Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 23 juni 10:11

En jeg matchet med et annet sted og jeg chattet litt. Han var hyggelig, ga meg mobilnummeret sitt nesten med én gang, men magefølelsen sa at noe ikke stemte.

Jeg fant ham på Facebook, og der sto det at han akkurat var blitt samboer, og det var flere bilder av dem sammen.

Da jeg spurte ham hvordan dette hang sammen, kom han med en historie som ikke hang på greip, og forklaringer om dette forholdet som ikke stemte med det Facebook fortalte.

Jeg sier hurra for fininnstilt magefølelse, og lurer på om mange opplever dette jeg nå opplevde. Jeg synes det er så trist, for alle parter.

Skjult ID med pseudonym ZeZe sø. 23 juni 10:20

Så lenge jeg har vært singel, er det like mange menn i forhold som har tatt kontakt - som menn som ikke er det. Egentlig triste saker 🙄

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 23 juni 10:30

Oi, er det sant?! Jeg har ikke opplevd det før, jeg. -Tror jeg, da...

Det verste var at han kom med forklaringer som hang mindre og mindre på greip, og rotet seg inn i verre og verre usannheter. En liten del av meg får lyst til å varsle samboeren, men jeg tror jeg dropper det. 🙃

Skjult ID med pseudonym Emilie sø. 23 juni 10:32

@Vårsol- så bra for deg at det kom frem så tidlig i bli kjent fasen!
Kjedelig og trist for samboeren at han holder på slik...

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 23 juni 10:54

Ja, jeg er glad for at magefølelsen min fungerer så godt som den gjør.

Men jeg blir trist når dette samboerskapet er helt nytt, og de har lagt ut statuser som sier "Ute på kafé med verdens beste", samtidig som han innleder bekjentskaper med andre damer på nettet.

Jeg vil jo tro på kjærligheten! ♥️

Skjult ID med pseudonym Emilie sø. 23 juni 11:05

Vil også TRO på kjærligheten, men har forstått at det visst er mange versjoner av hva som er akseptert mtp å ha kontakt med andre når en alt er i et forhold...

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 23 juni 11:13

Dessverre så er det en del menn som undervurderer damer... Jeg har flere ganger opplevd at kart og kompass ikke stemmer. Jeg svarer med taushet. Det er ingen grunn til å konfrontere de.... da kommer løgnene som erter ut av en sekk...Som om du skal gi de sympati... Sorry no brain...ingenting går inn i "pappskaller" er min erfaring.

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 23 juni 11:15 Privat melding

Jeg lurer faktisk veldig på hvorfor mange gidder å være i et så dårlig forhold hvor det ender med at den ene søker romanse med andre utenom forholdet🧐 Og for meg virker det som det blir mer og mer av det 👀👀👀🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 23 juni 11:52

Moralpolitiet er på saken, skjønner jeg..
Når får vi dommen?

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 23 juni 11:57

@subjekt

Det handler om holdninger til andre. Jeg regner med at du forventer å bli behandlet med respekt?

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 23 juni 12:01

Det handler om respekt for partner, Subjekt. Manglende integritet og troverdighet hos den som er utro. Noen ganger er det nesten skremmende å se hvro koselig og forelsket noen er med sin partner, mens de da tusler rundt. Det er fordi jeg ikke vil ha en utro partner selv, jeg reagerer på slikt. Ikke på grunn av en opphøyet moral.

(kvinne 52 år fra Oslo) sø. 23 juni 12:04 Privat melding

Ja magefølelsen er alltid god å ha med seg.
@Lady...når du skriver dette med undervurdering , så får det meg til å tenke på et sitat jeg engang leste utalt av en kvinne ; " I judge a mans intelligence by how intelligent he thinks I am.."... 😉 😊

(kvinne 52 år fra Oslo) sø. 23 juni 12:05 Privat melding

..ikke utalt, men uttalt da.. ☺️

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 23 juni 12:06

Jojo.. men dere har bare Ts sin versjon av dette som da er veldig «trist» og veldig respektløst gjort av den fyren. Så feller dere dommen så det ljomer i veggene. Ikke kall dette noe annet enn å være moralpoliti.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 23 juni 12:18

@subjekt:
Vi kjenner ikke detaljene i det forholdet denne mannen er i. Det er jeg enig i, og det finnes sikkert flere sider i denne saken.

Men la meg stille deg et spørsmål: Ville du gått på date med, og kanskje innledet et forhold med, en som har status "samboer" på Facebook, og som stadig legger ut romantisk statusoopdateringer om det forholdet vedkommende er i?

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 23 juni 12:27

@subjekt Jeg er på sett og vis enig, men jeg hadde sannsynligvis brutt kontakten med han likevel. Føler man det er ugler i mosen, så er det som regel det.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 23 juni 12:28

Subjekt; det er garantert flere som tusker og svikter, enn de som har avtale om å ha et åpent forhold. De har per det løyet til meg, når de sjekker meg opp som de er singel, men jeg finner ut av at de er i et forhold. Jeg liker ikke å bli løyet til, jeg liker ikke å se noen bli sveket, og om du har behov for å devaluere at det er mange som ikke vil ha en sviker til at vi er moralpoliti, får du bare sitte på din høye hest å gjøre det. De jeg har møtt som har åpent forhold og som har prøvd seg, har faktisk greid å være åpne om det.

Skjult ID med pseudonym Emilie sø. 23 juni 12:35

@subjekt: Moralpoliti? Respekt vil de fleste av oss ha, men du har kanskje ikke det ønsket selv?

(kvinne 62 år fra Østfold) sø. 23 juni 12:48 Privat melding

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 23 juni 12:49

La meg stille deg et spørsmål,Vårsol: trenger du å legge ut denne mannens kontakt med deg til domfellelse på dette forumet?

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 23 juni 12:50

Hun kunne fått sjekket moralen min.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 23 juni 12:55

@Subjekt:

Dette er et diskusjonsforum, hvor man kan diskutere og lufte tanker og opplevelser om det som skjer i datingsituasjoner, så vidt jeg har skjønt. Eller?

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 23 juni 13:00

Subjekt, har du opplevd å bli dømt sosialt for utroskap, siden du har problem med at vi reagerer på det? Han er uærlig mot TS, og det er lov å reagere på det serr'u.

Skjult ID med pseudonym Emilie sø. 23 juni 13:01

@Vårsol! Så enig med deg! Dette er dessverre et aktuelt tema.

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 23 juni 13:02

Ja kiara. Akkurat sånn er det. Jeg er utro hver dag året rundt jeg. Det er faktisk min spesialitet. Jeg har tatt en master i utroskap jeg.

(kvinne 62 år fra Østfold) sø. 23 juni 13:08 Privat melding

Nå er jo ikke mannens navn nevnt, og vårsol er anonym, så dette er ikke å henge ut noen.
Skjønt det er ikke vi som sitter på sannheten her selvsagt.

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 23 juni 13:18

Neida Rosa, ingen blir vel hengt ut her og dette er et diskusjonsforum, det er sikkert og visst. Men fordømmelsen blir fort unison og ensidig samtidig som den er basert på et subjektivt og etter mitt syn temmelig skrantete grunnlag. Så da tenkte jeg å si litt i mot denne veggen av moralsk indignasjon og harme. Som sagt så gjort, og nå er det jeg som har vært utro. For bare en som selv har vært utro, som føler seg truffet, kan vel finne på å si i mot dommer...unnskyld damene når de skal fortelle oss om hva som er rett og galt i denne verden🤪

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 23 juni 13:21

Ikke sant, Subjekt? 😄 Var det jeg visste. Men det å kalle oss moralpoliti, fordi vi misliker at noen later som de er single, og samtidig lever happy ever after med en "dronning" i heimen, synes jeg er like usaklig som jeg var nå. Det å devaluere oss på den måten er unødvendig. Hadde vi sittet her og forsømt de som er par og åpent søker andre på dertil egnede nettsted, hadde vi vært moralpoliti. Det er ikke ålreit å falle for og tro på en som bløffer deg og bare leker med følelsene dine. Det gjør like vondt hver gang det, og derfor vil vi ikke ha dem inn på vår markedsplass.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 23 juni 13:23

Med mindre du forutsetter at TS lyver om sin versjon for å få sympati og støtte, men at det er slik at han har vært åpen hele veien og ikke har lagt skjul på noe.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 23 juni 13:24

For ca to år siden datet jeg en mann såpass mye at det etterhvert ble naturlig at jeg kom til han, vi drakk vin og jeg overnattet. To uker senere, samme opplegget. Hele veien hadde vi snakket sammen sent og tidlig, det var ingenting som gjorde at jeg behøvde å se etter røde flagg. Han hadde blitt singel et halvt år tidligere, og sønnene hans var hos han de helgene jeg ikke var der. Etter frokost søndag helg nr to fikk jeg øye på en sånn hjertesjokolade i rød folie som der stod Jeg Elsker Deg på. Jeg spurte om den var fra xen, og DER startet moroa. Han fortalte at han hadde datet én annen etter at han ble singel, at det hadde gått veldig bra, men at hun dessverre hadde omkommet i en bilulykke. Etter det, følte jeg at noe ikke stemte. Han hadde sagt at han ikke var på FB, men jeg fant han jo til slutt, under et litt omskrevet navn. Han hadde jo fortalt navnet til hun som skulle ha omkommet, og da jeg fant hennes profil, skjønte jeg hele greia. Hun hadde ikke dødd, hun hadde dratt utenlands ifm jobb, de var fortsatt kjærester og den første gangen jeg møtte han, hadde han faktisk kjørt henne til Gardermoen en halvtime tidligere.

Det er bare et halvt år siden sist jeg avslørte en som.var i et forhold, etter å ha møtt ham. Jeg blir negativt fascinert av hvor drøye løgner de er villige til å produsere.

(kvinne 62 år fra Østfold) sø. 23 juni 13:27 Privat melding

Enig i at en del alltid er raske med å slå ned på ting her inne, men det blir jo litt diskusjoner ut av det da. 😁

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 23 juni 13:29

Skulle det liksom være noen formildende omstendigheter her, eller?

Jeg dømmer vedkommende til å ha evig slapp tiss.

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 23 juni 13:32

Ok. Jeg gir meg. Jeg må dessuten jobbe.

(kvinne 62 år fra Østfold) sø. 23 juni 13:32 Privat melding

Coma 😂❤️👏🏻

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 23 juni 13:58

Jeg sier vanligvis hurra for diskusjoner, uenigheter og ulike syn og perspektiver, men akkurat i denne saken skjønner jeg ikke hvilke andre perspektiver det går an å ha. Rett og slett! 💕

Men jeg hører gjerne på den som måtte ha en forklaring på hvorfor det skulle være akseptabelt at en samboende mann utgir seg for å være singel, tar kontakt med en singel dame og ønsker å date henne.

Jeg venter i spenning! 💕

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 23 juni 14:03

Det er litt fascinerende å lese om disse drittsekkene. Det kan virke som mange av damene her har erfaring med slike. I disse "#metoo tider tør oss snille gutter knapt å prate til en dame, mens disse psykopatene som gir faen i andres følelser gjør rent bord.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 23 juni 14:05

#metoo? Psykopater?

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 23 juni 14:07

https://no.wikipedia.org/wiki/Me_too
https://no.wikipedia.org/wiki/Psykopati

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 23 juni 14:07

Der har vi en igjen, ja...

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 23 juni 14:13

@Balder, en snill og ærlig mann er det jeg ønsker meg! 😊

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 23 juni 14:27

Det er et stykke igjen til jeg vil kalle utro menn for psykopater, gitt. Ihvertfall som en generaliserende greie. Og, hvorfor dra #metoo inn her?

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 23 juni 14:29

Selvfølgelig ønsker man en snill og ærlig partner Vårsol. Jeg insinuerer på ingen måte at kvinner ønsker seg disse drittsekkene (det er det de er). Jeg ser at det jeg skrev først kunne missforståes, jeg beklager. Når jeg sa at mange av damene her har erfaring med slike mente jeg ikke å påstå at damene bevist oppsøker slike. Det jeg mente å påpeke er et noen ganske få slike mennesker kan klare å "ødelegge" for mange.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 23 juni 14:31

Jeg forsto deg rett, Balder! 😇

Skjult ID med pseudonym Blåklokke sø. 23 juni 14:32

Jeg vi også ha en snill og ærlig mann. Problemet er bare at de som ikke er snille og ærlige ikke har fått noe stempel i panna. Det kan derfor ta litt tid før man finner ut hvordan de egentlig er. For når man er snill og ærlig selv, så er det lett å tro at alle andre er det også.

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 23 juni 14:33

@sukkerert. Det er min hypotese at vanlige snille menn (og kvinner) har blitt mer tilbakeholden i sin kontakt med det motsatte kjønn som følge av alt ståheien omkring #metoo. Jeg er fullstendig klar over at #metoo handler om overgrep i asymmetriske maktforhold, men det har ikke alle forstått.

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 23 juni 14:40

Pøh. Tror jeg ikke noe på, Balder. Bare en måte å skyve ansvaret tilbake og over på kvinnene.

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 23 juni 14:42

Litt sånn, «se så fæle dere er, nå tør ikke engang de snille mannfolka å prøve seg på dere»

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 23 juni 14:45

Greit nok det @subjekt. Det som jeg er helt sikker på er at slike folk som er omtalt i denne tråden ikke bryr seg om slikt. Har forresten noen av gutta opplevd noe lignende? Er dette bare et manne fenomen?

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 23 juni 14:46

De snille mennene med litt tak i, bryr seg ikkje. De mennene som er så snille at det bikker over til nikkedukker, kan nok bli med i et slags dragsug, ja

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 23 juni 14:51

Selvfølgelig finnes det utro kvinner også, Balder.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 23 juni 15:01

Ja, jeg har også datet en som viste seg å ha samboer. Var hjemme hos han, osv. Jeg hadde det litt moro med han i ettertid da. Jeg sa at jeg hadde mistet en øredobb et eller annet sted hjemme hos han. Han brukte mye tid på å lete. 🙈

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 23 juni 15:12

Nice, FrkB, well played😈

Skjult ID med pseudonym Emilie sø. 23 juni 15:15

Genialt, FrkBeist😂

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 23 juni 15:24

@sukkerrøret. Jada selvfølgelig finnes det utro kvinner også. Jeg tenker mer på dette med å late som de er single og innlede forhold under falsk flagg. Jeg tror kansje det er vanligere at mannen vet at kvinnen han står i med egentlig har en annen, men gir F- i det. Men hva vet vel jeg? (svært lite om slikt kan det virke som).

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 23 juni 15:26

Du tror det, men hva vet vel du? Den må jeg tygge litt på..... Det er vel en forutsetning for å være utro, nettopp dette å late som man er singel?

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 23 juni 15:51

@sukkerert. Det jeg prøver på en klønete måte å si er at jeg kanskje muligens tror at kvinner oftere spiller med åpnere kort til en de er utro med (ikke den de er utro mot selvfølgelig). Som i:
Hun:"Jeg er gift men trenger et avbrekk, her kom å knull meg."
Han: "Kuuult!"
Men som sagt, hva vet vel jeg. (Trofast mot den ene og dum som man var i 20 år).

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 23 juni 17:16 Privat melding

@balder
Jeg har erfart flere kvinner som seiler under falskt flagg...herfra,,,,tinder,,,,møteplassen.... og RL.... både de få som har vært ærlige på det og de andre som ikke har det...

(kvinne 62 år fra Østfold) sø. 23 juni 17:22 Privat melding

Jeg tror det er som Patent skrev i går....vi er mer like enn vi tillater oss å tro, på dette området, og diverse andre..... 🤔

Skjult ID med pseudonym ZeZe sø. 23 juni 17:37

Selvfølgelig er vi like på dette området! Kvinnen må ikke sette seg i høysetet og tro at hun er noe bedre på dette området, enn hva menn er. Det kommer jeg aldri til å tro på.

Skjult ID med pseudonym Blåklokke sø. 23 juni 17:45

Er det noen som har påstått at kvinner er bedre enn menn på dette området? Nei...? Så hvorfor trekkes det inn i diskusjonen?

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 23 juni 17:47

Utviklingen har nok gått i retning at dette er ganske jevnt fordelt ja. Menn var overrepresentert før, men damene har nok omtrent tatt igjen mennene i denne litt triste statistikken. Rett og slett for at kvinnen i dagens samfunn har samme muligheter til å være utro som mannen.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 23 juni 17:48

Skulle akkurat til å skrive det samme.... Det samme skjedde i en annen tråd igår. Er det for å "lande" diskusjonen, når verdens største selvfølgelighet blir trukket frem?

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 23 juni 17:48

Går ikke alle disse diskusjonene i alle retninger da @Blåklokke.

Bør de sensureres?

(kvinne 62 år fra Østfold) sø. 23 juni 17:56 Privat melding

Ja la oss begynne med sensur på alt her. Men hvem er sensor? 🤔

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 23 juni 17:57

Balder; når du problematiserer og gjør snille menn til offer av metoo, hva tenker du er problemet da? Er det slik at du tenker kvinner må slutte å sette lys på negative erfaringer og i hvert fall overgrep, for at menn generelt skal slippe ubehag?

Skjult ID med pseudonym Blåklokke sø. 23 juni 18:04

Har jeg sagt at noe skal sensureres? Nei, kan ikke se at jeg har det.

Poenget mitt er at i visse tilfeller blir det ingen diskusjon når noen heller skal påpeke at andre også kan gjøre samme feil. Er det liksom greit at noen menn lurer andre ved å fremstå som single, fordi det finnes kvinner som også gjør det samme? Hva er det man egentlig ønsker å komme fram til ved å påpeke den selvfølgeligheten?

Skjult ID med pseudonym Blåklokke sø. 23 juni 18:09

Balder klarer helt sikkert å svare for seg selv, Kiara, men jeg vil likevel si at jeg leste ikke innleggene hans på samme måte som deg. Jeg oppfatter ikke at han føler seg som et offer for metro, faktisk oppfatter jeg han helt motsatt. Jeg synes også han klarer å være ganske saklig, og han demonstrerer jo at han faktisk har satt seg litt inn i hva det dreier seg om, samt at han tenker selv.

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 23 juni 18:14

Det var vel nettopp et forsøk på sensur?

Skjult ID med pseudonym Blåklokke sø. 23 juni 18:24

På hvilken måte?

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 23 juni 18:31

@Blåklokke. Ved innlegget under her der du tydelig signaliserer at dette ikke bør trekkes inn i tråden.

«Er det noen som har påstått at kvinner er bedre enn menn på dette området? Nei...? Så hvorfor trekkes det inn i diskusjonen?

Skjult ID med pseudonym Blåklokke sø. 23 juni 18:33

Det jeg gjør er at jeg spør HVORFOR det trekkes inn i tråden? Sånn jeg ser det er det ganske usaklig, og jeg lurer da på hvorfor det nevnes. På hvilken måte skulle det bidra til diskusjonen? Å spørre om det har da ikke noe med sensur å gjøre.

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 23 juni 18:34

Hvis noen har lyst til å si noe her så har vel alle lik rett til å mene og dele sine tanker i enhver tråd.

Skjult ID med pseudonym Blåklokke sø. 23 juni 18:37

Jamen, jeg har da ikke sagt at noen ikke skal få dele sine tanker!

Når nye argumenter trekkes inn i en diskusjon er det vel ikke ulovlig å spørre om bakgrunnen for argumentet, og eventuelt hvilken relevans det har for diskusjonen? Det jeg lurte på er jo på hvilken måte den informasjonen skulle bidra. Det er vel nettopp dette som kalles diskusjon, er det ikke...?

(mann 48 år fra Oslo) sø. 23 juni 18:41 Privat melding

Selvfølgelig finnes det snille og ærlige menn. Problemet er jo det ikke er noe interessant å nevne DEM på dette forumet siden det ikke er like stor grunn til å klage på dem. Dét er jo først og fremst dette forumests hovedfunksjon. Hånda i været alle som kan huske en tråd som faktisk handla om en hyggelig date eller en bra profil.

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 23 juni 18:43

Hvorfor kan jeg ikke svare på. Muligens for å nyansere litt. Det startes en del tråder angående menns oppførsel og mangel på moral. Kunne man kanskje diskutert selve saken og ikke kjønn hvis det er så opplagt at både kvinner og menn er like ille.

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 23 juni 18:44

Er veldig enig med deg HerrFekt.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 23 juni 19:16

Hehe, de bra profilene og datene hvor vedk viste seg å være gift/samboer, mener dere?😄

(mann 48 år fra Oslo) sø. 23 juni 19:18 Privat melding

SÆRLIG dem. Jeg er jo tross alt her for å lære.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 23 juni 19:22

Det har blitt delt om bra dater, HerrF..Men, det er da ikke så mange måneder siden en av Østfolds store sønner skrev at han syntes det var typ ukritisk å fortelle om dater, som senere viste seg å ikke bli noe av. Kan'kje pleasa adle.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 23 juni 19:26 Privat melding

JEG kan please ad'le. Det gjelder bare å opprette nok forskjellige sukkerprofiler til at det finnes noe for en hver som. Damer liker menn som er fleksible, løsningsorienterte og mangefasetterte, forstår du.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 23 juni 19:27

Du må være den snilleste og mest ærlige mannen jeg ikke har møtt!🤩

(mann 48 år fra Oslo) sø. 23 juni 19:45 Privat melding

Ærlig som dagen er lang (22. desember i Longyearbyen).

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 23 juni 20:25

@Kiara
"Balder; når du problematiserer og gjør snille menn til offer av metoo, hva tenker du er problemet da? Er det slik at du tenker kvinner må slutte å sette lys på negative erfaringer og i hvert fall overgrep, for at menn generelt skal slippe ubehag?"

#Metoo er viktig og riktig. Alt for lenge har drittsekker fått lov til å plage sine omgivelser med sin slibrige drittsekkoppførsel. Men det er dessverre noen som missforstår, bevist eller ubevisst, og tror at all oppmerksomhet fra det annet kjønn er en #metoo sak. Denne form for overreaksjon fra en høyrøstet minoritet kan få normale menn til å bli mer tilbakeholdene ovenfor kvinner. Ikke fordi de er redde for å bli tatt for noe, men fordi de ikke ønsker å være til plage for noen.
Jeg føler meg absolutt ikke som noe offer i denne sak. Jeg føler meg mer som en observatør på sidelinjen.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 23 juni 20:53

Men, det er vel majoriteten av menn, som bestemmer om en minoritet av kvinner skal få gi normale menn følelsen av å være til plage for noen? Snill og ærlig er fint og flott, men sleng på veik, så er egen grav godt på vei ferdiggravd.

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 23 juni 21:02

@Sukkerert. Joda det burde være det. Nå har vel mediene en del innflytelse også. Men denne tråden handler ikke primært om menn som er for veike til å ta kontakt med damer, men det stikk motsatte? Altså menn (og muligens kvinner?) uten snev av empati?

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 23 juni 21:07

Skjønner fortsatt ikke hvorfor #metoo trekkes frem når temaet er utroskap?

(kvinne 62 år fra Østfold) sø. 23 juni 21:21 Privat melding

Det er ikke så rart en må presisere at vi er like. Der er bare å dra ut setninger i alle sånne diskusjoner det : menn tror de kan....: menn er sånn og menn er slik. Det er alltid overvekt av klager som går på menn. Ser men ikke det så er mann muligens litt svaksynt. Meeeen nå er jeg passe salig etter et par øl på brygga, så sette på noe Netflix tro? 🤔

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 23 juni 21:30

Det er da med utgangspunkt i trådstart, ikke noe annet. Som rumpa skrev: Om vi diskuterer utroskap generelt, så ser tråden annerledes ut. Overvekt av menn som tema bunner vel i at det er overvekt av kvinner her. To øl her også, stødig som alltid😁

(kvinne 62 år fra Østfold) sø. 23 juni 21:30 Privat melding

Satte ny rekord hjem på sykkel. 😂 Litt overmot i bakkene opp 😁

Skjult ID med pseudonym Sukkerert sø. 23 juni 21:32

Gærning 😅

Skjult ID med pseudonym Fiktivia sø. 23 juni 21:55

Hva, @Rosa? Sykla du hjem i fylla?

(kvinne 62 år fra Østfold) sø. 23 juni 21:57 Privat melding

Uuuuups, to 0.4 litere bare da. 😱😁

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 23 juni 21:58 Privat melding

Harr’u trimma EL sykker’n @ Rosa?? 😂😂😅🤓

(kvinne 62 år fra Østfold) sø. 23 juni 21:59 Privat melding

Nei, bare låra mine Hans 😂

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 24 juni 00:43

Hvis man skriver slike feel good tråder, blir det kjedelig..Det er klaging som fenger. Feel good hører hjemme på film.

(kvinne 62 år fra Østfold) ma. 24 juni 00:50 Privat melding

Næææ liker feelgood jeg. 😁

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 24 juni 00:59

Jeg også, på film 😁

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 24 juni 01:00

Og i virkeligheten 😅

Skjult ID med pseudonym _my_ ma. 24 juni 07:44

...men gjør det noe når en utro mann føler seg bedratt når elskerinnen hans har andre elskere?
(spør for en venn)

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 24 juni 08:06

@my

Det tror jeg en utro mann tar veldig hardt... de vil jo gjerne være den eneste..... har jeg hørt...... av en venninne 😂

Skjult ID med pseudonym maryandthe ma. 24 juni 08:13

You go, girl😊 - ta for deg av fruktfatet....

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 24 juni 19:09

Jeg regner med at de fleste damer er i forhold jeg. For så mange flotte damer kan umulig være single!

(kvinne 62 år fra Østfold) ma. 24 juni 19:16 Privat melding

pow. 😊😂
Jeg ser meg i speilet her og tenker....hva faen går du her alene for. 😂
Jadaså......neidaså. 🙃

Skjult ID med pseudonym subjekt ma. 24 juni 22:35

Joda de er single powpow og jeg har en ide om hvorfor. Det er i ferd med å utvikle seg klasseforskjell mellom kvinner og menn i Norge. Kvinner tilhører middelklassen menn arbeiderklassen. Ikke nødvendigvis økonomisk, men sosialt og kulturelt. Så de er single fordi det ikke finnes noen tilsvarende mannlig middelklasse å ta av.

Skjult ID med pseudonym Knotten ti. 25 juni 06:09

Tenker at hvis menn generelt var villig til å senke kravene til utseende, så ville det være mange flere kvinner å velge blant.

Når 100% av gutta går etter 10% av jentene, må det jo bli tøft.

Kanskje vi konsekvent skulle silt ut de peneste jentene, og gått etter de som var mer normalt søte? For ikke å snakke om de med noen kilo for mye? Der ville køen vært mye kortere. Mer kjærlighet til alle.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 25 juni 14:42

@Knotten

Ikke vet jeg. Merker bare at den type damer jeg er interessert i ser ut til å være veldig populær blant menn og da snakker jeg ikke om slanke supermodeller for å si det sånn. :P

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 25 juni 15:32

Hva slags damer snakker du om da @Pow?

Skjult ID med pseudonym Luring ti. 2 juli 09:14

De som har kjærester/samboer har vanligvis profil uten bilder osv. Hva tenker dere om de som er i et forhold og er ute på datingssider med en åpen profil med bilder og info? Helt utrolig at folk tørr!

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 2 juli 10:03

@Luring

Det er ofte menn som bare er her i helgene og har det veldig travelt med å treffes. Når mandagen kommer har de deaktivert profilen...

Skjult ID med pseudonym Luring ti. 2 juli 10:05

Lady det som er så merkelig at fyren ikke har gjort det:)

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 2 juli 10:30

Luringer kommer i alle innpakninger :)