Alle innlegg Sukkerforum

Minner om Skeikampen neste helg..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 10 okt. 2007 16:55

Sakset fra nyheten på forsiden:
Nå har vi endelig fått tid til å se på kabalen på hvem som skal bo hvor og det viser seg til vår store glede at vi har hele 14 (6 av disse er nå tatt.. ) dobbeltrom på hotellet ledig. Hotellet alene har normalt en overnattingskapasitet på 150 så dette blir bra!

Langt flere enn vi var klar over har valgt å ligge sammen med noen kjente eller ukjente på dobbeltrom og noen har også valgt å ta en ”hytte” sammen (faktisk så er ”hytte” litt misvisende for det er egentlig høystandard leiligheter med flere rom, kjøkken og med egne badstuer vi snakker om). Det er ikke så lett å holde oss løpende oppdatert med så mange muligheter og ønsker og vi beklager forviringen som oppsto som gjorde at mange trodde det var fullt. Det er altså både hotellplasser og luksusleiligheter ledig. Hiv deg med, du har ingen ting å tape og alt å vinne!

Minner også om at bussen stopper innom bussterminalen i Oslo, Gardermoen og Lillehamar for de som kommer med fly, tog eller buss.

Vi i Sukker gleder oss virkelig til oppleve så mange spennende og positive folk igjen samt å komme oss opp på det fredelige og deilige fjellet!

Skjult ID med pseudonym Jente 31 on. 10 okt. 2007 17:48

Dette høres bra ut.. Jeg har bestilt dobbelt rom med en ukjent.. er det to soverom på de rommene??
Hva ligger alderen på? hvor mange prosent ligger mellom 25 -37??
Flest damer eller menn??
Gleder meg uansett!!
:0)

(kvinne 50 år fra Akershus) to. 11 okt. 2007 00:56 Privat melding

Da tar jeg gjerne en luksusleilighet med egen badstue ;)

(kvinne 56 år fra Østfold) to. 11 okt. 2007 02:05 Privat melding

Naboen min har hytte på Skeikampen. De var der sist helg. Kan spørre dem om det var snø der da. Ellers finnes det jo tmerkede nettsteder for slikt :)

Skjult ID med pseudonym bølla to. 11 okt. 2007 14:51

og da kan jeg medele at det har kommet 5 cm snø på skeikampen :)

Skjult ID med pseudonym snømannen to. 11 okt. 2007 16:16

Gleder meg til å snøballkrig og peiskos om kvelden :-)

Skjult ID to. 11 okt. 2007 16:51

...Ååååå, litt sånn 'Whamskt'; "Last Christmas"-aktig......

Skjult ID med pseudonym vilmarka to. 11 okt. 2007 17:11

og hvem skal da være den homofile med blottertedenser? :)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 11 okt. 2007 17:25

I fjor hadde vi deilig varm sol og vindstille på terrassen med sprudlevann og annet godt. Blir nok ikke så mye snøballkrig og det hele er nok litt mer fredelig og voksent. Folk var generelt opptatt av å prate med hverandre og være i felleskapets helt spesielle varme og inkluderende atmosfære som oppstår på slike turer. En så stor gjeng voksne som surrer deilig ansvarsløst og ubekymret omkring på et hotell.
Skeikampen er kjent for å servere veldig bra mat og det la ikke akkurat noen demper det heller. Vi har med vårt eget band oppover og de gjorde en meget god jobb i fjor. Folk danset til 03? om natten (Jeg klappet sammen før det.) De spiller hit'er fra 70,80 og 90 tallet med god feeling og mye energi.
Det er 6 dobbeltrom ledige i dette øyeblikk så meld dere på. Kan kanskje trenge noen få damer til i 30-40 år segmentet så er vi i perfekt kjønn- og aldersmessig balanse :)

Tror dessverre vi må fylle rommene før vi kan dele ut leiligheter til enkeltpersoner mokkisen. Kanskje blir de siste plassene tatt nå så da er det jo likevel en mulighet for det :)

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 11 okt. 2007 17:38 Privat melding

He he he.. Jeg skal være med på snøballkrig jeg hvis det er noen som utfordrer.. mann blir aldri for "voksen" til det.!!!

Skjult ID med pseudonym Hr. nilson fr. 12 okt. 2007 17:15

Hei sukker.no.

kan dere legge ut busstider og telefon nr. permanent til turen til Skeikampen?

Skjult ID med pseudonym Perle62 fr. 12 okt. 2007 17:39

Her er en link der dere kan følge med på vær og føreforhold på Skeikampen:


skiinfo.no

Her er det 5 dagers værvarsel, snøinfo, varsel av vindretning og styrke samt webcam av slalombakken. Det bør vel dekke det meste :)