Alle innlegg Sukkerforum

Ga ektefølt kompliment - fikk sort hjerte

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gørl ma. 16 mars 2009 22:34

Akkurat nå leste jeg en profil med en søt anektote fra hans liv. Jeg skrev at en som gjør noe sånt må være et godt menneske. Ikke noe mer enn det. Fikk tilbake: Koselig at du synes det. Men du er ikke min type. Lykke til! Pang - og der kom det sorte hjerte. Hjelp! I dette tilfelle ville jeg først og fremst uttrykke min sympati. Dermed ble jeg svartelistet... Synes det er rar oppførsel. Hva mener dere? Er gutter også plaget med jenter som aldri gir seg?

Skjult ID med pseudonym yeehaw ma. 16 mars 2009 22:37

Har opplevd dette flere ganger: Du gir en oppriktig og positiv repons på et eller annet i profilen (som faktisk ikke er ment som et sjekketriks). Så får du døra i fjeset.

Til å begynne meg ble jeg litt sjokkert og fornærmet, nå synes jeg (nesten) synd på dem. De er sosialt klønete og det er usjarmerende.

Skjult ID med pseudonym meg ma. 16 mars 2009 22:42

svaret er enkelt...
gutter flest vil ha det på den måten, mens damene ofte foretrekker ikke noe svar fremfor avslag og svart hjerte.

Så du skal ikke bry deg så mye om dette. Tanken var nok god fra hans side også :)
Og siden han ikke er intereressert så går du bare videre til neste.
Men for all del...husk å gjør det samme til gutta. Det er de de foretrekker........

Skjult ID ma. 16 mars 2009 22:48

Spørsmål til jentene.
Hvis du får en melding og ikke besvarer, da antar jeg at du ikke er interessert og vil heller ikke ha flere meldinger fra denne personen. Er det da ikke like greit at den mannen da setter sort hjerte på de damene som ikke svarer. Eller er det slik at du faktisk kan tenke deg til å svare en annen gang?

Skjult ID med pseudonym hmm ma. 16 mars 2009 22:49

Ikke alle gutter som foretrekker sort hjerte da. Et avslag er nok:-)

Skjult ID med pseudonym meg ma. 16 mars 2009 22:54

@hmm
Det med sort hjerte er fordi at en litt for stor del av den mannilige delen ikke tar ett nei for ett nei. Da er det svarte hjertet fint å ha :)

Skjult ID med pseudonym truseløs ma. 16 mars 2009 22:54

Er det noe å syte for dette da, er de ikke intresserte så er de ikke det....Er greit for din og hans del å ikke være på hverandres lister om den ene parten ikke er intressert....
Folk vil jo helst treffes etter en mail og så finne ut om det er noen kjemi på første daten...
Hoved delen av menneskene her inne er jo ikke her for å få nye venner....

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 16 mars 2009 22:58

Synes en slik atferd som TS opplevde er helt talentløst - det må da kunne gies en slags grace period, slik at motparen/den aviste kan si lykke til tilbake. ¨Og et kompliment betyr ikke nødvemdigvis at man sjekker, noen ganger kan det være grunner til at det uansett ikke er aktuelt men man får bare lyst til å si noe som en spontan reaksjon (som at "haha, veldig morsom profil").

Men noen er bare hyggelig hvis det der og da er noe "in it" for dem. De ser ikke at verdien av å være hyggelig ellers. Men vedkommende fremstår som både ufølsom og sosialt klønete. Du kan være garantert at samme trekk ved perosnligheten som fører til noe slikt, slår tilbake på vedkommende i andre sammenhenger.

Skjult ID ma. 16 mars 2009 23:08

Ikke svar = sort hjerte

Skjult ID med pseudonym truseløs ma. 16 mars 2009 23:10

@Sensuella

Synes du bare burde la ham stå uten noe hjerte jeg.....
Kan jo hende at han bare skrev med mange på akkurat det punktet eller no'....... ;-)

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 16 mars 2009 23:14

sensuella, kan godt være han bare ikke skjønte bæret og at stotlheten fikk en knekk - han kan t.o.m. ha følt seg brukt. Men like mye som du kunne fortalt, så kunne han jo ha spurt. Alt asnvaret er ikke ditt. Noen menn mener at det rette gått smooth fra første øyeblikk, og ser du ikke hvor bra fyren er ved første anledning så er det ditt tap. Men da er de umodne og det ville ikke gått i lengden ilkevel hvis de ikke tåler en liten kneik i starten.

Ang hejrter... Jeg føler ikke for å sette sort hjerte på noen, med mindre de oppfører seg ufine (mot meg eller venninner).
Selv om jeg har kommunisert at den ekstra lille kjemien manglet, så føler jeg ikke for å usynliggjøre noen - da er det heller opp til dem. Innser at det er en effektiv måte å rydde i listene på, men jeg får meg ikke til det. Med mindre jeg vet at fyren har oppført seg som en idiot overfor noen jeg kjenner godt, eller meg selv.

Skjult ID med pseudonym VIPS! ma. 16 mars 2009 23:43

Til TS
Han skrev jo faktisk "Koselig at du syntes det" for så å følge opp med at du ikke var hans type jente og ønsket deg lykke til. Han svarte hyggelig som takk på mailen men ønsket ikke mer kontakt ref. avslutningen. Hvorfor er det så vanskelig å forstå? Ville du sende masse mail frem og tilbake før å spørre hvorfor han ikke var interessert og at du ikke sendte melding for å sjekke han opp?? Det er tross alt en datingtjeneste dette her, og er man ikke interessert så er man antageligvis heller ikke interessert i å få seg nye brevvenner.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 16 mars 2009 23:44 Privat melding

Når jeg ser et sort hjerte så tenker jeg at det ser ut som en liten halspastill, en bitte liten Doc.

Skjult ID med pseudonym Pixie ma. 16 mars 2009 23:48

Hehe, herlig SteinR:-)

Skjult ID med pseudonym R ma. 16 mars 2009 23:49

Herregud, Stein.... Du er cirka 10 ganger kjekkere når du smiler! :-) Behold det bildet, er du snill, så man har noe pent å se på!

Skjult ID med pseudonym gørl ma. 16 mars 2009 23:56

Vips!
Neida. Det er ikke vanskelig å forstå at jeg ikke var hans type. Det sa han med klare ord. Men det er som Vibe sier: Jeg gis ikke engang mulighet til å si Lykke til tilbake og avslutte det hele på en hyggelig måte. Det er en kjent sak at enkelte menn ikke tar et avslag for et avslag og argumenterer videre. Og siden dette har vært brukt som argument for å sette sorte hjerter sammen med avslag lurte jeg på om gutta også var plaget med at jentene ikke gir seg?

Og i blant har en rett og slett lyst til å være hyggelig uten noe mer. Jeg synes det er lov, og ville ikke svartelistet noen der og da. Om han hadde ventet noen dager med det sorte hjertet og i alle fall til jeg hadde lest svaret og hatt mulighet til å si noe hyggelig tilbake, (altså når dialogen har opphørt) hadde et sort hjerte vært helt greit å få.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 17 mars 2009 00:07 Privat melding

Det var hyggelig sagt, jeg tror de aller fleste lyser opp når de smiler,

Skjult ID med pseudonym cirkel ti. 17 mars 2009 00:08

Jeg er ganske ny her inne, og helt tilfeldig kom jeg over dette diskusjonsforumet. Og havnet på dette med "sorte hjerter". Jeg har skrevet om en profil var interessant eller svært interessant, og i begynnelsen ante jeg ikke at det medførte røde og gule hjerter.

Jeg har krysset av i boksen "ikke interessert" en rekke ganger i det siste, bare for å sile ut og på profiler jeg har besøkt så har jeg noen ganger satt sorte hjerte. Men jeg ANTE IKKE før nå, at det kom et sort hjerte, jeg trodde det ble en liste til meg av hvis jeg neste gang besøkte vedkommendes profil, eventuelt, så ville jeg forstå at det var en grunn til at jeg skrev "ikke interessert". Jeg ville aldri gjort dette om jeg visste at vedkommende fikk et sort hjerte. Det betyr at jeg antageligvis har såret en del menn uten at det har vært min intensjon!

Skjult ID med pseudonym gørl ti. 17 mars 2009 00:12

@meg

Du sier gutta foretrekker en så kontant beskjed som avslag fulgt av sort hjerte dersom man ikke er interessert. Gjør de virkelig det? Er ikke det å bli tolket som en mulig kverulant før man får sjansen til å vise at man ikke er det? I blant har jeg da fått hyggelige lykkeønskninger tilbake. Det setter jeg pris på. Da vet man at det er no hurt feelings. Ingenting er vel bedre enn det?

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 17 mars 2009 00:21

@TS
Jeg skjønner hva du mener, men hvis man hele tiden skal motta svar på avslag så fylles postboksen seg ganske fort opp, og man får ikke lest/sendt de mailene man faktisk vil lese/sende. Jeg syntes nå det er helt greit å gi et sort hjerte etter å ha takket for mail og gitt et avslag.

Og ja, noen mottar faktisk 30-50 mail daglig, og når man da skal svare på alle mail på en høflig måte OG motta svar på høflig avslag så skjønner du kanskje at det kan bli litt too much?

(kvinne 40 år fra Akershus) ti. 17 mars 2009 00:22 Privat melding

@cirkel

Det som skjer når du setter et sort hjerte på noen er at dere får en match på under 70 (fordi du har satt han som uinteressant) dermed kommer ikke din profil opp når han søker etter matcher. Han ser ikke at du har satt sort hjerte på han, bare at profilene deres ikke matcher. Han vet dermed ikke hva som er årsaken til at matchen er under 70. Han kan søke på nicket ditt og profilen din kommer opp (om ikke du har sperret for match under 70) men han kan ikke sende mail til deg. Fjerner du det sorte hjertet kommer evt matchtallet deres opp igjen og han kan maile deg...Så du trenger nok ikke å bekymre deg for om du har "såret" noen...;-)

Skjult ID med pseudonym gørl ti. 17 mars 2009 00:34

Vips! Jeg skjønner hva du mener også. Jeg hadde ikke tenkt å svare noe på denne meldingen. Jeg ga jo bare fyren et kompliment for noe litt rart og fint han hadde gjort. Han svarer høflig, men legger til at han ikke er interessert. Det er mer enn "sort hjerte" godt nok for meg. Han trenger da ikke markere så tydelig at man ikke vil høre noe mer fra min kant? (Og jeg tviler på at akkurat han får 50 mail om dagen :-) Det får meg til å føle meg litt utidig og pågående. Og det er jeg virkelig ikke!

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 17 mars 2009 00:38

@lillenine: Som nevnt over, stemmer det ikke at folk ikke ser at du har satt sort hjerte på dem. Jeg ser f.eks det sorte hjerte du har gitt meg klart og tydelig ;) Jeg setter faktisk stort sett kun sorte hjerter på de som har satt sorte hjerter på meg først. Da veit jeg litt hvor landet ligger, og vet hvem jeg skal unngå på sukkerfester f.eks.

Skjult ID med pseudonym fersking ti. 17 mars 2009 00:38

Det var meg som trådstarter refererer til, og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke aner hvordan dette fungerer i det hele tatt. Har vært på sukker i veldig kort tid og det har allerede blitt mye meldinger fra mange ulike jenter, så i dag faktisk begynte jeg å sette "ikke interessert" på - ja nettopp - ikke interessante profiler fordi jeg trodde det ville hjelpe meg å "administrere mailboksen", og bruke tiden min her inne mer effektivt for å si det sånn. Ikke i min villeste fantasi ville jeg finne på å "sende sort hjerte" til noen som bare sender en hyggelig melding, og jeg er veldig lei meg for at gørl oppfattet det slik. Jeg skjønte ikke engang at dette ble vist for vedkommende i det hele tatt, eller at det skulle bli tatt ille opp.

Og da må noen være snill å forklare meg:
- hvordan ser man om noen har "satt sort hjerte" på seg?
- er det noen bedre måte å sortere interessante / mindre interessante profiler på?
- finnes det et dokument noe sted som forklarer stedets nettikette - de uskrevne lover som tråden synes å enes(?) om?

Forøvrig er jeg hjertens enig med de fleste i forumet om at de samme prinsipper om høflighet og mellommenneskelig omtanke gjelder her inne som IRL, uansett om man er ute etter forskjellige ting eller ikke. Vær nice og hyggelige ting vil komme den andre veien også!

(kvinne 40 år fra Akershus) ti. 17 mars 2009 00:49 Privat melding

@wintermute

ler meg ihjel..sorry ass....nå veit jeg ikke helt grunnen til at jeg har satt sort hjerte på deg da,for jeg vet ikke hvem du er....men du er ikke den eneste som har fått sort hjerte...oj,det hørtes kjipt ut,men faktum er at jeg hadde veldig mange høye matcher (er ganske rund,så har ikke sånn veldig mange absolutte krav) så jeg satt en kveld her og luka ut en del, de fleste pga alder...og endel pga av feil øyefarge (hvor snodig det enn høres ut);-)

Skjult ID med pseudonym truseløs ti. 17 mars 2009 00:50

@fersking
Finnes ikke noen plass hvor det er nedskrevet noen "lover"
- og det er ingen som enes om noen ting....!!!
Det er ingen bedre måte å sortere bort untressante profiler enn å markere med sort hjerte...
Jeg synetes Gørl har vært nærtagende...
Du kunne kanskje bare ha venta med å markere henne med sorthjerte slik at hun kunne få sende deg en "lykke til videre" kommentar...., men du har ikke gjort noe galt.
Du skal i teorien ikke kunne se om noen har markert deg som untressant, men om du fær får opp en profil som "match under 70" som du tidligere kunne se så er muligheten til stede for at du har fått ett sort hjerte, men det kan hende peronen også har fått seg en kjæreste og har deaktivert profilen....

Skjult ID med pseudonym cirkel ti. 17 mars 2009 00:54

Tusen takk for svar lillenine:)

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 17 mars 2009 00:58

@fersking: Det er mange måter å se dette på. Har de sendt deg melding, trenger de bare klikke på navnet ditt i innboksen/utboksen så ser de at du har satt profilen deres til ikke interessant. Hvis du har huket av for å ikke være synlig for matcher under 70, vil de ikke kunne lese tekst, se bilder eller sende meldinger, men de ser altså status.

Man kan også søke opp navn via søket, klikke på navn i forum, eller gå inn via online lista under "alle kvinner/menn". Jeg satte veldig mange sorte hjerter i starten, men fant ut at jeg da også ekskluderte folk jeg konverserte med i forum eller på fester. Dvs mennesker som man kanskje ikke nødvenfigvis ser på som partner, men som kan likefult kan være interessante mennesker. Nå setter jeg som nevnt stort sett bare sort på de som merker meg.

@Sensuella: Jeg er da ikke det minste bitter? Jeg gjør vel bare vedkommende en tjeneste ved å holde meg unna? Det ligger overhodet ingen "hevntanker" bak dette, kun min måte å forhindre pinlige situasjoner i real life.

(kvinne 40 år fra Akershus) ti. 17 mars 2009 01:02 Privat melding

@wintermute

din bølle!!!!jeg har jo ikke satt sort hjerte på deg da!!!!!!!!men jeg kunne fint gjort det,så og si ingen tekst,OG ingen bilder...HVEM er du du da liksom??????

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 17 mars 2009 01:02

@lillenine: jeg har brune øyne og to barn, så jeg er vant til å bli sortert vekk :) Men jeg vet veldig godt, at det ikke ligger noe personlig bak disse hjertene, og synes de er greie hjelpemidler for å finne noen som faktisk passer.

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 17 mars 2009 01:04

Joda, du har satt hjerte, du har bare gått inn på feil profil ;)

Skjult ID med pseudonym truseløs ti. 17 mars 2009 01:05

@lillenine

den profilen som har navnet wintermute er ikke superbruker, så jeg anntar at det bare er en profil som mannen bak pseudonymet wintermute har sikret seg.... Altså bak pseudonymet wintermute skjuler seg en person som har en profil med ett annet navn....???!!!!

Skjult ID med pseudonym gørl ti. 17 mars 2009 01:08

Hei Fersking! :-)

Ups... hehe.. Jo, du skjønner det at når du setter sort hjerte i samme slengen som en melding, så står det nederst på meldingen jeg får at personen er deaktivert eller usynlig og at jeg derfor ikke kan kontakte personen...

Men så fint at du var her, da! For da fikk jeg jo likevel sjansen til å forklare at jeg skrev bare fordi jeg fikk lyst til å fortelle at jeg syntes det var en rørende og flott ting å gjøre! Og det var i grunnen det jeg hadde på hjertet! :-) Og du fikk mer klarhet i hvordan det fungerer med sorte hjerter... Venner? ;-)

(kvinne 40 år fra Akershus) ti. 17 mars 2009 01:10 Privat melding

@wintermute

Ja det var de brune øynene da!!!!To barn hadde faktisk ikke spilt så stor rolle;-) men jeg har ikke satt sort hjerte på deg???

Skjult ID med pseudonym fersking ti. 17 mars 2009 01:13

@gørl

Venner! Du er ikke sort-hjertet mere ;)

(kvinne 40 år fra Akershus) ti. 17 mars 2009 01:16 Privat melding

@wintermute

dårlig gjort å "stjele" noen andres nick da....Men det er nok de brune øynene..hahaha....

Skjult ID med pseudonym gørl ti. 17 mars 2009 01:22

@ fersking!
Så flott! Da endte historien lykkelig...

Kino i morgen? DET var en spøk :-))
God natt!

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 17 mars 2009 01:28

@Sensuella: Jeg snakker da ikke om å gå og gjemme meg i et hjørne og sture på sukkerfester, jeg er bare ikke sånn av person :) Jeg snakker med alle folk, selv om de ikke er partnerkandidater. Forrige fest snakket jeg f.eks lenge med ei hyggelig dame på 50, som etter hvert gjerne ville introdusere meg for datteren sin.

Poenget med hjertene er bare at da vet begge at det ikke er mer å hente der. Man kan da helt fint snakke sammen for det.

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 ti. 17 mars 2009 05:43

Om sukker leser denne tråden så er det jo tydeligvis rom for forbedring rundt teknikken for å sette hjerter....
Synes historien om Gørl og Fersking var "fantastisk", den viser liksom hvor lite som skal til for å "misforstå"
hverandre når man bare har et tastatur og en skjerm og forholde seg til... ;-)

Livet her inne er så utrolig mye mer påvirket av tolkninger enn IRL,
og dessverre så er det ingen felles utgangspunkt eller definisjoner som ligger til grunn.
For de fleste blir veien til mens man går og for noen så betyr det at man må kjempe mot usikkerhet
knyttet til hvordan systemet er, i tillegg til en eventuell følelse av egen utilstrekkelighet...
Det er ikke rart man blir litt hårsår til tider... ;-)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 17 mars 2009 09:57

@ sensuella

Seriøst? 19 000 sorte hjerter? Hvor mange menn er det egentlig her inne på Sukker? Søker du menn fra hele landet og i alle aldersgrupper, eller har du begrenset søket? Nå ble jeg nysgjerrig. Jeg trodde jeg hadde en ganske rund profil jeg, har lagt meg rundt gjennomsnittet på de fleste variabler og markert de fleste som mindre viktig – med ett eller to unntak som jeg faktisk synes er ganske viktige (reiselyst, og muligens én til) – men selv hvis jeg søker jenter fra +4 til -10 år innen 50 km, noe som for meg inkluderer minst Oslo, Akershus og deler av Buskerud siden jeg bor i hovedstaden, så har jeg "bare" 1400 jenter med match over 70. Vel og merke etter å ha utelukket de med barn, og de aller fyldigste som jeg vet at jeg ikke kommer til å tenne på seksuelt, og derfor ikke er interressert i som eventuelle kjærester, men inkludert alle de uten bilde (som jeg likevel ikke kommer til å ta kontakt med). Så kanskje 2 000 - 3 000 hvis jeg åpner for alenemødre, noe jeg egentlig ikke er helt i mot. Må jo være minst 4 – 5 menn for hver kvinne her inne da, og kanskje enda flere. Ikke rart at dette nettdating-greiene er vanskelig. Jaja, bra jeg klarer å sjekke opp jenter IRL. Tror jeg får holde meg til det :-)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 17 mars 2009 12:51

@ sensuella

Hva med en 32-åring som holder seg godt da? Jeg har sjeldent problemer med å utgi meg for å være 26-27, og blir i blant tatt for å være enda et par år yngre enn det. Ble senest i helgen tatt for å være ca 24 av en 23-åring, men det synes jeg var litt ungt så jeg sa jeg var 27 ;) Har riktignok aldri opplevd at noen har uttrykt tvil om min egentlige alder heller når jeg har sagt det, annet enn kommentarer av typen "du ser yngre ut", men tror jeg ville fått problemer med å bløffe på meg mer enn et par-tre år ekstra hvis jeg skulle forsøke. Er det diskvalifiseringsgrunn hos deg?

Nå har du sikkert satt sort hjerte på meg allerede da. Ble nettopp 32, men står 31 i profilen ;)