Alle innlegg Sukkerforum

Sporty....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jepp fr. 13 mars 2009 08:09

Ser i mange profiler at de ønsker seg en sporty partner,men hva menes egentlig med det?? Sportsfantom? Ikke redd for å prøve nye ting? På fjellet i tide og utide? Springe rundt med "grilldressen" så alle naboer ser hvilken sporty partner man har? Ut å jogge etter ti timer på jobb,etter at man har hentet barn hos dagmamma,og gjort lekser,og laget middag??
Så hva er det med ordet sporty,og meningen bak det...?

Skjult ID fr. 13 mars 2009 08:51

Sporty er en omskriving for slank!

Skjult ID med pseudonym undrende fr. 13 mars 2009 08:59

Man kan være sporty mentalt og fysisk. Mange legger vekt på det å være fysisk aktiv, være godt trent og ha kjennskap til ulike former for aktiviteter, men tenker det er vel så viktig å være sporty mentalt. Liker at min fremtidige partner er leken og har beholdt "gutten i seg" :-)

Skjult ID med pseudonym sensuella fr. 13 mars 2009 09:43

Sporty betyr kun at man liker å være aktiv og like å holde seg i form. Det kan enten være i form av trening eller div. andre fritidsinteresser der man er noe aktiv. Det som skjult id sier er helt feil, og det med å være sporty har ingenting med hvordan kroppen er. Er ikke uenig i det undrende sier om sporty mentalt og det at partner er leken. Det at personen liker utfordringer synes jeg er viktig. Vil ikke ha en A4 person.

Skjult ID med pseudonym sporty fr. 13 mars 2009 10:32

Har et veldig godt eksempel på det å være fysisk sporty kontra mental sporty.

Har en venninne som trener fordi hun må trene og ikke fordi hun har lyst, og egentlig er hun lat og vil heller slappe av i sofaen. Det er på og av trening hele tiden. Derimot når det kommer til det å være mentalt sporty så vil jeg si at det er hun, men jeg vil ikke kalle henne særlig sporty som person. Da jeg og en annen venninne dro på en såkalt aktiv ferie så lo hun bare ettersom det gidder ikke hun. Jeg måtte også mase endel når jeg var i statene med henne ettersom jeg liker å bevege meg å se mest mulig. Hun klaget endel på det ettersom hun liker best å slappe av. De fleste menn hun treffer tror dama er veldig sporty fordi hun har ADHD og er noe rastløs til tider, og hun er også veldig slank ( mager vil jeg si ) men når man har spiseforstyrrelse er det kanskje ikke noe rart. Hun spiser som en mus. Jeg tror nok at mange menn tror hun er mer sporty enn meg fordi jeg har mer former og er mer normal i kroppen, men jeg er i mye bedre fysisk form enn henne.

Skjult ID med pseudonym Vannkvinne fr. 13 mars 2009 10:34

@TS
Jeg tenker på "Sporty" som i det engelske uttrykket "Be a good sport"; altså å være positiv og velvillig.

(mann 52 år fra Oslo) fr. 13 mars 2009 16:18 Privat melding

Ja da er det store muligheter for at jeg helt klart har misforstått en del profiler... ;-)
Jeg trodde at sporty betød fysisk aktiv som hobby, men kanskje ikke.
Er, etter egen formening, sporty i "hodedefinisjonen" men ikke fullt så sporty i "aktivitetsdefinisjonen".....
Men hvem vet, den rette gjør kanskje at jeg skifter fokus....

Skjult ID med pseudonym tjaa lø. 25 juli 2009 13:37

Hva er forskjellen på "sporty" og "aktiv" når dere sier det i profilene deres/postene?
Om en f.eks jogger eller trener vekter kan en da ser usporty/uaktiv ut viss en ikke ser bort ifra at en ikke gjør noe da :p ?

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 25 juli 2009 14:08

Kanskje noen på denne tråden kan hjelpe meg i mitt dilemma? Jeg sitter med en jaktstøvel på hver fot og må velge hvem jeg skal levere tilbake. Begge er veldig bra. Hva skal man legge vekt på? Sikkert noen sporty mennesker her som kan svare på det, med mindre de er ute å tur akkuratt nå.

Skjult ID med pseudonym Enda En lø. 25 juli 2009 14:22

mandu76: De som ikke gir deg gnagsår. Såle som strekker seg opp over tærne i forkant er en fordel, da det ofte slites mye på tåpartiet. Selv har jeg jaktstøvler fra Alfa (som jeg bruker til turgåing, jeg jakter ikke), og er veldig fornøyd med de.

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 25 juli 2009 14:29

Takk enda en! Jeg jakter heller ikke og skal ha det til samme bruk som deg. Det står mellom en crispi kongsvoll og en løffhags. Begge holder seg nok tørre. Mange mener man får like god støtte av en lavere støvel. Hva er din erfaring med å bruke jaktstøvel som tursko?

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 25 juli 2009 14:30

Lundhags, mener jeg

(mann 52 år fra Akershus) lø. 25 juli 2009 14:48 Privat melding

Tolker spory som at man blir med på "ting". Er villig til og prøve noe nytt. Er med på "ting" som ser gøy ut, uten at man har prøvd det før. Et utpreget "JA-menneske". I andresiden av skalaen vil jeg legge "SÆR". Altså ikke nædvendigvis en "O2-snapper".

Skjult ID med pseudonym Enda En lø. 25 juli 2009 14:56

mandu76: Jeg valgte jaktstøvel fordi jeg kan traske over små bekker og myrer med vesentlig høyere vannstand enn med vanlige tursko (jeg HATER å bli våt på beina...), og de gir mer sidestøtte dersom du er plaget med å tråkke over. Er du vant til å bruke gamasjer så slipper du det også, buksa blir våt nederst men du har ikke den vanlige åpningen mellom sko og bukse du får med lave sko. Går du med shorts så har du beskyttelse mot kvister halvveis opp på leggen, og det kan være hendig til tider.

Bakdelen er at de veier litt mer, men det har ikke plaget meg nevneverdig. Dessuten er de selvsagt stivere i ankelleddet, så viktig å velge en støvel som ikke begrenser bevegeligheten fremover alt for mye. Det er også litt mer styr å få snøret de skikkelig, som regel må du ta en tominutter etter en halvtimes gange for å snøre de til på nytt, men etter det sitter de som et skudd.

Alt i alt så er jeg utrolig fornøyd med støvler, og kommer neppe til å kjøpe vanlige lave tursko igjen.

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 25 juli 2009 15:05

Hjertelig takk for grundig svar! Der fikk jeg alle argumentene jeg trengte!

Skjult ID med pseudonym Rusty lø. 25 juli 2009 15:08

Når jeg skriver sporty i profilen legger jeg i det både mentalt ( er med på å ta en utfordring), samt at hun beveger seg nok til å stramme muskler. Sporty betyr ikke slank/tynn.

Skjult ID med pseudonym tjaa lø. 25 juli 2009 15:15

Hvordan ser menn sporty ut med tanke på klærne dem bruker?

Skjult ID med pseudonym yeehaw lø. 25 juli 2009 15:26

lykken er en filolog ... ?

Skjult ID med pseudonym Sunbum lø. 25 juli 2009 15:35

Med en "sporty person" tenker ihvertfall jeg på en som liker å røre litt på seg. Det er vel en kjent sak at det er stor forskjell på aktivitetsnivået hos mennesker, alt fra de som løper slitasje på skogstiene til de som med skremmende fart klarer å lage en dump midt i sofaen..

Hos oss som liker å være i litt aktivitet er vel den frasen bare noe man bruker for å signalisere at man ikke trives sammen med èn med et mer stillesittende liv?

I dont know. Selv har jeg ikke satt det som krav. Det er vel noe man selv for gjøre seg opp en mening om når man leser andres profiler..

Skjult ID med pseudonym bangalter lø. 25 juli 2009 18:30

Min definisjon på "sporty" er en jente som ikke tar seg selv så sykt høytidelig at hun er livredd for å dumme seg ut. Rett og slett en jenter med baller. Det er lite som tiltaler meg mindre enn disse som blir fornærma for den minste ting, og som alltid skal være politisk korrekt og superstreit. Ordet har for meg lite med sportslig aktivitet å gjøre. Det kaller jeg "ikke lat".

Jeg har en tendens til å falle for jenter som viser seg å være eller bli lesbiske. To av mine største ungdomsforelskelser har etterhvert kommet ut av skapet. Disse er gjerne litt tøffere enn andre jenter, og det liker jeg. Ja til tøffe, morsomme og sporty jenter.