Alle innlegg Sukkerforum

Mye Syting Ang null respons

Vis siste innlegg
(mann 52 år fra Oppland) on. 18 mars 2009 21:48 Privat melding

leser en del innlegg her samt mellom linjer ( også gamle innlegg ) Nå er jeg ny her inne på sukker, tenkte jeg skulle se hva dette er, Virker for meg som en helt grei plass for alle mulige mennesker :-) Men,.. som overskriften sier,,det er masse klage på at man får lite svar på brev osv, Slikt er egentlig såre enkelt, alle kan ikke like alle, det første man legger merke til, Er å vil for altid, være det ytre, det er ikke til å komme fra, det gjelder oss alle, Så får man da ett flott brev fra en her inne, man tar en tur på dems profil, ser bilde, leser litt i profil, å finner dertil ut at man ikke ønsker noen forbindelse med vedkommende:-) å videre dertil, ikke ønsker å svare på brev, jeg selv har sendt flere brev her inne, men ikke bestandig det kommer svar, da forstår man hinte, ikke sant !!!

som sagt,,,,alle kan ikke like alle:-)

Skjult ID med pseudonym Goliat to. 19 mars 2009 00:33

Jeg har også tidligere vært inne på slike tråder og sutret over manglede respons på sendte brev. De innleggene som jeg har hatt på disse trådene har vært bitre. Regelrett sutring. Sitter nå å angrer på at jeg lot meg rive med på sutteret. Jeg har tatt et oppgjør med meg selv i forhold til dette...... Skal man oppnå kontakt med en potensiell partner handler det alt om hvordan man framstiller seg selv i profilen og hvordan profilbildene er tatt. Hvis man jobber litt med profilen og profilbildene kan man oppnå å få kontakt med den man søker...

Skjult ID to. 19 mars 2009 00:38

"Hvis man jobber litt med profilen og profilbildene kan man oppnå å få kontakt med den man søker..."

Helt feil. Selv en gjennomarbeidet profil og høflig fremgang gir null.

(kvinne 40 år fra Akershus) to. 19 mars 2009 00:55 Privat melding

@skjult ID

kanskje du har litt for høye krav til en evt partner?

Skjult ID to. 19 mars 2009 00:58

Jeg er mann. Og mann på sukker......du vet... (vel, egentlig ikke sikkert...du er jo dame)

(kvinne 40 år fra Akershus) to. 19 mars 2009 01:50 Privat melding

Hahaha, jeg er jo bare jente,jeg, så jeg vet vel ingen ting..;-)...Jeg har både sjekka her selv og blitt sjekka....Men jeg tror kanskje at mange, både jenter og gutter, nok dømmer litt for fort i forhold til bilder.....Selv har jeg kanskje vært mer åpen for "forslag" enn de fleste ,og faktisk truffet en der jeg har valgt å overse "selvfølgelige" kriterier....Og til tross for at dette forholdet ikke har vart i all evighet ennå, så kan jeg si at jeg er veeeeeldig glad for at jeg var åpen for "forslag".....

Skjult ID to. 19 mars 2009 01:53

Stor forskjell på å være gutt og jente på sukker. Det var det jeg mente. Om du forstod det eller ikke, vet jeg ikke. Du kan kun tale for det å være jente (på sukker).

(kvinne 40 år fra Akershus) to. 19 mars 2009 02:06 Privat melding

@ skjult ID

Joda, jeg skjønner hva du sier, men jeg ser jo ved å lese tråder her inne at det er mange jenter her også som ikke får noe særlig /ingen respons, det gjelder ikke bare gutta.....

Skjult ID med pseudonym Tino78 to. 19 mars 2009 02:07

"Hvis man jobber litt med profilen og profilbildene kan man oppnå å få kontakt med den man søker..."

Helt feil. Selv en gjennomarbeidet profil og høflig fremgang gir null.

@Skjult ID
Det er som TS skriver, at alle kan ikke like alle. Og hvem er det egentlig du vil tiltrekke med profilen din?
Jeg vil tiltrekke den som er rett for meg, og ikke hele verden. Og jeg vet at en dag så er det faktisk ei der ute som liker min profil for det den er. Men ikke misforstå, det hjelper å sende mail selv også, for å gjøre seg bemerket, og ærlighet og høflighet lønner seg i lengden, da er man iallefall seriøs.

@lillenine
Jeg synes det er kjempeflott at du er ei som er åpen for "forslag", og at du har funnet en utenfor dine kriterier. ;)
Det sier egentlig litt om hvor snevert enkelte ser på profilene. For det er lett å bli blendet av bilder og fine ord.

Jeg vet at enkelte her inne er redd for å sikte for høyt, og andre sikter for høyt. Det finnes ikke noe fasit svar på hvem som passer sammen, og ikke passer sammen. Man tar en sjans og la det stå til. Selv så skriver jeg til de som virker interessante, uansett om de har bilde eller ikke, kan jo ha en god tekst i profilen. Får jeg ikke svar, så har jeg kanskje siktet for høyt. Men man vet jo aldri, kanskje den du minst venter skal svare deg, faktisk gjør det ;)
Dere får ha en flott natt og fin dag imorgen ;)
Og til deg @lillenine, Lykke til videre med "forslagsforholdet" ;) hihi

(kvinne 40 år fra Akershus) to. 19 mars 2009 02:43 Privat melding

@Tino78
Tusen takk,Tino...du kan lese om forslagsforholdet mitt i "en sjanse?????" på forumet her,så ser du hva jeg mener....samtidig,samtidig;-)

Skjult ID med pseudonym Tino78 to. 19 mars 2009 03:18

@lillenine
Kjempeflott, skjønner hva du mener ;)
Solskinnshistorier er alltid flotte å høre om ;)

Skjult ID med pseudonym yeehaw to. 19 mars 2009 07:01

Når folk omsider har tatt mot til seg tror jeg mange frustreres over at tiltaket ikke betaler seg. Læringseffekten er at man kan nøye seg med å glane på bilder.

Npen ganger ser man bare ei som er så flott at du bare presterer en kjapp og guttete kommentar. Da er vel innholdet i den første mailen nøkternt sett slik at det er lite å svare på?

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) to. 19 mars 2009 21:56 Privat melding

Oppmerksomhetsbehov.

Tror det er det ligger,at noen syter-og andre velger å starte tråd om det.

Men det er klart,derfor vi er her de fleste av oss-for å få "optimal dekning av oppmerksomhetsbehovet på lang/lengre sikt..."

Den var fin vel?:-)

Kan ikke helt forklare hvorfor,men denne tråden tenker jeg mest på som "Litt skryting og mindre respons enn ønsket!

At den er markert som grønn får stå sin prøve:-)

Svein

Skjult ID med pseudonym Goliat fr. 20 mars 2009 00:05

Jeg skrev at man "kan" oppnå kontakt med den man søker hvis man jobber litt med profilen og profilbildet, ikke at man oppnår kontakt. Det er en stor forskjell det da.. Innen dating generelt tro jeg at det kommer an på hvordan man presenterer seg og hvordan den andre parten oppfatter hvordan personer framstår. Jeg tror også det handler om å akseptere eller å avvise.

(mann 34 år fra Oslo) fr. 20 mars 2009 00:08 Privat melding

Amen til TS!

(mann 56 år fra Hordaland) fr. 20 mars 2009 00:26 Privat melding

Kan det være at mange tar denne kontaktsøkingen/"sjekkingen" litt for alvorlig? Noen ganger føler jeg (og har falt i samme fellen selv) at hvis jeg svarer på en henvendelse eller sier ja til et møte på byen, så har jeg bundet meg til personen for resten av livet(?)
Når jeg noen ganger spør en jente om hun kunne møte meg for en øl eller hva som måtte falle i smak, er det kun for a) Det er kjekt å treffe andre mennesker på by'n (det sosiale aspektet). b) Hun virker trivelig nok til at kanskje vi begge føler den delte (halv)timen som en berikelse. c) Kanskje tennes noe mer fra den ene eller annen kant, som gjør at begge ville finne det opportunt å treffes igjen. Dette er ikke farlige/livstruende situasjoner og burde ikke skremme noen fra å si "ja" litt oftere. Det er ikke et bindende "ja" før du selv ønsker det. ; )

(mann 33 år fra Hedmark) fr. 20 mars 2009 02:37 Privat melding

sånn jeg opplever det her inne er at mange jenter pluss minus min alder bare ser på bilder og leser raskt igjennom profilen, hvis de i det hele tatt leser den da. de bryr seg liksom ikke om noen har kanskje brukt litt tid på å skrive om seg selv og den han evt. ser etter. litt sånn umodent for å kalle det det. der tror jeg eldre både kvinner og menn er flinkere sånn.
også med å gi komplimenter på gode profiler selv om de ikke er interesert. har selv opplevd dette en gang at ei eldre komplimenterte profilen positivt. og det er noe som alltid er gøy å høre. uansett om vedkommende ikke er innen for dine mål og kriterier.

Selv så leser jeg hver profil grundig og bryr meg sjelden om matchtallet, da dette bare er en liten pekepinn. finner jeg ei interesang jente så sender jeg et brev. men får sjelden svar. da noen ikke gidder å svare om du ikke er interesang nok.
går ann å skrive et sivilisert brev og svare høflig at du ikke er min type, så du får merket henne svart..

men dette er min mening, måtte bare lufte topplokket litt;)

Skjult ID med pseudonym Mizzy fr. 20 mars 2009 02:43

@Sparky22
Du får 500 spänn för T-shirten din!:D Wanna sell it?;D

Skjult ID med pseudonym Mizzy fr. 20 mars 2009 02:45

Ops.. Nu spårade jag av, sorry!
@TS
Nej, alle kan ikke like alle. Helt enig.