Alle innlegg Sukkerforum

Er jentene de nye gutta?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym snømannen fr. 20 mars 2009 22:34

Jeg møtte en jente på sukker her for et par-tre uker siden etter å ha hatt en god tone på meldinger frem og tilbake. Vi bestemte oss for å møtes og hadde en veldig hyggelig date på en helt normal hverdag. Hun er nylig ferdig med et lengre forhold og jeg tenkte å ta det litt med ro med flørtingen for å ikke stresse unødvendig. Hun virket som en kjempejente og jeg tenkte at det "verste" som kunne skje var at vi ble gode venner. Så møttes vi igjen en uke senere og endte opp med "full pakke" på en helt vanlig hverdag. På hennes initiativ. Siden har jeg hørt svært lite fra den kanten. Regner med at jeg er en rebound (snufs) eller at jeg er elendig i senga. Hvem vet:)
En annen jente jeg møtte i november fikk jeg også en veldig bra tone med, og vi møttes ofte i et par-tre mnd og det rakk å bli involvert følelser og det hele. Viste seg at hun hadde kjæreste hele veien...
Jeg har enda et eksempel, men regner med at det holder med disse to.
Er en gutt på ca 30 og er ikke helt vant til denne oppførselen fra jenter. Nå skal det sies at jeg muligens har playet litt i mine år selv (aldri vært utro mot noen,) men aldri møtt jenter som player på den måten. Ingen bitre følelser fra min side, men jeg er bare litt nysgjerrig. Er det virkelig sånn at jenter har tatt over denne dårlige oppførselen for oss gutta???

Skjult ID fr. 20 mars 2009 22:40

Tror dette er veldig individuelt.

Det er jo slik at det finnes jenter med mer mannlige hjerner.(påvirket av mye testosteron under svangerskapet)

På samme måte som det er gutter som har kvinnlige hjerner (påvirket av østrogen)

Skjult ID med pseudonym tale fr. 20 mars 2009 22:42

jenter og gutter har nok blitt mer like, men det vil vel ikke si at jentene har tatt over
sex har blitt en akseptert form for å få ut følelser/dekke behov også for jenter, heldigvis :-D

(mann 43 år fra Oslo) fr. 20 mars 2009 22:43 Privat melding

Tja, utroskap er jo ganske jevnt fordelt mellom kjønnene ifølge de fleste undersøkelser (it takes two to tango etc...) så litt usikker på om et tilfelle er noe å lage en trend etter.

Skjult ID med pseudonym venus fr. 20 mars 2009 22:44

LIkestillingen har kommet til dette området også vet du:)
Tror jenter og gutter er relativt like mht sånne ting i dag , jeg:)
Selv kunne jeg imidlertid ikke tenke meg å være utro.

Skjult ID med pseudonym snupp79 fr. 20 mars 2009 22:45

Tror mange som kommer frå eit langt forhold blir litt slik... bare for "gøy" men er jo stygt å leke med andre uten å si frå om det... men skal si jeg tenker (les:tenker) litt slik selv.. hvorfor ikkje ha det gøy og kose seg...

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 20 mars 2009 22:47 Privat melding

Kjønnsrollene blir kanskje mer og mer utvasket sett utifra sosiale normer, ja... På godt og vondt.

Skjult ID med pseudonym Torch fr. 20 mars 2009 23:59

Ja.

Mange single jenter er bare ute etter et ligg selv om de sjeldent vil innrømme det sånn uten videre, f.eks. som en rebound, en spennende affære når de regner med at ingen får vite det (både i inn- og utland), eller de faller for fristelsen når anledningen byr seg selv om de egentlig ikke hadde planlagt det (men sikkert holdt muligheten åpen da de gikk ut). Og omtrent like mange jenter som gutter er utro mot kjæresten sin, det er i hvertfall min påstand og det støttes vel sånn noenlunde av statistikken. "Mulighet gjør tyv" heter det, og jentene har jo i dag minst like mange muligheter som gutta - faktisk flere, siden det er lettere for en jente å få seg et ONS enn for de fleste gutta, selv om det ikke nødvendigvis er noe lettere for dem å få seg en fast kjæreste. Det er ikke få jenter som jeg vet hadde type jeg har sett være utro opp gjennom årene, særlig på jenteturer på sydligere breddegrader, og jeg har noen ganger rotet meg bort i slike selv også skjønt i de tilfellene har jeg også stort sett fått vite om kjæresten i ettertid. Vet selvsagt om en del menn som har vært utro også, inkludert noen kompiser.

Og mange jenter i dag har et liberalt syn på sex og har hatt et stort antall sexpartnere, i det minste blant de litt yngre, og i byene. Pleier å prate om sex med jenter jeg møter i blant, og det kommer stadig fram at de i en alder av 21-22-23 år har hatt 20-30 eller 50 partnere. En jeg snakket med for litt siden hadde hatt godt over 100, og hun var fortsatt i starten av 20-åra. Vet ikke helt hvorfor eller hvordan jeg får de til å innrømme slikt og være ærlige, for det er jo slikt de fleste jenter pleier å holde kjeft om, men ut kommer det. Og alle de gutta har definitivt ikke vært kjærester. Du ble nok bare en ONS dessverre, snømannen.

Jenter er ikke det spor bedre enn oss gutta når det gjelder tilfeldig sex og utroskap, bare litt bedre på å bortforklare det ("det bare skjedde", "han var en sleip player som lurte meg", "typen min gir meg ikke det jeg vil ha", etc) eller skjule det. Men de er ikke verre heller tror jeg.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 21 mars 2009 02:07

@ TS
Det er ikke sikkert du var rebound, men det er klart at de færreste, og kanskje særlig jenter, sjeldent er klar for et nytt forpliktende forhold dersom man akkurat er kommet ut av ett...

Kanskje hun bare var nysgjerrig på deg og du var et nokså lett bytte? Du har nok rett i at jentene er blitt mer som gutta. De er i større grad jegere, og dersom byttet nedlegges for lett, jakter jenter som gutter fort videre andre steder. Jenter blir jo bl.a. stadig oppfordret til å vise initiativ (bl. annet her ved å sende mer førstemeldinger osv selv). Rett og slett til å være frampå. Det er signalet som i stor grad sendes. Det er kanskje en pris å betale ved å forlange/ønske at jentene selv skal være så frampå og vise initiativ? De blir kanskje likere gutta i tankemåten av det?

Skjult ID med pseudonym hingsten lø. 21 mars 2009 02:17

TS,Joda.. jenter på jakt etter jenter finnes og så her.. har vært inne på tema en gang.. de brant godt fra et par svar på forum..
kan jeg love deg...

Skjult ID med pseudonym snømannen lø. 21 mars 2009 10:05

Lilleulv. Joda, jeg var nok et lett bytte. Dersom en søt jente er keen på å møte meg for å bli bedre kjent så legger ikke jeg meg på magen og blånekter. Mulig det kom frem av innlegget mitt at jeg er litt bitter på dette, men det er jeg overhodet ikke. Skulle bare mangle.
Har bare blitt satt ut i det siste av hvor kyniske jenter har vært i forhold til hvordan det var "før." Kommer selvfølgelig an på hvem man møter, men jeg har da møtt en del jenter oppigjennom og det samme har kompisene mine. For all del, fint at jenter ikke lenger bare er naive og godtroende:) Det hadde bare vært hyggelig om at de kunne være litt mer åpne og ærlige om disse tingene.

Skjult ID med pseudonym shorty lø. 21 mars 2009 10:22

What comes around goes around :P

(kvinne 42 år fra Oslo) lø. 21 mars 2009 10:37 Privat melding

Snart begynner gutta å ønske det samme som vi har savnet i lange tider, nemlig åpenhet og ærlighet ;)
Snømannen, det er nå du må lære deg å skille klinten fra hveten :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 21 mars 2009 10:56

Det tror jeg du har rett i, Isabjella.. :-)

@snømannen

Du sier du skulle ønske jenter kunne være mer åpne og ærlige rundt disse tingene. Men si meg, har denne siste jenta vært uærlig? Du sier jo at du ikke vet grunnen til at det ble stille. Så i prinsippet kan det kanskje være alt fra familiære problemer til at hun ikke syntes dere passet så godt sammen? Og klargjorde du egentlig tydeligere enn henne at du forventet noe mer av forholdet dersom dere hadde sex? Jeg bare spør, jeg. :)

Jeg ser at utroskap og tilfeldig sex omtales i samme åndedrag flere steder i denne tråden. Selv mener det det er viktig å dra et tydelig skille mellom disse to tingene. (På samme måtåe som jeg vil skille skarpt mellom åpenhet og uærlighet).
Man kan da fint ha klare holdninger til utroskap, selv om man har et avslappet forhold til tilfeldig sex som singel?

Skjult ID med pseudonym bjeff lø. 21 mars 2009 12:24

jenter har behov de også!

Skjult ID med pseudonym Torch lø. 21 mars 2009 13:07

... heldigvis :)

(kvinne 29 år fra Oslo) lø. 21 mars 2009 13:12 Privat melding

@Snømannen
Kan bare svare for meg selv, men hva er galt med at jenter gjør som gutter har gjort i en del år?

Skjønner ikke hvorfor gutter skal bli sjokkert over at en jente bruker en gutt som "rebound" slik som i dette tilfellet. Høres ut som du mener det er greit for gutter, men ikke damer!

Skjult ID med pseudonym Mizzy lø. 21 mars 2009 14:14

Kvinnliga players kallas "isprinsessor" å vi älskar snømenn!;P

Skjult ID med pseudonym Isabjella lø. 21 mars 2009 14:14

Synes ikke snømannen virker noe bitter eller snurt over dette, men han lurer bare på om han kan forvente seg en ny type oppførsel fra jentene.. En opppførsel som i hovedsak har vært forbeholdt det mannlige kjønn. Som han sier, han har selv vært en liten player og vet helt sikkert hva det går ut på. Det eneste som kom litt overraskende, var nok at han selv skulle bli utsatt for slikt som gutter vanligvis bedriver tiden sin med :)

Men ja, vi jenter lærer vi også ;)

Om det er noe å være stolt av, enten en er mann eller kvinne, ung frøken eller ung mann, det blir opp til hver enkelt å bedømme. Dominoeffekten er ofte ikke den beste. Kynismen råder, og for den som driver med det eller blir utsatt for det, kommer til å ende opp på hver sin side av gjerdet og skule stygt på hverandre :)

Eller, en kan gjøre det beste ut av det: Gjøre som en selv vil, så lenge en er åpen og ærlig med hensiktene sine :)
Det funker det også :D

Skjult ID lø. 21 mars 2009 16:08

Det er bare å innse.. Internett dater er ikke seriøse. Det er trøst, leking, tisfordriv eller bare en måte å få seg bekreftet på. For de som ønsker å være seriøse, blir hele greia ødelagt av akkurat disse menneskene.

Skjult ID med pseudonym Lionking lø. 21 mars 2009 16:21

Kan ikke dere j..... playere (både damer og herrer) bare holde dere unna dette flotte nettstedet? Byen må da være paradiset for dere; skjønner ikke hva dere gjør her inne... Så kan vi som faktisk har ærlige og seriøse hensikter bruke Sukker til det er ment for.

Skjult ID med pseudonym macky lø. 21 mars 2009 16:35

@lionking...så då blir vel du alene igen då...må bli trist att data sig sjelv:)))
Players go 4 it .....

Skjult ID med pseudonym miriam lø. 21 mars 2009 17:24

Enhver som starter noe med en som nettopp har kommet ut av et forhold burde være klar over at man må trå varsomt.
Både med egne følelser og den nysingle.
Det kan fungere i lengden, men sannsynligheten er mindre enn for andre par.
Nå må det også nevnes at for noen er et brudd opprivende og hjerteskjærende, mens for andre et det en befrielse.

Om jenter er blitt mer lik menn og tar for seg av "de goder" de kan så håper jeg det :-D
Det er på tide at sex ikke forbindes som skam for jenter. Sex skal være en herlig opplevelse, en nytelse av kropper og sanseopplevelser uansett om man er i et forhold eller ikke.

@Lionking
Det er ikke noe galt i å være en player så lenge motparten vet at man blir played. Dette nettstedet er vel for alle som ønsker å treffe en livspartner, en å flørte med, en elsker.
Ikke sett begrensninger på andres lyster :-D

Skjult ID med pseudonym snømannen lø. 21 mars 2009 19:01

EliseB: Mulig jeg er dårlig på kommunikasjon. Jeg synes absolutt ikke det er noe galt i at jenter er like gutter på det området. Det er bare det at de siste måneders erfaring har fortalt meg at ting har forandret seg en del fra hva jeg har opplevd tidligere. Da var det mye bitterhet fra jenter som alltid forventet mer enn en "flørt". Mulig jeg er blitt forandret selv og ikke er noe bra langvarig catch lengre, men føler at ting er litt snudd på hodet. Og som jeg sier er jo det sikkert bra det. Nå har det seg sånn at det tar litt tid for meg å bli forelsket så det er ingen som har tråkket hardt på tærne mine. Enda:)

Isabjella: litt av et nick du har, hehe. Men du har skjønt det. Og jeg skulle ønske jenter hadde vært åpne om hensiktene sine slik jeg forhåpentligvis har blitt etter hvert. Så slipper man å lure på hva som skjer. Men samtidig så er jo det jo slik at jenter er alt annet enn direkte og elsker at gutta må tenke og lure på sånt:)

Lilleulv: Neida, hun har ikke vært uærlig. Men inntrykket mitt av henne tilsa alt annet enn at hun bare skulle gi f. Merker forøvrig at jeg høres ut som en jente nå, hehe. Ikke meningen...

Skjult ID med pseudonym ung mann lø. 21 mars 2009 19:11

Eh like gutter? Gutter kan på INGEN måte henge med jenter på det området, er også en grunn til Olafiaklinikken går ut og sier at norske jenter må roe seg ned i inn og utland.

Skjult ID med pseudonym Isabjella lø. 21 mars 2009 19:24

Snømann: Litt av et nick du har du også :D Hva er så spes med mitt, liksom :))
De fleste jenter kan da det, med mindre det er en ung sårbar gutt som de ønsker å nyte ;) neida, men de kjører jo bare stilen som dere har kjørt... Hva er greia? Da er det slik at har man vært bortpå 1 stk player, så bør man lære å se lusa på gangen deretter, er ikke verre enn det. Man er selv ansvarlig for egen lykke, er det noe som heter :) MEN, kvinner og menn har ikke kommet såå langt enda, at vi slipper å lure på hverandre, da er det i tilfelle bare noen få som opplever dette :)
Men nå virker du å være littegranne mere på søken etter ei bra jente, og ikke bare et ligg... Og der kommer forskjellen inn, vøttu :) Det er NÅ du ønsker å vite hvor du står. Når du selv lekte rundt, så var jo ikke det så viktig, for da visste du at du hadde jenta rundt lillefinger`n :) Og da er ting greit da vøttu :) Men nå begynner du å oppdage damer som tar skjeen i egen hånd :)
Ang det at jenter er alt annet enn direkte... Du tar feil. De fleste av oss er da direkte, men vi formulerer oss på en annen måte, bare :)
Dere derimot, dere holder jo tyst, og vi må GJETTE oss frem til ting. Og med damers frodige fantasi, så er ikke det å holde munn et sjakktrekk, kan en si :D

Skjult ID med pseudonym Isabjella lø. 21 mars 2009 19:28

Ung mann: Du skrev "er også en grunn til Olafiaklinikken går ut og sier at norske jenter må roe seg ned i inn og utland."
Nå følger ikke jeg med på Olafia, men... hvem er det jenter blir smittet av, tror du...? Kan det være gutter, i inn og utland...?

Og som ei som begynner å få noen år på rumpa, gummi må nesten trues på de fleste menn... Det sier nok for meg, i alle fall.

Skjult ID lø. 21 mars 2009 19:29

@snømann

Er du sikker på at du har formulert deg slik at hun vet at du vil ha dame og ikke bare ONS?
Om hun egentlig har uttrykt at hun vil ha et forhold så fant hun nok ut at dere ikke var kompatible, enten fysisk eller psykisk.

Skjult ID med pseudonym PUA lø. 21 mars 2009 19:32

Det er tross alt en grunn til at det er så glatt og klissete på gulvet på utestedene før stengetid..

Skjult ID med pseudonym august lø. 21 mars 2009 19:39

@PUA

*lol* og æsj da mann!

(kvinne 42 år fra Oslo) lø. 21 mars 2009 21:42 Privat melding

@PUA: Ufrivillig sædavgang?

Skjult ID med pseudonym PUA lø. 21 mars 2009 22:24

Hehehehe... Nei... :)
Det er ikke vi som lekker ;)

På tide å komme seg ut på byen og øve seg på pick up artiserier :-)

(kvinne 42 år fra Oslo) lø. 21 mars 2009 22:47 Privat melding

@PUA: Nåjah... Jeg har vært vitne til mang en lekkasje fra hankjønn jeg, uansett alder :)))))))

Skjult ID med pseudonym PUA sø. 22 mars 2009 13:09

Hehehe, ja, er det ikke herlig :)