Alle innlegg Sukkerforum

Dagtidsjekking

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym g25Bgo ti. 17 mars 2009 13:59

Er det noen som har erfaring med å sjekke opp andre personer midt på lyse dagen, eller å bli sjekket opp?

Både gutter og jenter, menn og kvinner.

På kafé, ute på gata, på skolen, på jobb....

Helt ukjent, lett bekjent, godt bekjent.....

Avtaler om senere dater, om date samme dag, like folk like interesser, me want - me take ..

Artig med innspill fra begge kjønn i alle aldre. Må jo være en del erfaringer her.. Er lei av sjekking på byen... Kjekt her, men har lyst å teste ut nye ting også :)

(mann 49 år fra Østfold) ti. 17 mars 2009 14:05 Privat melding

Er det regler for når? Gjør som du føler når det passer du :))

Skjult ID med pseudonym g25Bgo ti. 17 mars 2009 14:16

Guidlines, tips, sir ;)

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 ti. 17 mars 2009 14:17

Etter det jeg har hørt så finnes det egne miljøer med egne "håndbøker" for dette... ;-)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 17 mars 2009 14:18

Ja, gjør det i blant. Har flere flotte kvinner i livet mitt for tiden (men ingen fast kjæreste, ellers hadde jeg jo ikke vært her) og har møtt alle sammen på dagtid. Enten gjennom jobben, på dansekurs, eller ved å ta kontakt med dem på gata eller når jeg er ute og kjører kollektivt. Buss, tog og t-bane er flott, for så lenge du er hyggelig og sier noe interessant er det faktisk overraskende lett å komme i prat med folk. De fleste som er alene på f.eks. bussen sitter jo bare å kjeder seg og er glade for å få prate med noen, så lenge den noen er hyggelig. Er de avvisende er det jo bare å avslutte samtalen uten noe om og men - ingen skade skjedd. Noe verre å komme i kontakt med de som sitter med i-poden i øre hele tiden selvsagt, så de får takke seg selv for at verken jeg eller særlig mange andre tar kontakt ;)

Er ikke lenger noe særlig fan av by-sjekking selv, noe som i kombinasjon med god selvtillitt har ført til at jeg i det siste stadig blir forsøkt sjekket opp av jenter når jeg er ute (Går egentlig stort sett bare ut for å ha det gøy med venner, ikke for å sjekke). Det skjedde mye sjeldnere den gang jeg var mer aktivt ute etter å sjekke på byen selv. Rart det der. Kafé har jeg ikke forsøkt, men tror det må være vanskelig siden jenter jo gjerne går dit for å prate med venninnene sine og det derfor kan bli vanskelig å få kontakt og å få litt tid med dem på egenhånd. Men andre har kanskje tips eller erfaringer her?

Elsker slike tråder. De er morsomme og lærerike :-)

Skjult ID med pseudonym g25Bgo ti. 17 mars 2009 14:35

Herlig svar : Oslomann..

Har du noen gode åpnere for kollektivtrafikken ?

Hehe :-D

Skjult ID med pseudonym g25Bgo ti. 17 mars 2009 14:42

Noen miljøer for dette i Bergen ? Noen som har testet et slikt miljø ?
Kjøpte et par bøker. Er ikke ferdig å lese de ennå. Rules of the game, heter den ene...

Er litt skummelt å teste ut det jeg skal gjøre der inne, uten motivasjon fra andre som driver med det samme. Men har stor tro på det som står der. For mye retter opp enkle småfeil en gjør, og andre ting har en allerede gjort med suksess uten og tenke over hvorfor det faktisk gikk som det gikk. =)

Om man ikke skal gå til sengs med alle, så er det jo deilig å være litt player.. Ikke såre noen, men få nye venninner osv..

Skjult ID ti. 17 mars 2009 14:51

Å herregud så kjedelig!
Kan ikke dere like godt utveksle telefonnummere, oslomann og g25Bgo, så kan dere gå ut å playe sammen?

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 17 mars 2009 14:53

@ Skjult ID

Ingen som tvinger deg til å lese tråden eller til å ta del i den vet du :)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 17 mars 2009 14:55

@ g25Bbo

Det enkle er ofte det beste:) Er det stappfullt på banen eller bussen så bare kommenter det, som en naturlig slengbemerkning, og se om vedkommende fatter interesse for å snakke. Sitter vedkommende som du ønsker å snakke med og leser i en bok så still et spørsmål om boka. Eller du kan kommentere noe vedkommende har på seg. Det viktigste er at du fremstår som utadvendt, hyggelig, avslappet og komfortabel med å snakke med fremmede. Adferd smitter, så hvis du er nervøs og forsiktig vil trolig mottakeren også bli mer nervøs og forsiktig. Men hvis du er avslappet og fremstår som at det å snakke med en vilt fremmed person er den naturligste ting i verden for deg så blir mottakeren også mer komfortabel med situasjonen. Og så forsøk å følge opp med å si noe morsomt, småflørtete eller interessant for å holde på interessen. Til å begynne med er det din jobb å få samtalen i gang og varme opp den andre, slik at vedkommende får tid til å komme over ”sjokket” av å bli snakket til av en totalt fremmed og begynner å engasjere seg i samtalen, siden du jo tar initiativet. Snakker selvsagt bare med erfaringen som mannen i situasjonen her, mulig det er annerledes eller enklere for jenter.

Jeg har et par andre åpnere jeg har brukt med hell et par - tre ganger tidligere, men de tror jeg at jeg holder for meg selv siden det vel er nok av andre menn som leser denne tråden også ;)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 17 mars 2009 14:59

@ g25Bbo

Vet ikke om andre som driver med det selv, men temaet har vært oppe før og det er sikkert andre som kan svare på det spørsmålet her inne. Er i hvertfall et miljø i oslo har jeg hørt, og i trondheim. Jeg sjekker på egenhånd, og jeg går ikke ut med det spesifikt i tankene heller, men benytter sjansen når den byr seg.

Du er mann?

Skjult ID ti. 17 mars 2009 15:03

Hvordan kan du si at det var med hell? Du er da like singel du som alle andre oslomann? Eller er det noe annet du er ute etter når du sjekker opp disse tilfeldige folkene på "gata"? Du virker jo veldig erfaren, og forstår ikke hvorfor du trenger ENDA et sjekkested, den store verden er jo din arena virker det som, hvorfor ty til nettsjekking da?

Skjult ID med pseudonym g25Bgo ti. 17 mars 2009 15:16

Jeg synes det er strengt å dømme noen som sjekke opp damer, fordi de er modne og erfarne, kanskje har lagt ned en del damer. De er singel fordi de ikke har funnet den rette. Om det betyr å prøve samtlige jenter i verden burde ikke det være noe på si på det. Derimot om en sitter inne og ikke finner den rette er vel det mer kritisk... Sier ikke at du gjør det..

Jo, jeg er en mann, eller gutt.. En sjarmerende, flott ung mann.. :-P
Hehe

Hmm.. Jo, jeg har jo et par åpnere her.. Driver å øver meg litt på å stoppe tilfeldige jenter på gata og bare spørre om ett eller annet, en klesbutikk, gå videre til å si antrekket er for en kveld på byen, om hun kan anbefale et sted osv..

Må bygge meg litt opp.. Leser reaksjoner, og gjør det bedre for hver gang. Finpusse hvert steg. Det er utrolig hvor mye enkel psykologi, språk og kroppspråk som ligger i å oprette riktig kontakt med en kvinne..

Skulle egentlig trodd vi mennesker bare var programmert til å reagere på en bestemt måte til bestemte impulser.
Hvis man gjør alt korrekt er det jo helt utrolig hva som av og til skjer :)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 17 mars 2009 15:39

@ skjult ID

Du har ikke skjønt hva er "åpner" er. En åpner, som g25Bbo spurte om, er bare en åpningsreplikk. Altså noe å få praten i gang med. Så når jeg sier at jeg har et par åpnere som jeg har brukt med hell, så er det ganske enkelt et par åpningsreplikker som jeg har brukt et par ganger og fått god resons på i form av smil, latter og en påfølgende samtale. Ikke noe mer.

Og jeg har da ikke sagt at jeg er noe bedre enn andre? Men jeg har sagt at jeg faktisk ikke er redd for å prate med fremmede, for det er jeg ikke, eller redd for å forsøke å sjekke opp en jente jeg liker selv om det er dagslys, andre mennesker til stede og jeg ikke har to i promille. Men nervøs blir jo jeg også i blant selvsagt, det blir jo alle, medmindre du er totalt følelsesløs. Det handler bare om å overvinne sin egen irrasjonelle nervøsitet - og jeg sier irrasjonelle fordi det tross alt er totalt ufarlig å snakke med folk, selv om de er fremmede.

Nettdating har jeg forsøkt noen måneder nå, og det er ikke min greie. Synes det tar altfor mye tid i forhold til resultatet (sikkert bare jeg som ikke har fått helt taket på det, eller kanskje har dårlige bilder eller profil), og nå går det jo uansett mot sol og sommer og da er det bedre ute enn forran datamaskinen uansett. Så inntil supermedlemskapet mitt går ut i april/mai en gang skriver jeg stort sett bare på forumet en gang i blant når jeg gidder. Og hvem vet? Det kan jo hende at ei søt jente tar kontakt med meg. Uansett har det vært en erfaring, for det meste en positiv en, men på tide å ta en pause snart. Og noen dater og litt sengehygge har det jo blitt.

Men gidder egentlig ikke å skulle forsvare meg ovenfor ukjente. Nå skal jeg hjem, og i morgen skal jeg date nr. 2 med en jente, og dater for tiden to-tre andre også, som jeg vet er interesserte i og med at de sender rimelig tydelige signaler. Så får vi se hvor lenge jeg forblir singel. Men slik jeg ser det må kvinner kvalifisere seg for meg, ikke bare omvendt, så selv om alle er flotte damer er det ikke sikkert jeg ender opp med noen av dem.

Ha en fin dag!

Skjult ID ti. 17 mars 2009 15:46

Du dater altså fire damer samtidig, eller tre. Hadde vært spennende å høre om de faktisk visste om at du datet tre andre i tillegg til henne, og om hun hadde sendt like sterke signaler da?

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 17 mars 2009 15:47

@ g25Bbo

Du gjør akkurat det samme som meg. Vet ikke hvor lenge du har drevet med slik selvutvikling, men du vil ganske fort oppleve at du kommer inn i en positiv og selvforsterkende spiral vil jeg tro - hvis du ikke allerede er der. Og at selv kvinner som du har kjent lenge, og som aldri før har vist deg særlig seksuell interesse, nå begynner å gjøre det. Du blir mer glad, fornøyd, lykkelig og selvsikker. Alt dette er ting jeg opplever i stadig sterkere grad. Dessuten får du en masse hyggelige venninner også, også uten frysegoder, rett og slett fordi du blir flinkere til å omgås kvinner. No more Mr. Nice and Boring ;)

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym g25Bgo ti. 17 mars 2009 15:53

@ oslomann

Bra svart. Er enig med deg. Det andre personlige dilemmaet jeg har er at jeg er for svak til å ri flere hester samtidig. Er egentlig fra en liten by, men studerer i Bergen.

Derfor er jeg vantr til at de jeg dater har like god tid som meg, at når det blir noe vellykket, selv om vi ikke blir sammen, så holder vi oss til hverandre i denne perioden. Det blir gjerne et kort og intenst forhold, som gjerne leder til vennskap, og det er jo en bra ting. Jeg er jo tross alt en gentleman.

Men her i Bergen er alle så opptatt med alt mulig. Folk er litt kalde og det er vanskelig å opprettholde denne kontinuerlige kontakten jeg er vant til. Derfor blir det jo slik at jeg trenger å date flere på en gang, inntil jeg får denne tilhørigheten til den andre personen med riktig mengde kontakt og at vi møtes regelmessig. Ikke bare sex, men alt annet også, som folk er så opptatt for, til å stoppe å nyte her i byen..

Jeg klarer derimot ikke å date andre når jeg dater noen jeg liker. Føler meg litt klein og skitten.. Har du noen tips mot det. Vet egentlig at det er tåpelig, da det virker som om det er veldig greit å date flere her, uten at noen kan si noe på det, før en har et bindende opplegg, om en så ikke er sammen, om du / dere skjønner .. ?

Andre som fint klarer å date flere uten å at det skader ?

Trenger tips om hva jeg skal si til den jeg dater, om de andre jeg dater eller ønsker å date. Er veldig for åpenhet, og ser det egentlig ikke som et problem at hun også dater. Hvertfal ikke inntil jeg får følelser...

Det er vår, folkens :-D

Skjult ID med pseudonym Oslokvinne ti. 17 mars 2009 18:06

Håper jeg møter på Oslomann en gang så han får passet sitt påskrevet ;)

Skjult ID med pseudonym Oslojente ti. 17 mars 2009 18:42

Jeg må smile litt av uttalelsen fra g25Bgo:

"Trenger tips om hva jeg skal si til den jeg dater, om de andre jeg dater eller ønsker å date. Er veldig for åpenhet, og ser det egentlig ikke som et problem at hun også dater. Hvertfal ikke inntil jeg får følelser..."

Her er stikkordet "Hvertfall ikke inntil jeg får følelser"...

Nei, når en jente uttrykker sterkt at man ønsker å date videre, så har vel denne jenten fått litt følelser, og er det da riktig å holde henne på gress samtidig som man sjonglerer mellom 2-3 andre?

Skjult ID med pseudonym undrende ti. 17 mars 2009 18:45

Synes bare det er trist å se hvordan g25Bgo lar seg påvirke av oslomann jeg ..... :-(

Skjult ID med pseudonym undrende ti. 17 mars 2009 18:49

@ g25Bgo

Et lite tips:

Lær deg å stole på dine egne følelser:-) Om du kjenner at det er feil for deg å date flere samtidig, fordi du ikke vil gå bak ryggen til den du dater, ja, så la være :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 17 mars 2009 19:03

Sitter og leser tråden her, og undrer meg litt: Hva er det oslomannen sier som er krise her, egentlig?

Han forteller at han er utadvendt. Er dette unikt?
Han forteller at han dater flere på en gang. Er dette unikt?
Han forteller at han har hatt sengekos som følge av nettdating. Er dette unikt?
Kanskje det unike ligger i at han viser alle kortene sine og sier ting som de er, fremfor å gjøre seg bedre enn man er?

Hva vet vel jeg? :-)

Skjult ID med pseudonym undrende ti. 17 mars 2009 19:05

Slik jeg leser det, sier han at han dater flere om gangen, har sex med disse og er samtidig ute etter å finne en kjæreste, både på bussen og på nettet ....
For meg er dette trist.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 17 mars 2009 19:08

Vel.
Jeg er også ute etter å bli funnet, men håper ikke drømmemannen begrenser søket sitt utelukkende til sukker for å vri litt på det :-)

Jeg spør igjen:
Er det virkelig unikt å date flere samtidig uten å fortelle om dette til jentene? Og er det unikt å ha sex med dem? Trist eller ikke....

Synes bare noen ganger at ærligheten får mest pepper, mens tåpen tidvis får ufortjent ros ;-)

Skjult ID med pseudonym undrende ti. 17 mars 2009 19:13

Vet vi at han er åpen overfor damene at han treffer flere? Det er en ting å være ærlig her, en helt annen der ute IRL.

Tenker at slik dating skaper følelsesmessig kaos og kan bidra til at situasjonen i seg selv kjennes så behagelig at han ønsker å fortsette å være i den. Hvordan klare å ha fokuset på en om gangen? Kjenne om det er henne han vil ha?

Skjult ID med pseudonym Oslojente ti. 17 mars 2009 19:15

Jeg er til dels enig med deg Zitelle - men med forbehold om at disse multidaterne også er ærlige med de man treffer. Som undrende sier, det er er en sak å være ærlig her i forhold til IRL.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 17 mars 2009 19:21

undrende
Han sier ikke noe om at han er åpen eller ikke, og i min lille hjerne sier all sannsynlighet at han ikker sier dette til de andre.
Jeg hadde i alle fall ikke gjort det om jeg hadde vært i hans sko. Det er jo som å begrave alle potensielle "hyggelige" treff videre.

Mitt poeng var bare at jeg tror ikke på noen måte at oslomannen er unik i sine gjerninger, bare unik i å skrive åpent om det her.

Men siden du spør meg direkte, så har han ikke sjans til å evne å bli kjent og fokusere på hva han vil ha. (påstand påstand påstand)
Selvsagt skaper slik dating følelsesmessig kaos hos den ene eller den andre før eller siden.....

Skjult ID med pseudonym undrende ti. 17 mars 2009 19:25

Poenget mitt var primært ikke å devaluere Oslomanns håndtering av dating, men mer å rette fokus på g25Bgo og hans ønsker om å klare å date flere (les: ha sex med flere) uten å reagere følelsesmessig.

Håper han finner ut at det viktigste er å gjøre det som føles riktig for en selv :-)

@ Zitelle

Trist at han ikke er alene om sine gjerninger. Det er min påstand. Hvordan skal man klare å ha tillit til den man ønsker å bli kjent med her på Sukker, om mange av dem har sex regelmessig med 3-4 andre?

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 17 mars 2009 19:33

It´s a jungle out there - men jeg er ikke en del av den, undrende. Er helt enig med deg jeg, men er det egentlig tema akkurat nå?

Han sier sin sannhet. De fleste ville aldri innrømmet det verken skriftlig eller i real. Jeg gidder ikke gi ham pepper for det. Ærlighet kan man like eller ikke like, men synes det er litt kult at man sier ting ærlig uansett hva eller hvordan. Kun det jeg mener :-)

Skjult ID med pseudonym g25Bgo ti. 17 mars 2009 19:48

Det handler ikke om spørsmål om å ha flere tilgjengelige sexpartnere.
Det handler om å finne ei en liker. En jente en kanskje kan bli sammen med.

Men det er tydeligvis i jenter spill å like å bli jaktet på, vente med å svare på meldinger. Utsette å treffe en, for så å bestemme et bedre tidspunkt selv. Hadde denne herlige jenta jeg har møtt fulgt opp responsen min etter date 1 og 2 og gitt litt mere energi på å få date 3, ikke bare si at hun gleder seg til å møte meg osv og vente i både 1 og 2 uker, så hadde ikke dette vært et problem.

Hvis det skal være et spill om venting og frem og tilbake, så mener jeg at jeg har min fulle rett til å date andre samtidig og se om jeg finner noe der som jeg ikke fant hos den første. Kanskje på neste date med hun første, så kommer nye egenskaper til syne, og jeg forteller at jeg liker henne så godt at jeg ønsker at hun skal være den eneste for meg... Hvem vet...

Hvor mange her inne kan med hånden på hjertet si at de etter 1. vellykkede date med planer om neste date, ikke har dagene i mellom --logget inn på sukker.no for å lese post, svare og flørte litt..

Like ille som noe det, spør du meg!
Det er ikke stor forskjell mellom å gjøre det og å faktisk gå ut å ta en kaffe med vedkommende, bortsett fra at 90% her inne er så sjenert at det går overdrevet lang tid før daten blir realisert..

Det er langt mellom å være utro og date flere på en gang, eller ha sex med flere...

Dessuten blir jeg ikke påvirket av Oslomannen, jeg spurte om råd. Slutt å sitte hjemme i sofaen og hykle over andre som lever livet og tør å vise det =)

Skjult ID med pseudonym venus ti. 17 mars 2009 20:00

Sjekk meg gjerne opp, midt på lyse dagen:)

Skjult ID ti. 17 mars 2009 20:01

Hehe blackbooks, den siste kunne du spart deg for. Det er jo du som ikke klarer å sjekke irl, ikke de andre som klager over at de ikke kan det!

Skjult ID med pseudonym g25Bgo ti. 17 mars 2009 20:32

Hmm.. Kan jeg spørre jentene et spørsmål..

Hva er deres reaksjon om en hyggelig gutt / mann som er kontaktsøkende, uten skumle hensikter, tar kontakt, bare for å si hei, ha en kort hyggelig samtale og trekke seg stille og rolig tilbake igjen. Helt uten eller å faktisk ha bedt om ditt telefonnummer hvis samtalen utarter seg slik t det er passende.....?

Personlig kan jeg ikke skjønne annet enn at det faktisk må være mye hyggeligere enn et desperat forsøk på å legge an på dere under bobler og rus på byen .. =)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 17 mars 2009 20:57

Jeg kan godt svare på spørsmålet ditt for egen del, g25Bgo.

Om en hyggelig gutt/mann uten skumle hensikter tar kontakt bare for å si hei, ha en kort hyggelig samtale? Hyggelig, selvsagt!
Om noe utarter seg litt sånn på ordentlig? Enda bedre, siden jeg sjelden blir seriøst betatt av noen sånn i førstemøter.
Om dette er minst like hyggelig som å bli sjekket opp av en med bobler og rus innabords på byen? Selvsagt. Hyggeligere vil jeg si.

Men om han var lite taktisk, innpåsliten, lite smidig i balansegangen sin, luktet player eller hadde dette typiske indre stresset med flakkende blikk, ikke lytte til svarene han fikk og alt det der som er så gjenkjennende? La være å ta kontakt. Blir bare dumt.

Men det er meg da, og jeg er ikke god i slike "spill" :-)

Skjult ID med pseudonym venus ti. 17 mars 2009 21:02

Blide,hyggelige mennesker som tar kontakt og prater er faktisk veldig hyggelig:) Bare positivt:)

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 17 mars 2009 21:32

g25Bgo,
synd at du oppfatter Bergen som kald - jeg synes det er lettere å komme i kontakt med folk der enn feks i Oslo. Jeg opplever terskelen for å bli tilsnakket som lavere, og noen ganger som om folk (kanskje særlige bergenserne selv) allerede kjenner deg. Sjenerte er de i allef all ikke, men kanskje litt direkte. Men det er kanskje enda lettere på små steder?

Jeg har selv bodd der i mange år og er på besøk en gang i blant, og et sted jeg ofte kom i kontakt med folk (pensjonister eller enslige ungkarer på tur), var i byfjellene - særlig opp Stolzekleiven som du fint kan skvise inn en ettermiddag som en treningsøkt. Den kan være ganske tøff hvis du peiser på, og det er ofte en icebreaker. Og så kan man kommnetere utsikten. Ulriken kan også være bra. Kanskje særlig midt i uken og ikke i helgene er det naturlig å veksle noen ord, når det ikke er så mange der. Jeg ble også kjent med folk på trening, men da trente jeg fast på samme sted og til samme tider. Begynner med å hilse på folk, en kommentar her og en der, får du drahjelp så er du i gang. Åpent blikk, senkede skuldre, spøkefull tone - altså avslappet, positiv holdning - hjelper.

På kafé så finnes vel noen som tar en kaffe alene og da er det el mulig å slå av en prat, ved avisbytte eller noe. Kanskje på små steder al la Kaffecompagniet eller steder med et eller annet tema, feks det der 60-tallsstedet i Hollendergaten, kafe jeg sist oppdaget i Marken. Ikke at du skal loke rundt etter noen du kan snakke med; gjør din greie som du ellers vile gjort, men velg sted bevisst og bare vær innstilt på til å veksle noen ord hvis det blir mulighet for det.

Men ellers må det jo være en rekke arrangementer for på Verfet, USF, Akademiske kvarter, Konsernert ved NHH etc? Ville nå ikke gitt opp utelivsarenaen der heller. Men kast uansett janteloven over bord!

Skjult ID med pseudonym arne on. 18 mars 2009 18:22

Min erfaring er at det hjelper å smøre det sossiale maskineriet med øl eller annen alkohol Ikke for ingenting at dette har blitt poppulært opp gjennom åra Hemningene går litt bort hos alle Vanskelig å få til dette om dagen for noen Og kanskje litt mindre desperat enn innlærte oversatte repplikker osv

Litt patetisk med hånbok for å sjekke damer da litt som sjarmørskolen til Marve Fleksnes

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 18 mars 2009 20:37

Jøss, er borte fra Sukker en dag og vips har jeg blitt nærmest et eget samtaletema her inne ;-)

g25Bgo: JEG synes det er mye bedre å date flere damer samtidig, i det minste til å begynne med, fordi du da ikke blir så fokusert på én enkelt dame. Dermed slipper du å virke for masete eller nøden, og det er lettere å bare å lene seg tilbake, la forholdet utvikle seg i rolig tempo og kanskje la henne jage deg litt også. Det er jo det jentene vanligvis vil også, tror nå i det minste jeg, det er jo ikke for ingen ting at du kan skremme dem bort ved å virke for pågående og desperat. Og da er det ikke så farlig om en av dem lar deg vente 2-3 uker heller. Jeg sier IKKE at det er bra å gjøre det hvis du er i seriøse forhold. Jeg er faktisk monogam av natur jeg også, har aldri vært utro og setter trofasthet veldig høyt, men det er forskjell på å være i et fast forhold med noen og det å bare date dem en gang i blant. I det minste etter mitt syn, men andre her inne mener sikkert noe annet. Det er det alltid noen som gjør ;)

Zitelle: Takk for støtte:) Jeg føler at jeg står fri til å leve mitt eget liv akkurat slik jeg vil, og jeg er en ganske skikkelig fyr som stort sett alle jeg møter liker - eller i det minste gir uttrykk for at de liker. Minst 90-95 prosent av alle tilfeldige kvinner jeg slår av en hyggelig prat med spør jeg aldri om nummeret til. Og en god del jenter jeg blir kjent med som jeg er mer en happy med å "bare" ha som venner. Jeg liker å ha jentevenner også jeg, ikke bare dater. Og jeg starter ikke en samtale med en jente med det utgangspunktet at jeg skal få nummeret hennes, men bare fordi jeg har lyst. Kanskje jeg kjeder meg? Kanskje ser hun hyggelig ut? Kanskje er jeg faktisk nysgjerrig på boka hun leser? Kan være mange grunner. Men hvis hun viser seg å være hyggelig og viser litt interesse tilbake så kan det hende at jeg spør.

Ingen har snakket om innlærte, oversatte sjekkereplikker her. I mitt tilfelle er de åpningsreplikkene jeg har brukt mer enn én gang alle replikker som jeg har sagt spontant den første gangen og så funnet ut faktisk var morsomme og gode, ut i fra responsen, slik at jeg har hatt dem i bakhodet for gjennbruk ved lignende muligheter senere. Mange her som tillegger meg meninger og handlingsmønstre jeg ikke kjenner meg igjen i må jeg si. Det gjelder noen av de andre tingene også, men det driter jeg egentlig i så gidder ikke å svare på dem.

Synes selv at det å måtte drikke før man våger å flørte med en jente er patetisk.

Skjult ID med pseudonym AFCArne on. 18 mars 2009 21:18

@g25Bgo

Hvis du er ute etter å komme i kontakt med andre norske "Gamere", har de et forum på http://forum.pua-norge.no. Miljøet er blitt veldig stort de siste årene etter "The Game" ble utgitt i 2006. På forumet kan du søke etter wingmen som vil være med å sarge i Bergen for eksempel. Men ta de gutta med en klype salt, og vær forberedt på at det er noen alvorlig forstyrrede individer der inne... Aldri glem å ha respekt for jenter og deres følelser, selv om du ikke trenger å putte dem på pidestall!

Mitt tips er å lese sjekkemetodene til Niell Strauss, Mystery, Tyler Durden og PUA-gjengen som ren underholdning, litt barnslig inspirasjon, og la det bli med det. Norske jenter er helt annerledes enn i Hollywood og Las Vegas, og M3 metoden til Mystery er så lett gjenkjennelig at du lett blir ferska av jenter som har vært borti det før. Husk jenter er latterlig mer intuitive enn oss og leser mellom ordene hva du tenker på...

Husk også at Game er for de gutta som ikke har nok selvtillit til å klare seg uten en metodisk tilnærming. Er du allerede en fin fyr med et interessant liv, god selvfølelse og interesse for andre mennesker, trenger du ikke noe mer! Du kan gå rett opp til en jente og si HVA SOM HELST hvis du bare har bra Mojo og "Inner Game".

Skjult ID med pseudonym hingsten on. 18 mars 2009 21:58

AFCArne.. din påstand klinger som søt musikk,
hingsty har aldri lest noen "game" litteratur,
vokst på sine små tilbakelagte motbakker, og nyter
sine små oppturer i det skjulte og om dyret føler for å ta kontakt med en skikkelse,
så er det bare et øyeblikks vurdering av hvordan kontakten skal utføres.
så enkelt, for hingstys avslappede sjel..
som forøvrig nyter å ha satt ut to advokater for en vakker kvinnenlig sjels fordel idag,
i en eiendoms-handel " litt kryddret av svart magi ".

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 18 mars 2009 22:01

ja til å bli prøvd sjekket opp, hvor som helst og når som helst:-)
ekstra poeng om det skjer uten alkohol innabords,og i en utypisk situasjon

Skjult ID med pseudonym hingsten on. 18 mars 2009 22:24

Uten alkohol fremstår vel som et absolutt krav eller.
Din sjel skiller jo helt klart mellom fuktige fester og seriøs flørt,
selv om det var ganske så behagelig å bli foret med champagne
og fristende lystige replikker med din sjel på hingstys fang etter hva hingsty kan huske.

Du har vel alle muligheter på en dag-kafe, eller en kirkekaffe isåfall ,
bare å la blikket stirre litt lengre enn litt på utvakgte gutter.

Lit sant ikke Sunny-lille.

Hingsty titter ned i marken, lett betenkt med et bittelitte savn..
ikke så melankonisk her nå hingsty..back to work..svisj..

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 18 mars 2009 22:44

nok en gang mr hingst: etter det jeg og de rundt samme bord som meg kan huske,så skjedde det ikke noe "lystige replikker,eller foring av champagne fra min side,at du drakk litt av glasset mitt er vel ikke foring.......... jeg har sagt det før,og sier det igjen,slutt å antyde ting ang meg her på forum!

Skjult ID med pseudonym hingsten on. 18 mars 2009 22:51

Får si som enkelte andre har skrevet her inne.
vi får sikte... litt høyrere, og sette kravene så høyt det lar seg gjøre..
som flertallet her inne i godte-butikken gjør.
Eller må hingsty virkelig sette seg i skammekroken i det kalde hjørnet på stallen her nå eller.

(kvinne 40 år fra Akershus) on. 18 mars 2009 22:56 Privat melding

Jeg er ihvertfall glad jeg ikke har vært en av x antall jenter oslomann har datet samtidig. Selv om jeg hadde blitt "valgt" til slutt, ville jeg ikke likt å vite at jeg var en av mange han hadde seg med på samme tid..... Mulig jeg er litt naiv, men man får vel ganske så kjapt en følelse av om det er kjemi tilstede.....Og er kjemien der med en person, så er det vel litt feil å date andre? Eller fortsetter man da å lete etter...HVa?