Alle innlegg Sukkerforum

Hva er den verste daten du har vært på?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Knotten fr. 17 mai 00:25

Full partner, glemt lommebok, gæren dame, håpløs mann, politisk helkræsj - hva er det verste du har opplevd?

(mann 39 år fra Vestfold) fr. 17 mai 00:28 Privat melding

Daten starta hyggelig med en lang gå tur. Endte opp med å ta en kaffe hvor så hu spurte om jeg ville invitere henne på restaurant på brygga samme kveld...»Det kunne vært værre «

Skjult ID med pseudonym Han dølle fr. 17 mai 00:35

Blei for full på pub-date en gang. Plutselig står jeg alene med en kebab i henda

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 17 mai 00:41

Det var en som skrøt mer eller mindre indirekte av hvor rik han var, og kom med like mange mer eller mindre direkte fornærmelser mot fattige og arbeidsfolk. Det endte med at jeg ble litt tilbakeholden, og da vi kom frem dit vi skulle spise var jeg ikke sulten. Det var det buffet bare, og jeg orket ikke det. Han i kassa skjønte det var NOE, og fleipet med at da kunne jeg bare spise litt av restene hans om han forsynte seg for mye. Når han kom til bordet, hadde han tatt med tallerken og bestikk til to, og alvorlig mye mat. Han hadde ikke tatt seg råd til å kjøpe matbillet til meg, men mente han i kassa hadde oppfordret til å spise 2 for 1. Hurra for rike mennesker 😂 Jeg var så flau at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 17 mai 01:00

Verste date? Hun som ville ha hjemmedate som date #2. Hjelper ikke hvor hyggelig og god kjemi det var på første date, for jeg drar enkelt og greit ikke på hjemmedate.
Ikke inviterer jeg til det heller.

Skjult ID med pseudonym Han dølle fr. 17 mai 01:24

Hørtes fælt ut powpow :)

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 17 mai 02:03

Politisk helkræsj. Helt fantastisk! Den daten husker jeg i hvert fall.
Mens jeg jublet over gågater og sykkelstier, raste han over manglende parkeringsplasser og at buss-alternativet sikkert tok en evighet - ikke for at han noen gang hadde prøvd, men.. Diskusjonen nådde nye høyder da jeg sa Det finnes en app for alt, og fikk tydelig beskjed om at sånne app-greier var innviklede saker, som mange av hans bekjente sleit med å bruke, og som samfunnet virkelig ikke kan forvente at folk i 50-åra skal behøve å forholde seg til.
På ett punkt var vi rørende enig, da.
At vi aldri skulle treffes igjen.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 17 mai 12:13

Hun snakket hele tiden, mulige kommunistisk familie... Jeg var ikke på mitt beste ganske fort og prøvde ikke på en date nr 2

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 17 mai 18:19

Hva slags skriftspråk var det, Man? Google-norsk?

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 17 mai 18:41

Var på date med en kar som ved hvordan han omtalte barna og ved å fortelle om hvordan han oppdro barna, ulikt guuter/jenter, viste at han hadde ganske mannssjåvinistiske holdninger. Ble så jævli provosert av ham. Var først rolig, stilte noen spørsmål rundt hvordan han tenkte osv, men etter hvert som han utdypet sitt syn på ulike ting ble jeg mer og mer provosert og etter hvert hang jeg over bordet, viftet med fingeren, hele hånda, og nesten skreik til ham. Var i hvert fall ganske høyrøstet.
Etter at jeg kom hjem fra daten måtte jeg hvile på sofaen, var ganske utmattet, trist og oppgitt. Og litt flau... over meg selv, oppførselen min på den kafeen... Hva måtte de andre gjestene der tenke om meg liksom... gæern kjerring som sitter og skriker...
Han karen synes nok ikke det var så ille for han ville møtes igjen, han, til tross for at jeg hadde stønnet oppgitt, trekt sånn mine som viser at man synes at det som blir sagt er teit osv.
Synes det var flott, sexy, sa han, at jeg var så engasjert.
Møtte ham igjen, tenkte "Jeg gjør det, jeg møter ham igjen, ikke for min skyld, men for døtrene hans sin skyld og alle kvinner som seinere måtte komme i befatning med ham: Jeg må få fortalt ham noe, jeg må få ham til å skjønne".
Ja, så sånn kan man også ende opp med å date noen flere ganger.

(mann 48 år fra Oslo) fr. 17 mai 19:57 Privat melding

De verste datene jeg har hatt, har jeg sjøl egenhendig stått for pinlighetene. Alt fra stotring, stamming, verbale plattheter, flakkende blikk til å søle mat på gulvet. Kort sagt det meste av det damene beskriver fra sine verste dater.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 17 mai 20:13

Han som snakket om xen, på inn- og utpust. Etter et wc besøk, rakk jeg knapt å sette meg ned, før han hadde mer han måtte dele. Jeg skjønte at han prøvde å snakke henne ned, for liksom å innynde seg hos meg, men jeg er villig til å sette penger på at han fortsatt ikke var helt over henne.

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 17 mai 20:24

Har skrevet om det før:

1. Han som ba meg kjenne på den ene testikkelen sin.
2. Han som snakket om siste x'n sin som hadde tatt abort, han ønsket å beholde det.

Skjult ID med pseudonym Han dølle fr. 17 mai 20:31

Noterer dont's*

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 17 mai 21:16

@_my_
Mer SMS norsk
Sitter på mobilen ;)

Skjult ID med pseudonym Somewhat fr. 17 mai 21:25

Ei som var i en opprivende barnefordelings-konflikt, hvor det var temmelig tydelig at hun kunne ikke bry seg mindre om barna. Det hele endte med at jeg ringte faren og fortalte ham at om han hadde behov for mitt «vitnesbyrd» så var det bare å ta kontakt. Han har forøvrig ikke tatt kontakt...

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 18 mai 11:28

De mest ubehagelige er der hvor de har blitt fysisk innpåslitne uten at jeg har hatt noe ønske om det.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 18 mai 11:30

Hehe, har opplevd at noen har prøvd å holde hånda mi uten at det var et gjensidig ønske. Litt kleint🤣

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 18 mai 11:32

Ja... 🙈 Eller at noen har lest at oxytocin utskilles ved berøring, og at det er lurt å ta på tilfeldig for å etablere kontakt. Det er også kleint og ubehagelig. Det merkes veldig godt når det ikke er tilfeldig.

Skjult ID med pseudonym Han dølle lø. 18 mai 11:35

Dere damer har det nå ålreit å da. Det er helt innafor å ta på armen ihvertfall, og til en viss grad også lene seg inn for et kyss uten å gjennomføre. Det kan jo ikke en kar gjøre

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 18 mai 11:40

En annen greie jeg opplevde: Jeg skulle treffe en gammel skolekompis her for en del år siden. Han var samboer og hadde et barn på 3 år. Vi lekte stol-leken hele kvelden. Han akte seg nærmere og nærmere, og for hver dotur jeg var på, så hoppet jeg inn på andre siden av bordet. Da vi skulle si takk og farvel (jeg var SÅ lettet!), så prøvde han likevel å kysse meg. Snakk om å ikke ta hint!

Han ble singel for noen år siden og har tatt kontakt flere ganger etter det. Det er SÅ uaktuelt! 😂Husker den kvelden som veldig ubehagelig!

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 18 mai 11:47

Æsj... 🤬

Jeg har heldigvis aldri opplevd at de blir ubehagelige sånn fysisk på date faktisk. Bare kleint. Men🤔 Jeg sender kanskje litt kjølige signaler når de ikke prøver seg på mer. 😅 Selv om det ikke nødvendigvis er så nøye hvilke signaler jeg sender, har jeg inntrykk av.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 18 mai 11:57

Ja. Dette er veldig lenge siden, altså. Må nesten si det...

Skjult ID med pseudonym Han dølle lø. 18 mai 12:06

Drygt! Litt psykologmat

Skjult ID med pseudonym Man Anonim lø. 18 mai 12:06

Hvis en fyr vil bare ha med deg hjem, da er han ikke noe å spare på.
Trist å oppleve

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 18 mai 13:29

Det var en dame som var veldig kåt på meg og ville dominere meg, men hun var ikke sterk nok psykisk til å få «overtaket». I stedet følte jeg meg sterkere enn henne og det ble helt umulig å tenne. Jeg greide heller ikke å se for meg oss som et par. Interessene var for ulike. Det var ikke veldig fælt, men det er vel det verste jeg har å skilte med. Så har vi selvsagt de damene jeg i samme sekund vi var ferdig med å hilse på hverandre kjente at jeg ikke var interessert i. Du må liksom gjennomføre daten men du vet at det er umulig.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 18 mai 13:31

Huff da, Frk Beist. Det du opplevde der er vel strengt tatt i definisjonen mot voldtekt, selv om vedkommende aldri ville blitt tiltalt eller dømt. Bedriten erfaring, men det er også viktig å kunne si at slike erfaringer ikke nødvendigvis ødelegger en. Det gjør det ikke mindre alvorlig, men det er greit å vite at man kan leve videre uten å være 'offer'. Vi tåler mye rart vi mennesker.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 18 mai 14:09

@Kiara Det er det jeg innså og. Så... lot det ligge.

@Dølly Tja. Jeg har aldri hatt de helt store kvalene med det. Kanskje rart, men sånn er det. Livet er fullt av erfaringer.. oppturer og nedturer. Dette var en som satte en støkk, men det er jo bare å "rasjonalisere det på plass".

Skjult ID med pseudonym Blåklokke lø. 18 mai 14:52

Møtte en som brukte mesteparten av tiden på å snakke om eksen på en slik måte at hvis halvparten var sant så burde hun egentlig vært innlagt på psykiatrisk sykehus. En effektiv måte å skremme bort daten sin på.

Skjult ID med pseudonym Ibi lø. 18 mai 16:17

Jeg var på en date med en mann som rett før vi startet på måltidet fortalte at han hadde motoriske vanskeligheter,noe jeg ikke visste noe om. Han skaket slik på hendene da han begynte å spise at han sølte seg til. Jeg ble litt satt ut men følte naturlig nok en viss sympati.
Det ble intet møte nr 2 fra min side. Jeg mener at han etterhvert fortalte at han hadde parkinson.
Det har blitt noen møter der daten har hatt alvorlig sykdom noe som først blir betrodd over en middagen. Jeg synes at slike situasjoner kan være krevende da jeg vet med meg selv at det er helt uaktuelt å å gå videre på et nærmere bekjentskap.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 18 mai 17:47

Hvor går grensen, egentlig? Med sykdom? Diabetes og allergier feks. Er det ok?

Skjult ID med pseudonym Ibi lø. 18 mai 18:20

Jeg ønsker ikke å invovere meg nærmere i et nytt forhold når jeg vet at sykdommen( er helsepersonell) på et tidspunkt vil forverre tilstanden slik at jeg på sikt må forberede meg på å være en hjelper eller at jeg vil miste vedkommende.

Derimot om partneren min var frisk da vi gikk inn i et forhold og etter noen år ble syk så er det tvilsomt om jeg hadde forlatt ham. Det kommer selvfølgelig an på hva jeg hadde hatt helse til å stå i selv.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 18 mai 18:36

Jeg har også en sperre på det å begynne å date og innlede et forhold, om en person har visse diagnoser. Det er forskjell på det, og det å bli eller gå om en partner man er glad i blir syk. Først og fremst er det viktig hvordan diagnosene påvirker personen, og ikke hva den heter.

Skjult ID med pseudonym Blondie on. 5 juni 11:47

Baaah! Møtte en som ikke hadde skrevet høyde i profilen. Vi avtalte å møtes og det viste seg at han var 20 cm lavere enn meg. Jeg er av den typen dame som liker at mannen er, om ikke høyere, så like høy i alle fall. Toppet seg når han kalte meg vennen etter 5 min og forsøkte å holde meg i hånden. Jeg møtte ikke han igjen -for å si det sånn og hadde hendene i jakkelommen på trass.

Eller han som planlagte en så overdådig 2.date at det bare var ringen som manglet... Jeg kjente at jeg ble helt kvalt. Sikkert en kjempe fin og snill fyr for den rette jenten. Det var bare ikke meg 😊

Skjult ID med pseudonym Ny her lø. 8 juni 21:02

Verste var med ei som pratet konstant om alle problemene sine i livet og jeg slapp ikke til ordet en gang.... virket ikke som hun egentlig ville på date, men hadde behov for å prate med noen..... har en på annen plass også.... måtte ei på date nr 2, 1 daten var hyggelig, men på date nr 2 virket hun totalt uinteressert.... hvorfor ville hun i det hele tatt på en ny date da????