun tiltalende hvis mannen er kjekk?
Hvis ja; hvorfor er det viktig at han er kjekk - for tenning eller også som statussymbol og trofé - noe å vise frem når du først skal slå deg til ro? Dette er bare løse spørsmål, jeg erkjenner at utseendet på ingen måte er likegyldig, og at det er vanskelig elelr umulig å endre smak. Men kanskje man noen ganger ikke vet hva man faktiks leter ett

Skjult ID med pseudonym 4bidden ti. 10 mars 2009 23:06

Fantastisk bra skrevet vibe!!! Som jeg skulle sagt det selv, bare mye bedre formulert :-)

Skjult ID med pseudonym jente 39 on. 11 mars 2009 09:41

Helt enig med 4 bidden, jeg kan ikke sagt dette bedre selv. Takk Vibe!!

Skjult ID med pseudonym vibe to. 12 mars 2009 22:14

Tusen takk 4bidden og jente39 - godt å høre at betraktningene mine forstås av andre og kjenner seg igjen i det jeg selv opplever og tenker:-).

(mann 33 år fra Møre og Romsdal) lø. 14 mars 2009 21:32 Privat melding

Jeg har prøvd å sette både gule og røde hjerter på jenter og det gir absolutt NULL tilbakemelding. Det beste er nok å sende en melding eller kanskje et kompliment.

Gir du ingenting får du nok like mye tilbake. :)