Alle innlegg Sukkerforum

Menn som er redde

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym why?? on. 11 mars 2009 13:08

Skjønner ikke helt vitsen med å være her inne hvis gutta ikke tør å møte en!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Diamond on. 11 mars 2009 13:14

Det er menn her på Sukker som ikke er singel, men som kun søker kontakt, flørt og spenning ved å skrive med kvinner. Det kan være en av årsakene til at de ikke ønsker å møte deg.
:o) Lykke til!

Skjult ID med pseudonym meg on. 11 mars 2009 13:16

....og så er det mer en nok av damer her som kun er her for å få oppmerksomhet og ikke noe mer :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 11 mars 2009 13:20

Noen har fått en knekk på selvtillitten. Noen trenger rett og slett lenger tid enn andre til å våge seg utpå. Noen er redde for å såre om de ikke kan gjengjelde interessen. Noen er redde for å bli såret om ikke interessen vekkes hos den andre.

Om de får følelsen av å skulle yte masse, framstå som vellykkete og uanstrengte eller komme under en kritisk lupe, kan de bli skremt. Kanskje har du noe i profilteksten om krav de tenker at de ikke kan leve opp til? Kanskje føler de at de har siktet for høyt? Kanskje var du for pågående? Kanskje er det helt andre ting som ligger bak. Har du fått noen grunn?

Så lenge den det gjelder ser vitsen med å være her, er det plass til alle single mennesker, spør du meg! :)

Skjult ID med pseudonym dump! on. 11 mars 2009 13:26

Jeg skulle på date med en dame som jeg synes var interessant. Men så plutselig ba hun meg komme og møte henne på en plass hvor venninnen jobber. Det synes jeg ble for mye selvom jeg har en del dates bak meg. Først å treffe en helt ukjent og så bli observert av en annen. Too much. Jeg drar gjerne på første date for å møte den personen jeg er interessert i å møte og ingen andre. Såklart ble hun sur og slang en kommentar da jeg avslo daten.

Skjult ID on. 11 mars 2009 19:27

Bra skrevet Lilleulv:-)))

Skjult ID med pseudonym gabriel43 on. 11 mars 2009 20:51

Veldig godt skrevet Lilleulv :))