Alle innlegg Sukkerforum

Hvem tar kontakt først?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym En mann sø. 26 mai 17:36

Hei alle. Jeg har etterhvert fått en følelse av at mange damer her inne på Sukker vil at mennene skal ta kontakt først. Stemmer det? At gutta må "by opp til dans" for å få jentene "ut på gulvet"? Jeg synes selv det er ganske "sexy" at damene tar kontakt, det vitner og "dame med bein i nesa".

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 26 mai 17:38

Overhodet ikke! De mennene jeg snakker eller har snakket med, har jeg stort sett tatt kontakt med selv.. Stor jente, klare sjøl! 😊

Skjult ID med pseudonym En mann sø. 26 mai 17:44

Det høres flott ut. Men det kan hende du skiller deg ut.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 26 mai 17:47

Nja... Jeg har inntrykk av at mange menn synes damer som tar initiativ er supert, helt til de møter damer som tar initiativ. I hvert fall når det er snakk om noe mer seriøst enn et ligg.

Skjult ID med pseudonym En mann sø. 26 mai 18:01

Det er synd hvis det er sånn, Klara. Personlig kjenner jeg meg ikke igjen i det du skriver, men det finnes sikkert kvinner som har sånne erfaringer

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 26 mai 18:04

Ja, det er nok veldig individuelt det der 😊

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 26 mai 18:34

Mitt inntrykk er det motsatte, det må være minst tre mndr siden jeg skrev med noen uten at det var jeg som sendte første melding.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 26 mai 19:37

Jeg antar at du har vært litt uheldig, @En mann.. Her på forumet virker det som det kryr av damer med bein i nesa og tunga i rette munnen.. 😉

Skjult ID med pseudonym sør sø. 26 mai 19:53

Jeg syns menn mye bare stalker rundt, ser flere ganger på profil. Jeg tar selv gjerne kontakt, noen menn blir litt overrumplet av og til tror jeg, mens de fleste syns det er greit

Skjult ID med pseudonym Blåklokke sø. 26 mai 19:55

Jeg tar også kontakt dersom jeg ser en interessant profil. Sitter ikke og venter på at han (kanskje) skal gjøre det.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 26 mai 20:03

Nei, herregud! Da kan en jo vente til det gror mose på en.. Menn skjønner ikke alltid at de skal ta kontakt, gitt! 😂

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 26 mai 20:54

@EnMann Jeg får såpass med meldinger (når jeg har bilder på plass) at jeg ikke trenger ta kontakt med noen. Så det handler vel mer om etterspørsel heller enn at jeg ønsker at de i utgangspunktet skal ta kontakt med meg. Jeg hadde sikkert tatt kontakt med folk om jeg følte jeg ikke fikk meldinger av noen jeg likte og hvis ting stod stille.

Skjult ID med pseudonym Han dølle sø. 26 mai 21:23

Hvem som tar kontakt først er vel likegyldig? Bare unger som spiller spill :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 26 mai 21:24

Ja, som mann skal du selvsagt ta kontakt først. Hvis ikke er du initiativløs og det finnes ikke noe kvinner hater mer enn det.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 26 mai 21:45 Privat melding

Der svikter mitt empiriske grunnlag, eller grosshavarerer kanskje.
-

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 26 mai 21:48

Patent og jeg er ca like ivrige. 😂Kommer til å være her for alltid.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 26 mai 21:58 Privat melding

Og det er /ikke/ fordi jeg har blokkert alle jeg har besøkt @ FrkBeist, jag har blokkert akkurat 1 (som jeg bare ikke orker å se i noen sidebar eller annetsteds) og besøkt akkurat 0.

Men er ikke det hele poenget, å bli her for alltid og spre vår visdom og munterhet til fremme for den gemene hops fortrøsning og tidvise lykke?

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 26 mai 22:04

Men.. jeg skjønner ikke helt. Hvis en har profil her, men velger å være fullstendig passiv.. hva er vitsen da? Ikke at jeg har noe med det, eller noe imot det, men hvorfor er man her da?

(mann 46 år fra Oslo) sø. 26 mai 22:06 Privat melding

FORUM ROMANUM

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 26 mai 22:08

Akkurat..

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 26 mai 22:11

@Nesa Altså, det KAN jo hende det ramler inn noen selv om jeg ikke er så motivert til å drive oppsøkende virksomhet lenger.
..Og jeg har blitt kjent med noen skikkelig bra mannfolk her inne. Absolutt verdt det. Flott tidsfordriv er det og. Av og til hvert fall.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 26 mai 22:14

Joda, jeg skjønner jo at en etter hvert går lei. Men det er jo så trist at en liksom setter seg på gjerdet, med henda foldet over brystet og bare gir opp og tenker «føkk it»..

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 26 mai 22:16

Hadde jo ikke gjort det om jeg hadde et dypt og inderlig savn. Egentlig så er det ganske digg å ha kommet "hit". Er jo mye mer avslappet til det hele.

Skjult ID med pseudonym En mann sø. 26 mai 22:21

Da jeg startet denne tråden var det egentlig noe annet jeg ville diskutere enn den retningen tråden har tatt. Greit at det ble litt annerledes. Men jeg prøver meg på å spore tilbake til det jeg tenkte på: jeg har et inntrykk av at en del kvinner synes det er mannens ansvar å by opp til dans, altså det jeg vil kalle en litt gammeldags holdning (hvis mitt inntrykk stemmer).

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 26 mai 22:21

Ja, det er klart.. Jeg er ikke helt der ennå, kjenner jeg.. Jeg gir ikke faen, og jeg har ikke mist trua.. Det er så utrolig mange fine, deilige, flotte , morsomme, kloke og på innsiden vakre menn der ute, så det MÅ jo finnes én til meg! Også får jeg bare kysse noen frosker på veien da.. og kanskje ha det litt gøy mens jeg gjør det, eller gremmes..

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 26 mai 22:21

Til Beist..

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 26 mai 22:23

Men @En mann.. det fins jo ikke noen fasit på det, bare statistikk på hva den enkelte kvinne foretrekker.. Det er individuelt, og personlig..

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 26 mai 22:26

@Nesa Jeg har ikke gitt opp jeg heller. Men jeg har ikke kjempetroen på nettdating og har kysset litt for mange frosker til at jeg gidder bruke så mye mer tid på det.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 26 mai 22:33

@En Mann Hvis du ikke syns det er ditt ansvar, så la vær. Damer får vel som regel fler tilbud enn menn og det er logiske årsaker til det. Hvis du syns det er feil, så sett deg på gjerdet.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 26 mai 22:33 Privat melding

Ok @ FrkNesevis, Forum Romanum var et ganske teit svar, my bad.

Men jeg kan jo prøve å gi et slags svar. Om det gir mening er en annen sak.

Jeg gikk inn på sukker i 2008 (tror jeg det var,) ble anbefalt å sjekke det ut, men hadde ikke noen egentlig motivasjon. Så fant jeg forumet, og det var absolutely fabulous. Jeg dreit straks i alle andre funksjoner og gøyet meg rundt i en haug av interessante og morsomme diskusjoner i et par uker. Så ble jeg kastet ut av grunner som gav at sukker.no nå har en mengde brukervillkår som vedrører omtale av sukkerarrangementer. (Jess, det var meg). Men opp igjen, børst av knærne, mer forum.

Ach, så snublet jeg over en helt fantastisk kvinne, og hun syntes ikke at jeg skulle diskutere ting på et singleforum, så det ble vel totalt seks uker før og etter utkastelse.

Men da altså, hvorfor forum (romanum)?

Nettopp fordi det samler folk som er i lik situasjonsamtidig som at den ikke er spesielt unik. Til forskjell fra forum for bilinteresserte, politisk der eller der, trampolineentusiaster, fluebindere eller annet, så er sukkerforumet et sted som er eksklusivt for single, noe som jo i seg selv er svært lite ekslusivt.

Så det medfører at en hel del tråder handler om parforhold/dating, men en hel del tema er hva som helst annet og da er det virkelig hva – som – helst.

Og folka er en motley crue, alle er representert, det er som en fantastisk - ja her kommer det igjen - brun pub der hva som helst kan skje, alt kan diskuteres og det er nok litt labert på jul- og nyttårsaften.

Og derfor kom jeg tilbake etter ti år. På grunn av forumet. Det er som det er, passer ikke alle, det kan være glovarmt og det kan være dødt.

Som en brun pub.

Gotta love it!

Skjult ID med pseudonym Han dølle sø. 26 mai 22:42

Jeg savner de myke peanøttene, gasoline og dartbordet. Sedvanlig Patent, bare skriver no greier så godt at man plutselig besitter sinnstemningen

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 26 mai 22:43

Gi opp; det høres så trist og destruktivt ut. Likevel er det slik at enten har man trua eller så har man ikke trua. Jeg har ikke trua.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 26 mai 22:44

Syns det var et kjempefint svar, jeg Patent, selv om jeg ikke på noen måte mente at du skulle legge ut personlige ting.. Du er jo en av disse som en blir «glad» i, som kommenterer, provoserer og kødder rundt.. Selv om du noen ganger blir så intrikat og grundig i innleggene dine at det innimellom går helt rundt for meg.. 😊

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 26 mai 22:45

Men Kiara!! Don’t give up!! 🌸🌸

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 26 mai 22:45

Folk bruker også forumet til forskjellige ting. Noe vil pøse ut frustrasjon, noen vil diskutere saklig, noen vil diskutere usaklig, noe er morsomme, noen er her for å få frem hvor fantastiske de er, noen er ute etter å spy ut mest mulig dritt, noen er her fordi det er mye hyggelige folk her osv osv.

Tenker alle har sin motivasjon. Litt som en pub, ja!

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 26 mai 22:47

Jeg har trua jeg. Men jeg tror ikke jeg må være på hugget for å få det til.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 26 mai 22:49

Tror jeg har fått en eller annen boost av noe slag.. Plutselig har jeg truffet på en åre der jeg treffer de rette mennene, som faktisk syns jeg ikke er så fæl og svær som jeg er opplært til å tro at jeg er.. Får nyte det mens jeg kan.. Går fort nok over, og så sitter jeg her og har gitt opp jeg også.. hehe!

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 26 mai 22:50

Da kommer jeg til å sitte lenge bak i puben og kikke med et skeivt smil på bertene i baren og tenke «vent og se».. 😆

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 26 mai 22:51

Bra beskrivelse av forumet, Patent.😊
Gjenkjennelig 😊

Det skjer når man minst venter det, FrkNesevis. Sies det 😄 Sånn sett ligger jeg godt an. 🤗

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 26 mai 22:55

Så bra @Nesa! Ikke ta til takke med noen som ikke liker HELE deg. 😘

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 26 mai 23:01

@FrkNesevis

Du skriver; "Men det er jo så trist at en liksom setter seg på gjerdet, med henda foldet over brystet og bare gir opp og tenker «føkk it»..".

Hvorfor er det trist? Er det ikke like greit? Er det ikke bedre enn å hele tiden gå rundt å føle at en mangler noe?
Ser overhodet ikke problemet med å gjøre det jeg.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 26 mai 23:08

@ powpowgutt.. jo for all del.. men det er jo litt sånn at «om du tar livsløgnen fra et gjennomsnittsmenneske, tar du lykken fra ham med det samme».. Tror folk trenger å ha trua på noe, ikke bare gi opp liksom.. Men what ever floats your boat..

Skjult ID med pseudonym Zodiac sø. 26 mai 23:11

Når jeg går inn på en dames profil, signaliserer jeg «kom og ta meg», men ofte får jeg bare et besøk tilbake, og det ser jeg på som å få et tomt blikk tilbake.

Skjerpings damer! Liker du varene, gi oss tommelen opp, aller helst et hjerte, og gjerne en hyggelig melding.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 26 mai 23:13

Jeg tror at en som har besøkt profilen min og ikke sender melding, finner meg uinteressant.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 26 mai 23:14

Akkurat det gjør jeg også, Kiara..

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 26 mai 23:15

Men det hender jeg går inn på profiler og tenker «waaaay out of my league» og lister meg stille ut igjen..

(mann 46 år fra Oslo) sø. 26 mai 23:15 Privat melding

Men det er jo verd en diskusjon.

Er tommel opp og hjerte i forskjellige farger mest bokmerker eller invitasjon til noe som helst.

For jeg svarer jo på meldinger, men jeg ignorerer glatt "kommunikasjonsformer" som gjentatte besøk, hjerter, tommel opp på et albumbilde, at noen har likt en seksjon av profilteksten... denslags.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 26 mai 23:16

Jeg tror ikke nødvendigvis det. Kan jo gjøre det selv. Se på en profil og tenke "hm, han virket ok". Sender ikke nødvendigvis melding for det.

Dvs, jeg gjør ikke det.

Skjult ID med pseudonym Svele sø. 26 mai 23:20

Fuck it.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 26 mai 23:20

Nei, jeg legger ikke igjen hjerter i hytt og pine.. Det syns jeg er så teit selv, når jeg får et hjerte eller sånt, og det er det, ingen melding.. Legger jeg igjen hjerter, sender jeg også melding..

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 26 mai 23:21

Hva fucker du, Svele? Hjerter?

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 26 mai 23:24

Et hjerte eller tommel opp eller andre psotive reaksjoner på noe på profilen min, tar jeg som et kompliment. Ikke en invitasjon til noe. Meldinger i tekst, er det eneste jeg besvarer.

Skjult ID med pseudonym Svele sø. 26 mai 23:27

Jeg skal sitte på gjerdet, med hendene korslagt. Og si fuck it.
Har ikke profil her engang..

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 26 mai 23:30

Så kjekt da, Svele.. Håper du koser deg med det! 😉

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 26 mai 23:37

Stort sett så er det dame-profiler her inne som er way out of my league.
Ser en profil, liker det jeg ser og trykk meg inn. Leser gjennom profilen og innen jeg er ferdig med å lese har jeg konkludert med at vi ikke passer sammen og at jeg overhodet ikke kan tilby det hun søker.

Og sånn går no dagan... Så derfor har jeg også sluttet å besøke profiler. Ikke at det gjør noe, kommer sjeldent nye profiler i passende alder i nærheten uansett. :P

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 26 mai 23:41

Steingjerde? UVI
Strømgjerde? Auuuu
Piggtrågjerde? Takk for seg underliv
Skigard? For spesielt interesserte innenfor BDSM

Tror jeg blir her jeg.

Skjult ID med pseudonym Svele sø. 26 mai 23:44

Jeg føler ingen trang til dating og søk etter kjærligheten lenger. Hva som skjer lenger frem i tid aner jeg jo ikke. Men nå føles det mye bedre å gi faen. Har savna forumet i det siste, det var det som drev meg tilbake.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 26 mai 23:48

Jeg tenker det er helt greit å ikke ha behov for å date og lete jeg. Mesteparten av tiden har jeg ikke tid eller rom for å savne noen. Bare i blaff. Må nok bli forelsket før jeg får plass.

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 26 mai 23:51

Føler absolutt behov for omsorg, kjærlighet og deilig intens sex samt litt slow sex også. Pluss intellektuelt vennskap og litt tull og tøys. Likevel har datingmoduset fordampet. Hvorfor skjønner jeg ikke riktig. Jeg trur det er fordi jeg har for mye å tenke. Hadde trengt å bare bli overrumplet og nærmest dratt inn i en affære.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 26 mai 23:54

@Subjekt.. Prøvde å få deg til Vestfold, da.. 😉

(kvinne 52 år fra Akershus) ma. 27 mai 00:05 Privat melding

Jeg føler oppriktig med deg, Svele, og kan kjenne på kroppen hvor du ‘er’ etter en kjærlighetsopplevelse som ikke varte. Ukjent er det jo ikke.. Man legger hjertet på blokka, satser. Så tilbake til start. Det er forbanna slitsomt og tidkrevende - flere år siden jeg orket og våget meg innpå noe sånt. Men så vet jeg det følger mange fine stunder med. Mange minner jeg setter pris på. Så får det være sånn, da.

Skjult ID med pseudonym Svele ma. 27 mai 00:11

Jeg tåler det så dårlig også. Bruker enormt med krefter og tid på å komme meg over det.

(kvinne 52 år fra Akershus) ma. 27 mai 00:24 Privat melding

Jeg skjønner det. Nå har jeg bare lyst til å gi deg en god klem. Tiden er tross alt din venn. Du vil komme over kneika og se videre!

Skjult ID med pseudonym Svele ma. 27 mai 00:28

????

Skjult ID med pseudonym Svele ma. 27 mai 00:31

Det der skulle jo være et hjerte til deg @Baca.

Skjult ID med pseudonym June ma. 27 mai 00:35

No dritt når hjertet brister...💔men det merkelige er at en gang der fremme er ting ikke værst likevel. Frem til da, er det kun en vei...gjennom. Du klarer det også, svele. Snart skinner solen på deg også☀️

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 27 mai 00:37

Svele, 😘

(kvinne 52 år fra Akershus) ma. 27 mai 00:45 Privat melding

Skjønte at det var noe annet enn fire ‘?’ som var ment, Svele. Har fått noen slike ‘oversettelser’ selv! Hyggelig det var hjerte - kunne jo vært et djevelansikt om det jeg skrev traff helt feil!

Skjult ID med pseudonym subjekt ma. 27 mai 02:24

Vestfold? Det er på baksiden av månen. Jeg sitter. bom fast i nord😕