Alle innlegg Sukkerforum

Takk for hjerte?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gørl sø. 15 mars 2009 20:47

Jeg får i blant et gult eller rødt hjerte. Utover å gå inn på profilen til vedkommende, foretar jeg meg ingenting, så lenge det ikke følges av en melding. Det rare er at når jeg en sjelden gang setter gult hjerte selv, så blir jeg nesten litt skuffet over at han ikke kommenterer det, eller takker for det på en eller annen måte. Jeg ser at det er helt ulogisk. Hvorfor skulle jeg forvente en annen reaksjon enn det jeg selv gir? Jeg har ikke noe svar, bare registrerer at det er slik....

Skjult ID med pseudonym blåtrost sø. 15 mars 2009 22:28

Fordi jenter forventer at gutta tar mesteparten av initiativet... En av de tingene likestillingen ikke har rukket med enda...

Skjult ID med pseudonym undrende sø. 15 mars 2009 22:37

Om jeg får et hjerte av en jeg liker profilen til, enten teksten eller bildene, så sender jeg en melding. Det er ikke i tankene mine at det er gutten som BØR sende melding først.....

Skjult ID sø. 15 mars 2009 22:39

Hvorfor BØR gutten sende melding først.
Jeg vet at det ikke er det du mener "undrende". Men det virker slik at det er gutten som må sende melding

Skjult ID med pseudonym jente 30 sø. 15 mars 2009 22:40

Hva skriver man til noen som har satt hjerte på en? Hva er lurt å spørre om?

Skjult ID med pseudonym R sø. 15 mars 2009 22:41

Jeg synes at den som setter hjerte, burde ta kontakt i en eller annen form. Et hjerte, hva er nå det? Noen bruker det jo bare for å finne igjen profilen senere og det er jo ingen vits i å ta hjertene særlig på alvor, ettersom alle bruker de forskjellig.

Hvis noen gir meg et hjerte, men ikke sier noe i en mail på et eller annet tidspunkt, så er de ikke interessert nok eller for feige. Begge deler er uinteressant :-) Jeg ville ikke satt hjerte på noen uten å sende noen ord om hvorfor.

Skjult ID med pseudonym undrende sø. 15 mars 2009 22:42

... og det er det jeg mener :-) Jeg er av den oppfatning at gutten ikke er den som bør ta initiativet til kontakt, men det virker som om dette er en vanlig oppfatning blant mange.

En annen ting er hva guttene liker ... noen synes kanskje det er greit, liker det til og med, mens andre setter pris på å være den som "jakter" ;-)

(kvinne 42 år fra Oslo) sø. 15 mars 2009 22:46 Privat melding

@Undrende: Er det rart jeg blir forvirra og usikker på hva jeg skal gjøre? :)

Skjult ID sø. 15 mars 2009 22:48

@Isabjella.
Hvis jeg kan komme med et forslag.
Hvis en gutt får en melding fra en søt jente som deg så vil han gå å smile resten av den dagen og kanskje neste også.
Så jeg vil oppfordre deg og alle andre jenter til å skrive meldinger.
Jeg for min del ville absolutt satt pris på det.

Skjult ID med pseudonym undrende sø. 15 mars 2009 22:50

Kjære Isabjella:-)

Gjør det du føler er riktig for deg du! Men jeg tenker ; Om du kommer over en profil, en tekst du ikke kan motstå eller et smil du kan falle pladask for, så ikke nøl med å sende en melding :-) Jeg tror mange menn der ute er like avventende som mange av oss er, så da ville det jo være synd om en potensiell nydelig partner skulle forsvinne bare fordi det er to som ikke tør ta det første steget :-)

Skjult ID sø. 15 mars 2009 22:56

Dette med hjerter skal jo liksom være en oppfordring til mottakeren om å ta kontakt,
men min erfaring er at man svært sjelden får svar om man sender en melding tilbake.
Med mindre det kommer en melding fra den som har satt hjerte på profilen min, så foretar jeg meg ingenting...

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 15 mars 2009 22:58

Jeg kaster ikke bort tid på jenter som "gørl" som ikke setter et hjerte tilbake eller svarer med en kort melding. De som ikke svarer på hjertene, lar være av tre grunner:
1. De synes ikke profilen min var interessant, altså er de ikke interessert i meg.
2. De har så mye trafikk på profilen sin at de ikke engang har registrert mitt hjerte som nummer 228 i rekken. Å prøve å få disse til å konsentrere seg om meg og mine meldinger, er bare en øvelse i frustrasjon (snakker av erfaring her).
3. De er for feige eller late til å ta litt initiativ selv, noe som er en særdeles lite attraktiv egenskap. Det er ikke snakk om store anstrengelsen her, kun sette et hjerte tilbake, så tar jeg kontakt, eller skrive en kort setning tilbake, så jeg vet at interessen er til stede.

Jeg har heldigvis god erfaring med de som faktisk svarer på hjertene, og det blir som regel alltid date ut av det.

Skjult ID med pseudonym rambutan sø. 15 mars 2009 22:59

Endelig en raptus av selvinnsikt her inne.

Skjult ID med pseudonym Space sø. 15 mars 2009 23:09

Dersom jeg får et hjerte venter jeg alltid i spenning på at det skal komme en melding! :) Uteblir meldingen tenker jeg to ting:
1) Personen har satt hjerte for å huske at jeg kanskje var litt interessant.
2) Personen synes han har gjort sitt og venter spent på at jeg skal ta initiativet. Jeg tenker dermed at han er for sjenert eller lat til å gjøre noe mer ut av det. Noe jeg ikke finner attraktivt :(

Selv setter jeg så og si aldri hjerter. Sender melding om jeg liker noen :)

Skjult ID med pseudonym lars sø. 15 mars 2009 23:14

hjerter er vel ikke huskelapper... det finnes en funksjon som heter notat for dette..

Skjult ID med pseudonym undrende sø. 15 mars 2009 23:15

Svært så mange rasjonelle mennesker det var her inne da ;-) Som veier for og imot om de skal ta kontakt eller ikke, eller reflekterer for mye hva motivet til vedkommende er.

Hva med å følge magefølelsen - det du ønsker å gjøre? Om du kommer over en profil du synes er interessant, så skulle jeg tro du svarer på meldingen eller sender en selv?

Hvis ikke, så blir det vel ingen date heller :-(

Skjult ID med pseudonym gørl sø. 15 mars 2009 23:19

Sukk. Jeg forsøkte faktisk å ha et selvkritisk skråblikk i mitt innlegg. Dermed kommer "dere jenter" eller "jenter som gørl"...

Jeg har da aldri sagt gutten bør sende melding først? Jeg sender ofte melding først.

Wintermute: Din tilnærming er å ligge unna de som ikke handler slik du forventer.
Min tilnærming er å endre eget handligngsmønster. Dvs. Slutte å sette hjerte som ikke følges av en melding. Jeg liker jo meldinger best selv... Og helt ærlig: Har aldri fått "svar" på hjertene jeg har satt. Så jeg ser ingen grunn til å begynne å forvente det nå. Jeg bare registrerte en viss ulogisk skuffelse her et øyeblikk. Det må da være lov?

Skjult ID med pseudonym 4bidden sø. 15 mars 2009 23:22

Hva med bare å sette et hjerte tilbake? Det forekommer meg som den naturlige tingen å gjøre. Har begge satt hjerter så vet man at det er gjensidig. Hvis jeg har sendt et hjerte og ikke fått et tilbake, så tolker jeg det som en avvisning på samme linje som ikke å få svar på meldinger.. da sender jeg ihvertfall ikke noen melding.

Skjult ID med pseudonym undrende sø. 15 mars 2009 23:26

@ gørl

Glemte deg et øyeblikk jeg - beklager! Ble så engasjert i dette andre.
Men enig med deg - det er ingen logikk i det du føler, men så er vel ikke følelser logisk alltid heller?
Jeg er ikke redd for å sende meldinger, og setter gjerne hjerter i tilknytning til det, altså sammen med en melding eller etter at dialogen har kommet i gang.
Risikoen for å bli avvist er selvfølgelig i større grad tilstede når man er aktiv selv, men den sjansen tar jeg :-)

Skjult ID sø. 15 mars 2009 23:26

Glem disse hjertene, send en hyggelig melding istedet. Fungerer mye bedre :-)

Skjult ID med pseudonym gørl sø. 15 mars 2009 23:27

Nettopp, 4bidden! Derfor har du på en måte "brukt opp" sjansen for kontakt om du ikke får noe respons på hjertet. Og det var vel kanskje det som irriterte meg nå. Om jeg hadde sendt en hyggelig melding i stedet, ville mine sjanser for svar vært større.

Å sette hjerte tilbake føles nokså mye mer forpliktende (er interessert) enn å svare på noen innledende ord, og se hvordan kommunikasjonen utvikler seg...

Skjult ID med pseudonym blåtrost sø. 15 mars 2009 23:28

Enig med 4bidden. Setter jeg et hjerte på en profil, og får et tilbake, så sender jeg en melding. Hjertet tilbake inidkerer at jeg ikke kaster bort mye tid på å skrive et gjennomtenkt brev, for så ikke få svar engang.

Skjult ID med pseudonym gørl sø. 15 mars 2009 23:33

Hmm... Kanskje det faktisk er slik at jenter er "flinkere" til å sette hjerter tilbake? Mens gutter generelt er flinkere til å svare på meldinger? Kan jo tenkes... Som sagt - har sikkert satt minst 20 hjerter totalt, og aldri hørt noe tilbake (eller fått hjerte tilbake)
Men meldinger får jeg som regel (dog ikke alltid) svar på... Hmmm!

(mann 47 år fra Oslo) sø. 15 mars 2009 23:33 Privat melding

Jeg føler det omvendt. Å svare på et hjerte med et hjerte tilbake er bare å vise at det er mottatt og at man finner den andre akseptert. En melding er en sterkere interesseindikator... i mitt hode ihvertfall. Nå setter jeg så å si aldri hjerter selv, synes det blir litt for enkelt, men svarer med et hjerte tilbake noen ganger. Da kommer det somregel en melding ikke så lenge etterpå...

Svarte hjerter har jeg satt maaaange av men det er en helt annen historie :-)

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 15 mars 2009 23:40

@Gørl: Det var ikke meningen å henge deg ut spesielt, men jenter med samme instilling i denne tråden gir flere eksempler på hvorfor jeg ikke vil ta videre kontakt med dem. De har liten innsikt i at det faktisk er et meget stort flertall av gutter her inne, og at det faktisk er opp til dem selv å velge noen som kan være interessante for dem.

Det er mange som bare sitter og venter på en gavepakke i form av hjerte + lang og velskrevet melding, med tilhørende perfekt profil og bilder. Disse er ofte samme typen som forventer det samme i hverdagen, alt skal bare ramle på plass Tror de færreste menn orker dette i lengden.

Det heller ikke de som har satt hjerte, som er de sjenerte eller late. De har tross alt tatt første steget. Får jeg et hjerte tilbake, har jeg ikke noe problem å bruke opp kvoten min på antall tegn i en melding til ei jente. Jeg legger bare ikke den anstrengelsen i noe, når jeg ikke vet om jeg engang får svar.

Hvis en gutt prøver å få øyekontakt med deg på byen, og du ikke møter blikket, men snur deg vekk. Forventer du da at han skal komme bort og sjarmere deg i senk?

Skjult ID sø. 15 mars 2009 23:47

Jeg har fått 4 gule hjerter.
Selv har jeg satt 1 gult hjerte.
Har også satt 71 sorte hjerter. Dette er på damer som ikke har giddet å besvare meldinger som jeg har sendt. Så nå begynner det å bli tynt i søket i mitt nærmiljø.

Skjult ID med pseudonym gørl sø. 15 mars 2009 23:48

Jeg er enig med deg i det, Wintermute. Jeg ville også sendt en god melding om jeg hadde fått et hjerte tilbake. :-) Når så ikke skjedde, angret jeg at jeg ikke sendte melding i stedet, vel vitende om at mange (inkludert meg selv) ikke legger så stor vekt på hjerter. Det blir for lettvint, som 4bidden sier. Vel, da fikk jeg ved hjelp av denne tråden klarhet i hva jeg selv så på som ulogisk i innledningen. Så takk skal dere ha! Heretter skriver jeg melding om jeg har noe på hjertet... (bra ordspill, hva? :-)

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 15 mars 2009 23:51

...dessuten, hvis du ikke får respons på hjertene dine, så er det vel bare å tolke som at de ikke er interessert i deg? Ut fra tidligere diskusjoner, så har det vist seg at menn er langt mer bevisste i bruken av hjertene.

Hvis du derimot setter hjerte tilbake på noen som har merket deg som interessant, er sjansene store for at du får svar tilbake. De som ikke svarer da, er som regel opptatt med noen andre for øyeblikket.

Skjult ID med pseudonym R sø. 15 mars 2009 23:54

@ Wintermute - Hvis man er interessert nok til å sette et hjerte, så kan man vel for pokker sende en kort mail ved siden av? Er det slik at du ikke gidder å bruke energi på å sende en mail, før du ser at hjertevennen gir deg respons på noe vis, når det faktisk er du som vil ha kontakt? Er det rart jeg ikke skjønner sjekkespil...

Skjult ID med pseudonym gørl sø. 15 mars 2009 23:58

Joda. Men du vet, vi har fire måter å vekke noens interesse her på. Det er relasjonstesten, bilder, profilteksten og meldinger. Når man setter hjerte i stedet for å skrive, bruker man bare tre av fire mulige virkelmidler til å vekke interesse. Og den fellen gikk jeg i nå. See?

(mann 47 år fra Oslo) ma. 16 mars 2009 00:00 Privat melding

@skjult id

Du er klar over at du skyter deg selv i foten med å sette svarte hjerter på de som ikke svarer?

Det kan være mange grunner til at noen ikke svarer. Det har ikke nødvendigvis noe med deg å gjøre... kan hende de svarer med glede om et par uker hvis du svelger din egen stolthet og prøver igjen.

Jeg har satt noe sånt som 1500 svarte hjerter men da på de JEG ikke er interessert i, ikke de jeg TROR ikke er interessert i meg.

Du kan kanksje si at jeg bruker mangel på svarte hjerter som gule hjerter. Hvis jeg går ut av en profil uten å ha satt svart hjerte, så er det fordi den KAN være aktuell...

Skjult ID med pseudonym 4bidden ma. 16 mars 2009 00:06

...og hvorfor er det så fort gjort å glemme å huke av i anonymboksen? :-)

Skjult ID med pseudonym gørl ma. 16 mars 2009 00:09

Og wintermute.

For å bruke ditt eksempel - om en gutt forsøker å få øyekontakt på byen, så legger jeg ikke så mye vekt på det heller, og det kan godt tenkes jeg snur meg bort om han stirrer... Han kan jo være opptatt og bare flørter litt med blikket for alt jeg vet. Om han ikke har lyst / tør å komme bort og ta kontakt, kan det i grunn være det samme. Venter han at jeg skal komme bort? Jeg ser på gutter og smiler stadig vekk, jeg. Trenger da ikke bety noe som helst... Jeg venter i alle fall ikke at de skal komme settende om jeg ikke foretar meg mer enn å kikke litt i deres retning... Det blir, i likhet med hjerter, for enkelt.

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 16 mars 2009 00:13

@R: Jeg sender da av og til meldinger også, men de meldingene drukner som regel i mengden. Ved å bruke hjertene, siler jeg ut de som er litt ekstra interessert i min profil. Det koster selvsagt ikke noe å sende en "hei, hvordan går det?" eller annen svada, men selv om man får et svar tilbake, vet man ikke om hun svarer for å være høflig eller fordi hun faktisk er interessert.

Det er ikke snakk om å gidde, og din holdning med "at det faktisk er jeg som vil ha kontakt", er grunnen til at jeg unngår dere. Mitt mål her inne er ikke bare å oppnå kontakt med hvem som helst. Jeg vil ha kontakt med noen som også viser interesse for meg, basert på det jeg skriver i profilen.

Skjult ID med pseudonym -----{@ ma. 16 mars 2009 00:15

* Kvinnene er skapt for å bli elsket ikke for å bli forstått (Oscar Wilde )

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 16 mars 2009 00:23

@gørl: Tror du må snu dette litt på hodet for å skjønne hvordan jeg tenker. La oss si du oppdager en gutt på byen som *du* synes er veldig kjekk, og som *du* veldig gjerne kunne tenke deg å komme i kontakt med. Han ser på deg, ser du da vekk? Unngår du helt å møte blikket hans på grunn av alle de tingene du nevner?

Det er hele greia, sett fra min side. Hvis jenta er interessert nok, møter hun blikket mitt.

Skjult ID med pseudonym Pixie ma. 16 mars 2009 00:24

Sant det 4bidden, hadde vært mye enklere om man var anonym som default:-)

Jeg setter sjelden hjerter selv med mindre det er for å svare på et hjerte jeg har fått. Jeg sender mye heller en melding når jeg finner en interessant profil! Det er mange som har satt gult hjerte på min profil uten å ta kontakt, selv etter at jeg har vært innom profilen og eventuelt satt hjerte på dem... det får meg til å tenkte at de bruker hjertene som merkelapper, at de ser på meg som litt interessant men ikke verdt en mail. Og da er det vel ikke egentlig grunn til å tenke mer på dem?

Skjult ID med pseudonym R ma. 16 mars 2009 00:26

Wintermute, du sier : "Det er ikke snakk om å gidde, og din holdning med "at det faktisk er jeg som vil ha kontakt", er grunnen til at jeg unngår dere. Mitt mål her inne er ikke bare å oppnå kontakt med hvem som helst. Jeg vil ha kontakt med noen som også viser interesse for meg, basert på det jeg skriver i profilen."

Hvem som helst er da sannelig ikke heller mitt mål. Men det er mange hvem som helst innom profilen og dersom du skal ha noen mulighet til å skille deg ut fra de, så er da det beste å sende en velformulert melding avgårde til den du vil skal oppdage deg, som du har oppdaget henne? Hvis jeg ønsker kontakt med noen, så prøver jeg på en klar måte å oppnå kontakt. Dette forventer jeg også fra menn som ønsker kontakt med meg. Det går da under dette med å ta ansvar for egen situasjon, skulle jeg tro...?

Jeg skjønner hvor du vil, tror jeg, men jeg mener bestemt at man må vise at man er seriøs når man tar kontakt (dersom dette er hensikten selvsagt) slik at man ikke forsvinner i "gule hjerter-haugen" eller i "Hei, snakke?"-haugen med mail som hoper seg opp i søppelkassen...

Skjult ID med pseudonym gørl ma. 16 mars 2009 00:39

Wintermute.
Det var den settingen du beskriver jeg så for meg. Svaret mitt er det samme. Jeg kan godt møte blikket ditt - men jeg legger liten vekt på et blikk i min retning alene. Så for å trekke en paralell - Å snu meg demontrativt bort, vil være som å sette sort hjerte. Og spasere mot deg, er som å sette et gult tilbake. Å bare møte blikket ditt, er omtrent som å observere et gult hjerte uten å verken avvise eller motsatt. Om ingen foretar seg noe, skjer det som kjent ingenting... (For et blikk du må ha forresten! ;-)

Skjult ID med pseudonym gørl ma. 16 mars 2009 00:45

Enig med R i at jeg med et hjerte får en følelse av at " du er OK nok til et hjerte, men jeg gidder ikke legge mer i det". Og hvor inspirerende er det? Det står for øvrig i min profil at jeg svarer på meldinger, så da er det vel ingen unnskylding?...
Men bruker uansett ikke de virkemidlene man har... Og den som taper på det, er jo bare en selv...

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 16 mars 2009 00:50

@R: Der har du greia. Jeg har skrevet *mange*, om ikke alltid velformulerte, så i hvertfall utfyllende meldinger. Eventuelle svar på disse indikerer ikke noen genuin interesse fra mottaker, og jeg har brukt mye tid på brevutveksling som bare har dabbet ut i ingen ting.

Jeg har derfor funnet ut at dette er det beste for meg. Jenter som sender meg en melding eller setter et hjerte på min profil, og de som besvarer mine hjerter, er de som jeg har oppnådd såpass stabil kommunikasjon med at det har resultert i dater.

Hvis jeg bare skulle satse på meldingene jeg sendte, ville jeg sannsynligvis ennå hatt til gode å få en eneste date her inne.

Skjult ID med pseudonym R ma. 16 mars 2009 01:04

Wintermute - I see where you're coming from. Utfyllende meldinger som resulterer i blabla-svar er ikke noe å gå videre på. Jeg mener fortsatt at den som sender hjerte, får sende noen ord som selskap, men jeg håper uansett din metode vil funke for deg på sikt :-) Det er snart vår og lysten våkner - lykke til med fortsatt dating, W ;-)

Skjult ID med pseudonym gr8size ma. 16 mars 2009 06:32

hat fått ett gult hjerte jeg, av 72 personer som har sett profilen min :P yeees.. i'm uglehh

Skjult ID med pseudonym R ma. 16 mars 2009 12:23

Det er mulig, men jeg tror heller det handler om at det bare er 72 som har sett profilen din.... Vent til du hr vært her en stund, så kommer det nok flere hjerter :-) forhåpentligvis i selskap med mail.