Alle innlegg Sukkerforum

Rusiske Mailer??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sørlandet sø. 15 mars 2009 12:34

Her den siste tiden fått noen mailer direkte til min e-mail adresse fra rusisk jenter som påstår at de har vært inne på sukker å kikket??

Har noen erfaring fra hva dette er??
Nei har ikke svart på dette fordi det virker noe muffens.
Mailene er hyggelig å lese og mange flott bilder men føler det er bare for å være hyggelig i starten også kommer det spørsmål om penger snart?

Vett dere noe???

Mange takk.

(mann 49 år fra Østfold) sø. 15 mars 2009 12:41 Privat melding

Som denne eller? hehe
Fikk den i går...

Hei!

My name is Anna, My Kallenavn on www.sukker.no : annabr
I'm 26 years old and looking for a male aged between 30-55 years old.
if you have interest then answer me here, my email address is dianeroe@ymail.com.
Pls tell me about yourself your next letter and I will tell you more about me too.
I hope we can make us a friendship or something more:) I send you my photo and hope you send me some

Have a nice day,
Anna

Skjult ID med pseudonym sørlandet sø. 15 mars 2009 12:45

Dette fikk jeg:

Hello my dear stranger, I have visited a site : www.sukker.noMy dear, I the girl and me of 27 years, I would like to get acquaintedI search for the person for creation of family or friendship.In the age of from 30 - 50 years, singleIf you are interested by this acquaintance,You can write to me on my e-mail: yanatikhomirova@yahoo.comI apply on my letter a photo,I shall hope that you write to me and also will send me your photo.Also tell a little about itself.Yours faithfully Yana.

Er det folk som bare sitter å tuller og skal lure folk for informasjon og penger??

Skjult ID med pseudonym g25Bgo sø. 15 mars 2009 12:49

postordre på offensiven

Skjult ID med pseudonym koer sø. 15 mars 2009 13:08

Dette skriver sukker.no om dette i en tidligere tråd.

-----------------------------------------------------------

Mange Sukkerbrukere har fått disse spam-mailene, men det har nå også kommet fram at de samme spam meldingene er mottatt på adresser som aldri har vært registrert på Sukker. Noen av disse mottakeradressene har vært registrert på andre datingtjenester.
Det som trolig har skjedd er at spamlister, der mottakeradressene finnes, har blitt sjekket mot ”opprett- ny bruker” motoren til sukker. Hvis den finner samsvar med nye og tidligere e-postadresser så sier motoren ifra. Og spammerne kan med sikkerhet vite at e-postadressen er knyttet til og finnes på Sukker.

Hvis spammere klarer å knytte adressene på spam-listene sine mot spesielle tjenester så kan de rette sin ”reklame” og dermed oppnå større virkning. Her ble sukker nevnt i første setning for å oppnå troverdighet.

Vi har nå kodebeskyttet muligheten for å sjekke spamlister mot ”opprett ny bruker” registrene på sukker slik at denne typen sjekking ikke lenger er mulig.

Spammere fisker opp e-postadresser hele tiden fra nettet, og de fleste mottar noe spam. Mange har filtre som fjerner spam’en, men disse e-postene slapp igjennom siden de ble sendt fra nye adresser. Det er da viktig å rapportere mailene inn som spam slik at at spam filterne luker dem ut på normalt vis. De dette gjelder, og som føler seg plaget av dette, kan også bytte e-post på Sukker for å få en ”ren” email.

Vi ønkser ikke at måter å komme seg inn på nettsider blir et tema her på forumet. Dette ka gi inspirasjon og informasjon til hackere. Vi nevnte nå denne måten å skjekke e-postadresser på sukker fordi vi nå har beskyttet den ytterligere, men vil ikke dele mer informasjon av sikkerhetsmessig karakter på et åpent forum. Håper dere respekterer dette.

--------------------------------------------------------------------------------

Skjult ID med pseudonym gr8size sø. 15 mars 2009 13:10

De skal nok bare spanke deg litt! møt opp ;)

neida, styr unna sånt ^^ skumle greier

Skjult ID med pseudonym Bergenravn ma. 16 mars 2009 17:11

Fikk nøyaktig samme melding som Arve1968. Må kjempe mot fristelsen til å spørre "Anna" om hun virkelig tror at jeg er interessert i et forhold med en som åpenbart har brukt uhederlige metoder for å få tak i epostadressen min. For ikke å snakke om det at hennes egen adresse ikke tyder på at Anna er hennes virkelige navn.

Men å svare på den slags er selvfølgelig aldri en god idé.

Skjult ID med pseudonym Morpheon ma. 16 mars 2009 17:15

Jeg vet ikke helt.. Hvis noen elsker meg så høyt at de føler seg tvunget til å bruke uhederlige metoder for å få tak i epostadressen min, ville jeg jo bli litt rørt, da... snufs =)

Skjult ID med pseudonym Runne ma. 16 mars 2009 17:55

Har også fått disse og lignende mange ganger før. Det er bare å drite i dem. Lukter det fusk så er det det garrantert!

Skjult ID med pseudonym Space ma. 16 mars 2009 21:07

Og dere gutter klager over at dere aldri får brev!?? Det renner jo inn jo ;)