Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor blokkere etter første melding?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Blokkert lø. 11 mai 22:59

Jeg har sett på noen profiler, med match over 90. Skriver EN hilsen, tar utgangspunkt i det damen skriver og stiller noen spørsmål ut fra det. Ikke noe mer. Ikke noe slibrig, ingen forslag. Kun en vennlig melding.
Så kan jeg sjekke etterpå, se at hilsenen er lest, men får beskjed om at jeg ikke kan svare for da er jeg blokkert. Hvorfor blokkere på den måten?
om jeg ikke får svar, så tar jeg ikke ny kontakt. Blokkering kan kjennes ganske så fiendtlig. Jeg skjønner at det kan være behov, men ikke FØR vedkommende har forsøkt kontakt nr to.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 11 mai 23:05

Velkommen hit og gratulerer med det kuleste pseudonymet, da. Fader, at jeg ikke tenkte på det selv.

Skjult ID med pseudonym Vårsol lø. 11 mai 23:10

Ikke ta det personlig!

Antagelig er du ikke den vedkommende søker. Det kan være pga. alder, geografi, utseende, hobbyer, interesser, mål i livet eller rett og slett magefølelse.

Mange velger å ikke svare på meldinger fra uinteressante profiler fordi enkelte har det med å kverulere etter et avslag, og noen blir til og med ufine.

(mann 46 år fra Oslo) lø. 11 mai 23:11 Privat melding

Aloha fra herfra @ Blokkert,

og velkommen til forum! (Dette er tilfeldigvis også det beste stedet å tilbringe enhver kveld, inkludert samtlige lørdager og selvsagt de fleste helligdager året har å by på. Just sayin'.)

Grunnen til at du blir blokkert er enten at jenter er tullebukker eller noe helt annet, hva vet jeg. Jeg blir aldri blokkert, det sørger jeg for ved aldri å ta kontakt. Problem solved.

Skjult ID med pseudonym Rage sø. 12 mai 01:15

Kjenner til problemet, men ikke ta det seriøst. Send masse meldinger til damene du liker, blir du blokkert så tenk fuck you og glem det :) Det fungerer for meg hehe

Skjult ID med pseudonym _my_ sø. 12 mai 10:14

Hahaha, dette er bare begynnelsen, Blokkert! Bare vent til du kommer så langt at du får svar, og innleder en hyggelig passiar med en, med småprat om dating i sin alminnelighet og interesser og slikt, og så; nesten mitt i en setning, blir den andre borte. Svar uteblir, og du hører aldri noe mer igjen.
Da, Blokkert, er du blitt Ghostet, og det verste av alt; du får ikke byttet pseudonymet til dét. Enda kulere enn Blokkert 😂

Skjult ID med pseudonym _my_ sø. 12 mai 10:21

..men det er klart: Hvis du har en profiltekst med språkblødmer som denne, så ryker du ut før du har trukket pusten..

Skjult ID med pseudonym Solfugl sø. 12 mai 10:31

😆 🤪 🤤 😂 😝

Skjult ID med pseudonym Solfugl sø. 12 mai 10:34

@Ghostet
👻 + 🧟‍♀️ = sant

Skjult ID med pseudonym Høy Libido sø. 12 mai 13:43

Ghostet, blokkert ..

Ghostet kan være at noe regelrett bare er i ferd med å dø ut. 2 veis kommunikasjon, og ikke bare ens oppfatning. Skrev til ei bra dame jeg, og etter 2 kjedelige meldinger døde jeg litt .. samtidig ble jeg opptatt med etc jobb .. kommer litt ut av bobla, ting forandrer seg litt. Hadde jeg fått en melding da så hadde jeg vært på gli .. det er liksom ikke så lett dette her med nettdating alltid ..

Blokkert er jo personlig, eller ikke. Det er hva det er. Bilder som ikke tiltrekker, tekst, stemninga, fordommer .. det er hva det er rett og slett. Hverken mer eller mindre.

Ei ivrig dame skrev til meg. Da jeg ikke svarte tilbake med det første, igjen fordi jeg sikkert virket nølende, mens jeg i realiteten ikke var helt der i hodet mitt, så ble jeg blokkert. Det var ikke så mye før jeg var på gli der heller ..

Ta det her for hva det er, og ikke ilegg folk meninger i som kommer fra ditt eget hode. Jeg husker jeg var hipp på ei dame herfra, og hun svarte meg ikke, så møtte jeg henne tilfeldig i Oslo og liknet veldig lite på den snella som jeg så på bildet.

Så, ikke ta det så tungt. Finn heller ei du får kjemi med, slik som meg og Beist. Det er noe der, et eller annet dritt.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 12 mai 14:14

Aaaaw... Hurra for dritt!

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 12 mai 14:18

@Høy Libido
"Hadde jeg fått en melding da så hadde jeg vært på gli".
At en samtale naturlig dør ut har ingen ting med ghosting å gjøre. Ved ghosting så er tilsynelatende alt "fryd og gammen", inntil en av partene kutter kontakten brått og uten forklaring. Meldinger på Messenger blir ikke lest og vedkommende tar ikke telefonen/svarer på sms. Han/hun forsvinner ut i løse lufta, som om de aldri har vært der.

Tilbake sitter den andre og skjønner absolutt ingen ting, det har ikke vært noen frampek som tydet på noe annet enn at dette gikk strålende fint.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 12 mai 14:21

Irriterer meg at jeg ikke har skjønt hvem Libido er. De fleste pleier avsløre seg selv på en eller annen måte.. Men...

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 12 mai 14:32

Gammal gubbe, FrkBeist;) Neppe interessant for deg...

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 12 mai 14:34

Rar ting å si.

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 12 mai 14:40

Ja det var rart.
Beistet har jo ingen grenser😜

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 12 mai 14:50

Joda. Men jeg pleier fascineres mer av personen enn alderen, jobben osv.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido sø. 12 mai 21:36

Beklager sent svar. Har vært på sykehjemmet. Det ble servert suppe i dag.

Det er bare å tippe, så svarer jeg.

Å benytte termen `ghosting` virker som en slags forsvarsmekanisme. Voksne folk med viten og vilje bedriver bevisst ghosting. Det er klart de finnes, men vil ikke tro det er utbredt.

Det at fantasien ikke er så interessant lenger, eller at noe har skjedd på en annen front av ytre påvirkning .. det kan jo skje. Et fåtall har kanskje til og med dødd. Da er det ikke lett å svare.

Skjult ID med pseudonym Han dølle sø. 12 mai 22:12

Notert, Beist

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 12 mai 22:17

😂

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 12 mai 22:17

Ok, men jeg må bli litt fascinert først @Dølly. Da øker tilbøyelighetene i alle retninger.
Men ungdomssenteret er kanskje bedre enn gamlehjemmet.

Skjult ID med pseudonym Han dølle sø. 12 mai 22:21

Aha, skjønner :) Det bare lå så bra til for hogg. Om så i leggen

Skjult ID med pseudonym Han dølle sø. 12 mai 22:46

Hvis tredve pluss er ungdom erru jaggu gammal å ;)

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 12 mai 22:48

Jeg glefser etter leggen som en rev selv, visstnok, så... 😁
Hallo, jeg er 40+! 30+ er rene barnerumpa

Skjult ID med pseudonym Han dølle sø. 12 mai 22:54

Pff, med litt innsats kan det sies om mang en 40+

(mann 32 år fra Vestfold) ma. 13 mai 09:41 Privat melding

Noen bare blokker "alle". De om det.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 13 mai 11:27

Med "alle", mener du da:for unge, for gamle, for langt unna, hvis man ikke digger røyk, for tykke, for tynne, helt annerledes livsstil?

Enig, vi om det🙋‍♀️

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 13 mai 11:51

Blokkering er et fælt ord egentlig, så man kan sitte igjen med følelsen av at man er utsatt for en aggressiv handling. I virkeligheten er det bare en skjul, fjern fra min liste, jeg er desverre ikke interessert, takk for melding, men du er ikke det jeg ser etter - funksjon. Mange har opplevd så mye ubehag ved å avvise, at de bare blokkerer rett og slett. Har ingenting med deg å gjøre og oppleves helt sikkert brutalt, men det beste er å bare akseptere at det er en del av dette gamet.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 13 mai 12:06

På MP heter det vel noe sånt som "vedk ønsker ikke å bli kontaktet". Det er jo bare det som menes her også.

Skjult ID med pseudonym Han dølle ma. 13 mai 12:11

Enig med Kiara. Man bør kunne forvente høfligheten det kreves å skrive "ikke intr" eller "takk for praten"

Man vil ikke fremstå som et hespetre, vil man vel?

Skjult ID med pseudonym Han dølle ma. 13 mai 12:13

Leste nå at jeg mistolket Kiara, men hey

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 13 mai 12:14

Man vil vel ikke fremstå som sart og lettkrenket? Jeg har aldri vurdert de mennene som har blokkert meg, som et hespetre. Jeg har vurdert de som ryddige men som ser meg som uaktuell, og derfor ikke har behov for å se min profil i oversikten over de som er online, i strømmen osv.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 13 mai 12:15

Ryddige menn åffkårs

Skjult ID med pseudonym Han dølle ma. 13 mai 12:24

Stemmer. Man kommer jo sannsynligvis aldri til å bli bedømt av den personen igjen uansett. Så kan jeg godt fortsette å tenke at de som blokkerer fremfor å slå av en høflig prat er litt begrensede, og dermed av null interesse

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 13 mai 12:25

He he, han Dølle, i prinsippet er jeg enig med deg. Vil jo ikke fremstå som hespetre, men det er en del som virkelig satt en støkk og skapte ubehag hos meg, den gangen jeg trodde verden møttes best ved å være høflig og vennlig. Skjer sjelden nå, men fortsatt kan jeg bli litt satt ut over hvor stygge en del blir, på et høflig avslag. Derfor skjønner jeg at mange slutter å svare. Jeg svarer de som sender en skikkelig melding, men jeg svarer ikke alle. Har noen kriterier for meg selv.

Skjult ID med pseudonym Han dølle ma. 13 mai 12:28

Det er forståelig at man blir farget av negative opplevelser. Men det er også noe med det å la vær å svare. Fortsetter motparten å sende meldinger blir blokkering mer aktuelt. Det er trossalt folk i andre enden å :) Og selvfølgelig helt innafor å ikke svare, det gjør jeg å avogtil

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 13 mai 12:30

Det skulle vært et lite informasjonsskriv når man melder seg inn, der akkurat dette blir forklart. For de som faktisk er koselige og hyggelige, blir jo selvfølgelig berørt av dette. Så får vi en ond sirkel, der ideen om innbilsk damer som kan velge og vrake fòrer, og når endelig noen svarer bærer det lett flat avsted.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 13 mai 12:35

Altså. Jeg føler jeg kan velge og vrake i den forstand at det er ekstremt lett å få kontakt. Men.. resten er alt annet enn lett. Noen er ufine, mange er kun ute etter sex også har vi problemet med å ikke klare lage en avtale. Så det er ikke noe enklere selv om man sjelden opplever blokkering. Da har du hvert fall fått "klar tale" og ikke all bullshitten som vi damer blir servert.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 13 mai 12:37

Amen, FrkBeist.

Skjult ID med pseudonym Han dølle ma. 13 mai 12:40

Jeg tror ikke et infoskriv vil løse det. Det er noe med følelsen, man går inn på en profil, liker det man ser, leser relasjonstesten og sender en hyggelig liten melding. Så får man besøk, og blir blokkert. Det føles ugreit. Selv om det ofte bare er å utsette avvisning å fortsette praten. Det er noe fundamentalt med å bare blokker folk i hytt og gevær, hvordan unngå å tenke at den personen er innbilsk og innbiller seg total kontroll over utenforliggende forhold? Er ikke kjærlighet mer en å finne noen man tror passer, basert på tidligere erfaringer?

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 13 mai 12:42

Høflig prat, på en datingside, med en person som ikke har noe av det jeg ser etter? Tar gjerne stempelet som "begrenset", takk! Og tenker at det passer med samme stempelet på de som kjenner dette som noe sårt og vondt, at en vilt fremmed ikke ønsker denne "høflige praten". Jeg har aldri hatt EN negativ tanke om der å bli blokkert. Et "oi' har kanskje kommet høyt ut hvis det har vært utvekslet meldinger, men det har aldri skjedd at jeg ikke har smilt av det.

Hva er det folket på dette forumet pleier å skrive? Noe sånt som "ikke la andre bestemme hva du skal skrive og gjør, enhver får avgjøre hva som passer best for seg"? Ikke så langt unna, ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 13 mai 12:44

I prinsippet helt enig, Dølle. Det beste er en høflig avvisning før eventuell blokkering, og at blokkering hadde et annet navn. Men det støtter jeg i de tilfellene der man er relevant for hverandre. Når det er personer som er helt på tur i forhold til en del viktige parametere og det som skrives i profil, mener jeg en direkteblokkering er greit. Det hjelper ikke med 92 i match om man bør i Tromsø og ikke kan flytte, eller man et 60 pluss men føler seg yngre. Det er sammensatt det der altså.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 13 mai 12:46

Får man slik stempel på bildet sitt fortsatt? Hvis jeg er begrenset ellee selektiv fordi jeg ikke åpner og leser alle flørtene som noen har brukt et sekund på å sende når de ser bildene mine, tenker jeg det er et kvalitetsstempel på meg.😅

Skjult ID med pseudonym Han dølle ma. 13 mai 12:49

Er ikke flørtene eneste mulighet for kommunikasjon når man ikke er superbruker? Har livet fart hardt med livserfarne sukkerforum-damer?

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 13 mai 12:54

Eh, da får man vel bli superbruker da, hvis man er keen på kontakt. Det bryr meg ca midt på ryggen, om noen synes jeg er søt, hvis de ikke har baller nok til å skrive det i en skikkelig melding. Jeg har fått hurtigmeldinger av superbrukere også, den dette " bla, bla, ta gjerne kontakt". Han siste svarte jeg, og spurte hvorfor han selv ikke tok kontakt. Nei, han ville sjekke om JEG var interessert først. Jeg svarte bare ok. Etter en uke, fikk jeg ny melding: han lurte på veien videre, for han var usikker på hvor han hadde meg hen.

😫😫😫😫😫😫

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 13 mai 12:55

Livet er klart tøft i perioder, men mitt er faktisk egentlig veldig bra om dagen.😄

Nei, du kan vel sende meldinger om du er VIP bruker også. Men da må du åpne meldinger å skrive noe da.😁 En grastisbruker som tar kontakt pga profilbildet, føler jeg ikke ansvar for. Eller genrelt; det er hundrevis på alle matchlister, og det å ha abb her gir ikke noen rett til å få oppmerksomhet fra noen som havner på lista si. Enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 13 mai 12:55

Word, Kiara👊

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 13 mai 13:05

Glemmer jo i forbifarten å fortelle at, joda, høflige prater har forekommet. Vi har pratet og pratet, ledd litt, pratet enda mer, kjempehøflig og fint. Så, ut av ingenting:"du, dette er veldig hyggelig, du er utrolig fin og morsom å skrive med". "Takk, og ditto".
Unnskyld at jeg skriver det åsså men, jeg blir tent på deg, du gjør meg kåt og nysgjerrig".

Høflig prat

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 13 mai 13:21

Man snakker seg bare opp i et hjørne om man innleder en dialog med noen man har null interesse av. Det tas jo som et tegn på interesse om man ikke avslutter kjapt og brutalt. Og er det virkelig hyggeligere å få et "nei, du er ikke interessant for meg" enn å bli blokkert? Jeg tenker at om man blokkeres ofte, så kanskje man ser på folk som er litt utenfor egen liga og. Det kan hende det er litt deg også, og ikke bare ikke dem. Jeg går bevisst ikke etter de "verste" hunksa her, og det er en grunn til det. Tipper de ser etter noe annet enn meg.

Skjult ID med pseudonym Han dølle ma. 13 mai 13:50

Det er etter min erfaring lite sammenheng mellom tradisjonell "penhet" og blokkering. De gangene jeg har blitt blokkert har det stort sett vært voksne damer, det vil si eldre enn meg. Vil ihvertfall takke for at jeg fikk luftet tanker rundt dette uten å bli hogd huet av :)

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 13 mai 13:53

Da tror de du velger dem i håp om et kjapt knull 😄

Skjult ID med pseudonym Tyventyven ma. 13 mai 13:56

Jeg tenker at de som blokkerer på den måten er uinteressante for meg uansett. Det er de som ikke leser en bok fordi de ikke likte første siden. Og de som aldri er spiser sushi igjen fordi de ikke likte det første gangen. I tillegg er de selvfølgelig fundamentalt uhøflige, mangler totalt dannelse og de har ingen forståelse av hvordan man oppfører seg blant medmennesker. De er bortkastet tid. Du vil ikke ha slike i livet ditt uansett. Sånn. ;)

Skjult ID med pseudonym Han dølle ma. 13 mai 13:56

Haha ja, ikkesant? Jeg får jobbe litt med å vise intensjoner tydelig, det har nok større betydning enn jeg har trodd. Jobb! Ha en fin mai-dag alle

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 13 mai 14:01

@Dølly Kan hende damene er høye på seg selv og. Uansett.. de vil du vel ikke ha?

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 13 mai 14:01

Hø hø, åpningen med "du er ikke så billledskjønn og en d3l eldre enn meg, men likevel kontakter jeg deg nå i håp om å bli kjent med deg som menneske" kommer til å bli en knusare. 😅 Ha en fin dag.😄

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 13 mai 14:06

@Tyven Jeg er ikke enig. Det handler nok mer om distansen en skjerm skaper, og følelsen av at folk man ikke kjenner ...og som i tillegg er på trygg av stand, ikke føles som noe man absolutt trenger forholde seg til. Og jeg gjør det noen ganger selv. Ikke blokkerer, men ignorerer. Det er fordi det blir for mye, rett og slett. Mulig jeg er fundamentalt uhøflig og ikke gidder lese hele boka, men når fyr nummer 14 (på rad) ramler inn og ikke har brukt et sekund på å lese verken profiltekst eller fakta om hva jeg søker, så tenker jeg at jeg ikke trenger legge så mye innsats i det jeg heller.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 13 mai 14:06

Blokkerer, leser og elsker sushi📚🍤

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 13 mai 14:08

Og er dannet og rampete, alt til sin tid💣💥

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 13 mai 14:32

Ser jeg en mann på gata/bussen/butikken/by'n som er toootaaalt uinteressant for meg, så unngår jeg selvfølgelig øyekontakt og øvrig interaksjon med vedkommende. Viser vel med hele meg at her er det nada interesse. Vi passerer hverandre og that's it. Hadde tatt seg ut om jeg skulle nikke, smile og slå av en prat med ovennevnte.
Det samme gjelder forøvrig her inne.

Skjult ID med pseudonym Tyventyven ma. 13 mai 14:35

@FrkBeist Jeg tenker at det koster så utrolig lite å gi et høflig svar. Han som kikker innom har kanskje ikke lest denne profilen din, men hva så? Hvis så lite skal til for å tuppe noen ut så tenker jeg "your loss". Og ja, det oppfatter jeg som "fundamentalt uhøflig".

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 13 mai 14:36

Lurer på hvordan folk som reagerer så sterkt på å bli avvist her inne reagerer på en avvisning der ute.
Jeg tenker at å bli avvist her inne, bak en skjerm, i trygg avstand fra den som avviser, alene altså uten at andre "bevitner" det, må være den mest skånsomme for for avvisning, i hvert fall som jeg kan forestille meg.

Husker jeg fikk venninne til å spørre en kar på skolen, han 9.klasse, for meg da jeg gikk i 7.selv, og han sa nei. Og jeg måtte se ham på skolen i ettertid. Og når sommerferien kom og vi ble sendt til mormora vår på flere ukers ferie og han bodde i samme grenda, der det ikke bodde mange ungene, og jeg måtte liksom forholde meg til ham hvis jeg beveget meg utenfor døra hos mormora mi. Det var ydmykende, det.
Eller da jeg prøvde meg litt på en som jeg jobbet med da jeg var i tjueårene. Trodde vi hadde noe på gang, jeg - vi hadde jo så bra kontakt, men han sa at jeg var bare venninne. Kleint som faen å gå på jobb da, hadde nærmest febersymptomer de første uken på jobb (og det er ingen overdrivelse altså), for det var så jævli all den tid vi satt tett og var tvunget til å forholde oss til hvrandre pga jobb.
Eller hva med å bli avvist ute på byen, face to face... Den andre ser reaksjonen din, hvis du ikke klarer å skjule den da, andre ser det og registrerer kanskje hva som skjer, man blir på en måte litt "offentlig ydmyket", man har noen sekunder kanskje før man bør han bitt det i seg, snodd seg, for å finne en eller annen måte å komme seg ut av klein situasjon med å kødde litt med det eller finne annen måte å komme ut av det med litt "ære" i behold.
Bysjekking kan faen i meg være dritbrutalt.
En avvisning her er absolutt ingenting i forhold.

Vil påstå at nettdating er den tryggeste, mest bekveme måte å sjekke på, veldig godt egnet for feige folk egentlig.
Og hvis man ikke takler den en gang, så ja, bare kryp oppunder stakken på mora di igjen, tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 13 mai 14:39

Hva er greia med å gå amok med stempelputa, dere som misliker blokkering så sterkt? My win, tenker jeg når jeg leser det, at jeg slipper å ha sånne grinere rekende innom min profil.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 13 mai 14:51

@Tyven Det hadde kostet så utrolig lite å bare se etter hva den andre måtte ha for ønsker. Jeg tror nok at det ofte er like kjipt å avvise, som å bli avvist. Og det er kun den som kontakter som kan gjøre en "sjekk" på om dette er en sannsynlig klaff.

Skjult ID med pseudonym Tyventyven ma. 13 mai 14:56

@Sukkeret Stempelputa? Føler du deg stemplet? Problemet er nok at mange føler at en blokkering er en aggressiv handling. Du kan godt være uenig i at det er intensjonen, men det hjelper ikke de som føler det sånn. Jeg tror det kan gå ut over stoltheten til folk. At de føler de er lite verdt. Forkastet uten engang å ha fått vise hva de har å komme med. At de er ...ja, stemplet som ubrukelige.

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 13 mai 14:57

Ja, og så...? Hva får Jeg gjort med at de føler det sånn? Skal JEG som blokkerer ta ansvar for det? Er ikke dette noe de selv burde ta ansvar for i så fall?

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 13 mai 14:59

Jobb med tankemønsteret ditt selv da, tenker jeg. Eventuelt ta kontakt med psykolog, coach etc for å få hjelp med det. Ikke forvent at andre vilt fremmede skal sørge for deg.

Skjult ID med pseudonym Tyventyven ma. 13 mai 15:05

@FrkBeist Selvfølgelig bør profil sjekkes og leses før kontakt. Jeg er enig i det, men skal man straffe den som tilfeldigvis sender en melding før han/hun har gjort det med en blokkering? Jeg synes det er urimelig. Og husk at en blokkering er permanent. Den gir ingen mulighet for å beklage eller gjøre et bedre inntrykk.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 13 mai 15:12

Nei, jeg føler meg ikke stemplet, jeg lurer bare på dette behovet for å slenge rundt seg med kallenavn? Jeg har null ansvar for andres følelser, dette er noe de må lære seg å kontrollere. Det er da ingen menn 18-40 eller 60-75 som bryr seg om hva jeg føler når de tar kontakt. Er det vel? Jeg har ikke stemplet de som ubrukelige, det var ditt ord. Jeg har null behov for å stryke menn medhårs, når de ikke bryr seg om tekst, eller det jeg har krysset av for hva jeg liker/søker. Røykere som håner MEG, selv om det står tydelig at røykere er uaktuelle. Finn dere ei dame som røyker da vel?Kattemenn som ber meg knaske tabletter, og som takk for det skal jeg få lov til å være kjæresten deres. Finn dere en kattedame. Gigafeite menn som vil at JEG skal hjelpe de til å ta sunne valg. Finn dere ei med lik livsstil. Vvervektige som tror de er normalvektige, få dere et speil. 75 åringer som tror de er ungdommelige. Bjækk!🤢Skulle gjerne fortsatt altså...., vil du at jeg skal?

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 13 mai 15:14

Neida, blokkering er ikke permanent, Tt.
Jeg skulle ØNSKE flere menn blokkerte meg, for det er gjengangere som er innom. Kikker, forsvinner, kikker, forsvinner, kikker igjen og forsvinner igjen.... Da er jeg åpenbart ikke aktuell.

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 13 mai 15:29

Du må endre tankemønsteret ditt, Tyventyven, fra å se på det som en _straff_ til heller å se på det som en tapt mulighet for å gå på et tapsprosjekt; en tapt mulighet til å spille din energi på noe som uansett sannsynligvis ikke ville ført frem.

Skjult ID med pseudonym Tyventyven ma. 13 mai 15:31

@Sukkerert(Var det visst) Kallenavn? Hva mener du? Ok, nå skal jeg moderere meg litt her. Hvis en melding åpner med dritt om deg så er det helt ok å blokkere. En melding om hvorfor er også på sin plass, men det er ikke nødvendig. Om man forventer et høflig svar så bør henvendelsen også være det. Om enn er overvektig derimot? Da er en blokkering ut av det blå virkelig et slag i trynet. Det han leser ut av det er at du skriver er "Du er så feit at jeg ikke engang gidder å svare deg." Snakk om å tråkke på medmennesker. Jeg sier ikke at du skal være kjæresten hans, kun opptre som et høflig og hyggelig menneske. Og nei; det har ikke noe med ditt ansvar for andres følelser å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Tyventyven ma. 13 mai 15:38

@Lone Vel, at det sannsynligvis ikke ville føre frem kan man ikke vite og det er noe av problemet med å blokkere. Man aner ikke hva man går glipp av. Når det gjelder meg personlig så er jeg bare blokkert en gang av en dame jeg aldri snakket med som kom fra en annen kant av landet. Så nei, dette er ikke personlig. Jeg snakker mer generelt og jeg kjenner en viss frustrasjon på vegne av de som utsettes for dette ofte.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 13 mai 15:39

Hoiiiiiii, er det DET han leser? Skal si du har evner som ikke kommer tydelig nok frem på dette forumet, Tt. Hvis JEG har skrevet i MIN tekst, som viser hva JEG ser etter, så har han overvektige bare feid alt det til side, og valgt å ikke respektere. Og så forventer han rosa bomull i retur? Det er ikke høflig og hyggelig å skrive til noen der hvor du og ditt crasher fullstendig med det du leser.

Skjult ID med pseudonym Tyventyven ma. 13 mai 15:44

@Sukkeret Ok, jeg trodde en blokkering var permanent. (Hvor lenge er man blokkert da?) Plages du over at menn kikker innom profilen din siden du vil de skal blokkere deg? Hva er egentlig problemet med å få samme person på besøk flere ganger?

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 13 mai 15:48

"Problemet" er at jeg er her fordi jeg, seriøst, ønsker å treffe noen. De som kikker innom igjen og igjen, og ikke klarer å ta en avgjørelse på om de skal sende en mld er jo ikke den type mann jeg ser etter, og tydeligvis er ikke jeg den de ser etter heller. Men, heyyyyy, jeg blokkerer gjerne jeg, altså. Hva skal han/de her gang på gang, liksom. Ikke noe nytt fra den ene gangen til den andre. Jeg blir hverken yngre eller penere hvis jeg putter inn nye bilder heller, ikke forandrer jeg sveis, ikke klesstil.

Skjult ID med pseudonym Tyventyven ma. 13 mai 16:02

@Sukkerert Selvfølgelig er det det han oppfatter. Han vet selv at han er feit, men forsøker likevel. Hvis du ikke forstår noe så innlysende så kan jeg ikke hjelpe deg. Pratet ditt om rosa bomull viser at du misforstår med vilje. Det er etterlyser er alminnelig høflighet og en smule dannelse i møte med andre mennesker.

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 13 mai 16:06

"Vel, at det sannsynligvis ikke ville føre frem kan man ikke vite og det er noe av problemet med å blokkere."

Ja, med den logikken der kan man jo bare skrive til og svare hvem som helst her inne da - man vet jo ikke hva som befinner seg bak profilen før man har blitt kjent med vedkommende uansett hvem det er.

Vi tro de fleste, du også, velger ut personer å skrive til utfra noen kriterier.

Skjult ID med pseudonym Tyventyven ma. 13 mai 16:09

@Sukkerert Ok, så det at noen kikker innom profilen din flere ganger er et problem siden du er her for å treffe noen. Tar de opp plassen til andre da? Jeg forsøker å forstå, men gjør det ikke. Her er likevel et par forslag til hvorfor du har noen gjengangere. De synes du er pen og kikker gjerne innom. (Ja, vi menn kan være slik). De håper du tar kontakt med dem for å slippe enda et avslag. Etc.

Uh, nå kjenner jeg at jeg ikke orker denne debatten lenger. God ettermiddag, folkens.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 13 mai 16:13

Det er nå en gang slik. Vi velger selv ut hvem vi vil finne ut mer om. Passerer du ikke forbi filteret slikt jeg blir interessert i å bli kjent med deg, er det bare slik. Det er ikke noe jeg skal hverken forsvare, forklare eller overprøve. DET har jeg prøvd, og det har i beste fall vært bortkastet energi, i verste fall kostet ganske mye.
En blokkering er ikke den mest uhøflige formen for avslag. Det virker brutalt, men kan aldri likestilles med å bli skjelt ut, hånet, gjort narr av og alt annet som kan pakkes inn i en drittpakke. Det er uhøflig og mangel på folkeskikk. Nå vet jeg om ei dame som brukte å skjelle ut menn som ikke ville date henne, men utover det har jeg inntrykk av at det er en mer maskulin reaksjonsform selv om det sikkert er flere damer som gjør det. Uansett, om direkteblokkering er måten man beskytter seg på, er det faktisk fullt akseptabelt, for det som ikke er akseptabelt er at man skal ta i mot real dritt fordi man ikke er interessert i noen. Alik er virkeligheten, og man kan jo alltids ønske den var litt annerledes.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 13 mai 16:15

Neida, frem en kan være en av flere årsaker til at akkurat han blokkeres. For å bli tjukk, må han ha tatt en god del dårlige valg, og som han fortsatt tar, ergo, han er ikke noe for meg. Og igjen, jeg blåser i hva han oppfatter. Mest sannsynlig er det ikke bare jeg som har blokkert han. Ballen ligger hos han. Hva skal han gjøre? Trøstespise, eller legge om livsstilen og komme tilbake som en bedre versjon av seg selv.

Jeg er helt sikker på at de som ofte opplever avvisning og blokkering her, strever med irl også. Og kommer inn her, i troen på at her er det fritt frem og alt er fritt vilt. Hvis favorittlaget ditt taper, gang på gang, er det de som er for dårlige da? Skal keeperen på de andre lagene slippe inn noen mål for å unngå grining?

Finn den styggeste dama på Sukker og kjør på med høflig prat, Tt, noe annet vil være mangel på dannelse. Heier på dere. Du vet jo ikke hvem hun er før du har prøvd.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 13 mai 16:25

fedmen, ikke frem_en.

Blåser i om menn synes jeg er pen. Har de ikke guts til å fortelle det, men venter på at JEG skal ta initiativet etter at de har stalket profilen min x antall ganger, så er de jo blokkeringsmateriale.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 13 mai 16:26

Sjarmerende.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 13 mai 16:27

@Tyventyven

Hvis jeg i profilen min skriver at jeg KUN ønsker å komme i kontakt med menn med...tja...la oss si brune øyne, så får jeg masse henvendelser fra de med blå og grønne øyne. Hvem er det som ikke respekterer hvem da?

Nei, jeg føler ikke at jeg skylder Mr. Blueyes eller Mr. Greeneyes noen ting faktisk.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 13 mai 16:27

@Tyven Jeg blokkerer ikke, jeg bare svarer ikke. Mye bedre, sant? 🙃

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 13 mai 16:35

Skrev sjarmtrollet🦊

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 13 mai 16:39

Én må jo legge hodet på blokka for at det skal bli noe mer, ja, Tyventyven , men skjønner ikke hvorfor du mener at dersom en mann har besøkt ertas, min eller hvem som helst annens profil mange ganger, så skal _hun_ ta kontakt med ham, for å skåne _ham_ for muligheten for å bli avvist, men samtidig risikere å bli avvist selv?
Hvorfor skulle hun det liksom? Er det ikke mest fair at han, hvis det er han som er interessert i utgangspunktet, tar den?

Tro ikke at damer er forskånet fra å bli avvist her, blir da avvist her, jeg også.
Tar man initiativ, så er den muligheten alltid der.
Ganske enkelt å forskåne seg fra å bli det - la være å ta inititiv - men det gidder jeg ikke, det tar for lang tid.
Utålmodig så det holder...!

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 13 mai 16:46

Enig, Lone, sånne mindgames gidder ikke jeg. Menn som ikke evner å ta kontakt hvis de liker det de ser og leser i profilen er ikke noe for meg. Hvis de bare liker det de ser, men ikke det de leser, og besøker over and over, er de overfladiske: Heller ikke noe for meg.

Skjult ID med pseudonym hjerte ma. 13 mai 16:52

Er så enig i det Sukkerert skriver. Menn bør lese og lære av dette! Det ville medføre mindre frustrasjon antagelig.

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 13 mai 16:54

Ønsker en kar med litt guts, inititiv, pågangsmot, styrke, mot.
Ved å holde på sånn viser man det motsatte.

Skjult ID med pseudonym Han dølle ma. 13 mai 17:40

Man må våge litt. Ikke våge å se igjennom sitt idiotiske nåløye nødvendigvis, men heller våge å se utenfor.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 13 mai 17:42

Ja, men man må bestemme slev når og hva man vil våge. Har ikke tall på 25 åringer som har skrevet akkurat det til meg🤣 Herregud, jeg tester da grensene mine før de ble født. 😂

Skjult ID med pseudonym Han dølle ma. 13 mai 17:48

Godt poeng! Jeg tenker litt på komfortsona

Skjult ID med pseudonym Han dølle ma. 13 mai 17:50

At man ikke tenker "hu var for fin" osv men heller bare skriver noe lettfattelig. Og da mener jeg ikke at man går utenfor sine muligheter, som en femtiåring som skriver til tjueåringer

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 13 mai 17:54

Ja! 😜

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 13 mai 17:54

Ehm, ja. En malplassert kommentar.

Skjult ID med pseudonym Lone ti. 14 mai 00:05

Prøvde meg på skånsom avvisning her nå.
Han skriver i profilen sin at "Du har orden på livet ditt, økonomi og det på stell, og ikke så mange issues".
Jeg skriver at "orden på økonomi og det der er det dessverre heller dårlig med."
Han spør da om hva jeg tror Hallgeir Kvadsheim ville sagt hvis han hadde fått se over økonomien min.
Jeg skriver at jeg tror han kanskje ville sagt "Uff, uff, og noe om å sette opp budsjett, styre etter det, gå over forsikringer, betingelser for lån etc.Det vanlige som han pleier å si."
Han skriver "Skjønner. Dette er jeg rimelig god til, så litt ulikheter der altså. Men litt ulikheter er kanskje ikke så dumt?:)"
Deretter over til å spørre om fritidsinteressene mine.

Skjult ID med pseudonym _my_ ti. 14 mai 00:09

Og da svarer du ekstremsportferie på kredittkort, ikke sant?

Skjult ID med pseudonym _my_ ti. 14 mai 00:11

Dessuten kunne du svart Hvem er Hallgeir Kvadsheim? Munnharpespiller?

Skjult ID med pseudonym Lone ti. 14 mai 00:15

Haha!:)) Ja, kanskje jeg skal prøve den:)

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 14 mai 00:15

Jeg måtte spurt om det. Hallgeir hvem så du? Hva faen skal han i min lommebok etter?

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 14 mai 00:16

Skånsom fungerer forøvrig aldri 😅 Jeg synes du gjorde et realt og bra forsøk!😄👏

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 14 mai 07:33

Det sier jo noe om desperasjonsnivået her. Man skriver ned noen kriterier og kontakter tilfeldigvis noen som absolutt ikke innfrir. Og da kastes de få kravene ut av vinduet på stedet.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ti. 14 mai 07:57

Hehe, jepp. Fikk mld fra en som så at vi passet godt sammen. Jeg så ikkje noe av det, og spurte på hvilken måte. Han hadde da lest mellom linjene at jeg var slik og sånn, ingenting av det stemte. Han ga seg virkelig ikke. Kom tilbake etter etpar dager og lurte på om jeg ville date han. Jeg prøvde i det lengste å unngå å svare med ordet "nei", men uansett hva jeg svarte på en høflig avvisende måte, så tolket han det til sin fordel. Begynte å sende bilder, og da han spurte om jeg ville se bilde av han i sykkelshorts var blokkering det beste svaret jeg hadde....

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 14 mai 09:35

Hadde en lang chat med en fyr, men vi var enige om at vi nok ikke var noen match. Hyggelig nok fyr, men flere ting stemte ikke. So far so good. MEN han fortsatte å gå inn på profilen min MANGE ganger, og tilslutt spurte jeg hvorfor han gjorde det? Fikk et ullent svar, og flere runder med besøk; konsekvens blokkering😖.

Skjult ID med pseudonym Han dølle ti. 14 mai 10:12

Jeg har en lang liste blokkerte, visste ikke at man kunne slette meldinger i starten

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 14 mai 10:43

@Mary Hva er greia med at folk ikke skal få gå inn på profilen, egentlig? Den har aldri jeg skjønt. Så lenge de ikke plager meg, så kunne det ikke brydd meg mindre.

Skjult ID med pseudonym Blåklokke ti. 14 mai 11:03

Hvis jeg er inne på en profil som av ulike årsaker ikke er aktuell for meg, selv om han i utgangspunktet fyller kriteriene, blokkerer jeg ofte for å unngå at jeg selv går inn på profilen flere ganger. Greier nemlig ikke huske at jeg kanskje har vært der flere ganger allerede. Så det er rett og slett for å "rydde". Vedkommende vil jo sannsynligvis heller aldri oppdage at han er blokkert. (Jeg blokkerer aldri midt i en vanlig dialog, det er uhøflig.) Jeg blokkerer også ofte de som er / har avvist, og dette er også vanligvis bare for å "holde litt orden".

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 14 mai 16:45

Fordi jeg ble drittlei av å se fyren igjen og igjen og igjen, når vi var enige om at "det blir nok ikke oss to" (😎) . Jeg mener har ikke folk annet å finne på? Han synes vel jeg var søt da?! Vel, så feil kan man ta 😂.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 14 mai 16:51

Dessuten gir slik evig kikking en følelse av at man er en del av ei vindusutstilling, der noen stadig står utenfor og drømmer om å kunne kjøpe.😅

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 14 mai 16:52

Men jeg blokkerer bare billedløse gjengangere, med mindre det er noen jeg har valgt vekk eller ikke liker. Jeg setter pris på å kunne være til glede for andre i hverdagen jeg.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ti. 14 mai 16:56

Jepp, var jo en på dette forumet for ei så lenge siden, som selv kalte det vindusshopping, for å argumentere for hvorfor det er greit at menn på rundt 50 kikker på unge damer i 20-årene.

Finner heller glede i å glede andres hverdag på andre måter jeg.... 5.5 timer med løvetannjakt på en fridag for eksempel🌼💣💥

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 14 mai 17:07

Jeg legger ikke så mye i det. Antagelig fordi jeg ikke legger så mye i egen virring rundt her heller. Går inn på profiler over en lav sko og uten noen tanke om hvorfor, annet enn nysgjerrighet der og da. Og det trenger ikke være en positive typen nysgjerrighet heller. Men noen ganger har jeg fått meg en åpenbaring når noen har lagt til noen nye bilder av seg selv. Det er jo fint.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 14 mai 17:13

Jeg har også lest på forum, at en del venter på gjenbesøk før de eventuelt tar kontakt. Det er litt rart for meg, for jeg tror at om de ikke tar kontakt etter å ha sett min profil, er de ikke interessert.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ti. 14 mai 19:39

Skrev til han trauste hedmarkingen nå, at det har gått synlig nedover med engasjementet hans de siste dagene, og at jeg begynner å merke at det smitter.
BOIIIIIIIINK, så var jeg blokkert!🤪

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ti. 14 mai 20:26

Alder (Dikt)

Alder ung
Alder gammel

Hvem bestemmer over alderen din om du ikke kan rå over den selv

Du er sånn
Du er slik

Ifølge alderen din, så er du en sånn en
Nei. Det er jeg ikke

Jo. Du er det. Det har andre enn deg bestemt

Du er ikke hva du en gang var
Klart jeg er ..

Nei. Du er overflødig ..

Vel. Føkk deg ..
Dra din vei, din blei, du bestemmer ikke over meg

En gang til så gølver jeg deg Lone ..

Alder. Hvem bryr seg. Deilig er deilig uansett alder ..

Dritdeilig blir deilig .. deilig blir attraktiv .. attraktiv blir skjønn og skjønn blir godt nok og vel så det og sånn går nu dagan ..

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 14 mai 21:07

Skjult ID med pseudonym Lone on. 15 mai 15:39

Ouuuu. Så redd jeg ble nå.

Skjult ID med pseudonym Han dølle on. 15 mai 19:27

Gølving, er det konebanker-lingo?

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 15 mai 19:29

Vel, ...jeg gølver gjerne litt. Med rett person. 😁Vi har vel alle gølvet en eller annen gang.

Skjult ID med pseudonym rumpabar on. 15 mai 19:32

Beistet vårt trenger å bli det ordet dere damer liker så godt😎

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 15 mai 19:34

Pult?

Skjult ID med pseudonym rumpabar on. 15 mai 19:39

Rart du gjettet det på første forsøk🤭

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 15 mai 19:47

Min intelligens har ingen grenser, Rumpa... 😌

Skjult ID med pseudonym Han dølle on. 15 mai 22:03

Jeg stiller opp med bravur om ønskelig

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 15 mai 22:20

Til pulten?

Skjult ID med pseudonym Han dølle on. 15 mai 22:34

Mislykka funny-forsøk

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 15 mai 22:41

Jeg synes det ble et artig bilde i hjernen min😅

Skjult ID med pseudonym Han dølle on. 15 mai 22:47

Bra, jeg å. Så satt plutselig følelsen av å le av egen vits. Ikke for det, forum byr på magi til tider.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido to. 16 mai 11:50

@Dølle `konebanker-lingo?` - Jeg skjønner ikke hipsterspråk. Forklar gjerne, hva er det for noe? .. Høres ut som en dans ..

@Lone `Ouuuu. Så redd jeg ble nå` - Hvorfor skulle du bli redd? Det var aldri meningen å skremme deg ..

Gifene dine er morsomme @Beist ..

Skjult ID med pseudonym Han dølle to. 16 mai 13:13

En dans for tapere

Skjult ID med pseudonym Høy Libido to. 16 mai 13:44

Ok ..