Alle innlegg Sukkerforum

Hva er utroskap

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ghost dog sø. 8 mars 2009 20:15

Har et lite dilemma her. Har etter hvert mailet fram og tilbake med flere veldig trivelige jenter. Stort sett bare pratet om løst og fast, og har funnet tonen med opptil flere. Så lenge det kun har vært snakk om litt meldinger har ikke dette vært noe problem. Men nå er det altså kommet dit at jeg gjerne vil møte med disse jentene (og de med meg), og da føles det litt som om jeg beveger meg inn i en gråsone.

Er det helt uproblematisk og bare en del av gamet om jeg dater fire forskjellige jenter i løpet av et par uker? Eller er det rett og slett ikke helt bra.

Takker for seriøse innspill

Skjult ID med pseudonym truseløs sø. 8 mars 2009 20:18

Ser på det som helt uproblematiskå date flere i løpet av ett par uker.....
Men om du finner ut at du blir litt små forelsket i en av dem, så synes jeg du skal avlyse datene med de andre....

(mann 49 år fra Østfold) sø. 8 mars 2009 20:18 Privat melding

Du kan vel ikke være utro hvis du ikke er sammen med noen?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 8 mars 2009 20:24

Enig med bruswillis...
Du er ikke sammen med noen .. dette er dating ...
Og regner med at når du har møtt de vil du vite selv om du liker noen av de ... og da forandrer alt seg .

Skjult ID med pseudonym Jente76 sø. 8 mars 2009 20:24

Hvis det er den første daten syns jeg ikke det gjør noe, men etterhvert hvis du liker en eller flere av de syns jeg du bør moderere deg litt og bare satse på en hest. Jeg har vært inne på tanken selv om å dobbeltbooke, men tenker at det blir så unødvendig komplisert hvis jeg liker begge/alle og begge/alle vil treffe meg igjen.....Foreløpig har det ikke klaffet med noen av datene jeg har vært på så jeg tror ikke det egentlig bør bli et problem, man sparer ihvertfall tid :-). Det eneste jeg ikke liker med en mislykka date er tanken på at jeg har kasta bort tid som jeg heller kunne brukt til noe annet. Men sånn er det jo bare. Altså syns jeg at du fint kan avtale 4 dater på èn uke hvis det kun er 1. daten med alle.

(mann 56 år fra Hordaland) sø. 8 mars 2009 20:27 Privat melding

Ser ikke noe problematisk i at du møter flere av dem i et ganske kort tidsrom. Ser heller ingen grunn til å bryte kontakten med de andre, skulle du falle for en av dem. Det er først når følelsene dine blir gjengjeldt, at du vet dette kan utvikle seg til noe mer. Og først da er nok tiden moden for å finne en passende avrunding på de andre datene.

Skjult ID med pseudonym ghost dog sø. 8 mars 2009 21:19

Ok, takk for innspill… da blir det fire dater på to uker. Hehe, rene komedien dette her… Ender vel med at jeg rote det til som en annen komling… glømmer hvem som har skrevet hva osv. Men som Jack Nickolsen sier: at least I tried godammit, at least I did that.

Skjult ID med pseudonym jepp sø. 8 mars 2009 21:25

Er ungkaren utro når han møter alle disse snodige jentene på 20 og 40 år? ;-)

Stå på!

Skjult ID med pseudonym Dee sø. 8 mars 2009 21:35

Det virker som om alle bifaller at du planlegger å date 4 jenter på 2 uker. Jeg er ikke tilhenger av det. Tror ikke du vil klare å fokusere ordentlig på den du dater, og heller ha kommende date i bakhodet. Du vil kanskje tenke at den neste er enda bedre.. Hvis du er seriøs og leter etter kvinnen i ditt liv, tror jeg ikke du vil lykkes med din "taktikk".

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 8 mars 2009 21:41

Enig med Dee. Det har ikke noe med utroskap å gjøre, men med din mulighet til å fokusere. Om man alltid har plan B i tankene, kommer aldri plan A til å fungere... !

Skjult ID med pseudonym Morpheon sø. 8 mars 2009 21:43

Hei Dee :) Problemet vil først melde seg om flere av datene skulle vise tiltalende trekk. Et raskt møte vil i allefall sile vekk dem hvor kjemien svikter totalt.

Skjult ID med pseudonym dvergen sø. 8 mars 2009 21:47

@ Dee og Lilleulv,

Jeg er litt usikker på dette med fokus. Jeg tror ikke det nødvendigvis er slik at man hele tiden har plan B i tankene, men dersom man har en plan B, klarer man kanskje å slappe litt mer av mens man gjennomfører plan A. Man vet at dersom alt skulle gå galt, så har man allikevel en ny sjanse.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 8 mars 2009 21:57

TS - du sier det jo selv... Du lurer på om han husker hvem som har skrevet hva osv. Hvorfor stresse det til? Har du ikke fire uker og kan avtale med dem fortløpende? Da slipper du å alle tenk om, tenk om... Sett at hun første er kjempesøt? Da er det vel naturlig å holde kontakten med henne og avlyse de andre?.. Hvor komfortabel er du med å bråavlyse tre avtaler? Og greier du å gjøre det for din egen del? Eller blir det for fristende å leke ungkaren et øyeblikk...? ;-)

Skjult ID med pseudonym ghost dog sø. 8 mars 2009 21:57

@Dee
Jeg frykter at du kan ha helt rett. Og skal jeg være ærlig hadde jeg nok ikke likt det så godt om jeg fant ut at jeg bare var en av fire de datet den uka.

Det er ikke noe ’taktikk’ fra min side, men mer at fire jentene som jeg vet veldig lite om har signalisert at de vil møte meg snart. Jeg vet lite om dem, og ingenting om hvordan de vil komme til å like meg, og da føles det på et vis som en ærlig sak å møte dem alle sammen – bare for å se…

På den annen side er det jo litt absurd.

I møte med livets mange små og store dilemma er det jo greit å få vite litt om hva andre ville ha gjort i samme situasjon. Og også om det finnes noe etablerte "spilleregler" for slikt her inne...

Skjult ID med pseudonym Jente76 sø. 8 mars 2009 22:04

Om du velger å date alle så tett så må du for all del ikke si noe om det til de andre datene, da kommer du ikke langt. Vi vil alle føle oss spesielle.

Skjult ID med pseudonym Dee sø. 8 mars 2009 23:29

@ ghost dog
Du må gjøre det du føler er riktig for deg.
Jeg ville ikke gjort det. Hadde ikke likt å få vite at jeg var en av fire heller.
Hvis du etter første daten finner ut at du ikke vil treffe henne igjen, er det jo greit å gå videre. Men å sette noen "på vent" for at du skal sjekke ut andre muligheter, har jeg ikke sansen for. Lykke til, uansett hvilken løsning du bestemmer deg for.

Skjult ID med pseudonym ghost dog ma. 9 mars 2009 00:22

@Dee
Er jo HELT enig med det du sier om å sette noen på vent! Viktig å respektere at andre også investerer tid og følelser her. Argh, det er vanskelig med hele denne sukkerdatingen… Det legger liksom litt opptil at man har flere ”snører” ute på en gang, og så krøller de seg bare sammen. Hmm, får se hva det blir til… Uansett, takk for hjelpen:)

Skjult ID med pseudonym Dee ma. 9 mars 2009 00:33

@ghost dog
Any time ;-)

Skjult ID med pseudonym ??? ma. 9 mars 2009 00:34

7, patetisk. Blir vel litt som å høre på radio når enkelte tråkker litt over streken. Dette er ryddig adferd. Det er ikke sånn vet dere.

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) ma. 9 mars 2009 01:09 Privat melding

Snu litt på det; tror du at det kun er deg "Kvinne29 sentralt i Oslo" har date med i løpet av dette halvåret? Forventer du noe mer enn en gjensidig anledning til å bli bedre kjent-eller ikke når du treffer ei av "Sukker-damene"?

Synes det grenser til voldtekt av språket å trekke utroskap inn i en slik setting,uavhengig av om det er ei,to eller tre du treffer-så lenge du er ryddig om rammene selvsagt. Det vil uansett alltids være noen som ikke er happy med utfallet,det er selvsagt leit men har fremdeles nada med utroskap å gjøre så lenge du har vært ryddig. Det er heller ikke utroskap å treffe ei ny mellom to dater,det er trolig lite smart...men ikke utroskap.

Skjult ID med pseudonym Dee ma. 9 mars 2009 01:25

For ordens skyld så har jeg aldri kalt dette utroskap, for det er det selvsagt ikke!
Det blir mer som et barn i et godtebutikk.....valgmulighetene er så mange at man ikke vet hva man har lyst på til slutt. Tror man kan bli litt følelsmessig avstumpet av å holde på å date på løpende bånd.

Skjult ID med pseudonym lurende ma. 9 mars 2009 11:57

@ gosthdog
glad du tok det opp... er i akkurat samme dilemma... har 4 som vil treffe meg og jeg skulle gjerne truffet alle.. nesten på stedet der bare sted og tid skal avtales.. en har jeg truffet helt kort og vi snakker om å treffes igjen.. skal man være ærlig å si d slik det er så er d opp til de andre om de likevel vil ta et treff el skal man bare holde kjeft... man vet jo ikke så mye etter bare et kort møte.. og er jo kjipt om en av de andre viser seg mer "rett" om man ikke får mulighet....og om man er ærlig så risikerer man jo at de trekker seg..
men en ekte mann vil forhåpentligvis ha selvtillit nok til å takle situasjonen?

Skjult ID med pseudonym rettpåsak ma. 9 mars 2009 15:25

Ok, here we go !
Jeg har vært på sukker et drøyt halvår, og har i løpet av den tiden erfart at mange av de mytene og litt skinnhellige holdningene her inne, har blitt etttertrykkelig knust. Men, i følge mine egne etiske prinsipper, har jeg overhodet ikke gått over streken.

Jeg har hatt kontakt med 15-20 damer, og møtt vel halvparten. Og vi har møttes relativt raskt, ingen vits å gå rundt grøten. Hopp i det, for å si det nærmest bokstavelig. Og vi har hoppet idet, rett på sak ! Ofte har det endt med sex på første møtet, eller senest etter et par-tre møter. Alle jeg har møtt, har jeg vært i bingen med.
So what ?
Jeg er voksen, damene er voksne, og vi har ingen andre å stå til ansvar for. Vi tenner fysisk på hverandre, og vet hva vi vil. Men etter en tid, har vi begge skjønt at dette var ikke noe mer enn en fysisk atraksjon, og vi har med gjensidig forståelse gått videre med livene våre.
Enkel matematikk tilsier at jeg har truffet en ny dame omtrent en gang pr. måned. Hvor plasserer deg meg ?

Jeg ser overhodet ikke på meg selv som noen player av den grunn. Dette er ikke noe jeg gjør for å "nedlegge" flest mulig damer. Det er for å finne en jeg kan bli glad i på sikt. Og jeg gidder ikke å gå i karantene til jeg føler at omverden synes det har gått passe lang tid, slik at jeg kan lete på nytt.
Det betyr også at jeg i perioder har kontakt med flere av gangen. Jeg fortsetter også kontakten mens jeg har seksuell omgang med andre. Hvis jeg finner en dame jeg har tro på, vil alt dette selvfølgelig opphøre, og jeg vil også avslutte hele sukker-spinneriet.
Dessuten; det man ikke vet, har man ikke vondt av. Jeg får som regel aldri noen spørsmål om hvor mange andre jeg har truffet. Og får jeg spørsmålet, svarer jeg at det er mitt privatliv som de i hvert fall foreløpig ikke har noe med, og det bli alltid respektert.

Er jeg kynisk overfor meg selv ? Jeg klarer fint å leve med det.
Er jeg kyniske overfor damene ? Jeg tror med min beste viten at jeg ikke har såret en eneste en !

Skjult ID med pseudonym bever ma. 9 mars 2009 17:27

Jeg har vært på 21 dater på 18 mnd. Vært i seng med 10 av de , men det var bare 6 av de som det ble mer en en date.
Jeg er dame. Vi har alle våre lyster uansett om vi er menn eller damer.
Så er enig med rettpåsak.. De som er på nett er klar over hva som skjer rundt de og det er jo bare snakk om dateing.
Man er ikke i et forhold med noen før det er bestemt av begge parter. ;)

Skjult ID med pseudonym marini ma. 9 mars 2009 18:07

Hvorfor ikke date alle på en dag? Eller alle i løpet av en uke hvertfall....
Da kan du velge en av dem, og avtale date nr 2 med en av dem, og eliminere de andre. Fire dater på to uker blir vanskelig, for hvis du liker førstemann ut, har du plutselig date nummer to med henne og date nummer en med en annen, med kort mellomrom....da blir det fort komplisert for deg tror jeg. Tror også jentene vil merke at du kanskje ikke er helt fokusert.

(kvinne 42 år fra Oslo) ti. 10 mars 2009 09:29 Privat melding

Blir skremt over holdningen til en del her inne... Er det virkelig gått helt over styr dette med nettdating??
Den genuine interessen, hvor har det blitt av den?
Og hva er den tåpelige greia med at en ikke gidder "å kaste bort tid"...?? Man treffer da vel ikke på mennesker en VET en ikke har noen som helst interesse for? Så bortkastet tid vil jeg ikke si det er. Og dette er Sukker, ikke et maratonløp.....
Hva er det dere skal rekke...???