Alle innlegg Sukkerforum

Første date, puh!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 9 juli 20:08

Å være på første date er som regel veldig spennende og hyggelig, men også litt utmattende, synes jeg.

Alle sansene er fininnstilte. Jeg betrakter tilstedeværelse, kroppsspråk, lukt, fakter, utstråling og dynamikk. -For å nevne noe.

Hvilke ting betrakter du?

Skjult ID med pseudonym Supermann ti. 9 juli 20:15

Hvordan hun oppfører seg mot andre

(kvinne 52 år fra Oslo) ti. 9 juli 20:17 Privat melding

Jo merker meg det samme som du beskriver, men også hvordan vedkommende uttrykker seg verbalt:evnen til en dialog og ikke en monolog. Det går forsåvidt litt på tilstedeværelse det også..å være oppmerksom og sensitiv.

Skjult ID med pseudonym Lone ti. 9 juli 20:23

Alt og ingenting. Kommer an på hva ved vedkommende som er mest «sært».

(mann 39 år fra Rogaland) ti. 9 juli 20:24 Privat melding

Husker nesten ikke hvordan man dater. Men tror ikke jeg stresser så mye med førstedaten, det er påfølgende dating og hvordan damen fremstår i det litt lengre løp som betyr noe.

(mann 46 år fra Oslo) ti. 9 juli 20:26 Privat melding

Nå er jeg svært sjelden skråstrek aldri på date, men det har hendt - og det hender jo at man befinner seg i en situasjon som (viser seg) har alt til felles med en date annet enn at møtet er tilfeldig/forretningsmessig eller noen annet motivert/begrunnet.

Og jeg tør si, jeg ofrer akkurat null på analyse, jeg ser ikke etter noe som helst, jeg fintuner ikke en dritt.

Jeg bare /er/ og /opplever/ uten videre.

Høres fryktelig slitsomt ut å skulle nærmest kvantifisere et annet menneske på den måten, og dersom dette er normalen, så er det kanskje ikke så rart at folk stort sett går skuffet hjem.

(kvinne 62 år fra Østfold) ti. 9 juli 20:28 Privat melding

Tar alltid med i betraktninga at han kan være stresset, og prate litt mye uten å helt lytte. Det er først andre og tredje date man begynner å danne seg et bilde. Så det er synd at mange ekskluderer ut fra hvordan de prater på første. Selv er jeg så utadvendt og vant til å snakke med alle, så ikke nevneverdig stresset. Bare spent. 😊

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 9 juli 20:29

Første date er jeg ikke spesielt stresset. Det er jo bare er møte, for å se om det er en jeg vil date. Det jeg legger merke til er vel om praten flyter lett, om jeg synes han er noenlunde velbygd og kyssbar, og om han greier å konversere med meg uten å se på kroppen min som om han vurderer gevinsten.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ti. 9 juli 20:35

Det Patent skrev. De tingene Vårsol ramser opp er ting som er "unnagjort" rett før og ifm den første klemmen, og etter det bare ER jeg. Uten for mye selvskryt og prat om xer, går de fleste førstedater ganske bra. Føler jeg at det ikke er noe poeng med å møtes igjen, så er det ikke pga slike ting.

(kvinne 62 år fra Østfold) ti. 9 juli 20:40 Privat melding

Også enig med Parent og Sukker. Jeg vet at det er nytt og uvant for begge, og liker jeg mannen så dømmer jeg ikke ut fra hverken blikk eller hva han ellers prater om.

(kvinne 62 år fra Østfold) ti. 9 juli 20:40 Privat melding

Parent faktisk 🙈

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ti. 9 juli 20:47

Og blir jeg alltid litt ekstra glad, som idag, når jeg får melding om at vedk er spent på stemmen og latteren min, for der vet jeg at jeg scorer høyt😁

Kiara, jeg "lærte" på forumet for noen måneder siden at man ikke skal bry seg om slik kroppdvurdering, annet enn å ta det som et kompliment at vedk kikker. Jeg bruker aldri klær som viser utringning lenger, så hos meg er det bare helheten det går an å kikke på, og det må han få lov til. Vi VET jo at 8 av 10 menn scanner, så om det er feil må vi enten droppe dating, eller kle oss litt annerledes enn vi kanskje egentlig vil.

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 9 juli 20:47

Jeg ER også på første date, eller OPPLEVER, som er det ordet dere bruker. Men alle inntrykkene kommer jo likevel.

Å kjenne på om det er tiltrekning er jo ikke noe man skrur på, de vibrasjonene kommer bare helt av seg selv. -Eller uteblir, eventuelt.

Jeg er veldig sosial og åpen, og jeg er vant til å snakke med folk, og få dem til å føle seg vel. Jeg har flere ganger opplevd at noen tolker det som "god kjemi".

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 9 juli 20:50

Hva gjør en, dersom en skal treffes for en kaffe?
🤔
Er det noen her, som har fått noe ut av en kopp kaffe?

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 9 juli 20:52

Ja, en kaffe kan være supert, det! Har begge lyst, kan man jo rusle en tur etterpå.

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 9 juli 20:56

Uansett, kaffekoppscenarioet gjør meg nervøs.
👻👻👻

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 9 juli 21:07

Jeg har aldri tenkt noe på hva jeg observerer og hva jeg burde observere osv. Merker jo fort om det er noen jeg liker osv. Møter datene som jeg møter alle andre i hverdagen, egentlig.

(kvinne 62 år fra Østfold) ti. 9 juli 21:12 Privat melding

Det eneste som er strengt forbudt er sokker i sandaler. Ellers kan jeg si farvel til mye jeg hvis kjemien er fantastisk. 😌

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 9 juli 21:15

Nå kjenner jeg ganske mange menn som har greid å snakke fem setninger med meg uten å sikle på kroppen min, og det kommer alltid til å være et minimumskrav. Men jeg FORVENTER jo at han er interessert i kroppen min, og på et eller annet tidspunkt tar stilling til om den holder mål. 😂

(kvinne 52 år fra Akershus) ti. 9 juli 21:18 Privat melding

Jammen Rosa - følger du ikke med i trendbildet?!

https://www.tv2.no/a/8474447/

Den sokke du komme!

(kvinne 62 år fra Østfold) ti. 9 juli 21:20 Privat melding

Hahaha, det var ikke lekkert. Men hvite litt sporty da hvis det der skulle bli vanlig. Ikke utvaska gubbesokker 😂

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 9 juli 21:20

Sukkerert,
Jeg har aldri kledd meg spesielt utfordrende på førstedate jeg, og har strengt tatt visst siden jeg var 12-13 at menn ser på damer, og at noen blikk er et kompliment. Jeg har fortsatt som krav at han er i stand til en viss diskresjon, og greier å se meg i øya før han studerer puppa. Nå skal det jo sies at jeg bare dater cirka en gang i året da... Og det er jo slik at om en du liker ser på deg med "Det" blikket, er det jo noe annet enn en man ikke liker selv.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ti. 9 juli 21:28

Jeg har heldigvis aldri opplevd slike blikk, ikke før etter champagneflaske nr to, og da var jeg ikke noe bedre selv!😄

(kvinne 62 år fra Østfold) ti. 9 juli 21:32 Privat melding

Jeg er vant til at menn dveler litt ved brystene mine, men jeg går aldri med utringet. De ruver jo litt i terrenget uansett. Men sånn ekkel glaning opplever jeg sjelden. :)

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 9 juli 21:45

Traff en nå nylig, han var stum som en østers det meste av tida, men jeg liker'n ☺️.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 9 juli 21:47

@Rosa Jeg og. Men tenker at det for det meste er positivt. Fått mye komplimenter... 🤪

Det hender jo ting er upassende, men det er sjelden jeg tenker over det.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 9 juli 22:06

Hø hø... Det er nok annerledes for oss som ikke er vant til det? Er det dere tenker, siden dere kommenterer hvor greit det er med litt blikk hver gang jeg sier det?

For meg handler det om at mannen har selvkontroll, viser litt finesse og har litt filter. Enkelt og greit, og det er jo forskjellig hva som er viktig for oss å få oppmerksomhet på. Jeg er ikke så smigret av fysisk oppmerksomhet, men tenker jo det er helt innafor om man er det. Vi er forskjellige.

(kvinne 62 år fra Østfold) ti. 9 juli 22:13 Privat melding

Jeg vet ikke hva andre tenker, jeg bare skrev at jeg ikke er vant til sånn veldig stirring. :)

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 9 juli 22:15

Mitt svar var ikke noe "i forhold til ditt" @Kiara. Det er bare sånn jeg ser det. Aner ikke noe om du er vant til det eller ikke. 🙂

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ti. 9 juli 22:16

Nei, jeg tenkte akkurat som deg før, Kiara, men bet meg merke i noen innlegg her, som gjorde at jeg ikke hadde noe å tape på ikke tenke noe særlig over det. Jeg dater nok den type menn som du beskriver, så det er ikke sånn at jeg gjør noen helomvending, jeg har det bare i bakhodet at fyren ikke trenger være helt lost selv om han kikker på rumpa mi eller fasongen generelt🙂

(mann 52 år fra Østfold) ti. 9 juli 22:23 Privat melding

Jeg lytter, ser og noterer. Spør om å få kikke oppi veska hennes. Tømmer ut innholdet på bordet, noterer videre. Ser dypt inn i øynene - ser hvor lenge hun klarer å se tilbake før hun må vike blikket. Noterer. Forteller en vits - sjekker hvordan latteren er. Tar tiden på hvor lenge hun er på toalettet. Sjekker tannstillingen. Ber om kontoutskrift. Noterer videre. Stiller to filosofiske spørsmål. Later som jeg ikke forstår og setter opp en spørrende mine - slik at hun føler hun må utdype. Noterer. Tar tiden på hvor mange minutter mellom hver gang hun må sjekke mobilen. Lytter etter hvordan hun slurper i seg kaffen. Sjekker om negllakk og leppestift matcher. For mye eller for lite parfyme? Bruker desibelmåler-appen på mobilen i skjul og måler stemmevolum. Noterer. Spør hvorfor hun har listet opp «handyman» som et kriterie i sin profil. Noterer. Lener meg frem mot henne, stirrer igjen på øynene. Mascaragørr eller ikke? Noterer. Sjekker ganglaget når hun igjen må på toalettet. Noterer. Spør om hun har gått livets myke eller harde skole. Noterer. På slutten av daten gir jeg et terningkast, ber om regningen og lar henne betale halve hvis det blir en firer eller lavere. Thats it. Veldig grei rutine på det der. Terningkast fem eller seks blir en date nr to

(kvinne 62 år fra Østfold) ti. 9 juli 22:24 Privat melding

🤣🤣🤣

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ti. 9 juli 22:25

Det der må jo være en drømmedate, kan jeg få være med?🤗

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 9 juli 22:26

@Surrealist Langt innlegg as. 😁 😂

Jeg har noen oppfølgingsspørsmål: Er det med handyman en bra eller dårlig ting? Hva foretrekker du? Livets myke eller harde? 😁

(mann 52 år fra Østfold) ti. 9 juli 22:45 Privat melding

Alle velkommen til kurskveld; dating for dummies. Oppstart i september ))
@beist; handyman-spørsmålet avhenger veldig av svaret. Kan være positivt, men som oftest negativt. Blir som om jeg krever at en dame kan koke og sy )) hva er hun ute etter? En vaktmester hun kan ringe for å fikse ting? Eller ser hun for seg at vi sammen skal starte et prosjekt? 😉 livets myke skole er helt klart å foretrekke

(mann 46 år fra Oslo) ti. 9 juli 22:48 Privat melding

Meneh @ Surrealist,

er det ikke skillsa kvinnene i så fall "tenner" på? Alt man kan og da altså ikke er tapt bak en barnevogn i ethvert åpraktisk spørsmål?

Eller har jeg misforstått, kanskje de faktisk er ute etter gratis håndverker. I så fall greit å være allsidig da, ikke bare drive med platesveis.

(mann 46 år fra Oslo) ti. 9 juli 22:49 Privat melding

At man kan, ikke "alt man kan"...

(mann 39 år fra Rogaland) ti. 9 juli 22:54 Privat melding

Hadde jeg tatt betalt for alt jeg har fiksa for disse exene mine hadde jeg vært rik !!! Det værste er jo disse bilene dems, nedslept og seff noe peugeot / opel herk. Men men, får det meste på stell jeg.

(kvinne 62 år fra Østfold) ti. 9 juli 22:55 Privat melding

Det er noe i det Pat. Jeg liker godt at de er handy, men ikke fordi de skal gjøre ting for meg. Fikser veldig mye selv, men hyggelig hvis begge kan.

Skjult ID med pseudonym Fiktivia ti. 9 juli 22:59

Hahaha, jævlig bra, @Surrealist👍
Bra med en mann som er oppmerksom, det motsatte ville jo ha vært trist. Gyllen middelvei er vel best, men hvor den ligger er vel gjerne personavhengig, og kommer også an på hvor godt man liker en person. Toleransenivået er nok langt høyere med en person man har god kjemi med.

(mann 46 år fra Oslo) ti. 9 juli 23:00 Privat melding

Som i alt du har fiksa for eksene dine etter at de ble ekser @ Deshi2?

(mann 52 år fra Østfold) ti. 9 juli 23:01 Privat melding

Patent; hvis det er det - «skilsa» - så er det helt ok. Men ikke at man skal bli brukt og utnyttet. Og så er det noe med hvem som tar initiativet. Hvis jeg er hjemme hos henne og ser noe trenger å fikses, tilbyr jeg gjerne å hjelpe. Og så er det noe med hvor lenge vi har kjent hverandre. Er det ferskt, så blir det litt uhøflig å sette igang å be om tjenester. Har man vært sammen en stund så kan man vel spørre om hva som helst. Begge veier.

(mann 39 år fra Rogaland) ti. 9 juli 23:04 Privat melding

@Patent.

Hehe, nei dette var nok mens man var sammen.

(mann 46 år fra Oslo) ti. 9 juli 23:13 Privat melding

Ser den @ Surrealist. Jeg tror de fleste kvinner både fikser en hel del selv og også gjerne betaler håndverkere for de tingene de ikke klarer/velger å gjøre, det er i alle fall min erfaring. Samtidig er det hos mange en uttalt nær aversjon mot "pianoakademikeren" som ikke kan klatre to trinn i en stige for sitt bare liv.

Skjønner @ Deshi2, jeg har for egen del ikke hektet av det der helt, så jeg fikser fortsatt en hel del forefallende for eksene når jeg likevel er innom. Egentlig helt hyggelig det altså.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ti. 9 juli 23:14

Spørre om hva man vil. Begge veier. Noterer😇

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 9 juli 23:18

Ble skikkelig irritert på en date som var hjemme hos meg, og helt ut av det blå begynte å demontere kjøkkenvifta mi....😣 WHY?!

(mann 46 år fra Oslo) ti. 9 juli 23:20 Privat melding

@ maryandthe,

du må da selv vite hva som var/er galt med kjøkkenvifta di, og som selvsagt er sammenfallende med beveggrunnen til denne aldeles praktiske viftemekanikerdaten du lykkeligvis hadde dratt inn på kjøkkenet.

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 9 juli 23:26

Det var/ er ingenting galt med den....tror han ble nervøs eller slapp opp for ting å snakke om/ feste blikket på/ holde hendene om.... eller noe😉

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 9 juli 23:28

@Mary Hahaha, også kjøkkenvifta da. Den er jo sært delikat om den ikke har blitt vasket nylig.

@Surrealist Jeg liker fordelingen. Jeg står på kjøkkenet, mannen er handy. Evt betaler for å få ting gjort.

(mann 46 år fra Oslo) ti. 9 juli 23:45 Privat melding

Hellige Makka-Ronny,

hva er det du i sin tid har rotet deg borti @ maryandthe?

Det er faen meg det beste jeg har hørt på, skal vi se, kjempeutrolig lenge!

(kvinne 52 år fra Akershus) on. 10 juli 00:06 Privat melding

Jeg har én eneste gang kjent på hvor nydelig det er med en handyman. Som bare setter i gang. Ellers er det oppskrytt - de fleste menn er jo ikke mer handy enn oss kvinner!

En skarve date hjemme hos meg da jeg var ganske nyinnflyttet - og håndtak og lås på inngangsdøra var montert feil. Det var egentlig ganske morsomt, for enten slapp du ut eller ikke 😂 Vi ble jo vant til det, så gutta gikk jo rent i surr etter at denne karen fiksa det. (Joda, mamma var så flink og ordnet, så..😜)

(mann 46 år fra Oslo) on. 10 juli 00:13 Privat melding

Så her snakker vi om noe så skjeldent som en håndtakverker altså!

(kvinne 52 år fra Akershus) on. 10 juli 00:16 Privat melding

Hihi, javisst, Patent!

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 10 juli 00:32

Jeg er så handy!
Jeg har en hattehylle på gulvet!
😎
Eller hva var det igjen...
Hvor la jeg skruene forresten...

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 10 juli 00:33

🤔

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 10 juli 00:35

Jeg har fiksa oppvaskmaskin da!
💪
Og nytt håndtak på vaskemaskina.
😁

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 10 juli 00:37

Dersom vaskemasindøra ikke vil opp, sjekk sikringskapet...
Put den i minnebanken.
😁

(mann 46 år fra Oslo) on. 10 juli 00:38 Privat melding

Så vi skal putte vaskemaskindøra eller sikringsskapet i minnebanken?

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 10 juli 00:40

Jeg oppgraderte date, til kaffe med røyk.
😋

(mann 46 år fra Oslo) on. 10 juli 00:40 Privat melding

#NokEnTrådRedda,Puh!

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 10 juli 00:44

De henger sammen.
Sjekk sikringsskapet, før du river av døra.
Bare et memo.
Dersom noen skulle være så dumme, at de ikke skjønner hvorfor den døra sitter så jævli hardt.
😅

(mann 46 år fra Oslo) on. 10 juli 00:46 Privat melding

Jeg foretrekker institusjoner med en open door policy : )

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 10 juli 00:46

Burde sjekke lofilteret og. Putt i minnebank, osv.

(mann 46 år fra Oslo) on. 10 juli 00:59 Privat melding

Jeg sjekker lofilteret annehver dag. Og av en eller annen grunn grunn det alltid lyseblått.

#NavleloWorksInMysteriousButPredictableWays

(mann 46 år fra Oslo) on. 10 juli 01:00 Privat melding

.../er/ det alltid lyseblått...