Alle innlegg Sukkerforum

Når alle single kompiser/venninner er på sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kjekkmann ti. 9 okt. 2007 12:32

Hadde vært artig å høre hvilke komplikasjoner og morsomme historier folk har opplevd når litt for mange i omgangskretsen er på sukker. Jeg har 6-7 venner/venninner som har funnet veien til sukker, i tillegg til noen damer jeg har vært borti før og ikke vil se igjen men som plutselig dukker opp med en melding. Litt pinlig (*kremt*).

Sukker har etterhvert blitt som et eneste stort utested (men på nettet) der utrolig mange av de single i min aldersgruppe har en profil (Oslo, +/-30-33år).

For min del opplever jeg at kompisene og jeg jakter på mange av de samme damene. Vi er tross alt nokså like og dermed matcher med mange av de samme damene. Det har vært noen småepisoder med nesten dobbeldating men heldigvis har man unngått såre følelser.

Hva slags strategier har folk egentlig for å unngå dette? Noen morsomme historier?

Skjult ID med pseudonym kiddo20 ti. 9 okt. 2007 17:56

Ingen andre her som har kommet over venner som er her inne? Hehe...
Jeg ble hvertfall fristet inn hit av en venninne, og vi sammenlignet topplistene våre, som var ganske like...
Så vi gjorde det rett og slett slik at hvis en av oss ble litt ekstra interessert i en, så bare gav vi beskjed til den andre om hvem vi ville prøve å bli bedre kjent med, og da holdt den andre seg unna..
Men nå fikk hun seg riktignok kjæreste 2-3 uker etter det, så det ble aldri noen konflikter der i grunnen...

Skjult ID med pseudonym haase ti. 9 okt. 2007 18:19

Det virkede for de i Beverly hills 21290, de koste sig indbyrdes i vennegjengen i flere år.

Skjult ID med pseudonym haase ti. 9 okt. 2007 18:19

eller var det 29210 ?

Skjult ID med pseudonym hansom ti. 9 okt. 2007 20:49

Det var 90210...

Har selv sett andre jeg har møtt, rota med, venninner++. Får du kontakt fra folk som du har helst ikke vil snakke med igjen, er det bare å sette dem som uinteressante, og de ser deg ikke lenger (hvis du sørger for ikke å vise profilen din til de under 70).

Og er det flere som er på date med samme dama/mannen, er det ikke dere som bestemmer hvem den personen velger. Tenk om den som "vinner" stein, saks, papir ikke er den nevnte date liker best..?! Skjønner at det kan bli sjalusi og sånn, men er vi ikke voksne? Er det ikke deg som blir valgt, er det ikke noe å sutre for, for da er det ikke rette personen likevel. Og tenk om ingen vil noe med noen av dere? Case closed. Alt er lov i krig og kjærlighet. Har du gode venner, er de glade på dine vegne hvis du er heldig :)