Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor så unge?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann48 on. 11 mars 2009 23:13

Man er jo vant til at menn ofte er sammen med litt yngre damer, ikke så ofte motsatt. Men her inne ser det ut til at veldig mange jenter vil ha yngre menn enn seg selv, eller i alle fall ikke mye eldre. Typisk eksempel: Dame 38 søker menn 32 til 40. Er det noe som er i ferd med å skje i samfunnet, eller er det tilfeldig?

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 11 mars 2009 23:19

Smiler

For å være litt stygg:
Kanskje det er sånn at jenter er litt lei av at menn finner seg yngre jenter, og kan ikke se at de ikke skal gjøre det samme?
Kanskje det er sånn at det finnes en del av yngre menn som vokser opp nå som er litt annerledes i hodet enn de "eldre"?
Kanskje det er sånn at jenter liker å leke mer fordi de er mer selvstendige enn tidligere, og at eldre menn "leker" mer påtatt?
Kanskje det er sånn at det er mange "eldre" menn som tror at de ser vesentlig mye yngre ut enn de i virkeligheten gjør?
Kanskje det er sånn at yngre menn er tryggere på seg selv på mange måter enn de som er en generasjon over?
Kanskje er det sånn at yngre menn kan mer om sex og er derfor bedre i senga - rett og slett?

Eller kanskje ikke........

;-)

Hilsen Zitelle
som vil ha en voksen mann
en som våger å ta seg litt av...

Skjult ID med pseudonym huldra on. 11 mars 2009 23:21

Når kvinner har valget så ønsker de selvfølgelig en de kan bli gamle med, ikke en som dauer fra dem.

Skjult ID med pseudonym gabriel43 on. 11 mars 2009 23:49

Ja du, vi lever i 2009, og kvinner har kansje blitt mer beviste, både innen arbeid og hva de ønsker i livet, så det er vel fint at trenden har snudd, morro for noen år, eller mnd og det gjelder begge kjønn:)

hehehehheeh Du er nok inne på noe her Zitelle:)))

Skjult ID med pseudonym stjerne on. 11 mars 2009 23:51

Jeg har satt 5 år opp og 5 år ned.Alså et årsintervall på 10 år....Er selv 46 år.
Stor forskjell på gutta i den alderen gitt....Både på godt og vondt...
Og før jeg får på pukkelen...det gjelder også jentene...

Skjult ID med pseudonym barelillen to. 12 mars 2009 01:19

finne seg en yngre mann vettu,så tror man at man blir yngre selv;-)

Skjult ID med pseudonym ikke gml to. 12 mars 2009 09:27

Her inne har jeg det sånn også mann 48 , må liksom opp 10 år her inne for å få draget , men på byen går alt så mye bedre , så hvorfor være her er jeg jo litt usikker på , har gått fra dette med å tro det kan skje noe positivt her til ren underholdning !! så girls fir litt på alderen , hvis dere tror de unge gutta er bedre i senga så tar dere feil , og hvis det skulle være ett problem så finnes det piller for det også hehe :))

Skjult ID med pseudonym jente 39 to. 12 mars 2009 10:10

Tror ikke damer ønsker så annerledes enn menn " alder betyr ingenting for meg" sier menn som er 10 år eldre nne meg, lurer på da hvorfor de ikke søker noen som på deres egen alder da?

Skjult ID med pseudonym koer to. 12 mars 2009 10:11

Jeg ble litt overrasket når jeg registrerte meg her på sukker. Det kom inn noen meldinger fra damer som var over 50 og som ville møtes bare for treff. Jeg er 41.
Personlig så ønsker jeg å treffe noen i aldersgruppen 37-43. Tror at en ganske lik alder gir mer stabilitet.
Selvfølgelig hadde jeg følt meg smigret hvis ei på 30 viste interesse (det har forresten ikke skjedd), men tror ikke det hadde vært noe for meg Men hvem vet?
Folk er jo forskjellige. Kanskje vi menn som er rundt 40 fortsatt har den oppfatningen at kvinner skal være yngre. Hyggelig å se at kvinner er de første til å tilpasse seg nye tider og velger yngre menn hvis det er det de ønsker. Menn er nok litt mer konservative i sine valg.

Skjult ID med pseudonym Agurknytt to. 12 mars 2009 10:49

Spørsmålet er jo fortsatt om mennene vil ha de eldre damene. Det dreier seg jo ikke om hva man vil ha, men derimot hva man kan få.. Hvis man ikke skal bli singel for evig mener jeg.

Skjult ID med pseudonym noia 2 to. 12 mars 2009 11:21

En ti år eldre mann er greit når du selv er 27, ikke 37. Vil jo ha en mann det garantert er litt piff i... :))
Vi vil vel gjerne gjøre som Madonna? Spørs om vi har draget på yngre menn, da...

Skjult ID med pseudonym ungdame to. 12 mars 2009 12:46

Tja..hvis man leser noe statistikk så er det ikke uvanlig at det finnes flere eldre single karer enn damer, og mange eldre karer med helt urealistiske mål om yngre damer når de selv forfalt for lenge siden. Joda det finnes også damer som ikke holder seg godt, men her på sukker er det damene som holder seg best. Det er bare å ta en titt her inne på mannfolk over 40. Kanskje 10% som holder seg godt ellers er det mange satte gubber. Selv opplever jeg at de som faktisk holder seg godt er de som ikke er så firkanta i forhold til alder og gjerne helst vil ha noen på sin egen alder. Når man søker noen som er 15-20 år yngre så er det heller tvilsomt at det vil holde livet ut. 5 år +/- tror jeg er mer realistisk. Det virker for meg noe desp. når en mann på mellom 45-55 ønsker seg barn. Det er ihvertfall helt uaktuelt for min del å velge så mye eldre karer som da er pensjonister før barnet er ferdig med puberteten.

Skjult ID to. 12 mars 2009 13:14

Menn har også en biologisk klokke ifølge studier/forskning

http://overgang.no/tema/mannens_hjorne/84/article/item/null

Skjult ID med pseudonym blåtrost to. 12 mars 2009 15:35

@TS

For å sitere Tor Milde med noe han sa på p4 her om dagen.

"Idag sitter damer på kaffebar og er unge til de er 40år"

Synes det er verdt å tygge litt på. :)

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 12 mars 2009 16:08

@ ungdame

Hvordan kan det være flere single eldre menn enn damer når kvinnene er i flertall fra rundt 55-60 års alderen? Det blir riktig nok født flere gutter enn jenter, men det dør flere tidlig også og et ganske betydelig antall menn tar i tillegg kvelden i når de er ca 50-60 år. At det er flere single menn enn kvinner i 20- og 30-årene er derimot naturlig, siden det for det første faktisk eksisterer flere menn enn kvinner i den aldersgruppen og for det andre jo er mange jenter/kvinner som finner seg litt eldre typer, og de yngste aldersgruppene med gutter/menn derfor har litt færre jenter å kunne være sammen med.

Ikke ment noe negativt eller kverrulerende, jeg bare lurer på hva slags statistikk det er du sier du har lest? Synes det høres litt rart ut ut i fra befolkningens alder- og kjønnsinndeling. Men det kommer vel an på hva du definerer som "eldre"?

P.S. Jeg er 31. Er jeg en av de "eldre" karene du snakker om da? Jeg føler meg jo selv så ung! Og jeg tror faktisk at jeg aldri har sett bedre ut - både fordi jeg har hatt flaks med hvordan jeg eldes og fordi jeg jeg tar bedre vare på kroppen min nå en jeg gjorde når jeg var litt yngre. Blir ofte tatt for å være yngre enn jeg er og har ingen problemer med å utgi meg for å være 26-27 når jeg føler for det ;)

(mann 51 år fra Oslo) to. 12 mars 2009 16:22 Privat melding

TS, det er bare å bla seg videre til neste profil. For meg er en dame som er markert eldre uaktuell, da jeg har unge foreldre. Hun kan da ikke være i samme generasjon som venninnene til mor eller fars nye partner, det blir helt feil.

@kjult ID 13:14-12/3. Den biologiske klokka tikker hele tiden. Den biologisk optimale tiden for barneproduksjon er rundt 20 år for begge. Dog kan menn kan strekke strikken lengre enn kvinner.

@blåtrost, mange tog som er gått for damene da.

Skjult ID med pseudonym Mann48 fr. 13 mars 2009 00:07

Men Zitelle, Huldra & co: Betyr ikke det at dere jenter er i ferd med å bli en hær av patetiske gamle griser dere også? Så kan vi sitte der alene på hver vår tue og ønske oss unge, pene, kvikke partnere, og skrive innlegg på sukkerforum om vår kjipt det er at ingen tar kontakt...

Skjult ID med pseudonym Kent1980 fr. 13 mars 2009 00:09

Fillern da. Har hatt noen eldre damer inne på profilen min. Ordentlig skuffet de ikke tok kontakt.

Jeg synes eldre damer er mer attraktive enn yngre.

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 13 mars 2009 00:18

Jeg vet ikke hvordan "dere jenter" tenker, men jeg ønsker ikke å bli en patetisk gammel gris for andre enn han jeg elsker!
Og jeg tror nok at jeg skal ha en mann som er eldre enn meg, Mann48 :-)

Skjult ID med pseudonym huldra fr. 13 mars 2009 00:56

@Mann48
Jo, man kommer sikkert ikke til å merke det veldig tydelig før dagens 20-25 åringer blir på din alder, men da kommer det ti å være både mannlige og kvinnlige hærer av gamle griser og purker. Kvinner som har det å være PUA som hobby, og når de ikke gjør det så nyter de porno som unge dumme kvinner og menn er blitt manipulert til å spille inn. De plukker opp menn som er opptil 30 år yngre enn dem og spiller på deres naivitet, og har dermed noen som kan skifte bleier på dem og mate dem når hjerneslaget har inntruffet. Slik som menn på din alder gjør nå til dags dato.

Skjult ID med pseudonym lurera ti. 17 mars 2009 11:59

Skal være litt rå og brutal her: alle de eldre jeg har møtt har så mange nykker, og spiller (?) like kostbar som de unge her inne. Klart jeg går for de litt yngre som er sprekere og ikke for satt; kanskje tilogmed mindre bagasje...
Men når det er sagt, jeg trives veldig i eldre menns selskap, kan bli like begeistret og falle for en i 50års alderen... Kommer bare an på livsgnisten, spiriten og hans evne til å la seg omfavnes og forføres av elskovens, kjærlighetens og samspillets makt.

Menn kan ta initiativ selv om det står en øvre grense i profilen - pågangsmot settes umåtelig stor pris på og kan være inngangsbilletten!!!!!

Skjult ID med pseudonym tutta ti. 17 mars 2009 12:02

Kent1980
Skulle gjerne likt å vite hvem du var!

Skjult ID med pseudonym Chloé ti. 17 mars 2009 23:39

Menn som er yngre tilfører vitalitet og moro. De er livsbejaende, optimistiske, impulsive, nysgjerrige, fordomsfrie, uforpliktende, utforskende og har som regel ikke barn med tilhørende x’er.

Menn som er eldre er reflekterte, erfarne, trygge, vet hva de vil og hvor de vil. Tror jeg da..

Etter å ha brukt det siste tiåret på menn som er flere år yngre, med de fordele og ulemper det har, innbiller jeg meg at menn på +/- et par år vil passe bedre nå, men det er mulig at oppfatningen ikke stemmer med virkeligheten siden jeg ennå har til gode å date menn med fødselsdato før meg på kalenderen =)

Kanskje det rett og slett har noe med modenhet, og hva som tiltrekker der og da å gjøre??

Skjult ID med pseudonym macky ti. 17 mars 2009 23:54

När vi damer kommer upp i åldern runt 38-40 så inser vi att det är dags att gå på yngre killar:))
Har alltid vart sammen med äldre killar fram till ålder 39!! Why? För att de yngre orkar mer...:D Helt enkelt mer kul...

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 18 mars 2009 00:04

Tjatjatja.....

Min erfaring er litt annerledes enn Chloé´s :-)
Den eldste mannen jeg noen gang har datet, har også uten sidestykke vært den desidert mest lekne av alle mennesker jeg har møtt.
Han var "gal" og hadde en springende hjerne og intuitivitet jeg ikke har vært borti verken før eller senere.
Siden han liker å leke, fabulere og kreere, er leken jobben og livet hans. På denne måten vil han garantert leke til han dør!
( ... det skulle fordundre meg ikke forundre meg om han fortsetter å leke også under torva ... ;-)

Når det er sagt, er jeg enig i at mange menn i middagshøyden lett mister litt av gnisten. Ja, vi kvinner også for den saks skyld!
Å holde seg nysgjerrig, vital, modig, kreativ, leken, intuitiv, barnlig, barnslig - dog på en ekte måte - er nok et valg for de fleste av oss.

Skjult ID med pseudonym Chloé on. 18 mars 2009 17:53

@macky

Det er mulig det, men jo nærmere menn kommer 30 og/eller passerer 30 synes jeg det skjer noe med den biologiske klokken til menn også. Ønske om å slå seg til ro, få barn og finne noen å dele livet med..
Da kommer vi eldre damene litt til kort,.. gjerne :-)

Som du også skriver at yngre menn er mer kul og orker mer tviler jeg ikke på,men det mister spenningen etterhvert det og!!

Uten sammenligning forøvrig, ref. Ungkaren 20 vs 40.

@Zitelle
Ja, der har jo ikke jeg noen erfaring da,,,ennå..og stoler på de som har det :-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 18 mars 2009 18:06

heheheh .. må le her ...
Menn på min egen alder(32-35) mener jo jeg er for gammel ,de vil jo møte damer fra 18 -30 ... jeg er 33 .
De mennene over 40 vil ha meg , men da jeg vil ha fler unger etterhvert (ikke med en gang ) blir det uaktuelt for meg ... så da har jeg den lille delen fra 35- 40 da ...:o)))

En kamerat klager over at de damene han vil ha 29-32 vil ikke ha han for han er for ung (han er 27)

Skjult ID med pseudonym Mann48 on. 18 mars 2009 18:49

Du får forbarme deg over kompisen, Smily.

Synes ærlig talt det var utrolig mye generalisering her. Det er mange i alderen 45-50 som har vært gubber lenge, og det er mange som er i god form og temmelig ungdommelige. Jeg er i mye bedre form enn for ti år siden, og har mye mer gi f..., lek og nyt livet holdning. Og det samme gjelder dere jenter, Mye 40-årige kjerringer der ute. Og mye fine 45-åringer. Jeg har i alle fall lært meg å se på litt annet enn fødseøsdato.

Skjult ID med pseudonym Stud on. 18 mars 2009 18:57

Sexfokuserte, damer? Hva med den gode samtalen, felles interesser og referanser, vennekrets man kan dele,... Jeg hadde kjedet vettet av meg med en ung berte, uansett struttepupper og sengesprett.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 18 mars 2009 19:18

Vil ha den gode samtalen, felles interesser og referanser, vennekrets man kan dele også ...
Men sex er viktig !! ;oP