Alle innlegg Sukkerforum

Flere som har fått nakenbilder/griseprat på mail?

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 21 mars 2009 22:07

Har fått tilsendt nakenbilder og griseprat fra en som kaller seg Nils Nakken eller noe sånt på hotmailen min. Nå irriterer det meg at jeg satte svart hjerte på han, for jeg kan ikke lenger huske nicket hans. Hadde lyst til å melde fra til sukker, men nå er det for sent. Har ignorert meldingene hans, men likevel fått flere. Han sender først et bilde fra Molde for å sjekke om det er riktig adresse, så sender han nakenbilder neste gang, også fikk jeg et brev med masssse grisprat.... Får ikke slettet han fra hotmailkontaktene mine, så lenge han har adressen min kan han fortsette å sende. Men: flere som har opplevd dette?

Skjult ID med pseudonym steike lø. 21 mars 2009 22:08

Du kan gå inn på "hjerter og notater" og se hvem du har satt svart hjerte på.

Skjult ID med pseudonym steike lø. 21 mars 2009 22:08

Klikk på "Disse er uinteressant for deg".

Skjult ID med pseudonym august lø. 21 mars 2009 22:10

Det er dumt at de svarte hjertene blir samlet alfabetisk, og ikke i den rekkefølgen de ble satt, nettopp av denne grunn, har også noen ganger frustrert meg over dette, men ikke av samme grunn som deg TS.
Men send en meldign til support@sukker.no likevel, de har sikkert mulighet til å finne ut hvem det var du satt sort hjerte på sist, om han var den siste da.....

Skjult ID lø. 21 mars 2009 22:12

Det har jeg prøvd, har en følelse av at det er en, men er ikke sikker. Dessuten hadde han ikke bilde, og øverst på listen min er det bare profiler med bilde, og jeg har ikke satt svart hjerte på noen etter han, tror jeg. Virker som om de profilene ikke ligger i kronologisk rekkefølge.

Trodde at svart hjerte betydde at noen ikke kunne se min profil, men det stemmer kanskje ikke?

Skjult ID med pseudonym venus lø. 21 mars 2009 22:12

Har fått mail med slik prat engang, men ikke fra samme vil jeg tro. Oppdaget imidlertid en profil for noen uker siden med sjokkerende innhold i så måte. Sa fra til Sukker og profilen ble slettet. De var som å lese en porno novelle.

Skjult ID med pseudonym HEIDI lø. 21 mars 2009 22:15

Du kan jo sende ham en melding og spør hva profilnavnet hans er, er ikke sikkert at han har så veldig mye i toppen, og at han svarer...

Skjult ID med pseudonym Dreamer lø. 21 mars 2009 22:16

Lurer litt her nå. Hvorfor skal du melde fra dette til Sukker? Etter det jeg forstår så er bildene oversendt utenfor Sukker og da har da ikke de noe med saken å gjøre? Det forundrer meg om Sukker utestenger noen pga ting som skjer "privat".

Ellers så må da Hotmail ha en form for blokkeringsfunksjon?

Skjult ID lø. 21 mars 2009 22:24

Ja, du har vel rett Dreamer, spørs om Sukker kan stenge noen ute på grunn av det som skjer privat.
Skal gjøre litt research, sjekke noen mld og se om jeg kan kjenne han igjen... Kanskje jeg kan legge ut nicket hans her på forumet, som en advarsel....men det er vel ikke lov det heller?

He he...heidi..han har nok ikke så mye i toppen, han klarte å prestere å fortelle i brevet at han ikke var så stor, men at han sprutet mye...da ble jeg skikkelig opphisset assa! Egentlig lo jeg masse av dette brevet, som jeg viste en kollega, som også fikk latterkrampe da hun så bildene... liten mann med ståtiss sittende med et uskyldig smilende ansikt, også noen bilder som var litt mer fokus på enkelte kroppsdeler... Det var egentlig skikkelig god underholdning, MEN liker ikke at noen tar seg sånne friheter likevel, det er frekt, og jeg føler at jeg blir invadert av noe jeg ikke vil ha.

Så hvis du leser dette Nils Nakken, stolt av deg selv?

Skjult ID med pseudonym HEIDI lø. 21 mars 2009 22:25

Sukker ønsker å få tilbakemelding om personer som sender nakenbilder og liknende uten at det er bedt om, det er ikke god reklame for dem at det er personer som har profiler her bare for å kunne tilfredstille sine egne blotter tendenser!!

Skjult ID lø. 21 mars 2009 22:26

Jeg får slettet han fra kontakter, og man kan blokkere alle fra msn, men ikke fra å sende mail, etter det jeg vet hvertfall.

Skjult ID lø. 21 mars 2009 22:42

Nå har jeg funnet nicket hans! :-) Så i utboksen.....

Skjult ID med pseudonym Dreamer lø. 21 mars 2009 22:45

Good 4 U :-)

Skjult ID med pseudonym stjerne lø. 21 mars 2009 22:47

Hvorfor gi ut msn adresser til folk dere ikke kjenner???
Går fint å chatte her på Sukker....

Skjult ID med pseudonym lurer... lø. 21 mars 2009 22:53

Hva får noen til å sende nakenbilder uten at mottaker er interisert.. Det lurer jeg på i dag??

Er dette en vi bør vite hvem er??

Skjult ID lø. 21 mars 2009 22:53

Det er noen som ikke har bilder i profilen eller albumet av ulike årsaker. Jeg gidder ikke å snakke med noen uten at jeg vet hvordan de ser ut. Derfor bilde på mail før jeg finner ut om det er noe poeng i å maile videre. Det er ikke for å chatte altså, men for å få bilde (r).

Skjult ID lø. 21 mars 2009 22:58

Synes alle bare burde boikotte dem uten bilder!

De er bare folk som ikke er single likevel!

Skjult ID lø. 21 mars 2009 23:00

Vet ikke om han har sendt dette til flere, men det vil jeg tro, siden jeg har en følelse av at dette er en fyr med litt spesielle interesser. Hadde han vært seriøs ville han ha vært mer taktfull, blitt kjent med meg osv...men her var det full voldtekt ved første mulighet.. he he

Kan hvertfall si at han er fra Møre og Romsdal, kommer fra Molde (men dette kan være et skalkeskjul), har ingen tekst i profilen sin, og ingen bilder.

Dette er ikke første gangen at jeg har fått sånne henvendelser, men det er sikkert et halvt år siden sist... Og det er ikke samme person, med mindre han stjeler bilder fra nettet da. Forrige gang fikk jeg bilder på msn...hadde godtatt han som kontakt, så ble han stille, så etter en stund tok han kontakt igjen, og shmmakk...10 bilder inn, jeg åpnet dem jo ikke, og blokkerte han. Han også fra Sukker.

Skjult ID med pseudonym stjerne lø. 21 mars 2009 23:03

Skriver ikke med noen uten bilde uansett....og har de ikke bilde i profilen sin..får de i alle fall ikke msn adressen min..

Skjult ID med pseudonym snupp79 lø. 21 mars 2009 23:08

Sunnmøring og skulle gjerne vist hvem det er... om du får sendt nicket på melding til meg så takk...

Skjult ID med pseudonym Mizzy lø. 21 mars 2009 23:12

@snupp å pixie
Ohhhh, you dirty little girls....;)

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 21 mars 2009 23:15

Nå skriver jeg noe jeg sikkert får pes for - og bli beskyldt for besserwisser og kontrollfreak osv....

.....men kjenner at jeg reagerer litt på sånn indre justis og en slags fri flyt av informasjon om andre medlemmer her inne.
Jeg er imot det så lenge det ikke dreier seg om straffbare handlinger.

Slik jeg ser det, har ikke denne personen gjort noe galt på sukker. Vi har selv fritt valg ang. hvem vi vil ha på vår msn eller private mail. Blokkert vedkommende. Om det ikke går - slett meldingene uten å lese dem. Er det så mye verre enn som så?

Om du mener han har gjort noe galt i forhold til sukker, synes jeg du skal melde fra om dette til support.

Skjult ID med pseudonym Pixie lø. 21 mars 2009 23:16

Hehe Mizzy, burde jo sett den tanken;-) Men jeg kan godt tenke meg å svarteliste ham, trenger ikke flere som syns det er det kuleste i verden å vise fram pikken...

Skjult ID med pseudonym Mizzy lø. 21 mars 2009 23:18

Helt enig med dig i detta Zitelle!:) Jag førstår bara inte att du ens gidder å skriva det.. Bara skakar på huvet jag..

Skjult ID med pseudonym Dreamer lø. 21 mars 2009 23:19

Helt enig med deg Zitelle! Selv om jeg er mann og har et litt mer avslappa forhold til slike ting så synes jeg dette grenser til hysteri og damer som skal rotte seg sammen og "ta" vedkommende.

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 21 mars 2009 23:22

Neimen, er du her Mizzy? :-)

Skjult ID med pseudonym Ulf lø. 21 mars 2009 23:22

Det er et par enkle måter du kan gjøre dette på, enten kan du bare ta e-mailen hans og redigere den til søppelpost, eller (hvis du har djevelen i deg) du kan kontakte politiet, du trenger jo ikke annmelde han. Bare få dem til å ringe å gi en advarsel.. Det setter nok en støkk i pjokken :p

Skjult ID med pseudonym snupp79 lø. 21 mars 2009 23:23

Egentlig enige med deg Zitelle...

Er ikkje ute etter å "ta" han på noen måter.... er vel bare slikt man må være obs på når man er medlemm på en slik side... og tenkte det var greit å vite...

Skjult ID med pseudonym Pixie lø. 21 mars 2009 23:26

Har ikke tenkt å si et ord om besserwisser jeg Zitelle, er i prinsippet enig med deg!
Men nå er det en fra mitt eget fylke, og det er ikke så mange av oss her... så sjansene for at han tar kontakt er store nok til at jeg gjerne vil vite hvem jeg skal unngå kontakt med... Skjønner du?
Og fordi jeg er enig med deg i prinsippet om fri flyt av informasjon ber jeg om å få nicket på mail, ikke lagt ut her på forumet!

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 21 mars 2009 23:27

snupp79
Minner deg på at det er du som har gitt vedkommende din private adresse, og at det er der dette har forekommet. Ikke på sukker....

Jeg er sikkert både prippen og dum in denne sammenhengen, men for meg hadde det vært desidert enklest å bare ignorere alt fra denne fyren fremfor å starte en tråd for å sjekke om det er flere med samme erfaring - og faktisk starte en samtale om fyren.

Men det er jo meg :-)

Skjult ID med pseudonym Ulf lø. 21 mars 2009 23:27

Kan halveis si meg enig med deg Zitelle, han har ikke gjort noe galt på sukker så hold sukker utenfor..

MEN - At jeg gir noen e-post adressen min så betyr ikke det at jeg vil ha masse grisemeldinger.. hverken e-post, telefon eller bostedsadresse er personelig informasjon så hvem som helst kan få tak i det. men det gir ingen rett til å å ringe meg å grisesnakke, møte opp på døra mi å blotte seg eller sende en mail med grisebilder. det er galt og det er noe alle vet!

Skjult ID lø. 21 mars 2009 23:28

@mizzy

HAHAHA! LMAO...på seg selv kjenner man andre eller?

@Zitelle
Jeg er faktisk enig med deg! Så jeg skal ikke legge nicket hans ut til fri heksebrenning her. Dumt av meg å gi han adressen min, og om ikke annet fikk jeg meg en god latter. Men ....fyren er en stor DUST, og han tråkker definitivt over grenser han ikke skal i forhold til andre. Kan hende at noen jenter ville ha blitt skikkelig støtt...

Ps! Tror det med latter ligger i familien, min gamle tante på 80 ble utsatt for blotting på en kirkegård. Hun stoppet opp...så på han, og lo høyt og lenge. "Har du ikke noe bedre å vise frem enn det der?" sa hun :-) Blottere får tenning av å gjøre noe "ulovlig", så hvis man ufarlig gjør det, blir hele poenget borte. Blottere er jo harmløse..., men noen kan bli veldig skremt da, derfor kan det for noen føles som en form for overgrep.

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 21 mars 2009 23:29

Pixie.
Skal jeg være helt ærlig? Nei, jeg skjønner egentlig ikke. Jeg aner ingenting om forhistorien, og stoler på egen dømmekraft :-)
Men jeg har vel fått frem mitt syn i saken nå, og skal zippe kjeften ang. dette temaet videre (om jeg klarer da!)

Skjult ID med pseudonym stjerne lø. 21 mars 2009 23:29

@mizzy og Zitelle
Er enig der jeg og
....men rister også på hodet av å svare på profiler uten bilde og tekst..gi fra seg msn adresse..så bli overasket over at det kommer uønsket innhold i mail,

Skjult ID med pseudonym Pixie lø. 21 mars 2009 23:30

Nå er det jo ikke snupp som er trådstarter, hun bare ba om å få nicket på mail.. etter "bedre føre var"-prinsippet vil jeg tro?

Skjult ID med pseudonym snupp79 lø. 21 mars 2009 23:32

@Zitelle..

Nå har vel ikkje jeg gitt han min private adresse... så jeg har ingen problemer med dette... TS gjør akkurat som hun vil... ønsker hun å høre om andre har opplevd dette så får hun gjøre det, er du imot det så får du lov til det.... heldigvis er vi alle skapt forskjellige og med forskjellige meninger.

Skjult ID med pseudonym Pixie lø. 21 mars 2009 23:37

Zitelle, da er vi enige om at vi er uenige:-) Ikke zipp igjen om du har mer å si:-)

Skjult ID med pseudonym Mizzy lø. 21 mars 2009 23:45

@stjerne
Enig ennu en gång, nu med dig:)
Men jag er lika dum som Ts jag. Delar ut tlf nr, msn`er, mail addr på løpane band jag;P Dock inte till profiler utan bilder, men va f..n hjelper det... Blir lika overasket før det...;D Well, well...

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 21 mars 2009 23:55 Privat melding

Jezus asså...har fått hundra snuskmellingar,nakenbilder osv...ganska kul då syns jag...sparar alla ska fixa en kul sida av dem alla på youtube jag:))

Skjult ID med pseudonym TS lø. 21 mars 2009 23:56

OK da....jeg er dum... snufs :-(((( Takk Mizzy for at du er ærlig nok til å synke til mitt nivå!

Skjult ID med pseudonym Mizzy sø. 22 mars 2009 00:17

Bare hyggeli TS:) E ju inte mer en mensker nån av oss da... Den som inte vågar, heller intet vinner...;)