Alle innlegg Sukkerforum

Slanking/trening tråden

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Man Anonim ti. 11 juni 16:19

Jeg var oppe i 115,9 kg
Veide 111 kg i dag tidlig. Har jobbet mye i det siste for å gå ned i vekt.

Målet er å nå 90 kg og helst 10% fett.

Har du tips/forslag/erfaring så er det bare å dele

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ti. 11 juni 16:31

Forbrenne mer enn du tar inn. Variere mellom styrke og cardio. Drikke nok vann.
TRENE=gidde å gå utenfor komfortsonen, løfte tyngre, løpe/gå fortere/lengre. Mange er mer opptatt av hva de kan spise, og samtidig gå ned i vekt. Når jeg skal ned i vekt, trenger jeg mer fokus på hva jeg IKKE skal spise, om jeg ikke vil sabotere meg selv. Du vet selv hva du har gjort for å ende på 115.9, så nå må du gjøre det meste annerledes. Har du vaner som inkluderer mye sukker, må du jobbe med de. Har du vaner som innebærer digre måltider må du endre de. And the list goes on.
Jeg skal ned 7, og vet at jeg må droppe småspising og sjokolade.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 11 juni 16:40

Jeg har tatt av 20 kg kun ved å gå. Start forsiktig, øk på. Til slutt løper du opp bakkene. Eller finn noe annet aktivt du liker å gjøre. Det er viktig at det er lystbetont.

Ellers, luk vekk dårlige matvaner en etter en. Tell kalorier, spis bok protein og grønnsaker. Ikke gjør det for komplisert for deg selv, da blir det bare vanskelig å gjennomføre over tid. Og ikke minst holde på vanene. Klarer du ha kontroll på kost, så er mye gjort.

Ikke ta skippertak, bruk tid!

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 11 juni 16:40

bok = nok

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis ti. 11 juni 16:42

Ikke skip måltider. Fokuser på maten, du skal trene jævlig mye for å basere vektnedgang på det. Hilsen ei som har gått ned 60 kg de siste fire årene..

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 11 juni 16:42

Må korrigere meg selv igjen. Jeg har ikke tatt av kun ved å gå, men kun ved å gå som "trening". Rett og slett fordi det er mest skånsomt for en utrent og tung kropp. ....Og fordi det var det jeg hadde lyst til.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim ti. 11 juni 16:49

Takk for tipsene 👍🏻

@Sukkerert
Det har vært brus, store måltider og ubegrenset sukker. Har kuttet ut sukker helt, ingen brus osv. Drikker bare vann. Spiser frokost, lunsj og middag. Har max ~300 kalorier ved måltider. Vekten sier jeg må ha i meg 2500 kalorier for å bevare vekten min.

~33% fett og ~36% muskler ifølge vekten min. Føler jeg er i god form. Bare vil se bedre ut. (Og at musklene blir mer synlig 😄)

Så det er hovedsakelig slanking. Går til og fra jobb til fots (utrolig god gratis trening) og går en del på jobb også. Så fysisk aktivitet har jeg uansett.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 11 juni 16:53

Det viktigste er å finne en måte du kan leve med, og som gjør at du holder deg til opplegget. ....Uansett hvordan du velger å gjøre det.

Også kan du aldri gå tilbake til gamle vaner.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ti. 11 juni 16:53

Hvorfor akkurat er 90 kg en magisk grense, noen praktisk årsak eller er det mentalt? Skal du i ringen eller bli en god bakkeløper?

For rask ren vektnedgang (utelukker f.eks konsentrasjonsleir way og eller trening ala fremmedlegionen)

1: Renere og mindre mat og jevnlige løpeturer

2: Lavkarbo (er i grunn en livsstil, eller får du bare ofte med deg bare de dårlige følelsene med det - før ketose inntreffer). Trenger ikke å trene for å gå ned, men likevel, du blir hva du gjør

Er det ingen praktisk grunn som nevnt, så kast heller vekta og bruk heller buselinningen og bruk som indikator heller det.

Muskler veier også 3 x så mye som fett, og å gå ned raskt så får du muskelsvinn og også blir svakere

I starten mister du mest vann, så drit i vekta, ellers er sjansen stor for at du blir sykelig opptatt av den

Min favoritt er denne, sammen med klassisk styrketrening og lange gåturer i skog og mark og veier heller 10 kg mer og beholder spretten og spiser hva jeg vil selv om det går på bekostning av kjærligheten (neida) .. Kan bare deffe i 2 uker før en date så er det i sving uansett.

Skjult ID med pseudonym Supermann ti. 11 juni 17:13

Det er først og fremst de fine karbohydratene du legger på deg av.

Hvis fett i naturlige former var så skadelig mange sier, burde jeg vært dau for lenge siden.
Hender perioder at kosten ikke er optimal pga. Reisejobb, legger på meg et par uønskede kilo rundt magen,
Gumler så meierismør i for de fleste kvalmende mengder, og proteiner og masse grønnsaker, svupp. Borte.
Trene gjør jeg ikke.

(mann 38 år fra Rogaland) ti. 11 juni 17:14 Privat melding

Prøv KETO, funker som faen.

Sjekk ut Dr Bergs videoer på nett.

Gikk ned 10 kilo på ca 1 måned, å kom ned dit jeg ville. (Hadde pådratt meg litt muskelmasse kombinert med for mye vann grunnet trening / proteinkost, og fokuset mitt var nå litt annet, så en rask justering måtte til.) Jeg telte ikke kalorier, spiste mine 2 måltider til dagen og var fornøyd. Når kroppen er i ketose forsvinner matsuget anyways.

Poenget med keto-diett / livstil er lavt og stabilt blodsukker, og kroppen bruker fett som energikilde istedenfor karbohydrater.

Er en aktiv person, har litt interesse for trening og kost, og har prøvd forskjellige vinklinger, men ingenting har funket så bra som Keto.

Skjult ID med pseudonym bobb ti. 11 juni 18:09

Uten å være noe i nærheten av treningsguru er mitt beste tips alltid å trene styrke. I tillegg til energien du brenner i selve arbeidet som utføres, så brenner en masse i restitusjonsprosessen også.

Uansett, de beste tipsene er de som klarer å motivere deg, for det er vel der de fleste går på snørra. Mitt beste tips (til meg selv) er at selv om jeg dropper trening en uke eller spiser for mye/for lite en annen så er liksom ikke alt ødelagt. Det er så lett å gi opp hele prosjektet når en føler en har falt av opplegget og planen. Det beste er å glemme blundere fortest mulig og fortsette prosjektet. En forbedret livsstil over tid vil 100% sikkert gi resultater. Som frk beist sa; bruk tid. Lykke til!🙂

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ti. 11 juni 18:16

Keto er toppers .. det er bare det at jeg for min del blir dritlei etter en periode, og når iallefall jeg begynte å innta brød igjen, så var jeg fort ute og alt gikk til helvete. Da forsvant også lysta til å fortsette.

LCHF snakker jeg da om. Følte meg dritbra. Så dritbra ut. Folk sa jeg gløda, damene kom bort til meg. Gikk i 7 timer på 3 egg og litt gresk yoghurt. Men brukte alt for lang tid på kjøkkenet, så sant jeg ikke gomlet på noe primitivt.

Men ja, det funker. Kjedelig, men det funker. .. blir fort dritings av det .. og whiskey og mørk sjokolade ble nesten daglig dose.

..

Poenget er, alt runker. Fuck .. Jeg mener alt funker. Så sant en er dedikert.

Trening er gram, kosthold er kilo. Industriprodusert hvetemel og sukker er verstingene.

Fikk jeg nesten lyst til å starte igjen, .. bare nesten. "Biorytmedietten" kan være en grei mellomting.

Trene tung tung styrketrening er et alternativ dersom en er glad i ordentlig mat, forbrenningsmaskin det også.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 11 juni 18:33

Hva skjer med hinderløypa? @Libido

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ti. 11 juni 19:31

Keto mens gutten er hos pappaen på ferie👌

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ti. 11 juni 19:44

Yes/No lister funker for meg. Blir ikke mer tydelig enn det.
Dr Eric Berg, enkle forklaringer, rett på Messenger👌

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis ti. 11 juni 19:54

Jeg tenker at mennesket, historisk sett, spiser det aller meste. Det er for meg veldig rart at en skal holde seg til kun én type mat eller en farge, én konsistens eller en matgruppe (sånn for å sette det litt på spissen). Deg er større sjanse for å gå på ræva om en er for rigid. Det må mindre inn enn det som brukes, så enkelt og så vanskelig er det. Det fins ingen snarveier, ingen pille eller fæntæstic wonderkur som gjør at du taper 10 kg på en måned. Det går ikke!!
En må spise variert, spise ofte og lite, styre unna for mye sukker, droppe den andre porsjonen, tenke tallerkenmodellen og finne en balanse som gjør at en ikke mister interessen/ motivasjonen etter 14 dager. Om en i tillegg da beveger seg mer enn før, hugger ved, klipper gress, setter opp den leveggen, sykler til jobb, går den turen de gangene i uka osv, så er mye gjort. En kan ikke punktslanke seg, og når du har gått ned må du resten av livet jobbe mot kroppen for ikke å gå de opp igjen. Dessverre. Det er ikke sånn at kroppen stabiliserer vekta etter så og så lang tid.. den vil alltid jobbe for å komme seg opp på det tyngste du har vært. Drittkroppen!
Bruk hodet og finn noe som funker til hverdags og til fest, og for all del: Ikke gi opp!! Alt har ikke gått til hælvete om du eter en kilo smågodt fordi du syntes synd på deg selv! Det er viktig!

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 11 juni 19:56

Ofte og lite er faktisk ikke et must. Jeg går fortere ned og jeg drar litt lengre intervaller og kjører på med tre måltider. Tenker også at man skal ha i bakhodet, selv med mange gode råd, så må man finne litt ut av det selv. Vi har forskjellig genetikk, forbrenning og andre fysiske forutsetninger til at "det som funker for meg, funker for deg".

Men alt i alt. Spiser du mindre enn du forbrenner, så er du i mål. Men spis ren mat! Det tror jeg er viktig.

Skjult ID med pseudonym Coma ti. 11 juni 20:02

App'en Lifesum funka her. Enklere for meg å redusere 500 kcal på inntak kontra trene hardt i en time for å forbrenne det samme.

Går ellers bare tur, men tenker ikke trening i den sammenhengen.

Keto? Vel, det lukter huggorm av pusten når kroppen går inn i ketose, så dropp dating i perioden kanskje 😉

(kvinne 52 år fra Oslo) ti. 11 juni 20:05 Privat melding

Jeg tenker også at det ikke finnes snarveier; kurer f.eks virker , men hva med når en har mådd målet? Da fører det gjerne til at en går rett opp igjen. Varig endring av kostvaner og aktivitetsnivå er nok det som gjr susen i lengden.
I løpet av det siste året har jeg gått ned ca. 18 kg uten noen som helst antrengelser. Lettere mht. klær, men kan ikke si jeg føler meg noe lykkeligere enn tidligere.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 11 juni 20:16 Privat melding

Jeg gikk ned 16 kilo på et år, og det skyldtes UTELUKKENDE svømming. Så fort jeg trappa ned på svømminga, var jeg kjapt tilbake på startstreken.

(kvinne 52 år fra Oslo) ti. 11 juni 20:19 Privat melding

Svømming er jo fantastisk bra trening da!

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm ti. 11 juni 20:27

10% fett...DET er ikke enkelt...særlig om du skal veie 90 kg samtidig...da må du ha MYE muskler...om du ikke er over 2 meter høy da 😏

Det er en "tommelfingerregel" som sier at du kan ta høyden din og trekke fra 100, så finner du vekten din med maksimalt utviklet muskulatur og en fett% på rundt 5-6.
På bildet ser dere Marcus på 181 cm og 78 kg.....sakset fra Leangains.com
Marcus har gode gener og har jobbet hardt, riktig...og lenge 💪

Skjult ID med pseudonym Supermann ti. 11 juni 20:53

Han det ville maks vart i noen timer i en litt krevende situasjon uten fri tilgang på næring.
Håper for deres del dere ikke finner slikt tiltrekkende jenter.

Skjult ID med pseudonym Coma ti. 11 juni 21:08

@OleB
Jeg var sammen med en i Stavanger som hadde 9% fett. Han var vel rundt 187 cm, ca 90 kg (eller mer 🤔) og 48 år. Hadde trent siden han var 18.

Jeg måpte første gang jeg så han naken, for han så ut som de som står på podiet under konkurranser. Trodde ikke sånt var mulig. Brukte alltid løse klær, så han gikk aldri å viste fram kroppen sin.

Første gang jeg tok i ham...vel, det var en merkelig følelse. Lite underhudsfett for å si det sånn.

Han trente noen ganger i uka, men var dedikert til kosthold. Blandet merkelige smoothie's med gurkemeie og fandens oldemor.

Han skal ha for innsatsen (selv om hjernen hans tydeligvis hadde manko på ett eller annet 😝).

Summa summarum så vil jeg nok foretrekke en mann som ikke ser ut som en belgisk blå og med den livsstilen det medfører. En mellomting er fint!

(kvinne 52 år fra Oslo) ti. 11 juni 21:10 Privat melding

Litt muskler kan jo være flott,men når det er overdrevet så virker det nok mot sin hensikt på meg. Da blir jeg mye mer sjarmert av en mann med en personlighet som treffer meg.

Skjult ID med pseudonym Coma ti. 11 juni 21:12

@Supermann
Ja, det stemmer...Stavangermannen ble veldig "slow" når det begynte å gå litt tid mellom måltidene.

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm ti. 11 juni 21:19

Ja, en mellomting er fint @Coma - helt enig👍

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 11 juni 21:28

Syns han Marcus ser helt jæv.... ut! Det er way too much! 😨

Skjult ID med pseudonym Man Anonim ti. 11 juni 21:49

10% fett er det jeg blir mest fornøyd med. Det må ikke være 90 kg. Det er bare målet mitt først å komme meg ned til 90kg. Så får jeg se om jeg er fornøyd eller ikke.

(mann 38 år fra Rogaland) ti. 11 juni 21:55 Privat melding

Ha fokus på det du ser i speilet er mitt tips å ikke tenkt så mye på vekt og prosent.

10% kroppsfett er ekstremt lite, og for spesielt intreserte.

Skjult ID med pseudonym Coma ti. 11 juni 21:58

Ny stil @Deshi? 😊

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis ti. 11 juni 21:59

Måtte inn og sjekke bildet ditt Deshi.. kult! 😊

(mann 38 år fra Rogaland) ti. 11 juni 22:13 Privat melding

@Coma

Kan vel kalle det ny stil ja, bra obesevert 👍🏻

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ti. 11 juni 22:23

90 kg er målet ditt, fint, men når målet nås så vil det sannsynligvis ramle igjen. Du kommer til å kjenne på skam og utilstrekkelighet og et snev av ocd dersom vekta kommer i fokus

Derfor er det ganske vesentlig hvorfor 90 er så viktig. Jeg er litt over 190 selv og 90 ville vært i henhold til BMI vært toppers .. jeg løpte meg ned til 85 kg en gang, og tok på meg slim fit, følte meg ukomfortabel og ikke mye mann, så jeg begynte å ete og løfte ting igjen og blåse i dietter, får bare deffe seg ned dersom det er behov for det og gå cold turkey rene proteiner og grønnsaker og masse vann (for en kort periode)

Ser flere som går ned i vekt, men som ikke har noe power igjen i kroppen sånn er det når vekta alene får styre, mere fornøyd om buksa passer enn at man utvikler kyllingarmer

Husk. Hender/never er noe av det første mange damer ser på .. forteller mye om livsstil

Kult bilde @Deshi ..

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ti. 11 juni 22:38

Heller en litt chubby kjæreste, enn en Marcus. Ikke pent, ikke sexy, way too overdrevent.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ti. 11 juni 22:40

Hender/never😍

Skjult ID med pseudonym Coma ti. 11 juni 22:50

Enig...hender/never betyr mye. Små, bleike hender med spisse, tynne kontorfingre...Takk for seg.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ti. 11 juni 22:51

*fikk frysninger*

Skjult ID med pseudonym Coma ti. 11 juni 22:52

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 11 juni 22:57

@Man Prisen det koster deg å holde en så lav fettprosent er nok mer enn du orker og gidder (gjetter meg til det). Bare det å holde vekta nede etter et såpass vekttap er en bragd, for du kan aldri spise like mange kalorier som en person som ikke har gått ned 20-30 kg.

Fokuser på at du skal ha det bra!

(mann 38 år fra Rogaland) on. 12 juni 00:04 Privat melding

Jeg har små, nette pianofingre og hender, og fagbrev som både tømrer og elektriker.

Don’t judge a book osv...

Jaja, for små og søte hender til å få dame ja 😂

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis on. 12 juni 07:43

Helt ærlig; det er andre ting jeg ser først på enn hendene altså! Holdning, øynene, smilet (liker pene tenner), skoene (ja, de sier utrolig mye om en person), stussen.. Hendene er ikke så viktige for min del, altså..

Skjult ID med pseudonym maryandthe on. 12 juni 07:48

Enig, nesa. Kom til en date, og hadde pyntet meg (litt), og daten stilte i en uformelig strikkagenser og skitne, lefsete joggers....når der er sagt bodde han på gård og elsket å mekke bil, men dog....😝

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis on. 12 juni 07:53

Jeg kjenner opptil flere bønder som evner å kle seg både stilig og fint, så bondekortet holder ikke i min bok, ass! 😂

Skjult ID med pseudonym maryandthe on. 12 juni 07:57

En slask, i min bok, og ikke var han bonde heller. Det ble med den ene daten.

Skjult ID med pseudonym subjekt on. 12 juni 08:27

Kvinner med «alt på stell» og «orden i sysakene» vil ikke ha en slask, det forstår vi🙂

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 12 juni 08:40

Jeg har ingen råd og svar, annet enn at man må finne en vei som passer til en selv og man lever greit med. Og at man ikke kan gå tilbake til gamle vaner når målet er nådd, for da fyker du opp pluss noen kilo ekstra. Raskt. Min slankekur er super synes jeg, bortsett fra at jeg ikke går ned i vekt 😅 Men jeg må kjøpe nye bukser nå da, så litt krymping er det. 💃

Skjult ID med pseudonym Coma on. 12 juni 08:42

Hver gang jeg ser en mann med små, spisse fingre så tenker jeg at k*ken hans sikkert ser likedan ut (aka "prikkedøden").

Skjult ID med pseudonym maryandthe on. 12 juni 08:50

Mange kvinner liker en "sharp dressed man" med nypussede sko..... men akkurat DET kan romme så utrolig mye, sub 😉

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 09:29

@Mary Jeg stilte på date her to for et par år siden, normalt pyntet. Dvs litt mer enn vanlig. Han kom rett fra trening.. udusjet, i joggebukse +++. 🙈

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 09:31

@Deshi Det ser ikke sånn ut på bildene dine...

Skjult ID med pseudonym maryandthe on. 12 juni 10:08

FrkB; han hadde kanskje et tynt håp om å fortsette workout'en....😎?

Skjult ID med pseudonym Lady on. 12 juni 10:26

Hvis mannen ikke kan kle seg så kan det være. Han må gjerne dukke opp i jeans med skjorte og jakke/skinnjakke med nypussede sko. Jeg dukker alltid opp i high heels med mindre vi ikke skal gå en tur i marka. Jeg tar ikke en slask inn i mitt hus 🙂 😂

Skjult ID med pseudonym rumpabar on. 12 juni 10:29

Det fins en slask i oss alle.
Om vi tar av ytterskallet.

Eller var det smurf det.

Skjult ID med pseudonym maryandthe on. 12 juni 10:33

Finn din indre slask....😂

Skjult ID med pseudonym rumpabar on. 12 juni 10:38

Det er slasker i alle samfunnslag. Hjelper ikke med nypussa sko altså damer.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis on. 12 juni 10:41

Jeg har faktisk sett en slask med nyoussa sko!! Mindblowing! 🤯

Skjult ID med pseudonym rumpabar on. 12 juni 10:45

Trekker tilbake det der. Går jo alltid med ordentlige sko. Se på skoene dere damer.

Ja. Også rumpa da. Den er fin🤫

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis on. 12 juni 10:48

Like greit å bare gå naken med nypussa sko, Rumpa. Så får du vist frem varene med én gang..

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 12 juni 10:52

Trenger heldigvis ikke høye hæler eller andre kostymer for å føle meg vel😏 Nå går jeg på date med minst mulig sminke, og menn ser ut til å like det. Litt mascara, litt glossy lepper og skikkellg huldersveis, da vet de at de våkner opp med ca det samme som de la seg med, om det skulle bli oss😁

Skjult ID med pseudonym Supermann on. 12 juni 11:11

Det meste går greitt.
Bare ikke møt opp på date med nyordnet pulesveis.
Da lurer vi litt. Den vil vi helst ordne selv.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 11:25

Jeg syns ikke nypussa sko og skjorte og slikt er noe must. Alt til sin tid. Gå gjerne i en kul t-skjorte og sneakers for min del, det trenger ikke se "dass" ut.
...."Finsko" er ikke det kuleste jeg ser på en mann uansett. Med mindre han går i dress.

Høye heler får du ikke her! Da er det fest så fall. Jeg vil ha sko som gjør det mulig å spontant gå en tur i byen, og være bevegelig på date.

Skjult ID med pseudonym rumpabar on. 12 juni 11:40

Trenger absolutt ikke å være pensko hele tiden @Beistet, men at skoene ser ordentlige er en fordel.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 11:42

Å se litt ordentlig ut er en fordel, all over.

Skjult ID med pseudonym maryandthe on. 12 juni 11:43

Kun lakksko som gjelder , samt tversover og nypresset bukse....på mannen. Intet mindre😎.

Skjult ID med pseudonym rumpabar on. 12 juni 11:44

Trorikkenoepådeg &Mary

Skjult ID med pseudonym maryandthe on. 12 juni 11:48

😊

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 12 juni 12:11

Hva er definisjonen på ordentlige sko? Jeg vasker ikke mine Sneakers før en date, liksom. Jeg liker å være sånn jeg er til vanlig. What you see, is what you get.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 12:25

Jeg vasker mine. Men gjør det generelt, liker ikke ha skitne sko til hverdags.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 12:26

Ordentlige er min verden, hele og rene sko.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 12 juni 12:36

Ikke flekkete seff, men hvite Sneakers holder seg ikke hvite lenge. Vasker også mine, men ikke fordi jeg skal på date, nei. Kjenner at jeg liker menn som ikke henger seg opp i sånne ting. Gjør det ikke selv heller.

Skjult ID med pseudonym rumpabar on. 12 juni 12:41

Hele og nogenlunde rene sko = Ordentlige.

Skal jeg på date ser jeg over skoene og hvis det trengs tørkes de av litt eller pusses hvis det er pensko.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 13:31

Mine relativt nye hvite Vagabondsneakers fikk seg en skikkelig skramme da jeg trynet på Kiwi i helgen. Snufs.

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 12 juni 13:39

Jeg har ikke sett på skoene på date faktisk, men gjør meg opp en mening om stil liksom. Litt usikker om jeg synes strikkejakke er et godt valg når man skal ta en øl, for eksempel. Jeg pynter meg ikke selv, men kler meg ganske så nedpå ut fra humør. Ikke er jeg spesielt utfordrende kledd heller. Vil helst ha oppmerksomheten på samtale en stund først.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 12 juni 14:08

Nettopp sånn, Kiara🙂 Kan med sikkerhet si at jeg ikke husker skopar, eller antrekk, på de jeg har møtt. Bortsett fra en, med altfor dandy sko og en knapp eller to øverst i skjorta som med fordel kunne vært kneppet igjen🙈

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 14:48

Jeg legger merke til det meste. 😁Ikke fordi jeg er så opptatt av det, men det er sånn jeg er. Husker mye rare detaljer om mye.

Tenker at, for meg, er det snakk om å gi et førsteinntrykk som er bra. Og førsteinntrykket skal ikke undervurderes! Det avgjør langt mer enn man skulle tro.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 12 juni 14:49

@FrkBeist

Helt korrekt 🙂

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 14:59

Ikke den mest "forskningsbaserte" artikkelen, men den sier det vel som det er: https://www.kk.no/livet/i-lopet-av-noen-minutter-danner-vi-oss-et-forsteinntrykk-av-personens-karakter-moral-og-personlighet/67735159

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 12 juni 15:01

Om mine ikke helt kritthvite sneakers gjør at det ikke blir en date nr to, lever jeg fint med det. Nå skal jeg møte samme mann for andre gang på under en uke, og han digger at jeg har selvtillit nok til å dele sminkefrie bilder OG møte han slik. Da har jeg gitt riktig førsteinntrykk til den type, down to earth, mann jeg liker så godt👌

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 15:04

Tipper at det ikke er en flekk på skoen som avgjør, men totalen. Om man ikke gjør så bra inntrykk fordi man feks sier eller gjør noe feil helt innledningsvis, så kan flekkete sko være med på å bekrefte at man er "feil". Feks.

Veldig enkelt forklart da.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 12 juni 15:04

Blir ikke sneakers til helgen, for da skal jeg sitte bakpå en lekker BMW K1600🤩

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 12 juni 15:08

For de fleste er det vel helhetsinntrykket. Jeg ser mer på utstråling, blikk, hvordan han beveger seg, legger ikke så godt merke til detaljer i klær osv. Men han må se velstelt og hygienisk ut. Se ut som en som tar vare på seg selv rett og slett.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 12 juni 15:10

En flekk på skoen som tipper lasset? Oiameg, jeg må visst få inn i teksten min at jeg gir blaffen i sko.... Bortsett fra løpesko da....

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 15:11

Jeg tenker ikke så mye på dette med sminke eller ikke sminke. Bruker ikke så mye av det, og får heller ingen kommentarer i den ene eller andre retningen, på akkurat det. Jeg må derimot bruke litt tid på sveisen, for å ikke se nypult ut.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 15:12

Det var vel ikke helt det jeg prøvde å si @Ert. Forsøkte forklare et prinsipp, på hvordan mennesker gjør seg opp en mening om deg veldig fort, for deretter å lete etter ting som bekrefter det man tror.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 12 juni 15:14

Om jeg SER nypult ut, så betyr det ikke at jeg ER det. Vasker håret, lufttørker lengst mulig, hiver det opp i en knute på toppen og lar det leve sitt eget liv. Tar jeg ut strikken, kan det fort minne om pulesveis, ja😁😁😁 Lever godt med den assosiasjonen.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 12 juni 15:19

Følger deg ikke på den, FrkB. Hvis jeg skjønner at fyren ikke er noe for meg, utifra feks væremåte, så setter jeg streken der, jeg leter ikke etter noe for å forsterke det. Nå er jeg ikke spes spenstig i klesveien selv, og har da tydeligvis lite å gå på,hvis det du skriver, er noe menn kan kjenne seg igjen i også😅

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 15:22

Google det, så får du masse opp om dette. Det er forsket på i et århundre snart.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 12 juni 15:29

Ah, allikevel klarer jeg å holde meg utenfor🤘
#stolt

Skjult ID med pseudonym Fiktivia on. 12 juni 15:31

Enten jeg er usminket eller ikke, bustete på håret eller ikke; jeg møter i alle fall ukysset og upult på date 🤪

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 12 juni 15:34

Men, tilbake til tråden. Startet faste idag. Tømme sukkerlagrene, sånn at det brennes fett istedet. Har min min flotte sønn på 21 hjemme noen dager, da blir det ikkeno sjokolade eller annet tjafs, for å si det sånn!😅 De får kose seg med kyllingvinger🙈

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm on. 12 juni 15:42

Husk å jazze opp proteininntaket, og få deg i nok fett da Erta - så du ikke mister deilig muskelmasse 😃
Og, hvis du skal prestere på løpingen - så er det ganske digg å ha litt glykogen i muskulaturen.
Fett brennes åkke som - så lenge du er i kaloriunderskudd.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 12 juni 15:48

I know, trenger bare en sukkerdetox, kjenner på hele meg at jeg har godt av det😘 Har funnet meg en runde på 13 km nå. Sønnen blir med imorgen. DET blir spennende, å se hva som bor i meg når jeg har en nådeløs PT ved min side!😅

Skjult ID med pseudonym Supermann on. 12 juni 15:51

Hvorfor tenker du at du har behov for det Erta?
Har du lagt på deg stor bilring i det siste?
Skal du delta i fittness konkurranse?

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 15:51

Jeg må kjøpe ny badevekt. Anbefalinger?

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 15:52

Det er vel bare tøys å gå for de som skal måle ditt og datt, utenom kg?

Skjult ID med pseudonym Supermann on. 12 juni 15:53

En med stopper på 62 kg.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 15:55

På 62 kg så har jeg ca 10 kg fett på kroppen. ...Litt i minste laget.

Skjult ID med pseudonym Supermann on. 12 juni 15:57

Vis bikini bilder, så skal du få en uhildet objektiv vurdering.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 12 juni 15:59

Holder å måle vekt, tenker jeg, FrkB. Arvet en skjønn retro vekt da mamma døde. Husker den fra mormor sitt bad da jeg var liten. Den viser det samme som den digitale jeg har🙂 Finner sikkert en helt ok på feks Clas Ohlsson.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 16:01

Min digitale er helt fjern. Veier et par kg til og fra alt ettersom hvor jeg står på den. Har nesten tenkt at en god gammel analog er bedre.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 16:01

@Super dah....Jeg trenger ikke din mening om min kropp. 😂

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 16:06

Se. De har sånn gammel, som sikkert bare jeg vil ha! https://www.clasohlson.com/no/Personvekt,-mekanisk/44-1186

Skjult ID med pseudonym Supermann on. 12 juni 16:08

Ikke😞?
Og jeg som trodde..,...
Nei?

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 16:09

Hvorfor i ALLE dager skulle jeg ha lyst til å vise meg halvnaken i forumet? Kan ikke se for meg en eneste anledning hvor det kunne skjedd. 🤪

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 12 juni 16:10

Min varierer også litt etter hvor på flisene jeg setter den, men det er ikke verre enn at jeg har sånn ish peiling. Kjenner det uansett på bukselinninger og vi hvis det skjer noe dramatisk ene eller andre veien🤪

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 16:11

Ja, man ser jo uansett om tendensen er opp eller ned.

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm on. 12 juni 16:19

Fy faen - finnes det folk som viser seg halvnakne på forum!? For noen jævla ekshibisjonister 😂

Badevekta brukes kun for å tracke progresjon - viktig å bruke samme vekta over tid...kjøp en som varer en stund.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis on. 12 juni 16:21

Syns det er alt for lite nakenhet på forum ass! 🤪

Skjult ID med pseudonym Man Anonim on. 12 juni 16:27

Veldig fornøyd med vekten min, viser kg, fett prosent, vann i prosent og muskler prosentvis.

Føler også på fingeren at ringen er skikkelig løs. Går den riktige veien! :D

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis on. 12 juni 16:28

Good for you, Man Anonim! 💪🏻💪🏻

Skjult ID med pseudonym Coma on. 12 juni 16:28

Bedre nå @FrkNesevis?

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis on. 12 juni 16:33

Aber klahr! 🤤

Skjult ID med pseudonym Fiktivia on. 12 juni 17:07

Kroppssammensetning er vel ganske relevant når man skal slanke seg, ikke kun vekta. Man vil jo som regel helst miste fett og ikke kun vann og muskelmasse. Ergo er fettprosenten interessant. Men mange av metodene for å måle den er ikke spesielt pålitelige. Uansett burde man vel se/merke etterhvert om det er valkene eller musklene som blir mindre.

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm on. 12 juni 17:13

Sånn...da er det bare å chille resten av dagen👌😊

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 17:43

Veldig så sladdet da! 😆

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 17:45

@OleB Ja, jeg kan vise meg i åletrang outfit. Altså påkledd.
....Men avkledd er KUN for de rareste folka. 😝

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 17:50

OMG, nå høres det ut som om jeg kun dater rare folk! Det var ikke DET jeg prøvde å si... 😵

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm on. 12 juni 17:55

Redd jeg skal bli nedrent av damer på neste løpetur vettu @FrkB - best å sladde kartet 😂
Skjønte hva du mente altså - du kan fint kle av deg på forum...de rareste folka er samlet her 😂

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 12 juni 17:59

Hadde ikke det vært fint da, OleB?🙂

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm on. 12 juni 18:10

Ei som klarer å holde følge på løpetur hadde kanskje ikke vært så dumt...hmmmm 😇

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 12 juni 18:29

Bare å legge løpeturene dit som løpedamene ferdes da, OleB🙂

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 20:26

Sånn, da er 600 kalorier borte.
Hvor ble det av diagnosetråden, forresten? Jeg trenger litt hjelp. Har hatt leamus i øyelokket kanskje 20 ganger de siste to dagene. Hva skjer? 🤪

Skjult ID med pseudonym Coma on. 12 juni 20:32

Liten nerve til en muskel som er irritert @FrkBeist. Går det ikke over på noen uker er det legen neste.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 20:36

Hm, ok. Det er vel sånn som sikkert forsvinner uten at jeg tenker over det da.

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 12 juni 20:50

Jeg sykler litt sakte, men det var sykt mye oppover de første to milene. Og jeg er skikkelig stolt for jeg greide å disponere krefter og puste og pese riktig, så jeg ikke trengte pause på disse milene. Det mangler 6 km her.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 12 juni 21:22

Nesten 3 timer sammenhengende sykling er kjempebra!

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 12 juni 21:35

Følte meg slik , men nå er jeg mer slik 🤕🤒🤪😵

Skjult ID med pseudonym Man Anonim to. 13 juni 06:56

110,3 kg i dag tidlig
Mistet sånn 0,3% fett
Super glad 😄

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 13 juni 08:02

Hvor lang tid har du brukt hittil, og hva er opplegget ditt?

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 13 juni 08:49

Hei... Det forsvant en 💪 da jeg postet.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim to. 13 juni 11:38

Holdt på en uke nå tror jeg. Holder loggbok over vekten min. Så jeg kan se hjemme når det startet nøyaktig

Skjult ID med pseudonym Zodiac to. 13 juni 12:27

Nå har jeg ikke lest hele tråden, men jeg vil anbefale å se på periodisk fasting, der man spiser innen et «spisevindu» hver dag. Jeg har benyttet meg av 16/8 i snart 2 måneder, og har gått ned 3-4 kg. Jeg spiser ingenting etter kl 19, og spiser ikke igjen før lunch dagen etter ca. kl 11. Jeg trener en del, og gjør dette for å se mer resultat av treningen, men er nok langt mer effektivt for de som har høyere fettprosent. Fra naturens side var vi ikke ment å spise 6 ganger om dagen og ha døgnåpne fast food tilbud, og vi overleve i lang tid bare på egne fettreserver så lenge vi har vann å drikke.

(kvinne 62 år fra Østfold) to. 13 juni 12:37 Privat melding

Jeg har sakte men sikkert mistet 8 kilo siden i fjor sommer.
Jeg spiser 3 måltider, men litt påfyll på kvelden med noe, hvis jeg har syklet eller gått. Sulter aldri, og aldri fantastisk. Mat og hygge er en viktig trivselsfaktor.
Forresten ikke tatt buss lokalt mer enn to ganger (i vinter) ellers syklet 171 mil på elsykkel på et drøyt år. Ikke verst synes jeg selv. Bruker den til det andre bruker bilen til. 😊

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 13 juni 14:13

Interessant: https://www.aftenposten.no/viten/i/naMzld/Har-du-genene-for-overvekt?fbclid=IwAR2CNuQBhYPG52OSd0adwoU8EIkYpH1Y6LxX_7EGy1CLaBjzzOt0JdVGYwc

Vi er altså ikke kliss like. Tro det eller ei.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim to. 13 juni 15:03

@Sukkerert
Siden 02.06.2019💪🏻

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm to. 13 juni 16:48

Slik jeg tolker artikkelen @FrkB, så handler det ikke om fysikkens lover mht kaloriinntak vs forbruk - men mer om at noen har vanskeligere for å begrense seg. Altså - kroppen lagrer ikke fett uten å ha et kalorioverskudd som kan omdannes til fett.
Gadd ikke å lese underliggende forskning....

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 13 juni 17:00

Skriver på nytt pga noen skrivefeil som gjorde det rart.

Det handler om apetitt og metthetsfølelse. At noen faktisk blir fortere mett enn andre og at noen har mer og tidvis mye mer, sultfølelse. At noen syns de er kjempeflinke som holder vekta hele livet uten problemer feks, uten forståelse for at andre ikke gjør det... Det handler egentlig ikke så mye om disiplin, men mer hvordan man er skrudd sammen. Og at hvis man til hører den gruppen mer mer sultfølelse, så må man være fryktelig mye mer påpasselig med HVA man spiser (siden man da sannsynligvis spiser mer for å bli mett).

..Ikke likt for alle, med andre ord. Men konseptet kalori inn og ut er jo der, men en kalori er jo heller ikke en kalori. For kroppen. Vi omsetter jo forskjellige matvarer litt forskjellig og. Fant en artikkel om det for en tid tilbake, som var interessant.. skal se om jeg finner den.

Jeg syns det er flott med fokus på at det finnes individualitet da. At det ikke er EN oppskrift for alle og at suksess for en ikke trenger bli det for en annen. Det vil jo gjøre det enklere for de fleste å ha en bedre helse på sikt om man er opplyst om disse tingene. ☺️

Jeg feks. Kostholdet mitt går fort helt bananas med for lite kalorier og proteiner. DET lyset har gått opp for meg for alvor nå i det siste. (Takk for den :) ).

(kvinne 62 år fra Østfold) to. 13 juni 17:03 Privat melding

Sant det der beist. Store forskjeller.
Siden jeg er et B-menneske har jeg nå utsatt frokost til rundt 12, og spiser middag ganske så sent. Jeg er nemlig dødssulten på kvelden. Altså virkelig sulten. 😊

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 13 juni 17:21

Jeg tror ikke jeg er i kategorien "kjempesulten" eller unormal på noe vis, men jeg har en venninne og en kollega som ikke spiser mer enn en gang om dagen, + kanskje noe småtteri her og der. Jeg ville følt meg dårlig, om jeg kjørte samme opplegg. Jeg gikk også en kort periode på noen medisiner som hadde dårlig apetitt om bivirkning. Spiste da 3 måltider på en uke. 😂Så måtte slutte med dem.

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm to. 13 juni 17:28

Jeg har stor respekt for forskjellene - ikke misforstå.
Og, det finnes maaange veier til mål.
Men, alle handler om kaloriunderskudd - og mye proteiner😉

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 13 juni 17:41

Ja, det er vi helt enig i. MEN om man tar med dette med mer sult + faktum at man må leve med et lavere kalorinivå enn en som IKKE har gått ned i vekt, resten av livet., så er det jo ikke rart det som oftest er et tap-prosjekt for de som er aller mest overvektig. Men umulig er jo det jo aldri! 😊

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 13 juni 17:45

....må bare trene som et helv.... 😁

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 13 juni 17:45

Mange sier at overvekt er arvelig i deres familie, ja. Og når man ser på spisevanene, så viser det seg ganske kjapt at det er de som er "arvelige".
Jeg tror vel så mye på at barn som fra de er veldig små, fores ukritisk med masse sukker, fritert mat, passiv livsstil etc, "programmeres", og at de senere i livet kaver veldig med omprogramneringen. Og så bruker de selvfølgelig den maten de IKKE skal ha, som trøst/komfort eating når de ikke får de resultatene de ønsker, raskt. De synes de har vært flinke bare de har avstått fra det som har gjort de store en kort periode, og skal enten trøstespise pga manglende resultater, eller belønne seg selv for å ha vært flink noen dager. Is, godteri, kjeks blir jo brukt av foreldre, som belønning, omtrent som hundeeiere gjør med hundene sine. Der også: man kan ikke "belønne" en sofahund like mye som en aktiv jakthund.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 13 juni 17:48

Leste du artikkelen?

Skjult ID med pseudonym Sukkerert to. 13 juni 17:50

Aldri, har aldri lest noe som blir delt her. Det er ikke et krav for å mene noe om temaet.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 13 juni 17:51

Ok.

Skjult ID med pseudonym Lone to. 13 juni 17:59

Helt etter boka det der, Rosa. Slik de anbefaler at det gjøres: over langen, ren mat, unne seg noe ekstra iblant men kompensere med ekstra mosjon, ikke gå sulten, integrere mosjonen i hverdagen. Størst sannsynlighet for å lykkes da, dvs at resultatet står seg etter tre - fire år.
Omtrent alle kurer funker i den forstand at man går ned mens man holder på, men dersom man ser på hvor folk er vektmessig noen år etter vekttapet så er det veldig mange som er langt fra der de ønsker å være. Den metoden du beskriver har vist seg mest effektiv over tid, best resultater over tid, etter x antall år.
Bra jobba!

(kvinne 62 år fra Østfold) to. 13 juni 18:03 Privat melding

Ikke sant Lone. Jeg har holdt meg siden før jul sånn egentlig, så føler dette er den vekta jeg blir på. Jeg trives med former, og blir aldri en sylfide. 😊

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 13 juni 18:07

Blir som regel ikke så vrient å holde seg stabil om du har tatt det litt over langen, med endring av vaner og slikt. Veldig lurt. 😊

Skjult ID med pseudonym Lone to. 13 juni 18:15

Dersom du klarer å være der du er nå om tre år er sjansen for _varig_vekttap betraktelig større, sies det. Klarer du det også så er det i så fall utrolig bra.
Jeg har trua på deg.

(kvinne 62 år fra Østfold) to. 13 juni 18:22 Privat melding

Takk, Lone. Hvis bare den helsa mi fortsetter å holde seg som nå, så har jeg trua sjøl. Men jeg er ikke den som spiser meg opp masse selv i de periodene jeg har holdt senga. Må da bare være enda litt mer nøye med inntaket. 😊

Skjult ID med pseudonym Supermann to. 13 juni 18:42

Det med genetiske forskjeller når det gjelder vekt, tror jeg er en sannhet med modifikasjoner.

Det har vist seg det at har du ett samfunn avskåret fra vestens kosthold, ingen overvekt problem,
Setter inn i dette samfunnet noe så enkelt og uskyldig som en liten brusautomat, ja så eksploderer det.
Med fedme, diabetes og faens oldemor.

Men det er genetiske forskjeller på hvor godt vi tåler gift.
Enten giften heter sukker, hvetemel eller alkohol.

Men uansett. Folk som ikke drikker alkohol, får ikke alkoholrelaterte sykdommer.

Spiser du ren, naturlig sunn mat, slik naturen bringer den, ja så blir du ikke feit. Uansett genetikk.

Skjult ID med pseudonym Supermann to. 13 juni 19:16

En liten presisering.
Sykdommer forårsaket av alkohol er i stor grad de samme som er forårsaket av sukker.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 13 juni 19:34

Vi er forskjellige når det kommer til mye. Utseende, helse, intellekt.. Hvorfor skulle vi IKKE være forskjellige på dette og? Selvsagt påvirker vi det selv med kosthold og, men å påstå at dette..av alt, må være likt. Det tipper jeg er feil.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 13 juni 19:39

Avskårer du et samfunn, så er det mange grunner til at overvekt ikke vil eksistere. Blant annet at de ikke har tilbake på det vi har tilgang på. De er heller ikke vranglært i kosthold som vi er, spiser neppe "uren mat" ++++++. Og de har attpåtil også sannsynligvis en ganske isolert genpool, uten at det trenger spille en rolle.

(kvinne 62 år fra Østfold) to. 13 juni 19:50 Privat melding

De mener det er ca 40 «syndromer» som gjør at det er svært vanskelig å holde vekta. Det forskes mye på gener kontra overvekt. Jeg tror nok leger og forskere som jobber med dette er de som vet best. Dessuten er det ikke for alle å trene hardt. 🤔

Skjult ID med pseudonym Coma to. 13 juni 19:51

Så et program på BBC hvor de forsket på dette med fedme. Viste seg at de overvektige som fikk tilført tarmflora fra en tynn person, gikk ned i vekt.
Om den dårlig tarmfloraen hos den overvektige skyldes "født sånn eller blitt sånn" er jeg usikker på om de sa noe om.

Skjult ID med pseudonym Rørlegger to. 13 juni 19:54

hvordan fikk de tilført tarmflora fra en annen? ATM? or ATA?

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 13 juni 19:58

Var ikke det foreløpig bare på mus da, Coma? Jeg har vært slank hele livet, men tarmfloraen min hjelper meg ikke det døyt nå likevel 😂

Skjult ID med pseudonym Coma to. 13 juni 19:59

@Rørlegger
Bæsjen ble "vasket" før den ble overført via et slags klyster. Rett i rævva.

Skjult ID med pseudonym Coma to. 13 juni 20:03

Nei, det gjøres på mennesker også. På de med irritabel tarm osv. Men det er vel fortsatt på forskningsstadiet.

https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/helse/2019/01/26/195495435/forskere-har-funnet-donorer-med-superbaesj

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 13 juni 20:08

Tjene noen ekstra slanter på væsken sin er sikkert fint 😄 Lurer på hva som skjedde min tarm på veien.

Skjult ID med pseudonym Supermann to. 13 juni 20:19

Genene mine er jo ikke så populære her.
Men bæsjen bør jo.
Noen?

Skjult ID med pseudonym Zodiac to. 13 juni 20:20

Bakteriefloraen i tarmen er nok en viktig faktor i sykelig fedme.
For oss andre er nok periodisk fasting og styrketrening bedre, evt intervalltrening.
Det nytter ikke å jogge rolig i en time og spise 6 små måltider i døgnet, «unne seg» søtsaker, og ha konstant høyt insulinnivå i blodet. Da blir det ikke lett å bli kvitt magefettet, om man ikke veier alt man spiser, og regner ut hvor stort kaloriunderskudd i døgnet man må ha for å gå ned i vekt.

Skjult ID med pseudonym Supermann to. 13 juni 20:20

Og hva gir dere igjen?

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 13 juni 21:37

17 000 skritt på en hverdag for en kontorrotte som meg, må jeg si meg fornøyd med. 😊

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 13 juni 21:38

@Zodiac Det med insulinnivå var en skikkelig åpenbaring for meg. Kan ikke faste, men vet at å spise lite og ofte = full stans.

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 13 juni 22:11

Uansett hva du velger, handler det om å være i kaloriunderskudd. Om du spiser sjelden eller ofte, mest morgen eller kveld, lav eller høykatbo, det handler om bruke mer enn du spiser, og finne den måten du får til det på uten smerte. Enkelt og greit.

(mann 46 år fra Oslo) to. 13 juni 22:34 Privat melding

Nesten helt enig @ Kiara.

Dietter er basically bare varianter av tullball, men det som er felles for det som virker er at inntaket er mindre enn forbruket.

Saken er at dette ikke skjer uten (en viss oppfatning av) smerte.

Suck it up, det vil gjøre vondt, antakelig mest i hodet, men formelen for vektnedgang er 100 % barneskolematematikk og 0 % hva enn man ellers ønsker at det skal være.

Skjult ID med pseudonym Fiktivia to. 13 juni 22:37

Hva man spiser og dermed sammensetningen på kaloriene (protein, fett og karbohydrater) har vel faktisk også en betydning da det ofte kan utgjøre en stor forskjell på metthetsfølelsen, hvilket i sin tur betyr at hvis man velger helt feil ernæringskilde øker risikoen for å gå på en "hungersmell" og ende med å overspise i neste omgang.

(kvinne 62 år fra Østfold) to. 13 juni 22:40 Privat melding

Det der er helt riktig Fiktivia. Stor forskjell på hva som metter lenge, og hva som gjør deg sulten etter to timer.
Lærer man seg det, så går det ganske smertefritt. 🙂

(mann 46 år fra Oslo) to. 13 juni 22:42 Privat melding

Q: Hvordan ikke bli forbruksgjeldsslave?

A: Bruk like mye eller mindre enn du tjener (når du evt har brukt opp sparepengene).

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 13 juni 22:44

Det er en veldig forenklet forklaring. Som funker for en del, men tydeligvis ikke mange nok. ....Da hadde neppe fedmeepidemien vært som den er.

(mann 46 år fra Oslo) to. 13 juni 22:48 Privat melding

Dette er /utelukkende/ et spørsmål og pluss og minus-regning @ FrkBeist.

Vi er underlagt fysikkens lover, og de gjør intet unntak hva gjelder ernæring.

Det jeg tror mange overser, og som var poenget i mitt innlegg, er at det å komme seg over på "mindre enn du forbruker" kan representere meget høy terskel, det være seg fysiske og psykiske påkjenninger som "har alltid vært slank, jeg"-folket ikke levner noen spesiell tanke.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 13 juni 22:52

Nope.

Mage tjukke folk blir etter hvert insulinresistente. Om ikke helt, så delvis. Da må man faktisk tenke på hva kaloriene inneholder. Kroppen vet ikke hva en kalori er! Den omsetter feks kylling på en helt annen måte enn hvitt brød. Selv om kaloriinnholdet er likt. Fordi brødet skyter insulinet i været og ikke kyllingen, så vil det spille en rolle.

Jeg går ikke ned en shit, hvis jeg skal "spise hva jeg vil", med mindre jeg ligger på 500-800 kalorier om dagen. Det er fordi jeg sannsynligvis har faktoren over, til en viss grad. Holder jeg insulinnivået nede, så er saken en helt annen. Men klart, spiser jeg for mange kalorier, så er jeg fucked uansett. Men å kun regne kalorier og ikke innhold av kaloriene, er ikke nok for mange.

(mann 46 år fra Oslo) to. 13 juni 22:54 Privat melding

Men det er jo fortsatt et spørsmål om hva du tar inn kontra hva du forbruker selv om de enkelte ting evt. skulle forbrukes på forskjellig vis.

Skjult ID med pseudonym Fiktivia to. 13 juni 23:01

Totalt kaloriinntak er det avgjørende for opp eller ned i vekt ja. Men så er det spørsmål om å velge om kaloriene skal komme fra karameller eller fisk. Eller som i ditt tilfelle, @Patent, øl!😉 Der ligger det nok en avgjørende forskjell.

Skjult ID med pseudonym ZeZe to. 13 juni 23:02

Min Vektnedgang består i
5% trening
15% kosthold
80 % mentalt
Og jeg tror ikke det er så langt fra sannheten om man virkelig ønsker å lykkes.
Kalorier inn kontra kalorier ut ↔️
Det ER enkel regning
Men enkelt å utføre?

Hadde noen sagt det til meg for 5 år siden da jeg veide 117 kilo++,
DA hadde jeg sett RØDT 👿
Man er ikke klar for å høre at det er enkel regning, enkelt å utføre, om man virkelig går inn for det. Vi mennesker er verdensmestere til å lage oss unnskyldninger og forklaringer på hvorfor vi ikke lykkes. Og vi velger å tro på det også. Gammel innarbeidet tankegang, ord og handling.
Er man ikke mentalt tilstede med blant annet ønske, vilje, mål og selvdisiplin - vil man mest sannsynlig feile på et eller annet tidspunkt, hoppe av, kræsje, falle tilbake til gamle spor, vaner og tankemønstre.
Glem ikke å jobbe med hodet, da faller brikkene lettere på plass ✌️

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 13 juni 23:04

@Patent Selvsagt, men det er ikke kun basert på kalori inn og ut som du påstår og alle dietter er tullball. Men det er bunnlinjen.

@Zeze Poenget mitt her er at det er faktisk forskjell på folk. Jeg har også tatt av masse, det er ikke det. Men jeg innser at det faktisk er variasjoner og ikke "bare og bare" for alle.

Skjult ID med pseudonym Fiktivia to. 13 juni 23:08

Enig med deg @ZeZe; det er nok en del unnskyldninger og selvbedrag blant folk.
Dette har vel vi diskutert en gang tidligere, har vi ikke? 😊

(mann 46 år fra Oslo) to. 13 juni 23:08 Privat melding

Ok @ girlsa,

jeg har aldri sagt at det er enkelt utført, jeg har sagt at det er enkel matematikk som ligger i bånn. Og den påstanden vil aldri bli feil.

Jeg har hatt en nå 15 år lang diskusjon med en jente som går på nettopp dette. Hun lider av akkurat ingenting somatisk, men har et utømmelig arsenal av for henne plausible forklaringer på hvorfor ting ikke fungerer (= at hun går ned i vekt).

Jeg tror @ Zeze er på merket her.

(mann 46 år fra Oslo) to. 13 juni 23:10 Privat melding

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 13 juni 23:16

Hehehe. Jeg regnet på det. Tror jeg drikker ca 20-25 enheter i ...året. 🙈

(mann 46 år fra Oslo) to. 13 juni 23:18 Privat melding

Da har du et alkoholproblem i min bok : )

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 13 juni 23:18

Vel. Jeg har et annet problem, så jeg kan egentlig ikke drikke. Så de 20-25 er REN utskeielse! 😁

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 13 juni 23:19

Det blir vel ca halve haugen din.

(kvinne 62 år fra Østfold) to. 13 juni 23:23 Privat melding

Haha, patent da. 😂

(mann 46 år fra Oslo) to. 13 juni 23:26 Privat melding

There will always be too much blood in my alcohol system.

Just gotta live with that.

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 13 juni 23:29

Klart det er mat som metter bedre enn annen mat, og ikke minst noe mat som er smartere å spise enn annen mat. Hvitt brød inneholder nesten ikke annen næring enn kalorier, og da vil selvfølgelig kroppen kreve mer mat. For det er ikke bare på grunn av kalorier vi spiser. Vi må ha byggesteiner, vitaminer og mineraler. Hva som passer den enkelte er mye individuelt, men finner du noe som fungerer for deg, er det ikke en sannhet eller religion som passer alle. Din vei til å få nok næring med lite nok kalorier kan være super for deg, men samme hvordan man vrir og vender på det, er det et regnestykke som skal gå opp. Mindre kalorier enn forbruk, eller sånn noenlunde balanse om vil holde vekta. Om du oppnår dette gjennom fasteperioder, lavkarbo eller lavkalori ER et fett, men du bør finne den måten som er enklest for deg. Og nei; cola, loff og sirup blir aldri sunt, og kan aldri erstatte tilsvarende mengde kalorier med sunne råvarer. Det er fordi vi spiser for å holde hel kroppen i stand til å leve, ikke bare til å bevege seg. Sier jeg som akkurat oppdaget at

Rema har tilbud på sjokolade🤣

Skjult ID med pseudonym Fiktivia to. 13 juni 23:40

Enig i det meste av det @Kiara. Hvilke kilder du henter kaloriene fra vil også påvirke energinivået, som igjen vil påvirke hvor mye man orker å bevege seg/trene. Raske karbohydrater (som sukker) gir som kjent veldig rask blodsukkerøkning, som faller fort igjen. Ikke gunstig i forbindelse med slanking.

Et annet poeng er at mengde muskelmasse på en kropp påvirker grunnforbrenningen. Jo mer muskler, desto høyere grunnforbrenning, også i hvile.

Summa sumarum handler det om å være bevisst på egne vaner.

(mann 38 år fra Rogaland) to. 13 juni 23:44 Privat melding

Begynner du nå rekker du kanskje en six-pack til sensommeren. 😎

(mann 46 år fra Oslo) fr. 14 juni 00:04 Privat melding

Plansjer ja.

Her er en fra forrige sommer, ref. den 15 år lange diskusjonen, nok litt mer to the core:
-

Skjult ID med pseudonym ZeZe fr. 14 juni 00:12

Love it 👌🙌

(mann 46 år fra Oslo) fr. 14 juni 00:36 Privat melding

Ja, er det ikke slik @ Zeze?

Erkjennelse, identifikajon og offer kan ikke kjøpes, det kommer ikke alene med hva du leser mellom to permer.

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 00:57

Å tro at antall kalorier er avgjørende er som å tro at en søkkvåt vedkubbe varmer like mye som en knusktørr en.

De har like mye energi, men den våte bruker store menger av energien på å fordampe vannet.

(mann 46 år fra Oslo) fr. 14 juni 01:03 Privat melding

Men de har /ikke / like mye høstbar energi @Supermann, den tørre har X, den våte har X minus den energien som skal til for å gjøre den like tørr som den første.

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 01:14

Poenget er jo at de inneholder like mye energi når du hiver de i ovnen.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 14 juni 01:16

Nope, det gjør de ikke. Den våte inneholder mye vann, og vannet innholder også energi. Mye energi 😄

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 01:19

Alle tror f. Eks det er så sunt med smoothie.
For noe tull da er det jo nesten ferdig fordøyd.
Går rett i blodet
Spis det slik naturen gir det, så bruker kroppen mye energi bare å fordøye.

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 01:20

Ja men da er det jo ekstra vinn vinn Kiara.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 14 juni 01:22

🤔

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 14 juni 01:23

Altså, det er helt ufarlig å drikke smoothie. Det er sunt og proppfullt av antioksidanter og ting og tang, men det har kalorier. Slik er det bare.

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 01:32

Poenget er jo bare at det er mye bedre å spise det før det blir most og fibrene fjernet.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 14 juni 01:44

Om du lager deg smoothie fjerner du ikke et fiber. Du bare tygger det i maskin i stedet for i munnen. Det er jo en del endt med i spyttet som ikke begynner å virke på smoothien da, men magen fikser det.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 14 juni 08:10

Bare for all del ikke kjøp de ferdige i butikken. De er laget av puré. Idiotisk.

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 08:26

Min smoothie maskin kutter de opp, sentrifugerer og tar ut væsken.
Fibrene ligger igjen.
Hvis ikke er det jo ikke smoothie, men grøt.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 14 juni 08:28

Ligger igjen hvor? Høres ut som du har en juicer. Smoothie skal være myk, det ligger jo i navnet.

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 08:32

Får du rødbet og gulrot drikkende uten å fjerne fiber?

Kanskje det er en juicer som lager smoothie?
Hva vet jeg.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 14 juni 08:34

En blender moser og blander, da går ingenting tapt.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 14 juni 08:36

Jeg er veldig fornøyd med denne.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 14 juni 08:40

Jeg har hørt det samme som deg @super Prøver spise bær og grønt helt, og ikke i smoothie.

Får rare assosiasjoner til denne her...😂

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 14 juni 08:41

Her er bildet, ja...🙈

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 08:43

Uansett gjør den ett godt stykke arbeid.
Arbeid kroppen din ville brukt ganske mye energi på.
Den energien blir istedenfor lagret som fett.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis fr. 14 juni 08:50

Leste Runkeper.. Tror det er greit at jeg er hjemme fra jobb... 😵

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 14 juni 08:51

Fordøyelse av fiber som er delt, vil uansett gå raskere enn om de er hele. Og det er ikke "naturlig", sånn sett. Men det er det mye som ikke er. Men det kan være positivt og. Vitaminer blir tatt opp raskere.

Fant denne da. Den friskmelder smoothien, selv om det ikke blir 100% det samme som å spise frukten: https://videnskab.dk/sporg-videnskaben/juice-og-smoothie-gar-vitaminerne-tabt-i-blenderen-og-frugtpresseren

Jeg foretrekker min hel, uansett. (Det lille jeg spiser..).

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 14 juni 08:51

Yes. Runke-Per! Også "koble til". Yaiks!

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 08:54

Det enkleste er ofte det beste.
Det er min påstand, at hvis du fyller bod og kjøleskap med mat slik naturen gir den, bruker stort sett kun kniv som kjøkkenredskap, koker og steker minst mulig,
Ja så kan du kaste alle apper og bitter og legge deg på sofaen og vente til du blir slank og fin.

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 08:57

Så du har fått din egen runkeapp og nå ja Beistet?
Tegn på at det er på tide å komme seg på date?

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 14 juni 09:23

Vi er helt enig her Super.♥️

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 14 juni 09:25

Da er du mer opptatt av forbrenning enn meg, SM, hvis du ser på en smoothie og tenker tapt tygge- og fordøyelsesenergi. Det har jeg aldri ofret en tanke engang, og skal fortsette å servere mine smoothies med verdens beste samvittighet.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 14 juni 09:26

Det kan du nok helt fint.

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 09:31

Tusen takk Beistet.
Er greitt fornøyd selv. Alderen tatt i betraktning.
Ja med rumpa altså.
😍
Jeg og trenger virkelig snart en date

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 09:35

Selvfølgelig kan du det Erta.
Og med ditt aktivitetsnivå gjør neppe en cola den store skaden heller.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 14 juni 10:10

Cola🤮🤮🤮

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 11:24

Ja. Eller juice da. Du kan sikkert ta en juice istedenfor cola. For all del.

(kvinne 62 år fra Østfold) fr. 14 juni 11:38 Privat melding

Er hjemme hos min iranske frisør. Hun forer meg hver gang jeg er her. Men får gå en tur etterpå. Blir jo 14 km sykling tur/retur også 🤔😅

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 14 juni 11:49

Supermann, da er vi tilbake til at det du tar inn som overskudd lagres som fett. Du kan drikke smoothie eller juice, som det høres ut som du lager, med god samvittighet. Det som kan slå feil ut, er hvis du innbiller deg at det ikke er kalorier i sunn mat, og drikker mengdevis. Den energien du ikke bruker på å fordøye en smoothie fremfor en, frukt blir slett ikke fett. Det er bare tull. Hva i du jevnt over tid tar inn mer kalorier enn du trenger, blir de fett. Uansett hvro naturlig mat du spiser.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 14 juni 12:03

Men. Ren mat, lite karbs og passe mye mosjon gjør noe med meg. Var innom fastlegen i sta, han så bare "wow" i det jeg kom inn døra. Har ikke sett han på et halvår. Joda, har gått ned...Men ikke sååååå mye.

What ever works for you..kjør på med det... tenker jeg.😊

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 14 juni 12:17

Det der vil nok funke på alle, FrkBeist.
Moro når det begynner å synes, folk legger merke til det og kommenterer det:) Gir motivasjonsboost. Så mye enklere å fortsette slik at man når målet når man først har kommet dit du er kommet nå!
Nå vil jeg også skikkelig i gang!
Blir inspirert her.

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 12:55

Usikker på om fastlegen min lever.
Har ikke sett ham på en 7-8 år.
Mulig jeg må se å få meg ny.
Neste tror jeg skal være ei snasen ei.
Kanskje jeg da vil møte opp av og til?
Bør kunne ordnes det i løpet av de neste 5-6 årene.

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 13:01

Kiara. Dette har jeg studert lenge og inngående--- .. På YouTube. Så dette kan jeg.
En kalori er ikke en kalori
Ferdig snakket.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 14 juni 13:04

Har fått med meg at det er viktig for deg å ikke dra til legen Super. Men for noen er det faktisk ikke et valg man har.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 14 juni 13:06

Jeg har det helt supert når jeg lever på et rent kosthold, med lite karbohydrater og lager alt fra bunnen. Går ikke ned så mye som et gram etter noen innledende kilo, men kroppen trives om ikke vekta synker. Men, det fungerer ikke før meg rent praktisk. Fordi det krever et fokus på mat jeg ikke orker, og alt for mye planlegging. Hver gang jeg så har gått tilbake til vanlig kosthold, går jeg opp igjen eventuelle få kilo, og legger til noen ekstra.

Jeg har ikke noe i mot at folk deler den veien som fungerer for dem, men jeg er mektig lei av å se folk har sannheten når det gjelder mat og dietter, må jeg si. Del og inspirer, men ikke kom med påstander som ikke henger på greip og gjør dem allmenngyldige tenker jeg. Jeg bryter vel de fleste prinsipper om sunn mat og når man skal spise på døgnet osv for tiden, men det funker fjell for meg. Vekta beveger seg ekstremt sakte, men jeg lider ikke og kan tåle ganske så høy grad av aktivitet. Og spiser det jeg vil med god samvittighet. 😉😁

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 14 juni 13:08

Du er vel i den alderen at du burde få en finger i rompa i ny og ne @Supermann! Prostatakreft er ingen spøk.

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 13:20

Joda. For all del Kiara og Beistet.
Hvorfor tror du jeg absolutt vil skifte til ei snasen ei Koma?

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 14 juni 13:38

Jeg vet ikke? Kan det skyldes mangel på empati @Supermann?

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 14 juni 13:49

Jeg tenker enhver kvinnelig lege synes det er sjarmerende med menn som flørter når de får undersøkt prostata. Absolutt en vei å gå, Supermann.😆

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 13:50

Mangel på empati?
Akkurat det området er veldig følsomt for meg Koma. Jomfru der som jeg fremdeles er.
Vil jo ikke miste den til en eldre herremann😭

(kvinne 62 år fra Østfold) fr. 14 juni 13:51 Privat melding

Hadde vært fint å slippe å gå til legen altså, men det valget har jeg ikke.
Foresten så klarer jeg ikke å gå på for lite karbo. Jeg føler meg ikke vel, og legen anbefaler det heller ikke for meg.
Nå kom sola her forresten og temperaturen er en helt annen. Ahhhh 😃

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 13:57

Men jeg må vel kunne spør om hun ikke skal kysse meg først Kiara?

(kvinne 52 år fra Oslo) fr. 14 juni 14:08 Privat melding

@Supermann... 🤣 🤣 🤣...nå fikk du meg til å skratte høyt her..

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 14 juni 14:13

Du er nok typen som trenger å bli kyssa samtidig med fingern, SM
Du får bestille kvinnelig lege OG -student, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 14 juni 14:16

Det var en original tilnærming, SM. 🙃 Du kan spørre om å få slikke henne først også, for det er nemlig ikke så uvanlig tilnærming pasienter har til helsepersonell. Men, jeg ville kanskje vært litt forsiktig med tanke på hva hun skal.🤣 Finn deg ei elskerinne som kombinerer det der med kyssing og prostatakjæling, så slipper du å plage legen din.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 14 juni 14:19

Begynt med tomatsuppe laget fra bunnen av til middager nå fremover. Lurer veldig på hvordan det skal gå

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 14:24

Det setter jeg stor pris på å høre @Gem.
For hvis ingen gjør det, kan jeg bare pakke sammen tastaturet, sette meg på ett skjær og prate med de lokale spekkhoggerne og andre sjøpattedyr som farer forbi.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 14 juni 14:39

18 år? 😱

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 14 juni 14:55

FB, stalker du småjentene på FB, SM? Fikk du en fot i skrittet, og tolket det som en invite? Eller fikk du den i panna? Rumpa? Du tar det vel som en invite uansett...

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 14 juni 15:21

Ok, og alderen betyr noe fordi....., du før eller siden bare måååå fortelle om det her på forum i etterkant, og ikke vil ha kjeft for å ha ligget med ei som noen her kan mene at er altfor ung? Helt greit å utelate detaljer altså.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 14 juni 15:30

Du får jo bare vente da, og se om hun tar initiativ til noe mer. Du kan tolke det som at hun flørtet der og da, for det stemmer jo.

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 15:31

Du jeg vet at jeg skriver ting jeg ikke burde her.
Men jeg gidder ikke tenke slik.
Skriver det jeg tenker der og da.
Så får det heller stå sin prøve.
Eller ikke.
Men jeg kommer nok til å slette en del av det siste ja.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 14 juni 15:38

Ah. Tenk deg den dagen @Super! Dagen du finner "en snerten ei". Gjerne en lege. Kanskje en student..? Jeg har troen!

..Også er du ikke alene om å fortelle om ting her i forumet da. Om dater og sånt. 😆

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 14 juni 15:39

Jeg tror ikke en fot i skrittet er noe annet enn en invite jeg heller. Litt snål måte å gjøre det på, men hva skal det ellers være? Med mindre hun sparket deg... 😂

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 14 juni 15:43

SM dater da ikke, FrkB, han bare puler, han. Også elsker han å fortelle at smådamene henger etter han på utesteder, drar han med inn på do og sånne greier.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 14 juni 15:44

Bra jeg ikke skal holde en slik tirade om hva slags inntrykk jeg har av deg. 😂

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 14 juni 15:46

Meg? Inntrykk? Jeg refererer til faktiske ting, jeg, ikke inntrykk jeg har av SM😂

🦊

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 16:01

Nå lyver du erta. Flere har prøvd, men ingen har ennå klart å dra meg med inn på damedo.
Men det er sant at jeg aldri har datet.
Altså slik dere holder på.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 14 juni 16:03

Bra å dra på date @Supermann
Slapp av, kontakt og selvfølgelig trening :)

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 14 juni 16:03

Kanskje det var "prøvd" ja. Du har bare fortalt om det så mange ganger at det føles som at det har skjedd. Ikke meningen å flekke til ryktet ditt.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 14 juni 16:03

Jeg tenker også det er en invite, Supermann. Det er vel bare å ta kontakt det, om dere utvekslet npkopplysninger til . Så lenge hun er lovlig og interessert, er det innafor.

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 16:10

Nei Kiara. Det hadde så definitivt ikke vært innafor hvis hun var under noen og tyve. Noe hun definitivt ikke er.

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 16:26

Trening? @Man??
Har jeg ikke drevet med siden jeg var, tja, noen og tyve!
Ja bortsett fra enkelte armhevinger når jeg har hatt ei skikkelig myk dempning under.

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 16:27

Viktig med skikkelig dempning, hvis ikke blir jo bare parketten ødelagt

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 14 juni 16:40

@Supermann
Tenkte på annen trening. Øve på å date, prate osv. Hvordan kunne du tro at JEG trodde at DU holder deg til emnet i tråden ;)

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 14 juni 16:59

Prate? Med kvinner? Det er jo ett sant mareritt.
Jeg begynner med å kysse de jeg. Hardt og lenge. Det får de til å tie frem til jeg får kjøpt noe sterkt å drikke.
Så kysser jeg de igjen. Før jeg plasserer oss nærmest mulig etablissementets største høytaler.
Veksler så mellom å kysse henne og kjøpe nye sterke drinker.
Frem til hun blir sulten og vil ha nattmat. Da må jeg kanskje si noen ord. Går som regel greitt. Gjelder bare å ha innøvd noen fraser på forhånd.
Etter at hun har bestemt seg for at vi spiser burgeren på hotellrommet, er det stort sett hun som står for pratingen. Da slipper jeg unna med det jeg kan best. Enstavelsesord.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 14 juni 17:15

Good, good, Supermann 😁 Det regnet jeg da visserligen ikke med heller, når hun sjekket deg opp i virkeligheten. 😉 Får da være grenser🤣

Skjult ID med pseudonym Somewhat fr. 14 juni 21:58

Dette er jo ren matematikk! Kalorier inn - kalorier ut = fettprosent; f(x) ~{min_viljestyrke}

Skjult ID med pseudonym Man Anonim lø. 15 juni 08:35

110,1 kg
Digger framskrittet.

Det er en kamp jeg vil vinne

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 15 juni 13:38

Flink!

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 15 juni 13:52

Heia, ManA!💪
Har tatt opp kampen jeg også nå, veiedag på mandag🙈

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 15 juni 14:10

Bra, Man!🥂
Jeg veier meg helst fredager jeg. Da blir jeg flinkere i uka, og får bort igjen helgens utskeielser.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 15 juni 14:13

Date med utepils idag er ikke helt optimalt, men det er verdt det!🤩🍻🌞

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 15 juni 14:29

Samme her Kiara.

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm lø. 15 juni 15:38

Digg m aircondition😊

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 16 juni 16:59

Jeg kjøpte meg to nye kjoler forrige uke. Jeg har helt lik fra før av, men den er veldig godt brukt nå. Så intensjonen var å ta den vanlige størrelsen, men jeg klarte å komme hjem med en som var et nummer mindre. La ikke merke til det før jeg hadde brukt den her i går kveld, så det sier meg at her har det skjedd noe. 😂

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 16 juni 17:00

... må dra å bytte den grønne og nå da.

(kvinne 62 år fra Østfold) sø. 16 juni 17:03 Privat melding

Så bra, Frøken.
Jeg har vært og sikret meg yndlingsbuksene og to linkjoler på Freequent i en størrelse mindre enn i fjor. Ganske digg. Nå er jeg der jeg vil være. 😊

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 16 juni 17:09

Det kaller jeg POWERwalk!💪
Bra jobba, frøkner👌

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm sø. 16 juni 17:09

Herlig @FrkB - bra jobba💪😊

On that note...jeg prøvde nye chinos her om dagen, og jaggu smatt jeg fint inn i str 32 i livet gitt. Kjøpte to par jeg...mulig jeg skal ha fler😂

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 16 juni 17:15

Fint å ha funnet "der man skal være" @Rosa. 😊 Jeg har lurt på å melde meg på et løp av noe slag. Er såpass glad i bevegelse og løper fint noen km nå, så hadde vært morsomt med et konkret mål.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 16 juni 17:23

@OleB. Jeg har aldri tenkt at du trenger ta av noe, men flott at du er fornøyd. Det er det som er viktig. 😊

(mann 39 år fra Oppland) sø. 16 juni 17:29 Privat melding

Jeg veide 139 kg 6 januar. 6 juni veide jeg 109 kg. Skal ned til 90.

Trene 4-5 ganger i uken gjør jeg. En økt med bein/rygg/mage økt nr 2 Armer/bryst/rygg. Jeg trener selvsagt forskjellige muskelgrupper annenhver dag. Når jeg ikke trener passer jeg på å gå minst 10 000 skritt.

Kosthold hver dag utenom lørdag:
Frokost 60 gram havregryn kokt i melk. En banan.
Mellommåltid X6 som fordeles ut over dagen mellom hovedmåltider : eple, pære, eller bar. Ikke mer enn 90 kcal.
Middag: kylling kjøttdeig eller filet, 200 gram. 200 gram grønnsaker, 100 gram
Alternativ til annet middag er laks eller karbonadedeig. Til lunsj 3 kokte egg på rugbrød.
Kveldsmat. En banan.
Har du vilje til å klare det raser kiloene fort. Bare det er en motivasjon til å stå på. Spesielt når kiloene raser.

(mann 39 år fra Oppland) sø. 16 juni 17:30 Privat melding

Lørdag spiser du hva du vil. En skal kunne kose seg også.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 16 juni 17:31

Respekt!💪💪💪

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm sø. 16 juni 17:33

Noe av «hemmeligheten» er å slutte å se på mat som «kos» og «belønning» i så stor grad - komme seg av sukkerkjøret😅
Bra jobba @Dupp - stå på💪

Jeg har ikke noe mål om å ta av noe @FrkB - vil bare se hva jeg kan få til med denna skrotten😊

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 16 juni 17:38

Det tenker jeg også, OleB. KOSE seg med havregrøten, med fisken, kyllingen, salaten og brokkolien. Og treningen.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 16 juni 17:41

@Dupp Ja, det er veldig lett å være motivert når det raser av. Det er når du nærmer deg mål og det står nesten stille på tredje måneden på rad, at man må ta frem superkvinnen/supermannen i seg. Keep it up. :)

@Brum Jeg tenker at det er helt ok å se på mat som kos, men da heller legge sjelen litt i maten. Jeg har blitt skikkelig kresen på det jeg putter i meg, for det jeg faktisk spiser skal i det minste smake skikkelig bra. 😂

Skjult ID med pseudonym Høy Libido sø. 16 juni 18:00

Tar heller en sjokoladebit og et kakestykke hver dag enn å gasse innpå på spisedager, og nyter mer ..

Det med spisedager stammer fra Golds Gym. Arnold og gutta i golds gym gassa innpå på søndagene og møtte opp på trening på mandagene med svære poser under øynene etter alt saltet, men de forbrandt rundt (en god del) kcal på trening - så levde de jo stort sett der også.

Men klart, er en disiplinert så funker det bra med spisedager som så mye annet, det tar bare mye fokus og noe av poenget er jo å leve nogenlunde normalt også.

Jeg har hatt nok av spisedager i treningsøyemed og for meg tok de mye fokus.

Gå ned i vekt er jo ikke noe hokus pokus. Derimot er det veldig og hovedsakelig mentalt.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 16 juni 18:08

Noe av det som forbauser meg litt, er at jeg ikke føler meg noe bedre eller noe hottere nå enn før. Skulle jo tro at 20 kg gjorde noe med en, men nei. Det gjør det ikke. 😆Så konklusjonen er at jeg egentlig bare kan ta det litt over "langen", det som er igjen. Det er uansett helse som er i fokus nå. Og alt det mentale må også henge på.

(mann 39 år fra Oppland) sø. 16 juni 18:08 Privat melding

Kosedager fungerer veldig bra hvis du har riktig fokus, som en her sier. Det er lett å miste litt viljen når det stopper litt opp. Er der nå. Fra 112 kg stoppet det opp.. Nå må jeg bare gasse mer på.
For meg vil det aldri gå å spise søtt når jeg selv vil. Viljestyrken er ikke så bra når det kommer til søtt.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido sø. 16 juni 18:18

Skjønner Dupp. Alt til hver sin tid.

Etter spisedager si på lørdager, så er ikke kroppen helt i vater før tidligst tirsdag, kanskje onsdag .. tar litt tid å kvitte seg med vannet også som lagrer seg, avhengig av hva en driver med for aktivitet og hvor mye en presser seg.

Sånn med tanke på vekta tenker jeg på da.

Uansett. Stå på Dupp.

Det jeg likte med lavkarbo, er at fettet gjør at du mister søtsug helt. Lyst på søtt .. da har du ikke spist nok fett. Funker veldig bra med søt tann ..

Alle sånne dietter har uansett noe som ikke så er så kult ved seg, må ofre noe. Eller, bli en del av noe .. type livsstil.

Som Brumm nevner, å se på mat som belønning er litt highway to hell .. plutselig binge eater en opp hele kjøleskapet, og plutselig strekker lørdagen seg til mandagen .. fordi man fortjener det så og si

Styrketrening må en uansett ikke glemme, mtp hvileforbrenning og også muskler - former .. mange måter å trene styrke på

Jeg skriver av egne erfaringer Dupp. Stå på med ditt, og det gjør du selvfølgelig uansett.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 16 juni 18:21

Nettopp derfor veier jeg meg på mandag: fordi jeg IKKE ønsker å bruke helgen til "kos". Det er "kos" som har gitt meg de uønskede kiloene. In it to win it.

Kommer ikke utenom styrketrening, nei, Høy L.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 16 juni 18:22

Apropos fett. Kyllingfilet og svinebiff smaker HIMMELSK med denne til!

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 16 juni 18:23

@Libido Hvor mye har du gått ned i vekt, egentlig?

(kvinne 52 år fra Akershus) sø. 16 juni 18:24 Privat melding

...og jeg som hadde tenkt å spørre deg her forleden, Beist, om hvor du har plukket ramsløk😅

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 16 juni 18:28

De har den på Jacobs på Holtet @Bacalao

Skjult ID med pseudonym Man Anonim sø. 16 juni 18:41

@Kiara @Sukkerert
Tusen takk
Veide 109 kg i dag tidlig 💪🏻👍🏻

Skjult ID med pseudonym Fiktivia sø. 16 juni 18:42

Leste et eller annet sted at all kosen vi bedriver i snitt resulterer i en kilo opp i året. Så ikke rart at kroppsvekten ofte stiger umerkelig før man en dag står på vekta og får seg en real "wake up call". Eller eventuelt prøver bunaden fra i fjor, som plutselig har blitt for trang.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 16 juni 18:43

Du og Dupp "ligger likt", og har samme mål, ManA🙂

Skjult ID med pseudonym Man Anonim sø. 16 juni 18:44

Keep it going @Dupp!

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 16 juni 19:02

Fin tråd da. Jeg får lyst til jogge! 😁

Skjult ID med pseudonym Fiktivia sø. 16 juni 19:04

Fikk i meg noen doser kortison i fjor selv, men tror noe av slik vektoppgang også skyldes at kroppen ofte får en tendens til å holde på væske. Det positive er jo at det er mulig å komme i balanse igjen og ned i vekt med litt innsats.

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm sø. 16 juni 19:10

Kortison medfører at kroppen holder på vann, men med kaloritelling bør det vel være mulig å holde fettet unna?
Kroppen klarer vel ikke å danne fett av «ingenting» selv om man går på kortison...eller er det noe jeg overser her?
Forstår at mye vann i kroppen ikke er kult, men det er ihvertfall enklere å bli kvitt enn fett.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 16 juni 19:12

@Brum
Det påvirker apetitt rimelig ekstremt. Og jeg tror at om man er obs på at kortison påvirker kroppen sånn det gjør, så er det sikkert enklere å holde styr på. Men om du er skikkelig dårlig og ikke vet om det, så har du nok et annet fokus. Dvs jeg hadde det. Kunne ikke brydd meg mindre, egentlig.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 16 juni 19:17

Det var det med den psyken da, OleB. Tipper det står i pakningsvedlegget, pluss at det er en såpass kjent bivirkning at mange kjenner noen som kjenner noen som har gjort seg noen kjipe erfaringer. Rart leger ikke er skikkelig nøye med å presisere sånt. Fikse et problem, for å skape et nytt er jo no dritt.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 16 juni 19:18

Psyken ja. Om du har vært dritdårlig lenge så er du ikke pskisk som normalt. Så det handler ikke om "karaktersvakhet", men mer at man kanskje har en annen fokus.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 16 juni 19:23

Har ikke sagt noe annet. Med all vektopp- og nedgang, så handler det om psyke. Når vi snakker om fett, ikke væske.

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 16 juni 19:24

Dét har du helt rett i, Erta!

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 16 juni 19:28

Derfor forundrer det meg at det ikke kommer flere aktører på banen som har fokus på akkurat det. Virker som om det fortsatt er slik at de fleste slanke-/livsstilsaktørerne har dette info-/Kunnskapsfokuset som har vært i mange år. Akkurat som om folk flest er overvektige fordi de mangler kunnskap om kosthold. De fleste JEG kjenner som er feite er rimelig godt pålest om det meste innenfor kosthold, ernæring, trening mv.

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm sø. 16 juni 19:28

Jeg forstår @FrkB