Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Trulta on. 18 mars 2009 09:02

Dette omhandler selvsagt kvinner og menn og greia mellom dem.

Har akkurat lest "Han er faktisk ikke intr i deg" Lettlest og enkel bok, ingen store oppdagelser for meg i den, men jeg hadde håpet på en teori/svar om det JEG lurer på..
Jeg forstår glatt når en type ikke er intr. Når han ikke gjør det han sier, når han ikke ringer etter noen dager, lar ting koke bort i kålen, kommer på teite unnskyldninger for å avlyse daten som HAN har invitert på osv.
Det jeg IKKE skjønner, er når jeg da går videre, ikke gir ham all min oppmerksomhet lengre osv.
DA kommer han for å booste selvtilliten sin eller noe sånn, har sporadisk kontakt osv.
Hvorfor ikke finne seg ei ny dame som gjør dette for ham?? For det er jo ikke meg han er intr i...
Så hvorfor opprettholde kontakten når jeg har "sluppet" ham av kroken, uten sure miner, uten store konfrontasjoner osv...

Kun for å booste egoet? Hvordan i alle dager gjør han det fra ei som har gått videre??

Skjult ID med pseudonym blackbooks on. 18 mars 2009 09:32

Hmm
Første jeg tenkte når jeg leste gjennom innlegget ditt var at det må jo være for å bevise for seg selv at han KAN få deg om han vil, men det er faktisk HAN som velger deg vekk, ikke du som velger vekk ham.

Erfaringsmessig er det lett å gå i denne fellen, at man føler man får oppmerksomhet fra ei jente, og når hun tar litt for mye initiativ, er litt for mye på en, forsvinner mye av interessen for jenta. Jeg kan virkelig ikke forklare hvorfor, annet enn at det nok er mye underliggende psykologi i det hele. Å føle seg avvist må være verdens verste følelse.
Det går jo begge veier, om en mann blir litt for ivrig, eller litt mer interessert (Gjerne i en som kanskje er litt over hans egen "standard") enn hun er i ham, trekker hun seg unna.

The neverending game of cat & mouse, kombinert med "du vil ha det du ikke kan få" kanskje?

Skjult ID med pseudonym noia 2 on. 18 mars 2009 12:15

Gjenkjennlig, og noen ganger er man mer forelsket i leken, er personen?

Skjult ID med pseudonym HEIDI on. 18 mars 2009 12:48

.....bedre med oppmerksomhet fra noen, enn fra ingen.....

Skjult ID med pseudonym jente 41år on. 18 mars 2009 17:26

min erfaring her inne er at gutta er mest med for jakten sin skyld.
jeg kan selvfølgelig ikke ta alle over en kam, men opplever dette endel.
Nå er jeg så hledig at jeg har en god porsjon selvtillit, og vet jeg både ser bra ut og er ok. (jada.....helt normal, da ;-D)
Men disse jakt gutta ødelegger moroa noe veldig.
Tror det er noe av det du opplever også. de skal liksom ha styringa.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 18 mars 2009 17:30

Vil anbefale Prebens Møllers siste svar her på datingmagasinet. Hans beskrivelse av sympatiske drittsekker er veldig interessant!

Skjult ID med pseudonym jup on. 18 mars 2009 17:50

Åh, det er så irriterende! Synes det er skikkelig dårlig gjort... Og ja, jeg har gått på det når fyren tok kontakt ei stund etter det ble stille, fordi ettersom han tar kontakt har han vel kanskje ombestemt seg litt tenkte jeg... neida :P Dum som jeg er ;) Snill og grei til han fikk det han ville så eksisterte jeg plutselig ikke lengre. Ikke tro han slapp lett fra det da nei! Hehe

Synes foresten også det er teit at jeg må gjette meg til at noe er galt, presse noen til å innrømme det, og så prøve og gjette meg til HVA greia er! hehe... gutter, sier dere at DAMER er vanskelige? Jeg synes ihvertfall de som blir ditcha fortjener en liten forklaring, om det så bare er at de ikke er din type også....

Skjult ID med pseudonym d40+ on. 18 mars 2009 21:05

Tror det er flest menn som avslutter kontakten uten noen forklaring.Vi kvinner har stort sett for mye samvittighet til å oppføre oss slik.Selv om det selvfølgelig er noen kvinnelige drittsekker også. Det er jo rett og slett feighet å ikke gi klar beskjed, la en annen person leve i usikkerhet, på den måten. Men heldigvis er vi forskjellige, finnes mange kj. reale mannfolk også. Vi kvinner har vel også en tendens til å falle for menn som vi ikke helt vet hvor vi har, eller.......

Skjult ID med pseudonym jup on. 18 mars 2009 21:56

hehe ja...jeg har vel et lite behov for å vite hvor jeg har folk egentlig, så jeg vet hvordan jeg skal forholde meg til dem :P Blir litt frustrert da når jeg ikke har peiling. Tar gjerne konfrontasjonen om en slik situasjon oppstår, for synes det er teit at de bare skal få slippe unna med å være så feig, og ikke minst at de faktisk synes det er greit å behandle meg på den måten! :P

Skjult ID med pseudonym venus on. 18 mars 2009 21:59

Les "Mars + Venus på stevnemøte" så får du noen svar på spørsmålet ditt......

Skjult ID med pseudonym jup on. 18 mars 2009 21:59

Må ærlig innrømme at det kan bli kjedelig med en gutt som bare legger seg helt flat for meg med en gang og gir meg oppmerksomhet konsant... Når jeg møter en ny trenger jeg som regel få tid til å gjøre meg opp en mening om den personen også, og får man lissom 40 mld og 3 tlf og dagen rekker jeg ikke det. Da blir det bare mas. Mas er ikke bra! Hehe... men er han intr bør han vise at han er det da ;)