Alle innlegg Sukkerforum

Ønskede funksjoner på sukker.no

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym blackbooks ti. 17 mars 2009 12:31

Tenkte jeg ville dele mine ønsker for sukker.no ..

* Hadde vært bra om man fikk en litt mer live oppdatering av når man får post, folk har satt en som interessant og når folk har svart i en forumpost man har deltatt i. Feks i stilen av facebook og statusbar'n nede til høyre. Uvurderlig :)

* En slags live forum, et chatterom hvor man kan være bajas, og ett hvor man kan være seriøs. (evt starte sine egne rom) Oppslagsveggen er grei, men fortsatt ikke "live nok".

* Mulighet for å fjerne perosner som kommer opp på høyre side som "foreslåtte".

* Mulighet for å huke av en person som interessant, som samtidig forteller i et live view når personen er online. Uten nødvendigvis at personen får notifikasjon om dette. En slags favoritt-/buddy-liste

* Mulighet for å lage sin egen meny, hvor man har tingene man bruker ofte (Innboks, online nå, sist besøkende, diskusjonsforum)

* Mulighet for å foreslå en person for en på buddy-list'en.. har fler kompiser her inne, og finner iblant jenter jeg tror vil passe bra til dem.

Det var det jeg kom på akkurat nå.. har dere noen andre ønsker vi kan dele med utviklerne av siden? =)

Skjult ID med pseudonym ung mann ti. 17 mars 2009 12:48

* Menn betaler for Sukker.no, dette er ganske enkelt og greit fordi menn er mindre etterspurte. Kvinner stiller seg uforstående til dette og kan ikke fatte det. Men det er mange flere menn som er superbrukere enn det er kvinner som er superbrukere. Da sier det seg selv at mannen må gå ut på planken og bli avvist. Det burde ikke vært lagt opp slik, så derfor burde det være slik at enten så må en betale eller så kan en ikke burke sukker på noen måte.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 17 mars 2009 12:49

Takk for innspill. Vi skal se hva som eventuelt kan implementeres.

Skjult ID med pseudonym ung mann ti. 17 mars 2009 12:56

Men er det riktig at menn skal betale for sukker?

Skjult ID med pseudonym HEIDI ti. 17 mars 2009 13:00

Nei huff, facebook er facebook.......la sukker være sukker!!!!!
Eneste som kunne vært intressant er et ordentlig chatte rom for flere personer...

Skjult ID ti. 17 mars 2009 13:07

Slutter i utgangspunktet opp om spørsmålet til ung mann!

Dessuten begynner det å bli svært mange ikkebetalende medlemmer her nå virker det som, og det gjør definitivt noe med "miljøet" her inne. De ikke-betalende medlemmene bidrar til å gjøre sukker til bare et sted å henge. Jeg opplever at sukker har mistet mye av sin funksjon som arena for de som ønsker å finne noen. Ved å innføre betaling for alle, dvs ingen gratismedlemskap, så ville det silt bort en del, de resterende medlemmene ville vært mer "seriøse", og nettstedet ville blitt preget av mindre frustrasjon.

Kommenter gjerne dette innspillet også, sukker.

Skjult ID med pseudonym blackbooks ti. 17 mars 2009 13:38

Facebook er et verktøy for vennenettverk, dette er en datingtjeneste.
Jeg mener bare at funksjonalitet som gjør prosessen enda litt lettere for oss brukere burde prioriteres. Og veldig glad sukker.no tar å ser på dette :)

At "bare menn" betaler her inne er tull. Det kan ikke være mange prosent i forskjell på antall menn og kvinner her inne. Men som i det virkelige kjøttmarkedet; menn er mer ivrige, og tar raskere initiativ. Det kan jo sammenlignes med at menn bruker 10x mer penger på byen enn kvinnene.

Poenget med tråden var vel mer tekniske utviklinger som gjør ting her bedre, og morsommere :)

Skjult ID ti. 17 mars 2009 14:01

* Mulighet for å fjerne perosner som kommer opp på høyre side som "foreslåtte".

-marker dem med sort hjerte...

* Mulighet for å huke av en person som interessant, som samtidig forteller i et live view når personen er online. Uten nødvendigvis at personen får notifikasjon om dette. En slags favoritt-/buddy-liste

- HØRES UT SOM EN FINFIN TJENESTE FOR STALKERE

* Mulighet for å lage sin egen meny, hvor man har tingene man bruker ofte (Innboks, online nå, sist besøkende, diskusjonsforum)

- Ja for det er jo såååååå vanskelig tilgjengelig nå lissom.... =P

* Mulighet for å foreslå en person for en på buddy-list'en.. har fler kompiser her inne, og finner iblant jenter jeg tror vil passe bra til dem.

- er ikke det bare å sende dem en melding med profilnavnet da....

Skjult ID med pseudonym timtim71 ti. 17 mars 2009 15:49

Håper aldri Sukker endrer grunnleggende forretningsmodellen. Er jo den som gjør Sukker til et bedre sted å være en alle andre "tilsvarende" nettsted. (Jeg har prøvd) - Antall flotte damer er størst her. (I min verden et ubestridlig faktum) Syntes det er helt greit at det er vi menn som hovedsakelig "finansierer" Sukker.

Det eneste jeg ønsker meg er at utviklerne kunne ha gjort slik at profilsidene også fungerer på iPhone. ( er en kode som er litt feil som gjør at browseren i iPhone ikke kan scrolle.)

Skjult ID med pseudonym blackbooks ti. 17 mars 2009 15:52

iPhone støtte! Amen :p
Sukker applikasjon på iPhone hadde jo vært awesome

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 ti. 17 mars 2009 21:42

Det kan se ut som om sukker er i ferd med å implementere noe av dette allerede...
På oversiktsbildene i matchsøk så har det kommet opp et "ikon", en prikk helt til høyre
under bildet, denne skal tydeligvis vise om personen er pålogget eller ikke...

Skjult ID ti. 17 mars 2009 21:46

Har ikke det tegnet vært der hele tiden? Det er ikke der på oversikt over besøkende...

Skjult ID ti. 17 mars 2009 22:14

Den grå prikken/ikonet scorpio viser til, opplever jeg som ikke å fungere. Alle er jo ikke-pålogget, ifølge den, så skjønner ikke den prikken jeg...

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 ti. 17 mars 2009 22:30

Jeg tror den er ny, men den er definitivt ikke aktiv... dessverre...
Så vidt jeg kan se så er den bare på matchsøk...

Skjult ID med pseudonym truseløs on. 18 mars 2009 01:36

En ting jeg gjerne skulle sett fantes her var muligheten til å gjøre en post om til Ulest igjen når man hadde lest den.....

Skjult ID med pseudonym mann41 on. 18 mars 2009 01:53

Synes at Sukker fungerer bra som det er. Ikke noen vits i å lesse på med unødvendige features uten en god grunn.

Enig med ung mann i at det sikkert hadde blitt en kvalitetshevning ved å luke ut ikke-betalende. Sukker er sikkert etablert nok til å tåle at noen faller fra Dette ville sikkert lønne seg i det lange løp

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 18 mars 2009 13:08

Jeg savner en måte man kan markere "ikke så aktuell som partner" uten å måtte gi en person sort hjerte og dermed frata muligheten for all kontakt. Den siste føles litt voldsom og mange kvier seg for å sette sorte hjerter. Det kunne vært fint med et "grått hjerte" eller noe, som ikke er så dramatisk som det sorte. På den måten kunne blokkering og sort hjerte vært forbeholdt de som er ufine, eller de man virkelig ikke vil at skal kunne kontakte en.

Om man har sjanse til å hinte om hvor man står ved en markering, ville det vært lettere å kunne opptre høflig, ta i mot komplimenter og i det hele tatt svare på mailer uten å være på vakt og avmålt osv (for å unngå misforståelser). Og dersom flere hadde markert de profilene de hadde vært innom, ville nok færre skrive "bomtur-mailer". Med denne muligheten oppleves det antakellig som det mer positivt at noen har vært innom profilen uten å ha markert noe som helst. Jeg tror dermed at svarprosenten ville gå opp, og antall frustrasjoner ville gå ned! :-)

Hva tror dere andre?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 18 mars 2009 13:17

@truseløs

Selv om det for egen del i blant hadde vært bekvemt å stille meldinger tilbake til ulest, synes jeg ikke det er et godt forslag. Det å se at en mail er lest, er ofte det eneste svaret man får. Så derfor er det en veldig fin og viktig funksjon å opprettholde! Man får heller vente med å lese til man har tid til å svare, eller om man er veldig opptatt over lang tid, kan man rett og slett skrive at svar kommer senere!

Det som derimot kunne vært en tanke, var å kunne "fetet ut" (markere for egen del) de mailer man ikke har rukket å svare på ennå, slik at de ikke så lett går i glemmeboken.

Skjult ID med pseudonym Hamster on. 18 mars 2009 14:50

Først og fremst må jeg si meg enig med "Lilleulv"s forslag om markeringer. Har selv ønsket meg en måte å sortere intressante / ikke intressante profiler på uten å måtte markere dem med sort hjerte. Dette med sort hjerte markeringen virker mer som en sånn "har hatt kontakt, men ønsker ikke mer kontakt med vedkommende da jeg overhodet ikke likte dem", mens en markering som ikke vises for den som er markert ikke ville si mer enn at man ikke vil at gitt profil skal komme opp i søkene.

Sånn jeg ser det så blar jeg gjennom en lang rekke profiler. Noen ser intressante ut derfor går jeg inn på de, men når jeg har sett meg litt rundt på profilen, så er det alikevel ikke intressant for meg. Dermed ønsker jeg jo ikke at den profilen skal dukke opp igjen ved neste søk. Et sort hjerte vil fjerne profilen fra lista, men det vil også sende et ufint signal til vedkommende.

Ellers er jeg enig med "HEDI" at man skal la facebook være facebook og sukker være sukker. Selv har jeg lite til overs for facebook-konseptet som jeg opplever som ganske slitsom (og lite privat).

Muligheten for å fjerne personene på høyre side som foreslår er jeg med på. Ganske forstyrrende synes jeg.

Chatterom ala gamle mIRC (hvis noen fortsatt husker det) kunne vært en god ide.

Ellers er jeg også enig i at man kanskje kunne begrenset antall gratis profiler. Har inntrykk at det er endel har som har opprettet en profil for lenge siden men som ikke lenger er aktiv... Eller som bare kaster sammen en profil og siden glemmer den.

Ellers må jeg passe på å si et jeg er kjempefornøyd med Sukker konta andre tilsvarende steder. Har fortsatt ikke opplevd å bli spammet fra sukker (slik man, f.eks, blir fra match)

Skjult ID med pseudonym gigigig to. 19 mars 2009 08:51

Hadde vært bra om de profiler man hadde vært innom ble markert på et vis - "besøkt" øverst, eller et lite merke i hjørnet.

Har opplevd flere ganger å gå inn på en profil for fjerde gang fordi vedkommende har byttet bilde, ikke skiller seg helt ut, e.l.

Det kan se ut som stalking, og en eller to har også gitt meg sort hjerte etter å ha "nedlesset" en profil (som jeg egentlig ikke var interessert i).

Skjult ID med pseudonym HEIDI to. 19 mars 2009 10:48

Ja, gigigig sin ide var veldig god!! :)

Skjult ID med pseudonym Mizzy to. 19 mars 2009 11:25

@gigigig

Om du ändå inte var interessert spelar det väl ingen roll om han satte ett sort hjerte på dig? Då gjorde han dig ju faktiskt bara en tjänst. Där slapp du ju gå in en femte gång...;D

(mann 32 år fra Hedmark) fr. 20 mars 2009 02:43 Privat melding

synes sukker er vel og bra, med mange flotte og enkle funksjoner. Men (alltid et men:p) forumet delen irriterer meg litt. synes den er veldig uoversiktelig. kunne godt ha tenkt meg et bedre forum.

Skjult ID lø. 21 mars 2009 18:59

Kunne godt tnke meg at når man fikk post så stod det hvor mange nye/uleste post som man har...

Skjult ID lø. 21 mars 2009 22:18

Ønsker meg sortehjerter - disse er untressante for meg - i den rekkefølgen de er satt, og ikke alfabetisk!

Skjult ID med pseudonym ceci lø. 21 mars 2009 22:29

La oss si at du har funnet en person som du har skrevet endel med og at du logger deg på og har spart på meldingene.
Siden man pr.idag ikke helt vet om eller når denne personen er pålogget, så venter man kanskje med å sende en ny melding.
Kunne ønske at det var en prikk som blinket bak nicket til personen hvis de er pålogget. (i innboksen)
Ellers må man lete nedover i online listen for å se om de er pålogget eller ikke....og det er ganske kjedelig, synes jeg da.

Skjult ID med pseudonym HEIDI lø. 21 mars 2009 22:31

Nei,nei,nei....er det som er fint med sukker, inget online tegn takk!!!

Skjult ID med pseudonym ceci lø. 21 mars 2009 22:35

@HEIDI
det må da være en bra ting å vise at du er online? Du er vel her for å vekke interesse hos noen...er du ikke?
Ellers kan du jo like godt være offline...

Skjult ID lø. 21 mars 2009 22:37

Ønsker meg mulighet til å sende bilder med mailen, men da blir det kanskje problematisk med mye tull og nakenbilder kanskje....

Skjult ID med pseudonym HEIDI lø. 21 mars 2009 22:39

@Ceci

Jeg er på onlinelisten, det får holde i massevis!
Om jeg ikke vil være på den kan jeg velge det bort....