Alle innlegg Sukkerforum

Hjerterød og hjertegul fortell meg

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sorry;.-) ma. 16 mars 2009 00:24

som når jeg stirrer inn i øynene til min venns labrador- slik ser vel mine øyner ut nå :-) halen henger litt ned nå, hun sviktet meg. Nei ikke min venns Labrador men hun med den nesten perfekte profilen, hun som satte ett rødt hjerte på meg(svarte med ett tilbake) hun som fikk meg til å bli superbruker så jeg kunne nå henne. Hun jeg fortalte alt dette- hun er borte, profilen er slettet! Var hun gift og mannen oppdaget henne mens hun skreiv det mest fantastiske /hengivne svar til meg, svaret hun pusset og rettet på i ukesvis. Tok ahn henne, drap henne i sjalusiens villskap, parterte henne og gravde henne ned på ekebergsletten.. Jeg sitter med et glass rødvin må tømme det først så ringer jeg politiet - De å bare sjekke, hun var jo så vakker, nydelige konturer av ansiktet , håret og den beige boblevesten hun hadde på seg. .. eller gadd hun ikke svare, at hun synes at meldingen min var komplett dustete, så full av dusterier at hun slettet profilen, ? eller at det var slik at hun hadde en mann og han tok henne..

det er så enkelt jkjære deg, du som får eller gir en hjerte, ta den bort om det var feil- send en melding- en standarfrase som sier beklager, men jeg går nok i en annen retning- eller noe slikt - vi er her fordi vi søker noen som skal gi oss detderre du vet- det vi ønsker oss, det vi mener selv vi mangler - det kan jo være den du drømmer om som du sårer- ha en aldeles fantastisk kveld/natt

han du veit som aldri...

Skjult ID med pseudonym 4bidden ma. 16 mars 2009 00:44

Oioioi.... her vet jeg virkelig ikke hvor jeg skal begynne. Dette høres ut som en case for psykologen din?

Bare forstå at det er ikke du som har blitt avvist, det er noen ord og evt noen bilder på en dataskjerm. Det er ikke sikkert at den du sendte mailen til er damen i boblevesten en gang, men kanksje enn gutt på 17år med en litt merkelig form for humor. Hvem vet? Ergo ikke ta det personlig... det dreier seg ikke om deg som person.

Skjult ID med pseudonym ripsbæra ma. 16 mars 2009 02:33

huff da....her inne gjelder vel ordtaket: Vil du være med på leken må du tåle steken....det svir å bli sviktet, men du er vel ikke førsten og heller ikke sisten. Ikke ta det personlig, mange tar dette som en lek og for å få oppmerksomhet og mere selvtillit. Bedre lykke neste gang...trur ikke den finnes her jeg da

Skjult ID med pseudonym sensuella ma. 16 mars 2009 03:01

Tror nok du bør være mer avslappet hvis du vil bli kjent med damer gjennom nettet ettersom man kan ikke forvente noe før man faktisk har blitt kjent over en periode ute IRL. Du sier du føler deg sviktet og da spør jeg hvorfor? Det var vel ingen som tvang deg til å bli supermedlem her inne. Det kan bare være så enkelt at dama mistet interessen for deg hvis du ble noe ivrig og kanskje la mer i den kontakten enn hva hun selv gjorde. Viser man for mye interesse forsvinner spenningen og rake motsetningen så mister man interessen, og man bør finne en middelvei/balanse.

Det er ikke lenge siden en fyr som mailet meg ble noe vel ivrig, og da jeg ikke svarte på en måte som han ville så kom beskyldningene på rekke og rad. Det var direkte person angrep og personen fremsto jo som en sykelig sjalu person og selvfølgelig rygger man da. Jeg sendte likevel en melding at dette fant jeg meg ikke i å få slike usanne beskyldninger slengt etter meg og han fikk en høflig avvisning, og siden fikk han et sort hjerte.

Skjult ID med pseudonym g25Bgo ma. 16 mars 2009 04:47

Bra Sensuella =)
Hehe..

Og du trådstarter.. Hehe..
Lykke til videre.. Dette er et kaldt kjøttmarked, hvor ikke noe er som det later til..
Et kjøttmarked uten kjøtt. Hadde cybersex vært ordentlig utviklet, hadde nok det vært greia her inne ;-P

Hvor mange ganger tror di M Jordan har bommet på nettet ? Tror du han legger seg ned og blør for det ? Nei, han blir bedre.. Jo flere damer som dumper en, jo bedre sjekker blir man :)

Å bli dumpa her inne er vel ikke verre enn å få "nei" på spm til hvem som helst om de ønsker et drops, eller en tyggis.

Skjult ID med pseudonym sensuella ma. 16 mars 2009 05:32

Man prøver å være noe høflig når man skal avvise folk, men enkelte mennesker er det ikke mye håp for rett og slett. Det store flertallet takler å bli avvist uten å bli ufine, men av og til støter man på noen som ikke helt har selvkontroll når det kommer til vanlig høflighet og folkeskikk. Et eksempel fra i natt på et annet nettsted.

En fyr som tar kontakt og sender meg masse meldinger både i innboks og i GB( gjestebok ) og jeg sier at han er ikke helt min type, men typen tar ikke et nei og bare fortsetter og vil høre hva slags type menn jeg liker. Han beklager også at han ikke er den type mann jeg liker, og hvorfor skal man beklage det og det sa jeg også til han. Når jeg svarer på hva slags type menn jeg liker så kom dritten og spydighetene. Da svarte jeg dette før han ble satt på ignorerlista.

" Vet du hva nå synes jeg faktisk du begynner å bli slitsom og noe patetisk. Ikke mitt problem at du ikke takler en avvisning, og dessuten ikke spør om et ærlig svar når du faktisk ikke takler å høre sannheten. Vi setter like godt en strek her ettersom jeg gidder ikke å ha en dialog med noen som er ufine og ikke har noen selvinnsikt. "

Skjult ID med pseudonym undrende ma. 16 mars 2009 08:16

@TS

Som jeg skjønner deg godt..... hadde en lignende opplevelse med en mann, som jeg fikk god kontakt med, som plutselig deaktiverte profilen sin uten å si ifra. Ja, det føltes som et svik, og jeg forstår at det var irrasjonelt, men følelser er irrasjonelle og de er vonde når de kommer.
Jeg har heldigvis lært, og prøver nå å la være å legge for mye i den kontakten man har med den man skriver med, men det er jo ikke bare lett, når man føler man oppnår en spesiell kontakt med noen.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 16 mars 2009 10:42

@TS Jeg tror ikke du behøver å være redd for at hun slettet seg herfra fordi du sendte en dustete melding. Om hun virkelig syntes du var dustete, ville du fått sort hjerte. Og det fikk du vel ikke? Skjønner godt at det er kjedelig at noen man drømmer om plutselig er borte, men trøsten får være at det neppe hadde noe med deg å gjøre...

Skjult ID med pseudonym gabriel43 ma. 16 mars 2009 12:27

Jeg ser du skriver den perfekte profil, det er mulig, men jeg tror det ikke er så mange profiler her inne som stemmer men den som gjemmer seg bak.
Etter å ha lest og sett igjennom en del profiler og bilder, og ikke minst her inne på forumet, heheh så synes jeg det er ganske morsomt:)) her er det ikke mye som stemmer......

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 16 mars 2009 14:22

@Gabriel43.
Hvem sikter du til i ditt siste innlegg? (12.27)

Skjult ID med pseudonym gabriel43 ma. 16 mars 2009 17:46

Hei Lilleulv :))

Hehehehe, ja du, det ville blitt en lang liste:))

Vem spør:))

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 16 mars 2009 18:00

Heisann gabriel43!

Om du har satt meg på den listen din, kan det være en av to mulige årsaker:
1. Du har tolket det jeg har skrevet feil - alternativt at jeg har uttrykt meg klønete i kombinasjon med at du projiserer innholdet
2. Jeg eier ikke selvinnsikt på noen som helst måte og lever i en drømmeverden uten sidestykke i verdenshistorien

....fordi jeg føler vel ikke egentlig at jeg snakker usant i profiltekstene mine, selv om ordene er langt fra perfekte ...

Med ønske om en deilig kveld :-)

Skjult ID med pseudonym Morpheon ma. 16 mars 2009 18:08

Jo mer jeg tenker på det, jo mer føler jeg meg som en vegetarianer på kjøttmarkedet =)

Skjult ID med pseudonym gabriel43 ma. 16 mars 2009 18:11

hehe Dette skulle jeg lagt som et eget innlegg:))

Hei Zitelle :))

Jeg har da ingen liste,heheheheh og hadde det vært noen liste, tviler jeg sterkt på om du hadde stått på den:))

Ønsker deg også fantastisk helg:))

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 16 mars 2009 18:18

*Klør meg i huet...........hvilken dag er det i dag, hvilken dag er det i dag......er det......jah.....det er......*

Skjult ID med pseudonym gabriel43 ma. 16 mars 2009 18:20

:))))))

Tror jeg traff spiker`n, på hode

Skjult ID med pseudonym sensuella ma. 16 mars 2009 18:32

@ gabriel43

Det var snakk om å generalisere i følge ditt eget syn, og da virker det for meg at du har vært noe uheldig i ditt valg av damer her inne og de du har truffet. Kanskje de tenker det samme om deg? Man kan jo ikke si at en profil ikke stemmer overens med personen bak profilen før man faktisk har blitt kjent IRL. Har du truffet så mange damer her på sukker?

Vet ihvertfall at for egen del så får jeg ofte tilbakemelding på at profilen stemmer veldig godt med hvordan jeg er som person, og det er venner av meg som sier og de kjenner meg også best. Det er det viktigste for meg og ikke hva en tilfeldig fremmed fyr måtte mene om min profil som faktisk ikke kjenner meg. En fremmed fyr her inne gjør jo ikke det kun utifra å lese profilen eller å se på bildene. Vi er jo forskjellige som mennesker og alle danner sin egen mening utifra egne krav og ønsker, og dermed blir også tolkningen av en profil ganske så forskjellig utifra hvem du spør. Ved kun å betrakte en profil blir kun et førsteinntrykk og det er selvfølgelig viktig, men poenget mitt er at man kan ikke påstå at profilen ikke stemmer med personen bak profilen før man faktisk kjenner personen.

Det er vel mulig TS syntes den dame profilen var perfekt i forhold til hva han søker og ønsker i en partner og at førsteinntrykket var perfekt, men dessverre for TS så la personen ned profilen og ingen vet jo hvorfor unntatt damen selv. Det kan jo ha vært mange grunner til det, men jeg er av den oppfattningen at hvis man har hatt god kontakt med noen så bør man av ren høflighet ihvertfall si ifra at man legger ned profilen eller si at man ikke er interessert.

Skjult ID med pseudonym gabriel43 ma. 16 mars 2009 21:03

Godt svart Sensuella :))

Ja det er fult mulig at mange sikker tenker det om min profil også,:)) det er jo det jeg ville frem til.

Jeg har fått snakket med noen hyggelige mennesker her inne, og truffen noen spennende tastere :))

men hadde jeg fortalt deg hvorfor jeg er her inne nå ville du ikke ha trodd meg:)).

Men jeg synes det du skriver, stemmer mye:).

Skjult ID med pseudonym sensuella ma. 16 mars 2009 21:29

@gabriel43

Vi alle er her vel for en eller annen grunn. Noen kanskje litt mer seriøse enn andre, men det får være helt opp til hver enkelt å bestemme selv hva de søker her inne. Jeg hadde vel ikke hatt noen grunn til å ikke tro på det du sier når jeg ikke kjenner deg...:)

Skjult ID med pseudonym gabriel43 ma. 16 mars 2009 22:07

ja det er mange grunner for at jenter/damer og gutter/menn er her inne, nå har jeg snakket med en del menn/gutter og kvinner/jenter her inne, og ja helt klart at de har forskjellige grunner for å være her.:)) å det synes jeg er flott, for dem.

Og kjære deg hva du søker, har da ikke jeg noe med, ønsker deg oppriktig all lykke.
Tar man seg litt tid å lese forumet her inne, så tror jeg man vil få mye svar:))

Du skriver det jo selv sensuella :))