Alle innlegg Sukkerforum

Liten mann/stor dame - hva er problemet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 25 mai 14:11

Hvorfor er det slik at dama nå i våre dager liksom MÅ være mindre enn mannen? Er ikke det veldig gammeldags tenkning? Mange damer er både høye og kraftige. Eller gode og runde. Det er jo helt naturlig å være ganske stor for skandinaviske kvinner. En mann kan på motsatt vis være slank og ikke spesielt høy. Så er det liksom opplest og vedtatt at en slank/lav/lett mann ikke kan være sammen med en høy/kraftig/tyngre dame. Hvorfor det, egentlig? Har dagens kvinner behov for å kompensere sin moderne likeverdighet med mannen ved å søke en kjærlighetsrelasjon hvor han ruver et hode eller to over henne? Og er det slik fatt med mannen som søker en liten dame? At han i det minste på ETT område er større (og viktigere) enn henne?

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis lø. 25 mai 14:23

Det du skriver er noe som har opptatt meg ganske mye, da jeg nesten er 180 høy og er god og rund. Men jeg er ikke spesielt ute etter store bamser. Jeg liker vanlig slanke typer, gjerne på samme høyde eller høyere. Mange reagerer på dette og mener at jeg som er stor, MÅ ha en stor mann, for stakkars han, liksom..
Det er utrolig mange ting som henger igjen i gamle tankesett..

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis lø. 25 mai 14:28

Greia er vel at det er sosialt uakseptert å tenne på/like store damer (eller menn), siden vi bombarderes med sunnhetsgreier og idealkropper hele tiden. En skal ikke like noe som er annerledes, eller forbundet med skam, som jo overvekt er rullet inn i.. Som stor får jeg nesten daglig blikk og kommentarer om at jeg burde gjøre noe med kroppen min.. Det er offentlig godkjent og akseptert at en irettesetter store mennesker, og især kvinner. Jeg veit ikke om menn tenker spesielt over at de må føle seg overlegne kvinnen sin, me hvis det er sånn er det jo bare trist..

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 25 mai 14:41

Kan jo være tenningsmønster bare. Slik noen liker former og andre ikke. Og ikke minst, Elsa og Günther .😉

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis lø. 25 mai 14:50

Elsa og Günther?

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 25 mai 14:50

Alt dette har vel bare med hva vi tenner på. Tviler på at dette har noe med rasjonell tenking å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 25 mai 14:51

I pondus.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis lø. 25 mai 14:52

Enig i det, men jeg tror nok det fins menn der ute som skammer seg over at de liker damer som er større enn det som er sosialt akseptert, og at det er menn som ikke tør nærme seg damer som er høyere enn en selv..

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis lø. 25 mai 14:52

Selvfølgelig! Elsa og Günther.. haha! 😁

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 25 mai 15:17

Tør? Fordi de er fysisk redde for dem? Eller er det fortsatt stigma du mener?

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis lø. 25 mai 15:20

Stigma, vel😊

Skjult ID med pseudonym Tyventyven lø. 25 mai 15:27

Hva vi liker eller ikke er genetisk programmert i oss. Kvinnen har alltid vært svakere enn mannen. Det betyr at det historisk sett har vært gunstig med en sterk mann som kan forsvare henne og evt avkommet. Ang høyde så vil en høy mann ha en fordel i slosskamp mot en lavere mann. Derfor er det helt naturlig at kvinner setter pris på høye menn. Hvorfor menn generelt liker litt nettere damer er egentlig litt vanskeligere å forklare. Det vi ihvertfall setter pris på er timeglassfigur noe som visstnok indikerer egnethet til å få barn.

Dette er selvfølgelig ikke noen fasit. Folk er forskjellige preferanser, men stort sett er det slik jeg beskrev. ;)

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 25 mai 15:49

Menn som tenner på store damer må jo ha det helt fantastisk. Liten konkurranse på det feltet. Skulle ønske jeg var blant dem.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 25 mai 15:57

Det er forbausende mange. Nå er ikke jeg kjempestor og jeg har det berømte timeglasset, men jeg hadde ikke hatt vondt at å ta av litt. Jeg har ikke noe problem med at mannfolk ikke er interesserte. Jeg tror nok at fettfordeling og fysisk form også spiller en rolle.

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 25 mai 16:01

@Tyven Hvor ofte er slåsskamp aktuelt for å beskytte en kvinnelig partner? Og er evnen til fysisk vold fra mannens side noe kvinner i dag vektlegger når de søker en partner? Altså at typen skal være i stand til banke opp andre menn? Klarer liksom ikke helt å tro det.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 25 mai 16:15

...pluss ikke minst at man må "rock it"/eie det! Holdning og innstilling, .. ikke minst at man kler seg etter kroppen sin. Det er mye som kan være med å dra ting i "riktig retning" når det kommer til hvor attraktiv man blir oppfattet. Dette gjelder også menn. Er fyren fresh i klærene, virker fornøyd og har riktig utstråling/karisma, så kan han fort danke ut en som fysisk sett er mer attraktiv. Jeg har sett mange eksempler på det.

Når det kommer til store/små menn vs store/små damer. Jeg tror dette er litt "programmert" i oss.

Skjult ID med pseudonym sør lø. 25 mai 16:20

Noen liker tynne og noen liker frodige kvinner og menn. Er ikke noe fasit men flertallet går vel etter ideal og det normale. Vi må lære å akseptere hvem vi selv er og stå for det. En eller noen er det for oss alle😊

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis lø. 25 mai 16:31

Men jeg syns jo det er litt artig da at mange menn ønsker kvinner med store bryster og stor rumpe, men dør om det er en kropp som er proporsjonal med resten.. På meg virker det som om at (enkelte) menn tror at det er riktig å se ut som en Kardashian, liksom..

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 25 mai 16:56

Tyventyven beskriver biologiske årsaker. Evolusjon. Naturlig utvelgelse i mer primitive tider. Slik blir det instinkter av i senere generasjoner. Han opphøyer selvsagt ikke voldsmenn eller tror kvinner liker slikt.

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 25 mai 16:58

Må nok arrestere dere der både gutter og jenter.
At kvinner fort ønsker å la seg bedekke av mer eller mindre små aggresive, småvoldelige menn?
Slik er det.
Uomtvistelig, etter egen erfaring.

Ikke det at jeg egentlig er aggresiv eller voldelig.

Men altfor mange ganger, av de gangene kvinner bare har tatt tak og dratt meg med for umiddelbar sex, har det skjedd etter fremvisning av heller uintelligent, av og til direkte dum, aggresiv oppførsel.

Vi snakker om en del år tilbake i tid.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis lø. 25 mai 17:06

Men det betyr virkelig ikke at du sitter med fasiten, «Super»mann..

Skjult ID med pseudonym Svele lø. 25 mai 17:22

Nå er det på tide å arrestere en hel masse. Jeg kjenner ingen, ikke en eneste kjeft faktisk, som syns de derre Kara-hva de nå heter er svaret på drømmedama. Vulgært, stygt, direkte frastøtende, neitakk, er ord som går igjen når de er tema.
Kan være en og annen som holder kjeft selvfølgelig, det er mulig.
Det er helt normal norsk dame som fenger. Norske jenter er de fineste i hele verden, ferdig snakka.

Skjult ID med pseudonym maryandthe lø. 25 mai 17:25

🤗

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 25 mai 17:28

Eh.Jo @Frnasen. Jeg vet i det minste at kvinner kan være like enkle som menn.
Eller kompliserte, eller dumme, eller styrt av urinnstinkter eller...

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis lø. 25 mai 17:38

@Svele.. Blir glad når du sier det, men jeg tror det er mange menn der ute som mener at en kvinne skal ha store brød og ei god rumpe, men flat mage og tynn ellers.. Vi nordmenn er jo kjent for å være pene, så vi får være glade for det. Jeg tror ikke jeg er spesielt stygg, selv om jeg er av det litt større slaget..
@Supermann. En kan være glad i alle former for sex, uten å være komplisert eller dum.. Har aldri påstått at kvinner ikke kan være enkle, selv om jeg kjenner en del menn som ville protestert høylytt på det utsagnet.. Haha!

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 25 mai 17:41

Og jeg er jo ikke noe bedre jeg. Når rette kvinnen svinser litt med svansen, sier noen rette ord i småsyngende toneleie og har pekefingeren på skjøretekanten. 🤪

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis lø. 25 mai 17:48

Huff, Supermann.. Du virker som en enkel sjel..

Skjult ID med pseudonym Tyventyven lø. 25 mai 18:12

@Subjekt Det er egentlig ikke lenge siden vi gikk rundt med lendeklede og spyd. Da var svært det relevant å ha en partner som kunne bite litt fra seg. Det er selvfølgelig ikke like aktuelt i dag, men titusener av år med evolusjon viskes ikke bort av et par hundre år med sivilisasjon. Vi er tildels programmert til å like de typene jeg nevnte. Vi har ganske klare formeninger om hva vi ser etter i dag, men det som ligger i bunn for hva vi ønsker er det jeg skrev. Dessuten ser vi det fortsatt ganske klart i forskjellige situasjoner i livet. Hvem er det som er mest populær i skolegården? Jo, det kan fort være bølla som er i slåsskamp hver dag. ;)

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 25 mai 18:25

Det er helt unødvendig med alle disse dype uranalysene for å besvare det her altså.
1) Hvilken vinkel tar damer selfie fra? Jo, ovenfra og ned gir absolutt de beste bildene. (Menn tror tilsvarende nedenfra og opp for de beste)

2) Hva oppdras kvinner til? Jo, være søte og nette. Hvordan blir man liten om man ikke er det? Jo, man står ved siden av noe større enn seg selv.
3) Alle har egentlig lest Pondus.
4) Det er greit å ikke være redd for at kjakan skal bli ødelagt når man i visse settinger sitter over'n.

Ikke mye evolusjon her. Bare forfengelighet og et snev av omsorg, eller egeninteresse.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis lø. 25 mai 19:09

Skjønte ikke helt humoren, Kiara.. Hvis det var ment som humor da? 😬

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 25 mai 19:16

Humor og humor... Det er bare forslag til helt konkrete og praktiskgrunner til å ønske en mann som er større og høyere enn seg, i stedet for noen rare teorier om kvinners urbehov for primitive, store menn som kan beskytte dem. 🙂 Det handler mer sannsynlig om forfengelighet og hennes behov og tenningsmønster, enn urbehov.

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 25 mai 19:17

Tror ikke bølla er så populær jeg @Tyven
Tror heller jentene i skolegården vil ha en søt/kjekk gutt som er morsom, forståelsesfull og litt ordentlig og «seriøs».

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 25 mai 19:19

Tror du har helt rett, kiara🙂

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 25 mai 19:19

Ble mye tro her gitt🤪

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 25 mai 19:21

"Hei, eg er ein stoooooor mann, og eg kan sluka deg med nasebora mine, eller kvela deg med dobbelthakane mine".... Mmmmmmnnnnnei takk! Velger lett vekk slike bilder. Og typer.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis lø. 25 mai 19:27

@Sukkerert
Aaaaahahahahahahahahaha!!

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 25 mai 19:35

Er det DÆFFÅR menn anlegger manboobs, fordi det, visuelt, og med et tonn godvilje, kan se ut som muskler?🤔

Skjult ID med pseudonym _my_ lø. 25 mai 19:37

Fordelen med å ha en mann som ikke er så nye høyere, er at jeg kan ha vertikal sex uten å ta på høye sko.
Det er faktisk det først jeg tenker når jeg treffer en mann som er like høy som jeg er.
Jeg er vel et skikkelig svin.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 25 mai 20:02

Neida, jeg har tenkt det samme.

Skjult ID med pseudonym Tyventyven lø. 25 mai 20:05

@Subjekt Å joda. Bøllas populæritet lever i beste velgående. ;) Det har jeg observert mange ganger både som elev og som lærer. De stille og snille når ikke opp.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 25 mai 20:10

Praktiserer det samme, my🐷

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 25 mai 20:13

Jeg ligger gjerne... Slipper å bruke så mye energi da.😅

Skjult ID med pseudonym Tyventyven lø. 25 mai 20:14

@Kiara Det du kaller rare teorier har vært opplest og vedtatt i lange tider. Dessuten tror jeg du har misforstått litt. Jeg sier ikke at det er disse mennene kvinner ender opp med, men det er disse mennene damene tenner på. En mann som er sterk og muskuløs er i stand til å forsvare. Dvs at en kvinne er nærmest genetisk forutbestemt til å like slike menn. Jeg er ganske sikker på at 97% av alle kvinnene her synes en muskuløs mann er flott å se på. Og hvorfor det? Jo, han har fysikk til å ta vare på og forsvare. ;)

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 25 mai 20:20

Nope, Tt, muskuløs betyr for meg at han bryr seg om helse og utseende, akkurat som fedme, for meg, betyr det motsatte.

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 25 mai 20:24

Tyventyven, bare dropp å komme ned fakta og statistikk. Damer hater det når følelsene deres ikke teller som argument.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 25 mai 20:30

Det er ikke et statistisk fakta at damer foretrekker menn som er høyere eller større enn seg av de grunnene din nevner, Tyventyven. Det er en teori, en mulig årsaksforklaring og en forklaring nok mange synes høres troverdig ut.

Jeg argumenterer ikke med følelsene mine, Zorro. Jeg kommer med mulige andre årsaksforklaringer enn Tyventyven. Også troverdige for mange. Uansett er det vel like mange individuelle grunner til at en dame foretrekker det hun foretrekker, som at en mann foretrekker det han foretrekker, om det nå er store pupper eller rumpe eller høyde eller smått av alt osv.

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 25 mai 20:33

@µ da. Vertigal sex går helt fint uansett hennnes høyde.Ja såsant du evner å klemme bena rundt hoftene, eler han i det minste evner å holde litt rundt.
Går helt fint det.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 25 mai 20:36

Er han større og sterk så...

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 25 mai 20:48

😂

Skjult ID med pseudonym _my_ lø. 25 mai 21:08

Jammen Super.. du veit jo at jeg foretrekker å stå på egne ben..

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 25 mai 21:08

Pass dere jenter. Til uka kommer jeg til tigerstaden.
Dette kun som en ADVARSEL.
Hvorvidt de slipper meg innenfor bymurene?
Pffth Jeg reiser jo inkognito.
Tar hatten kun på etter.

Skjult ID med pseudonym _my_ lø. 25 mai 22:07

Tar’a skoa..

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 25 mai 22:12

Det er ikke murer rundt Oslo, Supermann. Bare bomring.

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 25 mai 23:29

En liten bomring Stopper jo ikke meg.
;en jeg skal liksom bo på Fornebu, og jobbe i sentrum.
Ser med villrede på dette her.

Skjult ID med pseudonym jaja.. sø. 26 mai 18:07

Basert på førsteinntrykket er det nok både mannens høyde og utseende som teller, men ikke nødvendigvis i den rekkefølgen. En pen mann på 170cm finner nok minst like mange, om enn ikke flere, kvinner enn en mindre pen mann på 190cm. Det er totalpakken, kroppens symmetri, sunnhet som er viktig, og da er ikke høyden den eneste faktoren. Dessuten, menn ikke bare 170 eller 180 eller 190cm høye, menn finnes i alle høydene mellom. Så det meste er relativt og det kommer an på sammenhengen.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 26 mai 21:23

Skjønner ikke problemet jeg? Fant ikke noe i Norges Lover angående dette. Hvor finner jeg paragrafen?

Skjult ID med pseudonym Knotten ma. 27 mai 04:22

Menn liker å føle seg som beskyttere - kvinner liker å føle seg beskyttet.

Menn må ha i hvert fall noen av disse egenskapene for å nå opp: Høyere, kraftigere, eldre, smartere/mer utdanning, rikere, sterkere, mektigere.

Kvinner kan falle for en yngre mann som er høyere og med mer utdanning, eller en lav mann som har makt og penger, eller en mann som virker som han kunne forsvart henne i kamp - bad boy/bølle.

Men de vil sjelden falle for en mann som er tynnere, kortere, yngre, fysisk svakere, og som har lavere utdanning og tjener dårligere.

Og hvis de gjør det, så er gutta så fulle av mindreverdighetskomplekser at det ikke funker.

Menn faller primært for et pent utseende, men om hun er høyere, smartere, eldre, mektigere og tjener mer vil det mer virke mer mot henne enn for henne.

Vi er våre instinkter.

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 27 mai 05:56

At kvinner søker større, sterkere, raskere mann med dypere stemme enn dem og alt det andre som følger med mannlig hormonproduksjon, og at menn søker damer som er lettere, nettere, svakere, som har større bryster enn dem selv og alt det andre som vanligvis følger med å være kvinne, synes jeg går an å fortstå.
Sånn er naturen nå en gang, menn har som regel mer muskelmasse og er større fra naturens side. Det blir liksom noe naturstridig over det dersom det er omvendt. Jeg tror det er derfor det er så vasnkelig å kvitte seg med den forestillingen om hvordan paret skal se ut for mange, altså paret der hun er fysisk mindre enn ham.

At menn sliter med at dama tjener mer enn dem, flinkere til på snekre, smartere på data/tekniske ting, har mest penger, eller at kvinner har problemer med at en mann er mer forfengelig enn henne, har jeg faktisk vanskeligere for å forstå at skal være så vanskelig.

Jeg tenker i hvert fall at det er greit å skille på de to, Knotten. "Natur - kultur".

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis ma. 27 mai 06:27

Seriøst.. naturstridig? Ta en titt til Afrika. Der har de kulturer der kvinnen helst skal være meget fyldig.. Tror ikke mannen som bestiger kvinnen der føler seg noe mindre heldig enn en norsk mann som bestiger en tynn dame.. Dette er kulturelt begrunnet, og i våre dager lullet inn i skam å være tykk. Det er samfunnet og fremstillingen av noe de kaller et problem som gjør overvekt naturstridig. Du skal ikke lengre enn tilbake enn noen hundre år før maleriene av engler og vakre damer var langt mere fyldige enn de syltynne damene som er ideal nå.. Jeg nekter å føle meg naturstridig selv om jeg er høy og stor! Jeg klarer fiiint å få en mann til å føle seg som en Mann, så jeg tenker ikke vi skal snakke så mye om hva som strider imot naturen, for der er normalen innmari stor!

Skjult ID med pseudonym _my_ ma. 27 mai 06:39

Det eneste jeg ikke kan falle for er pipestemme, slappe håndtrykk og servilitet. Da spiller det ingen rolle om han er rik som et troll og har verdensherredømme.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis ma. 27 mai 06:40

Og ikke kom med fakta om at overvekt er dyrt for samfunnet, og usunt for kroppen.. Det er faktisk mere skadelig for en kropp å slanke seg hele tiden og drive med jojo opp og nedgang, enn å være permanent stor. Kroppene våre tåler utrolig mye, og det er forskjellige måter å være stor på. Noen mennesker er syke av overvekt, de skal man selvfølgelig hjelpe, andre får barn, står i jobb, og gjør stort sett det samme som alle andre, bare at de er overvektige etter dagens normer. BMI ble i utgangspunktet laget for å registrere undervekt hos sultrammede, og brukes dermed helt feil i dagens samfunn. Når kroppsbyggere, som dere veit ikke har spesielt mye fett på kroppen, kun muskelmasse, registreres som overvektige, skjønner en kanskje at det er noe galt med skalaen.. Jeg slår et slag for at «vi e aill individa» og kanskje vi alle skal jobbe litt med våre fordommer og ikke overføre dem til barna våre, det være seg kroppsstørrelse, fasong, hudfarge, høyde eller andre ting.. 😉

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis ma. 27 mai 06:41

@my.. 😂 Enig!

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 27 mai 06:45

Snakker ikke om overvekt her altså. Overvekt har ingenting med tema å gjøre, annet enn at kvinner har vel mer underhudsfett enn menn sånn fra naturens side, så sånn sett kan det være en kjønnsindikator, liksom brede skuldre, kraftig kjeve osv. er det.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis ma. 27 mai 06:59

Vakkert.. Har diskutert fedme utallige ganger og blir så oppgitt over synsing og følelsesmessig argumentasjon..
Jeg syns det er trist om en mann føler seg mindre mann fordi dama er stor. Jeg tenner ikke automatisk på menn som er mye lavere enn meg, selv om jeg har vært kjæreste og hatt elsker som var mye mindre enn meg. Da måtte han jobbe litt til jeg så forbi størrelsen, og så Mannen bak isteden, så det er jo ikke umulig, det kommer bare an på hvor åpen man er mener nå jeg..

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 27 mai 07:03

Som sagt, jeg har ikke tatt opp overvekt her.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis ma. 27 mai 07:08

Bare hva som er naturstridig.. ? Hvem definerer det? Du?

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 27 mai 07:11

Biologisk kjønn legger premissene for der, tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 27 mai 07:23

Jeg har aldri fått nei, fordi jeg kan mer teknisk enn han. Det er jeg 99,9% sikker på. Jeg har i hvert fall aldri hørt noe om det.

Skjult ID med pseudonym Zodiac ma. 27 mai 08:05

Vel, problemet blir mangel på friksjon, så jeg anbefaler knipeøvelser.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ma. 27 mai 08:57

Er vel bare å krangle litt det.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis ma. 27 mai 09:38

Og så ha «bli - venner- sex» etterpå! 😆

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 27 mai 14:39

@FrkNesevis
Det er fint å lese dine innlegg. De gir en fornemmelse av integritet og selvaksept som gjør godt å lese. Takk.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis ma. 27 mai 17:05

Oi! Så hyggelig sagt, @Willie! 😘
Men jeg er vel akkurat som alle andre; lar meg engasjere når det er noe jeg brenner for eller har kjent på kroppen selv.. Og flåser og fjaser jevnt over.. 😉

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 27 mai 17:47

Joda @Frk Nesevis. Du er som alle andre, de fleste av oss jo er det? 😜 Tull og vas og alvor om hverandre. Min kommentar i tråden var myntet på innleggene dine her om kropp. 👌

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis ma. 27 mai 20:34

@Willie 👍🏻

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm ma. 27 mai 20:46

Ja, hva er problemet? Oppkonstruert? Folk MÅ! slutte å henge seg opp i hva andre synes og mener hele tiden...er så LEI!
Selv liker jeg damer som er mindre enn meg, og jeg gir faen i hva resten av verden mener om det😊