Alle innlegg Sukkerforum

Body builder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sterk!? ma. 9 mars 2009 19:21

Hvorfor skjønner ikke noen mannfolk at når de trener seg FOR store, så syntes ikke de fleste jenter/damer dette er noe pent eller sjarmerende?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 9 mars 2009 19:24

De gjør det ikke for at damene skal se på de .. tror jeg .
De gjør det for egen del .. som om en dame tar brystopprasjon er et som regel for å bygge egen selvtillit og like sin egen kropp bedre ... :o)

Skjult ID ma. 9 mars 2009 20:23

Word, Pom!!

Skjult ID med pseudonym stjerne ma. 9 mars 2009 20:54

Ser dem der når jeg trener.....står alltid i flokk rundt speilsøylene og beundrer (hjelper) hverandre...ler*
Så kanskje de konkurrerer med hverandre og for sin egen del ...og ikke for oss jenter???
Jeg trener i alle fall for meg selv og min egen del...og ikke for at andre skal beundre meg....

Skjult ID med pseudonym noia 2 ma. 9 mars 2009 21:01

@sterk?
Snakk for deg selv... Sikkert noen som liker store muskler og? Subjektivt trot jeg? Liker natrurlige muskler jeg, men tenker det er noen for alle?

Skjult ID med pseudonym ung75 ma. 9 mars 2009 21:18

noen liker ikke tykke kvinner/menn, noen liker ikke tynne kvinner/menn, noen liker ikke store muskler, noen liker ikke for lite muskler, noen liker ikke høye kvinner/menn, noen liker ikke lave kvinner/menn... who cares :) Sånn er det vel bare..

Skjult ID med pseudonym brus ma. 9 mars 2009 21:20

De som trener seg FOR store skjønner ikke spesielt mye uansett tema. Det er noen grunner til at de blir så store: Trening, mye fritid og steroider kombinert med ikke altfor mye hjerne. Noen jenter liker vel det også?.. men så er spørsmålet hva er for stort? Det kommer vel bare ann på øyet som ser?.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 9 mars 2009 21:40

En mannekropp skal aldri sjules .. den er flott å se på!!!
Synd det er så kaldt her i landet store deler av året.. ;oP

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ma. 9 mars 2009 21:47

Synes folk kan få lov til å gjøre hva de vil.

Blir oppgitt over mennesker som skal på død og live ha en mening om andres aktiviteter. Er det fordi dere ikke har noen selv og er såpass tomme i hodet dere må ødelegge for andre?

@Steinr Du har min sympati. At noen oppfører seg slik forteller om intelligensen enkelt mennesker går med. Tren vekter og gi F i hva andre sier om det.

Så lenge det man gjør ikke skader noen, og man behandler andre på en bra måte, så spiller det ingen rolle.

Synes Norge begynner å bli et land full av borskjemte sytepaver som tror deres meninger faktisk betyr noe.

Ytringsfrihet handler ikke om at det du mener betyr noe, for det gjør det faktisk ikke. Det handler om at ingen kan skyte deg, fordi du mener noe. Måtte bare legge dette til, for en god del mennesker ytrer seg litt for mye om ting de kan lite om.

Se heller opp til mennesker som trener, vær uenig i hvordan de trener hvis du føler for det, og kanskje ta fatt i deg selv og tren du også.

Hva er det neste vi skal rakke ned på? Mennesker som gir F i mote og ikke kler seg etter andre?

NB! Det er en grunn til at Arnold Schwarzeneggers bok om bodybuilding er en bestselger. Og du kan ta deg faen på at de fleste som kjøpte den boken , ikke er ute etter å imponere damer. Så det så, ja!

(mann 47 år fra Oslo) ma. 9 mars 2009 21:54 Privat melding

Brus!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ikke det at du har driti deg ut før... men det utsagnet der var ikke veldig heldig!! selv om du prøver å dra deg inn...
at du er for lat til å trene kroppen du skal bære resten av ditt liv, sier alt om deg!!!

Skjult ID med pseudonym Rognebær ma. 9 mars 2009 21:57

Javel?
Kvinner skal for all del få lov til å ødelegge kroppen sin med silikon, kline kjemikalier i ansiktet for å bli "penere" eller gå på stadige slankekurer for å føle seg vel med seg selv..... Og da kan vel gutta få gjøre det samme? Fremheve det de synes er fint med kroppene sine altså? Heller en godt trent bar overkropp i byen enn en slaskete ølvom med tennissokker i sandalene. Synes nå jeg da... Og det var for all del ikke ment å være noen fornærmelse mot de som ikke har trent så mye som SteinR i det siste...hurra for diversiteten;)

Skjult ID med pseudonym brus ma. 9 mars 2009 22:05

Jeg har da ingenting i mot folk som trener og har flotte kropper med definerte muskler, og er da innom studio selv, men når folk mister styringen og muskelbehovet gjør at de boler seg har de problemer. Se nå for søren nyansene i hva jeg skriver da.

Skjult ID med pseudonym eliseb ma. 9 mars 2009 22:14

hahaha, SteinR. :)

Skjult ID med pseudonym :-) ma. 9 mars 2009 22:15

Stein....

Jo, det er kvalmt å gå i bar overkropp på Aker Brygge (eller i bikinioverdel) - uansett hvordan kropp man har.
Men ikke missforstå - menn i bar overkropp er ikke å fordrive ;-P

Smily, enig med deg - kunne godt vært flere dager m plussgrader:-)

Skjult ID med pseudonym bjeff ma. 9 mars 2009 22:15

NEI!

Skjult ID med pseudonym framtid ma. 9 mars 2009 22:20

hehe.. Her er det skyttergrav diskusjon.. Just love it :)
Ikke vanskelig å se hvem som elsker å gå i bar overkropp og elsker å vise seg litt fram... Trener litt selv.. Kanskje mest løping, men litt vekter innimellom... men bar overkropp i Oslo sentrum.. ÆSJ... eller inne i butikk eller noen form for offentlig transportmidler.. Ha nå på deg en fillerye eller noe i det minste..mener jeg da :)

Skjult ID med pseudonym eliseb ma. 9 mars 2009 22:23

Enig i at man burde ta på seg en t-skjorte når man går inn i butikker/busser/trikker. Ser litt rart ut å spasere i bar overkropp midt i Oslo sentrum i 25+ . Men da igjen, når man sitter med vennene sine i Frognerparken eller på Aker Brygge og hygger seg mens solen steker, må det da være lov å ta av seg t-skjorten for å sole seg litt : )

Skjult ID med pseudonym :-) ma. 9 mars 2009 22:25

Stein
Hvis det er såååå varmt - spis isen i bar overkropp nede ved fiskebrygga eller på en strand....
På Aker Brygge med restauranter passer det seg best med en liten singlett i såfall :-)

Skjult ID med pseudonym framtid ma. 9 mars 2009 22:25

jada... helt enig der eliseb.. Trudde det var enn kunne kalle "common sense" :) Alt til sine tider og plasser..

Skjult ID med pseudonym venus ma. 9 mars 2009 22:27

Flott med veltrente menn:)

Hvorfor man trener enten det gjelder menn eller kvinner varierer vel noe, : mange gjør det for å få bedre helse, noen for å holde seg slanke, noen for å få større muskler, noen for å imponere damer, noen for å imponere menn, noen for å imponere kamerater, noen for å imponere venninner, noen fordi det er morsomt, noen fordi det er sosialt, noen fordi de liker å svette, noen for å få bedre kondisjon, bedre selvbilde osv,osv,osv.
Motivet er ikke det viktigste, men at man faktisk trener. Å trene er sunt, godt og en meget fornuftig investering i egen helse og velvære:) Store muskler som en følge av trening (og ikke anabole steroider) vitner om at man er villig til å gjøre en innsats for seg selv, som faktisk også er svært samfunnsøkonomisk:)

Skjult ID med pseudonym :-) ma. 9 mars 2009 22:34

hehehe.... en som har litt aggresjon som skal ut her i kveld...
Jeg trekker meg ut og hopper til køys og skal lure på om jeg er en nazist.... hehehe... artig skrue :-)

Skjult ID med pseudonym framtid ma. 9 mars 2009 22:36

@SteinR : HAHAHAHAHAHAHAHAHA .. I fir mæ nesten i hæl....... ;) Følte du deg truffet stakkar? Da kan det ikke være lett.. 97 sit ups i kveld så blir det bra ;)

Skjult ID med pseudonym eliseb ma. 9 mars 2009 22:37

Det merkelige er jo at dere ikke helt forstår ironien i det SteinR skriver.

Skjult ID med pseudonym Hmmm... ma. 9 mars 2009 22:38

He, he! Skjønner at dette er et ømt tema! Tenk om vi i Norge kunne sagt hva vi mente om ting som har med samfunnet rundt odd også! Sagt fra og demonstrert når vi ikke er enig!! Bruk heller muskla på det! En annen ting, det var ingen som sa det ikke var en subjektiv mening!! :) Det er bra ikke alle er like:) Det skal sies at jeg ikke eier et lommespeil! Men mener folk heller bør være så opptatt av kroppen sin som bodybuildere er, og ikke drite i den og bli syk og feit!
Kos dere på helsestudio men også m sjokoladen! :)

Skjult ID med pseudonym framtid ma. 9 mars 2009 22:40

hehe... bra du gjorde det eliseb.. så kunne du fortelle oss hva han mener.. Klarer vel han fint selv, skal du se ;)
Ironi er jo og så lett å forstå i denne skriftspåket. Godt det er noen som forstår da.. Jeg er medlem i denne klubben. :) VI har det fantastisk.. Hvor Gud er god :)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... ma. 9 mars 2009 22:40

En annen ting til dere mannfolka som nå tror jeg er feit!! Jeg er veltrent og har trent fire - seks ganger i uka hele livet!! :) Jeg bare sa hva jeg mente og ikke hva alle andre bør mene!!

(kvinne 39 år fra Oslo) ma. 9 mars 2009 22:45 Privat melding

@SteinR
Ro dæ ned francoise!

Du kaller folk som er uenige med deg Nazist. Og du liker da kun de menneskene som er enig med deg da eller? Virker slik.

Gå nå for all del i bar overkropp hvor du vil, men så må du også akseptere at ikke alle liker det. Visse steder finnes det dresscode, og om du ikke vil overhode den, er det ditt valg, men da må du også akseptere at dette er "reglene" til dette stedet og de selv kan velge hva slags kunder de vil ha. En viss forskjell på å sitte på bryggen i bar overkropp enn inne på en restaurant.

Et lite spørsmål - hvis du er inne på et diskotek på dansegulvet, på vinteren, og det er veldig varmt. Tar du av deg skjorten/genser/tshirten da? Hvis du er i et bryllyp, og det blir litt varmt, tar du også av deg klærne da?

Skjult ID med pseudonym Mrs beauty ma. 9 mars 2009 22:47

@stein R Please da...gjør os alle en tjenste o skriv neste innlegg uten bilde!!
Tusen Takk

Skjult ID med pseudonym Goliat ma. 9 mars 2009 22:49

@ SteinR

Støtter deg 100% på det du sier i denne tråden. Jeg trener selv med vekter. Ser på treningen som en investering i god helse og for å forebygge sykdommer og skader. Om du vil gå i bar overkropp på en skikkelig varm sommerdag mener jeg må være opp til deg selv. Hvis andre reagerer på dette er det de som har problemet, ikke du. Keep up the good work....

Skjult ID med pseudonym Mrs beauty ma. 9 mars 2009 22:52

Men Stein R...var så snill å ikke spis så mye mere anabola da...nå er du så svær at du ser feit ut!

(kvinne 39 år fra Oslo) ma. 9 mars 2009 22:54 Privat melding

En annen ting jeg lurer på, som du kanskje kan forklare meg ettersom du vanker i miljøet (og ikke kom og si at anabole steroider ikke forekommer, jeg kjenner litt for godt til det)? Hvorfor er det slik at folk som man åpenbart ser at "boler" og man påpeker det, blir de så forbanna for det? Alle ser det jo, og de gjør det jo, så hvorfor bli sint? Opplevd det før? Eller bruker du det selv? Litt vanskelig å se fra bildet, men du har en veldig bred nakke som er typisk for "bolere". Sier ikke du GJØR det, jeg spør bare.

(kvinne 39 år fra Oslo) ma. 9 mars 2009 22:58 Privat melding

@SteinR
Ja, det har jeg, fordi jeg ikke gidder å trene, og når man blir eldre da så blir man tjukk.

Men du svarte jo ikke på det jeg spurte om... Du angrep bare, og det jeg skrev til deg var ikke noe angrep, men et spørsmål, som er ganske så legitimt å spørre om.

Min ekskjæreste er vant NM i bodybuilding i sin klasse. Ikke et eneste menneske som deltok der var clean for å si det slik. Jeg kjenner GODT til de miljøene, og det er litt spesielt at du tok så på krigsstien for et spørsmål. :-)

(kvinne 39 år fra Oslo) ma. 9 mars 2009 22:59 Privat melding

Turte du ikke la innlegget ditt bli stående SteinR? Da kan jo jeg referere til det: Du sa jeg hadde noen av de tjukkeste lårene og armene du hadde sett og at det ikke hjalp å kle seg i sort. :-)

Skjult ID med pseudonym framtid ma. 9 mars 2009 23:00

Må si jeg har nå mine tvil på alle de som liksom er så libirale og fri i tankegangen.. Skal vedde mange av de rister på hode om de ser folk med nagler og langt sort hår og får "greven" i tankene eller "han må være satanist" med det samme.. Eller en som mister rister på hue av en som "mister" buksa.. med sine nye Levis bukse.. And so on.. Mange liker vel å tro enn er altspisene, men har nok sine fordommer bak lås og slå, men elsker å kritesere alle andre når enn kan...

Se denne av Are Kalvø :)
http://www.youtube.com/watch?v=g7YnqDhhWrg&playnext_from=PL&feature=PlayList&p=F4A528661DC40F75&playnext=1&index=11

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ma. 9 mars 2009 23:01

Tror SteinR har bred nakke fordi han er flink å trene den.

@VIPS Tror ikke du vet så mye om anabole steroider, med mindre du har tatt de selv eller er en lege som har tatt imot pasienter som har hatt problemer pga det. Og du kan ikke se på en som trener om han/hun har tatt bol.

Skjult ID med pseudonym eliseb ma. 9 mars 2009 23:03

VIPS - jeg liker lårene dine ;)

Skjult ID med pseudonym Goliat ma. 9 mars 2009 23:03

@mar2

Hva du velger å gjøre eller å ikke gjøre er helt opp til deg selv. Om Stein R. velger å trene med vekter og å gå med bar overkropp en varm sommerdag er helt opp til han...

(kvinne 39 år fra Oslo) ma. 9 mars 2009 23:06 Privat melding

@Kent1980
Åh joda, det kan man lett se. Noen kan være i gråsonen selvsagt, kommer helt ann på hvor ekstreme de er. Jeg aner ikke om SteinR tar det, aldri møtt han så vanskelig å si. Folk må få gjøre hva de vil for min del, ta det eller ikke, det er selvsagt ulovlig, men jeg gjør da ulovlige ting jeg også, hver dag, som å bryte fartsgrensen. Haha.. Det som var poenget mitt, var at jeg stiller meg undrende til hvorfor folk som boler blir så sinte når man konfronterer de med det.

Skjult ID med pseudonym alterego ma. 9 mars 2009 23:06

Muskelmasse er omvendt proporsjonal med intelligens .... kanskje.
En mann som tilbringer veldig mye tid foran speilet er ikke lenger noen mann .... slik er det bare.

Enhver mann får som han fortjener.
For mye trening og steroider gir små baller, kviser på ryggen ..osv.
For mye tid foran speilet må gi varige sjelelige skader .. vil jeg tro.
Ingenting her tilsier det motsatte.

Skjult ID med pseudonym ung75 ma. 9 mars 2009 23:06

hmmm.... Kanskje du VIPS burde gått mer uten tildekket lår.. :) Likte de jeg også :)

Skjult ID med pseudonym VIPS! ma. 9 mars 2009 23:07

Eliseb
Og jeg liker den stoppløse toppen din! ;-)

Skjult ID ma. 9 mars 2009 23:10

VIPS, jeg slettet ikke innlegget mitt.

Men jeg kan jo si akkurat som du sier til meg, men samtidig så bryr jeg meg ikke..jeg vil ikke kreve noen forklaring av folk...alle kan se ut akkurat slik de ønsker for min del.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 9 mars 2009 23:13

Stein R -
En ting er sikkert: Du gjør alle myter om at kroppsbyggere bare tenker kropp, og ikke har stor intellektuell kapasitet til skamme! :-) Du er åpenbart svært belest og har en skarp og god penn. At du parerer francoise med henvisning til Francoise Sagans nokså ukjente roman, må jeg si jeg ble imponert over... Tittelen passet også godt i sammenhengen!

Profilbildet ditt gir et helt annet førsteinntrykk enn det jeg får når jeg leser det du skriver.. Og det er spennende!

For øvrig fatter ikke hvordan man kan bli så provosert av andres utseende og fysiske fremtoning. Eller irritere seg over at noen er for store, for små, for pinglete, for runde, for muskuløse osv. Jeg blir provosert av usympatisk fremtoning, men det er noe annet.

Skjult ID med pseudonym VIPS! ma. 9 mars 2009 23:14

Skjult id?
Det var SteinR som slettet sitt innlegg. Og hvis du er han, så driver du med åpenbar løgn ettersom jeg faktisk rakk å lese det og svare på det. Så, da avslørte du deg selv nå, fordi da finnes det nok en eller to løgner til i de andre innleggene dine! Du mistet herved den troverdigheten du egentlig aldri hadde. :-D

Skjult ID med pseudonym alterego ma. 9 mars 2009 23:32

@SteinR .....
...hvor kjekk tror du at du er når du står foran speilet med kameraet på selvutløser? ..og jeg ber om terningkast.
For meg ser det ut som om underarmene dine er overutviklet i forhold til overarmene?

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) ma. 9 mars 2009 23:40 Privat melding

Headingen var: "Hvorfor skjønner ikke noen mannfolk at når de trener seg FOR store, så syntes ikke de fleste jenter/damer dette er noe pent eller sjarmerende?"

Hvorfor skjønner ikke du at de ikke er for store-at de er akkurat passe for seg selv og for den de søker?

Hva "de fleste damer" etter din definisjon måtte mene er heldigvis i dette tilfellet særdeles underornet-som i de fleste andre sammenlignbare tilfeller...

Sorry,men that`s life!:-)

Skjult ID med pseudonym VIPS! ma. 9 mars 2009 23:41

Vel, mulig du ser på deg som en snill gutt, men du skrev nå det innlegget en gang for alle, og det var verre personangrep enn det jeg gjenga i nnlegget mitt. Du står tydeligvis ikke for det du mener og moderere deg, for å ikke fremstå som den personen du egentlig er og tenker her inne. Det er mulig du ønsker å være slik du skriver over her, men det vet både du og jeg ikke er tilfellet.

Om du har bred nakke er ikke et angrep på deg, det er en sannhet. Du er trent, og har en bred nakke, det hadde sett merkelig ut med en tynn nakke og en slik kropp. Min antydning av at mange som "boler" har en veldig bred nakke, var ikke som et angrep mot deg, men også en sannhet. Jeg gir f... i om folk boler eller ikke, jeg syntes bare man bør stå for det man gjør, og ikke fly i flint om noen spør et legitimt spørsmål. Om det er å reise tilbake til 2. verdenskrig er din påstand, og noe idiotisk utsagn spør du meg. Jeg foretrekker ærlighet og oppriktighet.

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ma. 9 mars 2009 23:47

@VIPS

Min bror tok anabole steroider som ung, og har fortalt meg alt om det. Har lest en del også. Du kan ikke se på en person om han/hun boler. En som boler vil få akkurat like mye muskler som en som trener seg opp. Det kommer også ann på hvordan kroppen er naturlig. Ikke alle kan bli så veldig store. Du antok at SteinR har bolet pga av hvordan han ser ut, men han ser også ut som om han har trent seg dit han er, og i tillegg vet du ikke hvordan han så ut før han begynte å trene. Ergo, du mangler mange viktige faktorer til å trekke en slik konklusjon.

Og fra hva du skriver så virker det som du har erfaring fra den voldelige siden bol kan medbringe. Der er vi helt enige. Men ikke tro at hver gang du ser noen som er veldig store at de har tatt bol. For det kan du aldri vite.

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 9 mars 2009 23:47

Ta frem en rød lib og stress ned ned nå da super-slush.
Her skal det være debatt og ikke personangrep eller..
ble det litt sånn at de fleste må unngjelde for at NM-medaljen (byttet) som forsvant i det fjerne
Passe på så din sjel ikke tar NM i sorg-bæring na da.livet må da gå videre.. se frem og opp nå.
Og du har jo sogar funnet dine spesielle sukkerbiter..sant ikke eller.
svisj..ajjj.. natt..på stall og borte.

Skjult ID med pseudonym VIPS! ma. 9 mars 2009 23:47

Ps. jeg gikk ikke løs på puppene til noen, det var noen helt andre. :-) Jeg syntes den jenten du refererer til er superpen på bildet sitt. :-)
Vet du hva, jeg har til gode å rakke ned på utseendet til noen her inne, jeg kan rakke ned på mye annet, men rakker jeg ned på utseendet har jeg dessverre tapt. :-)

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 9 mars 2009 23:50

SteinR.. du kan ditt fag, og fremstår med friske pust. Deg trenger forum.
Sånn..slam..

Skjult ID med pseudonym meg ma. 9 mars 2009 23:52

er det mulig ? Hvorfor gidder dere å la dere provosere av SteinR?

For oss som har vært på forumet en stund vet jo at SteinR har en lang historie på å kalle folk mindre pene ting og kverulere i tråder hvis han får muligheten. Skulle ikke forundre meg at han har blitt utestengt herfra av samme grunn også i perioder også.
Men for all del...morsom lesing :)

Forøvrig så er jeg helt imot baroverkropp tanken din steinR. Det er noe som faktisk heter å ta hensyn til andre og da sitter man faktisk ikke i bar overkropp når man vil eller hvor man vil. Men etter å ha lest innleggene dine over lengre tid, så tolker jeg det slik at er du en person som gir blanke i hva andre tenker om deg.
En fin tanke det, som sikkert mange kunne lært litt av, men det var det med å vise hensyn til andre også innimellom da.... :)

Skjult ID med pseudonym VIPS! ma. 9 mars 2009 23:56

@Kent1980
Du har misset noe grunnleggende her. Jeg påstår ikke, ei heller har jeg påstått, at SteinR boler.
Jeg spurte et spørsmål, som jeg håpet han kunne svare på, noe han ikke kunne.

Tror det ryker litt for mye uten at det har vært forsøk på å starte en ild hos noen nå.

Skjult ID med pseudonym Pixie ma. 9 mars 2009 23:56

@VIPS, SteinR har alt svart deg på deg du har spurt ham om. At du ikke er "fornøyd" med svaret hans er ditt problem. Det du kjenner til fra før av boling trenger ikke være gjengs blandt de han trener med! Hva får deg til å tro at din "sannhet" er den eneste rette?
@SteinR, all respekt for den innsats du har gjort med kroppen din- men mer for den du har gjort med hodet ditt:-) Du har vist deg som både reflektert og belest, at noen ikke ser lenger enn musklene dine er synd for dem!
@TS, hva er for stort? Er det ikke smak og behag slik som alt annet?

Hvorfor skjønner ikke noen mannfolk, at når de har på seg sokker i sandalene så synes ikke de fleste jenter/damer dette er noe pent eller sjarmerende? Hva med allværsjakker i byen? Rumpetasker? Batikk-t-skjorter?

Totalt sett er det ikke innpakningen som teller, er det vel?

Skjult ID med pseudonym lotte ma. 9 mars 2009 23:58

hehe..morsomt
Trekker frem medsinstudenten (var det den gang ) Koss, som stort sett bare presterte i mesterskap (gjerne etter å vært sjuk i ukesvis) og som har har hatt dopingmistanke mot seg fra mange i det miljøet han vanket i den gangen :)

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 10 mars 2009 00:03

Pixie - jeg er fornøyd med svaret. Han har ingen kjennskap og kan ikke svare meg på spørsmålene mine.

Det jeg ikke er fornøyd med er at mannen forsøker å fremstå som noe han ikke er, ved å fjerne innlegg som er skrevet spontant med "personangrep". Men jeg ser de kommer nå, så da er jeg fornøyd. :-)

Det er litt festlig å se at noen som tar avstand fra anabole steroider lar seg hisse så fryktelig opp over noe som er et ikke eksisterende tema/opplevelse for den personen.

Skjult ID med pseudonym lotte ti. 10 mars 2009 00:10

@steinr
Vil påpeke at det var du som trakk frem koss, og det at han presterte bra kun under mesterskap og gjerne etter sykdom er jo fakta.
Det at han også fikk dopingmistanker mot seg var også fakta.

Personlig så håper jeg ikke at han var dopet og det er selvsagt ingen grunn til å starte noen rykter på dette heller nå.
Så derfor så beklager jeg denne avsporingen og håper at folk fortsetter med det opprinnelige temaet istedet :).

Skjult ID med pseudonym Pixie ti. 10 mars 2009 00:12

@VIPS, jeg forstår godt han lar seg hisse opp når dette er anklager han møter jevnlig utelukkende basert på hans størrelse!
Hadde du vært ei stor og kraftig jente som ikke kunne stille seg i kebabkø uten å få kommentarer om størrelse og appetitt slengt etter deg hadde du sikkert latt deg provosere etterhvert? Jeg forstår bare ikke hvorfor du er så skråsikker på at det du mener er den eneste sannheten!
Og ikke lat som du ikke har stått for personangrep selv, rakke ned på utseende har jeg også sett deg gjøre...

Før du skriker opp om personangrep: dette er ikke ment slik. Det er ment som et eksempel på at når man kaster sten i glasshus må man regne med en helvetes masse glass-skår!

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 10 mars 2009 00:21

Pixie

Det er du som tillegger meg en eneste sannhet. Det er kanskje en fordel å lese det jeg skriver og ikke utelukkende det du selv ønsker å lese.

Du har kanskje ikke fått med deg at jeg bedriver endel personangrep selv her inne, da på det som blir skrevet og ikke på hvordan folk ser ut. Jeg har ingenting imot personangrep eller at folk kommenterer andres utseendet, MEN det at man sletter innlegg for å fremstå "bedre" enn man er. Det at jeg ikke har noe imot det, eller tar meg nær av det, er min sak. Jeg kan forstå at andre kan ta seg nær av det, derfor går jeg på det som blir skrevet og ikke hvordan folk ser ut. Hvis folk tar seg nær av at noen kverrulerer på det de skriver, er deres problem og ikke mitt. Hvis det er for hard kost for noen, får de selv velge om de vil delta her eller ikke.

For meg er det uforståelig å hisse seg opp over ting som ikke stemmer for en selv eller er usannheter, og derfor syntes jeg det til tider er underholdende å se hvordan folk tar til forsvar og ofte angrep her inne over akkurat dette.

Jeg har blitt underholdt av SteinR i et times tid nå, og hvis du mener det er feil, er det opp til deg. :-)

Skjult ID med pseudonym Pixie ti. 10 mars 2009 00:23

Akkurat på det punktet om å dekke seg til er jeg faktisk uenig med deg SteinR. Jeg synes det er helt rett å ta på seg en singlet/t-skjorte når man går på brygga, i butikker eller på kafé. For meg handler det om å vise respekt for dem rundt meg, enten det er eldre mennesker, unger eller folk fra andre kulturer. Men det er det som føles rett for meg, jeg krever på ingen måte at andre skal tenke det samme!

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 10 mars 2009 00:25

Pixie
Forresten, BEKLAGER, jeg skrev engang til arve (han heter noe mer, men husker ikke akkurat nå) at han ikke var kjekk nok for meg på forumet.
Jeg tror jammen i meg at han tok spøken, da vi har mailet opptil flere ganger etter det. :-D

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 10 mars 2009 00:27

Jeg spiser som en mann og gidder ikke trene, derfor har jeg store lår, store armer og store pupper! Magen kommer nok etter om jeg ikke skjerper meg. Slitsomt å bli gammel skal jeg si deg.

Har du noen tips mot latskap og overspising?

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ti. 10 mars 2009 01:37

Masse sex. Da forsvinner kaloriene.

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 10 mars 2009 12:12

Det er jo den eneste treningen jeg har Kent1980, så det er derfor jeg ikke er enda større enn hva jeg er (blir mye av det ja). Andre tips bortsett fra å bevege mer på seg og lukke igjen brødhullet?

(mann 52 år fra Østfold) ti. 10 mars 2009 12:53 Privat melding

Det hadde vært morsomt, om man kunne hatt profilbilde, når man skriver her inne:))
Bare for å se:)))

Spennende;)

Skjult ID med pseudonym optimist ti. 10 mars 2009 13:04

Ikke sikkert at det hadde blitt like spennende da. Er nok en del som ville moderert språkbruket sitt hvis de ikke var anonyme :)

Men sjekk allikevel pseudonymnavnet. Er en del som bruker det samme pseudonymet som profilnavnet for å slippe å få ansiktet sitt i alle innlegg.....

(mann 52 år fra Østfold) ti. 10 mars 2009 13:09 Privat melding

heheh Optimist:))
Jeg kan jo være enig i det:))

ja det har jeg sett:).... Noen ;)

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ti. 10 mars 2009 14:20

@VIPS

B Vitaminer. Da kickstarter du forbrenningen og kiloene raser av.

Skjult ID med pseudonym optimist ti. 10 mars 2009 14:25

hehe...så nå anbefaler du vips å ta vitaminer istedet for å ha sex for å holde vekta nede?
makan..... :)

Skjult ID med pseudonym gabriel43 ti. 10 mars 2009 14:32

Hvis noen ønsker noen kilo ned, så kan jeg anbefale en østensmedisin, og den virker for alle, både for vekt og for ønske om sukker kutt. hhehehehehh

Kok sitronskall av 1 sitron og hakket 8 cm ingerfærrot, til 1 lite vann, i 10 min, drikk, 4 ganger i uken.
Milten er med å produsere sekret til magen, som gjør at magen begynner å jobbe igjen. Milten er den som lager søt sug, og det finne er at milten kjenner ikke forskjellen på søt og surt.

Men gjør det for din helses del, ikk hva andre mener, kjenner mange vakre kvinner med noen ekstra kilo.

Skjult ID med pseudonym Prosus ti. 10 mars 2009 14:39

@Kent1980

Det var det jeg visste. Øl er sunt, hjelper på forbrenningen og alt :-)

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 10 mars 2009 16:36

Ok, da blir det mer øl og mindre vin. Eller kanskje bare mer øl og like mye vin!!! Takk for tipset! :-D

Skjult ID med pseudonym pølsevev ti. 10 mars 2009 17:30

Hva skal man med muskler i dagens samfunn?

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ti. 10 mars 2009 17:39

Musklene gjør at du kan stå oppreist og bevege deg:)

Skjult ID med pseudonym pølsevev ti. 10 mars 2009 17:55

@Kent1980
Høres slitsomt ut, foretrekker total lammelse

@Linn1982
Hvem har det egentlig godt med seg selv?

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 ti. 10 mars 2009 18:01

Tanken på å slå, sparke, håne eller på annen måte fysisk eller psykisk angripe noen som ser ut som om de er i stand til å brette meg dobbelt opptil flere ganger har aldri slått meg, merkelig nok... ;-)

På den annen side, jeg gjør ikke det mot de som ikke kan brette meg en halv gang, heller...

Skjult ID med pseudonym pølsevev ti. 10 mars 2009 18:06

"Life is hard and then u die" - alle som sier noe annet lyver.

Skjult ID med pseudonym Joques ti. 10 mars 2009 18:17

Pølsevev, sitatet går: Life is pain! Anyone who says differently, is trying to sell you something!

Bonuspoeng til alle som tar hvilken film det er fra :o)

Skjult ID med pseudonym mann ti. 10 mars 2009 18:20

Sitatet til pølsevev er korrekt, det.

Skjult ID med pseudonym Joques ti. 10 mars 2009 18:24

Strengt tatt heter det vanligvis "Life sucks and then you die", jeg prøvde bare å fleipe det over i en annen retning...

Skjult ID med pseudonym mann ti. 10 mars 2009 18:26

Strengt tatt har jeg mer tro på pølsevev's versjon.

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 ti. 10 mars 2009 18:28

Life is a bitch and then u die, (or you marry one.)

Skjult ID med pseudonym Joques ti. 10 mars 2009 18:30

Noen prøvde en gang å være ekstra morsom, men dro den for langt: Life sucks, and then you marry a girl who doesn't.

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ti. 10 mars 2009 20:12

eg er verdens heldigste når det gjelder trening. Jeg danser, så jeg kan ikke bli hverken muskuløs eller feit. Jeg spiser og spiser og kiloene bare renner av.

Beste grunnen til å trene er at det holder deg frisk. har ikke vært hjemme fra jobb pga sykdom på mange år.

En dårlig grunn til å trene er utseende ditt. Ja, du får bra utseende, eller et bedre et ved å trene, men det bør ikke være motivasjonen din.

Derfor er jeg imot dagens treningsstudioer, for de promoterer det de driver med på helt feil premisser. De spiller på folks usikkerhet rundt sitt eget utseende for å rekkrutere folk, og det er feil. Trening handler om god helse, og det bør være eneste motivasjon. Klart trening er tidsfordriv, det kan være mange ting. Men man får sjelden noe ut av det med feil motivasjon. Med riktig motivasjon, får du maksimalt ut av treningen din.

Alt det andre som trening medbringer, vil følge hvis du starter på de riktige premissene. og du har større sjanse for å holde det gående. Men for all del. spis masse mat hvis du trener. Jeg blir så irritert når jeg ser jenter kommer løpende de er så tynne du kan se knoklene deres. og så kjøper de seg et skolebrød etter jogginga.

Trener du og ikke spiser, så bryter du kroppen din ned. musklene dine blir svakere og hele systemet bryter sammen.

Skal man holde seg slank og i form, må man spise rikelig med mat. Mer trening, mer mat.

Skjult ID med pseudonym boler? ti. 10 mars 2009 23:33

Når det gjelder bolekommentarene.
Jeg er mann på 32 år. Har alltid bygget store muskler veldig lett.
Er lat og trene og er for tiden ganske myk overalt. Når jeg gjennomfører skippertakene mine på vektrommet så øker muskelvolumet noe enormt på et par mnd, og jeg putter ikke i meg noe annet enn normal norsk mat, om ikke annet i en del større megder da enn vanlig.
Mine nakkemuskler er ikke så langt unna SteinR's etter denne 2-3 mnds skippertakstrening.
Det finnes faktisk gener som gjør slikt.
Får jo til stadighet "boler" kommentarer fra følk jeg møter sjelden etter at jeg har hatt min opptreningsperiode (på våren såklart).

Skjult ID med pseudonym gørl on. 11 mars 2009 12:08

@Gutt: Store rumper av P-piller? Hvor er dokumentasjonen på det? Økt vekt kan være en bivirkning. Men at kiloene legger seg i ansikt, nakke og rumpe var nytt for meg..?! Hvor har du det fra? Egen observasjon på Karl Johan?

Skjult ID med pseudonym skippern on. 11 mars 2009 22:22

Problemet, med såkalte "bodybuildere", oppstår vel når mangelen på kroppslige proporsjoner blir tydelige.
(eller også når vedkommende får kviser på ryggen eller små baller ... ikke uvanlig, visstnok ....)
Skipper'n hadde overutviklede underarmer, men det var akseptabelt som tegneserie på 50- eller 60-tallet... ikke nå.

I dag ser det direkte uharmonisk ut når underarmene er like tykke som overarmene.
Det skyldes nok manglende treningskultur.

Skjult ID med pseudonym hingsten on. 11 mars 2009 22:30

eller som han i musikken der hingsty gikk for endel år siden.
trenet seg opp og var veldig opptatt av seg selv før fylte 20,
hingsty så han for en tid siden. stemmen, språket, og hvem han snakket med.

fyf. så fornøyd hingsty er som ikke er på den planeten.
finner sikkert aldri seg selv (igjen) den derre der.
eller var det nettop det han har gjordt.. sørgelig..

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) on. 11 mars 2009 22:46 Privat melding

"Dette er tøys! Det spiller ingen rolle hvordan andre ser ut!"

Jeg tenker at det etter et slikt utsagn er på tide å slippe fangene fri og bruke tiden man har igjen til å spise jordbær fra strå.

Skjult ID med pseudonym Goliat to. 12 mars 2009 14:56

Jeg synes at et annet aspekter vi bør kunne se på i forhold til å ha store muskler. Jeg tror det er slik at når en person har store muskler øker også fettforbrenningen tilsvarende også. Hvis en person har lite muskulatur på kroppen og spiser veldig mye, overspiser over tid, vil denne personen være veldig disponert på å legge på seg fett. En person som har stor muskulatur vil ikke legge på seg like mye fett som en utrenet person ville ha gjort.

(mann 40 år fra Oslo) to. 12 mars 2009 18:23 Privat melding

LOL..her var det mye rart

Skjult ID med pseudonym Mizzy to. 12 mars 2009 18:24

HAHAHAHA!!!! Go Temple!!!;D

Skjult ID med pseudonym alterego to. 12 mars 2009 20:09

... jeg er UTROLIG glad jeg ikke er kvinne ... og dermed måtte forholde meg til enkelte mannlige "personligheter" her inne.
Jeg gir meg ende over. Himmel og hav....... er det mulig?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 12 mars 2009 23:12

Alterego - hva slags kommentar er det?

Jeg er enig med SteinR (selv om innlegget er borte): Spiller vel ingen rolle hvordan andre folk (som likevel ikke skal bli kjæresten din) ser ut!

Holder også en knapp på love and affection! ;-)

Skjult ID med pseudonym alterego to. 12 mars 2009 23:16

..... jeg kommenterte vel innlegget fra "temple1" .... som på toppen av SteinR's diverse innlegg ble litt vel mye.
Enkelte profilbilder snakker best for seg selv. ... velger jeg å tro... :-)
Den slags kommentar er det, Lilleulv. Vel bekomme.

Skjult ID med pseudonym hingsten to. 12 mars 2009 23:21

Hingsty bare titter litt forundret på enkelte innlegg, trekker noen paraleller.. og nyter sin i forhold avslappede posisjon.
og innlegg nr.100.

Skjult ID med pseudonym alterego to. 12 mars 2009 23:25

@hingsty:
Du er virkelig kul som er SÅ kuuul... Wow.

Skjult ID med pseudonym Kent1980 to. 12 mars 2009 23:32

Var det ikke 119 innlegg her da?

Noen som er chickenshit og sletter innleggene sine?:))

Skjult ID med pseudonym Pixie to. 12 mars 2009 23:37

Ser mer ut som noen har klaga til sukker og fått dem til å kitte ut SteinR fra forumet! Dårlig gjort, nå som det endelig var liv her!

Skjult ID med pseudonym mann to. 12 mars 2009 23:39

Enig det Pixie. Hadde litt sans for fyren.

Skjult ID med pseudonym !!! to. 12 mars 2009 23:40

@Kent

Trur Temple vant jeg....;)

Skjult ID med pseudonym hingsten to. 12 mars 2009 23:46

i beste wrestling-style !!!.
stein fremstod iallefall med relevante poeng. han skulle det være plass til her ja.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 12 mars 2009 23:47

Tipper SteinR har slettet selv. Det er ikke vel så rart man trekker seg, når man stadig vekk må forsvare hvordan man ser ut! Det hadde faktisk ikke jeg heller giddet... og helt på slutten blir han jo direkte latterliggjort. Synd. Han hadde noen gullkorn i denne tråden, og han skiller seg ut fra mengden. Det i seg selv synes jeg er positivt.

Skjult ID med pseudonym johan to. 12 mars 2009 23:47

Hvis han nå har blitt kastet ut, så tror jeg ikke det er første gangen.
Selv om det meste han skriver er kun for å provosere og ikke bør taes alvorlig, så er ordbruken hans inimellom langt over det som man bør tolerere på et forum.

For han skaper faktisk ikke så god stemning her med disse utalelsene sine.
På den måten så var det vel greit at han forsvant. Men han er nok snart tilbake skal du se :)

og nei, hvis noen skulle tro det, jeg har ikke rapportert han :)

Skjult ID med pseudonym johan to. 12 mars 2009 23:49

og jeg snakker ikke om meningene hans angående kroppsbygging. De er helt greie de, og han var tydeligvis belest og hadde mange bra poenger, men disse utbruddene er det jeg reagerer på.....

Skjult ID med pseudonym Kent1980 to. 12 mars 2009 23:51

SteinR har ikke brutt noen forumregler. Det er ikke nok å bare rapportere noen så er de GONE.

Man må bryte regler for at det skal skje.

@temple

Regner med du vet dette, men husk at den dagen du slutter å trene må du trene deg ned igjen. Ellers blir du smellfeit.

En jeg kjenner pumpa jern i mange år og var svær som bare det. Men tosken bare sluttet sånn helt plutselig og este ut.

Alle de musklene blir til fett, og bare fett.

Skjult ID to. 12 mars 2009 23:56

Regel for forumbruk: Man skal ikke henge ut, eller latterliggjøre andre personlig, ved hentydninger til, eller bruk av kallenavnet.

SteinR har helt klart brutt denne regelen senest i dag da han kom med ufine ordvalg til noen i en annen tråd.

Skjult ID med pseudonym Kent1980 to. 12 mars 2009 23:58

Nope. SteinR er fortsatt her:)

Skjult ID to. 12 mars 2009 23:59

SteinR har likevel brutt regelen.

Skjult ID med pseudonym hingsten fr. 13 mars 2009 00:00

Da har sikkert steinR en behagelig kveld som hingsty her litt mer privat. godt for sjelen hans isåfall., unner han det.

Skjult ID med pseudonym Sugar fr. 13 mars 2009 00:00

Selv om noen blir kastet ut forblir innleggene deres stående. Så er nok kun han selv eller sukker som har slettet dem. Og er det Sukker så sier de alltid i fra i tråden...

Skjult ID med pseudonym Kent1980 fr. 13 mars 2009 00:03

Min høyre arm har litt større muskler enn venstre armen.

Ikke spør meg hvorfor;)

Skjult ID med pseudonym meg fr. 13 mars 2009 00:05

@kent
Har du begynt å sluntre unna dansetreningen? :)

Skjult ID med pseudonym Kent1980 fr. 13 mars 2009 00:06

hehe, nei. Danser hver dag. Men det blir liksom ikke større muskler av det;)

Men man kan gjøre mye annet morsomt for musklene. Finnes noen fordeler ved å være singel;)

(mann 40 år fra Oslo) fr. 13 mars 2009 00:52 Privat melding

kent1980,hvem har sagt jeg skal slutte å trene?trent hele livet jeg fra jeg var en neve stor.sånt blir en livstil.
er altfor kroppsfiksert til å se sånn ut ;)

Skjult ID med pseudonym Kent1980 fr. 13 mars 2009 11:48

hehe nei jeg tviler ikke på at du kommer til å fortsette. Men ting kan skje fort, livet snur seg osv bla bla bla.

Bare nevner det fordi du er DIGER.

Skjult ID med pseudonym alterego on. 18 mars 2009 23:05

Her er det mye å more seg over. La ikke denne tråden dø .........

Skjult ID med pseudonym Goliat to. 19 mars 2009 00:14

Nei, jeg synes ikke det jeg heller. Hele denne tråden har vært morsom lesning. Det har kommet mange gode poeng. Til tider har det vel vært en ganske opphetet debatt. Men det er vel slik som høres med på et slikt forum. Synd at det har vært en del personangrep da. Det er ikke noe morsomt at noen går til personlig angrep på noen bare fordi man er uenig i en sak. Synes at man bør være saklig. Det er i alle fall min mening da....